یاهو مسنجر من 4 ساعت پیش وصل شد یکبار ولی الان دیگه نمیشه.
تصحیح میشه...
الان وصل شد.
Printable View
یاهو مسنجر من 4 ساعت پیش وصل شد یکبار ولی الان دیگه نمیشه.
تصحیح میشه...
الان وصل شد.
من وایمکس دارم
هیچکدوم از ایمیل های یاهو جیمیل و هات میل باز نمیشن . یاهو مسنجرم همینطور ( البته با نیمباز کانکت میشه )
این چند روزه تمام ایمیل هامو از طریق موبایل فرستادم.
راستی این جریانش چیه که با موبایل میتونم برم به ایمیل یاهو ولی با پی سی نه ؟ تو هر دوتاشونم از سرویس وایمکس استفاده میکنم
راهی هست کمکی کنید؟نقل قول:
لطفا این پست حذف شود!
من گزینه اش را ندارم!!!
چه جوری پستمو حذف کنم؟
سلام
آیا میتوان در yahoogroups نظرسنجی ایجاد کرد؟
شما ایمیلتون در موبایل همیشه sign in بوده ؟!نقل قول:
در سیستمتون چطور ؟!
من چند صفحه ی قبل نوشتم اگه ایمیل در حالت sign in قرار بگیره، درصد اینکه بالا نیاد خیلی کمتر هست
در واقع این جلوگیری هایی که برای سرویس های ایمیل صورت گرفته، بیشتر در صفحات ورود به ایمیل هست (login) ا
متاسفانه راهی نیست دوست عزیزنقل قول:
yahoo.com برای من فیلتره، برای شما چه طور؟
دیگه نمی تونم ایمیلمو چک کنم...
چی کار کنم؟
امروز از ساعت 9 صبح yahoo mail رو فیلتر کردند
عجب گرفتاری شدیم تو این مملکت
ظاهرا با https کار می کنه...
سلام
نمي تونم به hatmail ايميل بدم .چرا؟ توجه كنيد hatmail نه hotmail
به hatmail ایمیل دادم پیغام زیر رو گرفتم لطفا کمکم کنید
Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mail server for "hatmail.com" unreachable for too long
--- Below this line is a copy of the message.
Received: from [98.138.90.57] by nm29.bullet.mail.ne1.yahoo.com with NNFMP; 16 Feb 2012 21:54:47 -0000
Received: from [98.138.226.166] by tm10.bullet.mail.ne1.yahoo.com with NNFMP; 16 Feb 2012 21:54:47 -0000
Received: from [127.0.0.1] by omp1067.mail.ne1.yahoo.com with NNFMP; 16 Feb 2012 21:54:47 -0000
X-Yahoo-Newman-Property: ymail-3
X-Yahoo-Newman-Id: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Received: (qmail 69200 invoked by uid 60001); 16 Feb 2012 21:54:47 -0000
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s1024; t=1329429287; bh=DZHU+PiKqlo6UnHECDLMaSRTbZWeCkIcvhLZvs08pA8=; h=X-YMail-OSG:Received:X-RocketSRV:X-Mailer:Message-ID:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type; b=IeHe/YldNTFiQWXYc0FPS5VyAcrK7KMovz/qTREbvUhnM6nKdORLC2cLkoHeySGpJAxMSZEXc1orwWmp7gSpN TcjehekvVrKigc36pJoZLcO7xAZDFXqzczpfmRQoryqNATqxzw DJmzc7PfTdM8w0GlrWga7w0KF3Cgy2EaQRVs=
DomainKey-Signature:a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;
s=s1024; d=yahoo.com;
h=X-YMail-OSG:Received:X-RocketSRV:X-Mailer:Message-ID:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type;
سلام
جون هر کی دوستش دارین کمکم کنید باید یه ایمیل مهم بفرستم
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
کمممممممممممممممممممممممم ممککککککککککککککککککککککک ککککککممم کنید:41:
دوستانی که یاهو میل در دسترس شون نیست بهشون پیشنهاد میکنم کش مرورگر شون رو پاک کنن :)
کل گوگل از موتور جستجو تا آخر فیلتر شد 9.30 pm
لعنت بر من که تو این مملکت زندگی میکنم
از مدیر این انجمن عاجزانه تقاضا دارم برای بلند شدن صدای این دادخواست کمک کنید تا بتونیم از سرویس های گوگل استفاده کنیم
گوگل ماموریت خود را "سازمان دهی اطلاعات جهان و مفید و دردسترس قرار دادن آنها بصورت عمومی می داند" اما ما هم بخشی از این جهان هستیم و بدون ما ماموریت گوگل انجام نشده خواهد بود. بسیاری از ایرانیان ابزارهای مبتنی بر سیستم عامل اندروید خریداری می کنند اما دسترسی آنها به مارکت نرم افزارهای اندروید بسته شده است. ما ایرانی ها برای خرید ابزارهای اندرویدی هزینه کرده ایم و به همین دلیل مستحق استفاده از مارکت برنامه های اندروید هستیم.
اما ایرانی ها برای دسترسی به نرم افزارهای مورد نیاز خود مجبور به استفاده از مارکت های غیر رسمی و بعضا غیرامن و خطرناک هستند.
لینک دادخواست که نیازمند امضای شماست
لطفا به هرکی میدونید بفرستید:
دوستان یاهو میل دوباره فک کنم بسته شده.
مال من از دیشب ساعتای 11.45 قطع شده دیگه باز هم نمیشه.
مشکل مال منه یا سراسری شده باز؟
آره باز شروع کردن به این مسخره بازینقل قول:
درست ساعت 11.45 مال منم قطع شد دیگه بدون ساکس وصل نمیشه
اینترنت ملی هست دیگه :31:
سلام
من چکار کنم؟ هیچ ایمیل و مسنجری باز نمیشه . فقط هم یاهو و گوگل نیست با بقیه هم مشکل دارم
سلام
لطفا بگید چطوری وارد یاهو میل بشویم خیلی فوری از هر برنامه *** استفاده کردم اما نمیشود
ممنون
دوباره سرویسهای ایمیل زدنن
اقا اینترنت ملی نخوایم کیه بایید ببینیم
شده اسباب بازی هر وقت می خوان قطع مکنن
خودمون خودمونو تحریم میکنیم
قطع شده :(
عجب گیری کردیما :13: هر چی این کارارو بکنن مردم بیشتر زده میشن از....... :19: یا هو و گوگل که خوبه کلا نت من رفته فضا ابزار جاسوسی؟ خودشون تمام اطلاعات ماها رو جمع میکنن نمیشه جاسوسی؟ نمیشه شکستن حریم شخصی؟ :41: ما موندیم کی رو باید ببینیم اگه این فیلترنت ملی رو نخوایم :32::wac:
Yahoo Messenger من همین الان باز شد.
حالش خوب نی !!
مال من هم بعضی موقع ها باز میشه بعضی موقع ها نه !
واسه من که چند روزیه درست شده.
با https امتحان کردید؟
برا من با جوراب هم باز نمیشه:23: هم messenger هم میل
سلام و خسته نباشید
ببخشید من مشکلی با باز کردن میلم ندارم ولی نمیدونم چا از دیشب تا الان دیگه نتونستم حتی یه ایمیل هم بفرستم همش
این پیغام رو میده باید چهکارش کرد
کد:Your message was not sent
Suspicious activity was detected on your account. To protect your account and those of our users, your message was not sent. Please follow the guidelines outlined on our help page to resume sending mail.
If this error continues, please contact Yahoo! Customer Care for further help.
We apologize for the inconvenience.
سلام دوستانِ اینجا!
چطوری توی ایمیلم تصویر بذارم؟
میخوام تصویر بفرستم براش....
(خیلی آماتورم نه؟!:31:)
اینطور که به نظر میادنقل قول:
مشکل از خود یاهو هست، اگه همچنان این مشکل را دارین، باید مشکلتون را با خود یاهو در میون بذارید.
این ایمیلی هست که میتونین مشکل را بهشون بگین:
کد:cc-advoc@yahoo-inc.com
سلام...نقل قول:
باید از یکی از آپلودسنتر ها، مثل picofile.com / myup.ir و امثالهم استفاده کنید.
ابتدا عکستون را در این آپلودسنترها ، آپلود کنید، و بعد از آپلود عکس، اون عکس را باز کنید، و با یک کپی / پست ساده، اون را در متن ایمیلتون بگنجونید
سوالی در رابطه با آپلود عکس ها بود، در خدمتیم
موفق باشید :11:
سلام
من یه مشکل عجیب پیدا کردم. جدیدا یه ایمیل داره از طرف من به لیست دوستام ارسال میشه به این مظمون
Your own internet money making machines [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم هم نداره ایمیله
و جالب اینه که برای خودم هم میاد. کسی میدونه این چیه؟
اینم یه ایمیل دیگه هست که با اسم Failure Notice برام ارسال میشه. کسی براش تا حالا همچین چیزی اومده؟نقل قول:
Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.
-------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >:
Remote host said: 554 delivery error: dd Sorry your message to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cannot be delivered. This account has been disabled or discontinued [#102]. - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [BODY]
--- Below this line is a copy of the message.
Received: from [98.139.91.67] by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with NNFMP; 20 Feb 2012 03:50:30 -0000
Received: from [98.139.91.45] by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with NNFMP; 20 Feb 2012 03:50:30 -0000
Received: from [127.0.0.1] by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with NNFMP; 20 Feb 2012 03:50:30 -0000
X-Yahoo-Newman-Property: ymail-3
X-Yahoo-Newman-Id: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Received: (qmail 54403 invoked by uid 60001); 20 Feb 2012 03:50:28 -0000
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s1024; t=1329709828; bh=xy38w20UwacBejICLfcDyc37C+NWBtyLWJXnaLntpMY=; h=X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Message-ID:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type; b=TUJB/S5JF0l0KRXUJuXWhQIQj3Gs7OHGe9bmeiMkGMi/qAwKTdByUahq03JELaJ0vlP75HGkd3wY3er6//j3S2iiBI5O3tv1vj6CSFZCVm4lauvrqbKLMlXZf08I0aDpB4ZG sTLV1BN/sRiUUJdPfm3wqG469CvUYFKR3I7kJe8=
DomainKey-Signature:a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;
s=s1024; d=yahoo.com;
h=X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Message-ID:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type;
b=dvaRTRJF/ml/XknaT2rI+n6vVlltog9F59QXUYaAIoBnrMQF9WB6VHyf3QbLL+ f6lX4nYmnmT/jPQCfQeu2GzW+oIynG9ku58nIFIEAJplBvjVhTSyGUYqsIRHP5 HRUb0GSWBdZfSXZDzx099ZD2i4tgDh9BHys0WQkVZrfIy+c=;
X-YMail-OSG: RUF4T9gVM1k9PUILiLzb2g3F0.gW0QNSKmlnTon.mvprBRV
T2vPXqorwEJxm5ZOwGMSpM.TTy9wucWGAMcrVMR73o4Sc8EuYU BDD1oigkVM
MIzG7KsBMdctdN9g9FHKoGngaeGXB7j46nOMrEKfZamt0oA2CR oZvcQtrA5i
Pfw1GKXvPf56JXmBgxesQQuyehvbRbGuvMlS8bMqIkJJhKiUL6 hWSp.jnlxr
hDfFKjISF1AJkLxEmDoSdUF32SBRfLDxVVl8gXdg5o11JEuHEn aCVf2XTS84
NMNeVz0t5lBtIsVG9V22GqRSB0dQ_RQPRKyn0pWL7VaKmrB9Fp 1eI7wHgwiJ
mJFNFRP8TzputjP0yCyYLyLnozdKzpxs_jJ5HlOjYK9jk.JM1_ Td8khU7dzy
EDE9QHLtYBXcJCuh3fKwP2V0n9ofmvb7GBLoJjqTErEOl07Qtm 8S.d72LnhF
uLCEYuttUdkBGP5qWS3RJ6Cx2nxQOG8Lqk5UuesXgapTBKq49C zCjHad4mzp
bDQqyXf64950-
Received: from [190.217.130.31] by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via HTTP; Sun, 19 Feb 2012 19:50:28 PST
X-Mailer: YahooMailWebService/0.8.116.338427
Message-ID: < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
Date: Sun, 19 Feb 2012 19:50:28 -0800 (PST)
From: Mohsen Ghasemi < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
Subject: Re:
To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
-------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Earn money using pc and internet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و عرض خسته نباشید
میخواستم ببینم چجوری میشه فهمید آخرین موقعی که یک آیدی آنلاین بوده چه زمانی است؟
سلام
درصورته فراموش کردن پسورد ،چیکار باید کرد ؟
سلام.پايين صفحه لاگين فورقت پسورد رو بزنين داخل يک صفحه اي ميشه وازتون سوالايي که هنگام ايجاد ايميل پرسيده جواب ميدين و در اخر ميتونين پسورد رو عوض کنين وداخل ميلتون بشيننقل قول:
Sent from my HD2 using Tapatalk
اینم میشه جواب بدین؟
من ميخوام يه اكانت جديد در ياهو بسازم.
فرم رو كامل پر كرده و تكميل ميكنم.
وقتي دكمه Create My Account رو ميزنم هيچ كاري انجام نميشه و به صفحه Login ابتدايي بر ميگرده بدون اينكه اكانت ساخته بشه.
مشكل از كجاست؟
شاد باشيد:40:
من هم كه چند وقت پيش ميخواستم اكانت بسازم همين مشكل رو داشتم. ممكنه به خاطر اين باشه كه داريم از ايران sign up ميكنيم؟نقل قول:
یاهو قاطی کرده. من دوبار اکانتم بخاطر پسوردم مسدود شد.
میگه عوضش کن. 10-11 رقمه
سلام
من الان وارد ایمیلم خواستم بشم ولی این پیغامو بهم میده
البته ظهر راحت میتونستم وارد بشم ولی الان این پیغامو میده.کسی میدونه این مال چیه؟نقل قول:
This page requires that you have Javascript enabled on your browser.
سلام
من قبلا راحت وارد ایمیلم میشدم ولی الان چند روزه وارد نمیشه و میگه پسورد غلطه
وقتی هم میخوام درخواست بدم پسورد رو بده سوالارو میخواد نمیدونم چی زدم ایمیل دیگه هم نداده بودم
خواهشا کمکم کنین
کسی نیست جواب بده؟ فوری هست!
نقل قول:
سلام
من قبلا راحت وارد ایمیلم میشدم ولی الان چند روزه وارد نمیشه و میگه پسورد غلطه
وقتی هم میخوام درخواست بدم پسورد رو بده سوالارو میخواد نمیدونم چی زدم ایمیل دیگه هم نداده بودم
خواهشا کمکم کنین