لزومی به رفتن به منو مخفی نیست.نقل قول:
تو Settings تلوزیون به بخش Audio برید. اونجا یکی از گزینه ها مربوط به Audio Output هست و توی اون میشه مشخص کرد که از کدوم خروجی صدا ها استفاده بشه. که در مورد شما، باید اسپیکر داخلی بعلاوه هدفون انتخاب بشه.
Printable View
لزومی به رفتن به منو مخفی نیست.نقل قول:
تو Settings تلوزیون به بخش Audio برید. اونجا یکی از گزینه ها مربوط به Audio Output هست و توی اون میشه مشخص کرد که از کدوم خروجی صدا ها استفاده بشه. که در مورد شما، باید اسپیکر داخلی بعلاوه هدفون انتخاب بشه.
نحوه رفتن به Service Menu - EZ Adjust برای کسانی که دارای گوشی/تبلت LG هستن و برنامه LG Remote روی گوشیشون هست (البته به احتمال زیاد اصل روند این آموزش باید روی هر گوشی ای که برنامه کنترل مادون قرمز داره جواب بده):
- وارد برنامه LG Remote شوید و روی + کلیک کنید.
- توی لیست انواع دستگاه ها TV رو انتخاب کنید.
- توی لیست TV ها VIZIO رو انتخاب کنید.
- توی صفحه بعدی که میخواد مدل رو با آزمون و خطا شناسایی کنه، الکی دکمه رو بزنید و بعد YES رو بزنید که مثلا کار کرد. حالا کنترل فوق اضافه میشه.
- خب الان توی این کنترل گزینه - یا -/-- (تو بخش شماره ها هست) رو بزنید، منوی EZ Adjust ظاهر میشه و ازتون رمز میخواد.
- رمز پیشفرض به احتمال خیلی زیاد، یا 0000 هست یا 0413
برگرفته از: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویتنام و پیدا نکردم اما روی الجزیره گذاشتم مشکلم حل شدنقل قول:
مرسی ممنون از راهنمایی تون
من راهش رو پیدا کردمنقل قول:
اول:لوکیشن تلویزیون و روی الجزیره وزبان دستگاه رو هرچی میخواهین بزارین
دوم:بر روی ریموت کنترل تلویزیون از بالا دکمه Q.MENU را بزنین بعد در منوی باز شده آپشن اول که خود دستگاه که وار منو میشی روی همین گزینه است و بعد در اینجا شما اگر زبانتون انگلیسی باشه باید از روی کنترل فلش راست رو بزنین و اگر فارسی باشه بلعکس . و وارد گزینه کانال یابی شوین و بعد گزینه نوع برنامه را بزنین بعد ماهواره را انتخاب کنید و بعد تنظیمات ماهواره (DISEQC) را تنظیم کنین و بعد جستجوی اتوماتیک یا دستی و بعد از تلوزیزیون لذت ببرید
امید وارم راهنماییم کامل باشد
دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده:
من یه تلوزیون LG 49LF63000GI گرفتم. موقعی که تلوزیون رو از نمایندگی آوردن و نصب کردن خب کشور ایران بود و همه چی هم نرمال و طبیعی. ما هم یه دستگاه پخش قدیمی داشتیم که با این فیش زرد سفید قرمز ها (فیش RCA) به پشت تلوزیون زدیم و باز هم همه چی اوکی بود.
اما من میخواستم یه نرم افزاری رو از فروشگاه WebOS بگیرم که چون کشور ما ایران بود، نشونش نمیداد و محدودیت داشتیم (اکثر نرم افزار های WebOS تو فروشگاه آمریکا هستند.).
برا همین من با کلی بدبختی Service Menu EZ Adjust رو باز کردم و از Area Option و با زدن کد ۱۷۲۳ که برا امریکای شمالیه، منطقه رو تغییر دادم و نرم افزار ها اومدن.
اما یه مشکلی پیش اومد:
وقتی ورودی رو روی AV گذاشتم که از دستگاه پخش استفاده کنم، دیدم تصویر سیاه و سفید شده. با کلی ور رفتن متوجه شدم که تلوزیون سیگنال ورودی AV رو NTSC فرض میکنه (چون آمریکاست) و دستگاه ما خروجیش PAL هستش. (این داستان PAL و NTSC مربوط به سیگنال های آنالوگ RF و RCA هستش و تو گیرنده دیجیتال ها، HDMI و حتی Component که سبز آبی قرمزه دیگه نیست.)
خودم رو کشتم که از تو تنظیمات تلوزیون جایی رو پیدا کنم که PAL کنمش نبود.
دوباره از Service Menu گذاشتمش رو ایران، باز هم نشد. نمیدونم کجا و چی رو باید تغییر بدم.
کسی میتونه کمکی کنه؟
حتی اگه راهی هست که تنظیمات EZ Adjust رو بتونیم ریست کنیم هم خوبه.
دوستان کسی میدونه uf850v رو چه کشوری تنظیم کنیم هم م.ا.ه.و.ا.ر.ه کار کنه هم سیمستم ماشین زمان و ظبط کردنش همزمان فعال بشه ؟
من رو ویتنام گذاشتم ماشین زمان ندارم اصلا.
دوستان ما تازه ال جی گرفتیم دکمه ضبط رو که میزنی فقط تو حافظه داخلی ضبط می کنه که اونم 2 گیگه و اصلا هم نمیشه منتقل کرد به فلش یا چیزی دیگه یا اصلا نمیشه به طور مستقیم تو فلش چیزی ضبط کرد دوستان ایا راهی وجود داره دارم که بشه تو فلش ضبط کرد یا از حافظه داخلیه خود تلویزیون انتقال داد تو فلش؟
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت و قسمت Time Machine II استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- و این برای انتقال
سلام دوستان کسی49LGLF631V اطلاعاتی دارهکه چطور میسه رسیورش رو فعال کرد در کنارش منوی فارسی هم داشتنقل قول:
نقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
سلام دوستان کسی در مورد LED 49LGFL631V اطلاعاتی داره چطور میشه در کنار زبان فارسی RESIVER رو هم داشت
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
متاسفانه این قابلیت رو نداره :n41:نقل قول:
دوستان تو مدل uf850 فهمیدم تو سرویس منو تو قسمت tool option 3 اگه گزینه dvr ready=1 بشه تایم شیفتش فعال میشه ولی من از تو قسمت area option رو هر کشوری گذاشتم اصلا tool option 3 هیچ تغییری نمیکنه. دستی هم نمیشه تغییر داد.
کسی میدونه باید چیکار کنیم ؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
واسه سونی w800c چطور وارد منو بشم
دادا کاظمی کدهات فایلاش خرابه لطفا کدهارو بده
سلام
یه Lg 43 LF631V خریدم و وارد تنظیمات مخفی شدم و به اشتباه قسمت Tool Option4 رو دستکاری کردم
الان تلویزیون آنالوگ و دیجیتال رو نمیتونه جستجو کنه و هنگام جستجو، روی صفردرصد میمونه و اصلا جلو نمیره
ممنون میشم بگید Digital Demod-S , Digital Demod-T/C و Analog Demod یا اصلا کد مربوط به Tool Option رو باید رو چی بزارم؟
این عکس مربوط به وضعیت الان تنظیماته:
سلام
امروز یکی از آشنا ها یه تلویزیون الجی مدل 49LX761H خرید به من گفت بیا تنظیم کن .
منم رفتم دیدم زبان فارسی داره بعدش چون یه مقدار تنظیمات رو دست زده بود منم زدم تنظیمات کارخانه از اول تنظیم کنم ولی بدبختانه بعدش زبان فارسی نیاورد !!!
دوستان کسی میدونه چشه درستش کنم ؟؟؟
تلوزیون های غیر گارانتی (بانه ای) رو هیچ وقت تنظیم کارخانه ای و اپدیت نکنید چون زبان فارسی و قابلیت ----- ش رو از دست می دید....
مناپدیت کردم الان دستم رفته تو حنا :n15:
ولی من هم مدل غیر گارانتی گرفتم آپدیتم کردم فرقی نکرده.البته بانه نگرفتما.از همین شیرازنقل قول:
سلام دوستان.میشه بگید چطور وارد منوی مخفی LG 42LB7200 بشم.
ممنون
با سلام
من يه تلويزيون ال جي مدل WEB OS LG 43LF631V خريدم ورودي ال ان بي داره ولي تو منو خبري از گزينه براي رسيور نيست،
فكتوري ريت كردم درست نشد بعضي از دوستان گفنت زبان رو فارسي و كشور سرويس دهنده ويتنام بزاريد ولي تو كشور سرويس دهنده فقط ايران و ساير گزينه ها هستش روي ساير هم گذاشتم درست نشد،عكس منو مخفي و منو گذاشتم،كسي ميتونه بگه تنظيمات منو مخفي چجوري بايد عوض كنم تا گزينه رسيور فعال بشه،از دوستان كسي هم اگر رس ي و ر فعال هست ميتونه عكسي بزاره نسبت به اون تغييرات بديم،
سلام
من برنامه irremoto دانلود کردم با استفاده از اون وارد منو مخفی شدم country group اشتباها عدد 13 اوکی شد
الان ----- وگیرنده دیجیتال دستگاه خاموش شده منو فارسی پریده پشتیبانیشم پریده الان نمدونم چیکار کنم کد 13 رو دستگاه فیکس شده میشه کمکم کنید LED LG LF550V-TA
سلامنقل قول:
كسي در اين مورد اطلاعاتي داره،اصلا از كدوم قسمت country group ميشه عوض كرد،
تلویزیون ما LG 43LF540V-ZB ریسور دار بود،مشکل زیرنویس داشتم.زبان عربی هم بصورت پیشفرض نداشت.برنامه اسمارت ریموت روی اچ تی سی ام 8 نصب کردم.وبعد از پیدا کردن نام ال جی ،گزینه EZ ADJUST را در برنامه زدم،محل وارد کردن پسورد روی تی وی ظاهر شد.پسورد 0413 رو وارد کردم.ستون منو باز شد ،زیر گزینه های توتال آپشن ،گزینه AREA OPTION وجود داشت ،بعد از انتخاب گزینه ،زیر منوی آن باز شد،که عدد پیشفرض روبروی آن 2 بود،و عدد پنج رقمی هم قابل وارد شدن بود،از آنجا که گزینه ی منطقه را به درستی نمی دانستم.چند گزینه زیر آن ARABIC را از 0 به یک تغییر داده.اکی کردم.و تی وی را خاموش و روشن کرده.در تنظیمات زبان عربی اضافه شده بود،که آن را انتخاب کردم و زبان زیرنویس درست شد.البته از قبل باید زیرنویس با یونیکد UTF 8 ذخیره شده باشد.در ضمن مشکل تلتکست رفع نشد و بعد از تغییر صفر به یک گزینه عربی،کد منطقه از دو به 394 تغییر یافت.
سلام خدمت همه دوستان.
LED من مدل 47Ly760h هست. غیر شرکتی هست. دوتا سوال اساسی دارم :
سوال اول:
کابل LAN به LED وصل کردم ولی نمیدونم اینترنت LED وصل هست یا نه ؟ تمام تنظیمات LED رو زیرورو کردم . منویی به اسم تنظیمات شبکه یا اینترنت پیدا نکردم.
سوال دوم : مشکل زیر نویس دارم. زیر نویس از چپ به راست هستش و حروف جدا ازهم. تمام راههایی که دوستان مطرح کرده بودن از جمله باز کردن زیرنویس با برنامه نوت پد و تغییر در قسمت Encoding انجام دادم ولی به جایی نرسیدم. میدونم که LED از طریق منوی مخفی باید فارسی زازش فعال بشه. یه بار هم رفتم توی منوی مخفی ولی قسمت Country Grroup غیر قابل تغییر هستش. نمیشه تغییرش داد. شاید بخاطر وصل نبودن اینترنت LED باشه چون یه جایی تو همین انجمن یکی از دوستان گفته بود تا تلویزیون به اینترنت وصل نباشه کد کشور را نمیتونیم تغییر بدیم یا همون Country Grroup رو .
اگه کسی بتونه با راهنماییش کمکم کنه یه دنیا ازش ممنون میشم.
برین تو منو مخفی، قسمت آریا آپشن.گزینه عربی رو پیدا کنین.صفر روبروی اون رو یک کنید. وتنضیمات زبان هم بزارین روی عربی تا 90 درصد مشکل زیرنویس یونیکد باید حل بشه
من به تازگی تلوزیون 49uf680t lg رو خریداری کردم و تا به حال هر چه سعی کردم نتونستم دیجیتال ان را فعال کنم و در تنظیمات خود تلوزیون گزینه تنظیم خودکار وجود داره و بعد از زدن اون هیچ شبکه یا سیگنالی رو پیدا نمی کنه و از منوی مخفی هم سعی کردم درستش کنم که رو هر کشوری هم گذاشتم دیجیتال ان فعال نشد و خیلی از area option ها رو هم امتحان کردم اما جواب نگرفتم .
ایا کسی راهی بلد هست برا فعال کردن دیجیتال تلوزیون های جدید lg ؟
فقط کافی عدد16 رو در منو مخفی تی وی تون که فقط با گوشی های گالکسی سامسونگ اس 4 واس 5 و اس 6 براحتی میشه برنامه ریموت کنترل مختصه الجی یا اندروید دان ازسایته گت اندروید و نصب کنید برنامه رو در گوشیتون براحتی میتونید یا 4 تا 0000 وارد کنید البته گوشیتون بایستی حتمن مادون قرمز داشته باشه تمومه و حله من خودم 10 ماهه بیش 55 اینچ الجی 4k گرفتممدل uf850 و در همین سایت براحتی منو فارسی و زیرنویسش فعال و دیجیتالش هم فعال با یه عدد 16 وارد کردن همین در سایت بگردید روش 100 در 100 هست موفق باشید از 35 به بالا چک کنید متوجه میشید دقیق نمیدونم کدوم صفحه کامنتارو گذاشتن ولی از 35 یا 38 امتحان کنید فقط عدد 16 بغییر از این تمام تنظیماته تی وی تون بهم میخوره فقط 16 تبدیل به منو وفارسی و زیرنویسش فارسی و دیجیتالش فعال میشه براذحتی که فکرش رو بکنید موفق باشید کنترل مادر بخاطر نداشتن یه کلید مکافات رو داره ولی هستن اگر در تهران هستید اینکار رو انجام میدن با هزینه 40 یا 50 تومن با تشکر بسیار .
دوستان گزینهCountry Group و area option تو منوی مخفی به هیچ وجه قابل تغییر نیست. این دوستانی که میگن ما تغییر دادیم چه جوری تغییر دادین؟ خواهشا راهنمایی کنین. من یه هفته هست که درگیرشم.
عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدلها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید. و اریا ابشن نوشته عدد 7412 وارد کن .
نکته: در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
وبایان کار اگر نشد حتمن این عدد رو وارد کنید 7412 تمومه یادتون باشه به هیچ یک از گزینه های داخلی اعداد و نوشته ها رو تعغیر ندید من خودم مدل 4k الجی بدونه ----- 10 ماهه بیش تولید اوخر 2015 بود 55 اینچ گرفتم مدل یو اف 850 همچنین رمزهاشون در تی وی های جدید منظور وردود به منو مخفی برا ال جی های 4k و فول اچ دیهای 2016یا 4 تا صفر نشد 0413 هست وارد منو مخفی میشد تا اینجا که براحتی توی عکس گذاشتید امده بقیش با 2 تا کلید تموم باییتن بیا قسمت 3 نوشته تول ابشن اوکی کن و بعد عدد 16 رو وارد کن که به ای ار که ایران میشه تبدیل نشد 7412 وارد و تموام به هیچ چیز دیگه لفن دست نزنید .
دوستان کسی هست که تلویزیون ----- دار غیر شرکتی به سفارش اروپا رو فارسی سازش فعال کرده باشه ؟ اصلا تلویزیون های ----- دار که منوی country group قفله فارسی سازش فعال میشه ؟ زیر نویس تو این تلویزیون ها که منوی فارسی نداره و از چپ به راست نوشته میشه و حروف ها جدا از همه قضیه ش چه جوریه ؟ میشه کاریش کرد یا نه ؟
سلام
دوستان من تلویزیون uf850-t داریم
امروز تلوزیزون ریست کردم بعد منو مخفی
حالا تو ستاپ ویزارد قفل شده
کنترل کار میکنه , اوکی رو میزنم زبان رو انتخاب میکنم , دکمه ok کار نمیکنه و نمی تونم ستاپ رو کامل کنم
راهی هست که بشه این مرحله رو رد کرد ؟
دوستان !
من اخرین بار تو منو مخفی یه تغییر کوچولو انجام دادم و تی وی مدارم رستار میشد....
همین دوست بالایی هم که الان رو ویزارد گیر کرده....
راه حل چیه....
یه پروگرامر ارزون قیمت CH341A قیمت ش 22120
یه کلیپس sop8 برای عدم لحیم کاری ای سی روی برد 38100
کافیه ای سی ایپرام تی وی رو روی برد پیدا کنید و بعد اونو با لودر پروگرامر خام کنید ...
حالا تی وی بریک شده شما احیا میشه....
البته یه کم باید اشنا باشید به مبانی ها....من به تعمیر کارهای زیادی مرجعه کردم همه میگفتن مین برد باید عوض بشه با اینکه همه چیزو بهشون توضییح میدادم ولی ....
ایپرام کارش ذخیره کردن تنظیمات و کانفیگ سیستم روش هست.... وقتی خالی میشه و سی پی یو نمی تونه اطلاعاتی ازش بخونه دستور به راه اندازی تی وی به صورت کارخانه ای میده... و تی وی بالا میاد!
لیحم کاری فن میخواد وگرنه خود ایسی ایپرام 1-2 تومن هزینه ش هست....
خلاصه الان دوبار ر س ی و ر تی وی من فعال شد....
خیلی عجیب بود که با اپدیت غیر فعال شده بود ولی مهم اینه که بعد از 10 روز خاموشی تی وی و تحقیقات م الان همه چی درست شد:n19:
سلامنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
الان من پروگرمر . کلیپس رو تهیه کردم
کلیپس رو چطوری وصل کنم ؟
و با پروگمر چیکار کنم ؟
کلا چیکار کنم
باید با برنامه خاصی اینکارو کنم ؟
اول باید پشت تی وی رو باز کنی و عکس از برد بذاری اینجا.... مواظب باش اسیبی به صفحه نمایش وارد نشه ..... احتیاط کن! به خاطر ابرو چشش رو کور نکنی!
چند تا فیلم تو یوتوب هست لینک میدم نگاه کن.... اول عکس بذار ببینم نوع ایسی ها چی هس
مشکلات نرم افزاری (تغییرات اشتباه در منو مخفی) با خالی کردن اپیرام درست میشه....
نمونه ای از عملکرد پروگرامر کلیپس و تغییرات در ایپرام تی وی
در این لینک نحوه فعال سازی تایم ماشین روی تی وی های ال جی تولید 2014 اموزش داده میشه
کد:http://odnako.su/hi-tech/pc-hardware/-209870-razblokiruem-podderjku-zapisi-timeshift-timemachine-v-tv-lg-2014-za-polchasa-i-12/
عزیز شما بگو من چیکار کنمنقل قول:
من تلویزیون باز کنم بعد عکس بزارم و منتظر باشم که تلویزیون نابود میشه
شما مطمئنی من ایپرام رو پاک کنم تلوزیون درست میشه ؟
تو فروم webostv پرسیدم , گفتند ایپرام باید ریست کنی اگه خالی کنی و خالی بمونه تلویزیون اصلا روشن نمیشه , حتما باید اطلاعاتی توش باشه
من چیپ رو پیدا می کنم
باید کلیبس رو به پروگرمر و چیپست وصل کنم و بعد پاک کردنو بزنم حله دیگه ؟
خدایی خیلی ضایعه هست این ال جی
تلوزیون قبلیمون سامسونگ بود , پدر شو در اوردم , حتی صفحه اش سیاه شده بود یه بار با کامپیوتر درست کردم
با ruSamsungTVCommunicator چه بلاها که سرش نیاوردم
اما این ال جی , با تغییر منطقه از کار افتاده
نه با روش مادون قرمز کار می کنه
نه power_only مد کار میکنه
نه به کنترل سرویس جواب میده
کلا اخرین باری که با این ال جی ور می رم
من خودم استین هامو زدم بالا... می دونی چرا؟
چون تعمیرکارهای تلویزیون ( حداقل 5-6 موردی که من باهاشون تلفنی و حضوری صحبت کردم) تعمیرکار نبودن و فقط تعویض میکردند... حالا یا نمی دانستن و یا سود تو کوچه علی چپ بود براشون...
یکی شون اصن نمی دونست پروگرامر چی هست و همدن اول گفت برد عوض بشه!
یکی شون بعد پرسیدن مدل تی وی گفت سری lb تعمیر نمی شه به هیچ شکل
اون یکی که دیگه از همه مهندس تر بود و ظاهرا یه چیزای از حرفام سردراورد گفت فقط در اوردن ایپرام 45 دقیقه زمان می بره... و از وجود چیزی به نام کلیپس بی اطلاع بود... تازه اونم گفت تضمینی نیست و به احتمال زیاد برد باید تعویض بشه.... ( تو یوتوب یارو تو کمتر از 2 دقیقه ایپرام رو از برد خارج و دوباره نصب کرد اونم فقط با هیتر)
خلاصه سرت رو درد نیارم این سرگذشت من بود که اگه خودم دست به کار نشده بودم الان 600 تومن ناقابل هزینه م شده بود...
شنیدی میگن سنگ مفت گنجیشک مفت... از ایپرام ت بکاپ بگیر و بعد خام ش کن... درست نشد چیزی از دست ندادی بکاپ رو برگردون ولی فک نکن تعمیر کارها هم معجزه میکنن برات...
نهایتا یه فایل بکاپ لازم داری از مدل خودت که جایگزین کنی....
بازم خواستی تی وی ت رو بیار خودم همه این کارها رو سر علاقه م برات انجام میدم ولی تضمینی نیس هیچ وقت حتی اگه بدی دست تعویض کارها!
پ.ن : اسلامشهر هستم
نقل قول:نقل قول:یادش بخیر !نقل قول:
من الان گزینه های ر س ی و ر م برگشته بعد از خالی کردن ایپرام!!
الجی کیفیت خوبی داره ولی بعضی چیزاش با عقل جور در نمیاد
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه تی وی مدل lg 49uf850v از بانه گرفتم.
میخواستم بدونم چجوری میشه کاری کرد سابتایتل فارسی رو بخونه
اینکه منو فارسی یا استور فارسی نداره برام مهم نیست.فقط سابتایتل های فارسی رو درست اجرا کنه و گیرنده ستلایتش درست کار کنه کافیه.
و اینکه چجوری میشه تو منوی مخفیش رفت و این منوی مخفی به چه دردی میخوره؟
ممنون و موفق باشید.