حتما میشه نصب کرد، در اصل کمک فنر و فنر لول به اسم 131 نداریم با پراید یکی هست.نقل قول:
کمک فنر کره ای اصل بندازید. نرمی ماشین بهتر میشه آخرین قیمتی که داشتم جفت جلو 150 تومن بود.
Printable View
حتما میشه نصب کرد، در اصل کمک فنر و فنر لول به اسم 131 نداریم با پراید یکی هست.نقل قول:
کمک فنر کره ای اصل بندازید. نرمی ماشین بهتر میشه آخرین قیمتی که داشتم جفت جلو 150 تومن بود.
سلام دوستان، نظر شما در مورد اين طرح جديد قالپاق پرايد چي هست؟ قشنگه يا زشت؟ به نظرتون بخرم يا نخرم؟ :n25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ضایست.بدون قالپاق بهترهنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
فنر لولهای زیر ماشینم امید فنره، حتی با عوض کردن کمک فنرها با نوع ژاپنی هم به نرمی که در پراید های دیگه حس میکنم نیست. فنر لول نرم تر می خوام کسی تجربه ای در این زمینه داشته؟
بچه ها هزینه شارژ کولر پراید الان چقدره واسه من مدل 90 هست پارسال خوب بود ولی ازش استفاده نکردم مدت طولانی الان دیگه کار نمی کنه (خنک نمی کنه ) چند جا پرسیدم قیمتها متفاوت دادن شما میدونید قیمت مناسب واسه شارژ کولر چند هست ؟؟؟
با سلام
دوستان این پراید پایه گازسوز جریانش چیه ؟ موتورش فرق داره یا اسمش رو عوض کردن گذاشتن پایه گازسوز؟
همونه. فقط سیستم تزریق سوخت دوم (گاز) یکم تغییر کرده و به روز تر شده. کلا همه پرایدا یکین و فرق چندانی ندارن!نقل قول:
ما تو نمایندگی میگیرم 50 اما بیرون حدود 70 هم هست. بسته به ماشین قیمت فرق میکنه البته ، پراید الان طرف ما قیمت اینجوریه.نقل قول:
با سلام به تمامی دوستان
من یه پراید اس ال پایه گاز سوز خریدم.تو دفترچه نوشته که اگه این مدل با گاز کار کنه بهتره.اما بعضی دوستان میگند که نه و بهتره با همون بنزین کار کنه. نظرتون چیه؟
لطفا راهنماییم کنید.
راست گفتن. با بنزین کار کنه بهتره هم شتاب داره و هم خودت میدونی چقدر بنزین زدی.:n02:نقل قول:
دوستان من چند وقتیه یه 131 گرفتم و الان 950 تا کار کرده فکر کنم تا آخره هفته دیگه 1000 را هم رد کنه .
میشه یه راهنمایی کنید برای سرویس اول چی کار باید کنم ؟ میگن وقت سرویس اینترنتی شده و از این حرفا ، درسته ؟
ضمن عرض سلام و تبریک. دوست عزیز سرویس اولیه پراید 131 الان خیلی وقته که در کیلومتر 4500 انجام میشه. کیلومتر 1000 ببرید قبول نمی کنن. به هر حال برای گرفتن وقت می رید به آدرس
یادتون باشه حتما ماشینو x100 انتخاب کنید. نه پراید. خیلی راحت وقت میگیرید. سعی کنید صبح زود اول وقت اداری انجام بدید که بعضی نمایندگی ها وقت خالی اعلام می کنن نوبت زیاد عقب نیفته. کارهای متداولی هست که تو همین تاپیک بگردید پیدا می کنید. اما تعویض روغن و فیلتر روغن و هوا و هزینه اصلی ترینشه. کلا کار خاصی انجام نمیدن. بیشتر برای فعال شدن گارنتی !!! اهمیت داره. که حدود 30 تا 40 تومنم هزینه داره. البته من پارسال 20 تومن دادم. اما اون موقع روغن و مابقی چیزا ارزون بود. من حدس میزنم الان حدود 30 تومنی باشه. اگه ایراده داره ماشین بگید شاید برطرف شد. رگلاژ درها.تنظیم موتور . راستی ماشینو حتما ببرید کارواش و تر و تمیز تحویل بدید که مراقب باشید برایتون زدگی ثبت نکنن. موفق باشی.
اگه ماشین سرد باشه می شه درب رادیاتور باز کرد ؟ آیا این کار مشکلی پیش نمیاره؟ مثلا باعث شه رادیاتور هوا بگیره ؟ کلا مایع خنک کننده هر چند کیلومتر باید تعویض شه؟ ممنون.
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد بلکه باید به طور متناوب و منظم هم آب مخزن رادیاتور و هم آب قمقمه کنار رو چک کنید و اگه کم شده پر کنید.
مایع خنک کننده هم هر 24 ماه یا هر 40 هزار کلیومتر باید تعویض بشه.
ممنون ولی تو دفترچه نوشته 850 تا 1500 کیلومترنقل قول:
دفترچه اشتباه هست. سرویس اولیه بین 4500 تا 5500 هستنقل قول:
سلام
ماشین من دوگانه سوز هست و الان 20 هزار تا کار کرده، قبلا موقع گاز دادن صدای سوت میداد (به ترمز و لنت ربط نداره) تا اینکه نمیدونم چی شد که حل شد!
امروز ماشین رو CNG زدم و بعد باز شروع شد، با گاز دان سوت میزنه و با ول کردن گاز صدای سوت قطع میشه، یه چند کیلومتری که رفتم و ماشین بیشتر گرم شد انگار صدای سوت هم خوابید :n27:
کسی چنین مشکلی نداره؟ ایده ای دارید؟ ممنون از کمکتون.
سلام.میشه سریع راهنمایی کنید.دیروز تصادف کردم ماشینمم ابی تیره هست.از بغل زدن پایین دوتادرسمت راست ماشینو خراب کردن.زیراون نوارسیاه ها(ضربه گیرها).فقط رفته تو بدون هیچ ریزش رنگی.بعضیا میگن بدون رنگ درمیادفقط صاف کاری میخواد اما من میگم دوتا در رو عوض کنید.حالا بحث اینه که اگر دوتا در رو کاملا عوض کنم بعدش برای فروش خیلی میفته.ماشین همش2000تاکارکرده.ضایع میشه.خودنمایندگی میگفت ما رنگشو خوب در میاریم دوتادرروعوض کن. بردم بیمه گفته در عوض کردن نمیخواد.به نظرتون چه کنم .از لحاظ پول مشکلی نیست فقط افت قیمت ماشین مهمه میخوام مهر بفروشمش.حالا بگید در عوض شه موقع فروش ضایع است یانه؟عوض کنم یا بدم صاف کاری؟؟؟ممنون میشم زودتر جوا بدید.:n14:.:n14:
جالبه، ماشین منم آبی تیرس و دقیقا همینجوری تصادف کردم، همونطوریم که شما گفتید ریزش رنگ نداشت و تو رفتگی داشت، دادم اش دست یه صافکار خوب و اونقدر تمیز درش آورد که اصلا معلوم نیست، البته برای من رنگ میخواست اما اصلا معلوم نیست.نقل قول:
درباره فروش اش اطلاعات ندارم ولی فکر میکنم یه در رنگ خورده ای که اصلا معلوم نیست بهتر از یه درس تعویضی باشه، الکی خرج نتراش برای خودت، پراید کلا چی هست که این همه هم براش خرج کنید؟
در صورت تعویض دوتادرب برای فروش 2درب رنگ محسوب میشه اما در صورت تعمیر و صافکاری هیچ تاثیری در قیمت ندارهنقل قول:
یه پیشنهاد دوستانه اصلا بهش دست نزیند و ماشین رو همون جور بفروشید
اگر یه عکس بگذارید بهتر میشه راهنمایی کرد
(ولی در کل هر کاری خواستید انجام بدید به غیر از تعویض درب)
ممنون از هر دو عزیز.بله حق با شماست چون یکی دوتا صافکارهم که دیدن گفتن این اصن دیده نمیشه جوری درمیاد عین روز اولش.ازطرفی مقصرم زیر بار پول تعویض در نمیرفت وتصمیم گرفتم برم صافش کنم.بازم مرسی.
عیدتونم مبارک.
یاعلی
سلام
از دوستانی که پراید با موتور hp+ دارن. خواهش میکنم در صورت امکان چند تا عکس با کیفیت از موتور خودرو و متعلقات اضافه ای که نسبت به موتور معمولی دارن بگیرن و یه جایی اپ کنن خیلی لازم دارم. برای ماشین تک سوز باشه بهتره.:n16:
یه ورق سفید A4 بردار توشو نگاه کن اگه چیزی توش دیدی تو HP+ هم همون متعلقات اضافه رو می بینی :n06:نقل قول:
اون صدای رگلاتور گازه که اگه برطرف شد که شد. نشد رگلاتور باید تعویض بشه. اگه گارانتی داری برو عوض کن اگه نه یا تحملش کن یا بگرد یکیو پیدا کن تعمیرش کنه (احتمال اینکه بعد تعمیر کار کنه یک به سه هست)نقل قول:
یعنی واقعا هیچ قطعه ای فرق نکرده؟ پس 400 هزار تومن اضافه برای چیه؟نقل قول:
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
نه. قطعه خاصی اضافه نشده و چیز خاصی هم تغییر نکرده. در واقع اون افزایش حجمیم که رو موتور گفتن اعمال شده و تغییر در وضعیت سرسیلندر هم اصلا محسوس نیست. خروجی هم که تغییر نکرده!! احتمالا دوستان منظورشون مطمئن تر بودن این مدل سایپاست به مقدار + تا!!نقل قول:
سلام من از نمایندگی تهران پرسیدم گفتن مدل 131 se دارن که ایربگ و abs و فرمان هیدرولیک داره. میخواستم ببینم پس چرا تو سایت اصلی سایپا این مدل رو نگذاشته؟ و اینکه مدل 132 دقیقا چه فرقی با 131 داره؟
آخر معلوم نشد که 131 منظورتون هست یا 132نقل قول:
به هر حال مدلی که فرمودید 131EX هست و کلا الان دو مدل LE (شامل ایربگ و ترمز abs و فرمان ساده) و EX (شامل ایربنگ و فرمان هیدرولیک و ترمز abs) تولید می شود و این به دلیل اجباری شدن ایربگ از ابتدای امسال هست. کلا هم مدل LE همان SL به اضافه ایربگ هست و EX هم همان مدل SX به اضافه ایربگ هست .(برای همه خودور های 111 و 131 و 132 و 141 همین موارد بالا صدق می کند)
سایت سایپا هم معمولا خیلی دیر آپدیت می شود.
این مدل پراید (131 se) که همون پراید یورو 4 هم میشه علاوه بر abs و هیدرولیک دارای 2 ایربگ برای راننده و سرنشین هست و اختراع و خودرویی جدید از سایپا:n09:نقل قول:
پراید 131 با 132 از نظر ظاهر و بدنه با هم فرق میکنن که با یه سرچ ساده و دیدن عکس هر دو پراید تفاوت هاشون رو خواهید دید.
دوستان قبلا به من گفتید سرویس اولیه پراید 131 روی 4000 کیلومتر هست ، ولی من الان سایت سایپا رو که دیدم نوشته 800 تا 1500 کیلومتر . اینم لینکش :
من ماشینم 1400 تا کار کرده ، الان باید برای سرویس اقدام کنم ؟
به سایت توجه نکن خیلی وقته اپدیت نشده.نقل قول:
اولا سرویس اولیه پراید در کیلومتر 4500 تا 5500 هست و در ضمن در کیلومترهای 10 ، 20 و 30 هم سرویسها اجباری شده.
دوما گارانتی پراید به 40000 کیلومتر و یا 2 سال افزایش پیدا کرده.
سرویس اولیه خودروی شما بین 4500 تا 5500 کیلومتر می باشد.(تازه در سرویس اولیه زیاد کار خاصی نمی کنند که این همه عجله دارید)نقل قول:
سلام میخواستم بدونم مدل SE چه فرقی با EX و LE و SX داره ؟
SE همان مدل EX هست و فقط اینکه در مدل SE دو ایربگ راننده و سرنشین وجود دارد ولی در EX فقط ایربگ رانندهنقل قول:
البته یادم رفت که بگم ظاهرا این مدل SE یورو 4 هم هست
من یه پراید 131 SE پیش فروش کرده بودم و امروز صبح رفتم تحویل گرفتم حالا چند تا سوال برام پیش اومده
1- از کجا بفهمم مصرف ماشین چقدر هست (از کجا بفهمم صدی چند می سوزونه ؟ ) و مصرف نرمال چقدر باید باشه ؟
2- سرویس اولیه چیه و کی باید براش اقدام کنم ؟
3- آب بندی ماشین یعنی چی ؟ و برای آب بندی باید چه کار کنم ؟
4- ماشینی که به ما دادند دزدگیر نداره حالا سوالم اینه که همه ی پراید ها موقع تحویل دزدگیر ندارند یا مال ما این جوریه ؟
البته رادیو هم نداره ولی اونو گفتند که صد هزار تومان بابت رادیو بهمون بر میگردونند
ببخشید سوالاتم زیاد شد
آیا الان یورو 2 پلاک می کنن؟
بلهنقل قول:
خوشبختانه به واسطه قوانین سخت گیرانه و با پشتوانه تضمین عالی خودروسازان عزیز تا اخر سال مجوز تولید با یورو 2 رو دارن.:n02:
سلام. مبارکهنقل قول:
احتمالا ماشین صفر اولین باره میگیرین. زیاد سخت نگیرین ماشین تو ایران کاملا شانسیه (بنده در طی 1 سال اخیر سه تا پراید صفر عوض کردم و از روی تجربه میگم)
1- مصرف خودرو تا کیلومتر 10000 به ثبات نمیرسه. پراید های جدید به طور طبیعی در شهر تا 10 لیتر هم گزارش شده و در اتوبان 6 تا 7 لیتر. شانس خوب داشته باشین مصرف ترکیبی ماشینتون 7 تا 8 باشه خوبه.
2- سرویس اولیه مبلغ حداقل 50 هزار تومن پول میباشد که به شرکت سایپا می پردازین و چیز خاصی نیست در کیلومتر بین 4500 تا 5500
3- اب بندی معنی خاصی نداره تا 1000 کیلومتر اول دور موتور رو از 3000 بالاتر نبرین، دنده مرده ندین، با سرعت ثابت حرکت نکنین و همه دنده ها رو استفاده کنین بعد از اون هم نرمال رانندگی کنین
4- خدا رو شکر کنین ماشینتون 4 تا چرخ رو داره دزدگیر پیشکش، با مبلغ حدود 180 هزار تومان یه دزدگیر معمولی ایزی کار یا استیل میت نصب کنین البته با سوکت فابریک
پس چرا ایران خودرو و سایپا فقط فروش قطعی یورو 4 دارن و یورو 2 ندارن حتی الان مدتی ( از زمان الزامی شدن یورو 4) فروش فوری 131 بنزینی ندیدمنقل قول:
تا چند روز پیش فروش فوری بود رو سایت (131) ، اخرین خبر هم این بوده که وزارت صنایع تا اخر سال مهلت داده که به تدریج همه یورو 4 بشن ولی محیط زیست مخالفت کرده. ولی تجربه ثابت کرده نهایتا 1 ماه طول میکشه که خودرو سازها با یه فشار کوچولو رو بازار حرف آخر رو بزنن. با یه سرچ گوگلی میتونین به اخرین اخبار نگاهی بندازین.نقل قول: