نقل قول:
به به سلام dg عزیز. آقا چی شد آموزشی ؟؟ به سلامتی تموم؟؟
خدا شاهده خیلی خوشحال شدم وقتی یوزرتو دیدم که پست دادی.
Printable View
نقل قول:
به به سلام dg عزیز. آقا چی شد آموزشی ؟؟ به سلامتی تموم؟؟
خدا شاهده خیلی خوشحال شدم وقتی یوزرتو دیدم که پست دادی.
خیلی چاکرمنقل قول:
نه رفیق 18 بهمن تموم میشه ولی خوب الان خیلی راحت تر شدیم
سلام به همه
امروز رفتم میدون سپاه، تعجیل زدم اعزامم رو انداختم 18 اسفند.
کارت سبز جدید رو هم همونجا بهم داد.
خدانگهدار
تازه از اینم بیشتر راحت میشی بعداً. منتظر باش. زود میگذره و البته بگم دلت برای همین آموزشی طاقت فرسا تنگ میشه تو طول خدمتت. فقط دنبال رابطه باش که جای خوب بیفتی موقع تقسیم.نقل قول:
خوب به سلامتی. اینجوری قبل از 90 هم میشه اعزامت. موفق باشی. فک کنم با کسری که تو داری تقریباً با هم خدمت رو تموم کنیم. :11:نقل قول:
بايد صبر كني عين همون بياد در خونه ات. مثل همون بدون اون مهر تعجيل مياد در خونه ات!نقل قول:
سلام به همه
امروز رفتم میدون سپاه، تعجیل زدم اعزامم رو انداختم 18 اسفند.
کارت سبز جدید رو هم همونجا بهم داد.
خدانگهدار
مجازات فرار از خدمت براي يه سرباز وظيفه ارتش چيه؟
دوستان عزیز فقط یه چیزی بگم البته این بیشتر تو پادگان ها هست
کسایی هستن میگن "اره من 3 ساله دارم خدمت میکنم تو فلانی و ....." یکی نیست بگه دانشمند 3 ساله الافی خبر نداری XD
یا مثلا اگه کسی حالتونو گرفت 3 سوت بزارید کف دست فرمانده فکر نکنید میگن بچه ننه ای یا ادم فروشی نه دادا میخوای راحت خدمت کنی.
برا فرار اول باید دادگاهی بشه بعد مشخص میشه برا هر کسی فرق داره شاید کاری هم کرده باشه بعد در رفته باشه(مثلا دزدی یا کتک زدن فرمانده...)
یه چند روزی هم تشریف میبرن حشمتیه جایی که گردن کلفتش اشکش درمیاد
این قسمت رو نمیشد فقط به یه تشکر خشک و خالی زیر پستت بسنده کنم.نقل قول:
یکی نیست بگه دانشمند 3 ساله الافی خبر نداری
واقعاً حرف حق همینه.
کسری خدمت ( جبهه پدر ) تو سال 90 هم هست ؟
من تک پسر خونواده ام محل خدمتم می افته شهر محل سکونت ؟
395:27::5:نقل قول:
دوستانی که تک فرزند یا تک پسر هستن در صورت ارائه مدارک به پادگان اموزشیشون بی شک محل سکونت میافتن البته دوستان متاهل هم جزو این بند میشن
منم چند روز پیش به توصیه روزبه عزیز رفتم و شناسنامه و کارت ملی خودم و پدرم رو کپی برار اصل کردم تا تو آموزشی ارائه بدم...که اگه خدا بخواد تو محل خودمون خدمت کنیم!:31:نقل قول:
خواهشن کسی در مورد زمان ارائه مدارک کسری خدمت یه توضیح کامل به من بده (منظورم اینکه باید مدارکی را که آماده کردم چکارشون کنم؟)
ایشالله سره کوچتون بیفتی XD
شما بعد از اینکه نامه کسری رو گرفتی همراه با دفترچه میبری پلیس+10 تا برگه سبزی که قراره برات بیاد توش موضوع کسر خدمت شما درج بشه...البته نامه پیش خودت میمونه تا زمانی که وارد یگان شدی اونو ارائه بدی.نقل قول:
اتفاقا رو به رومون اون دست خیابون مرکز راهنمایی رانندگیه...خداکنه اونجا بیافتم.:31:نقل قول:
یعنی میشـــه؟!:mellow:
نامه کسر خدمت رو باید از کجا گرفت ؟
پادگان محل خدمت پدر ؟ یه بار رفته بودیم گفتن باید بری آموزشی بعد اقدام کنی واسش . یه کارتی هم دادن به اسم کارت ایثار
دوستان من تا اخر اسفند بايد دفترچه رو بفرستم ( خير سرمون 28 ام امتحان ارشد دارم فكرم كلا درگير خدمت شده )
تاريخ اعزامم حدودا كي ميشه ؟
خودم ميخوام بشه بعد از خرداد
بعد من يك اشنايي دارم گفته برگه سبزت اومد برام فكسش كن كاريت نباشه ديگه ميندازمت هر جا بخواي
( بعد از اومدن برگه سبز هم مگه ميشه تغيير جا داد ؟ )
اگه تونست كجا بهتر از همست ؟
سپاه ؟ ارتش ؟ نيرو انتظامي ؟
يك سري ميگن سپاه اسمش در رفته به راحتي و هتل بودن و در عمل خيلي سخت گيري ميكنن
يك سري ميگن ارتش اسمش بد رفته به سختي و بهتره از بقيه
اگر كسي با اين مورد جواب گرفت بياد اعلام كنه. منم از تك پسر بودن خيري نديدم. بلكه توي اين مورد ببينم:31:نقل قول:
دوستانی که تک فرزند یا تک پسر هستن در صورت ارائه مدارک به پادگان اموزشیشون بی شک محل سکونت میافتن البته دوستان متاهل هم جزو این بند میشن
اول اینکه با برگه سبز میشه همه کار کرد.خیالت راحت.نقل قول:
در موردسپاه یا ارتش یا نیروی انتظامی باید بگم اون به روحیه و محل خدمتت بستگی داره عزیزم.
به نظر من سپاه توی پادگان های داخل شهری یا اطراف حومه شهری ناحیه های بسیج ویا حوزه های بسیج مناسبترین جای خدمتش هست.
ارتش فقط ستاد های درون پادگان ها همین.
نیروی انتظامی رو به نظرم بی خیال شی بهتره .خودم توی نیروی انتظامی بودم ومیدونم چه بلایی سر آدم میارن.
اما در کل یه نصیحت برادرانه بهت میکنم هرجایی با هرلباسی افتادی بزنش به بی خیالی وزیاد سخت نگیر این باعث میشه کمتر اذیت بشی.
سعی کن شاد باشی و از هرفرصتی برای مسخره بازی وشادی استفاده کنی اون جوری دیگه نمی فهمی کی خدمتت تموم شده جانم.
با چه مدرکی میخوای بری؟نقل قول:
وقتی برگه سبزت بیاد باید سعی کنی خودت رو توی یه پادگان پذیرش کنی (مثل دوستم نشینی بگی خدا بزرگه حالا داره توی ارتش اهواز خدمت میکنه با مدرت فوق دیپلم)
پارتی کلفت هم نمیخواد ولی بده به همون آشنات و بگو بندازدت نزدیکترین پادگان سپاه و اونجا پذیرشت کنه
من خودم نیروی هوایی سپاه خدمت کردم با مدرک دیپلم همش حال بود
اگه مدرکت فوق یا لیسانس باشه که دیگه بخور و بخواب
اگه دیپلم به پایین باشی به غیر از سپاه همه جا بیچارت میکنند و خیلی اذیت خواهی شد
:10:
ممنون يوسف جان
راجع به تاريخ اعزام نطري نداري درسته ؟
چون صفحات قبلي رو هم كه الان خوندم ديدم دوستان ميگفتن حساب كتاب نداره و معلوم نيست
حامد جان ليسانس نرم افزار هستم
این یکی رو کاملا راست گفتی.نقل قول:
اگه دیپلم به پایین باشی به غیر از سپاه همه جا بیچارت میکنند و خیلی اذیت خواهی شد
+
مدرکت بالاست عزیز زیاد بهت سخت نمیگزره..
درسته,باید از محل خدمت پدرتون بگیرید.نقل قول:
لازم نیست اول بری آموزشی,همین الانش هم میتونی اقدام کنی!چون اینطوری کار خودت راحت تر میشه و تو برگت کسر خدمتت رو ثبت میکنن.
با سلام خدمت همه شما دوستان محترم
من یه سوال از شما دارم . خیلی خوشحال میشم اگه به سوالم جواب بدید
من تاریخ فارغ التحصیلیم ابان ماه امسال از طرف دانشگاه (مدرک کارشناسی) اعلام شده . میخواستم بدونم اگر من ادیبهشت مدارکم رو ارسال کنم چقدر شانس دارم که تاریخ اعزام به خدمتم موقعی بیفته که بتونم تو کنکور ارشد بهمن ماه سال اینده شرکت کنم . همه بهم میگن تو یکی دو سال اخیر وقتی دفترچه اعزام رو پر می کنی و میفرستی حدود یک سال بعد تارخ اعزامت میخوره . می خواستم بدونم که ممکنه تاریخ اعزامم زمانی بیفته که بتونم تو کنکور ارشد سال بعد شرکت کنم؟(سال قبل واسه یکی از دوستام دقیقآ 1 سال بعدش افتاد و خورد اول اسفند) و یا اگر مثلآ تاریخ اعزامم بیفته اول ابان ماه سال بعد , من میتونم تو اون جلسه ای که به "جلسه ملاقات مردمی " معروف هست درخواست 4 ماه تمدید خدمت رو بدم؟ ایا ممکنه که با درخواست تمدید تا سقف 4 ماهه من موافقت کنن؟
امروز برگه سفيدم اومد.
نيرو دريايي ارتش سيرجان.:31:
حالا اين قضيه ي تهران انداختن واسه تك پسر ها واقع وجود داره؟ من مدرك ببرم؟؟
سيرجان توي كرمانه. حتما از سيرجان كسي هست تو فروم!! بازم خوبه كه شهره. :31:
اول از همه تاريخ اعزام معلوم نيست ولي فكر كنم چون همه دارن اينور سال ميرن اونور سال خلوت ميشه :31: واسه همين فوق فوقش 3 ماه طول ميكشهنقل قول:
با سلام خدمت همه شما دوستان محترم
من یه سوال از شما دارم . خیلی خوشحال میشم اگه به سوالم جواب بدید
من تاریخ فارغ التحصیلیم ابان ماه امسال از طرف دانشگاه (مدرک کارشناسی) اعلام شده . میخواستم بدونم اگر من ادیبهشت مدارکم رو ارسال کنم چقدر شانس دارم که تاریخ اعزام به خدمتم موقعی بیفته که بتونم تو کنکور ارشد بهمن ماه سال اینده شرکت کنم . همه بهم میگن تو یکی دو سال اخیر وقتی دفترچه اعزام رو پر می کنی و میفرستی حدود یک سال بعد تارخ اعزامت میخوره . می خواستم بدونم که ممکنه تاریخ اعزامم زمانی بیفته که بتونم تو کنکور ارشد سال بعد شرکت کنم؟(سال قبل واسه یکی از دوستام دقیقآ 1 سال بعدش افتاد و خورد اول اسفند) و یا اگر مثلآ تاریخ اعزامم بیفته اول ابان ماه سال بعد , من میتونم تو اون جلسه ای که به "جلسه ملاقات مردمی " معروف هست درخواست 4 ماه تمدید خدمت رو بدم؟ ایا ممکنه که با درخواست تمدید تا سقف 4 ماهه من موافقت کنن؟
اگه هم بيتشر شد شما ميتوي بري تمديد كني و بندازيش جلو. اونم بايد بري داخل. سالن 3 بخش امور اعزام. برگت رو ميدي (برگه سبزت رو ) بعد ميگه مثلا فوقش ميتوني 2 ماه جلو بندازي. شما حد اكثري كه ميشه بنداز جلو!!
بعدش همون برگه به صورت اصل بدون مهر دوباره مياد در خونه ات!
الان مثل قبل نيست. منم دوستام كه 4 سال پيش رفته بودن از تاريخ ارسال مدارك و اومدن برگ سبز 6 ماه تا 8 ماه فاصله شد ( يعني روزي كه برگه سبزه اومد تاريخ اعزام 8 ماه بعد زده بود!! الان ديگه اينطوري نيست. فوقش 3 ماه!!
در مورد كنكور هم اگه ميخواد بدي واقعا ، ميتوني تعجيل كني و بندازيش عقب. مثلا برگه سبزت اومد زد دي ماه. شما كنكور ارشدت تو بهمنه. دو ماه تعجيل ميكني امتحانت رو ميدي بعد ميري خدمت. جوابش اومد اگه قبول شدي معافيت تحصيلي ميخوره بهت و ميري درست رو ميخونه تموم شد دوباره برمگردي ادامه اش رو ميري
البته اميدوارم درست گفته باشم. دوستان اعلام كنن!
سلام.نقل قول:
شما هر وقت که دفترچه رو پر کنی و بفرستی نهایتا یکماه بعدش نامه اش میاد در خونتون و تاریخ اعزامتون رو توش مشخص میکنه. فکر نکنم تاریخ اعزام بره برای یه سال بعد. ولی اگر هم فرض کنیم که اینطور بشه شما میتونین که خودتون درخواست بدین که جلوتر بیفته (فقط میتونین جلو بندازینش و نمیتونین عقب بندازین) خود من تاریخ اعزامم حدودا 7 ماه بعد از ارسال مدارک بود ولی درخواست دادم و یک ماه انداختمش جلوتر.
ولی در حین خدمت، شما مجاز به شرکت در آزمون ارشد خواهید بود و در صورتی که در دانشگاه قبول بشین، بهتون مرخصی تحصیلی میدن و شما ادامه ی خدمتتون رو بعد از اتمام دوره ی کارشناسی ارشد در همون محلی که قبلا خدمت میکردین با درجه ی نظامی بالاتر و مدت کمتر (متناسب با مدرکتون) ادامه میدین. از این لحاظ هیچ مشکلی نداره.
موفق باشین.
89/11/3
من اونجا آشنا دارم ، نه تویه نیرو دریاییش ، تویه سیرجان ! :31: وضع مواد و اینا خیلی خوبه اونجا ! :31:نقل قول:
با توجه به این شرایط منم تا اونجایی که می تونن باید ارسال دفرتاچه رو کش بدم ! اگه تاریخ اعزام 3 ماه بعد بخوره باید یه موقعی پست کنم که به ارشد سال دیگه برسم ، البته خوبیش اینه که زرنگی کردم و یه درس رو نصفه نیمه نگه داشتم ، تا این استاد نمرش رو رد کنه قیامته ! :31:
از اون مهمتر وضعیت معافیت های خاص هست که اگه تغییر کنه بدبخت میشم ! :31:
دوستان بعضي ها ميگن ميشه عقب انداخت تاريخ اعزام رو بعضي ها ميگن نميشه
من تا اواسط اسفند ارسال كنم دفترچم رو چند درصد احتمال داره بخورم به ارديبهشت ؟
دوستم ارديبهشت امسال فرستاد خورد ارديبهشت سال 90 مدركش هم ليسانس الكترونيك بود
اگه خوردم ارديبهشت هيچ رقمه نميشه بندازم براي تير ماه ؟
چون تا اخر خرداد يك سري كار هاي تمام نشده شخصي دارم
چرا پدرام جان ، میشه . اتفاقا 2 ماه رو راحت جا به جا می کنن و حتی بیشتر هم امکانش هست .
تاریخ اعزام رو شما می تونی از اردیبهشت بندازی تیر ماه ولی مثلا اگه بخوای از اردیبهشت بندازی اسفند سخته و دوندگی داره !
مرسينقل قول:
منظورتون از ارديبهشت به اسفند اسفند همون ساله يا اسفند قبليش ؟
مثلا ارديبهشت 90 باشه اسفند 90 يا اسفند 89 ؟
گرچه فكر كنم همون اسفند 89 باشه منظورتون چون تقريبا 1 سال عقب انداختن شدني نيست :31:
راستي دوستان من يك جورايي گير كردم خودم ميخوام تير برم چون كار هايي دارم بايد تمام بشن و تا اخر خرداد طول ميكشه
از اون سمت ميگن تير ماه خيلي بده براي اموزشي از نظر گرما و سختي
بين ارديبهشت و تير از نظر سختي اموزشي فرقي هست ؟
تو تير ماه ( كلا گرما ) رعايت بيشتري ميكنن يا براشون مهم نيست شرايط جوي ؟
به نظرم شما فروردین دفترچه رو بفرست. احتمالا تاریخ اعزامت میوفته برای همون آخرای خرداد.نقل قول:
موفق باشین.
89/11/3
اخه تا اخر اسفند وقت دارم بفرستمنقل قول:
تاريخ فارق التحصليم 31/6 زده شده گرچه 7/7 تنظيمش كردن
منم ميخوام بعد از كنكور ارشد يعني شنبه صبح 1 اسفند اقدام كنم براي كارهاي ارسال دفترچه
کلا منظورم جابه جایی اینطوری بود :31: یعنی اعزام زودتر از تاریخ مقرر شده .نقل قول:
شما دفترچه رو آخرین فرصت بفرست . احتمالا همون تاریخی میشه که می خوای .
ار لحاظ گرما و ... مسلما به جایی که میوفتی بستگی داره . آموزشی خبری از رعایت و ... نیست ! :31: که بازم این مورد به جایی که میوفتی بستگی داره !
کلا سربازی دنیای احتمالاته !
سلام بروبچس
من 1/12/89 اعزام هستم .
می خواستم بدونم واسه لیسانسه ها مدت آموزشی چند روز هست .
بعضی ها میگن 40 روز یا 50 روز . بعضی ها هم میگن 60 روز هستش .
در ضمن من واسه سپاه پذیرش گرفتم . مدت آموزشی سپاه و ارتش فرقی هم میکنه ؟
سلام
یه سوال داشتم :
یکی از دوستام بسیجی فعال بود و از طرف بسیج یه دوره رفته بود که به خاطر اون آموزشی رو اصلا نــرفت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدونم اون با من که میرم آموزشی فرقی میکنه؟ یعنی رو کارت پایان خدمتش چیزی در این مورد می نویسه؟!
ممنون
تو دوران ما هفت هفته بود الانو نمیدونم:31:ولی احتمالا همین جوریهنقل قول:
می خواستم بدونم واسه لیسانسه ها مدت آموزشی چند روز هست .
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
اون مدرک بهش میگن برگه سبز که فقط تو سپاه اعتبار داره.بعید میدونم تو کارت هم چیزی دربارش بنویسننقل قول:
یکی از دوستام بسیجی فعال بود و از طرف بسیج یه دوره رفته بود که به خاطر اون آموزشی رو اصلا نــرفت!!!
می خواستم بدونم اون با من که میرم آموزشی فرقی میکنه؟ یعنی رو کارت پایان خدمتش چیزی در این مورد می نویسه؟!
نقل قول:اون برگه اسمش دوره تکمیلی هستش . کسایی که دوره تکمیلی را رفته باشن دیگه آموزشی نمی رن . در ضمن دوره تکمیلی فقط توی سپاه به درد می خوره .نقل قول:
اون مدرک بهش میگن برگه سبز که فقط تو سپاه اعتبار داره.بعید میدونم تو کارت هم چیزی دربارش بنویسن
روی کارت پایان خدمت هم چیزی نوشته نمی شه . فقط ممکنه کسی که دوره تکمیلی داشته باشه درجه اش یک درجه بیشتر از کسی باشه که دوره تکمیلی نداره . البته فقط توی سپاه
کسی که تو ترم بهار درسش تموم میشه، از آخر خرداد 6 ماه وقت داره تکلیف ادامه تحصیل یا نظام وظیفش رو معلوم کنه، یا از آخر تابستون؟
اگه آخر تابستون تموم کنه چطور؟ براش آخر تابستون رو میزنن، یا آخر خرداد.
//دانشگاه پیام نور
معمولا زمانی که آخرین نمرتون رد بشه همون موقع تاریخ فراغت از تحصیل رو می زنن .
ترم بهار معمولا امتحاناش تا تیر طول میکشه . فکر می کنم تاریخ تیر می خوره .