ببخشید
پیام بازرگانی میام وسط صحبتهای مملکتی شما
ولی یک مشت آدم بی جنبه و چرت گو میان اینکارا رو میکنند که هر روز بخش ورزشی محدودتر میشه
البته اینقدر همکارای خوب اینجا دارم که سربزنند درست میشه مشکلی نیست
Printable View
ببخشید
پیام بازرگانی میام وسط صحبتهای مملکتی شما
ولی یک مشت آدم بی جنبه و چرت گو میان اینکارا رو میکنند که هر روز بخش ورزشی محدودتر میشه
البته اینقدر همکارای خوب اینجا دارم که سربزنند درست میشه مشکلی نیست
در مورد بازي
با اكثر حرفاي FANOOS_AK جان موافق
اولين چيزي كه توي بازي به چشم ميخورد آمادگي دروازبان خوب آتلتيكو بود كه جداي از رقيب بودن خيلي خوب بود
كاشكي والدز كمي ياد بگيره
بارسا با اينكه نسبت به سال گذشته نتيجه بهتري گرفت اما از نظر ساختار تيمي هنوز با سال گذشته فاصله داره
هر چند من معتقدم بر عكس رئال اين فاصله براي بارسا زياد نيست
چون بارسا زياد دست نخورده
جناح چپ مثل سال پيش هنوز مشكل داره
هر چند در كل دفاع خوب بود فورلان آماده ترين مهاجم لاليگاس و مهار اين بازيكن ساده نيست كه انصافا مدافعا خيلي خوب از پسش بر اومدن
هنوز ويا از نظر ذهني با مربع هجومي تيم هماهنگ نشده ولي اگه به درك متقابل برسه مطمئنم خط حمله امسال110 درصد از خط حمله پارسال بهتر ميشه
يه چيز خوبي كه توي اين مسابقه ديدم اين بود كه در مقابل خشونت خوب بازي رو در اورديم
هر چند بعضي جاها واقعا تعمدي روي پاي بازيكناي بارسا ميومدن و در نهايت مسي هم مصدوم شد اما خب تجربه خوبي براي امسال بود
چون امسال ديگه مطمئنن تيما براي متوقف كردن بارسا نميان 90 دقيقه توي 18 جمع بشن و دنبال راههاي ديگه هم هستن كه يكيش خشونت كنترل شده هستش كه اميدوارم تيما ازش استفاده نكنن
من برعكس FANOOS_AK عزيز مصدوميت مسي خيلي نگرانم كرده هر چند بدون مسي بازي كردن تجربه گرانبهايي ميشه اما اميدوارم چيزيش نشده باشه من كه نميتونم تا 5 سال ديگه فوتبال رو بدون مسي تصور كنم
يكي از سه بازي سختمون رو برديم
به اميد برداي بعدي
من نسبت به اين تيم خيلي خوشبينم
اوه چه پارادوكسي:18:نقل قول:
خب ما مثل اون عرب ها ریاکار نیستیم.
ما از مصدومیت کسی خوشحال نمیشیم بلکه از عواملی که باعث بشه یه تیم دیگه(در این جا بارسا) بیشتر از این افت کنه خوشحال میشیم.
فکر کنم کافی بود.
ما از مصدوميت كسي خوشحال نميشيم بلكه از عواملي كه....
معني اين جمله اينه كه
ما از مصدوميت كسي خوشحال نميشيم بلكه از مصدوميت بازيكناي يه تيم ديگه(در اين جا بارسا) خوشحال ميشيم
غمت نباشه ایشالا که چیزی نشده اما من به بازیکنانی مثل بویان و پدرو خیلی اعتقاد دارم.مخصوصا پدرو!نقل قول:
والدز هم الان وضعیتش با پارسال کاملا متفاوته.امسال رفت جام جهانی ...یه فصل عالی و تقریبا بدون اشتباه رو پشت سر گذاشت...سر بازی دوستانه با آرژانتین نشون داد که از رینا شایسته تر هست.کمی الان فشار روش هست و همچنین انتظارات هم بالا رفته! باید بیشتر کارهای روحی روانی باید کنه که توی کرنر همچین تصمیم مضحکی نگیره!:31:
آقا یه چیز هم در مورد داوری بگیم تا نیومدن کتکمون بزنن!:31:
داور یه پنالتی رو برای اتلتیکو نگرفت البته من خودم دفعه آخر که صحنه رو دیدم نظرم برگشت و گفتم پنالتی نیست اما عادل گفته فعلا نمی شه زیاد به صحنه گیر داد!:31:
دو تا آفساید بد رو هم برای بارسا اشتباه سوت زدن یکی جناح چب برای ماکسول یکی هم برای ویا که از همه مهمتر همین صحنه بود. به قول عادل توپ های 50-50 رو هم به نفع اتلتیکو سوت زد.در کل داور خوبی نبود چون بارسایی ها رو دیگه داشتن کتک می زدن و باید زودتر از دقیقه 90 اخراجی می دادن.اگر موقعیت ها رو بهتر قدر می دونستند با تفاضل بهتری می بردیم و توی روحیه تیم خیلی تاثیر داشت.
سلام!نقل قول:
البته منم امیدوارم استفاده نکنن:31:
ولی تو جام باشگاه ها که داوری اکثرا به نفع بارسا بوده فک نکنم تیما بتونن استفاده کنن
نیازی به معنی نداشت......همه قهمیدن منظورشون رو......نقل قول:
خوب دقت کن برات تفسیرش می کنمنقل قول:
1-ما از مصدومیت کسی خوش حال نمیشیم یعنی اینکه نفس مصدوم شدن کسی مارو خوشحال نمی کنه.
2-ما کلا از افت تیم های دیگه خوشحال میشیم و به دلیلش هم توجه نمیکنیم.
من از مصدوم شدن مسی ناراحتم اما از افت حتمی بارسا خوشحال میشم.
یعنی حاضر بودم مسی مصدوم نشه اما بارسا افت کنه.
مفهوم شد؟
صد در صد وقتي يه بازي مسي نباشه كلا از نظر ذهني بازيكناي ديگه به طور غريزي روشاي ديگه اي رو امتحان ميكنن و اين يعني وسيعتر شدن ذهنيت بازيكننقل قول:
كلا والدز بگير نگيرش خيلي تو ذوق ميزنه اميدوارم هميشه روز خوبش باشه
منم فكر ميكنم يه پنالتي خفيف بود ولي كلا سوتاش به سود هيچكدوم از تيما نشد
كلا بازي بارسا قضاوت كردن مشكله چه براي كمك داورا توي آفسايد گيري و چه براي داور چون معمولا بازي بارسا تيم حريف رو مجبور به خطا ميكنه كه خيلي از داورا از خيلياش چشم پوشي ميكنن
من معتقدم تو 80 درصد بازياي بارسا قانونا ميشه يه بازيكن حريف رو اخراج كرد
خب...پپ تو مصاحبه بعد بازی گفته که مصدومیت مسی شکستگی نیست و فردا قراره آزمایش هایی روی پاش صورت بگیره و مدت مصدومیتش رو مشخص کنه!
لینک خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://uk.eurosport.yahoo.com/19092010/58/la-liga-messi-ankle-fractured.html
من فکر نمی کنم این پای ورم کرده بتونه زودتر از دو-سه هفته به حالت عادیش بر گرده!:41:
فکر کنم پیچ خورده...نه ؟
نقل قول:
فکر کنم پیچ خورده...نه ؟
مصدومیت دست کم 15 روزه برای مسی:13:لیگامنت داخلی قوزک راست پای مسی به شدت ورم کرده است.
سایت گل- پس از انجام گرفتن تستهای اولیه برروی قوزک پای مسی ، مشخص شد که لیگامنت داخلی قوزک راست پای او دچار تورم شدیدی شده است.
اویفالوژی، بازیکن اهل چک باشگاه اتلتیکو مادرید، در دقایق پایانی بازی تکل بسیار خشنی برروی پای مسی رفت و باعث مصدومیت ستاره آرژانتینی شد. اویفالوژی بلافاصله پس از پایان بازی یکشنبه شب ورزشگاه بیسنته کالدرون به رختکن بارسلونا رفت تا از لیونل مسی از این بابت عذرخواهی کند.
چنین مصدومیتهایی ، بازیکن را دست کم به مدت 15 روز از میادین ورزشی به دور نگاه خواهد داشت و بدین ترتیب انتظار می رود که مسی حدود 2 هفته از همراهی بارسلونا محروم باشد. پس از انجام تستهای ابتدایی، مشخص شده که مصدومیت او استخوانی نبوده ولی ظهر دوشنبه تستهای دقیق تری روی پای مسی انجام خواهد شد تا میزان دقیق مصدومیت او مشخص شود.
در صورتی که مسی15 روز از همراهی بارسا محروم باشد، ستاره آرژانتینی شانس رویارویی با اسپورتینگ خیخون و مایورکا درنوکمپ و مصاف با اتلتیک بیلبائو و روبین کازان در خانه حریف را از دست خواهد داد.کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/20/2126811/%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%85-15-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C
خوب خداروشکر همش15روز بیشترنیست...
فکرکنه که مثلا بن شده از بازی!:31:
اما جدای از شوخی فوتبال بدون ستاره مثل آسمون ابری میمونه!!بی روح وکسل کننده.:20:
:10:نقل قول:
صد در صد
فوتبال بدون ستاره هاش معني نميده
شاعرم كه شدي يوسف جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه عمدي زده خدا ازش نگذره ببين چه بلايي سرمون آورده
ممنون گرافیکارجان:31:نقل قول:
نه فکرنمیکنم عمدی درکارباشه...نقل قول:
اما خدایی این مسی رو خیلی میزنن.کلی میگم اگه یه آماری از 2فصل قبل تاالان دربیارن یه رقم نجومی میشه میزان خطاکردن وزدن روی این بنده خدا...:18::13:
___این بارسا که انقد ازش بالا میرید 17 تا قهرمانی لیگ از ما عقبه به عبارتی اگه از الان به مدت 17سال پشت سر هم قهرمان لالیگا بشید تو قهرمانی لالیگا میشیم مساوی:31:
___در مورد قهرمانی CL هم 6 تا عقبید و به نظرم برید از خجالت بمیرید و دیگه انقد از این تیم در پیت بالا نرید:27:
___...
من خودم رئالي ام و اينا هم مايه افتخاره:31:نقل قول:
اما به قول يكي ميزان حال فعلي تيم هست!!:27: كه البته خوزه تيمو داره را ميندازه...
من دوست دارم امسال هرجوري شده CL رو بگيريم...!:31:
دوستان خدارو شکر که بارسا برده و تاپیک به این سرعت پیش روی کرده والا اگر می باخت شاهد چه توهین ها و درگیرها و متلکهایی بودیم ،
+
جناب yuseph نشانه های ... رو مشاهده می کنی عزیز ؟ یا هنوز هم نظر دیگه ای داری ؟
+
به نظر من مصدومیت مسی باعث افت چندانی برای بارسا نخواهد شد ، اگر یادتون باشه در بازی های گروهی CL فصل پیش در بازی برگشت با اینتر ، بارسا بدون مسی 2-0 برد ، به نظرم وجود ویا باعث می شه تا نبود مسی چندان ضربه ای به تیم وارد نکنه ( البته تا حدودی فوتبال چشم نواز بارسا بواسطه حرکات مسی در منطقه ی 1/3 تهاجمی حریف تضعیف خواهد شد اما از حیث نتیجه نهایی فکر نمیکنم بارسا دچار مشکل بشه) .
گواردیولا: اتلتیکو با این بازی می تواند مدعی قهرمانی باشد
سایت گل – پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا از سبک بازی تیمش در دیدار یکشنبه شب ورزشگاه بینسته کالدرون مقابل اتلتیکومادرید که با برتری 2-1 بارسا همراه بود، رضایت کاملی داشت.
پپ در پایان این دیدار در صحبتهایی گفت:« بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم. با در نظر داشتن فرصتهایی که خلق کردیم، می توانستیم بازی را با نتیجه 5-1 به پایان ببریم. ما از میانه میان و از جناحین به سمت دروازه حریف حرکت می کردیم. ونباید فراموش کنید که حریف ما قهرمان لیگ اروپا و پیروز سوپرکاپ اروپا مقابل اینتر بود.»
مربی بارسلونا که از تکل خشن اویفالوژی برروی مسی، به شدت ناراحت بود ادامه داد:« ما به خاطر بازی تیم بسیار راضی هستیم ولی از برخورد به وجود آمده به شدت ناراحت شدم. خود تصاویر گویای همه چیز هست. اکنون تنها می توان به رسانه ها در این رابطه گفت. شمایی که مقاله ها را می نویسید، این وظیفه را دارید که آنچه رخ داد را مطرح کنید. مسی کم فریب ترین بازیکن رقابتهای لالیگاست که هرگز داوران را فریب نمی دهد. او فقط به ارائه بازی خوب و گلزنی فکر می کند.فقط نباید به فکر حفاظت و مراقبت از کریس رونالدو بود، داوران باید ازتمام بازیکنان محافظت کنند.»
گواردیولا با لحنی طنزآلودی به آنالیز حریف دیدار یکشنبه شب تیمش پرداخت و گفت:« اگر اتلتیکومادرید در تمام طول فصل با همین قدرت بازی کرد و هجومی به میدان برود،قطعا می تواند برای قهرمانی در لالیگا و کسب پیروزی مقابل رئال تلاش کند.»
مربی جوان بارسا در بخش پایانی صحبتهایش با تمجید از دخیا، دروازه بان اتلتیکو گفت:« دخیا دروازه بان بزرگی است . او تیمش را از شکست با اختلاف گل به مراتب بیشتری نجات داد.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/20/2127158/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D8%B9%DB%8C-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
نه این مسی خودش رو به زور میندازه گردن بقیه:31:نقل قول:
نه دیگه اگه میزان حال فعلی بود که همون مثال معروف من میاد وسط.اگه میزان حال فعلی باشه که یعنی یونان 2004 اون موقع از آلمان و هلند و پرتغال و اینا بهتر بود(که نبود)نقل قول:
اما به قول يكي ميزان حال فعلي تيم هست!!
البته الآن هم بارسا وضع خوبی نداره.دوم بشه شانس آورده....
cl هم بعید می دونم بتونه بگیره.ما خوزه رو داریم:40:
ما هم انجلوتی رو داریم :40:
امسال چلسی خیلی خوب بازی میکنه.نقل قول:
4 تا 4 تا می زنه.آنجلوتی هم توی CL خیلی خوب کار میکنه(اون موقع با میلان خوب بازی می کرد)
اگه رئال قهرمان نشه اون موقع چلسی قهرمان میشه:دی
البته من توی انگلیس طرفدار چلسی نیستم ها (بعدا شایعه پیش نیاد که این یارو فلان و این جور حرف ها)
اما خب حرف حق رو باید گفت.
این خوزه ی بد بخت پدرش در اومد نتونست چلسی رو قهرمان کنه:27:
ما هرچی میکشیم از داوریه به جونه خودم.............هرچی بلا سره چلی اومده از داوری بوده....ولی امسال اینقدر خوب بازی میکنیم که داور اگه 10 تا پنالتی و خطا نگیره بازم ببریم
سرچ انقدر سخته؟نقل قول:
بازیهای پارسال مو مقابل میلان:
اینتر 2 - 0 میلان
میلان0 - 4 اینتر
خواهشا این کل کل رئال -میلان رو تمومش کنید:19:نقل قول:
هنوز یک ماه دیگه بازیش شروع میشه شما از الان شروع به کرکری خوندن می کنید
اگر به نتایج بازی های گذشته قرار باشه برنده تعیین بشه با نگاهی به چند دیدار قبل ال کلاسیکو باید بارسا رو قهرمان لالیگا بدونیم
پس اینجور نظر دهی اشتباه هست
با تشکر...
هر دم از این باغ بری میرسد ....نقل قول:
ین بارسا که انقد ازش بالا میرید 17 تا قهرمانی لیگ از ما عقبه به عبارتی اگه از الان به مدت 17سال پشت سر هم قهرمان لالیگا بشید تو قهرمانی لالیگا میشیم مساوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
___در مورد قهرمانی CL هم 6 تا عقبید و به نظرم برید از خجالت بمیرید و دیگه انقد از این تیم در پیت بالا نرید
عجب..! حتما رئال هم اول میشهنقل قول:
البته الآن هم بارسا وضع خوبی نداره.دوم بشه شانس آورده....
cl هم بعید می دونم بتونه بگیره.ما خوزه رو داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه فکر کردی مسی کل فصل نیست؟! یا تو این 4 بازی که مسی نیست بارسا صفر امتیاز میگیره
شما خودتون این بحث رو راه انداختیدنقل قول:
حالا به ما میگید تموم کنید؟
من هیچ نظری ندادم
دوستمون میگن پارسال میلان رئال رو برد
خوب منم قبول دارم
ولی پارسال که مو مربی رئال نبود
واسه دلیل حرفم میتونید اینتر امسال با اینتر پارسال رو مقایسه کنید
باز حالا طرفداری اینتر میان وسط دی:
-----
خوب واقعا جالبه
راجع به هر موضوعی بحث میشه تو تاپیک ( از منچستر , میلان و ... بگیر تا بحثهای سیاسی)
انواع و اقسام اهانت ها , تمسخر ها
بعد پست من به دلیل"بی ربط بودن به تاپیک" حذف میشه
موضوع پست چی بوده؟گلهای رئال
اما پستی که ازش نقل قول گرفته بودم هنوز هست
فقط میشه تاسف خورد
خدا وکیلی این عکس رو ببینید!!!!:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه! شما خودت میای بحث رو شروع میکنی، ماهم جواب حرف نابجا و بی خودت رو میدیم، بعد پست ما پاک میشه، ولی پست شما که دوباره جواب میدی و کش میدی پاک نمیشه!نقل قول:
تازه آخر سر هم میای میگی ما تمومش کنیم؟!!!
========================================
جدول لالیگا در هفته ی سوم لیگ:
نکته جالب اینه که مثل فصل های قبل، والنسیا خوب شروع کرده، اما در ادامه...
اویفالوشی به دلیل خطا روی مسی برای 12 بازی محروم میشود؟
توماس اویفالوشی، مدافع اتلتیکو مادرید ممکن است برای 12 بازی محروم شود. او با زمانبندی نامناسب روی پای لیونل مسی رفت و مچ پای او را زیر پا گذاشت و به همین دلیل با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شد.
بوربالان فرناندس، داور دیدار در گزارش آورده است: «او پایش را از بالا روی مچ پای حریف آورد و قصدش زدن توپ نبود. بازیکن مصدوم نیاز به کمک پزشکی داشت و مجبور به تعویض شد.»
با توجه به گزارش فرناندس و دادن کارت قرمز مستقیم، کمیته رقابتهای لالیگا تصمیمی کلیدی درباره میزان محرومیت این بازیکن 32 ساله خواهد گرفت.
بند 115 قانون، یک تا سه جلسه محرومیت در نظر گرفته و بند 97، محرومیت را از چهار تا حداکثر 12 جلسه تعیین کرده است.
بند 97 برای مواردی است که «بازیکن رفتاری خشن با حریف در جریان بازی دارد و این رفتار او تبعاتی دردناک دارد و ذاتا شدید است.»
اویفالوشی بابت تکلش معذرتخواهی کرده، اما این کمیته گرد هم میآید تا درباره محرومیت او بحث کند.
منبع: Goal.com
کاپلو: به مورینیو زمان دهید؛ چابی و اینیستا، شایسته برنده توپ طلا
فابیو کاپلو، سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرده که مادریدی ها می بایست به ژوزه مورینیو زمان بدهند تا تاثیرگذاری اش را در برنابئو نشان دهد.
این مربی ایتالیایی که پیش از این سابقه هدایت رئال مادرید را در کارنامه اش می بیند، در صحبتهایی اعلام کرد که موفقیت مهمترین نکته در فوتبال است و معتقد است که مربی پرتغالی مربی بزرگی است و می تواند در اسپانیا به موفقیت برسد.
کاپلو در صحبتهایی در این رابطه گفت:« در دنیای فوتبال مهمترین نکته پیروزی است. رئال مادرید سه سال است که به قهرمانی نرسیده و به اندکی زمان نیاز دارد ولی مورینیو مربی بزرگی است.»
کاپلو در ادامه صحبتهایش در مورد تیمهای پایه ای رئال گفت:« بازیکنان به دنیا می آیند و نمی توان بازیکن تولید کرد.
دن فابیو در بخش پایانی صحبتهایش اعلام کرد که از نظر او چابی یا اینیستا شایسته کسب توپ طلای امسال هستند:« فکر می کنم توپ طلای سال باید به بازیکنی برسد که درجام جهانی به قهرمانی رسیده.هر بازیکنی که این جایزه را می برد، باید کار ویژه ای انجام داده باشد، من شخصا این جایزه را به چابی یا اینیستا می دهم.»
منبع: Goal.com
رئال مادرید 3- اسپانیول 0: رئال، پیش به سوی اوج
سایت گل- رئال مادرید با پیروزی مقابل اسپانیول در دیدار خود در هفته چهارم رقابتهای لالیگا توانست موقتا خود را به صدر جدول رقابتها برساند.
کهکشانی ها در این دیدار، چندان جنجالی ظاهر نشدند ولی در جریان بازی فرصتهای متعددی را خلق کردند.
کهکشانی ها در خانه خود، توانستند سه بار دروازه تیم میهمان را باز کنند. اولین گل این دیدار در دقیقه 28 و توسط کریس رونالدو از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. نیمه اول با برتری 0-1 رئال پایان یافتن و گونسالو ایگواین در دقیقه 79 و کریم بنزما در دقیقه 87 دو گل دیگر مادریدی ها را به ثمر رساندند تا شاگردان مورینیو در طول 180 دقیقه اخیر، به دو پیروزی ارزشمند دست یابند.
البته اسپانیول هم نمایش خوبی را به اجرا گذاشت ولی بازیکنان این تیم در زدن ضربات آخر بسیار ضعیف بودند.
رئال هم که فرصتهای متعددی را برروی دروازه حریف خلق می کرد، در نهایت توانست از فرصتهایش بهره ببرد و به گل رسید. اسپانیول قربانی گلزنی شاگردان مورینیو شد.ا
لبته این دیدار، دیدار خشنی بود و با 3 کارت قرمز همراه بود.په په ، مدافع پرتغالی رئال در دقیقه 60 به علت دریافت دومین کارت زرد و در نتیجه کارت قرمز مجبور به ترک زمین مسابقه شد و گالان، بازیکن شماره 14 اسپانیول حدود 3 دقیقه بعد، با کارت قرمز مستقیم ، زمین را ترک کرد.در دقایق پایانی بازی بود که فورلین، مدافع شماره 18 اسپانیول نیز دومین کارت زردش را مقابل چشمانش دید و از زمین مسابقه خارج شد
بدین ترتیب و در حالی که اکثر دیدارهای هفته چهارم رقابتهای لالیگا امشب برگزار می شود، رئال مادرید با انجام 4 بازی و 10 امتیاز موقتا در صدر قرار دارد. والنسیا و سویا با یک بازی کمتر و 9 و 7 امتیاز در رده های بعدی هستند و اتلتیک بیلبائو با کسب 7 امتیاز از 4 بازی در رده چهارم است. اتلتیکو، ویارئال و بارسلونا نیز همگی با 3 بازی و 6 امتیاز رده های بعدی را به خود اختصاص داده اند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/22/2130489/%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-3-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%84-0-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%AC
دو جلسه محرومیت برای اویفالوشی
سایت گل- توماس اویفالوشی، مدافع اتلتیکومادرید به دلیل تکل خشنی که برروی قوزک پای مسی رفت، از دو جلسه همراهی تیمش محروم شد.
تکل خشن او باعث شد تا قوزک پای مسی مصدوم شده و خود اویفالوشی نیز با دریافت کارت قرمز مستقیما از زمین مسابقه اخراج شد.
پیش از این در رسانه های اسپانیایی صحبت از احتمال محرومیت اویفالوشی از چهار تا 12 دیدار بود ولی مسئولان کمیته انضباطی فوتبال اسپانیا تصمیم گرفتند که رفتار اویفالوشی به منزله بازی خطرناک بوده و آن را بازی خشن ندانسته اند و از همین رو دو جلسه محرومیت برای او درنظر گرفته اند.
بدین ترتیب اویفالوشی که با استفاده از موبایل سرخیو آگوئرو، اس ام اس عذرخواهی ای را برای مسی ارسال کرد، شانس حضور در دیدارهای تیمش مقابل والنسیا وساراگوسا را از دست خواهد داد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/22/2130611/%D8%AF%D9%88-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%81%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B4%DB%8C
مورینیو: همه خود را مربی رئال می دانند اما ؛ رئال یک مربی دارد و بس
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی در پایان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل اسپانیول که با برتری 0-3 کهکشانی ها همراه بود، رضایت خود را از این پیروزی ابراز کرد و در عین حال سطح زمین سانتیاگو برنابئو را به «مزرعه سیب زمینی» تشبیه کرد.
رئال مادرید در دقایق ابتدایی بازی فرصتهای زیادی را از دست داد ولی در دقیقه 28 توسط کریس رونالدو از روی نقطه پنالتی به گل رسید. در نیمه دوم بازی نیز گونسالو ایگواین و کریم بنزما دو گل دیگر برای رئال به ثمر رساندند.
مورینیو درصحبتهایی گفت:« در حاشیه اتفاقاتی که در جریان دیدار رخ داد، احساس رضایت می کنم، چرا که بازی کردن روی مزرعه سیب زمینی کار آسانی نیست. به علاوه زمان کوتاهی بین بازیها داشتیم تا توانمان را بازیابیم و بازی کردن مقابل حریفی که چیزی برای از دست دادن ندارد، کار سختی است.»
آقای خاص ادامه داد:« من در کشوری با 10 میلیون مربی به دنیا آمده ام و در کشوری کار می کنم که 40 میلیون مربی دارد. ولی واقعیت این است: رئال تنها یک مربی دارد و تنها یک نفر می تواند تصمیم بگیرد. تیم ما خسته بود و کنترل را از دست داد. همین جا بود که در تیم تغییراتی را اعمال کردم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/22/2130646/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B3
خورخه بالدانو: سه بازي در 6 روز بازيكنان ما را خسته كرده است
سايت گل- خورخه بالدانو، مدير ورزشي باشگاه رئال مادريد، تاكيد كرد كه انجام سه بازي در شش روز بر روي كيفيت بازي بازيكنان رئال در بازي شب گذشته مقابل اسپانيول تاثير گذاشته است. رئالي هاي در اين ديدار با نتيجه 3-0 به پيروزي رسيدند.
كريس رونالدو، گونسالو ايگواين و كريم بنزما در اين ديدار براي رئال گلزني كردند تا يك پيروزي پرگل براي سفيدها رقم بخورد اما تيم ميهمان نيز موقعيت هاي زيادي داشت كه نتوانست از آن استفاده كنند.
علاوه بر اين داور بازي سه بازيكن از دو تيم را از زمين اخراج كرد. ابتدا په په از رئال با كارت قرمز داور روبرو شد و پس از آن، ارنستو گالان و خوان فورلين از تيم اسپانيول از زمين اخراج شدند.
بالدانو در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" پيروزي بزرگي بود؛ هرچند در مقاطعي از بازي شرايط دشواري نيز داشتيم اما بازيكنان توانستند بر آن غلبه كنند. ما در شش روز 3 بازي انجام داديم و اين مسئله نياز به انرژي زيادي دارد. در بازي بعدي در شرايط بهتري قرار خواهيم داشت."
بالدانو همچنين بنزما را كه در اين ديدار اولين گل فصل شان را به ثمر رساندو رونالدو را ، مورد ستايش قرار داد.
" نمايش رونالدو واقعا كامل بود. او در همه حركات خطرناك تيم شركت داشت و ثابت كرد كه از شخصيت بالايي برخوردار است.
بنزما بازيكن جالبي است كه نياز به اين دارد كه اعتماد به نفسش را به دست آورد. او بازيكن جواني است كه نياز به اين دارد كه با شرايط وفق پيدا كند. او استعداد فوق العاده اي است."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/22/2130996/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AE%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-6-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%D9%83%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
قهرمان اسپانیا درخشش لازم را بدون لیو مسی نداشت، اما توانست پیروزی به دست آورد.
سایت گل – بارسلونا در غیاب لیونل مسی توانست اولین برد خانگی خود در این فصل لالیگا را به دست آورد. آنها پیش از این در خانه مقابل ارکولس تن به شکست دو بر صفر داده بودند.
بارسا در نیمه اول موقعیتهایی به دست آورد، اما ضربه داوید ویا روی پاس آندرس اینیستا و ضربه خود اینیستا روی پاس گابریل میلیتو به نتیجه نرسید.
اسپورتینگ به شدت دفاعی بازی میکرد و بارسا بدون حضور لیونل مسی در یکسوم پایانی میدان برش لازم را نداشت.
در دقیقه 49 بود که بارسا به تنها گل خود رسید. داوید ویا روی پاس دانی آلوس به پیش تاخت و با شوتی محکم دروازه کوئیار، دروازهبان اسپوتینگ را گشود. او چندان خوشحالی نکرد، چرا که دروازه تیم سابقش را گشوده بود.
در ادامه ویا و اینیستا موقعیتهای دیگری را هم از دست دادند و بازی با همان یک گل به پایان رسید.
نتایج لالیگا: برد بارسلونا، تساوی والنسیا و اتلتیکو مادرید
سایت گل – لیگ اسپانیا امشب با انجام دیدارهایی دنبال شد و نتایج زیر به دست آمد:
آلمریا صفر - لوانته یک
سرخیو 39
بارسلونا یک - اسپورتینگ خیخون صفر
ویا 49
ساراگوسا صفر - ارکولس صفر
والنسیا یک - اتلتیکو مادرید یک
آدوریس 83 - سیمائو 19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/23/2132028/%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF
ویا: بارسلونا میتواند بدون مسی هم عالی باشد
سایت گل – داوید ویا، مهاجم بارسلونا گفته قهرمان اسپانیا جای خالی لیونل مسی مصدوم را حس میکند اما بدون او هم میتواند خوب بازی کند.
بارسلونا با گل ویا در دقیقه 49 مقابل اسپورتینگ خیخون پیروز شد. هرچند بارسا حاکم میدان بود اما ویا میگوید کار این تیم آسان نبود:
«اسپورتینگ رقیب سرسختی است که بسیار عالی بازی ما را پوشش داد و چابی و اینیستا هم بسیار عالی در نیمه اول یارگیری شده بودند.
ما مسی را گم کردهایم اما تیمی عالی داریم و میتوانیم بدون او هم به پیش برویم.
ما آرامش خود را حفظ کردهایم و مهم این است که بارسا به پیروزیهای خود ادامه دهد.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/23/2132460/%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
مورینیو: بازیکنانم خستهاند، فعلا از سیستم چرخشی استفاده نمیکنم
سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید بر این باور است که بازینکانش خستهاند و نیاز به استراحت دارند.
او پس از پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل اسپانیول گفت تیمش نیاز به استراحت دارد: «تیم خسته است چون هنوز به تیم مناسبی تبدیل نشده و هنوز از سیستم چرخشی استفاده نمیکنیم. من معمولا زمانی که تیمم پس از چند سال کار ساخته شد، چهار یا پنج بازیکن را مرتبا تغییر میدهم. هرگاه احساس کردم تیم به مرحله جدیدی از ساخت رسیده، در رئال هم از سیستم چرخشی استفاده خواهم کرد. اگر به دور بعد لیگ قهرمانان برسیم، در ماه فوریه در سطح دیگری خواهیم بود و آن گاه دست به سیستم چرخشی خواهم زد. ترجیح میدهم فعلا این کار را نکنم.»
مورینیو سپس عملکرد تیمش مقابل باشگاه کاتالان را ارزیابی کرد: «با سامی خدیرا و آلوارو آربلوا عالی بودیم چون تیم در این شرایط فشردهتر بازی میکند. سه هافبک میانی ما منسجم بودند و ما توانستیم فشار بیشتری روی حریف بیاوریم، توپ را آسانتر بگیریم و در حملات مالکیت توپ بیشتری در اختیار داشته باشیم، چون مهاجمان ما پوشش داده میشدند.
توازن زمانی به وجود میآید که در یک زمان واحد هم بازی کنید و هم فکر. ما توازن را در انتهای دیدار به دست آوردیم، یعنی زمانی که زمین ورزشگاه به دلیل اخراج سه بازیکن برای تیمها بزرگتر شد.
من در دو تعویض اول خود پس از اخراج بازیکن اسپانیول عجله کردم، اما به هر حال به نتیجهای که میخواستم رسیده بودم و میدانستم تیم باید فشردهتر بازی کند. ما از آن هنگام بازی را بهتر کنترل کردیم.
من با بازیکنان کار میکنم تا در دفاع روی ضربات ایستگاهی بهتر کار کنیم. زمانی که تردید دارید باید صورت خود را مورد مراقبت قرار دهید. بسته به حرف مربی باید در هنگام ضربات ایستگاهی بپرید یا سر جای خود بایستید، اما هرگز نباید از دستان خود استفاده کنید.»
مورینیو درباره داور دیدار هم گفت: «ترجیح میدهم زمانی درباره داوران صحبت کنم که کارشان را به خوبی انجام دهند. من در سنسباستین از داور صحبت کردم چون تماشای عملکرد عالی او لذتبخش بود. اما ترجیح میدمه از داور دیدار با اسپانیول صحبت نکنم. او خوشاقبال نبود و ما زمین را با ده بازیکن ترک کردیم. بازیکن اسپانیول هم نباید اخراج میشد. البته من خیلی دور از صحنه خوردن آرنج به ایگواین بودم و خطای پنالتی را هم ندیدم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/23/2132472/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%81%D8%B9%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%86%D8%B1%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%86%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%85
جدول بازی ها در پایان هفته چهارم - رئال مادرید در صدر
گواردیولا: مقابل اسپورتینگ در بهترین فرم خود نبودیم
مربی بارسلونا گفت لیونل مسی جانشینی ندارد.
سایت گل - پپ گواردیولا، مربی بارسلونا گفت علکرد تیمش در برد یک بر صفر مقابل اسپورتینگ خیخون بهترین نبود.
تنها گل دیدار را داوید ویا در دقیقه 49 و روی پاس دانی آلوس زد.
گواردیولا همچنین گفت که اگر مسی حضور داشت تیمش به راحتی پیروز میشد.
او میگوید: «بازی درخشانی نبود اما بازی خوبی بود. رفتار ما کامل بود و مطمئن هستم که از این بهتر خواهیم شد. این بار نتوانستیم به خوبی خط دفاعی حریف را باز کنیم، در حالی که مقابل تیمهایی که عقب مینشینند و حمله نمیکنند باید این کار را انجام داد. ما همچنین گل دوم را نزدیم، گلی که میتوانست آرامشبخش باشد.»
او ادامه داد: «مسی بازیکنی غیرقابل جانشینی است. امروز اگر او این جا بود ما پنج بر صفر میبردیم. اما او نبود و باید بازیکنی دیگر در جایش بازی میکرد. امروز ویا بسیار به ما کمک کرد اما در نیمه اول دقت لازم را نداشت. او البته در نیمه دوم گل زد. او وقتی از بیرون به سمت دروازه حریفان حمله میبرد کمک بزرگی است و در هنگامی که در مرکز خط حمله بازی میکند هم کارش عالی است.
اما به هر حال اوضاع همین است و باید به آن عادت کنیم. بدترین چیز، به جز شلوغ بودن برنامه پیش رو این است که تمرینات زیادی نداریم. بازیکنانی هستند که هنوز قدرت بدنی لازم را ندارند و باید سخت تلاش کنند.»
2010/9/23کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/23/2132546/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%85
برنامه بازی های هفته پنجم لالیگا
شنبه: بیلبائو - بارسلونا/ لوانته - رئال
سایت گل - هفته پنجم رقابت های لالیگا فردا با سه دیدار آغاز خواهد شد و تیم های مدعی والنسیا، رئال مادرید و بارسلونا مقابل حریفان شان قرار خواهند گرفت.
در مهمترین دیدار هفته بارسلونا در ورزشگاه سن مامس میهمان اتلتیک بیلبائو خواهد بود. رئال هم پس از رسیدن به صدر جدول، این هفته لوانته را در پیش دارد و والنسیا با اسپورتینگ خیخون روبرو خواهد شد.
دیگر دیدارهای این هفته روز های یکشنبه و دوشنبه برگزار خواهد شد.
در پایان هفته چهارم رئال و والنسیا با 10 امتیاز و به دلیل تفاضل گل در رتبه های اول و دوم قرار دارند و تیم های ویارئال و بارسلونا با 9 امتیاز سوم وچهارم هستند. سویا نیز با هشت امتیاز تیم پنجم جدول است.
شنبه
اسپورتینگ خیخون- والنسیا
لوانته- رئال
اتلتیک بیلبائو- بارسلونا
یکشنبه
راسینگ سانتاندر- ختافه
لاکرونیا- آلمریا
اسپانیول- اوساسونا
مایورکا- سوسیه داد
ارکولس- سویا
اتلتیکو مادرید- رئال ساراگوسا
دوشنبه
مالاگا- ویارئال
2010/9/24کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/24/2134536/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D9%85-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%A6%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7
کاروالیو: برای قهرمانی باید خط دفاعی قدرتمندی داشته باشیم
مدافع پرتغالی از شیوه بازی تیم در رقابت های این فصل دفاع کرد.
سایت گل - ریکاردو کاوالیو، مدافع رئال مادرید، از شیوه بازی تیم زیر نظر ژوزه مورینیو حمایت کرد و تاکید کرد که برای قرارگرفتن در کورس قهرمانی باید خط دفاعی قدرتمندی داشته باشند.
او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" مهمترین مسئله برای مورینیو این است که تیمی در اختیار داشته باید که در کورس قهرمانی است. برای رسیدن به این هدف باید در خط دفاعی مستحکم باشیم. البته او همچنین دوست دارد که تیمی هجومی داشته باشد.
هواداران از ما می خواهند که بازی های خوبی انجام دهیم و گل های زیادی به ثمر برسانیم. ما تاکنون بو خوبی از دروازه تیم دفاع کرده ایم و در خط حمله نیز خوب بوده ایم.
مورینیو سرمربی تیم است و باید به او احترام بگذاریم. ما دوست داریم که بیشتر وقت مان را در خانه سپری کنیم اما ما بازیکنانی حرفه ای هستیم.
ما کاری را انجام خواهیم داد که فکر می کنیم برای مان بهتر است."
رئالی های هفته آینده در لیگ قهرمانان اروپا مقابل اوسر قرار خواهند گرفت و کاروالیو در این مورد گفت:" اوسر شروع خوبی در لیگ فرانسه نداشته است اما چمپیونز لیگ تازه شروع شده است."
2010/9/24کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/24/2134160/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D8%B7-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%85
فرگوسن: مورینیو گاهی مربی سیرک میشود!
او کار در رئال را سختترین چالش مورینیو میداند.
سایت گل - سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد گفته ژوزه مورینیو، همتایش در رئال مادرید گاهی مربی سیرک میشود و گاهی هم مربی تیمی رویایی است.
دو مربی در دوره سهساله حضور مورینیو روی نیمکت چلسی رقیبان هم بودند.
فرگوسن میگوید ماهیت دوگانه مربیگری رئال مادرید باعث شده این سختترین کار ژوزه مورینیو در دوران مربیگریاش باشد: «رئال مادرید نسبت به فصل پیش بیتردید بهتر شده است. میتوانید انتظار داشته باشید رئال امسال با ژوزه پیشرفت کند. مربیگری رئال مادرید سختترین چالش در دوران مربیگری او به شمار میرود. من چند باری با ژوزه حرف زدهام. او مربی باشگاهی معمولی نیست؛ او در رئال گاهی مربی سیرک میشود و گاهی هم از نظر کیفیت فوتبالی و بازیکنانی که میخواهند، مربی باشگاهی رویایی میشود. مربیگری در این باشگاه بسیار دشوار است.»
2010/9/24کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/24/2134579/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF