بله همونه . اما شما قبلش خوب تحقیق کن و بخر !نقل قول:
به آتریکس هم یک نگاهی بکن . اونم گوشی توپیه
Printable View
بله همونه . اما شما قبلش خوب تحقیق کن و بخر !نقل قول:
به آتریکس هم یک نگاهی بکن . اونم گوشی توپیه
به اتریکس فقط نگاه کن بعد برو سنسیشن بگیر : دی
بعد که سنسیشن گرفتی اونو بنداز به یه شاسه دیگه بعد برو اپتیموس بگیر :31::31::46:
کسی پیشنهاد تازه نداره؟نقل قول:
بعد از چند سال من مي خوام يه گوشي بگيرم اما موندم كدوم ؟ ( چون الان به طور كامل پولم جور نيست ! )
اكسپريا ايكس 10 ؟
اكسپريا آرك ؟
يا اصلا صبر كنم تا آرك اس بياد ؟ ( نمي دونيد حدودا چه قدر ديگه وارد بازار مي شه ؟ )
ارک رو بخرx10قدیمی شده
آرک گوشی خوبیه . بخرشنقل قول:
LG Optimus 2X خیلی از آرک سرترهنقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php
سلام. درمورد گالكسى اس تو كه دوستمان سوال كرده بودن بايستى عرض كنم ازنظركيفيت صفحه نمايش خيلى خوب است واز نظرسخت افزارى خوب است
ولى گزينه هاى بهترازگالكسى اس تو هست آگرگوشى بخواهيدكه چه ازنظرساخت خوب وضوح صفحه نمايش عالى وبارنگهاى زنده وسخت افزارى خوب
بخواهيد سنسيشن حرف نداردوامااگرگوشى بخواهيد كه توكيفيت ساخت خوب وسخت جون باشدوازنظرسخت افزارى هم عالى باشدووضوح تصويرتقريبآ
خوبى داشته باشداتريكس گزينه بسيارخوبى هست من خودم هرسه اين گوشيهارا خريدم وتجربه كارباهرسه رادارم البته الان سنسيشن راندارم چون دادم
به يكى ازدوستانم ازنظرشخصى من اول اتريكس دوم سنسيشن وسوم گالكسى اس تو
سلام
1-مزیت آندروید نسبت به ویندوز موبایل؟
2-گوشیهای آندروید ارزش خریدن داره؟
3-گرافیک بازیهاش نسبت به بازیهای کامپیوتر چطوره؟
4-نرم افزارهاش تو ایران کاربرد داره؟آندروید مارکت چه جوری اجازه دانلود بازیها رو میده؟مگه ایران تحریم نیست؟با vpn میشه دانلود کرد؟
5-از بین مدلهای galaxy ace،galaxy gio،galaxy mini،galaxy fit کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟
آقا من امروز رفتم یه lg optimus بخرم. متاسفانه با یه روش بسیار زشت کلاهبرداری چند تا از فروشنده های موبایل مواجه شدم . من وظیفه خودم دونمستم تا این در این مورد با بچه های فروم تبادل نظر کنیم . با این اوضاع برای خرید به هیچ وجه به فروشنده ها و فروشگاه ها اعتماد نمی شه کرد. اول برای هر گوشی قیمت خیلی پایین می دن و بعد به بهانه های مخختلف مثل نصب نرم افزار اجباری و یا کابل اضافه و یا گارانتی تا 50 60 تومن توی فاکتور اضافه می کنن. بعد هم باز هم 10 تومن 10 تومن الکی به فاکتور اضافه می کنن و اصلا مثل اینکه کوتاه هم نمی یان. اگر هم بگی گوشی رو نمی خای می گن ما پلمپ رو باز کردیم و حتما باید ببری . زوری !!!!!
:2::2:
:2::2:
اما متاسفانه شبیه همین روش کلاهبرداری مثل اینکه توی بازار خیلی شایع و مثل اینکه روش راه و رسم بسیاری از فروشنده ها شده من که خودم توی معامله هیچ وقت پول رو اول معامله نمی دم حتی آخر معامله هم پول رو به زور میدم چون ممکنه وقتی که پول دادی باز هم ازت پول بخان و باز هم که دادی باز هم پول بخان و ................................... و آخر هم بهت یه گوشی خراب بهتون میندازن . حتما می دونید که هیچ گوشی ای نرم افزار اضافه نداره ! :grrr: به هیچ وجه به این خنگ ها اجازه دستکاری گوشی تون رو ندید :41:
در مورد محتویات بسته هم میتونید توی سایت های خارجی چک کنید تا ببینید چی داره و چی نداره و بی خودی بیست سی تومن بابت فول پک اضافه نگیرن و یا اینکه چیزی رو کم نکنن من خودم با چشم خودم دیدم یکی از این فروشگاه ها مثلا برای این گوشی که من می خواستم بخرم آداپتور اصلی و کوچولوی الی جی رو با یا آدابتور بزرگ عوض کرده بودن . اونم چه آداپتور آشغال و بد ریخت و گنده ای. اصلا توی جعبه هم جا نمی شد :2: اینا انفدر حقیرا که با اینکه مغازه های 10 میلیارد تومنی دارن بازم به خاطر 5 هزار تومن آداپتور یه همچین دزدی می کنن :18: در ضمن شما همیشه تا وقتی که در مغازه حضور دارید حق فسخ و باطل کردن هر معامله ای رو دارین حتی اگه جعبه رو باز کرده باشین و حتی اگه گوشی رو دستمالی و داغون هم هم کرده باشین و حتی اگه پول رو داده باشین و حتی اگه فاکتور رو هم امضا کرده باشین. اصلا توی این مورد کوتاه نیاید دوستان.
در صمن مواظب گوشی های دست دوم و پیکسل سوخته و خراب و حتی دستمالی شده و پشت ویترین هم باشین چون خیلی از بچه ها از این طریق سرشون خیلی کلاه رفته و آخرش گوشی درست و حسابی هم گیرشون نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مواظب باشید اینا بعضیاشون اول به شما گوشی نو نشون می دان و بعد اونو با یه گوشی دیگه عوص می کنن که ممکنه خراب یا حداقل پلیپ باز شده باشد
همیشه به بند های توی فاکتور ها که معمولا صلب مسئولیت توجه کنید ! چون به خاطر این بند ها شما رو از انواع موارد قانونی شکایت هم محروم می کنن.
اما خب حالا بریم سر اصل مطلب :
من فکر می کنم نباید از یه همچین مواردی کوتاه اومد و صرف نظر کرد . ببینید ما نسبت به حقوق خودمون و دیگران مسئولیت کامل داریم .این مشکلات وقتی به وجود میاد و این طور رشد پیدا میکنه که ما اینطور مظلوم باشیم و از حقوق خودمون کوتا بیایم. من یه خواهش دارم اینکه حتما چنین مواردی رو حتی به خاطر دیگران هم شده پی گیری کنید و به هیچ وجه به این کلاهبردار ها اجازه کلاهبرداری ندید . اینا جدا پرو شدن و آشکارا دارن خلاف قانونی می کنن .من فکر می کنم بهتره این موارد رو از طریق تعزیرات و دادگستری پی گیری کرد.
اینم شماره تعزیرات 124 ( زنگ بزنید فوت کنید حدقل :31::19: )
ضمن برای تست گوشی به هیچ وجه سیم کارت خودتون رو ندین ( بابا همه گوشی ها بدون سیمکارت روشن میشن ! ) چون برای پس گرفتن سیمکارت یه دعوایی راه می ندازن که نگو و نپرس . در ضمن مواظب باشید اینا معمولا توی مغازه 3 یا 4 نفرن و شما به هیچ وجه زور شما بهشون نمی رسه . اما اگر دعوا راه انداختن به جای تلافی و درگیری فورا به 110 زنگ بزنید ......... بعد که پلیس آمد بگید که مامور پلیس صورت تهیه کنه و به استناد اون صورت برید دادگستری و شکایت نامه بنویسید . در ضمن ترجیحا شماره تلفن چند نفر رو هم که شاهد ماجرا بودن بگیرید چون برای مراحل دادرسی لازم میشه و کارتون رو خیلی جلو میندازه . آقا اصلا کوتاه نیاید و حقتون رو بگیرید . هیچ می دونستید که کار اینا طبق قانون زندان و جریمه و حتی شلاق داره (جدی جدی)
خلاصه اینکه خیلی خیلی خیلی مواظب خودتون باشید . :35:
سلام
ممنون بابت اطلاعی که دادین
من هم دقیقا همین رفتارهارو دیدم
یه چند روز پیش یه x6 نوکیا میخواستم بخرم
رفتم قیمت دادن 315 با گارانتی، بعد که دوباره به همون مغازه رفتم گفت 335
تو بازار ایرانیان هم طبقه زیره همکف ، قیمت پاینن دادن ولی موقعی که گفتم فاکتور بدین ، گفتن برای گارانتی باید نرم افزار نصب بشه
که 1 ساله 15 ، 2 ساله 30 تا به بالا
طبقه های بالای علایدین هم پیکسل سوخته میدن دست مشتری و مشکل دار
متاسفانه فرهنگ مشتری مداری ندارن
هرجور دلشون بخواد با مشتری برخورد میکنن
و به مشتری به عنوان یه آدمی که چیزی نیدونه نگاه میکنن
من هم دل خوشی ندارم
شما ایشالا به نتیجه رسیدین ، خبرش رو هم به من بدین
طبقه های بالای علایدین هم پیکسل سوخته میدن دست مشتری و مشکل دار
اتفاقا برای خرید حتما از طبقات بالا خرید کنید بهتره چون عمده فروشن و هیچ وقت به بهانه های الکی پول اضافه نمی گیرن
در ضمن شما از هر جا خرید می کنی می تونی همه چیز گوشی رو چک کنی .. مشکل داشت می تونی نخری :46:
این که چیزه جدید نیست ولی خوب راحت میشه کاری کرد که جلوی رفتن کلاه سر خودتونو بگیرید اول کار بگید بدون نصب نرم افزار گوشی رو میخواید و حاضرین فقط همون مبلغه اولیه رو پرداخت کنید اگه طرف زیر بار نرفت خرید مکنین خیلی راحت حتی توی سایت همسایه از یکی 200 تومن بابت نصب سیستم عامل گرفته بوده : دی
فکر نمیکنم فقط در زمینه خرید موبایل باشه...
من کنسول بازی هم رفتم خریدم بلد نبودم اون اول .. یه آپدیتشو برام 30 هزار تومن زد تو فاکتور که الان میبینم 5-10 تومنه..
چون اولین بار بود کنسول x360 می خریدم نمیدونستم هزینه ها چه طوره برای همین یه فاکتور 600 هزار تومنی برای ما بست..
بعدا فهمیدن که آپدیت هزینش 10 تومنه ..
یا مثلا تو زمینه ماشین..
ماشین عموم ریپ میزد موتورش خاموش میشد بردش نمایندگی .. 2 ملییون تومن براش قطعات عوض کرد!
وایر و نمیدونمی چیو چی آخرشم پس فرداش همونجوری بود و خاموش میشد اصلا معلوم نبود عوض کرده این قطعات رو
یا نه ...
تو ایران مساله گرونفروشی یا کلاهبرداری در خرید و فروش یه چیزی طبیعی شده دیگه..
مثلا یه پاساژ معروفه به بندازه بندازه اینجا....یه پاساژ تو یه خیابون دیگه معروفه به گرگ بازار...
یه جای دیگه شنیده بودم به پاساژ دزد بازار....
مثلا خود تلوزین نشون میداد چندتا قصابی رفت 1 کیلو گوشت میزاشت روی ترازو دیجیتالشون یک معازه
میزن 1300 گرم یه جا میزد 1200 .....همشونم جریمه میکرد که ترازوهاشون داره زیاد میزنه و کم فروشی
یا همون دزدی محسوب میشه..
یا یه چیز دیگه من خودم از اینترنت یک کارت گرافیک خریدم 220 تومن فرداش رفتم بازار دیدم 190 تومنه...
30 تومن گرونفروشی کرده...
.. ویرایش....
یه پاساژ هست اسمش تندیس تو نزدیک میدون تجریش... یکی از دوستام اونجا فروشنده لباسه میگفت از میدان امام حسین تی شرت
5 تومنی رفتم خریدم چنتا آوردم اونجا به 30-40 تومن به مردم فروختم..
طبقات پایینی علاءالدین اکثرا دزدن.:2:از اونا خرید نکنید.
اتفاقا بهترین راه اینه که تو مغازه تست کنید و باهاش ور برید و در آخر دیدید در مورد هزینه اضافی مثل نرم افزار و نمیدونم ریجیستر کردن و از این جور جنگولک بازیها در آوردن گوشی باز شده رو پرت کنی طرفش و از مغازه بیایی بیرون تا فقط حرص بخوره.من چند بار با دوستم رفتم وقتی دیدم میخوان در مورد نرم افزار و از این جور چرت و پرتها صحبت کنن گوشی باز شده رو گذاشتم و اومدم بیرون و دیدم خودشون از پشت صدام کردن و گفتن آقا بیا ببر با همون پول میدیم.:21::21:
اکثرا سعی کنین از طبقات بالا بخصوص طبقه 4 یا 5 خرید کنین که اونجا باز هم از پایین به نسبت بهترن.
دزدی علاءالدنیها به بازار موبایل هم متاسفانه سرایت کرده اونجا هم الان شروع کردن سر مردم شیره مالیدن.:2::2::2:
ممنون بابت اطلاع رسانی
Love King
قدر اين تيشرت پنش تومني كه ميخرم رو دونستمنقل قول:
یه پاساژ هست اسمش تندیس تو نزدیک میدون تجریش... یکی از دوستام اونجا فروشنده لباسه میگفت از میدان امام حسین تی شرت
5 تومنی رفتم خریدم چنتا آوردم اونجا به 30-40 تومن به مردم فروختم..
پس مرغ همسايه غاز نيست
اقا برین بازار موبایل ٢۰ تومن بیشتر بدین راحت بخرین, زوریم نیست چیزی, ول کنین این دزدایه علا الدینو,
متاسفانه من هم همچین تجربه ای را در علاادین دارم
رفته بودم X8 بخرم یکی از مغازه ها 20 تومن کمتر از فروشندگان دیگر قیمت داد وقتی باهاش طی کردم فقط گوشی رو بدون هزینه اضافی نصب برنامه میخوام، سیمکارتم رو گرفت و یه گوشی از پشت ویترین آورد و بعد وصل کرد به کامپیوتر و فاکتور برام صادر کرد دیدم 50 تومن !!! بیشتر از قیمت طی شده هست گفت رحیسترش کردم و برنامه های اصلی را برای راه اندازی گوشی نصب کردم
منم حسابی داد و بیداد کردم و کلی دعوا کردم و آبروش و بردم تا بزور سیمکارتمو ازشون گرفتم
جالب اینجاست که میگفت گوشیمو از آکبندی در آوردیش
منم از همه میخوام مراقب باشید و به همه اطلاع رسانی کنید از علاالین اگه میخوان بخرند با آگاهی کامل بخرند در ضمن پاساژها و مغازه های دیگه هم هست که میشه با خیالی راحت تر تهیه کرد
منم چند روز پیش رفتم علاءالدین تا w995 بخرم. یارو همون هزینه هایی که بچه ها گفتن رو واسم گفت. میدونین که این مدل یه ساله که تولید نمیشه. منم وقتی طرف گفت "صفر"شو دارم ، تعجب کردم.
ازش خواستم گوشی رو بده یه براندازش کنم. دیدم بله.حدسم درست بود. گوشی کارکرده رو میخواد به اسم صفر کنه تو پاچمون!
رنگ ِ زیر دکمه های واکمنش رفته بود. یارو گفت عیبی نداره. برات 100 تا دیگه میارم.
منم گفتم سیمکارتو بده. اون 100 تا هم لابد مثل همین کارکردست.طرف شاکی شد و شروع کرد به توهین.البته با همکاراش 3،4 نفری میشدن که از همون اول مارو دوره کرده بودن.
خلاصه اینکه به هیچ وجه از طبقات پایین علاإالدین چیزی نخرید.
سلام
فکر میکنن خریدار چیزی نیمدونه
تا میخوای چیزی هم بگی ، میپرن دور ازر جون به آدم
تازه دیروز رفته بودم ، گفتم گوشی ... چند گفت ... قیمت رجیستر شده
این رجیستر شدش منو کشت
بازار موبایل هم دزدن :31:نقل قول:
فقط پایتخت پول بیشتر میدی اما خیالت راحته :46:
به نظر من خرید از علائدین بزرگترین اشتباهی هست که میتونید بکنید .
من یکی از همکارام چند ماهه پیش که sensation حول و حوش 700 بود این گوشی را خرید و با خوشحالی بهم گفت خریده 670 تومان .
گفتم دیگه چه پولی دادی ؟ گفت 70 تومان بابت نرم افزار ( تازه کلی خوشحال بود که 30 تومان تخفیف نصب نرم افزار هم گرفته ) و 20 تومان گارانتی و کلی هزینه دیگه . یعنی خیلی راحت گوشی براش 800 تومان در اومد .
واقعا که نباید از علائدین خرید کرد.
جالبشم اینجاست که نرم افزاراشون دو زار هم نمیارزه اگه ارزش داشت حالا یه چیزی . چهار تا فایل APK 10 یا 20 مگی رو گوشی میریزن 60 تومان میگیرن .
من خودم از بازار موبایل گالکسی اس گرفتم و یک ریال هم بابت نرم افزار ندادم ، باور کنید همون همکارم بازی هایی که خودم دانلود کردم را روی گوشیم میبینه باورش نمیشه اصلا همچین بازی هایی روی موبایل بشه اجرا کرد .
البته یه چیزی هم بگم که بازار موبایل هم داره کم کم مثل علائدین میشه ، اونجا هم باید برای خرید دقت کنید .
آقا بعضی ها می گن که از این و یا از اون پاساژ نباید خرید کرد. اما متاسفانه من خودم این مشکل رو جاهای دیگه هم دیدم . حالا اگه فروشنده های خوب هم اونجا باشن اینا همه رو خراب می کنن :41: به هر حال مثل اینکه روزگار این جوریه دیگه :blink:
اونجا از همه جا بدتر ! خودم یه مدت اونجا کار کردم میدونم اوضاع اونجا چطوریه !نقل قول:
فقط پایتخت پول بیشتر میدی اما خیالت راحته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقش با علا الدین اینه که اونجا دزدهای خوش رو و خوش برخوردی هستن که با چرب زبونی ازتون دزدی میکنن نه مثل علا الدین با دعوا !
یه نکته ای که واسم جالب بود این بود که من 2-3 روز قبل عید رفتم پایتخت ، همه جا رو گشتم واسه iTouch که پایین ترین قیمت رو بگیرم... خلاصه آخرش یه جایی رفتم که فروشنده هم خیلی خوش برخورد و اینا بود :دی ، بعدش گفتم چنده گفت پایین ترین قیمتی که داری چنده؟؟؟ من گفتم 380 ، گفت 370 خوبه؟؟؟ گفتم نه 360 بهتره ، اونم گفت حله :دی خیلی هم تحویل و اینا گرفت... یه آقایی هم همزمان با من اومد و دقیقا مثل من iTouch 32 گرفت... از اون پرسید جیلبرک و اپلکیشن میخوای گفت آره ، از من پرسید گفتم من نمیخوام...
بعدش گفت حله و گرفت اکتیویت کرد آیپاد رو و یه کیس هم ازش گرفتم و رفتم بیرون و همه چی به خوبی و خوشی تموم شد...
1 ماه بعد یکی از دوستان میخواست بخره فرستادمش اونجا ، بعد یارو گیر داده بود که نه بدون اپلیکیشن نمیدم :| چرا حالا به نظرتون؟؟؟ :دی
بهترین راه خرید از طبقه های 5 و 6 هست بیخیال جاهای دیگه شید:10:
من خودم این جمعه رفتم گلکسی اس 2 بگیرم ولی دیدم بالا بستس مجبوری گفتم بیا از همین دزدا بخر تموم شه بره اس 2 رو گرفتم دستم از خریدش پشیمون شدم قیمتشم میگفت 720 :18: رفتم سراغ سنسیشن گفتم اینو بخرم با کلی چکوچونه 630 داشتم میگرفتم به شرط اینکه فارسی ساپورت کنه گفت باشه میخواست سیم کارتمو بگیره بندازه توش دوزاریم افتاد گفتم نمیخواد گفت بدون سیم کارت بالا نمیاد گفتم شعر نگو بده من. روشنش کردم دیدم ساپورت نمیکنه گفتم بیا ماله خودت گفت معلومه که الان ساپورت نمیکنه من گفتم رام فارسی ساپورت میکنه گفتم پٌ نه ساپورت نکنه اونوقتم، من الانشو میگم خلاصه شانس اوردم سیممو بهش ندادم وگرنه یه دعوایی راه میافتاد که بیاو ببین... هیچ وقت و هرگز وهرگز و هیچ وقت از اون دزدا خرید نکنید عوضیا خیلی دروغ میگن میری تو مغازه میگی چند میگه 620 میگی بیار ببینیم چجوریاست اینا قضیه که جدی شد میگه 670 میگم اااا خودت گفتی میگه من کی گفتم اشتباه شنیدی من اونو گفتم انقد نه این خلاصه خیلی نمک به حرومن باید یکی پیدا شه درمغازه هاشونو یه یه ماهی پلمپ کنه تا آدم شن
کلا از سنسیشنم خوشم نیومد درشو که وا کرم فقط ال سی دیش موند تو دستم الان منتظر نکسوس و ایمیزم ببینم اونا چیکاره ان
موفق باشید و با دزد جماعت معامله نکنید:11:
ها ! :18: اینجا چقدر پست زده شد اونم توی 3 روز :32:
دوستان نرید از این علايدین خرید کنید به خدا از دزد بدترن من یه بار دیدم سره یه پیر مردو رو جوری کلاه گذاشتن که نمیدونید البته از اون ور بر میگرده به زنو بچشون حروم زاده ها یه بارم عموم اونجا دعواش شد حسابی یارو رو زد عموم ولی اخرش یه دیه پیاده شد همین نرید علاءدین حرام است !
آخه از اونجا نگیریم از کجا بگیریم؟؟؟؟؟ بعضیا میگن بازار موبایلم داره مثل علاءالدین میشه.:41:نقل قول:
شما اول گوشی ای که میخوای بگیری رو انتخاب میکنی همون تو علاالدین یا بازارموبایل میری میگیری دستت یکم باهاش کار میکنی(البته اگه داشته باشن) بعد میری طبقه ی 5 و 6 علاالدین هرجا ارزونتر داد میخری به همین سادگی سرتم کلاه نمیره. واسه این میگم اول برو بگیر دستت ببین چجوریه چون بالا فقط میفروشن نمیتونی به یارو بگی بده ببینم چجوریه وقتی مطمئن شدی چی میخوای میری میخری بدون هیچ هزینه ی اضافی از قبیل ریجستر نصب آنتی ویروس گارانتی نرم افزاری نصب انگری بردز نصب سیستم عامل فعال کردن بلوتوث فعال کردن جی پی اس نمیدونم دیگه روشن کردن گوشی جا زدن باتری فشار دادن دکمه پاور و غیره:31:نقل قول:
پس لزومی نداره حتما سیمکارت باشه؟ بدون سیمکارتم میشه همه چیو چک کرد؟نقل قول:
یعنی تو طبقات بالا اگه به ظاهر پلمپ شده باشه دیگه نیاز به چک کردن نداره؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شنیدم پلمپها هم اعتباری بهش نیست و خودشون میتونن پلمپ کنن!
----
من یه ماه پیش رفتم دیزایر اس بگیرم یکی گفت نرم افزار و ... رو رایگان خود گارانتی یاس میریزه. راست بوده؟
اون روز که رفتم گرگیجه گرفتم:19: به هیچ کدوم نمیتونستم اعتماد کنم بخصوص که اینهارو هم اینجا خونده بودم!
کسی مغازه مطمئن میشناسه معرفی کنه که با خیال راحت برم ازش خرید کنم؟ (همین دیزایر اس رو)
آره احتیاجی به سیم نیست سیمو که بندازی یارو میگه گوشیمو دست 2 کردیو خسارت بده ال و بل
هیچ دستگاهی تو علاالدین پلمپ نیست داداش اونا هم که میارن خودشون باز میکنن ببینن چیزی کمو کسر نداره اصلا گوشی توش هست
شما برو طبقه ی ششم یه مغازه هست اسمشو نمیدونم رو به روی پله بود بعد مغازش.... چه جوری بگم چجوری بود مغازش آخه
قفسه های سفید داشت کلی ام گوشیه htc داشت مغازش 2 3 بر بود من از اونجا گرفتم فرقی نداره از کجا بگیری هرجا ارزون داد بخر
اول پول گوشیو ازت میگیره گوشیو تست میکنی سیم میندازی تموم
آقا اینکه گفتی برای تست گوشی سیم کارت رو ندادی رو خیلی من خوشم اومدنقل قول:
:11:
بد روشی نیست ها :27:
این عین واقعیته !!!! متاسفانهنقل قول:
آقا من میگم مدیرای اینجا بد نیست اسم این تاپیک رو به باشگاه آموزش کشتی کج هنگام خرید تغییر بدن ها ! :31: :19: شاید اونوقت افاقه کنه :5:
متاسفانه تو این مملکت همه داران دزدی میکنن هر کسی تو هر حرفه ای باشه یکی با 10 تا 50 تومن یکی با 3000 میلیارد تومن
اخرش هم اسمشو گذاشتن اسلامی کو نظارت
این نامردا کاور lcd گوشی رو 10 تومن به عموم انداختن جالبیش اینجاست که بهش گفتن این کاور 10 لایست 30 تومن بابت نرم افزار ریختن که من نگاه کردم هیچی نصب نکرده بودن خلاصه اینارو به عمو گفتم بیچاره هنگ کرد پاشد رفت خونشون
دلم واسش سوخت
در اخر از خدا میخوام به داد این ملت برسه
الهی امین (شما هم بگین امین)
من هم چندين تجربه در اين زمينه دارم.8 ماه پيش ميخواستم گوشي ديزايراچ-دي بخرم.رفتم علاائدين وبعد از بازكردن گوشيو تست وقتي خواستم پول بدم طرف گفت 15هزار تومن براي برنامه ريختن بايد بيشتر بدم.منگفتم برنامه نميخوام.به دروغ گفت اونوقت گوشيت ديگه گارانتيش از بين ميره.گفتم اشكالي نداره !!! ديد كه من كم نياوردم گفت اگه برنامه نريزم باطريت زود تموم ميشه .گفتم اشكالي نداره !!! طرف ديد كه هيچ جوره كاسب نيست.گفت اصلا اين گوشي ها بلوتوثشان از قبل فعال نيستن و بايد بلوتوثش را با برنامه فعال كنم.راستش كم آوردم و گفتم نكنه رات ميگه.زنگ زدم به دوستم كه هفته پيش عين اين گوشي را خريده بود.گفتش كه اصلا نگران نباش و بخر.خلاصه در حالي كه فروشنده ميخواست با نگاهش منو بزنه فقط گوشيرو خريدم و يك ريال بابت برنامه پول ندادم.حتي كيف رو هم از جاي ديگه خريدم.ماه پيش كه رفتم يه گوشي وايلدفاير براي خواهرم بگيرم فروشنده قيمت مناسب داد و من گفتم برنامه نميخوام كه ديدم از فروش پشيمان شد و گفت براش بدون برنامه صرف نميكنه.
يك جاي ديگه هم كه رفتم طرف باز ادعا كرد بلوتوث بايد فعال بشه .يعني براي برنامه پول بدم.ديگه من از كوره در رفتم و هر چي بود به طرف گفتم.....
خلاصه درايران وقتي ميري گوشي بگيري بايد انتظار هر چيزي رو داشته باشي
سعي ميكنم به طور كامل جواب سوال هاي 1-4 رو براتون اينجا تايپ كنم ولي در مورد سوال 5 من gio و پيشنهاد ميدم و خب ميتونين ace رو هم بخرين ولي تفاوت قيمت خيليه
اندازه ایکون ها و دکمه ها در صفحه گوشی تاچ به چی بستگی داره؟
ورژن سیستم عامل , رابط کاربری , تم ,اندازه صفحه نمایش یا مدل گوشی؟
او مای گاد اون بازی آخری به طور وحشتناکی عالیه . ببینم اینا توی HTC Aria به طور پیش فرض هست ؟نقل قول: