قرار گاه خاتم الانبیا دقیقا چیکار میکنه؟ چجوری میشه استخدام شد توش؟ البته وسه آینده میخوام....
Printable View
قرار گاه خاتم الانبیا دقیقا چیکار میکنه؟ چجوری میشه استخدام شد توش؟ البته وسه آینده میخوام....
این " مَش غولوم ذُمبه " کیه؟ چیکاره بوده؟
هی این قدیمیا تو حرفا شون میگن.
اصَن سر چی سر زبون اینا افتاده؟
در غرب سابقه تاریخی طولانی داره، ساقدوش بصورت رسمی در کنار داماد قرار میگیرد ،بجز اینکه یکجور زینت مجلس است، کمک حال داماد پر مشغله در کارهای مجلس است. عمومن حلقه توسط ساقدوش نگهداری میشود و به داماد در لحظه اهدا به عروس داده میشود.نقل قول:
در ایران تا اونجا که میدانم عنوان رسمی نیست ، از سابقه تاریخیش هم اطلاع ندارم. اما نقش کمک حال رو داره و راهنمایی و.... در امور مجلس و کارهای که داماد براش وقت کمتری داره...در ایران بدون اینکه بدانی میبینی ناگهان داری نقش ساقدوش رو بازی میکنی!:31:
-----
یک مصرع از فردوسی استنقل قول:
در شاهنامه تحت نامه انوشیروان که به عادل بودن مشهور بود به کارگزارانش آمده.
بمعنای خدا بمن دستور داد و عدل داد، و خود داور و قاضی این است که من و شما به خوبی عدالت گستری میکنیم.
کسی که دستور عدالت داده خود داور بعدی است.
-----
یکی از قرارگاه های سپاه برای کارهای فنی و مهندسی است که برای استفاده از تجربیاتی که جنگ در انجام کارهای عمرانی بصورت مستقل و خودمختار بوجود آورده بود ایجاد شد. هم اکنون پیمانکار بسیاری از پروژه های دولتی است.نقل قول:
در مورد استخدام اطلاع دقیقی ندارم. تا اونجا که میدونم شما اول باید سپاهی بشی بعد بنا به تخصصت جذب قرارگاه های مختلف بشی، شاید هم از بیرون نیرو آزاد برای پیمانکاری زیرمجموعه هاشون بگیرن
------
کسی نیست ولی کاره ای است : )نقل قول:
مشمول ذمه یعنی مدیونی
معمولن اینجوری استفاده میشه که مشمول ذمه ای(زیر دینِ منی، یا زیر دینِ دین وآیینی) اگر فلان کار را نکنی.
منظور که اگر فلان کاررو نکنی یا نگی یا... اون دنیا جلوتو میگیرم و...
خیلی از موارد بصورت دوستانه بکارمیره: مشمول ذمه ای اگر شام نخورده باشی و بخاطر در زحمت نیفتادن ما گفته باشی خوردم.
اون چیزی که شما شنیدند با زبان عامیانه بوده .
آقا بحث اصطلاحات شد.
دمار از روزگار کسی در آوردن یعنی چی؟
نقل قول:
معنای و کاربردش که مشخصه، فکر کنم منظورتون معنی لغوی و ریشه اش باشه که ((دمار)) یعنی ((رگ و ریشه)).
دم بعربی یعنی خون فکر کنم از اونجا بیاد ...البته یک جا هم خونده بودم ریشه اش ترکی هستش ...
بطور کلی یعنی رگ و پی کسی رو بیرون کشیدن.
در حقیقت دمارشو در آوردن با معنی تر از دمار از روزگارش در آوردن میتونه باشه ، البته دومی هم با معناست یعنی روزگار کسی رو به هم ریختن ولی اولی مستقیم به آزار و اذیت شدید وبیچاره کردن یک نفر اشاره داره.
بسیار اصطلاحی قدیمی است و گویا اشاره کلی به شکنجه های مرگبار بوده(یا اشاره خاص)
ترکیبهای دیگه هم داره....
سلام بر همگینقل قول:
دمار کلمه ی عربی هست و معنیش نابودی و خرابی هست .
translate.google.com/m?hl=en&sl=ar&tl=en&ie=UTF-8&prev=_m&q=%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%B1
مثال :
به سلاحهای کشتار جمعی یا تخریب وسیع مثل بمب اتمی میگن " أسلحة الدمار الشامل "
مثال 2 -
الحَربُ لَیسَت إلّا الدَّمار
جنگ چیزی جز نابودی نیست .
به رزم ناو میگن " مُدَمِّرَة " از مصدر تدمیر یعنی نابود کننده .
البته این رو فقط برایِ کامل تر شدنِ توضیح دوستمون آقا آرش خدمتتون عرض کردم وگرنه معنیِ عامیانه اش همان بیچاره کردن و خانه خراب کردن و روزگار کسی رو خراب و سیاه کردن هست .
سلامنقل قول:
انواع شرکتهای تجارتی:
بر اساس ماده 20 قانون تجارت شرکتهای تجارتی عبارتند از:
1. شرکت سهامی
2. شرکت با مسئولیت محدود
3. شرکت تضامنی
4. شرکت مختلط غیر سهامی
5. شرکت مختلط سهامی
6. شرکت نسبی
7. شرکت تعاونی تولید و مصرف
شرکت سهامی : (ماده 1 قانون اصلاح موادی از قانون تجارت)
شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست.
شرکت با مسئولیت محدود: ( ماده 94 قانون تجارت)
شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت هستند.
شرکت تضامنی: (ماده 116 قانون تجارت)
شرکتی است که تحت اسم مخصوص برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر بامسئولیت تضامنی تشکیل میشود: اگر دارایی شرکت برای تادیه تمام قروض کافی نباشد هریک از شرکاء مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراری که بین شرکاء برخلاف این ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث کان لم یکن است
شرکت مختلط غیر سهامی: ( ماده 141 قانون تجارت)
شرکتی است که برای امور تجارتی تحت اسم تجارتی مخصوص بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفرشریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل میشود. شریک ضامن مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود کسی است که مسئولیت او فقط تا میزان سرمایهای است که در شرکت گذارده و یا بایستی بگذارد. در اسم شرکت باید عبارت شرکت مختلط ولااقل اسم یکی از شرکاء ضامن قید شود.
شرکت مختلط سهامی: ( ماده 162 قانون تجارت)
شرکتی است که تحت اسم مخصوصی بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل میشود. شرکاء سهامی کسانی هستند که سرمایه آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمت درآمده و مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایه است که در شرکت دارند.شریک ضامن کسی است که سرمایه او به صورت سهام در نیامده و مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارائی شرکت پیدا شود.
شرکت نسبی: ( ماده 183 قانون تجارت)
شرکتی است که برای امور تجارتی تحت اسم مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل و مسئولیت هر یک از شرکاء به نسبت سرمایهای است که در شرکت گذاشته است.
شرکت تعاونی تولید و مصرف: ( ماده 190 قانون.تجارت)
شرکت تعاونی تولید شرکتی است که بین عدهای از ارباب حرف تشکیل میشود و شرکاء مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیاء یا اجناس به کار میبرند.
شرکت تعاونی مصرف شرکتی است که برای مقاصد ذیل تشکیل میشود:
فروش اجناس لازمه برای مصارف زندگانی اعم از اینکه اجناس مزبوره را شرکاء ایجاد کرده یا خریده باشند.
تقسیم نفع و ضرر بین شرکاء به نسبت خرید هر یک از آنها.
با اینکه هر یک از این هفت نوع شرکت کاربرد و استفاده خاصی دارند و در تجارت روزمره نیز کاربرد دارند اکثر متقاضیان ثبت شرکت به دنبال ثبتشرکت های سهامی خاص، عام، با مسئولیت محدود و تعاونی هستند بر این اساس در این دوره بیشتر بر جزئیات این دسته از شرکت ها تکیه میکنیم.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@##@@@@@@@@#@@@##@@@
انواع شرکتهای سهامی :
شرکت سهامی به دو نوع تقسیم :
نوع اول- شرکتهایی که موسسین آنها قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین میکنند این گونه شرکتها شرکت سهامی عام نامیده میشوند.
نوع دوم- شرکتهایی که تمام سرمایه آنها در موقع تاسیس منحصراً توسط موسسین تامین گردیده است. این گونه شرکتها شرکت سهامی خاص نامیده میشوند.
اصولا در کلیه شرکتهای سهامی:
شرکت سهامی شرکت بازرگانی محسوب میشود ولو این که موضوع عملیات آن بازرگانی نباشد.
در شرکت سهامی تعداد شرکاء نباید از سه نفر کمتر باشد.
اصطلاح شرکت سهامی عام یا خاص بایدقبل از نام شرکت و یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت در کلیه اوراق و اطلاعیهها و آگهیهای شرکت به طور خوانا قید شود.
موسسین شرکت سهامی نسبت به کلیه اعمال و اقداماتی که به منظور تاسیس و به ثبت رسانیدن شرکت انجام میدهند مسئولیت تضامنی دارند.
سلامنقل قول:
اگر با سرعت و مستقیم دنده عقب برید و بعد کمی فرمان رو بگردونین و در همون لحظه پا رو رو کلاچ بذارین و دستی رو بکشید ماشین میچرخه و سر و ته میشه و با یک تعویض دنده ی سریع از عقب به دنده سه میشه به حرکت ادامه داد .
البته اینکار احتیاج به تمرین زیاد داره وگرنه ماشین به جایِ سر ته شدن , زیر و رو میشه و کله پا میشه
:31:
این سوال از بچگی با منه:
1. آیا یه کشور میتونه به اندازه دلخواه پول چاپ کنه؟
2. اگه واسه اقتصاد داخلی کشور ضرر داره خوب با اون پول چیزایی که کشور کم داره از خارج وارد کنن. مثل آب (برای کشاورزی)، مثل متخصص (از نوع خارجیش) یا خیلی از چیزای دیگه.
یه مشکل دیگه هم دارم. نمیتونم کره زمین رو درک کنم.
الان یه توپ به شما بدن چه طور میتونید توی اون سطح ایجاد کنید.(همین چیزی که الان داریم روش راه میریم)
بعد سطح ایجاد کنید باید اون سطح کروی رو بردارید تا بتونید ازش خارج بشید و به فضا بیایید. چه چیزی باعث گرد دیده شدن زمینه؟
میتونه، چنانکه من میتونم خودم رو از پنکه حلقآویز کنم! ولی واضح هست که کار اشتباهی ست!نقل قول:
1. آیا یه کشور میتونه به اندازه دلخواه پول چاپ کنه؟
چاپ پول زیادی و دادن اون به دست مردم، تقاضای مردم برای خرید رو افزایش میده! چون این تقاضا بدون تناسب با عرضه افزایش پیدا کرده، سبب تورم میشه. مثل وقتی که جنسی در بازار کمیاب میشه. [خلاصه نوشتم؟]
من متوجه نشدم!نقل قول:
یه مشکل دیگه هم دارم. نمیتونم کره زمین رو درک کنم.
الان یه توپ به شما بدن چه طور میتونید توی اون سطح ایجاد کنید.(همین چیزی که الان داریم روش راه میریم)
بعد سطح ایجاد کنید باید اون سطح کروی رو بردارید تا بتونید ازش خارج بشید و به فضا بیایید. چه چیزی باعث گرد دیده شدن زمینه؟
ما نسبت به زمین کوچکنر از اون هستیم که به همون آسونی یه توپ فوتبال به گردی زمین پی ببریم.
متاسفانه باقی رو هم متوجه نشدم! سطح ایجاد کنیم؟ یعنی چی؟
شما در گرد بودن زمین شک دارین یا نمیدونین چرا گرد شده؟
نشد بپرسم: برای عقد چه مدارکی نیازه (هم برای پسر هم دختر) قبل از عقد ازمایش خون اجباریه
سلام محمد گرامی...نقل قول:
دمار دارای سه معنا و سه ریشه مستقل است، که این دمار که شما میگید اونی نیست که در ترکیب دمارش رو درآوردن استفاده میشه. اون معنیش همونطور که گفتم رگ و پیه
بنقل از دهخدا:
دمار : دمار. [ دَ ] (عربی اِمص ) هلاک . انقراض . زوال . محو شدن .
دمار: [ دَ ] (ترکی ، اِ) {ریشه ی} توتون ، و آن از «دمار» ترکی است که به معنی رگ و رگه می باشد.
- دمار از جان (نهاد، هستی ، دماغ ، مغز) کسی برآوردن (درآوردن ) ؛ او را بسیار عذاب دادن . سخت شکنجه دادن . کنایه است از به هلاکت افکندن و هلاک کردن و کشتن او.
دمار : [ دَ ] (اِ) دم و نفس .
بسیار جالبه هر سه کلمه ترکی-فارسی-عربی در این ترکیب دارای معنیند، با وجود ریشه های متفاوت، که دم فارسی از نفس میاید و دم عربی از خون و ترکی اشاره به میانه توتون پیچیده دارد.
اما در این ترکیب مورد نظر ما همونطور که در مورد دو میبینید زنده یاد دهخدا ذیل ریشه ترکی آورده اند.
+ خودمان هم قیاس کنیم دمار کسی را درآوردن با رگ و ریشه اش را درآوردن شبیه تر است؛ و با نابودی کمتر جفت میشود. چون میگوییم به هلاکتش انداخت یا شبیه آن، نه هلاکتش را درآورد یا خرابی را ازنهادش درآورد.
چرا "گرد دیده شدن" ؟؟؟؟ خب گرده دیگه :31:نقل قول:
به خاطر شعاع خیلی زیادش نسبت به فاصله های اطرافه ماست که به نظر صاف میاد
برای آزمایش تجربی هم کافیه بری کنار دریا و دور شدن یه کشتی رو ببینی ... میبینی که یواش یواش از پایینش شروع به محو شدن میکنه.
اگه حوصله داری اینجا ایزاک آسیموف همه ی روش های فهمیدنش رو توضیح داده :
HOW DID WE FIND OUT THE EARTH IS ROUND
کد:http://www.arvindguptatoys.com/arvindgupta/earthpix.pdf
من حرفم اینه که یه حجم بسته باعث میشه یه چیز گرد دیده بشه.مثلث دیده شه، یا هر چیز دیگه ای. مثلا چسبیدن سطوحی از پلاستیگ به هم باعث میشه یه حجم پلاستیکی رو ببینی.
چه چیز باعث گرد دیده شدن زمینه؟ هوا؟!!!!!!
اگر اشتباه نکنم این سوال رو در انجمن نجوم پرسیدید وبا هم بررسیش کردیم، به اون توضیحات بر اساس این سوالتون مضاف کنیدنقل قول:
+وقتی من توپ یا کره یا هر حجم دیگه ای دارم خودش سطح داره نیاز به ایجاد سطح نداره، سطح یک تعریف برای یک مفهومه.
و بین تعریف مفروضات مثل اشکال دوبعدی مثل دایره-مربع-مثلث و... و ملموسات مثل اجسام و حجمهای سه بعدی مثل کره-مکعب-هرم و... هم باید تفاوت قایل شد،
دسته دوم چیزهای ملموس هستند و نوع دید بهشون زمین تا آسمون با هم فرق میکنه، نباید اینها رو یکی بگیرید. شما مرتب اینها رو بجای هم بکار میبرید. اشکال شاید اینجاست.
+ما روی زمینیم نه توی آن، برای خارج شدن ازش نیاز به برداشتن سطحش نداریم....
+ما وقتی به فضا میایم از دور به این حجم بسیار بزرگ نکاه میکنیم، همونطور که در اون تاپیک هم مثال زدم یک مورچه روی بالن شاید متوجه کروی بودنش نشه و حس کنه روی یک سطح صافه. ولی با دور شدنش و با چیزی که موسومه به دیدن تصویر بزرگ از دور متوجه اش میشه.
+حتی نیاز به دور شدن هم نیست ، روی کره زمین با محاسبات جغرافیایی و... قابل اثباته(چندین روش)
اگر کمکی نکرد سوالتون رو روشنتر کنید و ببینید در بطور دقیق چه مفهومی مورد سوال است.
ماهیت کره-عملکرد جاذبه-چشم انداز حجم های بسیار بزرگ نسبت به عامل-طریقه انجام سفرهای فضایی.
نقل قول:
هسته زمین از فلزات سنگین و برخی دیگر از مواد مذاب ، گوشته آن(که بیشتر حجمش است) از ورقه های سنگی، پوسته اقیانوسها از سنگهای آذرین (بیشتر بازالت) و پوسته قاره ها از بازالت وشبیه به آن در لایه اول و سنگهای گرانیتی در لایه دوم متشکل شده(این توضیحات بسیار مختصر و ساده و فقط برای دادن شمای مواد تشکیل دهنده است).
خب پس از این نتیجه میگیریم بدون در نظر گرفتن هسته 80-90درصد زمین از ورقه های سنگی و سنگها و مواد فرسایش یافته آنها تشکیل شده و در قالب تعریف سیارات و کرات به اصطلاح خاکی جا میگیره.
خوب چرا تصور این موضوع برای شما سخته که این سنگها به شکل یک کره به هم چسبیدن؟
شاید منظورتون اینه که حالا چرا کره ؟ و چرا در هنگام پیدایش مکعب و یا هرم و یا چندوجهی منظم یا نامنظم و...نشده؟
این هم بعلت این است که جاذبه* از مرکز به طور یکسان به توده این مواد این کره فشار میاره و با کمک انرژی گردش، مواد بصورت یکسان پخش شن که بهترین و پایدارترین حالت برای این وضعیت همبستگی این مواد کروی شدنه.
چون در احجام هندسی فقط کره است که محیطش کمترین فاصله ممکن رو از مرکز داره.
پس این مواد کم کم به صورت کره** به هم چسبیدن و تشکیل سیاره رو دادن(حالا سیاره زمین یا هر سیاره دیگری)
امیدوارم روشن بوده باشه.
*فقط گرانش سیارات بزرگ این قدرت رو داره، نه هر سیارک و سنگ سماوی سرگردانی،
توده اولیه برای ایجاد جاذبه فدرتمند باید نزدیکی و حجم کافی رو داشته باشه.
**و این موضوع رو هم در نظر باید داشت که این کره بسیار نامتوازن و همچنین پخه که اون هم دلایل خودش رو داره که بحث دیگری است.
کسی هست منو راهنمایی کنه؟نقل قول:
نشد بپرسم: برای عقد چه مدارکی نیازه (هم برای پسر هم دختر) قبل از عقد ازمایش خون اجباریه
برای ازمایش خون باید بری محضر و یک برگه بگیری.بعد با اون برگه میری ازمایش میدی .بعد اون جوای ازمایش برای عقد مهمه و شناسنامه..اگر کپی لازم باشه اون موقع که میری برگه ازمایش رو از محضر بگیری بهت میگن
جوای سوال دومت هم اینه.بله.بدون برگه ازمایش خون عقد نمیکنند
من هم حرف شما رو تایید میکنم. من میگم به جای اینکه پول رو بدن دست مردم، برن با اون پول از خارج چیز میز بیارن. نه از اونایی که تولید کشور رو فلج کنه. من مثال آب فقط به ذهنم میاد.نقل قول:
آقا Arash4484
خیلی ممنون برای وقتی که گذاشتی.
حالا یه حرکتی. اگه مثلا استاد شما بخواد ازتون به عنوان کار دستی زمین رو شبیه سازی کنی و براش کوه و نا همواری و آدم و ... بزاری. زمین صاف کجای کار دستیت میشه؟ اگه من از دور به کار دستیت نگاه کنم میتونم دریا رو ببینم؟ تو رو خدا ببخشید اینقدر سوال مسخره میکنم
نکته اینجاست با چاپ بی رویه پول ارزش اون پول هم کم میشه و شما اگه حجم پول داخلی تون رو افزایش بدید به این معنا نیست که دارایی کشورتون افزایش پیدا کردهنقل قول:
در حقیقت چاپ پول بیشتر زمانی صورت می گیره که بانک مرکزی ریال نداشته باشه و دولت بخواد ارز رو به ریال تبدیل کنه
و در این حالت به دلیل اینکه اینهمه ریال دست مردم هست تورم پیش میاد و دولت برای جمع کردن ریال از دست مردم اقدام میکنه مثل گران کردن سکه
نقل قول:
هرچه شعاع انحنا بیشتر باشه منحنی به خط صاف بیشتر شبیه میشه
خط راست رو میشه قسمتی از دایره ای به شعاع بی نهایت در نظر گرفت
کره زمین هم دقیقا همین شکل هست
چون شعاع زمین زیاد هست قسمتی از اون رو که نگاه می کنید مثل سطح صاف می مونه
شما میتونید یک ازمایش انجام بدید : رو یک کاغذ شروع کنید قطاع هایی از دایره به شعاع های مختلف (5-10-20-30-40-50و...سانتی متر) رسم کنید و متوجه میشید که هرچه شعاع بزرکتر میشه اون قطاع از دایره بیشتر شبیه خط راست میشه
سوال جالبیه . البته همان طور که دوستمون گفتند ما این پول را مستقیما به مردم ندهیم و به صورت جنس از خارج وارد کنیم.نقل قول:
نکته اینجاست با چاپ بی رویه پول ارزش اون پول هم کم میشه و شما اگه حجم پول داخلی تون رو افزایش بدید به این معنا نیست که دارایی کشورتون افزایش پیدا کرده
در حقیقت چاپ پول بیشتر زمانی صورت می گیره که بانک مرکزی ریال نداشته باشه و دولت بخواد ارز رو به ریال تبدیل کنه
و در این حالت به دلیل اینکه اینهمه ریال دست مردم هست تورم پیش میاد و دولت برای جمع کردن ریال از دست مردم اقدام میکنه مثل گران کردن سکه
مثلا پول چاپ کنیم و 100 تا ماشین وارد کنیم حالا به دلیل افزایشه عرضه اولا قیمت پایین میاد و دوما یک پولی که از فروشش بدست میاد هر چقدر هم باشه باعث سود کشور میشه ( هم پول دست کشور میاد هم جنس دست مردم )
ولی من یادم میاد که پول باید پشتوانه داشته باشه یعنی به میزانی که بانک پول تولید میکنه باید چیزی مثل طلا یا ... در بانک پیش خودش نگه داره . یعنی به جای مبادله کالا به کالا به همان اندازه پول را جایگزینش کنیم
ولی نمی دانم داشتن پشتوانه یک قانون اجباری هست یا یک راه برای جلوگیری از ضرر بانک ( اختیاری ) ؟
ببینید وقتی شما پول چاپ کنید به این معنا نیست که میزان دارایی هاتون بیشتر شده ، چون مثلا شما 1000 ریال دارید و هر 10 ریال 1 دلار باشه اگه شما 1000 ریال دیگه چاپ کنید بعد از مدتی ارزش ریالتوم نصف میشه یعنی شما دارای 2000 ریال با ارزش هر 20 ریال 1 دلار میشید (البته نه به این سادگی که من گفتم)نقل قول:
کلا چاپ اسکناس باعث نمیشه دارایی های دولت افزایش پیدا کنه تا بتونه اون اسکناس رو از خارج جنس وارد کنه
من فکر میکردم چون هزینهٔ کاغذ اسکناس و خود دستگاه چاپ زیاد هست پول زیاد چاپ نمیکنن!:31:نقل قول:
این آزمایش شامل چه بیماری های میشه؟نقل قول:
بدون برگه ازمایش خون عقد نمیکنند
سلام.من با یک شرکت قرار داد بسنم.که واسم پذیزش بگیره از یک دانشگاه خارجی.
چطوری بفهمم پذیزشی که گرفته اصل است؟یعنی ما را دست ننداخته؟ممنون
سودا چیه؟.........
اگه منظورت soda ست که همون جوش شیرین خودمونه...:31:نقل قول:
در شبیه سازی روی مدل کوچک هم همونجایی که در واقعیت هست میزاریم یعنی روی سطح این کره، عین تمام کرات ومدلهای جغرافیایی که دیدی.نقل قول:
حالا یه حرکتی. اگه مثلا استاد شما بخواد ازتون به عنوان کار دستی زمین رو شبیه سازی کنی و براش کوه و نا همواری و آدم و ... بزاری. زمین صاف کجای کار دستیت میشه؟ اگه من از دور به کار دستیت نگاه کنم میتونم دریا رو ببینم؟
**
هر درجه از کره زمین 111 کیلومتر طول داره، در شعاع دید و حس فضای هیچ جانداری نیست؛ برای تصورش باید کمی قوه تخیل رو بکار بگیریم.
همونطور که logos هم گفت انقدر این شعاع زمین بزرگه که برای ناظر کوچک یکی دو متری که روی خود این کره باشه ملموس نیست.
زمین صافی وجود نداره... بعلت بزرگی زمین ما حس میکنیم زمین تخته.
یه جور نوشیدنی نیست؟نقل قول:
اب گازدارنقل قول:
برای اضافه کردن به یه سری نوشیدنی ها از اب گازدار استفاده میشه که همین سودا هست
خیلی ساده یک میل به دانشگاه مزبور بزنید و سوال کنیدنقل قول:
میز آمپیلی (یا یه چیز تو این مایه ها) چیه؟!! تو مرد دوهزار چهره مهران مدیری میگفت....!
اگه منظورتون میزان پلی هست یعنی :نقل قول:
ارایش مو به صورت باز و نیمه باز
تاب و حالت دادن مو
هر کدام جرم خودشو داره.اینجوری نیست که توی دعوا کسی که اول شروع میکنه 100 درصد مقصر باشه و اون یکی 100 درصد بی گناه
فروشگاه لـوازم شـوخـی مثل خودکـارشـوکـ دار ، ماسک ، کپسول خون و این چیزا ، تو تهران کـجـاســتــ؟؟ـــ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اینترنتی زیاد هستن اما میخوام برم از نزدیک ببینم و تست کنم .
سلام.وقت همه بخیر.
یک سری اطلاعات کامل در مورد کلاسهای پرواز میخواستم.مثلا:bussiness class ...first classو غیره
ممنون میشم :20:
سلامنقل قول:
تهران رو نميدونم اما این سایت برای آشنائی با این وسائل مردم آزاری!!! بد نیست .
کد:http://www.dealextreme.com/c/practical-joke-gadgets-821
یکی از کاملترین هایش توی مشهد هست.پاساژ زیست خاورنقل قول:
توی تهران هنوز من به اون کاملی جایی ندیدم
سلام . من برای استخدام تو یک شرکت خصوصی فرم پر کردم. یک جا پرسیده بود که ایا حاضر هستم از یک ضامن متعبر یک چک 5 میلیونی گرو بذارم؟جدا از مشکل جور کردن همچین مبلغی ، من که صاحب اون شرکت رو نمیشناسم از کجا بدونم به هر بهانه ای پولمو بالا نکشه یا برا اون ضامن مشکلی به وجود نیاره؟یکجام پرسیده بود بعد از دو ماه کار ازمایشی اگر حقوق و بیمه و ندیم رضایت داشته باشی؟ این یعنی تو یک شرکت خصوصی به راحتی میشه ادمو بدون حقوق و بیمه جواب کرد؟:41:
نقل قول:
در مورد چك گرو گزاشتن چون براي ضمانت كاري هست و شما هم رسيدشو ضميمه قراردادت ميكني بعيد بدونم مشكلي ژيش بياد
اما در مورد قسمت حقوق و بيمه
شركت ها بايد از قوانين وزارت كار ژيروي كنند مگر اينكه قرارداد شما كمتر از 3 ماه باشه
و اگه قرار داد 2ماه ازمايشي تون جدا از از قرار داد كلي باشه و توش اومده باشه كه حقوقي بهتون پرداخت نميشه ، غير قانوني نيست اما اگه قراردادتون بلند مدت باشه حتما بايد شمارو بيمه كنن و حقوق هم بهتون بدن فقط تو دو ماه ازمايشي مي تونن بدون دليل اخراجتون كنن