سلام من xperia p دارم
سوالم اینه : راهی نداره وقتی که اس ام اس میاد رو صفحه گوشی نشونش بده ؟
صدای اس ام اس میاد ولی توی نوار بالای گوشی میاد
Printable View
سلام من xperia p دارم
سوالم اینه : راهی نداره وقتی که اس ام اس میاد رو صفحه گوشی نشونش بده ؟
صدای اس ام اس میاد ولی توی نوار بالای گوشی میاد
سلام
من گلکسی ایس 2 ورژن 2.3.6 دارم .
تا چند وقت پیش چیز پی ان روی گوشیم نصب بود و خوب کار میکرد تا این که قطع شد . الان دوستام دوباره رو گوشی هاشون نصب کردن و دارن استفاده میکنن اما رو گوشی من دیگه جواب نمیده . فکتوری ریست هم کردم اما نمیشه که نمیشه .
چی کار میتونم بکنم ؟ اصلن راهی داره ؟:n28::n28::n28::n28:
الآن چه رامی روی گوشی دارید؟ رسمی؟
اگه رسمی باشه و فقط روت کرده باشید ارتباطی با کرنل نداره و باید با آپدیت مشکلی نداشته باشه
اگه راه دوست بالایی جواب نداده باشه. اشکال به خاطر همون روت هست
کلا در آپدیت وایرلس اگه گوشی، روت شده شناخته بشه مشکلاتی پیش میاد چون شمای کاربر پرایویسی شرکت رو زیر پا گذاشتید
راه حل: یبار باید دستی گوشی رو با یه رام (جدید) فلش کنید (و نه OTA)[/QUOTE]
نمیدونم از کجا باید نوع راممو تشخیص بدم و میشه رام جدیدو واسه دانلود بزارید؟
سلام
گوشی من ارور gapps.process.google.com رو میده و گوشی رو واسه چند ثانیه قفل میکنه
مشکل از کجاست
ضمنا گوشیم samsung Grand i9082 هستش
من اصن نفهمیدم داستان این سایته چیهنقل قول:
-
من الان یه مشکل بزرگ که دارم اینه که ، تو تنظیمات Call Settings من چیزی واسه تنظیم یا ثبت تنظیمات پایان تماس نداره. که مثلا با پایان تماس با ویبره یا صدایی به آدم خبر بده که ارتباط قطع شده یا تلفن کامل قطع شده!
الان بزرگترین مشکل من با اندروید نسخه ی ۴.۰.۳ که روی L7 هست همین موضوعه
راهکاری نیست؟؟؟:n03:
اتفاقا به اینترنت هم کانکت هستمنقل قول:
نمیدونم از کجا باید نوع راممو تشخیص بدم و میشه رام جدیدو واسه دانلود بزارید؟[/QUOTE]نقل قول:
از قسمت ستینگز گوشی و اطلاعات نرم افزاری گوشی مشخص هست
در تاپیک مربوط به این گوشی مطرح کنید تا دوستان جواب بدن که رامتون چیه
و آیا جدیدتر اومده و اینکه از کجا رام جدیدتر رو بگیرید
kies رو از جای دیگری دانلود و نصب کنید بببینید مشکل حل میشهنقل قول:
سلام من یه اکسپریا ری دارم می خواهم مموری 4 رو رو با یه 8 عوض کنم ولی مموری لاک شده و فقط زمانی که تو گوشی هست میشه با هاش کار کرد باید چیکار کنم و میزان حافظه پرش رو هم وقتی روی پروپرتیز میزنیم مثلا نوشته 1.37 پر ولی فایل ها رو که می خواهم کپی کنم زده مثلا 1.12 این اختلاف مال چیه می خواهم مموری روی گوشی رو روی یه گوشی دیگه استفاده کنم باید چیکار کنم که قفلش باز شه
سلام دوستان من گوشی Sony xperia Acro S رو خریدم اما نصب بازی HD مشکل دارم هزارتا فایل آموزش و دانلود کردم و خوندم اما نشدNFS Shift_1.0.74
من میخوام این بازی های که دانلود کردم با دیتاشون نصب کنم
Asphalt 7
Need-for-Speed-Most-Wanted
Real-Racing3-v1.0.56
2XL_Supercross_HD_v1.0.
اگه میشه یه راهنمایی درستی به من بدین تا لذت نصب این بازی ها رو داشته باشم
ضمنا گوشی من روت نشده ! و نمیخوام روتش کنم
سلام،
لطفا برنامه مفیدی برای مدیریت و دسته بندی پیامک ها و ایجاد بلک لیست در قسمت پیامک ها به من معرفی کنید.
البته گزینه های زیادی را در سایت های مختلف مشاهده کردم. اما ترجیح می دهم از تجربه و پیشنهاد دوستان برای انتخاب چنین برنامه ای استفاده کنم.
Go sms pro
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
این برنامه رایگان هست؟ یا پولی هستش؟نقل قول:
رایگانه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
چقدر جالب ک هیچکی اینحجا جواب گو نیست و مدیران هم نمیبندن اینجارو
سلام بچه ها خسته نباشید من گوشیمرگلسی 3500 مز دادم بلد نیستم درستش کنم شما بلدین یک راه به من بگین من درستش کنم مرسی ممنون :n12:
سلام خسته نباشید
بهترین نرم افزار برای اجرای برنامه های جاوا روی آندروید چیه؟
خیلی تلاش کردم پیداش کنم ولی هرچی پیدا میکنم ماله آندروید 2 هستش من آندرویدمو به 4 ارتقا دادم
بعد سوال دیگه ای که دارم اینه که چرا از وقتی گوشی رو ارتقا دادم بعضی نرم افزارا بعد یه مدت استفاده ارور میدن میان بیرون؟راهی برای درست کردنش هست؟
گوشیم xperia pro هستش
اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه :n16:
از این مطمئن هستید که دیتای دانلودی شما با مدل پردازنده شما همخونی داره یا نه؟نقل قول:
آسفالت ها هم کلا روی یه تعداد محدودی از دیوایس ها کار میدن
مشکل چیه دقیقا؟!نقل قول:
اکثر برنامه های جاوا مدل مشابهشون روی اندروید هست. و ضمنا برنامه های apk خیلی بهتر و پیشرفته تر از مدل های جاوایی هستند. بگردید نمونه مشابه اندرویدی رو پیدا کنیدنقل قول:
امولاتور جاوا هم بگردید هست یه سرچ بزنید... ولی دیگه کسی استفاده نمیکنه!
اون سوال فورس کلوز هم به خاطر ناهمخونی اپ با رام هست. باید نسخه های جدیدتر رو بگیرید و نصب کنید. یا کلا باگی داره اون اپ که این مشکل رو داره
گاهی هم کلا به خاطر رامه این مسائل
بله من مطمینم فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی وای فا روشنه اما چیزی نیست که بهش وصل بشه وارد بازی میشم بازی اررور دانلود میده و من وای فا رو انتخاب میکنم میره تو منووای فای گوش و میمونم دیگه چکار کنم ؟
سلام دوستان يه سوال داشتم ،زماني که داريم يه برنامه دانلود ميکنيم يا بازي اگ در حين دانلود يا نصب پيغام هاي طبيعي که از طرف سيستم صادر ميشه مثلا شارژ مياد زير 30 درصد و ازمون ميخواد گوشي رو به حالت پاور سيوينگ ببريم و ما کنسل کنيم و ادامه دانلودو ميديم يا زماني که در حين دانلود يا نصب برنامه اي گوشي ميره رو حالت stand by مشکلي وايه فايلي که داره دانلود ميشه پيش نمياد؟ مثلا ناقص يا خراب دانلود شه در حالي که دانلود کامل ميشه
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 4 Beta
يه سوال ديگه هم داشتم...
فلش پلير روي مرورگر کروم نصب نميشه يا اينکه نسخه خاصي داره؟
این طور که شما میگید پس محل قرار دادن دیتای بازی توی گوشی مشکل دارهنقل قول:
باید در پوشه صحیح بریزید
مثلا بعضی بازی ها رو این کارو میکنند حتی... وقتی میگه دیتا باید دانلود بشه شما به وای فای وصل میشی و دانلود رو میزنی. بعد پوشه ساخته میشه
و دیگه لازم نیست شما دانلود کنی دیتا رو و باید دیتای دانلودی از قبل رو تو همون پوشه بریزید
سلام دوستان به نظرتون بهترین task killer کدومه؟
Advanced task killer pro v 1.9.7نقل قول:
دوستان کسی نبود جواب این سوالمو بده..نقل قول:
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی اس ام اس برام میاد صفحه گوشی روشن نمیشه و فقط یک چرا بالای گوشی که کوچیکه چشمک میزنه، من چون پای کامپیوتر زیاد میشینم و آهنگ با هدفون میزارم صداش رو نمیفهمم، راهی هست که وقتی اس ام اس اومد صفحه گوشی روشن بشه تا من بفهمم ؟
گوشیم Huawei G510 و اندروید 4.1.1
مرسی این نسخش بانقل قول:
Advanced Task Killer Free1.9.7B103
فرق میکنه یا یکین
فری با pro
سلام.من مدل دو گیگ رم اس 3 رو دارم با اندروید 4.1.2 رسمی تا حالا روت هم نشده گوشی آکبند بود ازش بنچ مارک انتاتو گرفته بودم حدود 12650 آورد یه دو سه بار دیگه هم که گرفته بودم بیشتر از این تا حالا نگرفتم.ولی امروز یه بنچ مارک گرفتم دیدم داده حدود 9500.میخواستم بدونم این بنچ مارک رو باید تو چه شرایطی بگیری تا واقعی باشه؟ آیا میزان شارج باطری و رم اشغال شده و ... در حین بنچ مارک تاثیری روی امتیاز میزاره؟ این اختلاف برای چیه؟
ممنون میشم اگه دوستان پاسخ بدن
سلام دوستان
چند روزی میشه که ear speaker گوشی موقع تماس نویز داره ... + صدا هم نمیره ... تا اینکه امروز کلا قطع شدن جفتشون ... اما وقتی تو حالت speaker میزارم صدا واضح و صدای من هم میره ...
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور مشکل رو حل کنم
گوشیمم Galaxy SII هست
ویرایش : بعضی مواقع وقتی restart میکنم گوشی رو مشکل حل میشه ...
احتمال اینکه مشکل سخت افزاری باشه رو میزارم واسه آخرین مرحله !
دوستانی که LG دارن.چطوری میشه مشکل آلارم EndCall رو حل کرد؟:n03:
من برند ال جی رو دوس دارم ولی این یه مورد رو اعصابه
سامسونگ این مورد رو داره. که وقتی تماس قطع میشه یا تموم میشه یه بوق یا ویبره بزنه ولی LG نداره...!!!
دوستان نظرتون در مورد برنامه:
Clean master
و
Zd box
چيه؟ کدومو پيشنهاد ميدين
دوستان یه بکاپ از پیامام تو مموری کارت دارم/بهترین برنامه ای که برای رستور کردن پیشنهاد میدید چیه؟!!
سلامنقل قول:
همون برنامه ای که باهاش بکاپ روگرفتید.:11:
سلام.نقل قول:
یه وایپ کنید گوشی رو احتمال داره درست بشه.(اگه سخت افزاری نباشه)اینجور مشکلات میتونه از تداخل برنامه ها با هم باشه.:11:
سلام.نقل قول:
خیر مشکلی پیش نمیاد.:11:
دوستان .بهترین GPS آفلاین چی هست ؟؟ کسی اگه داره و بدون مشکل استفاده میکنه یه کمکی هم به ما بکنه:n02:
انقدر که دانلود کردم و نتونستم کار کنم خسته شدم. نقشه رو نشون نمیده اصن!:n27:
گفتم الان اینو جواب میدیدا:n02:نقل قول:
دوست خوبم من بکاپ رو از خود گوشی بدون هیچ برنامه ای(رام گوشی) گرفتم الان رام گوشی رو عوض کردم/میخوام رستور کنم، دنبال یه برنامه ام که بتونه اینکارو انجام بده!!:n12:
سلامنقل قول:
برو این لینک گذاشتم دانلود کن و مطابق توضیحاتش نصب کن
منم مثل شما در به در دنبالش بودم تا اینو پیدا کردم
حرف نداره خداییش
سریع قفل میکنه رو ماهواره
امیدوارم به کارت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من maverikنقل قول:
فقط باید نقشه هایش را خودت دانلود کنی و درون نرم افزار اضافه کنی
دوستان بامرام , بر همگی سلام . یه سوالی پیش اومده برام . آیا جائی هست که بشه نقشه ی کاملِ گوگل ارتِ ایران رو برای گوشی دانلود کرد ؟
نقل قول:
گوشی رو ریست کردم ... ولی بازم همون مشکل ... شدید تر هم شده ! ...
وقتی میره رو حالت speaker میکروفونش کار میکنه ... ولی تو حالت عادی نه ! !!!
مگه میکروفونی که برای حالت speaker در نظر گرفتن فرق داره ؟