با نرم افزار kmplayerنقل قول:
بیت ریت 11.5 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با نرم افزار kmplayerنقل قول:
بیت ریت 11.5 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
كابل مبدل براي استفاده usb on the go....كه تو جعبه c7 نيست.
دوستدار شما ياشار
اقا من نمیدونم چطور عکس اپ کنم ولی اخرین کلیپ رو هفت خورده ای نشون داد
عزیز شوخی میکنی؟ من با N97 تا 4680 فیلم گرفتم! 100% یک مشکلی هست!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:عزیزان یعنی با گوشی هایی مثل S8500 سامسونگ تفاوتی نداره؟ تازه فکر کنم اون 12000 باشه!نقل قول:
نقل قول:
درکل دستکاری کردید ببینید تا چقدر میشه افزایش داد؟
دوستان که قیمت دادن این قیمتا مال فنلاند اصلی هستش یا تحت لیسانس کلا" فنلاند با تحت لیسانس چقدر تفاوت قیمت داره ؟؟؟؟نقل قول:
20مین باهاش کار کردم به جز دوربینش عکاسی نه فیلمش بهتر از ویو بود
واقعا که
اصلا نمی ارزه.
سوالی بود در حد 20 مین ج می دم.....
صداش بد نبود
صفحش زاویه دیدشم کم بود:21:
ویو رو دیگه نمی فروشم:40::40:
سلامنقل قول:
درکل دستکاری کردید ببینید تا چقدر میشه افزایش داد؟
بله هکش که بکنید و 30 فریم هم میشه وتا 15000 هم میره.البته بستگی به محیط فیلمبرداری داره...:46:
ولی فکر کنم در کل یه کاری می کنه که همه چیزش کم حجم شه
چون وقتی با دوربین های گوشی دیگه که 8 یا بالاترن عکس می گیرین حجم بالای 2.5 مگ میشه
ولی با ان 8 نهایتا به 2مگ هم نمیرسه
سلام
دوستانی که گوشی را دارند این mass memory یا همون درایو e حجم کلیش چند گیگه؟
حدودا 15 گيگ.نقل قول:
کسی دلیلش رو نمی دونه؟نقل قول:
16 گیگ دیگه!نقل قول:
سلام
دوستانی که گوشی را دارند این mass memory یا همون درایو e حجم کلیش چند گیگه؟
البته چند گیگ هم صرف فیلم و عکس های خود گوشی شده...
با تعصب تر از ایشون کسی دیده؟نقل قول:
20مین باهاش کار کردم به جز دوربینش عکاسی نه فیلمش بهتر از ویو بود
واقعا که
اصلا نمی ارزه.
سوالی بود در حد 20 مین ج می دم.....
صداش بد نبود
صفحش زاویه دیدشم کم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویو رو دیگه نمی فروشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اهواز یکی میداد بهم 640 تومن ... می ارزه ؟ همون n97 mini خودم رو نگه دارم برم یه دوربین عکاسی بخرم بهتره :دی
اين مشكلي كه ميگن گوشي خود به خود خاموش ميشه تا الان براي كسي اتفاق افتاده؟
یه سوال
دستتون درست
گوشی داراش جواب بدن
1 نرم افزارای جاوا سنگین هم روش نصب میشه مثل قران 15 مگی شرکت سوشین نت؟
2 یه هندذفری میخورد گوشی تلوزیون نشون میداد اومده تو بازار ؟
3 دوستانی که دارن مموری چند گیگ انداختن روش اگه 32 سرعتش چه جوری؟
4میگن توهر کشوری فقط سه رنگ گارانتی اصلی است اون سه رنگ کدومن؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
بله دوست عزیز یکی از دوستای من که گرفته بود همین مشکل براش پیش اومد اتفاقا" اون وقتی گرفت که قیمتش 760 تومن بود یه روز باهاش کار کرد بعد دیدیم این مشکل رو داره صاحب مغازه گفت فلش می زنیم شاید نرم افزاری باشه ...ولی با فلش هم درست نشد براش تعویض کرد با یه دونه اکبند ......گارانتی اصلی هم نداشتنقل قول:
اين مشكل براي گوشي هاي نوكيا كه سري 2وم بودن وجود داشت نوكيا اين مشكلو تو سري هاي بعدي گفته بودش حل مي كنه دوست من 2 روز پيش يكي گرفته مشكل نداشته پس نوكيا رايت مي گفته
آخرين قيمت تو gsm 610 تومان بدون گارانتي 640 با گارانتي
كسي اخرين قيمت الاعدين رو داره؟
دوستان کابلی سراغ دارید که یه طرف hdmi وطرف دیگه خروجی تلویزیون باشه؟اسمش رو میدونید؟
خبر اینکه واسه من بطور شدیدی خورد اسفالت و بالاش در حد دو میلیمتر رنگش رفت ولی اصلا محسوس نیست چون لایه زیریش همرنگه خودشه. ولی خدا رو شکر مشکلی پیدا نکرده.
من شنیده بودم خروجی تی وی بوسیله جک 3.5 میلیمتری هم داره .. یه کابل گیر بیار تست کننقل قول:
یه منبع موثق می گفت که nokia care تهران تعداد 28 عدد گوشی n8 رو به علت خاموشی تعویض کرده و علت هم مرغوب نبودن ایسی چسبی گوشی است که پس مدتی شل شده و ایسی از جای خود بلند شده و گوشی خاموش می شود
به داد n8 برسید:(لطفا)
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=455323
نقل قول:
نه دوست عزیز ظاهرا درایو e گوشی حجمش 14.2 گیگه (کل حجمی که میتونی ازش استفاده کنی)
همه گوشی ها همینطورین همه حجم که در اختیار شما نیست مقداریش را سیستم عامل گوشی میگیره
چند روزه پیش این گوشی رادیدم که با گالکسی سامسونگ پشت ویترین یه مغازه کنار هم بودند . قشنگ میشد هر دو را راحت نظاره کرد ولی انگار N8خیلی کوچیکه در مقایسه با این گوشی یا گوشی های مشابه .
من خیلی طلبه N8 شدم ولی نمیدونم چرا یه جورایی ابهت گالکسی یا حتی آیفون را نداره .
نقل قول:
من هم موافقم
ابهت آیفون و گلکسی رو نداره
آیفون و گلکسی هر دو در بین 10 گجت برتر سال 2010 از نگاه مجله ی Time بودن
اگر کسی دوربین براش مهم نباشه به نظرم گلکسی انتخاب بهتری نسبت به N8 باشه.... حتی C7 هم با توجه به قیمتش انتخابی بهتری می تونه باشه
ولی دوربین N8 غیر قابل انکاره و نمی شه ازش چشم پوشی کرد
دوربین یه طرف شما حتما با otg کار نکردید ببینید بقیه چطور تعجب میکنن.انگار دارن معجزه میبینن،حالا بگو گالکسی فلان
البته اون حرف شما هم درست ولی از اون دید desire hd خیلی از گالکسی سرتره
در مورد Desire HD صد در صد باهات موافقم.... واقعا گوشی شاخیه... حتی نگاه کردنش هم لذت بخشه!!!نقل قول:
ولی خیلی گرونه. نزدیک به 800 تومن پولشه. قیمتش یه جورایی از رنج گوشی خارج هست و به قیمت تبلت و لپ تاپ نزدیکتره
من به شخصه تنها مشکلی که الان با خریدن N8 دارم، این خرابیه که در برخی گوشی ها دیده شده. یه ذره چشم آدم رو می ترسونه. حالا درسته گارانتی اصلی بگیری می شه بعدا عوضش کرد، ولی یه جورایی می خوره تویه ذوق آدم وقتی گوشیش خاموش بشه و دیگه روشن نشه.... من هم در این موارد کمی بد شانسم
به هر حال من تا یکی دو هفته دیکه می خرم N8 رو. چون دوربینش رو لازم دارم واقعا... وشاید تا اون موقع گوشی خراب ها کمتر بشه . قیمت هم کمی افت کنه
در مورده دوربین گفتی بزار یه چیزی بگم،دو روز پیش می خواستیم واسه نشریه دانشگاه عکس بگیریم یکی از دوستان دوربین عکاسی سونی اورده بود 14 مگا،عکسا رو گرفت گفتم بیا با گوشی منم عکس بگیر که شروع کرد به مسخره کردن .کار بجایی کشید که قرار شد بره تو کامپیوتر اونا مقایسه کنه بعد بهم بگه که فعلا ازش خبری نیست..........:31:
یا یه چیز دیگه مجله pix افریقای جنوبی عکس کاوره مجله رو با ان8 گرفتن دیگه خودت حسابشو بکن........
در مورده اون اشکال من که بدون گارانتی 790 گرفتم بیشتر باید نگران باشم نه؟:31:
دوست عزیز فکر نکنم مشکلی داشته باشی چون دوست من بدون گارانتی خریده بود مغازه داره براش عوض کرد البته اون گاهی وقتا روشن هم میشد ولی دوباره هنگ میکرد و خاموش میشد و دیگه شانسی بود که یه دقیقه دیگه روشن بشه یه ده ساعت دیگه ....ولی واقعا" دوربینش لنگه نداره تا آخرین درجه زوم دیجیتال هم بری تو فیلم برداری خبری از افت کیفیت تصویر نیست .....نقل قول:
.....كشف.....
دوستان يه چيز جالب كشف كردم......
ولي خداييش اگه جالب بود امتياز و تشكر فراموش نشه.:46:
سلام
می خوام یه n8 بخرم .دیروز رفتم یه تابی زدم
یکی از فروشنده ها یه n8 فنلاند داشت البته بدون گارانتی
میخواستم بدونم n8 فنلاند بدون گارانتی بخرم یا چین با گارانتی
راستی همه این n8 های با گارانتی مسکی هستند .هر جا رفتم مشکی داشت
ممنون
دوستان کسی با کیبوردش مشکلی نداره؟
واسه من خیلی جا ها فعال نمیشه!!!
کسی مشکلی نداره با کیبوردش؟
نقل قول:نقل قول:با سلام . Desire HD از خیلی لحاظ به HD2 شبیه است از جمله اینکه هر دو از بلوتوث2 پشتیبانی میکنند!!! و نیز نمایشگر فاجعه ی TFT LCD دارند !!!! در حالیکه N8 از AMOLED استفاده میکند . یکی از دوستان HD2 خریده بتازگی . وقتی دست گرفتم زیادی بزرگ و یغور بود و چیزی از ابهت که میگویید در ان ندیدم! و نمایشگرش نسبتاً کم سو دیده میشد . تنها مزیت htc ویندوز موبایلش است که ان هم حرف و حدیث زیاد دارد که اصلاً ایا باید در برابر سیمبیان3 مزیت محسوب کرد یا خیرنقل قول:
ضمناً یکی از دوستان مشهدی امشب N8 را قیمت داد 605 تومان !!! نمایندگی نوکیا (گاجره-خیابان احمد آباد) . از تهران هم ارزانتر !
نقل قول:
نه خدا رو شکر واسه من که مشکلی نداره،اولاش تایپ کردن واسم خیلی سخت بود ولی الان خیلی بهتر شده
با سلام
من میخوام n8 بخرم
تو بازار همین چینی ها با گارانتی بود و یه جا یکn8 فنلاند پیدا کردم که گارانتی هم نداشت
میخواستم نظرتون رو بپرسم که کدومشو بخرم
راستی این گارانتی داراش فقط مشکی داره
دوستان به نظر شما من تا 2-3 ماه اینده میتونم دست دوم این گوشی را تا 320 بخرم
دوستان
با توجه به شروع طرح حذف یارانه ها، به نظرتون بازار گوشی چه تغییری می کنه؟
اگر فکر می کنید گرون می شه من همین فردا برم بخرم گوشی رو
نه منظورم فعا شدنش بود...نقل قول:
نه خدا رو شکر واسه من که مشکلی نداره،اولاش تایپ کردن واسم خیلی سخت بود ولی الان خیلی بهتر شده
مثلا موقعی که می خوای آدرس سایت وارد کنی یا مکان توی جی پی اس سیو کنی یا ... نه نوع تایپ کردن.. ؟!
گوشی که یارانه نداره :31:نقل قول:
دوستان
با توجه به شروع طرح حذف یارانه ها، به نظرتون بازار گوشی چه تغییری می کنه؟
اگر فکر می کنید گرون می شه من همین فردا برم بخرم گوشی رو
فکر نکنم تغییر خاصی کنه...
درسته یارانه نداره... ولی اگر بیفته داخل چرخه ی گرون شدن، بعید نیست قیمت ها بره بالا. حالا بحث اقتصادی رو بیخیال، خیلی مفصل می شه :46:نقل قول:
باید یک هفته صبر کرد و دید چه تغییراتی تویه بازار موبایل و کلا لوازم صوتی و تصویری ایجاد می شه
امیدوارم افزایش قیمت نداشته باشن. این همه صبر کردم ارزون بشه ، اون وقت ضایع می شم :41:
نقل قول:
نه مشکلی از اون جهت نداره،فقط اگه می تونی با یکی دیگه مقایسش کن