آخرش متوجه نشدم برنامه برای چت کردن با اکانتهای گوگل و یاهو داره یا نه.
و اینکه به راحتی -- میشه ؟
اینکه یهویی انقدر ارزان شده آدم رو به شک میندازه:31:
Printable View
آخرش متوجه نشدم برنامه برای چت کردن با اکانتهای گوگل و یاهو داره یا نه.
و اینکه به راحتی -- میشه ؟
اینکه یهویی انقدر ارزان شده آدم رو به شک میندازه:31:
نقل قول:
هم اکنون نرم افزاری برای چت کردن نداره ولی برای چک کردن میل داره من الان تمام میل هام رو به راحتی چک می کنم و میل می دوم و نرم افزاری برای چت فعلا نیست بادا 2 که بیاد نرم افزار پیدا می شه مثل اسکایپ و یک نرم افزار چت
و چندین تا دیگه فعلا نمی شه با یاهو اینا چت کرد مگه تحت وب استفاده کنی
حالا بازم بپرس
نقل قول:
امروز چند تا ویدئو 720p و موزیک تو همین مموری ریختم ، خدا را شکر هیچ مشکلی نداشت و راحت پخششون کرد .
یکی از برنامه های پیش پا افتاده برای اسمارت فونها همین برنامه های چت کردن و سایتهای اجتماعی هست و اگر این برنمه را نداشته باشه که خیلی اوضاع خرابه :18:نقل قول:
حالا شما به خاطر من یه تستی کن. برنامه ی نیم بوز ( جاوا) رو بریز تو گوشیت و نصب کن. ببینم نیم بوز جاوا رو حواب میده یا نه و میشه با اکانتهای مختلف آنلاین شد یا خیر. برای من حیاتیه.
و سوال دوم
ایا میشه از ویو 2 به عنوان مودم استفاده کرد؟مثلا در گوشیهای نوکیا از طریق برنامه ی پی سی سوئیت و با اتصال کابل یو اس بی ، اینترنت جی پی آر اس موبایل را به لب تاب یا کامپیوتر منتقل میکنیم و حتی از طریق بلوتوث میشه. یعنی گوشی نقش مودم را به عهده میگیره. آیا در گوشی ویو 2 این امکان وجود داره؟
سوال سوم
اگر امکان داره لیست چند برنامه ی کاربردی که شما استفاده میکنید را نام ببرید . در ضمن بازی فوتبال رو میشه نصب کرد :31:
به این سه تا جواب بدین ممنون میشم. البته بازم سوال دارم
نقل قول:
اگه برنامه ی جاوا می گی ه بهت گفتم من باسهی خود بادا می گم باسهی جاوا مشکلی نداره مسنجر جاوا هم قلا بود
فیس بوک هم رو خود گوشی بید ولی چون فیلت بید عکس ها رو نیم آره و بعدش اگه خواستی می تونی از اوپرا مینی جاوا و یا یک نرم افزار دیگه بادا که منتشر شده استفاده کنی که راحت بری ببنی
نیم بوز مشکلی نداره تست شده قبلا
نرم افزار باسه ی مسنجر نمی گم نسیت هست ولی باید کرکش بیاد
بعدش رفیق من فکر کنم با نیم بوز بشه به یاهو وصل شد دوستانی که خیلی استفاده کردن بگن من اطلاعاتم کمه من نصب کردم برنامه اکانت می ساخت با یاهو تست نکردم
بله و جالب به سی دی احتیجای نداری بلوتوثی که خیلی آسونه کابلی هم به گوشی می گی مودم شه
من از دو حالت استفاده کردم و راضی بودم
من خودم هر چیز مجانی که پیدا م یکنم دانلود می کنم از روش کرک یا همون اسپوف استفاده نکردم تا حالا و همه کارام رو اصلی انجام دادم من نصبت به احتیاجاتم
یک برنامهی جی پی اس
یک دیکشرنی
فال و بروزر و زیپ کردن و نرم افزار زیر نویس و چنتا بازی خفن دیگه چیزی ندارم البته بازی خفن منظورم همون اسفالت 5 و گانگستر و اینا بید با چنتا دیگه که الان اسمش یادم نیست
ولی من 8 صفحه برنامه پور کردم تو گوشی
باز سوال داری بپرس ما هستیم :10:
خب دمت گرم بابت جواباتنقل قول:
اوه یادم رفت . دیکشنری هم خیلی مهمه:31:
اون قضیه ی مودم خیلی مهم بود که مثل اینکه مشکلی نداره. قیمتش هم که افت کرده :27:
اگه عیب دیگری داره بگو.
راستی نگفتی باتریش در چه حاله؟ :41:
خوب بچه ها بررسی ویو3 هم اومد!:20:
برای همه دوستداران بادا:31:
این بادا2 عجب چیزیه نسخه کاملش نیومد؟؟؟کد:http://www.mobile.ir/phones/review-36593-samsung-s8600-wave-3.aspx?revid=547
دوستدار شما یاشار
انگار واسه اومد بادا 2 یه ماه دیگه باید صبر کنیم لایو والپپر هم شایع هست که ساپورت نمیکنه حالا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه
آره ظاهرآ تا اکتبر هم قرار نیست بیاد !نقل قول:
یه شایعه دیگه هم هست که نسخه بعدی بادا ( بادا 3) ویو 1 و 2 رو ساپورت نمیکنه ...
سلام .
من برنامه دیکشنری DioDict رو گوشیم ریختم یه مدت خوب بود اما الان هر چیو میزنم که معنی کنه از برنامه میپره بیرون فعلا از سارا دیکشنری استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید .
نقل قول:
خوب نرم افزار که مشکل پیدا کرده یک بار پاکش کن دوباره نصب کن
احتمالا فایل های سیتمیش دستکاری شده
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
اولا هم شایعه بود باسهی بادا2 که برای ویو یک نمیاد ولی شایعه از بین رفتنقل قول:
باید دید تا موقعی که بادا 3 م یخواد بیاد آیا گوشی ویو دو ضعیف می شه یا نه اینجوری که داریم پیش می رویم اگه گوشی ویو 2 زیاد صعیف شه و قدرت دیگه نداشته باشه تو گوشی های جدید احتمالش هست
[QUOTE=leon scott kendy;6435080]خوب نرم افزار که مشکل پیدا کرده یک بار پاکش کن دوباره نصب کن
احتمالا فایل های سیتمیش دستکاری شده[COLOR="Silver"]
پاک کردم دوباره نصب کردم حتی یه بار دیگه دانلود کردم نصب کردم اما بازم درست نشد .
[QUOTE=black years;6435229]نقل قول:
واووووو مشک داره جدی می شه
می گم فایل های توش رو که می دونی کجاست ببین اونجا خراب کاری می بنی اگه نمی بینی و همه چیز درسته
گوشیت با این نرم افزار مشکل پیدا کرده یا بیخ نرم افزار رو باید بزنی یا گوشی فلش کنی و فریمور و اینا
حالا دقیق بگو ببنم چش شده ؟؟؟ یعنی می ری توش خودش یکدفعه می پره بیرون
حتی گوشی رو خاموش روشن هم می کنی درست نمی شه
اگه دیگه نشه من کاری بلد نیستم
حالا واستا دوستان هم بگن و نظری بدن
[QUOTE=leon scott kendy;6435729][QUOTE=black years;6435229]
سلام .نقل قول:
واووووو مشک داره جدی می شه
می گم فایل های توش رو که می دونی کجاست ببین اونجا خراب کاری می بنی اگه نمی بینی و همه چیز درسته
گوشیت با این نرم افزار مشکل پیدا کرده یا بیخ نرم افزار رو باید بزنی یا گوشی فلش کنی و فریمور و اینا
حالا دقیق بگو ببنم چش شده ؟؟؟ یعنی می ری توش خودش یکدفعه می پره بیرون
حتی گوشی رو خاموش روشن هم می کنی درست نمی شه
اگه دیگه نشه من کاری بلد نیستم
منظورت از فایل های توش میدونی کجاست چیه ؟
[QUOTE=black years;6436169]
من الان کلا برام نیافتاده چی چی می گی ؟؟
یکم واضح تر می گی ما که چیزی ندیدیم :10:
سلام دوستان ! من Samsung Kies v1.5.1.10074.45 رو نصب کردم بعد با استفاده از regedit به نسخه 2.0.2.11071
_128 بردمش ! سامسونگ اپز رو هم داره ولی حالا که گوشی رو با usb وصل میکنم رو Connecting device & please wait میمونه و ویندوز پیغام Found new hardware میده که من هر کاری میکنم نمیتونم بالاخره بشناسونمش !
حالا من مرحله ای رو جا گذاشتم !؟ نکته ای رو نمی دونم !؟ راستی من هنوز اکانتی رو هم با ایمیل ایجاد نکردم که البته فکر میکنم ماله مرحله بعد باشه !
[QUOTE=leon scott kendy;6438205]سلام دوست عزیز .نقل قول:
منظورتو از ( می گم فایل های توش رو که می دونی کجاست ببین اونجا خراب کاری می بنی ) نفهمیدم .
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده .
آقا من امروز این گوشی رو خریدم ،روش نمیشه وی p ان ریخت ؟
اگه اینجوره باشه که آب سردی بر پیکره ی نهیف منه!!!
[QUOTE=black years;6438650]منظورم جایی که نرم افزار نصب شده فایل های سیستمیش منظورم بودنقل قول:
خوب فکر کنم ترکیده باید بی خیالش بشی تا موقعی که فلش چیزی بزنی
نمی دونم شاید این اسپوف ها جواب بده ولی فکر نکنم
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
رفیق خوب فکر کنم بادا دو بتاش اومده که داره بعدش داره فاینالش هم بیاد داره دارهنقل قول:
خوب بادا 1.2 الان دیگه قدیمی شده مثل اندرویید که نسخه ی های قدیمیش ناقص بید
اینم همین طوری بید همینجور می ریم جلو کاملتر و بهتر و روان تر می شه
نسخه ی2 فاینال نیامده:10:
[QUOTE=leon scott kendy;6438805][QUOTE=black years;6438650]
سلام .نقل قول:
منظورم جایی که نرم افزار نصب شده فایل های سیستمیش منظورم بود
خوب فکر کنم ترکیده باید بی خیالش بشی تا موقعی که فلش چیزی بزنی
نمی دونم شاید این اسپوف ها جواب بده ولی فکر نکنم
خوب نصب نرم افزار تنظیم کردم که روی مموری نصب شه اما کجا میره نمیدونم لطفا راهنماییم کنید شاید پیداشون کنم .
سلام .
چندتایی نرم افزار و بازی از سایت app.badaapps.ir دانلود کردم که نمی تونم نصبشون کنم بعد اینکه از حالت فشرده درشون آوردم پوشه هایی به اسم های ( Bin , Data , Info , Res , Share ) بوجود میان که نمیدونم باید چه کار کنم لطفا دوستانی که اطلاع دارند راهنماییم کنند که این جور نرم افزار ها چطور نصب میشن .
نقل قول:
رفیق این نرم افزارها رو باید اسپوف کنی رو گوشی یعنی باید یک نرم افزار دیگه نصب کنی و با یک برنامه ی دیگه اینا رو جابه جا کنی که باز بشن
بادا مثل اندرویید نیست که نرم افزار بگیری روش نصب بشه حتمی باید از طرف سامسونگ قبول بشه تا شما بتونید نصب کنید
بعدش هم اگه فعال کردین نرم افزا ها در مموری کارت نصب بشه باید گوشی رو در حالت mass storage به کامپیوتر وصل کنید در قستمت setting-connectivity-usb utiliti می توانید پیدا کنید بعد اونجا رو که زدی گوشی رو وصل کردی به کامپیوتر رمت میاد رو کامپیوتر بعدش می ری تو فایل اوردی اونجا بادا بعدش فایل هایی با اعداد و حروف اینا نرم افزار ها هستن
سلام .
ببخشید که اینقدر سوال می کنم.
آیا این چیزایی که گفتید توی بادا 2 هم همین طوره ؟
نقل قول:
اگهم نظورتون طرض نصب بازی هاست اره همین طوری هست ولی هنوز بادا دو فاینال نیامده
بعد رفتن به مموری کارت رو همین جور نوشته شما باید همومس استور رو پیدا کنید :10:
آقا من تازه اینو گرفتم وبگردیش برای من خیلی کنده ، ضمن اینکه بعضی سایتا رو کامل نمیاره ، یعنی یه قسمت سایت زوم می کنه و نمیشه بقیه جاهای سایت رو ببینم!
البته در سامسونگ اپس گوشی خیلی خوب و سریع دانلود و اجرا می کنه اما تو مرورگرش اینجوریه که گفتم!
ضمنا اپرا مینی هم تو همون صفحه اولش که سفیده و لود میشه گیر می کنه
با تشکر
برنامه TrekBuddy رو وقتی رو گوشی نصب میکنم اجرا میشه ولی کار نمیکنه !!!
کار خاصی باید انجام بدم ؟
رفیق وب گردیش بخاطره آنتن دهی احتمالا کند هست و اگه اینطور نیست با سهی اینه که ورژن نرم افزاری دلفین پایین هست شما می توانید از نرم افزار UCBrowser استفاده کنیدنقل قول:
اپرا می نی باید مال مخصوص گوشی که فقط جاواش هست رو دانلود کنی با همون نرم افزاری که گفتم و برای بادا بید استفاده کنید
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
ترک بادی رو زیاد یادم نیست ولی شما چرا از این نرم افزار جاوا استفاده می کنید از این استفاده کنیدنقل قول:
البته رای بادا دو نرم افزار جی پی اس هست که این جدیده بهتره
اگه تاکید بر استفاده ترک بادی دارید شما باید نقصه و همه چی رو برزید و بعد از تو نرم افزار که دقیقا یادم نیست نقشه رو بهش حالی کنید و بعدش هم قبل ورو به برنامه جی پی اس باید روشن باشه و برای دفعه ی اول باید توی منتطقه ای خیل باز باشید بعدش فقط تو خونه یکم سخت پیدا می شهکد:http://forum.badaos.net/thread1068.html
البته اگه اینترنت جی پی اس رو فعال کنید سرع تر پیدا می کند اگه اینترنت نمی خواهید و هزینه ای نمی خواهید بیافته روشننش نکنید
سلام .
برنامه samsung navi iran با کایز روی کامپیوتر دانلود کردم اما نصب نمیشه .
از چه کشوری برای چه گوشی دانلود کردین اینا ها رو دقت کنیدنقل قول:
از ایران و برای گوشی ویو 2 رو دانود کنید تا نصب بشه
یا اینکه کیز یک چیزه دیگه اش شده باشه
سلام ، از کشور ایران برای گوشی ویو 2 .نقل قول:
کیز مشکلی هم برای نصب ندارهنقل قول:
یعنی وقتی می زنی نصب کنه وارد اکانتت هم شدی
خوب پس میشکل از شما نیست از سرور سامسونگ بید اگه مشکلی از اکانت و اینا نیست در زمانی دیگه دوباره بزن نصب بشه مشکل زمانی سرور بوده احتمالا
منظورم اینه که سرور اون موقع ترکیده بوده حتمی :10:
سلام .نقل قول:
چند بار امتحان کردم اما بازم نشد همش پیغام ( Applications Installation Package Is Faulty ) میده .
فکر میکنم میگه ( نصب بسته ی نرم افزاری غلط است ) .
من احساس می کنم که برنامه رو اشتب برای گوشی دان کردی یعنی موقعی که وصل شدی و دانلود کردی ویو دو به کامپیوتر وصل نبوده و همه نرم افزار ها رو نشون می داده و مال ویو یک رو دانلود کردی ولی نمی دونم نباید تاثیری داشته باشهنقل قول:
بزار می گردم ببنم چیه قضیه اش تو انجمن بادا می پرسم
دوستان دیکشنری فارسی-انگلیسی واسه بادا هست؟؟میشه اسمشو بگید؟ مرسی
هستش و شما بعدش که خود دیکشرنی رو دانلود کردین باید کلاستور های فارسی رو براش دانلود کنیدنقل قول:
Mdic
تمامی امواج سامسونگ به «بادا ۲٫۰» مجهز میشوندسامسونگ در حال حاضر دارای ۱۰ تلفن همراه با سیستم عامل انحصاری خود یعنی بادا است که تنها ۳ عدد از این مدلها دارای بادا ۲٫۰ هستند که در نمایشگاه IFA 2011 به صورت رسمی معرفی شدندکه فارنت بیشتر در این جا به انعکاس این خبر پرداخته بود.
این شرکت به صورت رسمی در یک توئیت اعلام کرد که آخرین نسخه سیستم عامل بادا یعنی Bada 2.0 برای تمامی مدلهای تلفن همراه Wave این شرکت ارائه خواهد شد که این شامل مدلهای قدیمی این شرکت نیز میشود.
بر طبق این توئیت بادا ۲ برای ویوهای قدیمی دارای کارکرد متفاوت نسبت به مدل های جدید و high end این شرکت خواهد بود که در حقیقت هر تلفن همراه بسته به پردازنده و حافظه خود بهره برداری متفاوتی از بادا ۲٫۰ خواهد داشت.
این بدان معنی است که کاربرانی که دارای تلفن همراه Wave 525 و Wave 533هستند بادای ۲٫۰ متفاوتی را نسبت به Wave 8500 که دارای کارکرد کامل بادا ۲٫۰ خواهد بود تجربه خواهند کرد.
بروز رسانی بادا ۲٫۰ در ۳ ماهه چهارم سال جاری میلادی به تدریج برای امواج سامسونگ ارائه خواهد شد.
منبع : ---------.com
دانلود کردم اینو,فارسیشو از کجا باید بگیرم؟سایتش که چینی بود زبونش,تو خود نرم افزار هم جایی نداشتنقل قول:
هستش و شما بعدش که خود دیکشرنی رو دانلود کردین باید کلاستور های فارسی رو براش دانلود کنید
Mdic
بچه ها این گوشی رو میشه منو فارسی کرد؟
معایب این گوشی چیه؟
به درد آدم معمولی مبیخوره که زیاد حرفه ای نیست و زیاد دنبال برنامه و ... نمیره ؟
راحت به کامپیوتر وصل میشه؟
این بهتره یا Wave 1 ?
بچه سریع جواب بدین ردا میخوام برم باسه کسی بخرم
ممنون
از اینجانقل قول:
همش رو دانلود کن بریز تو ادرسی که گفتهنقل قول:
کد:http://forum.badaos.net/thread934.html
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
بله منو فارسی داره و ساپورت می کنهنقل قول:
خوب معایب نداره
باسه ی یک آدمی که استفاده نکنه اصلا تو این رنج قیمت همه سنگینن یک دونه کوربی بسه برای یک آدم عادی
خوب همه گوشی های به کامپیوتر وصل می شن
ویو 1 یا 2 فرقی ندارن با هم غیر از اندازه و نوع صفحه
نه میخواد دوربینش حداقل 5 باشه و صدای زنگشم بلند من بهش wave 2 رو معرفی کردمنقل قول:
نظر شما چیه ؟