دوستان یه پیشرو 135 صفر داریم ترمز عقب دیسکی خیلی شل میگیره.
حالا میخام بدونم کلا اینجوریه یا ماله ما خرابه یا تنظیم نیس.
والا ترمز کاسه ای بهتر از این دیسکی عمل میکنه.
Printable View
دوستان یه پیشرو 135 صفر داریم ترمز عقب دیسکی خیلی شل میگیره.
حالا میخام بدونم کلا اینجوریه یا ماله ما خرابه یا تنظیم نیس.
والا ترمز کاسه ای بهتر از این دیسکی عمل میکنه.
نقل قول:
سلام
در این تاپیک بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مهر سال آینده برای کاهش آلودگی هوا و ارتقای تکنولوژی سیستم تولید موتورسیکلت در کشور، تولید کلیه موتورسیکلت های کاربراتوری متوقف و موتورسیکلت انژکتوری تولید می شود
این خبر را روز گذشته معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در یک نشست خبری اعلام کرد.
سعید متصدی روز گذشته هم زمان با سومین روز از هفته محیط زیست، رودرروی خبرنگاران نشست و به پرسش های آنها پاسخ داد.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه موتورسیکلت ها نقشی اساسی در آلودگی هوا دارند، گفت: برای حذف آلودگی ها و ارتقای استاندارد موتورسیکلت ها، استفاده از استاندارد یورو ٣ و کاتالیزور برای موتورسیکلت در نظر گرفته شد. درحال حاضر، هر موتورسیکلتی که در ایران تولید می شود، از نوع موتورسیکلت های کاربراتوری است و هنوز در ایران، تولید موتورسیکلت انژکتوری نداریم. هم اکنون، فقط موتورسیکلت های وارداتی، انژکتوری هستند. موتور در موتورسیکلت های ایرانی به طور عمده از چین و ژاپن وارد می شود که متأسفانه این کشورها به استانداردهای مناسب زیست محیطی توجهی ندارند. به همین دلیل از مهر سال آینده برای کاهش آلودگی هوا و ارتقای تکنولوژی سیستم تولید موتورسیکلت در کشور، تولید کلیه موتورسیکلت های کاربراتوری متوقف و موتورسیکلت انژکتوری تولید می شود«.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با اشاره به این موضوع که از اوایل سال ٩٦، شماره گذاری موتور کاربراتوری ممنوع خواهد شد، افزود:
»با هماهنگی هایی که با وزارت صنایع شده است، می کوشیم در مناطق آلوده، همچون کلان شهرها از موتورسیکلت برقی استفاده کنیم و در روستاها که کمتر بحث آلودگی مطرح است، از موتورسیکلت بنزینی انژکتوری استفاده شود. استفاده از کاتالیز و انژکتور، به خاطر تکمیل سیستم احتراق، میزان آلودگی صوتی را کاهش می دهد«.
متصدی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه کارنامه زیست محیطی دستگاه ها و بخش های مختلف کشور هم زمان با هفته دولت مطرح می شود، گفت:
: علاوه براین، لایحه اقتصاد کم کربن با همکاری دستگاه های مختلف دولت و سازمان حفاظت محیط زیست تهیه شده است و اکنون در حال گذراندن مراحل تدوین در کمیسیون های تخصصی است«.
وی افزود: »بخش محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در زمینه های گوناگونی فعالیت می کند، اما در سال گذشته درباره آلودگی هوا و به ویژه بحث توزیع بنزین یورو٤ در شش کلان شهر ایران، فعالیت های خوبی انجام شده است. در سال ٩٣ در مقایسه با سال ٩٢، در دو استان تهران و مرکزی، تعداد روزهایی که به لحاظ وضعیت آلودگی هوا، شرایط سالم و پاک داشتیم، افزایش چشمگیری داشته است و در شهر اصفهان نیز تعداد روزهایی که آلودگی هوا داشتیم، به نصف رسیده است. به عنوان مثال در زمینه استانداردسازی خودروها، تمامی ٩٦ مدل خودرویی که در کشور هم اکنون تولید می شود، با استانداردهای سازمان از نظر موضوع یورو٤ انطباق دارند. از روی سیستم کنترلی که برای خودروها فراهم کردیم، هم اکنون معاینه فنی خودروها در طول سال، به ویژه در زمینه مصرف سوخت و احتراق ناقص، امکان پذیر است«.
وی با اشاره به اینکه ایران در سال گذشته رکورد خروج خودروهای فرسوده را در طول تاریخ این فعالیت داشته است، افزود:
»در اقداماتی که از سوی معاونت محیط زیست انسانی انجام شد، توانستیم در سال ٩٣ بیش از ٣٠٠ هزار خودرو فرسوده را از چرخه حمل ونقل خارج کنیم.
در گذشته معمولا به جای خروج خودرو فرسوده، پول خودرو فرسوده گرفته می شد، اما در سال گذشته، با هماهنگی هایی که سازمان حفاظت محیط زیست با ستاد سوخت انجام داد، به کسانی که می خواهند واردات خودرو انجام بدهند، فقط در صورتی مجوز داده می شود که گواهی نامه اسقاط خودروهای فرسوده را ارائه کرده باشند. همچنین، حدودی مجاز برای معاینه فنی تصویب کردیم تا وضع معاینه فنی را در کشور متحول کنیم«.
وی در ادامه با اشاره به ورود گاز به سیستم نیروگاهی کشور، گفت:
»امسال با توافقی که با وزارت نفت و وزارت نیرو داشتیم، میزان مصرف مازوت و گازوئیل را در نیروگاه های کشور به حداقل رساندیم و در کلان شهرها از گاز طبیعی به عنوان سوخت نیروگاه ها استفاده کردیم. پیشنهادی هم به وزارت نیرو ارائه کردیم تا نیروگاه هایی که در شهرهای کوچک اختصاصا از مازوت استفاده می کنند، از چرخه تولید خارج شوند.
سلامنقل قول:
به انجمنهای پی سی ورلد خوش اومدین :n40:
عرض به حضورتون که پالس 86 که سری قدیمی های چالس هستن با زین یک تکه و اصطلاحا بهشون پالس پره ای گفته میشه ( بخاطر پره ای بوده طوقه ) دقیقا مثل پراید هاچ بک میمونه که قیمت نداره ! یعنی هر کسی هر قیمتی بخواد میده و البته پالس پره ای 86-7 الان تو بازار هم قیمت آپاچی 91 و پالس یو جی 4 91 و 92 هست !
اینکه چرا اینطوری هست رو دلیل منطقی ای وجود نداره براش ، نه از لحاظ کیفیت فرق ویژه ای وجود داره نه از لحاظ تکنولوژی که البته از این لحاظ قطعا قدیمی تر هست !
پالس 180 هم دو سیلندر نیست و تک سیلندره ، بیشتر موتورهای بالای 250 دو سیلندر هستن
با این تفاسیری که میگید بنظر شخصی من خونه پرش نهایتا 3/5 می ارزه
موتورهای خوبی هستن ولی باید دقت کنید که موتور مدل 86 دو سال دیگه فرسوده حساب میشه و دیگه پلاک نمیشه و افت قیمت پیدا میکنه وحشتناک ، چون ملاک ایران برای موتورسیکلت فرسوده 10 سال هست .
تیم ؟! یا تایم ؟ منظورشون این نبوده که زنجیر تایم باید عوض بشه ؟ که البته اگر تایم منظورشون بوده باشه ربطی به ریپ زدن موتور نداره و ریپ زدن به ایراد برقی و در برخی موارد به کاربراتور مربوط میشه
سلام،
تا اونجا که اطلاع دارم و از دوستان شنیدم تعمیرات آپاچی 180 نسبت به پالس گرونتر هست. آیا این گفته صحیح هست؟
ولی چیزی که من دارم میبینم الان هر مغازه موتور فروشی که توی کاشون میرم همه 5 6 تا آپاچی برداشتن آوردن و دارن میفروشم و فقط یکی دوتا مفازه دیدم که پالس داشت.
همم آپاچی 180 رو 6.5 قیمت میدن بلا استثنا. کسی نیست شفاف سازی کنه؟ آخه دوتا هندی هستن.
من با توجه به بودجم در حال حاضر در فکر خرید یه موتور پالس 135 هستم.
سلامنقل قول:
بله لوازم آپاچی نسبت به پالس گرونتر هست
هر دو موتورهای خوبی هستن و بستگی به سلیقه ی مصرف کننده داره انتخابشون صرفا ، و البته اختلاف قیمتشون هم بخاطر چند تا آیتم مثل فلاپها و ترمز دیسکی عقب هست ( اختلاف بین پالس 180 و آپاچی 180 ) ،
پالس 135 موتور بسیار خوبی هست با ظاهر خوب و کیلومتر دیجیتال و انجین 4 سوپاپ دو شمع و همینطور شتاب و قدرت خوب در حد خودش و همینطور کم مصرف ، من تو این دوماهی که خریدمش سه تا باک بنزین زدم ( ظرفیت باک 12 لیتر ) و بلا استثنا با هر باک 600 کیلومتر رو راه رفتم ، اتفاقا جای شما خالی من همین الان از سرویس اولیه پالس 135 برمیگردم :دی
دمت گرم خیالم رو راحت کردی. منم امروز خریدم بعد اذان قرار برم بگیرم به قیمت 4700، رنگ مشکی + یه کلاه به عنوان تخفیف.:n19: فکر کنم به قیمت روز الان خوب خریدم:n31: امیدوارم اینطوری نشم :n04::n38::n30::n28::n14:نقل قول:
سلام دوستان
موتورسیکلت برقی اومده ؟
ارزونترینش چنده ؟
چیزی که شبیه دوچرخه باشه یا موتور گازی اما موتورش برقی باشه هست ؟
دوستان الان توی مایه های پالس 180 یا اپاچی با حدود 4 تومن میشه چیزی گیر اورد؟؟؟ موتوری هست که مثل ویو های 4-5سال پیش باشه.؟ اگر اشتباه نکنم ویو بود اسمش که همچین حجمش پایین تر بود؟؟؟
سلامنقل قول:
بله خیلی سال هست که موتور برقی در ایران هم تولید شده و هم وارد شده ، البته از قیمتهاش اطلاعی ندارم ولی با یک سرچ در گوگل نتایج دلخواهتون رو پیدا میکنید
همینطور دوچرخه ی برقی که بیشتر از 10 ساله که در ایران هست و چیزی بین دوچرخه و موتور ، اسکوتر های برقی هست که اون هم سالهاست در ایران وجود داره
سلامنقل قول:
بله هم پالس و هم آپاچی میتونید پیدا کنید مدل 88-89-90 با این بودجه
بله البته من فکر میکنم مثل اون ویوها دیگه نخواهد اومد :دی ، ولی نمونه های کاب موجود میشه از tvs rokz که کارخونه ی تی وی اس که تولید کننده ی آپاچی هست نام برد ، همینطور گلکسی که کارخونه ی مودناس تولیدشون کرده
با قیمت پایین هم بخواین طرح ویو های موجود در بازار مثل پیشرو و کویر و روان هست که بهترین کیفیت رو کویر داره در بینشون ( رادیسون کویر )
من میخوام یه موتور بخرم بین اینا کدوم بهتره؟
طرح ویو آشیل
طرح ویو کویر
طرح ویو احسان
یا اگر گیر بیاد پالس 135
؟
مرسی
سلامنقل قول:
به ترتیب :
پالس 135
با اختلاف زیاد بعد از اون طرح ویو کویر ( رادیسون و رکورد )
سلام دوستان
بنده قصد دارم برای خرید موتور سیکلت آپاچی 180CC به گمرک تهران مراجعه کنم
بچه شهرستان هستم - از نحوه خرید موتور تو گمرک بی اطلاعم
آیا مدارک خاصی باید همراهم داشته باشم ؟
آیا موتور سیکلتی که از گمرک خریداری بشه ، همونجا پلاک میشه و کارت و سند رو به خریدار تحویل میدن ؟
بعد اینکه یه روزه هم میشه کار رو اوکی کرد و برگشت شهرستان ؟
همچنین یکی از دوستانم گفت پلاکهایی که رو موتورهای تو گمرک هست ، مربوط به تهرانه و شما اگه بخوای اون موتور رو با پلاک تهران بیاری شهرستان دوباره باید ببری تعویض پلاک شهر خودتون و مجددا پلاک رو عوض کنی
و درواقع دوبار باید پلاک کنی موتور رو . آیا این قضیه درسته ؟ ممنون میشم پاسخ جامع بدید
قیمت آپاچی 180 تو شهر ما 6800 که با بیمه میشه 7 تومن - تو گمرک چنده قیمتش ؟
ببخشید سوالاتم زیاد شدن
خواهشمندم در صورتی که تجربه خرید موتورسیکلت از گمرک دارید ، تجربیات خودتون رو بیان بفرمائید
با تشکر از شما دوستان و سروران گرامی
یا حق
سلامنقل قول:
قیمت امروز 6100
خیابان شهباز تهران
سلامنقل قول:
عرض به حضورتون گمرک فقط اسم داره ، مثل بازار ماشین عبدل آباد ؛ اگر هم اعتباری مونده باشه براش بواسطه ی قدمتش هست
قیمت نمایندگی های رسمی فروش آپاچی پایین ترین قیمتی هست که میتونید پیدا کنید
مدارک باید شناسنامه و کارت ملی و کد پستی محل سکونت رو همراهتون داشته باشید ، موتور های صفر همگی پلاک شده هستن ولی نمیتونید آدرس شهرستان بدید برای موتور صفری که پلاکش تهرانه ، بهترین راهش اینه که اگر آشنا دارید در تهران آدرس خونه ی اونها رو بدین برای فرستادن کارت موتور و کارت سوخت ( البته به شرطی که پلاک موتور نداشته باشید قبلا ، در غیر اینصورت باید از طریق اجاره نامه ی رسمی یا سند معتبر ملکی ثابت کنید محل سکونتتون تهرانه که کار خیلی سخت میشه ؛ خرید موتور و تحویلش نیم ساعته تموم میشه ولی برای تحویل سند کمپانی و سند سبز باید چند روز بعد خودتون مراجعه کنید به همون جایی که موتورو میخرید ازش
ممنون دوست عزیز فقط یه سوال دیگهنقل قول:
آیا میشه از خریدار وکالت محضری گرفت و برای تعویض پلاک موتور رو برد شهرستان پلاک کرد ؟
:n12:
از خریدار یا فروشنده ؟!نقل قول:
خیر برای موتور صفر که سندش سفید هست نمیشه اینکار ، وکالتش خیلی پیچیده میشه و موتور فروش و دفترخونه هم بعید میدونم همچین کاری بکنن
اگر موتور دست دوم بود و سندش بنام شخص دیگه ای خورده بود قبلا میشد ، ولی چون این پلاکی که روی موتور صفر هست بنام اولین خریدارش میشه اون وکالت امکانپذیر نیست
همونطور که گفتم بهترین راهش اینه که آدرس خونه ی آشنایی در تهران رو بدین
از خریدار یا فروشنده ؟!نقل قول:
خیر برای موتور صفر که سندش سفید هست نمیشه اینکار ، وکالتش خیلی پیچیده میشه و موتور فروش و دفترخونه هم بعید میدونم همچین کاری بکنن
اگر موتور دست دوم بود و سندش بنام شخص دیگه ای خورده بود قبلا میشد ، ولی چون این پلاکی که روی موتور صفر هست بنام اولین خریدارش میشه اون وکالت امکانپذیر نیست
همونطور که گفتم بهترین راهش اینه که آدرس خونه ی آشنایی در تهران رو بدین
بله ببخشید منظورم فروشنده بودنقل قول:
آقا یه دنیا تشکر بابت اطلاعات مفیدتون :n12:
نظرتون در مورد kavir rkv چی هست ؟
بین پالس 180-اپاچی 180-کویر rkv 200
نظرتون در مورد kavir rkv چی هست ؟
بین پالس 180-اپاچی 180-کویر rkv 200
من به ترتيب پالس١٨٠ ، آپاچي و آخرين گزينه آر كي وي رو ترجيح ميدمنقل قول:
موتور خوبيه ولي نه بخوبي پالي و آپاچي ،
البته از لحاظ ظاهري بنظر من خيلي از اين دوتا بهتره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
یکی از دوستان من یه موتور داره که چون می خواد بره خارج از کشور می خواد بفروشه و خیلی کم کارکرد هست
مدل موتورش هم bajaj avenger هست می خواستم ببینم موتور خوبی هست یا نه می خوام ازش بخرم
من تا حالا موتور نداشتم می خوام بدونم کلا هزینه های موتور چقدر هست ؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
یکی از دوستان من یه موتور داره که چون می خواد بره خارج از کشور می خواد بفروشه و خیلی کم کارکرد هست
مدل موتورش هم bajaj avenger هست مدل 89 می خواستم ببینم موتور خوبی هست یا نه می خوام ازش بخرم
من تا حالا موتور نداشتم می خوام بدونم کلا هزینه های موتور چقدر هست ؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید کلا برای خرید موتور چه فاکتورهایی رو بایذ در نظر داشت ؟
سلامنقل قول:
تقریبا بهترین موتوری هست که من میشناسم
محصول باجاج هست همونطور که گفتید ؛ یعنی کارخونه ای که پالس رو تولید میکنه ؛
موتوری هست که راحت میتونید هر مسافتی رو باهاش مسافرت کنید بدون ذره ای احساس خستگی یا فشار اومدن و اذیت شدن پایین تنه و کمر
موتور بشدت ایمن ای هست
فقط یه مقدار قدرت مانورش در ترافیک کمه که به نظر من اون سواری خوب و نرمی که داره این ضعف رو پوشش میده
فقط موتور دوستتون چه رنگی و مدل چه سالی هست ؟
200 هست یا 220 ؟
اگر 220 باشه که چه بهتر
هزینه ی موتور شامل هزینه ی تعمیرات نگهداری میشه مثل روغن و لنت و شمع و لوازم مصرفی ، هزینه ی جاری مثل پول بنزین ، و یک هزینه ی سالانه بابت بیمه ؛ این موتور در هر 100 کیلومتر حدودا 3 تا 3.5 لیتر مصرف بنزین داره با توجه به وزن موتور ، ظرفیت باکش هم 14 لیتر هست یعنی حدودا با هر باک 400 الی 500 کیلومتر میتونید طی کنید
بطور کل تبریک میگم بابت انتخابتون :n39:
ممنون از پسختون
قیمت پالس 200 مشکی
فنی سالم بدون خط و خش
کارکرد 17000
بدون بیمه
مدل 89
چقدر هست ؟
ممنون از پسختون
قیمت پالس 200 مشکی
فنی سالم بدون خط و خش
کارکرد 17000
بدون بیمه
مدل 89
چقدر هست ؟
سلامنقل قول:
والا پالس ٢٠٠ خيلي موتور رو بورسي نيستش ،
اين موردي هم كه شما ميگيد ٣٥٠٠ بيشتر نمي ارزه ، ضمن اينكه هزينه ي بيمه هم از قيمت بالا بايد كم كنيد
چند ميگه حالا ؟
ممنون از کمکتوننقل قول:
رنگش و کارکردش رو نمی دونم ولی می دونم خیلی کم کارکرد هست مدل 87 هست
و اینکه 220 یا 200 رو هم باید بپرسم
به نظرتون این موتور چقدر ارزش خرید داره ؟ و قیمت نمونه صفر کیلومترش چقدره ؟
ممنون
میگه 3900 به نظر خودمم زیاد میگه
خیلی موتور تمیز و رو پایی هستش ولی نمیارزه ظاهرا
خواهش میکنمنقل قول:
الان فقط 220 تولید میشه صفرش که حدودا 6300-6400 هست قیمتش
با توجه به تفاسیری که میگید ، بنظر من این موتور هم 3500-3600 میارزه ، حالا اگر قصد سوار شدن دارید و قصد تعویض ندارید به این زودی و موتور سالم و واقعا کم کار هست ، توی قید و بند 100 تومن 200 تومن بالا پایینش نباشید چون موتور سالم دارید میخرید
و احتمالا 200 سی سی هست با توجه به مدلش
والا من به دوست بالاییمون هم عرض کردم اگر سلامت موتور براتون احراز شده تو قید و بند 100 تومن دویست تومن بالا پایینش نباشید ؛ باز اگه بتونید ازش تخفیف بگیرید بازم ، چون بیمه هم باید بشه موتور ؛ ولی در کل باز بنظرم پالس 200 یه مقدار بد بازار و بد فروش هستنقل قول:
به هرحال مالِ هرکسی براش عزیزه و نمیخواد با ضرر از دست بده داراییش رو
درودنقل قول:
ممنون
فقط این که میگن موتور ها 10 ساله باید اسقاط بشن به نظرتون با اینکه این موتور مدل 87 هست تا 97
به نظرتون ارزش داره بگیرم ؟ یعنی بعد از ده سال ارزش موتور صفر میشه ؟
از نظر کارکرد و مطمین بودن چون اشناست می دونم مشکلی ندارم از بابت ارزش موتور میگیم
دنده موتور به صورت چهارتا پایین هست ؟
چون شنیدم یه موتورهایی هست دنده 1 اش پایین می خوره بقیه اش بالا
ادم قاطی میکنه
:n13:
سلام به دوستان
یه راهنمایی میخواستم از دوستان واسه انتخاب یه موتور سیکلت با این شرایط
1- میخوام ظاهرش (یه خورده نه دقیقا ) شبیه موتور سنگین باشه و خوشگل
2- کیفیت قطعاتش خوب باشه و کیفیت ترمز گیریش عالی و نرمیش هم عالی باشه و اصلا خشک نباشه
3- صدای اگزوز دلنشینی داشته باشه نه مثل موتور سنگین ها نه مثل مثل این 125 سی سی معمولی ها
4- در اخر هم قدرت و شتابش راضی کننده باشه -حداقل 60 70 درصد بهتر از 125 سی سی طرح هوندا باشه
دقت کرده باشین واسه من کیفیت قطعات و ترمز و خوشگلی و ...بیشتر واسم مهمه تا شتاب و ...
حداکثر قیمت هم 7 یکم بالا پایین
بیزحمت یه چند مورد پیشنهاد بدین تا بتونم با توجه به سلیقم خودم انتخاب کنم
بله ارزش كه داره ، موتور ده سال به بالا رو هم پلاك نميكنن فقط ، واللا اينطوري نيست كه بيان و بگيرن و ببرن اسقاط كنن زورينقل قول:
خير ارزشش صفر نميشه قطعاتشو ميتونين به اوراقچي بفروشين ولي لزومي نداره
دنده هاي اينها هم يكي پايين و ٤ تا بالاست ، چند روز سوار شيد عادت ميكنيد
سلامنقل قول:
بهترين گزينه پالس ns هست براي شما ، البته قيمتش حدود هشت و نيم هست
و بعد :
مگلي كاركرده
Rkv 200
پيشرو پارس ٢٢٠ سي سي كه اين يكي هم موتور خوبيه
حالا عكساشونو سرچ كنيد نگاه كنيد ببينيد كدومو ميپسنديد
خب اگه بدون پلاک سوار بشیم گیر نمیدن ؟
این موتور برای 87 هست تا 97 یعنی سه سال دیگه با این حساب می تونم سوار بشم
به نظرتون ارزش داره 3 تومن بندازم روش یه صفر بگیرم ؟
این دنده هاش اینجوری من از چند نفر شنیدم قاطی میکنه ادم
به نظرتون با 3 تومن تا 3500 چه انتخابهای دیگه ای دارم ؟
چرا بدون پلاک سوار بشید ؟؟؟نقل قول:
شما موتور رو که بخرید ، به نام خودتون تعویض پلاک میکنید و پلاکی جدید که به اسم شما هست روی موتور خواهد موند ؛ من هم تا حالا ندیدم که طرح بزارن که موتور سیکلت فرسوده جمع آوری بکنن یا اینکه بیان و پلاک موتورسیکلت بالای ده سال رو بکنن از روش
بنابراین پلاک شما تا وقتی که موتور رو نفروشید روی موتور باقی خواهد موند
بله ارزش داشتن که ارزش داره ؛ ولی میتونید اون سه تومن رو نگذارید روش و موتور کم کارکرد و سالم سوار بشید :دی
تا 3500 انتخاب زیاد دارید ، پالس 180 مدل پایین و آپاچی مدل پایین ، موتورهای طرح ویو صفر ، موتورهای 125 صفر ، ولی خب بهترین گزینه ی شما همون اونجر دوستتون هست با اختلاف بسیار بسیار زیاد به نسبت باقی گزینه ها
در مورد دنده : خیر ، رانندگی عادت هست و مهارت ، شما چند روز سوار بشی عادت خواهی کرد خصوصا با توجه به اینکه تا حالا موتور نداشتی / من چون قبلا 125 داشتم مدت طولانی ، هر از گاهی مثلا جای اینکه یه دنده اضافه کنم یه دنده کم میکنم و یا برعکس ، ولی خب عادت میشه براتون بزودی
ممنون اپاچی و پالس رو هم دیدم از پالس ان اس 200 خوشم اومد اما قیمت صفرش حدود 8700 هست
و کارکرده اش هم گمون کنم گرون تر از سرمایه من باشه اپاچی هم دیدم خوشم اومد
فکر کنم با این شرایط همون موتور دوستم بهترین گزینه باشه
راستی شما اموزشگاه برای اموزش وگرفتن گواهینامه موتور سیکلت سراغ ندارید ؟
آموزشگاهی که من میشناسم و خوب هست ، آموشگاه هنگام هستنقل قول:
آدرسش هم میدان رسالت خ هنگام بالاتر از شهرداری نرسیده به شرکت واحد
حدودا 10 جلسه هزینش هم حدود 60 تومن