توی قبرستون:31:نقل قول:
پولهایی که گرفتیو باید ببری تو قسمت extraبعدش krypt و خرج کنی.معمولا اونایی که 1000 تا به بالاست فیتالیتی دوم و لباسه
Printable View
توی قبرستون:31:نقل قول:
پولهایی که گرفتیو باید ببری تو قسمت extraبعدش krypt و خرج کنی.معمولا اونایی که 1000 تا به بالاست فیتالیتی دوم و لباسه
بعضی وقتا قیمتا گولت میزنند :دی یه قبر قیمتش 1300 تا بود خریدم Concept Art از آب در اومد :19: یه دونه مرده (:دی) هم خریدم 980 تا یه فیتالیتی بود :40:نقل قول:
در کل خیلی نمیشه از روی قیمت فهمید به شانست بستگی داره :10:
درسته ولی معمولا گرونتر ها فیتالیتی هستن...نقل قول:
در کل خیلی نمیشه از روی قیمت فهمید به شانست بستگی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
دوستم می خواست این بازی را بگیره می خواست بونه که چه طوری میشه تریلر مبارزه کریتوس را برای من بزارید ممنون میشم سریع باشه
نقل قول:کد:http://www.youtube.com/watch?v=NaTWjxIcaXc
بیخودترین فیتالیتی که مربوط به شنگسو میشه هست که دقیقا فیتالیتی جوکر تو نسخه ی قبلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
خب امروز بعد کلی تکمیل کردن تمرینات و به قول خودمون پرکتیس رفتم سراغ قسمت داستانی..
محتوای مخفی: تا چپتر:27: 5
دوستان قضیه این کد هایی که تو krypt ازاد میشه و بهمون میده چیه؟
نقل قول:محتوای مخفی: داستان
این کدها مخصوص دونفره بازی کردنهنقل قول:
مثلا من و داداشم که بازی میکنیم یه کد میزنیم و ((دفاع)) غیر فعال میشه و بدون دفاع مبارزه میکنیم
حرف امید رو گشو نده. همه میدونن ساب زیرو آدم مارموزیه :دی
بعد از کلی بازی کردن و سر و کله زدن با قسمت های آفلاین و آنلاین میشه گفت که بازی بسیار لذتبخشی هستش . البته قسمت آنلاین که افتضاحه آشغالترین سرورهای تاریخ دنیای گیم رو داره این بازی ! Challenge Tower خیلی زیبا و سرگرم کننده و متنوع هستش . بخش داستانی خیلی خوب بود اون آخرش فقط دهنم صاف شد : دی ولی بازم نتونست جای SSF IV رو برای من بگیره .
8.5/10
فقط یه سوالی ! من الان فقط 29 تا Krypte مونده که بخرم ولی هنوز کلی Fatatlity مونده که هنوز باز نشده و ظاهرا یه سری لباس Classic ! جریان چیه ؟
ای نامرد:31:نقل قول:
درضمن ازبچه های اینجا درخواست میشه کسانیکه تهران هستند یه قراری بذاریم تویه کلوپی با هم یه دست فایت بزنیم.خیلی حال میده
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
اون لباسهای کلاسیک که باید آنلاین بازش کنینقل قول:
فیتالیتی هم حتما بین اون 29 تاست:20:
این چیه دیگه؟ کجاش بود؟؟نقل قول:
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
فیتالیتی هارو باید از کجای kyript بخرم؟
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
فیتالیتی هارو باید از کجای kyript بخرم؟
امروز همه ی قسمت های بازی رو یک گشتی زدم. خیلی حال کردم. بازی از حالت arcade کاملا در اومده بود و فقط ladder نداشت. بلکه قسمت داستانی هم داره ، chalenge tower هم داره. و کلی هم test your ... داره. چلنج تاور بازی خیلی قشنگ بود ، خیلی حال کردم ( اولا با دسته ی اولیم می رفتم یکم مشکل داشت ، چپش گیر می کرد نمی توسنتم مرحله ی یکشو بگذرونم ، ولی دسته رو که عوض کردم تونستم برم )
کلا خیلی حال کردم. توی ladder هم با smoke ( توی شماره ی دوی بازی شبیه نوب سایبوت بود؟؟ فقط ازش دود بلند میشد؟) گذروندم و shaou khan رو کشتم. اون شخصیت پایینی رو چطوری باید آزاد کنم؟؟؟ شاو خان آزاد نمیشه؟ وقتی تموم کردم یک لباس اسموک آزاد شد/ اونو چطوری بپوشم؟؟
بعدشم با پول هام رفتم Kyript دوتا چیز خریدم ، یکیش موزیک بود ، یکیش این بود که نشه توی جنگ بلاک کرد.فیتالیتی ها هم این تو هستن؟؟ مثلا فیتالیتی دوم یا بیبی لیتی اسموک کجاست دقیقا؟؟
کلا خیلی باهاش حال کردم.
Fatatlity ها همش توی کریپت نیست . یه تعدادیش توی Challenge tower باز میشه . مثلا استیج فیتالیتی ها .نقل قول:
شخصیت های پایین صفحه توی قسمت داستانی بازی آزاد میشن .نقل قول:
شائوکان آزاد نمیشه.
روی کاراکتر استارت بزنی می تونی لباسشو عوض کنی .
فیتالیتی های دوم توی کریپت هست . بقیه توی Challenge tower آزاد میشن .
خب توی کریپت که ننوشته که کدوم فیتالیتی هست. یک آدرسی بدین که بفهمم کجاست.
من الان کمبات 3 رو دانلود کرم ، دیدم اصلا ساب زیرو و اسکورپین و نوب سایبوت و اسموک و اینا رو نداره! یادمه یک دکمه هایی می زدیم یک اتفاقی می افتاد. ربطی داره؟ پس این شخصیت ها از نسخه ی چند وارد بازی شدن/؟
دوستان این لباس کلاسیک اسکورپیون چجوری فعال میشه؟؟
یکبار برای همیشه :نقل قول:
فیتالیتی های توی کریپت :
B-M:
2-8-14-23-26-35-44-557-63-72
D-L:
5-21-37-79-92-120
H-O-I:
12-18-28-39
M-O-D:
2-11-21-31-42-51
لباسهای دوم توی کریپت :
BM:
5-19-38-50-68-82
DL:
7-15-28-40-47-56-63-69-88-101-110-119
HOI:
8-22-33
MOD:
6-14-25-36-54
آقا شما چطوری این شائوخان رو توی قسمت داستانی شکست دادید اونجا که با رایدن میجنگه؟ پوست منو کنده گیر کردم اینجاش بدجور! هلپ!!!
یه سوال دیگه: کسی آنلاینشو بازی کرده؟ چجوریاست؟ حال میده؟
سلام .... ببخشید میشه با دو تا دسته تو پی سی با هم بازی کرد ؟!
بابا اون که خیلی راحته .نقل قول:
شائوکانو یه بار توضیح دادم چجوری باید بکشیش .
بیاد بری پشتش یه زیر چونه بهش بزنی . با ریدن 2 تا راه هست .
یا باید بپری پشتش یا "پایین - بالا" رو میزنی غیب میشه پشتش ظاهر میشه .
آره میشه ، ولی تو عالم خیال. چون واسه پی سی نیومده که بازی :دینقل قول:
بلاخره داستانی رو تموم کردم و اون 2تا سابزیرو و خوان چی رو آزاد کرد . چلنج تاور هم تا 50 رفتم فعلا دیگه وقت نشد بازی کنم . فینیشیم های دوم هم میشه راحت رفت توی تمرین زد و آزاد کرد . لیست همشون توی صفحه که پایین میزارم هست . فقط babality ها رو باید توی گیم بزنید توی تمرین نمیشه . یه مشکل دیگه که هست اگه شما با پروفایل خودتون باز کنید و 2نفره بازی کنین واسه نفر دوم باز نیست .
با این دسته ایکس باکس هم حداقل واسه من خیلی سخته بازی کردن . همش خودش بالا پایین میخوره . یه فیتالیتی که 2بار چپ و راست داره پدرم در اومد تا زدم .
کد:http://www.mksecrets.net/index.php?section=mk9&lang=eng&contentID=4796
چلنج تاوراش خیلی زیاده.
هرچقدر میرم تمومی نداره
الان تاور 160 فکر کنم باشم.در ضمن این ساب زیرو داره روز به روز قویتر میشه:20:
بیبلیتی هاشم که اصلا اجرا نمیشن.میگه وقتی میپری بزن.مگه میشه.؟سخته بابا
اینم ببینید حال کنید :دی
البته بعضی هاشون الکیه!
کد:http://images.wikia.com/mk/images/8/87/Klassic_mortal_kombat_ninjas.jpg
قشنگ بودنقل قول:
همشون راست بودن غیر از دوتا آخری سمت راست که آخری ترکیب همشونه
یکی مونده به آخری کیه؟چرته:20:
امید کنارش زده Jump؟نقل قول:
بیبلیتی هاشم که اصلا اجرا نمیشن.میگه وقتی میپری بزن.مگه میشه.؟سخته بابا
اگه آره منظورش پریدن نیست.باید یکم از حریف فاصله بگیری.....
اصلا اینی که تو هوا این دکمه ها رو بزنیم یه چیز غیر ممکنه!
راستش علی تو سایت ign دیدم رمزهارو و نوشته بود babality میخوای اجرا کنی اینه رمزش:نقل قول:
DBDY(jump
احتمالا تو درست گفتی.مرسی.امتحانش میکنم
راستی علی stage fatality و تونستی بزنی؟بهترینش hell و the streetه.
حتما این دوتا رو امتحان کن
اقا ما دست و دلمون نمیره به کیتانا اسیب برسونیم چه کنیم ..:19:
دختر مظلوم خوشتیب...دل رحم..هستش...اصلا دکمه رو نمیشه فشار داد..:31:
یعنی فیتالیتی دوم رو میشه بدون این که اجرا کرد زد؟؟؟
مارو خر کردین؟ چرا پس گفتین که باید حتما فیتالیتی هارو بخرم؟؟ از این لینکی که cain گذاشته رفتم ، زدم فیتالیتی هاشو ، همش کار کرد که. خوب شد خیلی فیتالیتی ننخریدم!!!:
کد:http://www.mksecrets.net/index.php?section=mk9&lang=eng&contentID=4796
ما که از همون اول گفته بودیم...............:46::13:نقل قول:
بعضی فینیشیم ها مثل ارمک Mind Over Splater: D, Up, D, D, BL توش بالا داره که اینارو میشه با گرفتن دفاع قبل از رمز و رها کردنش بعد زدن دکمه اخر براحتی اجرا کرد . اینایی هم که جامپ نوشته یعنی فاصله به حدی باشه که یه با میپرین برسین به حریف .
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
یه کانال یوتیوب پیدا کردم یه سری کمبوهای دیوانه کننده میزنه توش . اما متاسفانه باید خودتون دکمه هارو بفهمید توضیح نمیده .
کد:http://www.youtube.com/user/CHECK4900#p/u/1/2Z964QiVDE8
این بازی برای پلتفرم PSP هم اومده ؟
خیر
بچه ها من کلی چلنج تاور رفته بودم ، امروز رفتم توی چلنج تاور هیچ کدومش نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
برای منم یه بار اینطوری شد مبین.زدم بیرون دوباره رفتم تو بازی درست شدنقل قول:
نه پیام فقط برای ps3 و x360 اومدهنقل قول:
این بازی برای پلتفرم PSP هم اومده ؟
امید فهمیدم واسه ی چیه. سیو بازی روی هارد بود ، ولی storage device روی اون 256 مگابایت حافظه ی خودش بود. برای همین نخوند.
بیبیلیتی فقط توی بازی میشه زد ، توی بیتالیتی ترینینگ نمیشه زد/
تازه هر بیبیلیتی 500 تا سکه میده!!!
فکر نکنم مشکل این بوده باشه،برا منم اتفاق افتاده که با یه بار خارج شدن از بازی حل شده.توی فروم بازی سنتر هم این مورد گزارش شده...نقل قول:
امید فهمیدم واسه ی چیه. سیو بازی روی هارد بود ، ولی storage device روی اون 256 مگابایت حافظه ی خودش بود. برای همین نخوند.
بیبیلیتی فقط توی بازی میشه زد ، توی بیتالیتی ترینینگ نمیشه زد/
تازه هر بیبیلیتی 500 تا سکه میده!!!
احتمالا مشکل از بازیه...
نقل قول:دقیقانقل قول:
بازی انگار مورد داره
درضمن babality و که میزنی علاوه بر سکه بهت دوتا اچیو هم میده:20: