سلام فایر جان...
اگه دیفای فروشی داشتی پخ کن برام
مرسی
سلام فایر جان...
اگه دیفای فروشی داشتی پخ کن برام
مرسی
من گوشیم درست نشد...
بردم پس دادم گفت تا شنبه برات یدونه دیگه میارم...
نکنه گوشیت فارسی سازی شده خودت خبر نداری !! :31:نقل قول:
یعنی سایتها فارسی رو هم نشون میده ؟
برنامه هایی که میخوای رو از سایت موبیلستان بگیر خیلی راحت تره و مشکلی نداره .نقل قول:
وقتي ميخواستم اپرا ميني رو از سايت اپرا دانلود كنم Android terms of service يا يه همچين چيزي اومد!بعد كلي انتظار واسه لود كنسل شد.آيا دانلودش ترفند يا شيوه خاصي داره؟بعد دانلود چجوري نصب كنيم؟راستي اين weather چجوري كارميكنه؟يه نرم افزار arabware هم داره!بقيه هم اونو دارند؟كارش چيه؟
برناه رو داونلود که کردی گوشیت رو با کابل وصل کن به کامپیوتر .
بعد notifications رو بکش پایین و اتصال یو اس بی رو ok کن که میشه mount usb و memory card access رو انتخاب کن . بعد مموری گوشیت بصورت یک پنجره جدید روی صفحه کامپوتر نمایان میشه و میتونی هر چیزی میخوای توش بریزی یا برداری و یا فولدر جدید بسازی و ....
حالا اون برنامه ای که قبلا" از اینترنت دان کردی رو تو مموری کپی میکنی . و بعد که کابل رو جدا کردی برو تو گوشیت به همون آدرس و روش کلیک کن و شروع به نصب میشه /
چقدر حرف زدم :31: فکم خسته شد
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
شاید باشه من ندونم .نقل قول:
اما با برنامه ماوریک میتونین نقشه ها رو آفلاین تو گوشی داشته باشین . نقشه همه شهرها هم براش هست . اما همین برنامه بیگ پلانت که من نصب کریدم خیلی عالیه و خودش نقشه ها رو ضخره کرده و الان تو حالت آفلاین و بدون جی پی اس هم دارم استفاده میکنم.
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
با مرام جان و همه دوستان گل فعلا" موجودی دیفای تمام شده و هنوز بار جدید نرسیده / شرمنده چندتا از دوستان اینجا هم شدم . قول دادن که تا قبل از عید و بعد از چهارشنبه سوری بار جدید برسه . به محض اینکه برسه همینجا اعلام میکنم .نقل قول:
به خدا داداش خودم و یکی از دوستام هم هر روز دارن سراغ میگیرن که این بار کی میرسه :13:
میگم دوستان دیفای شما هم فیلم های HD رو نمیتونه درست پخش کنه؟ مال من موقع پخش HD لگ داره و صداش جلوتر از تصویره. اگه میشه شما هم امتحان کنید ببینید چطوره؟:40:
نه با آندروید 2.1 نمیتونه درست پخش کنه ولی اگه به 2.2 ارتقا بدی روون پخش میکنه...نقل قول:
یه خبر خوب،مثل اینکه یکی از این رام نویسای معروف داره جینجربرد رو برای دیفای اماده میکنه...
لطفا منبع خبرتون رو بگید. اگه اینطور باشه خیلی خفن تر میشه دیفای جون!:8::40:نقل قول:
یه خبر خوب،مثل اینکه یکی از این رام نویسای معروف داره جینجربرد رو برای دیفای اماده میکنه...
2.3 for defy on the wayنقل قول:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909264
*ویرایش*
الان که تاپیکش رو خوندم مثل اینکه این 2.3 همون 2.2ه با یه تم 2.3
میگم مقدار رم گوشی رو 512 ذکر کردن ولی تو برنامه advanced task killer بیشتر از 230(Available memory) نشون نمیده! مال شمام اینطوره؟
از راهنمایی کاملت ممنونم!ولی اینکه تقریبا همون روش نصب برنامه تو گوشی های سیمبیان هست!پس اون قضیه apkو sdk این جور چیزا چی؟هنوز نتونستم تو صفحات فارسی برم!تو سرچ گوگل گیر میکنه!ولی اون روز یه ایمیل فارسی واسم اومد که درست نشون داد!تو ستینگ گوشیام زبان عربی رو داره!میزنی گوشی عربی میشه!ولی تو اس ام اس ها حروف گ چ و...درست نشون میده!اگه فارسی سازی شده یعنی روت شده؟از کجا باید فهمید؟نقل قول:
من یه مشکل بزرگم دارم که دوربین همه چیو وارونه نشون میده و وارونه ثبت میکنه,هم عکس هم فیلم!امکان داره مادرزادی باشه؟اخه از روز اول همین توری بوده!
پیشکسوتان محترم لطفا مارم راه بندازید!دعا گو میشیما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه
میخوام انشاالله تو این هفته برا خرید دیفای بیام تهران
خواهشن لطف کنید کمترین قیمتی رو که میشه دیفای رو بدون گارانتی خرید بگید.
اگه هم خدتون از جاییی گرفتین آدرسش رو بنویسید که ما الاف نشیم.
دم همتون گرم.
داداش شما ظاهرا" خیلی خوش شانس هستی :10:نقل قول:
چون گوشیتون سفارش امارات و کشورهای عربی هست و به همیت دلیل تو لیست زبانهای گوشیت زبان عربی هم داری .
برو حالشو ببر احتیاج به فارسی سازی هم نداری چون همین کارت رو راه میندازه . غیر از همون حروف گ چ پ ژ که زیاد هم دردسر ساز نیست .
دوربینش هم چون سفارش عربها هست برعکس هست چون اونها همه چیزشون برعکسه :31:
من تست نکردم . اما بازی های hd رو نصب کردم هیچ مشکلی نداشته .نقل قول:
اگه هنوز نگرفتی صبر کن بعد از تعطیلات عید چون الان قیمتا خیلی بالا رفته...نقل قول:
از این خبر ندارم ولی مایلستون 2 تا دو هفته پیش 500 تومن بود الان زیر 600 گیر نمیاد...
دوربینش هم چون سفارش عربها هست برعکس هست چون اونها همه چیزشون برعکسه :31:
دمت گرم زدی تو خال!
ما که کلا بیخیال روت و فارسی سازی شدیم حالا رام رسمی 2.2 بیاد فارسی یا عربی داره؟
سلام خوبینقل قول:
گوشیت ok شد بالاخره ؟
برای ارسال بلوتوث باید فایلی که میخوای بفرستی رو انتخاب کنی و share کنی . البته با گوشی طرف مقابل از نظر امنیتی هم یک کد میخواد تا با هم مچ بشن و بتونی بلوتوٍ بدی و بفرستی
برنامه advanced task killer رو هم دانلود کن و نصبش کن خودش و تنظیمش کن که هر 20 دقیقه برنامه های اضافی رو ببنده که شارژ باطریت حروم نشه
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
اونو شوخی کردم :20: فعلا" که عربها دارن نشون میدن کارشون درسته و پدر هر چی دیکتاتور دارن در میارن :21:نقل قول:
رام رسمی هم ایشالا میاد آپدیت یکنیم بعد فارسی سازی /
نه،الان زنگ زدم گفت "تو بار امروزم فقط فلیپ اوت بود و فردا به احتمال 90% دفی میارم،هر وقت آوردم یدونه بهت میدم"نقل قول:
ممنون از راهنمایی...
عزیزم مرسی از راهنماییات!ولی اون 4 تا حرفم درست نشون میده ها!تو ایمیلامم درست نشون میده!
ولی اون علامت بلور رو رو قاب باطری روی مارک موتو نداره!یعنی موتو بلور نداره؟
الانم اصلا این ترنتش کار نمی کنه!حتی صفحه گوگلم لود نمی کنه!مینونه اشکال از خط ها باشه؟
از شوخی گذشته دوربینو چکار کنم؟با فیتکو تماس بگیرم؟راستی این نرم افزار آب و هوا چجوری کار میکنه؟
دوستان کسی نمیدونه موضوع چیه؟ :20:نقل قول:
دوستان کسی جای مطمئنی رو برای خرید دیفای سراغ داره به همین قیمت دوستان 420 -30!؟؟
کسی اگه تو قیمتای 430 -420 سراغ داره به منم بگه...
من دیفای رو ازشیراز 410 خریدم 420-30 گرووووووونه
يكي از ايراد هاي گوشي اينه كه آلارمش فقط وقتي روشنه كار ميكنه
منم از همه جا بي خبر آلارم رو تنظيم كردم و گوشي رو خاموش و خواب موندن و ...
برای دوربین به همون فیتکو نشون بده . موتوبلور هم توی application -running service ببین داره . از محیط دسکتاپ هم پیداست که موتوبلور داره یا نه . رو قاب باطری من هم آرم موتوبلور نداره .نقل قول:
برای اینترنت از چی استفاده میکنی / ایرانسل هستی یا همراه اول ؟؟
میتونی یه مرورگر دلفین یا اپرا هم نصب کنی شاید بهتر باشه .
برای آب وهوا هم باید به اینترنت وصل بشی و اسم شهری که هستی رو واردش کنی بعد خودش اتوماتیک تنظیم میشه . و دمای ههوا اون لحظه و ماکزیمم مینیمم رو نشون میده تا 4 روز بعدی رو هم پیش بینی میکنه مثل هلو :31: من از وایرلس استفاده میکنم اما با gprs ایرانسل هم کانکت شدم سرعت خوب بود . فقط گرونه و نمیصرفه
احسان اون ربطی به مقدار رم گوشی نداره . نشون میده که چقدر از رم گوشی داره استفاده میشه . تو برنامه های سنگین بیشتر میشه . الان از من رو 58 هستنقل قول:
مرسي عزيز!موضوع اينه كه توي ديتا منيجر نشون ميده كه اطلاعات ردو بدل شده!و يوتيوبم load ميشه!ولي browser كار نمي كنه!هيچ سايتيا لود نميكنه!اولا ميكرد ولي الان نه!راستي چجوري ميشه يوتيوب رو غير فعال كرد؟خيلي gprs سرعت داره!!!!اونم ميگيره!راستي بسته هاي gprs ايرانسل كه خيلي مقرون به صرفه هستش!
اكانت وايرلس رو تو هر شهري نميشه استفاده كرد،آخه من 4 روز به 4روز شهرم عوض ميشه بخاطر كارم!ميتونم از واير لس استفاده كنم؟
توي running service الويش data manager نوشته process:com,motorola.blur.datamanager.app!يعني داره يا نه؟
اوووووووووووووووووووووووو وه!اون همه برنامه اونجا چيه؟يعني همه فعالن؟بعضيارا نوشته touch to stop بزنم استاپ بشن؟
یه بروزر نصب کن ببین چطور میشهنقل قول:
اون برنامه ها رو هم همه رو استاپ نکنی . خراب کاری نکنی . بعضیهاش که برنامه های نصبی هست رو میتونی استاپ کنی .
من کلا" چی بشه که با گوشی برم تو اینترنت . اما با gprs رفتم سرعتش خوب بود .
این قسمت رو نفهمیدم منظورت چیه ؟نقل قول:
اكانت وايرلس رو تو هر شهري نميشه استفاده كرد،آخه من 4 روز به 4روز شهرم عوض ميشه بخاطر كارم!ميتونم از واير لس استفاده كنم؟
منظورم اينه كه يه اكانت وايرلس فقط تو اون شهر جواب ميده ديگه نه؟مگه از اين ISP ها نمگيرن اشتراك اين اكانتو؟همون ADSL و اين چيزاست ديگه؟با يه مودم وايرلس و اشتراك ماهانه!
من 50%واسه اينترنتش گرفتم!بهترين روش نصب برنامه چيه؟ميخوام يه Opera mini نصب كنم.با يه task killer!روش از كار انداختن يوتيوبا نمي دونيد؟ميتونم مستقيم از سايت خود اپرا دانلود كنم؟آخه من با گوشي نوكيا x6 اينجوري نصب كردم!
باطری چقدر دوام میاره؟
سلام به همه دوستان .
چند تا سوال داشتم از دوستانی که این گوشی رو دارن ممنون می شم جواب بدید :
1 - آیا نسخه 2.2 رسمی آندروید برای این گوشی اومده ؟ رام های 2.2 که اومده کیفیتش چطوره ؟
2- از نظر ساپورت فارسی چطوره ؟
3- توی بررسی تخصصی این گوشی نوشته حافظه محدود برای نرم افزار . می خواستم ببینم این مورد اذیت نمی کنه . ( البته اگه 2.2 براش اومده باشه که حله ) .
4- گارانتی اصلی موتورالا چیه ؟
پیشاپیش ممنون که جواب می دید .
باطري من حداكثر 2 روز!شايد task killer نصب كنم بهتر بشه!فارسيم ساپورت ميكنه!گارانتي فيتكو هم هستش!و فكر كنم همون فيتكو گارانتي اصليش باشه!ولي شايد پيدا نشه.آخه يارو مي گفت خود شركت(فيتكو) فقط 3 تا آورده بود!نسخه 2.2 هم انشا اله مياد!
منظورتون از ثاپورت فارسی چیه؟اینکه خودش از اول فارسی ثاپورت میکنه یا با برنامه و.... درست کردید فارسی رونقل قول:
سلام. واقعا ببخشید واسه ریویو.....(به خاط یه سری مشکلات مربوط به خط تلفن یه مدتی بود که نمیشد بیام توی سایت! ایشاالله امشب ریویو رو توی قسمت نقدوبررسی میزارم........) یه سوالی که دارم اینه که چجوری میشه با گوشی به اینترنت وارلس خونه وصل شد؟ گوشی باید روت بشه؟
ممنون از شما..........
نه هيچ چي نصب نكردم!روتم نكردم.منظورم اينه كه نوشته هاي فارسي رو توي ايميل ها و اس ام اس ها درست نشون ميده،تا اينجا!هنوز تو سايتاي فارسي رو چك نكردم!البته دوستان گفتن چون سفارش كشور هاي عرب زبان هست اينجوريه!system version v رو گذاشتم،اگه خواستيد!البته فكر كنم يكي گفت مال همه تو پياما حروف فارسي رو ردست نشون ميده!نقل قول:
دوست عزیز یه خواهشی داشتم یه زحمت بکش برنامه root explore رو نصب کن(با نصب این برنامه گوشیت روت نمیشه ها نگران نشی) و برو به این ادرس و از فایلهایی که میگم یه کپی بگیر برامون اپلود کن تا ما هم بریزیم توی گوشیمون و فارسی رو ما هم داشته باشیم:نقل قول:
برو به پوشه:
system\lib
و از این سه فایل یه گپی بگیر:
libskia.so
libskiagl.so
libwebcore.so
بعد یه جا اپلودش کن.
مرسی
شما از کجا گوشی رو خریدی؟با گارانتی گرفتی؟نقل قول:
هادی جان بار جدید دیفای نرسید؟
یکی از دوستام از دبی زنگید و گفت که atrix 4g اونجا اومده قفل شکسته حدود 900 تا 950 تومن ! یکم پولش زیاده وگر نه میگفتم برام بخره
موتورولا xoom هم بالای 1.5 میلیون قیمت داد که فعلا نمی ارزه !! حالا خودم 2 هفته دیگه میرم دبی ببینم چی میشه
این atrix 4g که با اتریکس معمولی فرقی نداره که ؟یعنی با سیم ایران کار میکنه؟
اسم رمز این گوشی Motorola Jordan ـه. با codename جردن دو گوشی دیگه هست. یکی Motorola DEFY MB525 که نوامبر ریلیز شده. یکی هم Motorola MOTO ME525 که سیستم عامل اندروید 2.2.1 چینی داره که فوریه 2011 ریلیز شده
Motorola MOTO ME525
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکم بارزتر توضیح بدید و به قولی روشنمون کنی ؟؟؟
متوجه نشدم
اول درباره اسم رمز..(درباره گوشیهای سونی اریکسونه اما فکر کنم تو همه جا کاربرد داشته باشه. مثلا یکی از اسم رمزهای سی پی یو core i7 ا Sandy Bridge هست.)نقل قول:
متن زیر هم از ir-tci هست
اسم رمز این گوشی هم جردن ـه.. تو خانواده جردن هم 3 گوشی بود. دیفای و دوتای دیگه که تو اون پست نوشتم. فکر کنم اون دوتای دیگه واسه کشورهای خاص باشهنقل قول:
احتمالاً تا حالا خیلی دیدید که بعضی گوشی های سونی اریکسون با یه اسمی غیر از اسم مرسومشون معرفی می شن مثل Hikaru یا Kate یا Filippa و ...
این اسامی به Code Name معروف هستن
Code Name های گوشی های سونی اریکسون اسم هایی هستن که این گوشی ها داخل کارخانه با اونا شناخته می شن و بعد که به تولید انبوه می رسن واسه شون اسم رسمی می ذارن و دیگه اون اسم می شه اسم اصلی گوشی
راستی دیفای اسپیکر مونو داره یا استریو؟؟
دوستانی که دیفای دارن و البته به موسیقی هم علاقه دارن حتما نرم افزار PowerAmp رو رو گوشیشون نصب کنن! چون واقعا گوشی رو به یه موزیک فون حرفه ای تبدیل میکنه!!!
کافیه تو قسمت اکولایزر (EQU) گزینه Bass یا Extreme Bass رو انتخاب کنید! مثل من شکه میشید! :8:کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=down&psys=&f_id=2915
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لینک دیگه از برنامه بالا میشه بزارید؟؟؟
دانلود نمیشه
بفرمائید دوست عزیز....نقل قول:
توی Rnbload نباید مشکلی برای دانلود داشته باشین...کد:http://www.rnbload.com/file/40510/powerampmusicplayer-1-1-build-326-apk.html
موفق باشید...:11: