حالا این جی 74 قوی تره یا این سری لامبرگینیه که تازه زده شنیدم
Printable View
حالا این جی 74 قوی تره یا این سری لامبرگینیه که تازه زده شنیدم
مهندس اين 74 ها قويترهنقل قول:
ولي لامبورگيني ها سري جديدي نيست
قبلا به صورت محدود توليد شده بوده و فقط به دارندگان لامبورگيني فروخته ميشده
و جديدا واسه فروش آزاد هم گذاشته بودن
آقا صفحه نمایش sager با asus زیاد فرقی نداره ولی برا بکی از مدل های sager که دیدم شاید منو گول زد به نطرم کیفتش بهتر بود.نقل قول:
!!!!!!!!!!! دوسته عزیز sager برا هر قسمتش بک فنه مجزا تبیه کرده لپ تاپ g73 من در مقابل همین کانفیگه sager یکی دو تا فن کم داشت!!!!!!!!!!!!!lol کلا sager از نظر کانفیگو مچ بودن پروفشنال تر از asus.:5:
این حرفا چیه برادر من چون hp شما این طوری بود amd بره تخته کنه لطفا دوستان نظر میدن کلی و جمع اش نکن عزیز دل من تا همین الان دارم بازی ها رو ati 5870 ام بازی می کنم خیلی بهتر حال میده تا یه 460 که انودیا باشه گرافیگه 5830 سری 5 هستنقل قول:
ولی معماری موبایلیتیش سری 30 سری پنجه چی جوری بگم یعنی جز سری های اولیه سری 5 که که core clock &memory clockesh مالی نداره اینکه دلیل نشد شما از پایه گرافیکا زیاد صحبت نکردید مثل .... stream processor or shader clock
شما اومدی درباره نرم افزار های منحصری فیزیکس کودا انودیا صحبت میکنی خوبه این انودیا فیزیکس داد بیرون .
1)ببنید دوستان لینک هایی که درباره sager دادم برا قبل از تولد g74 بودش وقتی با 2000$ بتونم دو تا 470 بردارم که از 6970 بالاتره و cpu 2720 برا چی g74 بردارم البته اگه چشته گرفته بحثی نیست ولی sager یه چز دیگست.
2)دوستان اینجا بحثه پی سی مطرح نشه ما بحثمون الان پورتاپله نه پی سی خونگی بحثو منحرف نکنید.
3)خوب توجه داشته باشید دوستان وقتی تو حالت ultra گرافیکه 6970 amd می یاد بحثه آنتی و فیلترینگو بیشتر و شیدر رو بهتر و به قول منبع تون25 در صد بهتر ساپورت می کنه دیگه جای بحثی نیست.
M@JID کانتر آنلاین نبود؟!!؟:46:
من صفحه نمايش هاي سيجر رو نديدمنقل قول:
ولي چيزي كه ديدم گشتم دنبال اين حرف شما كه ميگيد از G73 چندتا فن هم بيشتر داره
اول اومدم تصورم كردم چه شكلي ميشه بعد به اين نتيجه رسيدم كه اين لپ تاپ نيست
يه فن هست كه يه لپ تاپ بهش چسبوندن
بعد گفتم برم تو وب بگردم
گشتم چيزي پيدا نكردم
بعد ديدم سيستم خنك كنندگي اسوس و سيجر رو با هم مقايسه كردن بلا استثنا همه ميگفتن اسوس بهتره
بعد اومدم فكر كردم ديدم خب شايد يه 10 يا 12 تا فن كوچولوها داره بعيد هم نيست
ولي مشخصا بدرد بخور نيستن
ببخشید این جا جاش نیست
ولی میخواستم بدونم AlienWare M18X که روش دوئال کراس فایر داره
از گرافیک های G73 سر تره؟برای 3D مکس و این کارا
و این که با کانفیگ بالا اگه باشه
مثلا Cpu I7 اورکلاک شده و رم 32
از نظر خودم سری G ایسوز به هیچ وجه به آلین نمیرسن و اصلا نباید مقایسه کرد چون اون دسک ریپلیمنته
گراف آلینور :
Dual GTX 460 1.5Gb
Dual Crossfire HD6970
به نظر خودم Crossfire خیلی قوی تره و فکر کنم تو بنچ بالاتر بشه نه ؟
آقا منم عاشق لپ تاپ های سیجرم.تا همین چند وقت پیش هم میخواستم یه دونه 8130 با ssd 120 intel 510 و یکی 2 تا وسیله اضافه سفارش بدم که با پستش 2000$ در میومد. از وقتی این g74sx-a1 رو دیدم نظرم عوض شد.حالا چرا؟
به نظر من میصرفه که آدم واسه این صبر کنه یا اینکه اگه زودتر میخاد از xoticpc سفارش بده( تازه با ssd vertex 3!) چون علاوه بر مزایایی که گفتی ،کیبردش چیدمان درست حسابیی داره به قیافش میخوره 2000 چوب بابتش پول رفته:31:
من تو یه سایت فروم اینگلیسی از اونایی که سیجر داشتن خوندم که مشکل این 8170 و 7280 اینه که چون ارتفاع شون زیاده مچ دست قشنگ نمیشینه رو کیبرد و زود مچ دست و ساعد اذیت میشه.مخصوصا زمان بازی بیشتر نمود داره.و یه مشکل دیگه که مربوط به ایرانه اینکه اگه خدای ناکرده 4 روز دیگه یه بلایی سرش بیاد و خراب شه بیچاره ایم .نه گارانتی هست نه تعمیر کارش موجوده ایران.باز ایسوس اگه گارانتی نباشه حداقل شرکت تعمیر کارش وجود داره.
و اینکه زیاد سره گرافیک مانور ندین بچه ها چون 560 یا 470 یا 6970 نهایت نهایت مهمون 3 تا 4 سال گیم باشن ،حالا هر کدوم 3 4 ماه اینور اونور.بعدش دوباره باید عوض بشن.:46:
بله سرتر هست واسه همه كاري هم سرتر هستنقل قول:
پردازنده اور كلاك هم نشه
رم هم مقدارش همون 8 هم باشه كافيه
بله به پاي آلين وير نميرسن و قرار هم نيست برسن
كراس فاير مسلما قدرت بيشتري رو ميده اما چيزي كه مشخصه اينه كه مورد استفاده از همچين وسيله اي براي افراد موجود باشه
آلين وير يكي از با كيفيت ترين برندهاي دنياست
البته كمي هم پول ماركشو ميخوره
من ابدا قبول ندارم که سیجر یه چیزه دیگست! این برند اصلا روی بدنه و مانیتور کار نکرده. برای بعضیها مثل خودم فقط و فقط کانفیگ مهم نیست! البته اگر کانفیگ خیلی بالاتر باشه چرا ! ولی خداییش یه کم قدرت بیشتر 6970 ارزش کنار گذاشتن صفحه نمایش بهتر ، بلوری رایتر ، بک لایت کیبورد ، کیف و موس ، از همه مهمتر بدنه جذاب! و کلی ساپورت های دیگه ای که اسوس داره ، رو نداره!نقل قول:
من این تاپیک زیر رو خیلی از پست هاشو خوندم و هنوز هم در حال خوندن هستم ! تا اینجاش فهمیدم که صفحه نمایش اسوس خیلی خیلی بهتره! و همچنین خنک کنندگی هردو برند در یک سطح قرار داره. البته سروصدای سیجر یه کم بیشتره که به شخصه برای من مهم نیست.نقل قول:
[PHP]http://forum.notebookreview.com/sager-clevo-reviews-owners-lounges/546329-official-sager-np8170-clevo-p170hm-owners-lounge-51.html[/PHP]همینطور پیشنهاد میکنم اولین ریویو در مورد G74 رو بخونبد و اون کلیپ 24 دقیقه ای که اجرای بازیها رو نشون میده حتما تماشا کنید! توی این رویو میگه که صفحه نمایش اسوس شگفت انگیزه!
[PHP]http://www.gamingrig.com/asus-g74sx-3d-review-44/[/PHP]
تا اینجا 90 درصد نظرم روی G74 هست!
نقل قول:
دوست من شما چی رو دارید با چی مقایسه میکنید؟ اصولا توی مقایسه دو جنس هم قیمت رو با هم میسنجن تا ببینن کدوم یکی ارزش خرید داره! نه اینکه شما بیای یه نوت بوک 1700 دلاری رو با یه نوت بوک 3000 دلاری مقایسه کنید! بعدش هم هم بگید اون 3000 دلاری از اون 1700 دلاری خیلی بهتره! خوب معلومه که بهتره! باید هم بهتر باشه!
سرور سایت سازمان سنجش و بانک مرکزی و ... هم رماشون 32 نیست!!!!!!!!!!
تا اونجا که میدونم در حال حاضر بهترین مادربوردهای دسکتاپ ماکزیموم 24 گیگ رم سه کاناله ساپورت میکنند! 32 روی لپتاپ؟
cpu لپتاپ هم نشنیدم اور بشه! چون خودم یه بار دنبالش بودم ولی مثل اینکه اینتل همچین قابلیتهایی رو در چیپ ست هاش تعبیه نکرده.
اما به نظر من ارزش خرید اسوس از الین ویر بیشتره!
عزیز دلم گفتم مقایسه نمیکنن
برای کار های گرافیکی سنگین
احتمالا هم الین رو ندیدین
این m18xهم کلا 3-4نفر توی ایران دارن و یکیشون دوست بنده هست
و ممنون از دوستمون zilevens
من برای این دوستمون میخوام که کلا پر میکنه و حداکثر کار رو میکشه
بین GTX460 و کراس فایر برای کارای گرافیکی مونده بودم
و در جواب دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم که دسک رپلیثمنته و میخواستم ساختار گرافیکی رو بببینم چطوره
مشخصات Alienware m18x
Intel® Core™ i7 2920XM Overclocked Turbo Boost to 4.0GHz (8MB Cache)کد:http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx?ref=M18x
32GB Dual Channel DDR3 at 1333MHz (4DIMMS)
Dual 2GB GDDR5 AMD Radeon™ HD 6970M - AMD CrossFireX™
Up to 1500GB* SATA hard drive (7200RPM)
- High Capacity 12-cell Lithium Ion (97whr)
اتفاقا خودم چون میخوام لپتاپ سفارش بدم زیاد در مورد الین ویر تحقیق کردم. البته مدل m17 . مدل m18 رو تا حالا نرفته بودم ببینم چیا داره! ولی هرجور فکر میکنم 32 گیگ رم واسه یه لپتاپ خنده داره! چون واقعا فرقی با 8 نداره. درثانی تا حالا کیت 8 گیگی رم ندیده بودیم ! (که البته حالا دیدیم!:31: )نقل قول:
فکر کنید من یکی از دوستان ....:دی
گرافیک میخونه و ازم خواست لپ تاپ نه پی سی! خوب بهش معرفی کنم که Adobe Primier و 3D max و کلا همه جور رندرینگ رو بکشه
بعد من همین مدل ایسوز رو میخواستم بهش معرفی کنم که یهو الین ور یادم اومد و باعث شد برم ببینم و کلی مقایسه به این نتیجه رسیدم primier برای کارای سنگین تا 16گیگ هم رم میخواد و با توجه به خود وین 64بیت این ایسوز جواب نمیده و گفتم الین ور رو از مالزی خرید 6.900
و کاملا راضیه و مانیتورش هم میگه توپه فول اچ دی های خیلی سنگین رو بدون حتی یک افت فرم نشون میده و کلا قدرتمنده
یک دونه مانیتور 3D اکسترنال هم خریده و یک 3D کیت خود الین ور که بعضی وقتا که نیاز داره میده روی مانیتور
کنارش یک دونه هدست کریتیو داره که مخصوصا World of Warcraft ساخته شده و کیفیتش بی نهایت زیاده و با این کا وایرلس هست هیچ نویزی نداره و باش Dead Space بازی کردم مردم:دی
کلا این که ایسوز توی رنج لپ تاپ های خیلی قوی عمل کرده ولی کلا میخوام بدونم در کارکشی خیلی بالا readon Hd 6970 قویتره یا Gtx 460
و این که اخرین قیمت این ایسوز گرامی در بازار ایران چقدر بوده ؟:دی
نقل قول:
خدایا به ما هم از این پولها بده !:31:
6970 از 460 خیلی قویتره.
کدوم اسوس رو می فرمایید؟ G74 هنوز دو هفته دیگه به بازار آمریکا عرضه میشه. G73SW هم که خیلی باید دنبالش بگردید! اگر گیر بیارید توی ایران 2.4 به بالا قیمت داره. از اون ور سفارش بدید بهتره!
من فكر نكنم پريماير 16 گيگ پر كنه
تهش 8 گيگه چون تكنيك garbage تو كد برنامه ها اجرا ميشه نميزاره تماما پر بشه
با اينحال اين الين وير پايه وزنش 5.6 كيلوگرمه و قنگش معلومه دسكتاپ ريپليس هست
6970 هم همونطوري كه گفتن خيلي قويتره 460
اين ايسوس گرامي رو من يه قيمتي ازش گرفتم تهرون 2ميليون 600 ولي نداشت و فروخته بود
كسايي هم هستن كه وارد ميكنن و پول ميگيرن اونا هم همين حدود در مياد
اگه كسي آشنا داشته باشه خوش به حالشه
gt780 خوبه چون cpu سندی بریج داره
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
نقل قول:
اره بابا
خیلی قویه
از g73 پرتاش بیشتر
صداش srs
بانداش خیلی قوین
تو بازی هم کم نمیاره
من crysis 2 رو رو اخرش بازی کردم با 29 فریم
عزیز من g53 گرفتم و شرکتی هم بوده یعنی شما میتونی اگه خراب شد بفرستی گارانتی.نقل قول:
من تو کف همین ساجر ها بودم ! ولی الان عاشق این مدلم به شدت:8:
عزیز من فقط میگم که:نقل قول:
COD B.O و crysis2 و hotpursuit رو با anti alaising 32 و anti stropic 16 و image qualty هم روی high quality و بقیه تنظیمات هم رو ته تهش است
باور کن همه تنظیمات گیم هم آخر آخره!!!
عمق 3D هم رو 100 هست .
فریم زیر 32 نیومد
فقط تو black ops شلوغ که میشد یکم تیک مینداخت:18:
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
شک نکن لامبرقینی یه دنیا دیگسنقل قول:
آقا ولی g74 شاید بتونی بگیری اما vx5 هنوزم بعد از دو سال شرکتیش نیومده:5:
من m17 رو دیدمنقل قول:
مشکلش مثل مشکل msi هست
اونم غیر استاندارد بودن به شدت کیبورد هااس
واقعا 2 ساعت کار کنین مغزتون درد میگیره
بچه ها فقط اگه میخواید این سری رو بگیرید
حتما خودتون تو محل خرید باشید
من با اینکه کانفیگ مدلی رو که میخواستم رو با تهران چک کردم . دو بار مدل اشتباه واسم اومد
یکی 3d نبود
یکی هم اون گارانتی که میخواسم نبود
ممنون از همه بچه های فعال این گروه
چرا gx740 نمیگیرید شماها
اگه رو turbo mod بزاریدش crysis2 و dirt 3 رو 43.7 فریم میده و cod black ops هم به هیچ وجه لک نمیندازه و با 60 فریم اجرا میشه
gx740 دارای ورژن vrm متفاوتی با بقیه ی لپاپاست که باعث میشه تا بیشترین فریم ممکن رو بده
در ضم من الان دارم با کیبورد msi تایپ میکنم . اتفاقا این سبک کیبرد واسه بازی عالیه
عزیز حرفا میزنیانقل قول:
کیبورد لپتاپ باس فاصله داشته باشه
ضمنا من منظور اصلیم آلین بود که دیگه کیبوردش فضاییه
از نظر من واسه لپتاپ ati نباشه گرافیک بهتره !! البته نظر شخصیه . چون فکر میکنم nvidia بی درد سر تر هست!
قابلیت 3d motion رو هم که فعلا lg و asus دادن بیرون که منم حاضرم گرافیکم نصف 5870 باشه ولی این دیوایس روش باشه
خواهش میکنم این حرفا رو از روی بد بینی نبین. شاید من یکم طرفدار سر سخت اسوس باشم همین.
بازم مبارکت باشه
من يه خورده به MSI بدبينم اسوس تو ريويو هايي كه خوندم بهتر جواب داده بوده
حالا به فرض هم بخوایم msi بگیریم GT780R میگیریم! دیگه دوره GX740 و ... گذشته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ریویوی نوت بوک چک :
[PHP]http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GT780R-Notebook.56040.0.html[/PHP]این مدل از نظر کارایی هیچ تفاوتی با G74 نداره.فقط صفحه نمایش G74 بهتره. قیمتها هم که تقریبا یکی هستند!
راستی G74SX-A1 یه دو سه روزی هست که به بازار آمده ! البته نه همه جاها ولی چندتا سایت الان دارن میفروشن و روز بعدش هم ارسال میکنند! مدل 3D هم تا اواسط جولای میاد.
من يه لپ تاپو بگيرما G74 و 78 و 90 مياد ايران با قيمت خوب با 6 سال گارانتي 4 تا كيف و موس اضافه و همه چي فقط منتظرن من بگيرم بعد فراووني ميشه
زنگ يه بنده خدا زدم ميگه واست ميرام ميشه 3 تومن؟
ميگم 1700 بيشتر قيمتش نيست كلا با همه چيش 2100 ميشه 900 تومن سود؟
ميگه اينقدرا واسم نداره فوقش داشته باشه 50 تومن
گفتم آره
خرید اینجور لپتاپ ها توی ایران اصلا به صلاح نیست!:31:نقل قول:
باید یه راهی رو پیدا کنی که از اونور خرید کنی!
ببین دوست عزیز تو بخش گیمینگ gx740 95 گزفته ولی g780 هم خوبه.اما کلا هیچی ati نمیشهنقل قول:
نقل قول:
عزیز رنکینگها توی سال های مختلف از ارزشهای مختلفی برخوردارند و نمیشه محصول 2011 رو با 2010 یا 2009 مقایسه کرد. اگر اینطور بود سری های اول الین ویر هم در زمان خودشون 10 از 10 گرفتند و الان هم سری های جدید بعضا 9.5 از 10 میگیرند! اما این کجا و آن کجا!!!
وای خدای من همین.نقل قول:
شما یا ندیدی با بلد نبودی ببنی یا دوست نداشتی ببنی که sager لپ تاپش vga fan داره هر کدوم مجزا.:8:
در مورد کیبورد که این دوسته مشهدیمون گفت ارتفاعه اکثر مدلاش خوب نیست چه طوری بگم ارگونومیکش مالی نی.اره.:27:
این m18 چند وای ای جان جان چه چیزیه دافیه برا خودش یورو تو بازار چنده بچه ها.اون سی پی یو اخریشم می خوام که اور می شه تا 4 با دو تا گرافیکه 6970 ای جان...ولی بچه ها دیگه 3D ساپورت نمی کنه!؟!؟؟
نقل قول:
شما برو تو notebookcheck.net ببین تو بازیها کدو مشون فریم بیشتری داده.در ضم اون alinware که نمره ی کامل گرفته هنوز هم از همه قویتره چون cpu cor 2 extrim داره که قیمته cpu 1100 دلاره میشه حدودا 1285000 تومن قیمت خودشم 3800 یورو که هر یورو 1400 تومنه دیگه خودت قیمتشو حساب کن .من خودم این گروهو راه انداختم.تو ضمینه ی لپتاپهای گیمینگ 3سال تحقیق کردم .الان تکتک کارت گرافیکارو میشناسم.در کل ati 5870 به دلیل دمای خوب و قدرت عالی و خاصیت overclock بسیار بالا هنوز هم جزو بهتریناست و تنها مشکلش 3d هست
دوست عزیز ما قبلا این دعواها رو باهم کردیم . در جواب پست خود شما بود که این مقایسه رو بین 5870 و GTX560 انجام دادم:نقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6180876&postcount=706[/PHP]توی بازیها 100% GT780 بهتر جواب داده! از شما که سه ساله توی این کارید بعیده همچین حرفی!
الان یعنی منظورتون اینه که core 2 extreme از 2920XM قویتره؟ (هرچند قابل قیاس نیستند) اون الین ویر که نمره کامل گرفته الان جلوی نسل 3 هیچی نیست ! هیچی!
اصلا از باب مقایسه که بیایم بیرون به این فکر کنید که کدوم کمپانی نسل بعد محصولاتش ضعیفتر از نسل قبلی هستند؟
تعصب چیز خوبی نیست!
والا ما كه بلد نيستم شما كه بلد هستي يه لينك معتبر در مورد تعداد فن هاي سيجر به ما بده بخونيم ياد بگيريم تو سايت خودشم گشتم چيزي نبودنقل قول:
بابا به فن هاش چیکار دارید شما؟ مگه تعداد فن ملاک خنک کنندگی خوب هست؟ باید دماش رو بسنجید. از سایتهای معتبر میتونید ببینید که کدوم خنک تره!
اولا که این عکس از پشت np8170 :
دوما این مقایسه دمای خارجی لپتاپ ها:
سوما اینم مقایسه صفحه نمایش ها:
چهارما G74 هم VGA FAN داره!
البته یه نکته هست که مدل های جایگزین دسکتاپ سیجر هست که 4تا فن داره که اینا از بحث ما خارج هست چون زیاد قابلیت پرتابل بودن رو نداره! وکلا این مدلها با امثال خودش مقایسه میشه و نه با نوت بوک ها معمولی چون روش CPU دسکتاپ نصب هست و قابلیت کراسفایر و SLI رو هم داره. کلا نمیشه گفت نوت بوک! قطر رو شما مشاهده کنید! :
همینطور اگر قرار بر مقایسه بین نوت بوک بالا و G74 باشه بر خلاف تصور شما باز هم G74 برنده ست چون نوت بوک بالا دماش حتی از NP8170 هم بیشتره و باید هم بیشتر باشه! چون توان مصرفی CPU دسکتاپ کجا و توان مصرفی CPU موبایل کجا ! گول 4تا فن رو هم نخورید! باید 4تا فن داشته باشه! چون دوتا گرافیک داره و همینطور از چیپست دسکتاپ استفاده میکنه که گرمای خیلی بیشتری نسبت به چیپست موبایل داره! اون یکی دیگه هم که مال CPU هست.
اینجا هنوز کل کل کارتای لپ تاباست؟؟؟:31:
بچه ها چی کار کردید چی خریدید؟اگه چیز جدیدی خریدید بنچ مارکشم بزارید ما انگشت به دهن بمونیم!:34::11:
دستت همتون درد نکنه!
من فكر كنم هنوز G73 خنكتر باشه چون اولا فن ها در دو طرف لپ تاپ هست ولي تو 74 تقريبا در قسمت وسطي هست
دوما دو دريچه بزرگ خنك كنندگي داره ولي تو 74 اين ميره به قسمت وسط لپ تاپ
تقریبا باهم فرقی ندارند. ولی اسوس توی نمایشگاه کامپیوتکس خیلی روی سیستم کولینگ جدید G74 مانور میداد! ولی توی ریویوها میبینیم که واقعا فرقی با هم ندارند! حتی یکی دو درجه G73 خنک تره!نقل قول:
نقل قول:
کلا فرقسون 1تا4 فریمه.در ضم اینم در نظر بگیر که 16 gig رم داره gt780 و gx740 4 gigi .از نظر قدرت 5870 قویتره.شک نکن.
اصلا با شما بحث کردن فاید نداره . بیخیال. در ضمن مهندس اون بنچمارک هایی که گذاشتم بین GX740 و GT780 نیست! اونا مقایسه GTX560 هست با 5870 و با نوت بوکهای مختلفی با قدرت برابر سنجیده شده . جالبه که شما ادعای چندین سال تحقیق و .. . داری و اینا رو نمیدونی!:18:نقل قول:
نقل قول:
ببین دوسنت عزیز من میدونم اونا بنچمارک چین.تو اون بنچمارکا کلا ATI ضعیفه.اما یه سری بنچمارکها هست که هنوز تست نشدن.اگه میخوای قدرت واقعی رو بدونی باید بخریش و باهاش کار کنی تا بفهمی که کدوم قویتره
در ضم اون بنچمارکها بین GT780 و میانگین تمامه لپناپهای 5870 داره.:5: