خوب کاری کردی شاید تو منطقتون خوب جواب نده،حالا باز تو ساعتای مختلف امتحان کن ببین چجوریاست!!! :11:نقل قول:
Printable View
خوب کاری کردی شاید تو منطقتون خوب جواب نده،حالا باز تو ساعتای مختلف امتحان کن ببین چجوریاست!!! :11:نقل قول:
چه مدلی رو گرفتید و چند و از کجا..؟؟ ممنون
نقل قول:
عزیز منظورت با کی هست؟
بله قربان منظورم شما هستید.؟؟ممنون میشم بگید چه مدلی و چند قیمت خریدید..EDGE ..از کجا..؟؟نقل قول:
نقل قول:
من که مدل دقیق مودمم این هست iFox EDGE 750 که این عکسش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم همینی که اینجا نوشته یعنی 65000 تومان خریدم از کرج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخواستم یه مودم این این نوع بخرم به نظرتون بهترینش کدوم هست (مارک معتبری داشته باشه)
خودم با یه جستجو به این دو مدل رسیدم که به نظرم از همه بهتر بودن به نظر شما چه طوره؟؟؟؟؟
Dlink-DWM-156
3.75G HSUPA USB Adapter
سایت توضیحات:
[PHP]http://www.dlink.co.uk/cs/Satellite?c=Product_C&childpagename=DLinkEurope-GB%2FDLProductCarouselMultiple&cid=1197383369578&p =1197318962342&packedargs=ParentPageID%3D119731896 2321%26TopLevelPageProduct%3DConsumer%26locale%3D1 195806691854%26packedargs%3DProductParentID%253D11 95808621247&pagename=DLinkEurope-GB%2FDLWrapper[/PHP]
HEMEL X1
سایت توضیحات:
[PHP]http://www.zaaniar.com/Products/index.html[/PHP]
Dlink-DWM-156
3.75G HSUPA USB Adapter
به نظر من این مدل فوق العاده است..........
پیشنهاد میکنم این مدل بگیر
منهم همین مدل رو 2 هفته پیش گرفتم
من قبلا 1 مدل مودم دیگه داشتم توی منطقه تهرانسر اصلا آنتن نمیداد...
ولی با این مدل دیلینک بهتر آنتن می داد و فیس---بوک باز میکرد سرعتش تو منطقه تهرانسر از دیال آپ بیشتر بود دوستان اگه یه بار این منطقه بروند یا رفته باشند میدونند که همراه اول آنتن دهیش خیلی افتضاهه چه برسه به دیتا...و اینترنت ولی تو مناطق دیگه من باهاش دانلود نداشتم ولی از ADSL خانگی که دارم در منطقه جیهون سرعتی تر است...
نقل قول:
سلام.
این مدل دی لینک که شما نوشتی مدل قدیمی دی لینک هستش ، مدل جدیدشو من چند صفحه قبل گذاشتم ، حودمم گرفتم و راضیم!
این:
از این دومی هم هیچ اطلاعی ندارم!کد:http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=474&idCategory=199
دوستان این مودم dlink رو چند گرفتید شما ها؟
کلا d-link تو ایران تو این جور ارتباطات اینترنتی برند مطرحی هست روتر هاشم خیلی خوبه
یه مقدار گرونه فقط نسبت به بقیه
من هنوز دودلم از همون edge گنده سفید قدیمی ها بخرم یا dlink
دی لینک رو کسی قیمتش رو داره به منم بگه
اون تاپیکه مسنکه 70 اینا میداد 64 بیتش رو
ممنوننقل قول:
این مدل رو چند خریدین؟؟؟؟
آیا سایتی برای خرید پستی سراغ دارین؟
من 80 تومن گرفتم :20:نقل قول:
من که میگم دی لینک بگیر :31:نقل قول:
80هزار تومننقل قول:
نه سراغ ندارم :31:
از کجا گرفتی؟نقل قول:
سلام داریوش
من دلینک گرفتم نسل 3.5 ! قیمت 95 تومان سفید هم هستش
خیلی خیلی عالی هستش .
---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
من اخرین مدلشو خریداری کردم این مدل
کد:http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=474&idCategory=199
سلام برادر
ایول مبارک باشه
بابا 95 خدایی زیاده ها:31:پول نداریم اون همه
من تو رنج 50 تا نهایت 70 دنبالشم
اون تاپیم پرشین تولز هم رفتم پرسیدم دی لینک میگه نداره ولی چند تا برند جدید گفت تا 17 ام میاره
حالا فعلا عجله ای نیست برای استفاده کم همین 5800 جواب میده:31:
داداش گرون کرقتی من دقیقا همینو قبل عید 80 تومن گرفتمنقل قول:
از پاساژ کامپیوتر رضا - مغازه هوشمند نمایندگی دی لینکنقل قول:
دوستان عزیز قیمت این مودمی که الان در بارش بحث میکنید حدودا 58-60 توان می باشد ولی چون گارانتی دار میشود به 80-90 میرسه...D-link
توحید جان کجا اون قیمت میده؟
میتونی آدرس بدی؟
معمولا برای گارانتی نهایت 10 تومن میاد روش نه 30 تومن ها:31:
نقل قول:
یعنی چی چون گارانتی دار میشه قیمتش 80 تومان هست؟ یعنی الان همین مودم بدون گارانتی 60 تومان هست توی بازار؟
سلام دوستان
این مودم هایی که میگید اینجا هستش (kurdestan
50 تومنی هس
60 تومنی هم هست
اگه خاستید pm بدید
برندش رو هم فردا میزارم
محمد شاید تقلبی چیزی هستش ؟ من از نمایندگی رسمیش گرفتم
من رفیقم حتی مدل کاناداییشو گرفت 140 تومن AT,t... اصلا به پای این دلینکه نمیرسید انتن ضعیفی داشت فقط خوشگلتر بود LED داشت
---------- Post added at 07:31 AM ---------- Previous post was at 07:30 AM ----------
داریوش اگه مثل من مصرفت 24 ساعته هستش جی پی ار اس حتما این مودم هارو بگیرنقل قول:
دهن باطری گوشی 5800 سرویس میشه...
فکر کنم اشتباه میکنید یا شاید مدل EDGE یا مدل های تقلبیش باشهنقل قول:
من الا تو سایت ebay نگاه کردم و قیمت های جهانیش
بین 80 دلار تا 130 دلار هستش !
کد:http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=D-LINK+DWM-156+&_sacat=0&_odkw=DWM-156+%28A3%29&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
نقل قول:نقل قول:غیر ممکنه به نظرم که قیمتش این باشه ، تو گوگل هم سرچ کنی رنج قیمتش از 60-70 یورو هستش!!!!نقل قول:
شايدم قاچاقي هست:31:
چون ميدونيد كه توي ايران همه چي قاچاقي هست و پيدا ميشه با قيمت كم:27:
دوستان
من دنبال این نوع مودم بودم حالا بالاتر قیمت یا پایین تر فرق نمیکنه توی سایت دل دیدم امسال 1.1.90 وسترو 3550 رو زده سیم کارت خور بشتیبانی نسل دوم سیم کارت با برندی با مشخصات متفاوت لب تاب دوستان اگر تخصصی دارن بحث کنند مچکر .
قاچاقی تر از محصولات وارد شده در بندرعباس ؟ اینجا اینقدر ها هم قیمتش کم و فاحش نیستنقل قول:
:20:
نقل قول:
پس فقط میشه گفت تقلبی هست:31:
اره بابا گوشی که پدرش در میاد نهایت 3-4 ساعت میشه استفاده کردنقل قول:
نه من کاره اصلیم با adsl ]ست اینا رو در حده تست و دانلود اضافه میخوام برای سیستمه دومم
نقل قول:نقل قول:نه بابا ربطی نداره بستگی به وارد کنندش هم داره بعضی ها تخفیف دارن بعصی ها هم اصلا نمیدن گمرکینقل قول:
میگم بچه ها اینا رو بی خیال
اینو ببینید راهنمایی کنید:
بچه ها من یه مودم edge دستم اومده میخوام یه تستی بگیرم با همراه اول خط ثابت
912620
میگم به نظرتون 24 ساعته فعال کنم؟
شبونش چه طوره که زده یه ماه 3 تومن
سرعتش جنازش؟
نقل قول:
والا من همراه اول رو یه بار یه روزه گرفتم کلا پشیمون شدم سرعت دانلودم که روی 12 تا 15 بود از لحاظ پیج باز کردن هم اصلا مفت نمی ارزید ایرانسل خیلی بهتر هست:46:
داریوش منم میخواستم مودم edge بگیرم ولی به این فکر کردم که مثلا داره 3g وارد ممکلت میشه... بعدا لازم نباشه دوباره بخری مودم !نقل قول:
مرسی
من دانلودش رو میخوم تست کنم
پیج باز کردن نمیخوام
در هر صورت بابا تو این مملکت چی وقتی اومده کامل اومده که این دومیش باشه
من که گمون نکنم 3g بیاد حالا حالاها اونم با قیمت مناسب
از نظر من سرعت هیچ فرقی با سرعت خود گوشی وقتی وصل میکردم نکرده !نقل قول:
نه کم شده
و نه زیاد
بچه ها همراه اول اینجا افتضاحه
صفحه هم باز نمیکنه
با اینکه ادج هم زده انتن هم تقریبا 70 درصد پره تو یه ساعت 450 کیلو هم نگرفته
1000 تومنم حروم شد گمونم
جام جم تهران
نقل قول:
توی منطقه ما هم واقعا افتضاح هست و من هم 1000 تومان هم حروم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باز خوبه یک روزه فعال کردم
باز صد رحمت به ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره منم اون سیستم رو خاموش کردم
گزاشتم دم دمای صبح دوباره تست کنم
جالبه 100 کیلو سند داشتم 12 کیلو دریافت!!! برعکسه:31:
بچه ها همراه اول رو الان محدودش کردن مسنکه
چون 10 مگ با سرعت 20 اینا میگیره بعد قطع میشه دریافتش تا طرفای یه ساعت
آنتن هم 70 درصد هست
هر چی هست خوده همراه اول داره بازی در میاره میخواد مسنکه نامحدودش رو جمع کنه
سلام دوستان
من یه مودم مارک global one گرفتم .مموری میخوره 3g هم داره
امروز وصلش کردم به کامپیوتر بار اول کانکت شد ولی بعد از اون دیگه کانکت نمیشه تو برنامه مربوط به خودش ارور 629 میده.
کسی میدونه علتش چیه؟(500 متری سمت چپ خونمون یه دکل همراه اول هست .سرعتش 11 هست
جدیدا سمت راست خونمون یه دکل ایرانسل زدن .ولی سرعتش 6تا8 هست.نمیدونم چرا edge نداره!!)
بچه ها همراهه اول نگیرید دیگه:
اینم از شانسه مانقل قول:
بچه ها الان محدوده عملا
ار دیشب تست کردم
هر 1-3 ساعت فقط 10 مگ حق دانلود میده
روز و شب هم نداره
اگر براید انلود و ... میخواید نگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هی بگید 3g میاد این میشه اون میشه
اینا عرضه ساپورته همین gprs رو ندارن اونو میخوان چی کار کنن؟
سلام از بندست...دوستان تو شهر ما دو مدل هست ..--- d-link که 95 تومن (مدل قدیمی D-Link DWM-156)و یکی دیگه این مدل هست که عکساشو پایین میازرم و 65 تومن هستش ...کسی میتونه کمک کنه ببینه کدومش نسبت به قیمتشون میرزه..تو یه سایتم تبلیغش هست که لینک میزارم
مدلشم هم این بود
shuttle hspda 3.5g
کد:http://www.istgah.com/search/?stext=%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+EDGE&limit=25&limitstart=0&siteid=756057&kid=341
کد:http://up.--------.com/images/g2dm79sgnbs5onk7loi.jpg
کد:http://up.--------.com/images/2mmoc0j461ip7cyhbei.jpg
برادر والا با این وضعه سرعت ها همین مودم edge سفید قیدیما هم تا سرعت 384 کیلو بیت ساپورت میکنن یعنی سرعت 48 کیلوبایت در ثانیه
تمامه اینا در حالیه که نهایت سرعتی که تونستیم بگیریم 30 کیلوبایت هست اونم خیلی لحظه ای و unstable
فکر نکنم به این زودی ها بهتر شه وضع چون تو تاپیک adsl ها هم دیدم که قیمت adsl ممکنه بکشه بالا به خاطر تحریم ها و ...
یعنی فکر کنم بهتر باشه تا 2-3 سال آینده رو همین وضع فکر کنیم تا موارد دیگه
در هر صورت دی لینک خیلی معتبر تر هست احتمالا امکانات بیشتری هم داره در مقابل اون یکی مودمی که دادید
من که خودم دیگه مودم نمیگیرم چون نامحدوددیگه نیست چیزی هم بخوام برای 2-3 ساعت تو روز گوشیم رو وصل میکنم به سیستم
ایران حالا حالاها در زمینه این نوع اینترنت های بی سیم ضعف داره، همون با سیمش رو بچسبیم بهتره