سلام
وقتی که قسمت داستانی بازی تموم میشه نمیتونی آزاد تو شهر بچرخی ؟؟؟ آخه من تمومش کردم و یه همچین گزینه ای نداره !!
Printable View
سلام
وقتی که قسمت داستانی بازی تموم میشه نمیتونی آزاد تو شهر بچرخی ؟؟؟ آخه من تمومش کردم و یه همچین گزینه ای نداره !!
سلام اینقدر زود مگه چند تا چپتره ؟؟؟نقل قول:
14 تا !!! تو حداکثر 10 ساعت بازی رو تموم میکنی.نقل قول:
جدا ؟؟؟!!!نقل قول:
ولی یادم نمیاد مافیا 1 رو اینقدر زود تموم کرده باشم !!!
از نظر من بیشترین ارزش مافیا به همون آزادانه چرخیدنش هست !!
MAFIA 1 آخره بازی چند تا مرحله داشت که اونارو وقتی تموم میکردی ماشینای توپی بهت میداد :31:
Mafia 2 از این ماشینا میدن ، کسی خبر داره :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15 تا . رو مد هارد بازی کنید لطفا . بازی رو تموم کردن یه طرف . لذت بردن ازش یه طرف .
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
مافیا 2 میدن ولی نمیزارن برونی . فقط مشخصاتشو میده :31:نقل قول:
یه کلام در کل ..........من از این بازی خیلی انتظار داشتم و اصلا هم نمی تونم قبول کنم که همچین بازی رو الان دارم انجام میدم................خراب کردن رفت.!!!!!!!!!!!!!
کسی میتونه یه کمکی به ما بکنه؟ ممنوننقل قول:
خیلی باگ گرافیکی داره برای من.
البته ممکنه که به خاطر نسخه ی بازی باشه که خوب نبوده.
من سیستم تو امضام هست. با این سیستم با نهایت تنظیمات گرافیکی در 1680.1050 تو بنچ مارک به من 28.6 فریم داد.
متاسفانه چند باره که هی داره ، هنگ میکنه به شکلی که فقط باید ریست کنم.
البته در ایکس پی32 بازی میکنم. چون تو ویستای 64 من، اتوران install باز نشد . و تو ایکس پی نصبش کردم.
------------------------------------
در مورد بازی:
الان که همش تو زمستان هست، واقعا اعصاب خورد کن هست ، رانندگی تو بازی و همش تو پیچ ها چرخ میخوره آدم. باید عادت کرد.
این گزینه ی simulate برای رانندگی تو تنظیمات چه فرقی باnormal داره؟؟؟؟
همه دارن بازی میکنن
بعضی ها هم تموم کردن
من تازه 2گیگ از اون 11گیگ رو دان کردم:19:
انشا الله بعد از یکماه دیگه تموم میشه اگه خدا بخواد
داداش عزیز اول بازی رو تموم کن بعد غر بزن . بازی هر چهار آب و هوا رو داره . بازی کن . من با 4770 رو رزولوشن پایینتر 1024*1280 با نهایت گرافیک و AA 8x و بدون فیزیکس fps 32 می گیرم . رو سیمیولیشن پیچیدن سخت تره و بیشتر تصادف می کنی .نقل قول:
دیگه برای کی مثل من تو چپتر 7 وقتی میرن کلیوپ سانسور شده ؟
باید 7.4 گیگ باشه . احتمالا ناقصه . جای تو بودم بازی نمی کردم که وسطاش بخوره تو ذوقم . شاید بره شما سانسور شده اینطوری شده . الله اعلم . مجله ها رو زمینن باید بگردی پیدا نی . بیشتر تو خونه هایی که میری . مثل خونه خودت و خونه جو و ... و داخل ماموریتها .نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوستان منم این مشکل رو دارم
همین میخوام ماشین سوار بشم بازی میپره بیرن :41:
اگر نیاز به عوض کردن کرک هست بگید و اینکه چطوری میتونم قبلش سیو chapter 7 رو ذخیره کنم
از ویندوز 7 استفاده میکنم
منتظرم دوستان
:11:
کدوم قسمتش چون 20بار سوار و پیاده میشه! ؟ سعی کنید دورش بزنید!
باید کرکتون رو عوض کنی و حتما از پوشه سیوت یک بکاپ بگیر.بهتره اصلا از این ادرس کات کنی و بعد از تعویض کرک دوباره بزاری سره جاش.نقل قول:
C:\Users\MSepi7\AppData\Local\2k games
سلام الکس من هم کرک skidow هم اون کرکی که خودت دادی که هات فایل بود رو تست کردمنقل قول:
مشکل این هست که وقتی میرم تو بازی مثلا load capther رو میزنم وسط لود از بازی میاد بیرون :41:
من چندتا سيو 100% دان كردم ولي مجلههاي PB رو كامل نداشت:41:نقل قول:
كسي سيو از بازي داره كه مجله هارو كامل گرفته باشه:21:
استغفرا... از این مجله ها ما نداریم، اما مجله خانواده سبز دکه ها دارن:27:نقل قول:
كسي سيو از بازي داره كه مجله هارو كامل گرفته باشه
بچه های مشهد اگر بازیو هنو تهیه نکردین :
آدرس : بلوار استقلال - بین استقلال 2و4 - کامپیوتر سبز
(کاش اسپویلر کار می کرد!):31:
نقل قول:
صحه پیش یکی از دوستان یک کرک گذاشت اون سالمه من با اون دارم بازی میکنم.البته تموم نکردم بدونم تا اخر سالمه یا نه:46:
کد:http://v1s0.rapidex.co.cc/files/Crack.rar
استغفرا... امان از دست آمریکاییها ، چه بهتر که سانسور بود، واسه من یه چیزایی اومد رو صفحه ، یه خانم بی حجاب اونجا زیر آقای از اسلام گمراه شده نشسته بود، داشت یه چیزی مال اون رو میخورد، البته خوشبختانه زاویه فیلمبرداری طوری بود که صحنه واضح نبود، یه لحظه خواستم با منکرات تماس بگیرم که خدارو شکر به خیر گذشت، اما اثرات اآن شب تا صبح روی دوستام باقی موند.....نقل قول:
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
کلاً تو این بازی بی حجابی زیاد دیده میشه، کاش کاراکترهای مونث را با چادر ملی زینت میبخشیدن
:2:
کله بازی به همین سیستمه ! اگه این خاموش شه چی میمونه از بازی ؟! :18:نقل قول:
APEX/Physx رو حتما Off کنید. بدرد لای جرز دیوار هم نمی خوره با این فریم ریت پایینش!
Anti Alising رو هم Off کنید. من با GTX 275 و Core i7 920 بدون Anti Aliasing متوسط فریم ریتم شد 51 و با Anti Aliasing متوسط فریم ریت به 36 رسید و در فضای بسته و در حالی که چندین نفر در حال درگیری اند به زیر 25 هم رسید.
نکته ی قابل توجه تو گرافیک این بازی، کیفیت و جزئیات بالای Texture هاست که تا حالا تو کمتر بازیای مشاهده کردم.
سلام
بچه های اهواز کسی خریده؟ اگه آره از کجا؟؟
ماله من چرا از این صحنه محنه ها نداره
یعنی بازی هنوز نیومده سانسور شده :18: :18: :18:
مسئله این Wanted ها چیه ،کسی تونسته 1 دونشو باز کنه .
شاید پلیسارو باید اونقدر دنبال خودت بکشی تا امتیاز بده یا بکشیشون یا ... :21: :31:
Wanted ها پوستر های خلافکار هایی هست که تو سرتاسر شهر روی دیوار ها زده شدن و میری برشون میداری.یه چیزی شبیه همون مجله ها.
دوستان حالا ما موندیم کرک درست و عالی این بازی کدومه گیچ شدیم هر کی بدون مشکل بازی کرده کرکش رو بزاره مرسی
خیلی قشنگ بود.نقل قول:
یه دل سیر خندیدم :31:
حتما حتما ببینید.
سلام و خسته نباشید
ببخشید من بازی رو خریدم و نصب کردم الآن مرحله ی بعد از آزاد شدن از زندانش هستم میاد ماشین سوار شه فقط ماشین سوار شدنس میپره از بازی بیرون :((
کسی از دوستان میدونن مشکل چیه ؟؟
نقل قول:
برای من هم چند بار این اتفاق افتاد.
البته برای بار اول که، خوب رفت تا یه 10 دقیقه بعد از اونجا هم خوب بود.بعد dont send داد. الان هم هر وقت میخوام از دوباره شروع کنم. هی سر ماشین سوار شدن dont send میده.
نمیدونم دلیلش چیه؟
دوستان
کسی تا حالا این بازیو از تهران خریده که کار کنه؟(یعنی خریده باشه از یه جایی بعد بدون مشکل تموم کرده باشهویا مثلا بدون مشکل راحت جلو بره)
اگه خریده آدرسش رو بده
البته اگه اینترنتی باشه خیلی بهتره
آقا منم دارم بازی میکنم اصلا باگ نداره ... تنظیمات همه فعالند رو high .. هنگ هم تا حالا نکرده .. مثلا چه باگی دقیقا؟نقل قول:
اینو استفاده کن درست میشهنقل قول:
:46:
کد:http://v1s0.rapidex.co.cc/files/Crack.rar
میدان انقلاب، جنب پاساژ نبوت.3DVD به قیمت 4500.نقل قول:
آدرسش غلطه دوست عزیز :45::45::45::45::45:نقل قول:
آقا من چکار کنم؟ بازی کنم یا نه؟ از کجا بفهمم بازیم کامله؟ آخه بعد از نصب بازیم میشه 5.81 گیگ، خیلی کمه حجمش، کسی از دوستان هستش که بازیش مثله من باشه و تمومش کرده باشه؟
یه حالتی که انگار یه خطوطی روی صفحه میاد. البته خیلی کوتاه.نقل قول:
شما بازی رو از کجا خریدی؟> ویندوزت چیه؟ 32 یا 64؟
از این سیستم من بالاتره یا پایین تره؟
1680.1050
alexmercer جان
آدرس غلطه.
دوستان کرک تست شده . خودم با همین تموم کردم و لینکی هم که الکس جان دادن لینک مستقیم همین بوده که 6 ساعت دیگه مهلتش تموم میشد و سیمرغ جان زحمت کشیده بودن :
برای سیوهاتون هم این فایل رو دانلود کنید . اولا که سیو تمام شده بازی هست 72% . با 12 تا مجله و 18 تا پوستر و نقاشی . شما حالا می تونید چپتری که از اونجا موندید رو انتخاب کنید و به بازی ادامه بدید و بعدش هم لازم نیست دوباره چپتر انتخاب کنید . می تونید از continue story استفاده کنید . اینم مسیری که باید کپی کنید توش . XPکد:http://rapidshare.com/files/415436368/Crack.rar
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II
7
C:\Users\............\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
اینم سیو کامل :
کد:
کد:http://aks98.com/images/ril7e28f589v2lyg1ze2.rar
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
من میگم نکن . آخه اگه خود بازی اصلی که unzip هم نشده 2 تا DVD هست چطور بعد از آنزیپ 5 گیگ شده . دو تا احتمال داره : سانسور شده یا اینکه بازی ناقصه که در هر دو صورت میزنه تو ذوقت . :10:نقل قول:
شما vertical synce رو فعال کن به احتمال زیاد درست میشه .نقل قول:
m1o2o3o4.
نمیشه با این کرکی که گذاشتی، سیوهای خودم رو ادامه بدم؟؟؟ حتما باید سیوهایی که گذاشتی رو برم؟
از اول فعال کرده بودمنقل قول:
شما vertical synce رو فعال کن به احتمال زیاد درست میشه .