:27::27::27:نقل قول:
....
فکر کنم بیشتر پستهای اینجا از رو کتابهای آشپزی هست یا کپی پیست شدن.
چیزایی رو که خودتون بلدید درست کنید بگید
لطفا آموزش بدین. کپی پیست نکنید از خودتون باشه.
Printable View
:27::27::27:نقل قول:
....
فکر کنم بیشتر پستهای اینجا از رو کتابهای آشپزی هست یا کپی پیست شدن.
چیزایی رو که خودتون بلدید درست کنید بگید
لطفا آموزش بدین. کپی پیست نکنید از خودتون باشه.
مزه ترشی های کارخانه ای به خاطر چیه ؟ یه مزه خاصی داره که تو ترشی های خانگی نیست اون ادویه خاصش رو می خام
یه غذای آسون ولی خوشمزه :دی
لطف کنین یه تن ماهی بخرین + کنسرو لوبیا
حالا لوبیا رر بعد از جوش اومدن بریزین تو قابلمه یه 20 دقیقه مشتی جا بیفته،بعدش تن ماهی رو بریزین روش + یکم فلفل + یه کم آب لیمو
یه دقیقه بزارین پیش هم باشن، :دی بعد آمادس،نوش جان کنین
خیلی میجسبهه
یه غذای ساده به عنوان یه شام سبک میتونه این باشه:
یه دیگ کوچک بردارید و بذارید رو گاز، یه مقداری روغن زیتون توش بریزید و زیر گازو روشن کنید، اونوقت یه مقدار پنیر (همین پنیرای معمولی هم باشه کافیه، لازم نیست حتما از اون پنیرای عجیب غریب باشه) رو به چند تکه خرد کنید و توش بریزید و یکم صبر کنید تا پنیر توی اون حرارت و روغن نرم بشه، اونوقت یکی دو تا گوجه فرنگی رو پوست بکنید و اونها رو هم بصورت خرد شده به مخلوط اضافه کنید (لازم نیست اینا رو به هم بزنید) و بعد از چند دقیقه که این مخلوط گرم شد میتونید از روی حرارت برش دارید و میل کنید البته با نان.
یه روش دیگه اینه که اول گوجه رو اضافه کنید بعد پنیر رو؛ این برای اوناییکه دوست ندارن پنیرش خیلی نرم شده باشه واسه همین در مرحله آخر اضافش کنین.
نکته قابل توجه هم اینه که باید مقدار مواد با هم متناسب باشه تا خوشمزه بشه؛ مثلا پنیر زیاد در مقابل گوجه کم یا برعکسش توصیه نمیشه.
این هم یه نوشیدنی خوشمزه و ساده
اسمش هم Virgin Mojito هست.
چند تا برگ نعنا، به همراه یک لیمو ترش تازه رو تو یک لیوان بلند بریزید. کمی شکر بهش اضافه کنید. اینا رو با گوشکوبی چیزی قشنگ به هم فشار بدید تا آب لیمو دربیاد، نعنا ها خرد بشند و شکر حل بشه. یک فنجان آب گازدار یا Sprite بهش اضافه کنید. اگه Sprite میریزید مقدار شکر مرحله اول رو کمتر از حالتی بریزید که آب گازدار میریزید. بعد در لیون رو بگذارید و قشنگ اینها رو با هم تکون بدید. وقتی قشنگ میکس کردید، محتویات لیوان رو از صافی عبور بدید تا برگه های نعنا و تکه های لیمو ترش جدا بشند. مایع از صافی رد شده رو توی یه لیون بلند پر از یخ بریزید و بهش آب اضافه کنید تا کاملاً لیوان پر بشه. با چند تا برگ نعنا و یه قاچ لیمو داخل نوشیدنی، میتونید تزئینش کنید.
من که خیلی دوست دارم. این هم عکسش:
دوستان سلام
کسی می دونه ذرت مکزیکی اصلی رو چطوری درست می کنند یعنی چاشنی که به اون می زنن چیه ؟
دوستان سلام
من امروز یه صحنه جالب دیدم براتون تعریف می کنم شاید برای شما هم جالب باشه
امروز یه کارگری رو دیدم که پیاز رو می ذاشت لای نون و می زد تو ابلیمو و با اشتهای تموم می خورد اینقدر از غذا خوردنش لذت بردم که تصمیم گرفتم این غذا !!!!!!!!!!!! رو امتحان کنم نمی گم چه مزه ایی داشت لطفا اگه کسی امتحان کرد نظرش را بگوید.
مجبور بوده لذت ببره !!نقل قول:
وقتی گشنت باشه نون خشکم با ولع می خوری !!!!
منم معمولا یه غذای من در آوردی! درس میکنم:
قارچو گوجه خرد شده و سوسیسو پیازو فلفل دلمه ای رو جداگونه سرخ میکنمو همرو قاطی میکنم بد توش تخم مرغم میشکونم میزارم خوب سرخ شه و بپزه. چیز خوبی در میاد.
نقل قول:
دوستان سلام
کسی می دونه ذرت مکزیکی اصلی رو چطوری درست می کنند یعنی چاشنی که به اون می زنن چیه ؟
مواد لازم :
ذرت دانه دشده
سس هزار جزیره و فرانسه
آویشن
فلفل سیاه
قارچ
کره
(در صورت تمایل)
روغن زیتون (درصورت تمایل)
لیموی تازه یا آبلیمو
طرز تهیه :
راحت تر اینکه تو تو بخار پز بزارین ولی می شه با روش سنتی هم (!) اونو بخارپز کرد. سپس ذرت ها رو توی یه آبکش فلزی می ریزیم و می ذاریم روی یه قابلمه که تا نصفه آب داره. بعد قارچها رو تیکه می کنیم و لابلای ذرت ها می ریزیم. درش رو می بندیم تا حسابی با بخار بپزه.
. بعد از اینکه قارچها پخته شد (ذرت ها که قبلاً پخته بودند) ، توی یه کاسه سس اونو درست می کنیم. سس هزار جزیرهو یه کم فرانسه رو با فلفل سیاه و آبلیمو و آویشن و کره و اگه دلتون خواست با روغن زیتون قاطی می کنیم. به نظر من تمام مزه این خوردنی، به فلفل سیاه و آویشنه. سپس ذرت ها رو توی سس می ریزیم و حسابی اونها رو مخلوط می کنیم. اگر کسی مزه کره رو بیشتر دوست داشت، می تونید یه تیکه کره روی ذرت هاش بگذارید. کره خودش با گرمای ذرت آب می شه.
اگر دوستان درخواست کنند اموزش نون ابتکاری رو اموزش می دم .................................
سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرز تهیه ی فلافل لبنانی را برای من بنویسید پاسخ : مواد لازم:
380 گرم باقلای خشك
380 گرم نخود
2 حبه درشت سیر كوبیده
یك عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)
4 عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)
یك عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند
یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر
3 قاشق غذاخوری آرد
یك فنجان جعفری خرد شده
یك قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
5/1 قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
به اندازه لازم نمك و فلفل
به اندازه لازم روغن برای سرخ كردن فلافل
طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود.
توجه:
- باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
- در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
مینیبم که ماکارونی فعلا نیستش
ماکارونی بر خلاف چیزی که دوستان فرض میکنن ساده نیست
مهمترین مسله اینه که ماکارونی رشته نازک و تو خالی هستش
شکلهای دیگه رو پاستا میگن
و مهمترین فرق اسپاگتی و ماکارونی اینه که اسپاگتی یک رشته دراز و نازک و تو پر هستش
===========================
سس مهمترین بخش ماکارونی هستش
این بخش بیشتر دلخواه هستش ولی توصیه میکنم برای داشتن غذایی سالمتر از استفاده از روغن زیاد در این بخش خود داری بشه
==========
و اما
ماکارونی با تن ماهی :
مواد لازم
ماکارونی :نصف بسته 750 گرمی
تن ماهی ترجیحا مرغوب یک قوطی
نعنا چند شاخه که برگهاشون نیاز هستش جعفری تازه
روغن زیتون- پنیر سفید
آب لیمو طبیعی یا شیشه فرقی نمیکنه -نمک فلفل و زعفران
====================================
بر خلاف عادت همه من ماکارونی رو عین کته میپزم
یعنی آبکشی نمیکنم
برای این کار مقداری آب توی قابلمه بریزید و بذارید کمی گرم بشه و ماکارونی ها رو توش بریزید تا نرم بشن و کاملا زیر آب قرار بگیرن و آب یک بند انگشت روی ماکارونی ها وایسه
توی آب نمک فل فل و کمی زعفران دم کشیده رو اضافه کنید ودرش بذارید آبش رو بکشه وتا جایی که کمی تهش آب بمونه .
نوبت به سس میرسه
تن ماهی رو توی قوطی گرم کنید:امیدوارم بلد باشید روش گرم کردنش رو ) قوطی رو توی آب بذارید و بجوشونید اینطوری خشک میشه و طعم بهتری پیدا میکنه
قطوی رو باز کنید و روغن داخلش رو جدا کنید به گفته های تولید کننده توجه نکنید این روغن ماهی یا زیتون نیست
گوشتها رو تو یه ظرف بریزید
توی یه کاسه روغن زیتون کمی فلفل به دلخواه خودتون قرمز یا سیاه رو باهم قاطی کنید بعد از اون پنیر سفید رو خورد کنید و بریزید توش (پنیرهای دیگه رو هم میتونید امتحان کنید) برگهای نعنا و جعفری رو بریزید توش
حالا شما به یه دیس نیاز دارید که ماکارونی های دم کشیده رو بریزید توش
ماهی رور و خورد خورد کنید و بریزد روی ماکارونی
و در آخر مخلوت روغن زیتون رو روی اونهای بگردونید
ساده هستش ولی به امتحانش می ارزه
خب من ساندویچ مرغ و مایونز هم یاد گرفته بودم ولی هنوز روش کار نکردم
ظرفدار غذاهای کم چرب هستم
راحت ترین روش برای پختن ماهی تو خونه کدوم روشه وچه طوری؟
ماهی رو تمیز کنین اول، فیله باشه که چه بهتر ..نقل قول:
بعد یه کم پیاز خرد کنین با آبلیمو و زعفرون قاطی کنین، ماهیا رو بخوابونین توش ... یکی دو ساعت که موند، روغن بریزید تو ماهیتابه، داغ که شد، ماهیا رو سرخ کنید ...
پ.ن. اگه با مزه آرد سوخاری مشکلی ندارید میتونید زرده تخم مرغ رو بزنید، قبل از سرخ کردن ماهی، با قلمو بمالید به تنش، بعد توی آرد سوخاری غلتش بدید .. بعدش بذارید تو ماهیتابه که سرخ بشه ...
اگه میخوایید ماهی بوی خودش رو موقغ تبخ نداشته باشه از نعنا خشک یا تر استفاده کنید
من آسونترین راه رو پخت بدون روغن میدونم
ماهی رو توی فویل آلومینیوم بپیچید توی فر بذارید
ماهی رو با پوست بپزید بعد پوستش از گوشت راحت جدا میشه
طرز تهیه کیک رژیمی
مواد لازم:
آرد سفید 85 گرم
نشاسته ذرت 23 گرم
شکر 195 گرم
سفیده تخم مرغ 255 گرم
کرم تارتار 4 گرم
نمک به میزان لازم
رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو) 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شکر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد خشک بالا را که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرامی مخلوط کرده و در داخل قالب 20 سانتی متری ( چرب نمی کنیم ) ریخته و داخل فربا حرارت 370 درجه فارنهایت یا 185 درجه سانتی گراد به مدت 35-30 دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت 2-1 ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربیاورید.
سلام دوستان
بعضی غذاهای خاص ایرانی یه فوت کوزه گری دارن که اگر اون رو بلد باشی تقریبا 50 درصد راه رو رفتی و مشکل اصلی حله.
حالا همه میدونیم کباب کوبیده یکی از اون غذاهاست که اون فوت کوزه گری بیش از 75 درصد راه رو شامل میشه.
سرتون رو درد نیارم
من حداقل 20 دفعه اقدام به درست کردن کباب کوبیده سیخی کردم
کلی کتاب خوندم از رزا منتظمی گرفته تا کتاب های اینترنتی یا دستور های خاص و.....از انواع گوشت هم استفاده کردم مثلا قوه گاه و...
تو انواع منقل ذغالی روی گاز توی فر و انواع شعله های کم و زیاد تست کردم ولی حتی یکبار هم نتونستم به اون کبابی که مغازه ها درست می کنن دست پیدا کنم.
یا مثلا این اردوهایی که میرید یه سری افرادی اماده کردن و میان رو اتیش درست می کنن بوش کل منطقه رو پر می کنه و کباب حسابی تحویلت میده
مال من معمولا یا کباب ول میشد روی آتیش..... یا قیافش تغییر میکرد(لاغر میشد مثلا !) و اینکه کلا مزه اش هم هیچوقت مثل اون کباب واقعی نشد.حتی یکبار! (؟)
مثلا یکی گفت
مایه رو خوب ورز بده
یک روز بذار بمونه
به سیخ بکش و با دو انگشت فشار بده
شعله زیاد باشه برای چسبیدن به سیخ و بعد خیلی کم باشه تا مغز پخت بشه همین کار رو کردم
ولی جاتون خالی همیشه یا کباب ول میشد یا لاغر مردنی میشد و هیچوقت هم اون مزه ای که دلم میخواست رو نمیداد!
یکی میگفت یه تخم مرغ بزن بهش
اون یکی می گفت ارد اضافه کن ، یکی میگفت پیازش کمه و... حالا میگم اگر فوت خاصی داشته باشه این همه نباید نظر های مختلف داشته باشه
حالا میخوای بگم کسی هست اون فوت خاص رو بلد باشه به من هم یاد بده من استعداد خوبی تو غذا درست کردن دارم زود یاد می گیرم : دی
همچنین بگید دقیقا چه مقدار گوشت از کدوم قسمت چرخ بشه
و دقیقا چه مقدار سایر موارد رو لازم داره.
(فقط خواهشی که دارم اینه اگر سکی میخواد کمکی کنه لطفا این دستورات ساده که تو نت هست یا تو کتاب هست رو کپی نکنه اون فوت و فن رو من میخوام)
مرسی مرسی.
سلام . من دیشب خواستم فالوده درست کنم ولی همش خراب شد. نمی دونم چرا . میشه کمکم کنین بگین باید چیکار کنم؟
من اینطوری درست کردم . نشاسته و آب رو حل کردم بعد روی حرارت گذاشتم وقتی غلیظ شد گذاشتم سرم بشه و ریختم توی چرخ گوشت یه تشت یخ هم زیرش گذاشتم ولی همینکه از چرخ در میومد به هم میچسبید و عین اولش می شد.
سلام
تا حالا پیتزا با نون ساندویج درست کردین؟
خیلی خوب و راحته
نون ساندویج از وسط نصف کنید اما از هم جدا نشه / با وردنه صافش کنید / اول سس گوجه بعد پنیر پیتزا و سپس مواد پیتزا هر چی دوست داشتین روی نون بگذارید / زیاد شلوغش نکنید / بعدش بزارین تو فر
نوش جان
یک غذای ساده برای شام
مقدار مواد لازم بسته به تعداد و میل خودتون داره
مواد لازم :
نصف سینه مرغ
نصف پیمانه قارچ
نصف پیمانه ژامبون
یک عدد فلفل دلمه
یک عدد پیاز
4 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شیر ( اگه دوست نداشتین استفاده نکنین )
3 قاشق غذا خوری آرد سوخاری
زرد چوبه / نمک / فلفل سیاه
طرز تهیه:
مرغ (+ پیاز / زردچوبه / نمک ) آبپز کنید
سپس انرا ریش ریش کنید
در روغن با پیاز تفت دهید سرخ که شد یه کم زردچوبه / فلفل سیاه و نمک بزنید و فلفل دلمه را اضاف کنید
آماده که شد آنرا کنار بگذارید و قارچ ها و ژامبون ها را جدا جدا تفت دهید و به مرغ اضاف کنید
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته + شیر و آرد سوخاری 1 دقیقه میزنیم
نصفی از تخم مرغ را در ماهیتابه می ریزیم تفت می دهیم موادی که آماده کرده بودیم را روی آن می ریزیم سپس بقیه تخم مرغ را روی آن می ریزیم
در فر می گذاریم تا زیر و روی آن پخته شود البته روی اجاق گاز هم میشه درست کرد اما توی فر راحت تره
اگه دوست داشتین می تونین روی آن پنیر پیتزا یا سس بشامیل بریزید
باید تخم مرغ خوب برشته شود تا ظاهر زیبایی داشته باشد
نوش جان
اگه خوب توضیح ندادم و یا بیانم خوب نبود مرا ببخشید
طرز تهیه یک دسر خوشمزه و مقوی
خامه + کره + کمی شکر در مخلوط کن بریزید تا بصورت مایع شود( البته یه کم غلیظ باشه )
در یک ظرف یک ردیف بیسکویت بچینید سپس مایع را روی آن بریزید دوباره بیسکویت این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود
می توانید روی بیسکویت گردو و پسته بریزید یا مخلوط کمپوت یا دارچین و هل یا کاکائو دیگه بسته به سلیقه و میل خودتون
ظرف را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید دسر باید خوب ببندد حالت مایع نداشته باشد
می توانید روی آنرا تزیین کنید
نوش جان
غذایی فوری با تن ماهی
مواد لازم:
کنسرو ماهی
سیب زمینی سرخ شده
نخود فرنگی
گوجه فرنگی و لیمو ترش و فلفل دلمه ای
طرز تهيه:
کنسرو را به مدت بیست دقیقه بجوشانید و روغن آنرا دور بریزید و با سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی مخلوط ویا در کنار هم در دیس بریزید . به این ترتیب یک غذای سالم و فوری تهیه میکنید.
کباب چوبی - مرغ
مواد لازم :
سینه مرغ دو عدد ( بسته به تعداد نفرات )
پیاز سه عدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی دو - سه عدد
آبلیمو نصف فنجان
روغن زیتون یا مایع یک فنجان
سس خردل دو قاشق غذا خوری
سس کچاپ سه - چهار قاشق غذاخوری
سس سویا سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کشیده نصف فنجان
نمک - زردچوبه - فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه :
مرغها رو به صورت مکعبی و یکدست خرد کنید.
یکی از پیازها رو همراه با چند خلال فلفل دلمه ای خرد کنید و با آبلیمو و دو قاشق غذا خوری روغن زیتون و زردچوبه و نمک و فلفل و سس خردل و کچاپ مخلوط کنید.
تکه های مرغ رو داخل این مواد بخوابونید و چند ساعتی صبر کنید ( حداقل یک ساعت )
سیخ های چوبی رو کمی در آب گرم خیس کنید.
فلفل دلمه ای ها و باقی پیازها رو هم به صورت مربع های یک اندازه خرد کنید.
مرغها رو از مواد جدا کرده و به صورتی که در شکل می بینید ( یکی درمیان )به سیخ بکشید.
در یک ظرف گود رب گوجه فرنگی رو همراه با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید . دو سه قاشق از آب موادی که مرغها رو در اون خوابونده بودید به رب اضافه کنید .
سس سویا و نمک و فلفل رو هم همراه با روغن مایع اضافه کنید .
سیخ ها رو در تابه ی مناسبی بچینید و زعفران دم کشیده رو روی مرغها بریزید و در آخر هم سسی که آماده کردید رو داخل تابه بریزید
در ابتدا درب تابه رو بگذارید تا آب سس بجوشه و بعد از اون به صورت در باز اجازه بدید آب سس کشیده بشه و در انتها کمی مرغها سرخ بشن.
نوش جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
** نکته ها **
به دلخواه می تونید از تکه های قارچ و گوجه ... هم استفاده کنید .
میشه گوجه ها رو جداگونه پخت چون در اثر حرارت له میشه و یه جورایی از بین میره.
همیشه قبل از استفاده از سیخ های چوبی کمی اونها رو خیس کنید تا احیاناْ در فر و ... آتیش نگیرند.
کد:http://evchi.blogfa.com/post-74.aspx
این کیکهای کوچولو برای زنگ تفریح عالی است. وجود پودر بادام به همراه شکلات باعث میشود این دسر یک میانوعده پر انرژی و مفید به حساب بیاید. درست کردن آنها هم اصلا سخت نیست. فراموش نکنید، برای اینکه این کیکها در کیف مدرسه فرزندتان له نشوند باید آنها را حتما در ظرف غذای او بگذارید.
مواد لازم:
آرد: 250 گرم پ
ودر کاکائو: 30 گرم
تخممرغ: 2 عدد
روغن مایع: 125 میلیلیتر(نصف لیوان)
آب جوش: 125 میلیلیتر
شیر: 125 میلیلیتر
ماست:2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 2, قاشق چایخوری
شکر: 200 گرم پودر بادام: 100 گرم
روش تهيه:
روش آماده کرده این مافین کار بسیار سادهای است. ابتد آرد و کاکائو را 3بار با هم الک میکنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده در کاسهای گود میریزیم و میان آن را باز میکنیم. تخممرغها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط میکنیم. میان مواد خشک ریخته و با قاشق به هم میزنیم. وقتی که خوب مخلوط شدند به اندازه شمردن 8 شماره مواد را با همزن برقی هم میزنیم و داخل قالب مخصوص مافین که از قبل داخل آن را کپسولهای کاغذی قرار دادهایم، میریزیم طوری که دو سوم قالب از مایه پر شود. مافینها را به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم.
مواد لازم ماهي ترد
ماهي قزلآلا: 8 عدد
سير: 4 حبه
ليمو: يك عدد
فلفل قرمز چيلي: يك عدد
جعفري: يك دسته كوچك
كنجد: به ميزان لازم
ادويه
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روغن زيتون: به ميزان لازم
مواد لازم سالاد انار با ريحان
ريحان: يك دسته كوچك
شاهي: يك دسته كوچك
نعناي تازه: به ميزان كم
انار: يك عدد
خلال بادام: به ميزان دلخواه
گلپر: يك قاشق چايخوري براي سرو
مواد لازم دسر موس
شكلات خالص: يك تخته
كره: يك قالب كوچك
شكر: 2 قاشق غذاخوري
خامه پرچرب: 300 ميليليتر
پودر وانيل يا 2 عدد تخممرغ بزرگ
پودر نارگيل: به ميزان كم
پرتقال: يك عدد
مواد لازم سيني انجير
انجير: 4 عدد
عسل: يك كاسه كوچك
نعنا: چند برگ
مواد لازم براي سرو
نان: 6 عدد
ترشي: يك كاسه
برای شروع :
فر را در حرارت 220 درجه سانتيگراد يا 425 درجه فارنهايت قرار داده. يك قابلمه متوسط را روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد و نصف آن را با آب جوش پر كنيد.
سالاد انار با ريحان
سبزيها را شسته و از برگ جدا كنيد و درون ظرف سالاد بريزيد. روغن زيتون را همراه با كمي نمك روي سالاد بپاشيد. انار را نصف كرده و در ظرف سالاد دانه كنيد و روي آن را گلپر بريزيد. خلال بادام را به ميزان دلخواه اضافه كرده و در آخر ليمو را برش داده و آب آن را بگيريد. سالاد خوشرنگ و بو آماده سرو است.
سيني انجير
با چاقو روي انجيرها را برش ايجاد كنيد. ته انجيرها را كمي فشار دهيد تا مثل گل باز شود. ترجيحا از يك سيني گرد چوبي براي سرو انجيرها استفاده كنيد تا زيباتر به چشم بيايد.
در يك كاسه عسل بريزيد و در وسط انجيرها قرار دهيد برگهاي تازه نعنا را كنار انجيرها بريزيد.
دسر موس
ابتدا تخته شكلات را داخل ظرف روي حرارت همراه با كره آب كنيد. در مرحله بعد شكر را اضافه كرده و با شكلات آبشده بهخوبي به هم بزنيد. خامه پرچرب را همراه با وانيل و پودر نارگيل بهخوبي هم بزنيد و به شكلات آبشده اضافه كنيد سپس مواد را روي حرارت ملايم گاز قرار داده و هر چند لحظه يكبار آن را به هم بزنيد. موس آماده شده را در ظرفي كه ميخواهيد سرو كنيد، بريزيد و داخل يخچال قرار دهيد. براي سرو، پرتقال را به 4 قسمت بريده و كنار ظرف قرار دهيد.
ماهي ترد
ماهيها را مربعمربع برش بزنيد و داخل سيني فر بچينيد. روغن زيتون همراه با نصف ليموي تازه را به سيني اضافه كنيد سيرها را با پوست كنار ماهيها بچينيد، بعد نمك و فلفل را روي تكههاي ماهي بپاشيد و پوست ليمو را روي ماهيها رنده كنيد. در آخر فلفل قرمز را ريز كرده و با دانههاي كنجد روي ماهيها بپاشيد، جعفري را خرد كرده و كنار بگذاريد. مطمئن شويد كه مواد بهخوبي به خورد ماهي رفته است سيني ماهي را در طبقه بالاي فر بهمدت10دقيقه قرار دهيد تا زماني كه ترد و طلايي شود و هنگام سرو ماهي جعفري خرد شده را براي تزئين غذا استفاده كنيد.
باسلام خدمت آشپزان پی سی....
طرز تهیه فلافل رو می خواستم
باتشکر
مواد لازمنقل قول:
باسلام خدمت آشپزان پی سی....
طرز تهیه فلافل رو می خواستم
230 گرم : نخود
يك پيمانه : آرد
2 قاشق غذا خوري : آبليمو
1 تا 2 عدد : تخم مرغ
2 قاشق غذا خوري : گشنيز خرد شده
به ميزان لازم : نمك و فلفل
طرز تهيه:
نخود را پخته و كوبيده و با تخم مرغ مخلوط مي كنيم بعد گشنيز را درون مايه مي ريزيم و بعد آبليمو و نمك و فلفل اضافه كرده و خوب مايه را با هم مخلوط مي كنيم. روي يك سطح صاف كمي آرد پاشيده و فلافل ها را به صورت استوانه كوچك يا گلوله در آورده در آرد مي غلتانيم و بعد در روغن سرخ مي كنيم
بسته به سلیقه افراد ممکته است مواد اولیه کمی متفاوت باشه ولی ماده اصلی پخت فلافل
نخود پخته است
منبع dastpokht.ir
من می خوام مثل فلافل های بیرون باشه نه طرز تهیه فلافل اصلینقل قول:
می بینی تو بیرون فلافل کمی حالت ناپخته داره اون چه جوریه پختش(انقدر اون جوری خوردم به اون عادت کردم و دوست دارم اون جوری باشه.)
پختش زیاد فرق نمی کنه اگه تکه هایی رو که درست می کنی ضخیم باشه بعد از سرخ شدن سوخاری نمی شه و اصطلاحا ابداره اگه نازک باشه سوخاری می شه و تردنقل قول:
من می خوام مثل فلافل های بیرون باشه نه طرز تهیه فلافل اصلی
می بینی تو بیرون فلافل کمی حالت ناپخته داره اون چه جوریه پختش
باید چند بار درست کنی تا قلقش دستت بیاد
مواد لازم :
60 گرم کره
60 گرم آرد الک شده
6 تخم مرغ زرد سفیده جدا شده
0.5 لیتر شیر
200 گرم پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی ( gruyere cheese )
فلفل سیاه و جوز هندی کمی و اندکی نمک
طرز تهیه :
فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید . کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم .
و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند . و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .
ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید .
در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود . مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم . حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم . یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه می پزیم . بعد از آن دمای فر را به 180 کم می کنیم و تا 25 الی 30 دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود .
داغ داغ بخوریید .
طرز تهیه سالاد یونانی:
مواد لازم: خیار
گوجه
پیاز بنفش
جعفری
شوید
نان(ترجیحا نون جو)
پنیر صبحونه(پنیر سفید)
آبلیمو روغن زیتون نمک
اول خیار (با پوستش) و گوجه رو درشت خورد کنید بعد پیاز رو خورد کنید شوید و جعفری رو ریز ریز کنید پنیر سفید رو هم شکل مکعب های کوچیک خورد کنید ...نان رو هم خورد کنید روغن زیتون فراوون به مواد اضافه کنید به اندازه دلخواه هم نمک و آبلیمو بزنید..
نوش جان...:31:
واقعا خیلی خیلی خوشمزس...امتحان کنید
فردا جمعه هست وبا توجه به سردی هوا ابگوشت خیلی می چسبه
آبگوشت با رب انار
مواد لازم ( برای 5 يا 6 نفر) :
نيم كيلو گوشت سردست ، دو عدد پیازمتوسط ، يك فنجان نخود و لوبيا سفيد ، چند عدد فلفل سبز ريز ، 250 گرم سيب زمينی استانبولی ، 1 ليوان آب انار، يك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی ، به ميزان كافی نمك و فلفل وزردچوبه
طرز تهيه:گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پياز خرد شده و روغن كمی تفت دهيد. نخود و لوبيا را از قبل خيس كنيد.
بعد از خيس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 ليوان آب داغ روی شعله ملايم بپزيد. رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهيد. سپس آب انار، سيب زميني، نمك و فلفل را اضافه كنيد. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نماييد.
منبع : sarashpaz.ir
نمی دونم این غذایی رو که می خوام معرفی کنم قبلا اموزشش داده شده یا نه اگه تکراری بود ببخشید
بنظر من غذای فوق العاده ایی هست بخصوص برای صبحانه
چون من اعتقاد دارم یکی از اصلی ترین وعده های غذایی صبحانه هست
این غذا بسرعت اماده می شه حداکثر 20 دقیقه
اگه مایل هستید این غذا رو تو وعده صبحانه میل کنید برای تسریع در اماده شدن می تونید کوفته ریزه رو شب قبل اماده کنید
کله جوش
مواد لازم : گوشت چرخ كرده 500 گرم ، پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري ، گردو 3 قاشق سوپخوري ، كشك 2 فنجان ، نعناع 1 قاشق سوپخوري ، روغن 150 گرم ، نمك قدريطرز تهيه :گوشت را با يکي دو عدد پياز رنده شده و کمي نمک و فلفل مخلوط ميکنيم و کوفته ريزه درست مي نمائيم روغن را در ظرفي مي ريزيم روي آتش مي گذاريم داغ که شد کوفته ها را در روغن کمي سرخ ميکنيم نعناع را روي کوفته مي ريزيم و يک تفت ميدهيم در صورت تمايل يک قاشق مربا خوري زرد چوبه بآن ميزنيم و يک ليوان آب و کمي نمک داخل کوفته ميريزيم و پياز داغ را اضافه ميکنيم بعد از چند جوش که آب کوفته نصف شد کشک را بآن مخلوط مي کنيم بعد از يکي دو جوش ظرف را از روي آتش بر مي داريم کمي گردو بآن مخلوط ميکنيم در ظرف ميکشيم کمي هم گردوي خورد کرده روي آن مي پاشيم
منبع : sarashpaz.ir
اول تشكر مي كنم بابت زحمات همه دوستان اينجا
اما يه نظر و درخواستي دارم شايد اين تاپيك رو كمي مفيد تر بكنه
تو كشور هاي ديگه نوعي از مهماني ها و دسته اي از دور هم گرد آمدها هست كه براي خوردن غذا هاي و نوشيدني هاي خاص بكار ميره و يك گروه جمع ميشن دور هم تا اون نوع خاص غذا مخصوص اون مهموني رو دور هم بخورن و دور هم گپ بزنن و خوش بگذرونن (ببخشيد اگه بد مفهوم رو رسوندم اما نمي دونم چه جوري بايد توضيح مي دادم اينو) مثلا يك نوع از اينها فوندو هست كه مهمان ها دور ميز فمندو قرار ميگيرند و سس خاصي در ظرف فوندو هست و مواد خوراكي مخصوص ان كنارش و با چنگال مخصوص ان خ.راكي را در ظرف ميزنن و بعد پختن (يا مخلوط كرن) مي خورن و در كنار اون به صحبت و خنديدن مي پردازن
از اين نوع مهماني ها و غذاهاي خاص ان هم اگه ذكر كنيد بسيار عالي ميشه
محتوای مخفی: تعريف فوندو در ويكي فوندو
محتوای مخفی: ست سرویس فوندو
مواد لازم سيبزميني با شويد
سيبزميني با پوست: 500 گرم
آويشن: چند برگ
شويد تازه: به ميزان لازم
نمك و روغن زيتون: به ميزان لازم
مواد لازم ماهي دودي
شاهي: 100 گرم
ماهيدودي: 400 گرم
ريحان: يك دسته كوچك
ادويه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
مواد لازم لبو
لبو پختهشده: 3 عدد
سركه بالزاميك: به ميزان لازم
برگهاي ريحان ريز: به ميزان لازم
پنير روستايي: 250 گرم
آويشن تازه: چند برگ
شكر: يك پيمانه
برای شروع
سيبزمينيها را شسته و آب آن را بگيريد. كتري را آب كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد. يك قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد، نان تست را آماده كرده تا كنار غذا سرو كنيد.
سالاد سيبزميني با شويد
سيبزمينيها را به 4 قسمت مساوي با چاقو تقسيم كنيد بعد داخل قابلمهاي كه با آب جوش پر شده قرار دهيد تا بهخوبي بپزد مقداري نمك به آن اضافه كرده و در آن را بگذاريد. هنگامي كه مطمئن شديد كه سيبزمينيها پخته شده است آن را آبكش كرده و درون ظرف سالاد قرار دهيد. مجدد به سيبزمينيها نمك و روغن زيتون بزنيد كمي آويشن و شويد تازه به آن اضافه كنيد، ليمو را با چاقو ببريد و آب آن را روي كل مواد بريزيد.
دسرلبو
لبوها را شسته و در يك قابلمهاي كه با آب جوش پر شده است قرار دهيد تا كاملا پخته شوند. شكر را به آب اضافه كنيد تا قوام بيايد.
لبوهاي پختهشده را با چاقو برش بزنيد و درون ظرف بريزيد. برگ ريحان را همراه با آويشن به آن اضافه كنيد. سركه بالزاميك را كمي روي آن بريزيد. برگ ريحان را همراه با آويشن به آن اضافه كنيد. سركه بالزاميك را كمي روي آن بريزيد، ليمو را نصف كرده و آب آن را بگيريد و در آخر مقداري پنير روي آن قرار دهيد و هنگام سرو كنار ماهي بگذاريد.
ماهي دودي همراه با...
ماهيها را شسته و فيله آن را در بياوريد و در ماهيتابه سرخ كنيد. مقدار كمي نمك و روغن زيتون به ماهي بزنيد و بگذاريد تا كاملا سرخ شود.
برگهاي شاهي و ريحان را از برگ جدا كرده و برگها را با ليمو و نمك و روغن زيتون مخلوط كنيد. ماهي را از ماهيتابه در آورده و با بقيه مواد مخلوط كنيد. هنگام سرو ماهي، سالاد سيبزميني را همراه با لبو كنار ظرف ماهي بچينيد.
كره را روي نان تست ماليده و در بشقاب ماهي قرار دهيد.
مواد لازم:
حلوای آرد گندم: حدود ۵۰۰ گرم
مغز گردو: یک قاشق غذاخوری
کشمش سیاه: یک قاشق غذاخوری
مغز پسته: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: یک قاشق غذاخوری
کپسول (کاغذهای کوچک مخصوص قرار دادن حلوا): به تعداد لازم
ترافلهای رنگی برای تزئین
روش تهیه:
آماده کردن این توپکها کار بسیار سادهای است. ابتدا تمام مغزها را با هم ریز خرد کرده و همه را با عسل و کشمش مخلوط میکنیم. کنجد را نیز به آنها اضافه کرده و وقتی همه را با هم خوب ترکیب کردیم، یک مایه غلیظ آماده میشود. از حلوا هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته یک قاشق چایخوری کوچک از مواد مغزها میان آن میگذاریم و در دست گوی میکنیم. گویها را در ترافلهای رنگی غلتانده و در کپسولها قرار میدهیم و سرو میکنیم.
این توپکهای حلوایی هم خوشمزه هستند و هم مقوی. به خاطر داشتن آرد و روغن انرژی زیادی به کودک میرسانند و مغزهای موجود در آن، این توپکها را به غذایی پر از ویتامین تبدیل میکند
پ.ن: باتشکر از دوست خوبم که این مطلب رو برام ایمیل کرد
:11:
مواد لازم :
نان تست یا باگت کوچک: به تعداد لازم
گوجه فرنگی، خیار شور، انواع سسهای دلخواه و کاهو برای بین ساندویچ
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ
تخم مرغ: 4 عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده: یک لیوان
سینه یک مرغ کامل: پخته شده
پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شیر: یک سوم لیوان
آرد: 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
زغفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای ریز خرد شده: یک سوم لیوان
روش تهیه:
ابتدا مرغ را که از قبل پخته و زعفران زدهایم خرد کرده و کنار میگذاریم. آرد، شیر و تخممرغ را با هم توسط همزن دستی مخلوط کرده، بقیه مواد را به همراه مرغ به مخلوط اضافه کرده، همه را با هم مخلوط میکنیم. یک حلقه فلزی یا قالب مخصوص سرخ کردن که اندازه نانی که برای ساندویچ در نظر گرفتهایم باشد، انتخاب کرده، داخل روغن داغ قرار میدهیم و از مایه کوکو داخل آن میریزیم. وقتی خودش را گرفت قالب را برداشته و کوکو را داخل روغن پشت و رو میکنیم تا دو روی آن سرخ و طلایی شود.
موادلازم ( جهت 3تا 4 نفر):
شلغم پوست گرفته و رنده شده نیم کیلو
گشنیزیا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده 2عدد متوسط
لیمو دوعدد
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده اندکی
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم
بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه : به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب
سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.