داداش فکر کنم اشتباه نقل قول کردی :31:نقل قول:
Printable View
داداش فکر کنم اشتباه نقل قول کردی :31:نقل قول:
یا شما فقط باید یک انتخاب داشته باشید که همچین چیزی درست در بیادنقل قول:
یا همه انتخاباتون یکی باشه
یا رتبتون خیلی خراب باشه
من خودم رتبم 700 شده بود پارسال انتخاب اولم رو گیلان زده بودم انتخاب های بدیمو علم و صنعت و شیراز و اصفهان و با اینکه اون دانشگاه ها بهتره و نمره قبولی اونا رو هم اورده بودم ولی گیلان قبول شدم
به ترتیب بررسی می کنن ربطی به اینکه کدوم دانشگاه بهتره نداره!!!!
احتمالا ایشون اشتباه متوجه شده! :20:
خب ما هم داریم همینو میگیم،اما ایشون باز حرف خودشو میزنهنقل قول:
دوستان محترم خواهشا تاپیک رو منحرف نکنید. از بحث و کل کل خودداری کنید.
تاپیک داره منحرف میشه...
با تشکر
10 ام شد پس چرا نتیجه آزاد نیووومد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
تازه هنوز هیچ خبرگزاری اعلام نکردهنقل قول:
دو روز قبل از اینکه بیاد خبرگزاری ها اعلام میکنند
تازه نتايج ارشد هم نيومده :(
معمولا بعد كارشناسي مياد يا قبلش؟
همیشه قبل کارشناسی میادنقل قول:
دیگه زیادی دارن دیر می دن امسال :13:
دوستان آزاد خبری شد اطلاع رسانی کنید لطفا ممنونم
یکی از دوستام زنگ زده مرکز آزمون گفتن هفته دیگه اعلام میشه ولی تاریخ دقیق نگفتننقل قول:
من موندم کسی توی سازمان سنجش نیست گوشیرو برداره یا...
هرچی زنگ میزنی اشغاله و اگه هم زنگ بخوره گوشی رو برنمیدارن
نتایج آزمون کارشناسی دانشگاه آزاد، عصر روز شنبه 13 شهریور و نتایج آزمون کارشناسی ارشد آزاد، روز دوشنبه 15 شهریور بر روی سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد به نشانیقرار می گیرد.کد:www.azmoon.org
تلویزیون که گفت azmoon.com نتایج رو میده؟!نقل قول:
آره azmoon.com نتايج رو ميذاره ! اين دوستمون اشتباه شنيدن !!!نقل قول:
تلویزیون که گفت azmoon.com نتایج رو میده؟!
نقل قول:
آره azmoon.com نتايج رو ميذاره ! اين دوستمون اشتباه شنيدن !!!
من همین الان شنیدم...گفت azmoon.org میزاره !!!!
تا اونجا كه من ميدونم azmoon.con ماله اعلام نتايجشه و azmoon.org ماله ثبت نامش !نقل قول:
من همین الان شنیدم...گفت azmoon.org میزاره !!!!
حالا هر كدوم ! موقع اعلام نتايج همه رو امتحان مي كنيم ...! :31:
کلاً جفتش یکیه!!!!:31:نقل قول:
تا اونجا كه من ميدونم azmoon.con ماله اعلام نتايجشه و azmoon.org ماله ثبت نامش !
حالا هر كدوم ! موقع اعلام نتايج همه رو امتحان مي كنيم ...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به خدا من هم می دونم azmoon.com برای نتایج هست اما خودم شنیدم گفت azmoon.org حتی org رو اُرگ خوند.
مدرک (:21:):
کد:http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8906120645
کد:http://www.fardanews.com/fa/news/119668/زمان-اعلام-نتایج-کنکور-دانشگاه-آزاد
کد:http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1605866&Lang=P
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?pr=a&NewsID=1144584
ولی اگه به برنامه های تلویزیون دقت کرده باشه یه صفحه رو نشون میداد که بیشتر شبیه به صفحه ی زیر است نه اون.نقل قول:
AZMOON.COM
من هم قبول دارم عزیز. ولی این چیزیه که همه خبرگزاری ها اعلام کردن. دیگه خودتون ببینید که چقدر شیر تو شیره که چند ساله که کارنامه ها رو روی azmoon.com می ذارن ولی الآن همه ی خبرگزاری ها اعلام کردن که اعلام نتایج از سایت azmoon.org انجام خواهد شد. حالا تا فردا صبر می کنیم ببینیم کدومشه. من که فکر می کنم همون azmoon.com نتایج رو اعلام کنه.نقل قول:
حالا چرا سر اين موضوع بحث ميكنيد؟ خب فردا هر دوش رو نگاه كنيد.
خوب بچه ها دامین azmoon.org رو ریدیرکت کردن رو azmoon.com یعنی هر کدومو بزنید وصل میشید به azmoon.com
من که انتخاب اول: مهندسی نفت علوم تحقیقات قبول شدم.
منم انتخاب اولامو اوردم مامایی نجف آباد _صنایع غذایی شهرضا_شیمی کاربردی شهرضا:20:
منم اولین انتخابم قبول شدم .مهندسی شیمی تهران شمال 300 تا تراز هم زیادی اوردم !همش دارم حرص میخورم چرا دست پائین گرفتم !!!
منم نرم افزار نجف اباد قبول شدم.ولی با تراز و رتبم میشد همه اولویت هام رو بیارم که خراب کردم تو انتخاب رشته.دوست داشتم انتخاب سومم رو بیارم
سال تحصيلي جديد دانشگاهها با حضور بيش از سه ميليون و پانصد هزار دانشجو در حالي از هفته آخر شهريور آغاز ميشود كه اجراي طرح «اصلاح تقويم آموزشي دانشگاهها» به امسال نرسيد و اين طرح همچنان در نوبت بررسي وزارت علوم و شوراي عالي انقلاب فرهنگي قرار دارد.
براساس اعلام وزارت علوم، سال تحصيلي جديد امسال نيز طبق روال سالهاي گذشته آغاز خواهد شد و دانشگاهها فعاليت خود را از دهه آخر شهريور ماه از سر خواهند گرفت.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ثبتنام و فعاليتهاي دانشگاههاي پايتخت از جمله دانشگاههاي علم و صنعت، اميركبير، شريف، شهيد بهشتي، علامه طباطبايي، الزهرا(س)، خواجه نصيرالدين طوسي و ... از هفته پاياني شهريور آغاز ميشود.
در ميان دانشگاههاي پايتخت، دانشگاه تهران، نماد آموزش عالي كشور و دانشگاه تربيت مدرس براساس تقويم آموزشي و برخلاف ساير دانشگاهها، فعاليتهاي خود را از سوم مهر ماه از سر ميگيرند.
براساس اين گزارش دانشجويان دانشگاه علم و صنعت ميتوانند از روز شنبه 13 شهريور لغايت چهارشنبه 24 شهريور ماه اقدام به ثبت نام واحد درسي كنند.
همچنين كلاسها از تاريخ 27 شهريور ماه آغاز ميشود و زمان حذف و اضافه هم از شنبه 3 الي چهارشنبه 7 مهرماه تعيين شده است.
تاريخ شروع حذف اضطراري براي دانشجويان دانشگاه علم و صنعت، شنبه 10 مهرماه، آخرين مهلت حذف اضطراري چهارشنبه 17 آذر و پايان كلاسها چهارشنبه 15 دي ماه ميباشد. همچنين از روز شنبه 18 الي چهارشنبه 22 دي ماه امتحانات آزمايشگاهها و كارگاهها و از روز شنبه 25 دي الي پنجشنبه 7 بهمن ماه امتحانات پايان نيم سال اول اين دانشگاه برگزار خواهند شد.
دانشگاه خواجه نصير الدين طوسيتاريخ ثبت نام نيم سال اول تحصيلي 90-89 دانشگاه خواجه نصير از روز دوشنبه 22 لغايت سه شنبه 23 شهريور ماه خواهد بود. همچنين زمان آغاز كلاسها 27 شهريور، حذف و اضافه 6 و 7 مهرماه و پايان مهلت حذف اضطراري 10 آذر خواهد بود، ضمن آنكه امتحانات اين دانشگاه از تاريخ 20 دي ماه آغاز و تا دوشنبه 4 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
دانشگاه تهرانبه گزارش ايسنا، سال تحصيلي جديد در دانشگاه تهران از 3مهرآغاز خواهد شد و زمان حذف و اضافه 10الي 15 مهر، حذف اضطراري13 و 14آذر، کنترل نهايي 22 و23آذر و ارزشيابي 27آذر تا 8 دي ماه خواهد بود. پايان کلاسهاي نيمسال اول 23دي اعلام شده است و امتحانات از 25دي ماه آغاز و تا 7بهمن ادامه خواهد داشت.
گفتني است، ثبت نام نيمسال دوم سال تحصيلي 90-89، 14 لغايت 16 دي است.
دانشگاه صنعتي شريف
ثبت نام دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي شريف از روز شنبه 13 شهريور تا سه شنبه 16 شهريور، ثبت نام دانشجويان كارشناسي از شنبه 20 شهريور تا سه شنبه 23 شهريور و ثبت نام دانشجويان تحصيلات تكميلي ورودي 89 هم 27 و 28 شهريور خواهد بود.
شروع كلاسهاي دانشگاه دوشنبه 29 شهريور ماه خواهد بود و زمان ترميم و ثبت نام با تاخير شنبه 10 الي چهارشنبه 14 مهر، پايان كلاسها يكشنبه 12 دي و امتحانات پايان ترم شنبه 18 دي لغايت شنبه 2 بهمن ماه اعلام شده است.
دانشگاه شهيد بهشتي
به گزارش ايسنا، دانشجويان دانشگاه شهيد بهشتي ميتوانند از تاريخ شنبه 20 الي چهارشنبه 24 شهريورماه اقدام به انتخاب واحد كنند. با توجه به اينكه كلاسها از 27 شهريور ماه آغاز ميگردد، بنابراين زمان تثبيت ثبت نام 3 و 4 مهر، حذف و اضافه 10، 11 و 13 مهر و آخرين مهلت حذف تك درس 10 آذر خواهد بود.
كلاسها در تاريخ 15 دي ماه به كار خود پايان ميدهند تا امتحانات از تاريخ 18 الي 29 دي ماه برگزار شوند.
دانشگاه الزهرا(س)
بنابراين گزارش، ثبت نام و انتخاب واحد دانشجويان دانشگاه الزهرا(س) از تاريخ 21 الي 24 شهريور ماه انجام ميشود و زمان آخرين مهلت ارايه درخواست مرخصي 27 شهريور و شروع كلاسها در همين روز خواهد بود.
دانشجويان ميتوانند در تاريخهاي 10 و 11 مهرماه جهت حذف و اضافه اقدام نمايند و تاريخ آخرين مهلت حذف اضطراري 10 آذر و گستره ارزش يابي 6 آذر الي 2 دي ماه خواهد بود.
كلاسها در 16 دي ماه به كار خود پايان داده و امتحانات از 18 دي ماه آغاز ميگردند و امتحانات دروس عمومي از 18 الي 20 دي ماه و امتحانات دروس تخصصي از 21 الي 30 دي ماه ادامه خواهد داشت.
دانشگاه تربيت مدرس
به گزارش ايسنا، انتخاب واحد دروس مدرسي كليه دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس20 تير ماه خواهد بود. همچنين انتخاب واحد دروس تخصصي دانشجويان دانشكدههاي فني و مهندسي، برق و كامپيوتر، كشاورزي، منابع طبيعي و علوم دريايي و هنر، 21 الي 23 و 26 تيرماه و دانشجويان دانشكدههاي علوم انساني، مديريت و اقتصاد، علوم پايه، علوم رياضي، علوم زيستي، علوم پزشكي، هم 27 الي 30 تير ماه خواهد بود.
گفتني است؛ كلاسهاي دانشجويان از 3 مهرماه آغاز ميشود و زمان حذف و تعويض دروس، 18 الي 20 مهرماه و حذف تك درس 20 آذر ماه خواهد بود.
كلاسها در تاريخ 23 دي ماه پايان مييابد و امتحانات دروس مدرس 25 الي 29 دي و امتحانات دروس تخصصي 2 الي 12 بهمن ماه برگزار خواهد شد.
دانشگاه اميركبير
دانشجويان دانشگاه صنعتي امير كبير طي روزهاي سهشنبه و چهارشنبه 16 و 17 شهريور ماه سال جاري ثبتنام ميكنند و از دانشجويان ورودي جديد نيز روز يكشنبه 21 شهريور ماه ثبت نام انجام ميشود و دانشجويان 28 شهريور ماه ميتوانند نسبت به حذف و اضافه دروس اقدام نمايند.
دانشگاه علامه طباطبايي
به گزارش ايسنا، انتخاب واحد و ثبت نام دانشجويان علامه از 13 لغايت 24 شهريور ماه خواهد بود.
كلاسها در 27 شهريور آغاز خواهد شد و زمان حذف و اضافه نيز از 3 الي 11 مهر و حذف اضطراري تا 10 آذر ماه اعلام شده است.
گفتني است، امتحانات دانشجويان از 18 دي آغاز و تا 29 دي ماه ادامه خواهد داشت.
ثبتنام دانشجويان و فعاليت دانشگاهها در سال تحصيلي 90-89 كمتر از يك هفته ديگر در حالي آغاز ميشود كه بسياري از كارشناسان بر اصلاح تقويم آموزشي دانشگاهها تاكيد داشته و سيستم دو ترمه دانشگاهها را با توجه به تعطيلات رسمي و غيررسمي كشور، پاسخگوي اهداف برنامه پنجم توسعه و سند چشمانداز نميدانند.
این فکر کنم طبیعتا برای سال بالایی ها باشه دیگه؛ اخه شروع ثبت نام رو 13 (امروز) نوشته. پس با این حساب نباید چیزی به اومدن نتایج سراسری مونده باشه.
سلام دوستان ،
این نتایج نهایی سراری کی اعلام میشه ؟
تا دو سه تا از بچه ها از استرس سکته نکنن نمیاد!نقل قول:
سلام دوستان ،
این نتایج نهایی سراری کی اعلام میشه ؟
فکر کنم الان دیگه اوایل نیمهی دوم شهریور ماه باشه ( امروز 15 شهریور و ساعت نزدیک به 12 )
یا امشب یا فردا شب یا پس فردا شب میاد! :دی
خوب آره دیگه .. ولی قید " اوایل " کمی متفاوت تره !!!! حداکثر میتونه تا 20 ام باشه !نقل قول:
خب نیمه ی دوم شهریور از الان شروع میشه تا 31م!!!
یا هیچ وقت ...:دینقل قول:
یا امشب یا فردا شب یا پس فردا شب میاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه رفتم ... ایشالا همتون پذیرفته شید ...
به این نتیجه میرسیم :
تا زمانی که اخبار اعلام نکنه خبری نیست.
مطمئن باشيد نه امروز اعلام ميشه نه فردا ! چون حتما بايد قبلش تو رسانه ها بگن كه چه روزي اعلام مي كنند اونوقت ديگه شب قبلش ميدن بيرون ...
وای پس چرا نمیدن!
عجب خریتی کردم ازاد ننوشتم گفتم میشینم میخونم میرم سراسری ولی امان از ک.گ! :31: از اینجا رونده و از اونجا مونده شدم! :41: همه ی رفقام یا وی سراسری رتبشون خوب شد یا حداقل آزاد قبول شدن. :19: من توی انتخاب رشته فقط 3 تا رشته نوشتم! مکانیک و صنایع غیرانتفاعی فولاد و صنایع پیام نور مرکز اصفهان... ای کاش غیر انتفاعی را بیارم! :13:
آقا مطمئن باشيد امشب هم نميدند :41: آخه اخبار هنوز چيزي اعلام نکرده. عجب نامردايي هستندا
معاون فرهنگي دانشگاه شهيد چمران اهواز گفت: نخستين جلسه ستاد استقبال از دانشجويان تازه وارد دانشگاه شهيد چمران اهواز با حضور كليه اعضاي ستاد به منظور هماهنگي ميان بخشها و تدوين برنامهها تشكيل شد.
به گزارش سرويس صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر مجتبي مقبل الحسين در مورد اين ستاد گفت: ستاد استقبال از دانشجويان تازه وارد امسال با رويكردي فرهنگي فعاليت خود را آغاز كرده است.
دبير ستاد استقبال از دانشجويان جديدالورود ادامه داد: با توجه به اينكه امسال ثبت نام دانشجويان تازه وارد مقطع كارشناسي به شيوه اينترنتي و غيرحضوري انجام ميشود، لذا فعاليت ستاد استقبال بيشتر به سمت فرهنگي، تبليغاتي و اطلاعرساني سوق داده شده است.
مقبلالحسين با بيان اينكه اين ستاد همه ساله با هدف خدمت رساني و راهنمايي دانشجويان جديدالورود و همچنين تأمين رفاه همراهان دانشجويان و تسهيل در امر ثبت نام تشکيل ميشد، عنوان كرد: امسال بخش ثبتنام از اين ستاد جدا شده و رويكرد و فعاليت اين ستاد در راستاي ارائه اطلاعات آموزشي، معرفي دانشگاه، معرفي و ارائه خدمات دانشجويي، معرفي فعاليتها، برنامهها و واحدهاي فرهنگي دانشگاه خواهد بود.
وي با بيان اينكه در اين ستاد ضمن راهنمايي و پاسخ به پرسشهاي دانشجويان ورودي جديد، بروشور و كتابچه معرفي دانشگاه نيز با محتواي معرفي تاريخچه دانشکدهها به دانشجويان وروردي جديد ارايه ميشود، اظهاركرد: علاوه براين، آشنايي دانشجويان با فعاليتهاي بسيج دانشجويي، راهنمايي دانشجويان ورودي جديد براي تسريع در انجام امور و همچنين آشنا كردن آنها با انواع دانشکدههاي دانشگاه، ساختمانهاي اداري و خدماتي دانشگاه از ديگر اقدامات اين ستاد در طول اين مدت خواهد بود.
معاون فرهنگي دانشگاه شهيد چمران اهواز با اشاره به برگزاري نخستين جلسه اين ستاد كه با حضور سرپرست دانشگاه، معاونان فرهنگي، دانشجويي، آموزشي، مديران خدمات آموزشي، امور فرهنگي، نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و روابط عمومي برگزار شد، تصريح كرد: در اين جلسه مقرر شد كه تمامي بخشها برنامههاي خود را به ويژه در حوزه فرهنگي مدون و در نشست بعدي ستاد ارائه نمايند.
دبير ستاد استقبال از دانشجويان دانشگاه شهيد چمران اهواز با اشاره به تفکيک معاونتهاي دانشجويي و فرهنگي خاطرنشان كرد: امسال برنامههاي جديتر و گستردهتري در حوزه فرهنگي دانشگاه برگزار خواهد شد.
میگم عوض اینکه هر کی واسه دانشگاه آزاد یه تاپیک بزنه یکی از مدیرا یه تاپیکی میزد که همه سؤالات مربوط به نتایج آزاد میرفت توی اون...!