فکر کنم دستم خورده و فعال شده (اگر به صورت پیشفرض غیرفعال باشه)
البته الا غیرفعالش کردم
چه اتفاقی روی سیستم افتاده!!! به صورت کلی
Printable View
فکر کنم دستم خورده و فعال شده (اگر به صورت پیشفرض غیرفعال باشه)
البته الا غیرفعالش کردم
چه اتفاقی روی سیستم افتاده!!! به صورت کلی
submisson error :19:
دوستان بعضی از فایل های رو میخوام کاری بهش نداشته باشه این ارور بالا رو میاره میشه توضیح بدید ؟:20:
چند بار هم از دوستان پرسیدم . به غیر از اون تم های پست اول ، تم دیگه ای سراغ ندارید ؟ :13:
این کمودو برنامه های دیگه ای مثل سرعت دادن به سیستم و پاکر کردن ریجستری و ..... داره ؟ ( در صورت وجود لینک دانلود رو میشه بزارید ؟؟ ) :10:
اگر اشتباه نکنم یکی دیگه هم این سوال را پرسیده بود که تم قشنگ تر نداره (مثل کسپر یا نورتون) مهران هم جواب داد خیر همین چند صفحه ی پیش بود میتونید نگاه کنیدنقل قول:
بهتره برای پاک کردن ریجستری از CCleaner استفاده کنید ولی اگر میخواهید از برنامه کومودو استفاده کنید لینکش را پایین گذاشتم
کد:http://www.comodo.com/home/support-maintenance/system-cleaner.php?entryURL=
واقعا عجب آنتی ویروس خوبی هست. من از Avast استفاده می کردم ولی بعد از خوندن پست های اول و دوم و دیدن فیلم ها عاشق COMODO شدم.
فقط یک سوال دارم من از V P N استفاده می کنم بعد از هر بار کانکت شدن ازم سوال می کنه و اون را به عنوان یک Network جدید اضافه می کنه می خوام بدونم راهی هست که دیگه این سوال را نپرسه؟
باید ip ثابت داشته باشی چون شما اتصالت معمولیه هر سری یک ip جدید میگیری به خاطر همین هم هر سری comodo سوال میکنهنقل قول:
سلام
من کومودو اینترنت سکوریتی کامپلیت2011 رو دانلود کردم
تو سایت خودش زده 69 دلار
حالا براش کیجن و کلید و ... چه جوری باید ردیف کرد؟
کلیدی وجود نداره چون نسخه کامل و مجانی یکی هستند و فقط در نسخه کامل پشتیبانی و بک آپ وجود دارد.نقل قول:
شما بایستی نسخه مجانی را دانلود می کردید که رایگان هست و همچنین هیچ فرقی با کامل ندارد .
موفق باشید .
من اینو دانلود کردمنقل قول:
از این ورژن قویتر هم داره؟کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
راستی
من کاربر آویرا بودم
خدایی خیلی خیلی ازش راضی بودم
تنها عیبی که دیدم ازش این بود که سرعت دانلود رو خیلی کم میکرد.
لطفا بدون تعصب و علاقه به این آنتی ویروس بگید که کومودو هم این مشکل رو داره؟
ممنون
نه . آخرین ورژن است . حرف نداره .نقل قول:
نه داداش . اصلا سرعت رو پایین نمی یاره . خودم یک ماه هست که دارم و اصلا مشکلی نداره . خیلی قوی هم هست .نقل قول:
راستی
من کاربر آویرا بودم
خدایی خیلی خیلی ازش راضی بودم
تنها عیبی که دیدم ازش این بود که سرعت دانلود رو خیلی کم میکرد.
لطفا بدون تعصب و علاقه به این آنتی ویروس بگید که کومودو هم این مشکل رو داره؟
ممنون
همونطور که دوستمون آقاهادی اشاره کرده در سرعت اینترنت هیچ تاثیری نداره وسبکیش هم تقریبا در حد آویرا هستنقل قول:
فقط تنظیمات وتو ضیحات توی صفحه اول مطالعه کن
موفق باشید:10:
God Bless Melih
این خطای submisson error یعنی چی ؟نقل قول:
یک عکس از پیغامش بذار... بعدش هم بگو چه فایلی و مربوط به چه برنامه ای هست.نقل قول:
سلام
نمی دونم سوالم تکراریه یا نه
من نود 32 دارم ( اینترنت سکویتی بیزینس ادیشن ) از اونجایی که دوست دارم فایروالم کومودو باشه ، راهی هست که بشه فقط فایروال رو کومودو کرد ؟
بله میشه ولی شما باید nod32 نسخه ی آنتی ویروس را نصب کنی با فایروال کومودونقل قول:
نسخه ی شما فایروال داره و اگر کومودو را هم نصب کنی تداخل ایجاد میشه
اگه زحمتی نیست لینک هم بدید
من 64 بیتی میخوام و اصلا آیا این کار بهتره یا نه ؟
در مورد استفاده از ناد32+فایروال کمودو به نظر من این کار رو نکنید بهتره. چون در کار یکی یا هر دوی این برنامه ها اختلال ایجاد میشه. مشکل هم نمیاد روی صفحۀ دسکتاپ با فونت قرمز بنویسه مشکل دارید.نقل قول:
بهر حال پیشنهاد من استفاده از Comodo Internet Security است. اولین مشکلی هم که ممکنه پیدا کنی با پروسۀ ekrn.exe برای Web Access در ناد32 هست چون فایروال کمودو جلوشو ممکنه بگیره.
اگر خواستید طبق سلیقۀ خودتون انتخاب کنید اما مشکلاتش را هم قبول کنید.
موفق باشید.
لینک دانلود فایروال کمودو
کد:http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html
دوستان من مودم adsl رو روی تنظیمات pppoe گذاشتم
وقتی برای استفاده از شیرینگ ماهواره ای استفاده میکنم مشکلی ندارم
اما از امروز صبح وقتی با کامپیوتر استفاده میکنم هر چند دقیقه یه بار چراغ adsl و internet من خاموش میشه و بلافاصله وصل میشه . این اتفاق وقتی رخ میده که من سایت باز کنم .
احساس میکنم مشکل از کمودو هستش .
نظری ندارید ؟
مشکل شما فقط در حد یک چراغ خاموش و روشن شدن است؟ یا کلا اینترنت شما قطع میشه؟ بیشتر و واضح تر توضیح بدید لطفا.نقل قول:
سلام به همه به خصوص استاد مهران ؛:11:
امروز یه فلش رو به کامپیوتر زدم که میشه گفت مخزنی از ویروس بود البته ویروس شناخته شده ، 5 تاشو usb disk security پاک کرد گفتم با کمودو و آویرا یه اسکن کنم ببینم چی میشه ، با کمودو اسکن کردم که نوشت 4 فایل اسکن شده و هیچکدوم رو ویروس تشخیص نداد اما با آویرا که اسکن کردم 5 تا ویروس گرفت ! همشون هم شناخته شده بودند مثل newfolder.exe و recycler واز این جور چیزها ... واقعاً تعجب کردم از کمودو ، آنتی ویروسی که هوش مصنوعی خوبی در شناخت ویروس ها و مخرب های ناشناس داره نباید چندتا ویروس دست و پا افتاده رو بشناسه ؟:eh:
کاربر محترم از این که به جمع فن های کومودو پیوستید ، تبریک می گویم،نقل قول:
واقعا اظهارات شما سبب ساز ابراز حس تعجب در وجودمان گردید و بالطبع سبب ساز پریشانی روح و روانمان گردید،به دلیلی در این تاپیک بر خلاف سایر تاپیک ها برای استدلال نیازمند ارائه مستندات و ادله کافیه به منظور اثبات حکم یا نفی یک موضوع هستید،
شما مستندات لازمه را ارائه ندادید و سعی در تشویش اظهان کاربران کومودو نموده اید،
پس شما یک بکاپ از محتویات فلاش دیسکتان را آپلود نموده و در اینجا قرار دهید!
تا در سایت های نظیر ویروس توتال بررسی شوند!
||در ضمن جزئیات را نیز بگویید:ورژن دیتابیستان و چند اسکرین شات تا بررسی شوند،
مطمئنم کومودو با تکنولوژی کلاد قویتر از حتی دیتابیس های مالتی انجین نظیر gdata است چه برسه به آویرا!
آقا مهران مثلا من چند صحفه از همین سایت رو باز میکنم
وقتی میخوان لود بشه کلا هم چراغ خاموش میشه هم اینترنت ولی بلافاصله بعد از چند ثانیه وصل میشه . تو cmd وقتی ping میگیرم کلا یه پیغام دیگه میاره که که مربوط به اینه که هیچ اینترنتی به کامپیوتر وصل نیست .
وقتی به ماهواره وصل میکنم این قطعی رو ندارم
انتی ویروس ناد دارم چه برنامه ای از کومودو رو نصب کنم که کامل شن
وقتی برنامه ها میخوان به نت وصل شن کومودو برای اجازه سوال میکنه یا خیر؟
این لینک شما با ایننقل قول:
چه فرقی میکنهکد:http://www.comodo.com/home/internet-security/firewall.php
اگر شما آنتی ویروس nod32 داری (نه smart securitty) شما باید comodo firewall باید نصب کنی
لینک اول 3تا از محصول های امنیتی comodo را گذاشته دوم فقط firewall توی خود برنامه هیچ فرقی نیست
بله اگر برنامه ای نیاز به پرسیدن داشته باشه میپرسه که به مرور زمان خودش یاد میگیره و دیگه نمیپرسه
برای اطلاعات بیشتر صفحات پیشین را مطالعه کنید
نقل قول:
ممنون دوست عزیز ، من هم به توصیه مهران عزیز به کمودویی ها پیوستم
واقعاً خودم هم تعجب کردم ، بعدشم قربونت برم یه جور نوشتی سعی در تشویش اظهان عمومی دارم که خودمم هم به شک انداختی نکنه جاسوسی ستون پنجمی چیزی باشم !:31: والا آویرا ویروس ها رو پاک کرد و دیگه ویروسی روش نمونده . در ضمن من خودم یکی از طرفداران و معرفی کننده های کمودو شدم دلیلی نداره بخام دروغ بگم و کمودو رو زیر سوال ببرم اما باید واقع بین باشیم و بفهمیم عیب از کجاست !
هر دو آنتی ویروس هم آخرین ورژن خودشون هستند .
سلام علیکم و خسته نباشید
چه طور میشه تنظیم کرد که هر وقت فلش مموری را متصل میکنیم ،از ما سوال بپرسد که برای ویروس چک کنم یا نه؟
ضمنا از محصولات این شرکت برنامه دیگری هم میشناسید که خوب باشد یا خیر؟
برای نصب ضد جاسوس چه برنامه ای را در کنار این پیشنهاد میدهید؟
با تشکر
یا علی
حمید جان اینکه آنتی ویروس کمودو و یا بقیه چند نمونه را کمتر یا بیشتر شناختند که جای تعجب نداره. تعجب من هم از این نیست که کمودو چرا نتونسته تشخیص بده بلکه بیشتر از این تعچب میکنم با توجه به این همه توضیحات و مطالبی که تا کنون حداقل در این تاپیک گذاشته شده چرا باز هم دوستان فکر میکنند آنتی ویروس کمودو باید همۀ نمونه ها رو تشخیص بده و یا همچنین تشخیص کاذب یا همون False Positive هم نداشته باشه؟نقل قول:
پست زیر رو بخونید...
نقل قول:حالا آنتی ویروس کمودو 24 نمونه رو از 29 تا تشخیص داد یعنی 6 مخرب رو بیشتر از Avira و 3 مخرب را هم بیشتر از Avast تشخیص داده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923&page=153
آنتی ویروس هایی که از روی دیتابیس و هوش مصنوعی سعی در تشخیص نمونه ها میکنند هیچ وقت نمیتونند همۀ نمونه های آلوده را تشخیص بدند و این قضیه برای همۀ آنتی ویروسهای موجود فعلی صدق میکنه و ربطی به کمودو بودن نداره. آنتی ویروس کمودو هم مثل همین نمونه ای که شما اشاره کردید ممکنه نتونه در بعضی جاها تشخیصی داشته باشه و در بعضی جاها هم میبینی خیلی عالی عمل میکنه اما باید قبول کنی که آنتی ویروس فقط نقش آنتی ویروس رو میتونه بازی کنه نه بیشتر و نه کمتر.
به همین دلیل لایه های دفاعی دیگه مانند HIPS, Behavior Blocker و یا Sandbox برای محافظت از سیستم گذاشته شدند. اگر قرار بود که آنتی ویروس کمودو اینقدر قوی باشه که بتونه حتی نمونه ای رو که هنوز نوشته هم نشده تشخیص بده, خب در اینصورت چه نیازی به این لایه های دفاعی بود؟
نکتۀ دیگه اینکه اگر روزی Avira,Avast یا Nod32 ویروسی را تشخیص ندند اون ویروس بعد از اجرا شدند راحت توی سیستمشون جا خوش میکنه و سیستم رو آلوده میکنه. اما همین نمونه هایی که شما گفتید آنتی ویروس کمودو تشخیص نداد رو سعی کردید اجرا کنید ببینید چه اتفاقی میوفته؟ :46:
خب بذار من بهتون بگم, اولا که همشون در سند باکس اجرا میشدند. دوما توسط hips و یا Cloud Scanner امکان شناسایی بعضی هاشون وجود داشت.
راستی سعی کنید هر نمونه ای که آنتی ویروس کمودو تشخیص نمیده براش بفرستید تا سریعا به دیتابیس اضافه بشه. :10:
موفق باشید. :11:
اولا که اگر آنتی ویروس کمودو را غیر فعال کنید و داخل فلش مموری ویروس وجود داشته باشه حتی با غیر فعال بودن آنتی ویروس کمودو, ویروس و یا کرمی که داخل فلش مموری قرار داره نمیتونه خودش رو داخل سیستم شما کپی کنه و سیستم شما رو آلوده کنه.نقل قول:
دوما اگر کرم یا ویروس بخواد اجرا بشه در صورت وجود داشتن در دیتابیس آنتی ویروس تشخیص داده میشه و بهتون پیغام میده و اگر هم در دیتابیس وجود نداشته باشه هیچ فرقی نمیکنه شما گزینۀ اسکن مموری را داشته باشید یا نه. :31:
سوما اگر آنتی ویروس تشخیص نده و کرم بخواد از داخل فلش مموری اجرا بشه اونوقت داخل سند باکس اجرا میشه و باز هم سیستم شما آلوده نمیشه.
پس همچین گزینه ای وجود نداره چون آنتی ویروس کمودو بصورت on-Access همیشه فایل ها رو اسکن میکنه و نیازی به اسکن دستی وجود نداره. اگر خواستید میتونید با کلیک راست اسکن کنید.
آقا من چه طوری می تونم دسترسی به یک سایت رو با استفاده از فایروال کمودو مسدود کنم؟
نقل قول:
برو قسمت فایروال و Network Security Policy رو باز کن. اونجا برو به قسمت Blocked Zone و در قسمت Add که سمت راستش قرار داره A New Blocked Address رو کلیک کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد در پنجرۀ باز شده شما چندین انتخاب رو دارید. اگر IP آدرس سایت رو میدونید در اینصورت میتونید در قسمت A Single IP Address اون رو بنویسید و بعد Apply رو بزنید.
اگر هم IP سایت رو نمیدونید اونوقت اسم سایت رو بدون www در قسمت Host Name بنویسد و Apply کنید.
من میخوام اجازه ی دسترسی به نت تمام برنامه هارو (msiexec.exe firefox.exe و signed شده و نشده) خودم بدم
مثل avira
الان مثلا فایروالشو نصب کردم نپرسید که فایرفاکس به نت متصل بشه یا نشه[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
ok
فکر کنم فهمیدم
باید custom policy رو میزدم
در مورد فایل های سیستمی هم که میخوان به نت وصل شن سوال میپرسه؟
چرا آلرتهایی که میده گزینه ای به نام sandbox نداره؟
نقل قول:
مهران جان من این کار رو می کنم ولی سایت مورد نظر بلاک نمیشه. حتی یه بار اسم سایت رو زدم و یه بار ip سایت رو زدم ولی در هر دو بار جواب نگرفتم.
سلام
آقا مهران ..... یه نرم افزار معرفی کردین بنام Malwarebytes Anti-Malware که من نسخه 1.46 رو دانلود کردم.
آویرا و avast هردوتاشون اونو ویروس شناختن ، حالا من چکار کنم ؟ آنتی ها رو غیر فعالشون کنم ، و بعد از نصب
برنامه دوباره فعالشون کنم ، یا اینکه از خیر این برنامه بگذرم .
ممنون
دوست عزیز امکانش هست که فایل اجرایی برنامه در کامپیوتر شما آلوده شدهنقل قول:
اگر هم امکانش را دارید از سایت هایی مانند SoftPedia و CNet دانلود کنید
نظره شخصی من : من نسبت به این برنامه احساس خوبی ندارم اینجا جاش نیست که راجع به این مسائل صحبت بشه ولی اگر بخوام یکی از موارد را بگم آپدیت برنامه هستش, شما اگر برنامه را به مدت یک هفته آپدیت نکنی حدود 5 مگ آپدیت داره اگر 2 هفته هم آپدیت نکنی باز هم همونه
یعنی من در زمان های متفاوت این برنامه را آپدیت کردم همیشه حدود 5 مگ آپدیت داره و به نظرم این غیرعادیه
ممنون مهران عزیز ، ممنون از توضیحات کامل و قانع کننده . من که دیگه راضی شدم . در ضمن ببخشید اگر سوالی مبتدیانه در مورد کمودو میپرسم بالاخره من در زمینه کمودو تازه کار و مبتدی هستم و هنوز مونده تا کامل بشناسمشنقل قول:
در مورد ویروس های ناشناخته هم حتماین کار رو میکنم و واسشون میفرستم !:10:
موفق باشی :11:
این مورد رو من تست کردم خیلی خوب جواب میده و host name معرفی شده بطور کامل بلاک میشه !نقل قول:
دوست عزیز شما سعی کنید حتما پست دوم این تاپیک در صفحۀ اول را بخونید. مطالب زیادی گذاشته شده که اگر اونها رو بخونید متوجه میشید که Sandbox چطور و برای چه فایل و برنامه هایی کار میکنه. اگر قرار بود که همه چی داخل سند باکس اجرا بشه که اونوقت با نصب کمودو و ریستارت کردن سیستم ویندوز اصلا بالا نمیومد. :46:نقل قول:
سند باکس برای فایل های ناشناخته و همچنین مخربها جهت محافظت از سیستم گذاشته شده. پست دوم را بخونید توضیح داده شده.
موفق باشید.
سلام
من از وقتی کومودو زدم
مصرف سی پی یوم همیشه رو 100 هست
چرا؟
سلام آقا مهران
اگر فلشی ویروسی به دستگاه متصل بشه و نخوام اطلاعات اون پاک بشه و به سیستمم هم آسیب نرسه باید چه کار کنم ؟
قبلا ممنونم:11::10: