من میخواستم بدونم تنظیم antena رو باید روی air بگذارم یا روی cable و کسای که این قابلیت رو روی tv فعال کردن گزینه tunner رو توی منو مخفی روی چی گذاشتن
من میخواستم بدونم تنظیم antena رو باید روی air بگذارم یا روی cable و کسای که این قابلیت رو روی tv فعال کردن گزینه tunner رو توی منو مخفی روی چی گذاشتن
خب چطور:دی مشکل من اینه نمیدونم چطور باید رکورد کنم! تو منو که تو عکس گفته برین نمیدونم باید کجاش برم...
-سلامنقل قول:
-ابی جان میشه نحوه فعالسازی رو از طریق منو مخفی توضیح بدی؟ یا جایی رو که دوستان راهنماییشو گذاشتن آدرس بدی؟
یکی از دوستان یکی از همین داره که دیجیتالش فعال نیست و اگه بتونم فعالش کنم خیلی خوشحال میشه
-از کجا میشه به منو مخفی C6900 دسترسی پیدا کرد؟
با تشکر
ناصر
-فکر کنم داشته باشه ، پیرانشهر که بودم هم C7000 و هم C8000 رو وقتی روشن کردن منوهایی که اول کار اومدن دقیقا مشابه C6900 خودمون بود و سه گزینه دیجیتال ، آنالوگ + دیجیتال ، و آنالوگ رو داشت فروشنده هم بهرکی توضیح میداد اولین چیزی که میگفت این بود که دیجیتالش فعالهنقل قول:
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
- فکر میکنم منوی مورد نظر شما تو قسمت منوی تنظیمات زمان ( Time ) باشه امتحان کنین اگه جواب داد به ماهم خبر بدین لطفانقل قول:
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
- اینو امتحان نکردم هنوز ولی یکی از بچه ها تو تاپیک ال جی خیلی راحت به اینترنت تی وی وصل شده بود و حتی میگفت خیلی بهتر و روانتر از کامپیوترش میتون یو تیوب رو ببینهنقل قول:
- برای اینها هم باید راهی باشه که ایشاله پیدا میشه
LCDخوبه ؟ یا LED ?
دوستان من از این روشی که دوستمون برا فعال کردن دیجیتال گفتن که البته من موفق به فعال سازی دیجیتالم نشدم ولی تونستم pvr رو فعال کنم ازش عکس گرفتم ان شا الله 3شنبه براتون آپلودش میکنم الان باید حسابی برا امتحانای دانشگاه بخونم برام دعا کنین امتحان هارو خوب بدم منم آموزش و ریویو سی7000 رو براتون با عکس آپ میکنم.
یا علی مدد
شب همگی به خیر:11:
-سلام بر ناصر عزيز دوست خوبم خدمت شما كه فكر ميكنم به همه سوال ها جواب داده شده :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463671[/HTML]
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
-هر كدوم مزايا ومعايب خودشون رو دارندنقل قول:
- تشکر ابی جان
تموم پستهارو خوندم و بسلامتی همه دوستان بسرعت برق و باد فعال شد . دوستم ازم خواسته که مراتب تشکر و قدردانی ایشون رو خدمت همه دوستان اینجا و به همه برسونم .کلی تشکر و کلی دعا :11::11::11:
سلام اينا چرا وايلسtv رو قطع کردن واقعاً که . . .:grrr:
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اینجا برید
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
سلام
دوست گرامي مي شود مدل تلويزيوني را كه روي آن تست شده و جواب داده بنويسيد؟
از مدلهاي تحت گارنتي و ساخت سام است يا از بانه و جاي ديگر خريد شده است؟
چون ظاهرا منوها و دسترسي به آيتم ها در اين دو كمي فرق مي كنه
--------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
با سلام و تشکر ار پست مفید شما
من c6900 دارم اما توی منوی مخفی قسمت hotel option غیر فعال بود و تمام گذینه ها خاموش بودن
توی sub option هم info link contery نبود:41::41::41::41:
ممنون میشم شما یا هر کدام از دوستان راهنمائی کنید:11::11:
من این کار رو انجام دادم ولی توی قسمتی که ip رو باید وارد کنی من وقتی دستی وارد کردم و error که میداد در ورد gateway بود که من متوجه نمیشم لطفا تمام دوستان در مورد هر کدام از موضواتی که پست میزنند کامل توضیح بد هند تا بقیه دچار مشکل نشوند
با تشکر
منم بالاخره یه un55c8000 گرفتم از سام سرویس به علاوه 3 تا عینک 5 میلیون 200 و یه بلوری پلیر bd6900 که یه کابل hdmi هم همراش بود و یه دانگل هم همراه tv بود همین یه ساعت پیش هم داشتم monsters vs aliens رو میدیدم فوق العاده است این 3d
دانگل هم زدم به tv سریع با روتر و pc وصل شد تا الان که همه چی عالی بوده بنظر من bd6900 هم فوقالعاده زیباست
-سلامنقل قول:
ابی جان این گزینه PVR که دوستان میفرمایند تو تلویزیون ماهم هست؟ C6900 منظورمه اگه نیست که هیچی ولی اگه هست کجای منو مخفی قرارداره؟
-به چه دردی میخوره این ؟
دوستان سلام
کسی میدونه این دانگل یو اس بی سامسونگ چنده و از کجا میشه خریدش؟
اگه دانگل نباشه بازم میشه از اینترنت تی وی و ALL SHARE این تلویزیون و همچنین از DLNA استفاده کرد؟
-اگه جواب مثبته یه راد مرد بیاد و قدم به قدم روش کار رو برای ما ها که آی کیو مون پایینه یه توضیح درست درمون بده یا یه سایتی آدرسی چیزی اگه هست وما نمیدونیم رو معرفی کنه تا کلی براش دعا کنم...!!!:8:
سلام می خواستم بدونم دوستان عزیز تایپیک جامعی در مورد بلوری سراغ دارند؟
-سلام عزيزنقل قول:
قابليت كپچر شبكه ها بر روي حافظه هاي جانبي مثل فلش يا هارد درايو هست
-توي سري هاي 6 به بالا وجود داره
-دوستاني كه دارند بايد امتحان كنند ببينند فعال هست يا نه ؟
=چون تصورم بر اين هست در مدل هاي اسيايي حذف شده
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
-منظورتون در اين فروم هست ؟ تاپيك پخش كننده ها تردهايي داشت :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=331[/HTML]
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
-قيمت هاي متفاوتي داره حدود 100 تومان هستنقل قول:
-اينترنت و dlna از طريق پورت شبكه هست و موردي نداره منتها براي wireless مجبوريد سراغ دانگل هاي وايرلس برين
-در مورد dlna هم تاپيك خوبي وجو داره :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395942[/HTML]
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
-در مورد فعال كردن hotel option اين تايك رو ديدين :نقل قول:
من c6900 دارم اما توی منوی مخفی قسمت hotel option غیر فعال بود و تمام گذینه ها خاموش بودن
توی sub option هم info link contery نبو
همین الان اینترنت تیوی هم فعال کردم خیلی باهاله کلی بازی دانلود کردم D:
سلامنقل قول:
این شرایط فروش را از کجا بدست آوردید؟
قیمت c8000 در سایت سامسونگ 5990000 اعلام شده است و هدیه آن: ال ای دی 32C4440 می باشد!!
شما قیمت 5.200 همراه با بلوری پلیر bd6900 را از کجا خریدید؟ از نمایندگی؟ یعنی شرایط فروش سام تغییر کرده است؟
ممنون
شما قبل از خرید این مدل سری 7000 هم دیدید؟نقل قول:
منم بالاخره یه un55c8000 گرفتم از سام سرویس به علاوه 3 تا عینک 5 میلیون 200 و یه بلوری پلیر bd6900 که یه کابل hdmi هم همراش بود و یه دانگل هم همراه tv بود همین یه ساعت پیش هم داشتم monsters vs aliens رو میدیدم فوق العاده است این 3d
دانگل هم زدم به tv سریع با روتر و pc وصل شد تا الان که همه چی عالی بوده بنظر من bd6900 هم فوقالعاده زیباست
تفاوتشون در تصاویر 3D چه قدر هستش؟
در تصاویر 2D چطور هستش خوبه سلام میرسونه؟:31:
سری 7000 تو مغازه دیدم سه بعدیشو تست نکردم ولی 2 بعدی c8000 به نظر من که بهتر بودنقل قول:
ولی کیفیت تصویر تو حالت سه بعدی وقتی عینک رو میزنی خیلی شفافه :|
نه من هدیه رو گفتم نمیخوام با یه دانگل و 3 تا عینک شد 5و 200بلوری پلیر هم 400 خریدم جدا یادم رفت بگم :d تا یه 1 سال دیگه شام نهار نیمرو باید بخوریم :| برشکست شدیم :|نقل قول:
كسي تو تهران ميدونه دانگل wifi را از كجا ميشه خريد؟ من به چند فروشگاه مركزي سام زنگ زدم نداشتندنقل قول:
-این سوال منهم هستنقل قول:
-یه جایی دیدم یکی از دوستان نوشته بودن که هفتاد تومن خریدن ولی نمیدونم کجا، منم یکی لازم دارم کسی نمیدونه از کجا و به چه قیمت میشه گیرش آورد؟
-سلام ابی عزیزنقل قول:
ممنون از راهنمایی خوبت ؛ پس با این حساب میفرمایین که سری 6 ما فاقد PVR هست؟
-ایکاش داشت چون مطمئنم همین روزها یه راهی هم برای فعال کردن اون پیدامیشه و اونوقت چیز خیلی بدرد بخوری میشه .
ارادت :
ناصر
با سلام به همه دوستان عزیز
من حدود یک ماهی هست که ال ای دی 46 اینچ 8000 از تهران با گارانتی سام سرویس خریدم و تمام پستهای این تاپیک رو پیگیری کردم
در مورد تیونر دیجیتال باید خدمت همه عرض کنم در هیچ یک از مدلهای سامسونگ که با گارانتی تا الان تو بازار اومده این قابلیت وجود نداره و به خودتون زحمت ندین
در مورد PVR )PERSONAL VIDEO RECORDING ) هم چون این گزینه فقط با تیونر دیجیتال کار میکنه اون هم در هیچ مدل سامسونگ وجود نداره که فکر میکنم سخت افزار لازم روی تی وی نیست
این قضیه با کمی فکر کردن هم مشخصه چون وقتی این گزینه ها روی تی وی باشه خودش کلی تبلیغ برای محصولات سامسونگه پس لزومی نداره سام سرویس اونو غیر فعال کنه
در مورد اینترنت تی وی هم به دستور دولت کریمه کلیه شرکتهایی که این سرویس رو روی تی وی هاشون ارائه میدن باید اونو غیر فعال کنن چون با اتصال به یک سرور که در کشور کره هست کلیه سایتهایی که در ایران ف ی ل ت ر هست باز میشه
تمام این چیزهایی که نوشتم رو دیروز با صحبت با یکی از مدیران ارشد سام سرویس فهمیدم و کلی هم اعتراض کردم که چرا تو سایت سامسونگ و سام سرویس برای چیزهایی که وجود نداره تبلیغ میکنید گفت هماهنگ میکنم اونا رو حذف کنن
در مورد خرید این مدل هم به دوستانی که قصد خرید دارن پیشنهاد میکنم فعلا هدیه این مدل که یک بلوری هست رو نگیرن و پولش رو از هزینه تلوزیون کم کنن من خودم بابت این تلوزیون 3400 پول دادم چون هنوز در بازار فیلم 3D و بلوری زیاد نشده و ارزش 400 تومن پول دادن رو نداره بجاش پیشنهاد میکنم یک ر ی س ی و ر دیجیتال بگیرید
این طور که شما میگید نیست تلویزیون من c7000 با گارانتی,من اینترنت تی وی فعال کردم اما تیونر دیجیتال نتونستم یعنی قسمت دیجیتال اضافه شده اما کانالی پیدا نمی کنه.نقل قول:
اما کسایی که c8000 دارن ظاهرا تیونر دیجیتال فعال کردن
من هم تیونر دیجیتال هم اینترنت تیوی رو فعال کردم امروز هم سه بعدی اواتار و زیر دریا رو گرفتم 15 عنوان دیگه سه بعدی هم بود نمیدونم دیگه چند تا فیلم باید بیاد تا از نظر دوستان فراگیر شده باشهنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز من c6960 سامسونگ دارم تیونر دیجیتالش عالی داره کار میکنه 14 شبکه و 10 رادیو داره در مورد این تلویزیونها یک مشکلی وجود داره که همه اونها یک جورهایی با هم فرق میکنند و معلوم نیست جریان چیه .
اینترنت تی وی من توی c7000 مشکل داره و error که میده gatewayping هست لطفا راهنمای کنید
دوست عزیز amir56 با هر کی حرف زدی مطمئن باش ادم بی اطلاعی بوده ....
دقیقا برا منم همین طوره از اساتید کسی میدونه باید چیکار کنم؟:20:نقل قول:
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
-براي سوني شنيدم از بانه تهيه ميكنندنقل قول:
-براي سامي نمايندگيهاي مشهد كه نداشتند
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
-خواهش ميكنم ناصر جاننقل قول:
-توي قابليت هاي اين مدل كه نيست البته تا جايي كه اطلاع دارم در سري هاي بالاتر هست
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
-منظورتون چه مدل هايي هست عزيز ؟نقل قول:
در مورد تیونر دیجیتال باید خدمت همه عرض کنم در هیچ یک از مدلهای سامسونگ که با گارانتی تا الان تو بازار اومده این قابلیت وجود نداره و به خودتون زحمت ندین
اینترنت تی وی من توی c7000 مشکل داره و error که میده gatewayping هست لطفا راهنمای کنید
یکی نیست جواب سوال من رو بده
این فیلم ها رو با چه قیمتی گرفتین؟؟نقل قول:
من هم تیونر دیجیتال هم اینترنت تیوی رو فعال کردم امروز هم سه بعدی اواتار و زیر دریا رو گرفتم 15 عنوان دیگه سه بعدی هم بود نمیدونم دیگه چند تا فیلم باید بیاد تا از نظر دوستان فراگیر شده باشه
سلام عزیزان واساتید گرامی
من حدود یک ماه است که led SAMSUNG c5550 چهل اینچ خریدم
اما نمیدونم چرا با پورت HDD و یا USB اون بعضی از فرمت های ویدئویی پخش نمیشه
اصلا نمیدونم این مدل قابلیت پخش اچ دی را داره ؟
ویاقابلیت پخش 3d?
و سوال بعدی من اینه که ایا ال ای دی سامسونگ دارای تیونر دیجیتال هست؟ یعنی میشه با هاش شبکه های استانی را به صورت دیجیتال گرفت؟
و اگر داره ایا مدل c5550 هم این امکان را داره؟
ممنون از راهنمایی های ارزشمند شما
سلام به همگی
مدتی من b8000 دارم ولی نمیتونم فیلم های 1080 که صدای آنها DTS باشه را با USB ببینم گفتن می شه نرم افزار تلویزیون و آپ دیت کرد که این کارو بکنخ کسی می دونه چه جوری می شه انکارو کرد.
با تشکر
دانگل سامسونگ مدل های مختلفی داره
يکی ميخوام از اينجا بخرمولی دقيقاً نميدونم کاراهيشون چه فرقی با هم دارنکد:http://computers.shop.ebay.com/i.html?_nkw=Samsung+WIS09ABGN+LinkStick+Wireless+LAN+Adapter&_sacat=45002&_odkw=&_osacat=45002&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
-قاعدتا بايد تمامي فرمت هاي رايج رو تا رزولوشن 1080p بدون مشكل اجرا كنهنقل قول:
-براي شما چه فرمت هاي رو اجرا نميكنه ؟
-قابليت پخش 3d رو نداره
-در سري هاي 6 به بالا اين قابليت موجود هست (----t )
-شما ميتونيد تاپيك زير رو بخونيد شايد توي سري هاي 5 هم تيونر ديجيتال موجود بود وفعالش كنيد :