دوستان میشه یکم در مورد این قاتل هایی که تربت میکنیم توضیح بدین؟
اینکه میفرستیمشون ماموریت فقط امتیاز هر کدوم از قاتل هارو بیشتر میکنه؟ممکنه اونا بمیرن؟تنها فایدشون اینه که t رو بزنی بیان دو نفر رو بکشن برن؟!
ممنون
Printable View
دوستان میشه یکم در مورد این قاتل هایی که تربت میکنیم توضیح بدین؟
اینکه میفرستیمشون ماموریت فقط امتیاز هر کدوم از قاتل هارو بیشتر میکنه؟ممکنه اونا بمیرن؟تنها فایدشون اینه که t رو بزنی بیان دو نفر رو بکشن برن؟!
ممنون
من توي يه مرحله كه نوشته throw the borgia captain into the scaffold to kill him نميدونم چي كار كنم؟يعني نميدونم چطور بايد بكشمش.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
این که همون اولشه نه ؟نقل قول:
من توي يه مرحله كه نوشته throw the borgia captain into the scaffold to kill him نميدونم چي كار كنم؟يعني نميدونم چطور بايد بكشمش.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
منم اینجا بودم ... تا این نوشته رو خوندم که بهفمم باید چی کار کنم یه هو دیدم ماموریت انجام شد :31:
فک کنم فقط بکشیش کافیه.
من هنوز نرسیدم ولی طبق متنی که نوشتی باید بندازیش تو یه داربستی...یه همچین چیزی که رو سرش خراب بشه بمیرهنقل قول:
سلامنقل قول:
فاتل ها بر اساس برج ها borgia هستند برج ها رو نابود کنید خودکار یه شهروند رو باید نجات بدید که بعدا میشه اساسین
بله باید اون ها رو به مراحل بفرستید سعی کنید از مراحملی که xp کمتری دارند شروع کنید که اساسین شما نمیرن
بعدکه امتیاز گرفتند کافیه برید جایی که در نقشه قفس کبوتر هست اونجا آپگریت کنید حالا یا دستی یا اتوماتیک
level اخرشون هم assasino هست
:11:
اون جا برای این که 100 درصد کنی مرحله رو باید اونو پرتاب کنی. ولی می تونی عادی هم بکشیشنقل قول:
من تو بازی سکانس 4 هستم توی یکی از ماموریت هاش به لونه کبوتر ها می رسه
توی قسمت های لونه کبوتر اسم چند نفر هست کی می دونه اونا به چه درد می خورن .یادمه خودم آزادشون کردم
در ضمن این دکتر ها چرا دماغشون اون شکلیه؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا قاتل ها هستن دیگه. شما الان رئیس قاتل ها هستید. توی کامپیوتر نمی دونم چه دکمه ای هست ، ولی یک دکمه هست که می تونید از قاتل هاتون بخواین که بهتون کمک کننن. اونا رو به ماموریت بفرستید تا لول بگیرن. وقتی به لول 10 برسن Assassin میشن و قابل یک قاتل واقعی میشن و مراسم می گیرن.نقل قول:
اون قسمت کبوتر ها 3 تا کاربرد داره ، وضعیت قاتل هاتو ببینی ، اونا رو به ماموریت بفرستی و یا در برخی جاها خودت ماموریت بگیری ( مثل نسخه ی قبلی )
دکتر های ایتالیایی اون زمان این شکلی بودن. یک ماسک داشتن شبیه کلاغ
نقل قول:
خیلی آقایی ممنون توی کامپیوتر با دکمه T از اونا میشه کمک گرفت
ممنون از راهنماییت
بازی روون تر از نسخه قبل هست؟
سیستم مورد نیازش همون سیستم مورد نیاز ac2 هست؟
لطفا دوستانی که بازی کردن نظر بدن.
سال نو مبارک
نه روون تر نیست طبیعتا یه مقدار رو گرافیک کار شده(البه محسوس نیست خیلی)که باعث سنگین تر شدن میشه.من که احساس افت فریم بیشتر نسبت به نسخه قبل دارم البته خیلی فرق ندارن.نقل قول:
سیستمش انه که فکر کنم مثل نسخه قبل هست:
Minimum Configuration:
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
Video Card: Nvidia 7900 256 MB or ATI Radeon X1950 256 MB
Recommended Configuration:
Processor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
Video Card: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
منم امروز خریدم.دارم بازی میکنم.
گرافیکش به نظر من تغییری نکره.افت فریم نسبت به نسخه قبل بیشتره.واسه من مواقع پخش فیلم بعضی جاهاش پرش داره.البته خیلی کمه.
گرافیکم 4850
رزولیشن 900*1440
منم اول که خریده بودم فک کردم گرافیکش تغییری نکرده ولی بیشتر که دقت کردم دیدم رفته بالاتر !!نقل قول:
منم امروز خریدم.دارم بازی میکنم.
گرافیکش به نظر من تغییری نکره.افت فریم نسبت به نسخه قبل بیشتره.واسه من مواقع پخش فیلم بعضی جاهاش پرش داره.البته خیلی کمه.
گرافیکم 4850
رزولیشن 900*1440
خیلی قشنگتر شده.
من با گرافیک خودم که 5770 و رزولیشن 1900*1200 هیچ افت فریمی ندارم.
احتمالا دست گرافیکته الکی رو بازی عیب نزار :31:
جالب بود
فقط حیف دوباره رفتیم تو کف نسخه بعد
جداً دیروز که شروعش کردم فکر نمیکردم امروز تموم شه ها :دی
خیلی قشنگ بود
2 نسبت به 1 تغییرات بیشتری داشت تا 3 به 2
در کل شاهکاریه برا خودش
کلا" رو چه سیستمی بازی میکنی؟(رم -سی پی یو -مادربورد)نقل قول:
رو چه حالتی بازی میکنی؟
تو ac2 هم افت فریم داشتی؟
دوستان توی شماره دو کنار بعضی ساختمونا یه علامت چشم میومد که اگه با حالت Eagle vision ساختمونو میگشتی یه جایی واست یه معما باز میشد و بعدش قسمتی از یه فیلم.
توی این شماره هم اون علامت چشم رو نشون میده کنار بعضی ساختمونا. اما هر چی دور و برشو میگردم چیزی پیدا نمی کنم. یه قسمتی از دیوار رو سفید نشون میده، اما هیچ اتفاقی وقتی بهش نیگا میکنی نمیفته.
کسی تونسته چیزی ببینه یا اینکه این یه قابلیت توی BrotherHood برداشته شده؟؟!
دوست عزیز بازی روی چند درصد تموم میشه؟نقل قول:
بدون مراحل جانبی میگم.
ممنون.
شما چند درصد رفتین که بازی تموم شد؟؟
در کل گرافیک 2 در بالاترین حدی بود که من تا حالا واسه بازی کامپیوتری دیدم.نقل قول:
اینم تا حالا که 1 ساعته بازی کردم در همون حد.البته بعضی جاها بهتر و بعضی جاها بدتر.مثلاً حرکت اسب بدتر شده (به دمش نگاه کنید.همش یه جور تکون میخوره!)
cpu:intel 8400نقل قول:
ram:2gig ddr2
main:asus p5q pro
از حالت منظورت چیه؟
story mode میرم دیگه.تنظیمات گرافیک منظورته؟
نه تو 2 هیچ افت فریمی نداشتم.
بازی چقدر پیچیده شده !!!
دوستان من الان اول اول sequence 3 هستم . نصف viewpoint ها نمیشه رفت تو منطقش . چرا ؟
یه viewpoint هست بالای نقشه که هر کاری میکنم راهی برای بالا رفتن ازش نیست ؟ تو این شماره هم مثل شماره قبل باید منتظر باشیم تا حرکت جدیدی یاد بگیریم تا بشه از این ساختمون رفت بالا ؟؟
اگه هر sequence رو 100% synch نکنی چی میشه ؟
در ضمن کلی ساختمون تو بازی برای خرید هست(ساختمونهای بزرگ) با قیمتهای وحشتناک . به چه درد میخورند ؟ و اینکه پولی که جاهای مختلف در می آری و هر چند دقیقه اضافه میشه رو از کجا میشه برداشت ؟(شماره قبل یه صندوق بود )
در ضمن تو بازی بانک چیه و به چه درد میخوره ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
بازی روی چند درصد تموم میشه؟
ببین هر منطقه ای که ویوپوینت داره یه کاپیتان داره که باید اونو بکشی بعدش برج رو آتیش بزنی. وقتی این کارو بکنی ممنوعیت حرکت توی این منطقه برداشته میشه. واسه بالارفتن هم باید یکم از اطراف نگاه کنی تا راه مناسب پیدا بشه. حرکت جدیدی نیست.نقل قول:
اون ساختمونا هم می تونی بخری. واسه اینکه کل شهر بیفته دستت و واسه اینکه درآمدت از شهر بالا بره. یکم که مرحله بالا بری پولت اینقد میشه که اونا رو بخری.
پولا رو هم میتونی از بانک برداری. بانک رو باید در جاهایی که علامت ساختون دارای ستون هستش بازسازی کنی
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
روی کمتر از 50 درصد هم داستان اصلی تموم میشه.نقل قول:
منظورم اینه که رو چه تنظیماتی بازی میکنی(low ya medium ya high)?نقل قول:
سی پی یوت تک هسته ای هست؟
سیستم عاملت چی هست؟
این سوال ها رو میکنم چون یکی از دوستهام تو کرمان با گرافیک 4850 بازی میکنه میگه که روون اجرا میشه .
یکی سعی کنی می تونی مرحله هارو رد کنی من تو سکانس 5 هستمنقل قول:
این ساختمون ها که می خری تو بغل نشون میده که تو هر 20 دقیقه چقدر پول بهت میده که تو گزینه دوم بانک می تونی اون پول و بگیری اگه از اون حد مجاز مقدار در آمدت بیشتر شه فکر کنم بقیش هدر میره من که نذاشتم هدر ب:31:
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
آقا من یه سوال دارم
این پول هایی که از ماموریت آدم هایی که آزاد کردی بدست میاد و کجا میشه گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
مگه پول ها همین جوری به پول جیبت اضافه نمیشه؟؟!نقل قول:
دقت نکردمنقل قول:
همون لحظه اضافه میشه؟؟؟؟؟میگم جایی هدر نره یه وقت؟
نه! ناراحت نباش. کسی پولت رو نمی خوره!(حالا مثلا چقدرم مهمه؟!:31:)نقل قول:
همون لحظه میریزه تو جیبت فک کنم!
سلام
من الان ماموریت لوناردو (اون ماشینی که باهاش کشتی هارو میزنه)رو رفتم بعدش یه چیزی داد و کنار شکل سلاحم یه چیزی مثل چتر( :دی ) اومده اون چیه؟ چجوری استفاده میشه؟
دوستان اگه ماموریت رو کاملا دقیق انجام ندی می نویسه synchronize 50% ...این چه تاثیری داره تو بازی؟
اونو وقتی از روی یه بلندی بپری چترشو باز میکنه مثل عقاب میشه بال درمیاره تا این که اروم بیایی زمیننقل قول:
سلام
من الان ماموریت لوناردو (اون ماشینی که باهاش کشتی هارو میزنه)رو رفتم بعدش یه چیزی داد و کنار شکل سلاحم یه چیزی مثل چتر( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اومده اون چیه؟ چجوری استفاده میشه؟
فقط در کامل شدن بازی تاثیر داره 100 درصد کنیدنقل قول:
دوستان اگه ماموریت رو کاملا دقیق انجام ندی می نویسه synchronize 50% ...این چه تاثیری داره تو بازی؟
مموریهاتون رو چک کنید خوب نشون میده
مرحله 7 : The Key Of Castello
قسمت Exit Stage Right
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعئ اینکه لباس سربازها رو پوشیدم 45ثانیه وقت دارم برسم به اون نقطه زرد میرسم اونجا یه تایم 20ثانیه ای شروع میشه ولی روی نقشه چیزی نیست که کجا باید برم و من نمیدونم چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
از eagle vision استفاده کردم چیزی دستگیرم نشد
نقل قول:
چشم برزخیت رو فعال کن ، میکشه کجا باید بری. این تئاتر هست که سربازا از قبل تعیین شدن که کجا باید برن ، اونوقت اگه انجام ندی خب شک می کنن و متوجه میشن تو اونا نیستی.
اقا منم این بازی رو گرفتم و نصب کردم ولی وقتی میرم توی بازی این جوریه:
گرافیک و این چیزها هم دستکاری کردم اما درست نشد که نشد!کد:http://rapidshare.com/files/453627881/ACBSP_2011-03-21_15-59-01-93.jpg
نقل قول:
دوست عزیز اینجا تاپیک بازی هست شما توی تایپک مشکلات بازی مطرح کن
لینک تایپک مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed Brotherhood
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=476844
موفق باشید:11:
از eagle vision استفاده کردم چیزی دستگیرم نشدنقل قول:
----------------
حل شد
سلام. دوستان
من یک جای بازی بدجوری گیر کردم!
در مرحله ایی که باید وسایل جنگی که داوینچی ساخته رو نابود کنیم وقتی من به قایق میرسم و تمام سربازارو میکشم
یک اهرم رو جابجا میکنم و یک چیزی جا به جا میشه بعد باید اهرم طبقه بالا رو بکشم که نمیشه رفت بالا ! همه جارو امتحان کردم ولی نشد!
کسی میدونه چه طوری باید رفت بالا!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
بچه ها من نمیتونم با گیم پد 360 بازی کنم.
اصلا نمیشناسه دسته رو.تو تنظیماتش نمیاره که انتخاب کنم.
در صورتی که 1 دسته معمولی زدم دیدم کار کرد.یعنی شناخت.اصلا تو کتم نمیره که با موس بازی کنم.
به شما هم توصیه میکنم که با دسته بازی کنین فازشو ببرین.من 2 رو با دسته بازی کردم بسی حالید.لطفا راهنمایی
کنین که چیکار کنم.
ویندوزم 7.درایوردسته هم نصب.pes 2011 بازی میکنم باهاش.
همون جا که اهرم و کشیدی دیگه پائین نیا برو از پشت دور بزن از بالای میله ها میرسی منم اونقدر فکر کردم تا پیدا کردمنقل قول:
اگه نتونستی بگو بیشتر توضیح بدم
هيچ ميدونستيد اتزيو جان امام زمان آمريكايي هاس !!!!!!!
نه كه اتزيو ولي ميگن هدف از طراحي اين بازي اين بوده كه بگن يه مسلمون دنيا رو رهبري نميكنه . اينارو كه ايرانيا ميگن . من خودم اصلا به اين چرت و پرتا اعتقادي ندارم خاك تو سر اين رسانه ي ما كه بازيارو تخريب ميكنه خودشون بلد نيستن بازي در س كن اون وقت ...
حالا اين داستان بازي رو اگه كامل داشته باشيم خوب ميشه
والا ما نفهمیدیم چجوریه.............اونا بازی درس میکنن اینا هدفشو مشخص میکنن:2:نقل قول:
هيچ ميدونستيد اتزيو جان امام زمان آمريكايي هاس !!!!!!!
نه كه اتزيو ولي ميگن هدف از طراحي اين بازي اين بوده كه بگن يه مسلمون دنيا رو رهبري نميكنه . اينارو كه ايرانيا ميگن . من خودم اصلا به اين چرت و پرتا اعتقادي ندارم خاك تو سر اين رسانه ي ما كه بازيارو تخريب ميكنه خودشون بلد نيستن بازي در س كن اون وقت ...
حالا اين داستان بازي رو اگه كامل داشته باشيم خوب ميشه
این اتزیو که به زحمت داره شهره خودشو نجات میدهنقل قول:
اگه این طور که اونا میگن باشه پس جومونگ هم واسه خودش یه امام زمان بوده