آقا ناراحت نشیدا ولی فکر نمیکنم اسپانیا بیشتر از رده 3 نصیبش بشه! خیلی با ثبات بازی نمیکنه:دی
Printable View
آقا ناراحت نشیدا ولی فکر نمیکنم اسپانیا بیشتر از رده 3 نصیبش بشه! خیلی با ثبات بازی نمیکنه:دی
امروز اسپانيا بهتر از روزاي ديگش بازي كرد
البته فقط نيمه دوم
در هر صورت به طرفداراي ايراني اسپانيا تبريك ميگم
شاد باشيد دوستان
چه می کنه این XaVi
واقعا که یه BarCA ییه به تمام معتاست
سعید خان میگم خیانت کاری بگو نه.........اگه دومین تیمت اسپانیاست پس باید بگی دوم میشه :31:نقل قول:
لو رفتی.......نه نیار :31:
نقل قول:
بابا دمت گرم . اسپانیا فقط خیلی بد شانسه . توپاش تو گل نمیره . :41:
آره من تیم دومم اسپانیاست ولی شانسی نمی بینم براشنقل قول:
سعید خان میگم خیانت کاری بگو نه.........اگه دومین تیمت اسپانیاست پس باید بگی دوم میشه
لو رفتی.......نه نیار
اسم شانس رو نیار تا موفق بشی (یه تیکه روانشناسانه اومدم:دی)نقل قول:
بابا دمت گرم . اسپانیا فقط خیلی بد شانسه . توپاش تو گل نمیره
تبریک میگم .
ولی کلاً نمیچسبه بهم بازیا.
یورنته هم باید فیکس باشه از این به بعد!
تبریک میگم بردتون رو........
ولی انتظار من از اسپانیا بیشتر از این بود.....:41:
به نظر من اسپانیا 15 دقیقه اول و نیمه دوم رو خیلی خوب بازی کرد . به من که چسبید . :31:نقل قول:
موافقم باهات یورنته خیلی خیلی بهتر از تورس بود .
بازی زیبایی بود ! تبریک : دی
جای سیلوا واقعاً خالیه
مهاجما هم خیلی دیگه دارن تو گوشها بازی میکنن
ولی راحت بقیه تیمارو میزنیم!!!
اسپانيا بايد چند تا تغيير انجام بده
1 تعويض پويول با البيول
2 اوردن سسك به جاي بوسكتس
3 اوردن سيلوا هافبك تهاجمي(سيلوا خيلي با ويا مچ تر البته درسته كه نتونست بازي اولي كه كرد خودشو نشون بده ولي از نظرمن بهتر از تورس كه اينهمه بهش ميدون ميدن )البته يورنته هم خوب بازي كرده
4 ژاوي و اينيستارو هم بزارن كنار هم
تبریک میگم
ولی گلتون آفساید بود به احتمال زیاد
منم تبریک میگم...
هرچند مثل اینکه گل آفساید بوده
باز هم اشتباه داوری تکلیف بازی رو مشخص کرد (جالبه که از این به بعد مثل 2002 حرکات آهسته رو هم نشون نمیدن تا قضیه ماسمالی بشه)
واقعا دیگه حالم از جام جهانی و فوتبال بهم میخوره
اگه فینال به هلند بخوریم یه کمی سخته اما برزیل دیگه خیلی راحته
با وجودی این که از آرژانتین خیلی خوشم میاد ولی دوست دارم حذف بشه تا بازی با آلمان رو راحت ژرمن ها رو شکست بدیم
با سلام
شما چرا همش به تورس گیر میدین . چرا تورس تو لیورپول خیلی خوب بازی میکنه و گل میزنه ولی تو اسپانیا نمیتونه ، چون همه بازیکنای اسپانیا خود خواه هستند مخصوصا داوید ویا که هی میخواد از هر فاصله ای گل بزنه یادتون نره اگه تورس نبود الان به اسپانیا نمیگفتید قهرمان uero2008 مشکل از تاکتیک تیمه که دفاعیه با دو هافبک دفاعی :31: ولی اگه ویا و تورس کنار هم تو خط حمله بودند بهتر بازی میکردند در ضمن دیگه نبینم کسی به فرنادو تورس کوچکترین اهانتی کنه . این کارشناسه هم به تورس گیر داده بود هیچی بلد نبود . اگه تورس نباشه اسپانیا به فینال نمیرسه .
با گزینه اول مخالفم ... پویول درسته سنش بالا رفته و یکمی کنده ولی تجربه و تعصبی که داره خیلی جاها بدرد تیم میخوره...نقل قول:
2 با این موردم مخالفم... آخه سسک در کنار ژاوی و اینیستا بازی میکنه و پشت سرشون فکر نمیکنم اون کارایی را داشته باشه(اگه اینیستا خدایی ناکرده مصدوم بشه اونوقت میشه:31:)
3 موافقم ... البته تورس بنظر میاد یکم روحیش از دست رفته و البته یک نوک کلاسیک هست و تو بازیهای فشرده مثل ویا نمیتونه برا خودش موقعیت بسازه...
4 نظری ندارم
دوست عزیز اتفاقا شما هم فراموش نکن که ویا الان نبود اسپانیا تا اینجا بالا نمی اومنقل قول:
من خودم از ویا خوشم نمیاد ولی بازی کنی که نتونه تک به تک رو بزنه به درد نمی خوره تورس هم که تعویض شد Fernando LLORENTE خیلی بهتر از تورس بازی کرد!!
در ضمن اسپانیا هیچ بازی کن خود خواهی نداره!!
این همه بهش پاس دادن بعدا میگی همه خودخواه هستند؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟نقل قول:
اگه خود خواه هستند پس چرا وقتی لرنته به جای تورس اومد این همه موقعیت گل داشت؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
تورس قبلا خوب بازی میکرد ولی الان ضعیف شده
سلام دوستان
برد اسپانیا رو تبریک میگم دیشب عالی بودند:40:
به نظر من توس نمیتونه زوج خوبی برای ویا باشه ازنظر تکنیکی کمی ضعیفه:19:
دیشب ژاوی عالی بود پاس گلش مثل پاس گل کاکا که برای فابیانو انداخت زیبا بود:31:
پرتغال هم حرفی برای گفتن نداشت اصلا نمیتونست حمله کنه
رونالدینو هم بد نبود ولی کمی با غرور بازی کرد:2: . دروازه بان پرتغال هم عالی بود
بازی بعدی اسپانیا ه فکر کنم به احتمال زیاد با آرژانتین باشه
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
به نظر من هم آفساید بود :20:نقل قول:
ولی حق اسپانیا بود ببره :31:
اگه درازه بان پرتغال خوب نبود معلوم نبود چند تا گل میخورن:5:
بازی بعدی اسپانیا با پاراگوِبه هست
برد اسپانیا رو تبریک میگم درسته که گل افساید بود ولی اسپانیا تا حالا خیلی از داوری لطمه خورده .
در مورد تیم هم باید بگم درسته خوب بازی کردن ولی انتظار بازی بهتری از اسپانیا میره پرتغال تیمی هست که از نظر بازیکن با اسپانیا قابل مقایسه نیست . عملکرد تیم در مرحله گروهی هم چنگی به دل نمیزنه و خبری از اسپانیای یورو 2008 نیست .
راستی پرتغال میگل رو هم نداشت برای همین ویا هرکاری دلش خواست انجام داد اگه میگل بود به علت اینکه در والنسیا با ویا همبازی بوده و کیفیت بهتری نسبت به کاستا داره کار رو برای تیم سخت میکرد .
ویا , ژاوی , ژابی و راموس از بهترین های اسپانیا بودن .
به امید قهرمانی .
اواواواواو..................اواواو اواواو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برد اسپانيا رو به همه ي هواداراش تبريك ميگم ...
+
اميدوارم داويد ويا آقاي گل بشه ...
تبریک بابت برد اسپانیا و حذف پرتغال.
حرکت ژاوی دیدنی بود. ویا هم واقعا کم نمیزاره. با چه هیجانی در کل زمین بازی میکنه. جلوی پاراگوئه رکورد رائولو میزنه.
تعویض تورس با یورنته امیدوار کننده بود. حیف که باید حداقل 60 دقیقه بازی کنه.
منم موافقم با اینکه خیلی با تورس حال میکنم ولی نمیدونم چش شده . و یورنته خیلی تاثیر گذار بود تو بازی .
سلام عزیزان.من هم به نوبه خودم به همه طرفداران تیم اسپانیا از جمله خودم تبریک میگم.
به امید قهرمانی اسپانیا
اسپانیا = :40:
حیفم اومد نیام تبریک بگم //// تبریک تبریک تبریک......
:40:زنده باد اسپانیا زنده باد ماتادور ها:40:
با سلام ، دوستان یکی از پیشگویان گفته اسپانیا قهرمان میشه ؟ به نظر شما این درسته ؟ این پیشگو اروپایی هستش ...
ولی یک پیشگوی دیگر که آمریکایی هستش گفته آرژانتین قهرمان میشه ... من که متعجب شدم ، از دست این پیشگویان ...:31:
خلاصه به امید اینکه قاره آمریکا پیروز نشه ... امیدوارم قاره اروپا با همون تیم اسپانیا قهرمان بشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
در ضمن دوستان لطفا وقتی تصویری می گذارین لینک تصویر رو بگذارین ، ولی اگر این شکلی بگذارین صفحه دیر لود میشه ...
عادل فردوسی پور :
چه چیزیه این داوید ویا !!!!!!
اسپانیا 100در100 قهرمان میشه
اسپانیا اگه شانس باهاش باشه تیمی جلودارش نیست
نقل قول:
سلام دوست من
شک نکن اسپانیا قهرمان میشه :15:
اسپانیا 100 درصد قهرمانه
پ ن:ازتون خواهش دارم دعام کنید فردا کنکور دارم!
نقل قول:
ایشالله همه کنکوری ها موفق بشن مخصوصا
" اونهایی که طرفدار اسپانیا هستند ":10:
اولا که تورس موقعیت آن چنانی نداشت و خودش برای خودش موقعیت درست می کرد تو اول بازینقل قول:
ثانیا یورنته فقط یک موقعیت داشت که اونم با ضربه سر بود درست به وسط دروازه
اگه خودخواه نبودند ویا از فاصله 30 متری و از زاویه بسته شوت نمیکرد و اینیستا تک روی نمیکرد .
در ضمن اکثر طرفدارای اسپانیا تو این تاپیک طرفدار بارسلونا هستند و به خاطر این حرفا رو میزنید .
تورس تو لیگ انگلیس (سخت ترین لیگ) 20 تا گل میزنه بدون پنالتی ولی ویا 22 تا میزنه با پنالتی و علت اینکه تورس تو تیم ملی نمیتونه گل بزنه اینه که تو اسپانیا کسی مثل جرارد نیست که بهش اون پاسهای طلایی رو بده .
:40:پیش به سوی قهرمانی.:40:
منم امیدوارم حالا که پرتغال حذف شده اسپانیا قهرمان بشه. زنده باد اسپانیا. دی.
سلام بر و بچ اسپانیا !!! حالا که تیم ما حذف شد تا آخر حمایتتون میکنیم !!!