دارم کم کم نگران این جام میشم. نکنه ایتالیا هم ببازه:دی
ولی آلمانیا خیلی زشت بازی مردن:دی
من از آلمان خوشم نمیاد ولی دوست دارم تیمای خوب بیان بالا نه تیمی مثل صربستان
Printable View
دارم کم کم نگران این جام میشم. نکنه ایتالیا هم ببازه:دی
ولی آلمانیا خیلی زشت بازی مردن:دی
من از آلمان خوشم نمیاد ولی دوست دارم تیمای خوب بیان بالا نه تیمی مثل صربستان
به نظر من دروازه بان آلمان فرت داد
دیر تصمیم گرفت که بره سمت توپ
تصویر کاملا گویاست
در ضمن منم موافقم کارت رو الکی داد
حالا باید جبران کنید تا با اگر و اما بیاید بالا
چقدر نیمه دوم آلمان بد بازی کرد! حالا اگه ده نفره شدنش رو در نظر نگیریم، دیگه باید به غیر اون پنالتی دو سه تا موقعیت مسلم ایجاد میکرد نه اینکه صربی ها بیان تیرک بزنن! تعویض های آلمان هم اصلا موثر نبود!
ولی همونطور که مزدک گفت خیلی جالب میشه اگه استرالیا غنار رو ببره! همشون سه امتیازه میشه! امیدوارم که استرالیا ببره، چون تصورش برد غنا و اولین تیم صعود کننده از این گروه واقعا خنده داره!!! ضمن اینکه استرالیا نماینده آسیاست!
مقصر اصلي باخت فقط و فقط پودولسكي بود
حتي با وجود عوضي بازي داور ما خيلي راحت ميتونستيم بازيو ببريم ولي پولدي خودش تكي ٣تا گل صددرصد رو نزد بچه ي احمق
اينجوري ميخواد قهرمان بشه؟ :31:نقل قول:
مقصر اصلي باخت فقط و فقط پودولسكي بود
حتي با وجود عوضي بازي داور ما خيلي راحت ميتونستيم بازيو ببريم ولي پولدي خودش تكي ٣تا گل صددرصد رو نزد بچه ي احمق
امیدوارم استرالیا و غنا امتیازات را تقسیم کنن:27:نقل قول:
حاجي شما تك به تكاي صد درصدي رو كه لوكاس خراب كرد نديدي؟نقل قول:
يكيشو كه محكم زد كنار دروازه و يكيشم كه بيرون زد
بعضی روزا خیلی خودخواه میشه....نقل قول:
خوب آلمان واقعاً تو این بازی شانس یارش بود :22:
اگه صربستان بیشتر دقت میکرد نتیجهٔ جالبی رقم میخورد
اسپانیا کجا آلمان کجا :8:
البته مشابه همین موقعیت رو صرب ها هم بسیار داشتننقل قول:
+ با اینکه زمان مساوی انگلیس، طرفدارای آلمان در تاپیک ما سعی کردن ما رو ناراحت کنن و هر اسپمی دلشون خواست دادن
من از این کار صرف نظر میکنم. شاید همین باختشون جوابشون بوده باشه
لعنت به اين داور لعنتي.بايد مي برديم.حيف...
چرا نمیگی صربستان شانس آورد؟نقل قول:
اگه نصف موقعیت هامون رو گل میکردیم....صربستان 5تایی میشد.
اینو که خوب گفتینقل قول:
آلمان کجا و 1 تیم کوچولو مثل اسپانیا کجا:2:
خدا را شکر اسپانیا یورو 2008 یک جام گرفت که چهارتا طرفدار پیدا کنه:31:
به نظر من برد غنا به نفع آلمانه! چون تو روز آخر با برد پر گل مقابل غنا، با صعودش، میتونه تیم اول گروه هم بشه! ولی مساوی هم باز به سود آلمانه!نقل قول:
اي بابا
همه ي قويا ميبازن كه...
داوره خيلي باحال بود:31:ببين چي بود وقتي زرد ميداد بازيكنا بجاي اين كه ناراحت شن ميخنديدن:31:
اما تسليت ميگم...
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
اي بابا
همه ي قويا ميبازن كه...
داوره خيلي باحال بود:31:ببين چي بود وقتي زرد ميداد بازيكنا بجاي اين كه ناراحت شن ميخنديدن:31:
اما تسليت ميگم...
به طرفداران آلمان تسلیت میگم
داور آلمان خراب کرد
خیلی بازی کثیفی بود
خاک تو سره این صربستان
2 زار بازی بلد نیستن
ادمو یاد عربستان خودمون میندازن
ای آلمان، ای تیم محبوب دلها. خدا یار و یاورت.
با توکل به خدا ان شاء الله غنا را می بریم و بعنوان تیم دوم صعود می کنیم.
اولن که لعنت به این داور .............!
دومن که آقایونی که میگن باید در طرفداری از آلمان تجدید نظر کرد بشینن ادامه ی جامو ببینن بعد معلوم میشه که کیا باید به جای فوتبال دیدن برن مار پله بازی کنن!
سومن که مرد حسابی تو شرایط بازی رو اول در نظر بگیر بعد بیا اینجا چرند تحویل بده! اصلن بازی رو نیگا کردی؟؟
چهارمن که چرا این تاپیک بسته شده بود؟؟؟؟
پنجمن که جای نگرانی نیست آلمان قهرمانه..:27:
باید قبول کنیم که صربستان هم خوب بازی کرد ضمن اینکه من جای خالی الیور کان رو خیییلی حس می کنم هرجد که افت کرده بود.
هنوز امید هست، برای همه ی تیم های بزرگی که خوب ظاهر نشدند.
خب خیلی طبیعی بود که آلمان 10 نفره که تازه تمام حمله هم بوده دفاعش باز بشه برای مهاجمای صرب و اگه اونا موقعیتی به دست نمیاوردن باید در اون تیمو گل میگرفتن ولی آلمان 10نفره موقعیتای بیشتری از صربستان 11نفره داشتشنقل قول:
اگه یادت باشه من قبلا هم گفتم اگه انگلیس قراره اول گروهش بشه من حاضرم آلمان دوم بشه تا توی مرحله بعدی بهم بخورن و یه سری چیزا مشخص بشه:دی
پس این باخت هیچ اشکالی نداره
چه قدر خوب شد كه باخت ...
آی گفتی اولیور کان داغ دلم تازه شدنقل قول:
عکس العمل نوئر روی گل خیلی ابتدایی بود
نمیدونم چرا لنگشو انداخت جلوی بازیکن به جای اینکه بره تو شیکمش
دقیقا منظورم همین بود.:20:نقل قول:
شاهنامه آخرش خوشه خوشتبپ :21:نقل قول:
ژاوی و اینیستا به کل تیم آلمان میرزن
میبینی که تو تیم آرژانتین این دو تا پشت سر بهترین بازیکن جهان ( مسی ) نیستن طرف 1 گل هم نتونسته بزنه
دیگه از بقیه سرشناسا مثل فابرگاس تورس راموس و ... اسم نبرم :20:
هر چند که اسم بردم :31:
من به این تیم افتخارمی کنم وقتی میبینم از دقیقه 30 بازی 10نفره بازی میکنه و انقدر قویه که تیم حریفو میکنه تو لونه و مقعیت های زیادی هم خلق میکنه.
درود بر آلمان بزرگ
کی گفته شاهنامه آخرش خوشه؟؟؟ شاهنامه همه جاش خوشه:21:نقل قول:
همه ی بازیکنای بارسلونا(ملقب به اسپانیا!) روی هم کفش بردار لامم نمیشن:27:
اره آخرش خوشه ولی نه برای تیم های کوچیکنقل قول:
ژاوی و y, x را ولش کن...1 نگاهی به تاریخچه جام جهانی بندازی میبینی که بهترین مقام اسپانیا 1 مقام چهارمی تو سال 1950 هست:31:
حالا خوبه که بازی قبلیتون را باختین وگرنه که اینجا جشن قهرمانی هم میگرفتی:31:
نقل قول:
واقعاً نمیدونم چه اعتماد به نفسی دارین :19:
۲ تا دفاع آلمان داره لام با بد اشتوبر واقعاً به راحتی میشه ازشون ردّ شد:24:
مخصوصاً بد اشتوبر که مثل اتوبان میمونه تو بایرن هم که جلوی منچستر شده بود اتوبان یکطرفهٔ نانی!! :42:
کلا ۲ یا ۳ بازیکن خوب داره آلمان که سرامدشونم مسعود ازیل هست :33:
واقعاً قابل قیاس با امپراطوری اسپانیا نیست :22:
آینده همه چی رو مشخص میکنه
با این بد اشتوبر آلمانها آیندهای ندارن :8:
مربی صرب هم با هوش بود همهٔ حملات تیم رو گذاشته بود از سمت راست خودشون
خب آلمان هم با این همه ادعاش و اینهمه بازیکن مطرح در مقابل صربستان که یک تیم ضعیفه و سرمایه گذاریشون بر روی فوتبال خیلی کمتر از آلمانه، اگر همین چندتا موقعیت رو هم بدست نمیاورد دیگه باید درشو گل میگرفتنقل قول:
در مورد طرفداران آلمان هم منظورم شما نبودین، کسایی که بعد مساوی انگلیس و آمریکا، انگلیس رو به استهزا کشیدن
در قوی بودن آلمان تردیدی نیست، فقط هدفم یادآوری برخورد طرفداران آلمان با طرفداران انگلیس بود، کاری که از سوی ما امروز انجام نشد.
و اینکه یک تیم قوی بر حسب بدشانسی مساوی که سهله ممکنه حتی ببازه
آلمان خوب بازی کرد اما بخت باهاش یار نبود وگر نه لااقلش باید مساوی رو میگرفت.
-------
پ.ن:
نمیدونم چرا این روزا مد شده هر تیمی میبازه هواداراش گیر میدن به هوادارای اسپانیا!(تو باشگاهی هم بارسا!)....:13:
یعنی حالا داور اسپانیایی بوده ما باید جورش رو بکشیم؟؟؟؟؟؟:20:
نه بابا باهوش کجا بودنقل قول:
مربی صرب هم با هوش بود همهٔ حملات تیم رو گذاشته بود از سمت راست خودشون
هر خری میدونه جلو بادشتوبر یه بازیکن سرعتی بزاری کم میاره چه برسه به مربی صربستان
هی جز زدیم بابا یواخیم یه کلنگ دیگه رو به جا این بزاری والا بهتر ازین هستش گوش نکرد
اصولا پست تخصصی هولگر دفاع وسط هستش نه دفاع چپ
باید برم ارشادش بکنم:دی
:31:نقل قول:
احتمالا گاوبازی را با فوتبال اشتباه گرفتی که اسپانیا امپراطور شده:27:
تف به این داور عوضی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب آخه رفیق تیم شما هم که با اون همه بازیکن ستاره با دستمزد های n هزار پوندی که جلوی آمریکا نتونست یه موقعیت صد درصد گل رو هم به جز تک به تک امیل هستی ایجاد بکنهنقل قول:
اون عکس العمل هواداری آلمان هم به خاطر تمام کارایی بود که هوادارای انگلستان از اولین دقایق ایجاد این تاپیک انجام داده بودن.شما یه دور یه نگاهی به صفحات اول بنداز
ولی به هر حال هر چی بوده گذشته و فکر میکنم باید آماده باشیم برای کل کل کردن برای بازی یک هشتم:دی
هرچند بعید میدونم با این بازی اسلوونی و اون بازی انگلیس،انگلیس بتونه از پس اسلوونی به آسونی بربیادش.
ببینیم جلوی الجزایر امشب چه میکنه
بعد به یواخیم میگم تیمو برای رویارویی با انگلیس آماده بکنه اگه قرار شد بهم بخوریم:دی
احمق ترين داوري بود كه تا حالا ديدم
داور گند زد به بازی!!!
اما آلمان هم اصلا با تجربه عمل نکرد بعد از اخراج ,خیلی خیلی بی برنامه شدن
قطعا 10 نفره شدن آلمان و انگیزه زیاد صربستان برای گرفتن امتیاز (چون بازی اولشون رو باخته بودن) دو عامل مهمه باخت آلمان بود.نقل قول:
اما قبول دارید صربستا یه تیم درجه 2 اروپاست؟ قبول دارید آلمان تیمی باسابقهی مثبت در جام جهانیه و بیشتر از همه تیم ها به نیمه نهایی بیشتر رسیده (حتی بیش از برزیل)؟ قبول دارید واسه یه همچین تیمی 4 شوت داخل چهارچوب در بازی ای برابر تیمی مثل صربستان که صربستا 3 شوت تو گل زده بود (دو تاش به دیرک خورد و یکیش گل شد...نه؟؟) یه فاجعست؟ دیگه فکر کنم خراب کردن یه موقعیت گل مثل پنالتی که موقعیت مسلم گل هستش، ربطی به 10 نفره شدن نداره!
البته یه پرانتز باز کنم... من قصدم از این حرفا خدایی نکرده آتیشی و ناراحت کردن هوادارای آلمان نیست! میخوام بگم که کلا امروز آلمان و بخت بدش (شاهکارش داور بازی بود) عاملی شد که امروز اصلا روز خوبی برای آلمان ها نباشه و نتونن بازی خوبی رو از خودشون ارائه بدن.
بی صبرانه منتظر این بازی ام (اگه پیش بیاد)./نقل قول:
یاعلی