برو سایت زیر.نقل قول:
مشخصات رو بر حسب سیستم و کارت گرافیکی که داری انتخاب کن...کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برو سایت زیر.نقل قول:
مشخصات رو بر حسب سیستم و کارت گرافیکی که داری انتخاب کن...کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
ممنون اما تو این سایت نوشته سری HD 5XXX و وقتی واردش میشیم یک عالمه مدل هست ولی 5730 نیست! تو سرچش هم گشتم چیزی از 5730 نبود! حالا باید چه کار کنم؟
از همینجا دانلود کنم؟ نوشته ورژن10.6...کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx
اولیش رو باید دانلود کنم که full هست؟
یکجا هم نوشته روی نت بوکهای زیر قابل نصب نیست که یکیش اینه:
Switchable Graphics enabled notebooks using Intel chipsets.
خوب این نوت بوک هم یک چیپست اینتل داره که سوییچ میشه روش. من متوجه این قسمتش نشدم!
تازه وقتی هم میزنم دانلود یک فایل 1 مگاباتی دانلود میشه که خودش می خواد دانلود کنه بقیش رو اما وقتی روی استارت کلیک می کنم سریع می نویسه canceled download و دیگه کار نمی کنه.
چرا دوستانی که چند صفحه قبل راجع به درایور جدید و حل مشکل گفتند لطف نمیکنند یک توضیح بدن؟
نقل قول:
دوست عزیز نیازی نیست حتما دونه به دونه و رقم به رقم سری کارت گرافیک رو بنویسه. وقتی گفته میشه این درایو برای سری 5xxx هست یعنی اینکه 5730 و 58xx و 59xx و ... را شامل میشه.
شما مثل عکسی که در پست قبلیم قرار دادم عمل کن. یعنی همون گزینه هایی را انتخاب کن که در عکس نشون دادم. بعد Display results را بزن. اونوقت صفحه عوض میشه و بعد اگر در همون صفحه اطلاعات داده شده را دقیق بخونی متوجه میشی که...
حالا برو دانلود کن و درایو رو آپدیت کن. :46:
اين مدل چنده ؟نقل قول:
از 2300 dv6 HP بهتره ؟
ASUS Wallpaper
اینم یک wallpaper قشنگ مخصوص ASUS دارها... :20:
کد:http://www.---------------/image-21B3_4C3A37C4.jpg
آخه اصلا اسمی از 5730 تو این سایت برده نشده! واقعا که مسخره هست حتی توی سرچ هم نمیاره!
دوست عزیز عکس رو ندیدم چون برای من فیلتــر بود. الآن با فیلتــر شکن دیدمش.
من از همون صفحه روی full یعنی اولین گزینه کلیک کردم یک فایل 1 مگابایتی دانلود شد و بعدش خودش می خواست بقیش رو دانلود کنه که متاسفانه با زدن روی start download در اون فایل بلافاصه می نوشت download canceled حالا دومی که 69 مگابایت هست دانلود کنم؟ Option 2 - Individual Downloads
و این گزینه من رو به شک انداخت:
نقل قول:
یکجا هم نوشته روی نت بوکهای زیر قابل نصب نیست که یکیش اینه:
Switchable Graphics enabled notebooks using Intel chipsets.
خوب این نوت بوک هم یک چیپست اینتل داره که سوییچ میشه روش
نمیدونم جریان چیه اما عکس ها برای بقیه دوستان در ایران باز میشه. بهر حال عکس هم باز نشه توی توضیحات گفتم که وقتی میینویسه این درایو وال 57xx هست یعنی مال سری 57xx هست. در اینجا xx میتونه هر عددی باشه و نیازی نیست که دقیق بنویسه 30 تا اینکه بشه 5730.نقل قول:
اینم عکس ها روی سرور ایرانی.
از Option 2 دانلود کن. که همیشه درایو رو داشته باشی و نیازی به دانلود مجدد نداشته باشی. :20:
ممنون که پاسخ دادین و وقت گذاشتین. عکسهای دوم درست شد اما عکس اول با آدرس :
برای من فیلتــر هست. اما با فیلتــر شکن دیدمش. اینترنت من شاتل هست! چون از فایر فاکس استفاده می کنم و متاسفانه فایر فاکس اگر عکس خراب باشه دیگه هیچی نشون نمیده من متوجه نشدم عکسی هم هستکد:http://www.---------------/image-211C_4C3A3292.jpg
باز هم ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز. کاری نکردم.نقل قول:
قبل از اینکه درایوت رو آپدیت کن امتیاز ویندوز 7 رو نگاه کن ببین به لپ تاپ واسه گرافیک و ... چفدر امتیاز میده. بعد از آپدیت و ریستارت کامپیوتر حتما قسمت امتیاز رو رفرش کن تا امتیاز ها آپدیت بشند. ببین نتیجه فرق میکنه یا نه.
بهر حال من خودم نه این لپ تاپ رو دارم نه کارت گرافیک ATI دارم. اما نتیجه اگر فرق کنه ممکنه برای دوستان جالب باشه.
ببخشید من پست شما رو ندیدم و البته نمی دونم از کجا میشه امتیاز رو نگاه کرد اما می دونم امتیازهایی که ویندوز میده زیاد بدرد نمی خوره و اعتباری نداره
من الآن این که گرفته بودم نصب کردم اما موضوع اینجاست که در دایرکت ایکس ورژن درایور دستگاه رو همون قبلی میزنه اصلا خود catalyst control center نیز ورژن درایور رو همون قبلی میزنه! . امشخص هست که درایور نصب نشده و فقط کنسول catalyst رو نصب میکنه خودشم موقع نصب عنوانش همین هست!
چندتا از دوستان چند صفحه قبل راجع به درایور جدید صحبت کردند اما متاسفانه حالا هیچکدوم چند روزه که نمیان تو این صفحه و من منتظرم:-(
قیمتش 1.400.000 تومن هست و از مدل اچ پی ای که شما نوشتی قوی ترهنقل قول:
با asus pro64jq چه فرقي داره ?
دوستان لطفا یکی پاسخ بده اعصابم ریخته به هم از دیشب که درایور جدید رو از سایت amd نصب کردم حالا بازی باتلفیلد صفحه از عرض هر جا سرعت زیاده بریده بریده میشه در حالی تا قبلش اصلا اینجوری نبود!نقل قول:
چرا کسی پاسخ نمیده؟ عجب غلطی کردم درایور جدید رو نصب کردم. این لپ تاپ تنها چیزی داره همین کارت گرافیکش هست که اگر اینجوری باشه ... :-( :-(
لطفا لینک صحیح آخرین درایور رو بدید اگر هم همون که تو دو تا پست قبل دادن پس چرا ورژن تغییر نکرده و باتلفید اینجوری شده؟
تازه رفتم از پوشه خود لپ تاپ که درایورها رو داره دوباره همون درایور خودش رو نصب کردم باز هم درست نشد که نشد!
خب دوست عزیز ریکاوری کن همه چیز برگرده به حالت اول . ناراحتی نداره . :46:نقل قول:
پرو 64 یه مدل سفارشی و بلوری ندارهنقل قول:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
یه سی دی توی پک دستگاهتون بوده. از روی اون درایور رو نصب کنیدنقل قول:
ریکاوری؟؟؟؟ اگر ریکاوری کنم که باید سه روز فقط بشینم دوباره برنامه نصب کنم و تنظیمات رو درست کنم...نقل قول:
بازی هم که میره از اول!!!
آخه من م یدونم چند نفر هستند که اصلا اونها اینکار رو کردند و مشکلشون هم برطرف شده....
فقط باید بیان ولطف کنند دقیق بگند چه کار کنیم. ریکاوری که راه حل نیست. تازه کارت گرافیک با درایور خودش مشکل داره باید درایور جدید نصب بشه
غیر از اون سی دو تو خود درایو C هم هست. همانطور که گفتم هم درست نشد و هم اینکه درستم بشه برای مشکلات دیگه حتما باید درایو جدید نصب بشه مگه نه حل نمیشه...
سلام.N61JQ 3M cache هم داره؟
خیر میشه مدل n61jaنقل قول:
نقل قول:
منم نمیدونم این دوستان کجا رفتن. وقتی بحث این لپ تاپ بود هر کی میومد و یک تعریف و تمجیدی ازش میکرد. الان که برای بر طرف کردن مشکل سوال میپرسید همه ساکت شدند. البته میدونم خیلی ها این پست های شما رو میبینند اما چرا کسی جواب نمیده ... نمیدونم.
شما ناراحت نباش دوست عزیز. شما میتونی درایو رو داونگرید بکنی. یعنی از نسخه ی جدید دوباره برگردی به نسخه ی قدیم. راهشم اینه و ضرری هم نداره.
برو توی Add/Remove و بگرد ببین درایو کارت گرافیک ATI رو پیدا میکنی یا نه. اگر بود آنیستالش کن و سیستم رو یبار ریستارت کن.
اگر سی دی درایو ها رو داری از روی سی دی درایو خودش رو نصب کن و اگر نداری از سایت ایسوس میتونی دانلود کنی.
در ضمن من مطمئنم که لینکی که بهت دادم مال درایو کارت گرافیک شماست. اما مشکلی که براتون بوجود اومده رو علتش رو نمیدونم. واسه همین باید ببینیم کسی که این لپ تاپ رو داره بیاد و راهنمایی کنه.
من خودم لپ تاپ سری M از ایسوس رو دارم. در سایت ایسوس درایو کارت گرافیکی که گذاشته چند ورژن قدیمی تره نسبت به درایوی که خود سایت Nvidia گذاشته. در سایت Nvidia هم دقیقا به همین شکل ATI برای دانلود کردن اقدام میکنید و هیچ فرقی نمیکنه. دانلود کردم. نصب کردم الان هم مشکلی ندارم.
تنها فرقش هم با سری شما کارت گرافیکش هست وگرنه بقیه مشخصات سخت افزاریه تقریبا یکیه مثل Core i7 و غیره..
شما این راه رو امتحان کن. ضرری نداره. اگر درست نشه بدتر نمیشه. :10:
من نمیدونم چرا ایشون به مشکل خوردن با درایور قبلی من با درایوری که اورجینال رو دستگاه بود هیچ مشکلی ندارم.
اگه یه بار دیگه درایور جدید رو نصب کنید شاید درست شه
خب من سه چهار صفحه آخر رو خوندم ولی در کل متوجه اصل مطلب نشدم. اینکه مشکل شما با درایور کارت گرافیک چیه.
ولی در کل شما میتونید آخرین ورژن کرافیک رو از سایت اسوس دانلود کنید که بصورت کامل هست و حجمش هم حدود 200 مگ میشه. البته کاتالیست 10.6 هم اومده که کار خاصی واسه این گرافیک انجام نمیده و تمام بهینه سازیهاش معطوف میشه به کارت های گرافیک دسکتاپ. پس زحمت دانلود کردنش رو نکشید.
در مورد سوییچ شدن گرافیک واسه کاهش مصرف باطری هم باید بگم که اصلا N61JQ گرافیک دوم نداره و در نتیجه شامل سیستم هایی با سوییچ ابل گرافیک نمیشه و همیشه از یه گرافیک استفاده میکنه. تا اونجایی که من یادمه N61JV از این تکنولوژی استفاده میکنه که اونم به دلیل ارائه نشدن درایو درست و حسابی خیلی ها رو جون به لب کرده بود. که البته این اواخر ظاهرا مشکل درایورش حل شده.
البته اینا رو کلی گفتم چون همونطور که گفتم هنوز نفهمیدم که مشکل اصلی شما با این گرافیک چیه.
پیروز باشید
من چند صفحه ي آخر اين تاپيك رو خوندم، ولي الآن كاملا" گيج شدم. يه عده اي هي گفتن اين لپتاپ خوبه، ولي به محض اينكه اين آقاي nekooee خريد و به مشكل برخورد ديگه پيداشون نيست.
حالا من هم كه مي خواستم اين مدل رو بگيرم كاملا" توي شك افتادم.
1- فرق ASUS N61JQ-JX014V و ASUS N61JQ-JX061V رو كماكان نفهميدم. يكي مي گه هر دو صفحه كليدش فارسيه، يكي مي گه فقط 14V فارسيه ... اصلا" فرقشون فقط توي صفحه كليده ؟
3- همچنين فرق pro64jq رو با اون دو تا. فرقش اينه كه بلو ري نداره ؟ منظور از سفارشي بودن چيه ؟ و اينكه كلا" كدوم رو بايد خريد ؟ اختلاف قيمتش با اون دو تا چقدره ؟ چرا تو سايت سازگار نيست ؟
3- اين مشكل گرافيك دقيقا" سوييچ نشدن به كارت گرافيك اصلي در بازي ها هست ؟ نمي شه به صورت دستي اين كارو كرد ؟ جناب nekooee شما براي همين قضيه آپديت كردين و به مشكل برخوردين ؟
4- قضيه ي اين باس رم چيه ؟ بالاخره كدوم مدلش 1333MHz هست و موقع خريد از كجا بفهمم 1333MHz هست ؟
5- اينطوري كه من متوجه شدم هيچ لپتاپي زير 1.5 ميليون از نظر گرافيك به اين مدل نمي رسه درسته ؟ چون مي خوام بازي كنم اين موضوع برام مهم هست.
6- قيمت اين لپتاپ رو تو سايت سازگار زده 1490. اما اين دوستمون گفتبالاخره كدوم هست ؟ بايد از كجا، به چه قيمت و با چه گارانتي بخرم ؟ من شهرستان هستم و مي خوام براي خريد بيام تهران. ولي نمي دونم از كجا بايد بخرم. لطفا" راهنمايي كنيد.نقل قول:
قیمتش 1.400.000 تومن هست
خيلي معذرت مي خوام از اينكه تعداد سوالام زياد هست. ولي چون همين روزا مي خوام بخرم عجله دارم، و از اونجايي كه اين لپتاپ رو چند سالي مي خوام ازش استفاده كنم و تقريبا" جاي PC رو مي گيره، خيلي مهم هست كه بعدا" پشيمون نشم.
از اينكه به همه ي سولام جواب مي دين پيشاپيش سپاسگزاري مي كنم. :40:
سلام
دوست عزیز الان لپ تاپ من بازی نه چندان گرافیکی باتلفیلد رو داره فرمهاش رو می خوره!! و جاهایی که حرکت سریع هست تصویر از عرض میشکنه و فیلمهاش هم بعضی جاهاش کاملا مشخص میشه فرم ها خورده میشه! و دوستانی که این مدل رو دارند گفتند که درایورش مشکل داره من در جریان نبودم. منتها دو نفرشون گفتند درایور جدیدی آمده که مشکلش حل شده و من لینک نداشتم و طبق لینک یکی دیگر از دوستان رفتم دانلود کردم که باتلفیلد اینجوری شد بعد رفتم دوباره درایور خودش رو نصب کردم اما دیگه درست نشد.
این چه کارت گرافیکی هست که بازی نه چندان گرافیکی رو اینکار می کنه وای به حال بازیهای گرافیک بالا! من اهل بازی نیستم اما اگر این لپ تاپ به کارت گرافیکش مینازه و افرادی مثل من فقط به همین دلیل اون رو به سونی ترجیح میدند خیلی ناراحت گننده هست که در این مورد هم ضعف داشته باشه
حالا این دوستان که می دونم بلدند من هر چی منتظرم انگار دیگه به این تایپیک سر هم نمیزنند!
در هر حال اگر واقعا همینطور باشه که گرافیکش بازی اینجوری هم نخونه واقعا برای خودم متاسفم با خرید این لپ تاپ به این گرونی!!
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز اصلا گزینه آنیستال نداره و فقط گزینه ریپیر داره....
شما هم جای من بودید حالتون میگرفت
این مدل 6 مگ کش دارهنقل قول:
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
عزیز شما مدل 61JQ یا 61JA رو دارین ؟نقل قول:
من 61jq رو دارم
خوب نگرانیت چیه ؟
خیلی راحت درایور فعلی رو پاک کن و از خود سایت اسوس درایور رو دانلود کن،من پریشب دانلود کردم آخرین درایور رو و الان هم نصبیدم،هیچ مشکلیم نداره
من بخدا 10 بار توضیح دادم!! چرا باز یک حرف رو تکرار میکنید؟
1- اون تو خود سی دی هست چرا دانلود کنم؟ واسه من که تو درایو سی هم همه درایورها به غیر از سی دی هست
2- درایوری که تو سایت ایسوس هست قدیمیه و با خیلی بازیها مشکل داره و ظاهرا درایو جدید درست شده و مشکلی نداره. به گفته دوستان!! و من ورژن جدید رو گرفتم ولی از همونی هم بود افتاد...
3- من اون رو نصب کردم ولی درست نشد بازم
.....
اگر حرف دیگر دوستان اشتباه باشه و درایور جدید هم هنوز مشکل داشته باشه یعنی اینکه دیگه درست نمیشه و یعنی اینکه پولمون هدر رفته... یعنی این لپ تاپ دیگه مفتش گرونه!!
خوب حالا چرا میزنی ؟؟؟ :دینقل قول:
ورژن اونی که توی سی دی هست با اونی که روی سایته واسه من فرق میکرد
بخاطر همین گفتم دانلود کن
شما میتونی یه کار دیگه هم کنی،سیستم رو با ریستور پوینت خود ویندوز برگردونی به لحظه ی قبل از نصب درایور،اینجوری هیچیم از دست نمیدی
نکته اینجاست که عدد ورژن درایو هیچ فرقی نکرده! و نکته دوم اینه که نگاه کردم تو ری استور پوینت چیزی ثبت نشده و نکته سوم اینکه درایور خودش به گفته دوستان مشکل داره یعنی باید درایور جدید نصب بشه
:-))
عزیزم مرسی که راهنمایی می کنی از اونهایی که جواب نمیدن بهتر لااقل.
شما برو تو system restore بعدش choose a differenet restore point رو بزن،امکان نداره اونجا چیزی ثبت نشده باشه
برو یه مرحله قبل از نضب کارت گرافیکت
من ۲ ماه بود که بین دو مدل n61jq و f115 گیر کرده بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم که f115 رو بخرم...واقعا عالیه.بازی ها رو هم در سطح قابل قبولی اجرا میکنه...به همه هم توصیه میکنم اگه انتخاب اولتون بازی نیست حتما f115 بخرید...
مبارکتون باشهنقل قول:
به سلامتی
ایشالله هرکس هرچی میخره ازش راضی باشه
:10:
چه خبر عزیز. درست شده؟ سیستم ریستور کردی؟نقل قول:
سلام
گفتم که ری استور پوینتی براش ذخیره نشده آخرین پوینت مربوط به قبل از نصب بازی باتلفیلد هست....
من می خوام بدونم چرا بعد از نصب این درایور عدد ورژن درایور فرقی نمیکنه؟ فقط موقع نصب عدد بالای صفحه اول یک ورژن عجیب که ربطی به ورژن درایور نداره هست که با درایور خود لپ تاپ فرق داره اما بعد از نصب ورژن درایور در توضیحات برنامه هیچ تغییری نمیکنه احتمالا فقط برنامه رابط کاربریش فقط تغییراتی می کنه.
من دیدم باتلفیلد درست نشد رفتم دوباره همون جدیده رو نصب کردم
جالب مه این دوستانی که اینقدر میگفتند مشکلی نداه و حل شده دیگه سری هم به این تایپیک نمیزنند
شاید شما بازی رو ببینید بکید خوبه اما قبلش که درایور رو نصب کنم خیلی روون بود ولی بعدش موقع پخش فیلم و حرکت سریع در خود بازی کاملا محسوس هست که بعضی فرمها خور ده میشه و یا اینکه تصویر از عرض در سرعت از چند جا یک لحظه جلو عقب میشه که احتمالا مربوط به کارت گرافیک هست. اما قبلش اینجوری نبود مراحل اول بازی با درایور قبلی...
نقل قول:
دوست عزیز، اگه کسی جواب نمیده شاید به این علت باشه که چیزی در این مورد نمیدونه. شما که انتظار نداری هر چیزی که به فکرمون میرسه رو به عنوان راهنمایی به شما بگیم؟!؟
من خودم در روز حداقل 5 یا 6 بار به اینجا سر میزنم و از روز اولی که شما مشکلت رو گفتی در جریانم ولی وقتی خودم تا حالا با این مشکل رو به رو نشدم (و هیچ اطلاعاتی هم در این مورد ندارم)، چطور میتونم شما رو راهنمایی کنم؟ من یکبار کارت گرافیک لپ تاپم رو آپدیت کردم اونهم با فایلی که از سایت ATI گرفته بودم که بدون هیچ مشکلی هم آپدیت شد.
ضمن اینکه پیش آمدن یک مشکل برای شما (که حتما هم راهحلی داره) دلیلی بر بی ارزش بودن (مفت، گرون بودن!!!) این مدل لپ تاپ نیست! حداکثرش اینه که یا ویندوزت رو عوض کنی (که به احتمال بسیار زیاد تمامی مشکلاتت حل میشه) یا از طریق شرکتی که اینو گارنتی کرده، اقدام کنی.
رامین :11:
دوست عزیز من هیچ مشکلی با درایور اولیه ندارم. شاید خود گرافیکت مشکل دار(بعید نیست) زنگ بزن به گارانتی ببین چی میگن بهتنقل قول:
بچه ها به خاطر فیلتر شدن سایت فروم رو به یه جایه دیگه انتقال بدین
سلام
من یه دو روزه ASUS N61JQ گرفتم . وقتی adslو بش وصل میکنم . تو بیشتر سایتها مثل yahoo . msn , ... نمیره
ولی وقتی به pc وصل میکنم همه چی درسته و تو همه سایت ها میره !!!! چرا ؟
تنظمیات adsl رو لپ تاپ کامل انجام دادم . آنتی ویروس و فایر والم بستم . بازم حل نشد
چشه این ؟ :d
دوست عزیز من نگفتم شما راهنمایی کنید اون آقای Vaioman بودند که گفتند با درایور جدید مشکل حل شده و از این حرفها..... و حالا نیستند و همچنین یک آقای دیگه که اسمشون یادم نیستنقل قول:
دوما من خودم کامپیوتر خیلی واردم نه ویندوزم مشکل داره و نه کارت گرافیکم....
کلا کارت گرافیک تو بازی باتلفیلد تا آخر که گرافیک رو ببری بالا مخصوصا با درایور جدید همانطور که گفتم در فیلمها فریم می خوره (فیلمها وکتور و از جنس خود بازی هست نه به صورت movie) و در خود بازی جاهایی که سرعت بالاست صفحه در خطهای عرضی در چند صدم ثانیه از هم جدا میشه.
کلا کارت گرافیکش آش دهنسوزی هم نیست که می گفتند. مطمئنم روی لپ تاپ شما هم همینطور خواهد بود و لپ تاپ من هیچ مشکلی نداره!
سوما در آپدیت جدید فقط ورژن catalyst control center ظاهرا تغییر میکنه چون تو خود کنترل سنتر و هم در directX ورژن درایور کارت گرافیک تغییری نمی کنه و همون
Driver Packaging Version 8.692.1-100122a-094995C
رو نشون میده. شما هم اگر نگاه کنید همینطوره. با بازی باتلفید اونقدر مشکل نداره که بگید مشکل از کارت گرافیک هست به نظر من از ظاهرش کاملا مشخصه که کارت گرافیک کم میاره!
غیر از خصوصیت گرافیک در بقیه موارد همه رو با هم جمع بزنید باز سونی f115 به نظر میرسه بهتر هست.
در مودر مشکل با بعضی بازیها که روی چیپ 50 مگابایتی اینتل گیر میکنه هم من اون بازی ها رو تا حالا نصب نکردم اما این حرف رو، هم آقای Vaioman تایید کردند و هم دوست دیگری که اسمشون یادم نیست اما تو پستها قبل نامشون هست. به هر حال من تا حالا نصب نکردم اونها رو و فقط نقل قول می کنم در این مورد... که البته گفته بودند با درایور جدید این مشکل حل شده من هم به همین دلیل نصب کردم که دیگه غیبشون زد و هیچ پاسخی نمیدهند
مطمئنا 90 درصد افرادی که این لپ تاپ رو می خرند به خاطر کارت گرافیکش هست تا بقیه موارد....
نه دوست عزیز من نه ویندوزم ایراد داره و نه کارت گرافیک از شما هم مطمئنا همینطوره اما نه حساسیت من رو دارید و نه چیزهایی که من دیدم رو تست کردید...نقل قول:
در مورد بازی باتلفید هم ممکنه من مراحل اول متوجه نشده بودم و فکر کردم بعد از درایور اینجوری شده چون وقتی قبلی رو باز نصب میکنم فرقی نمیکنه و ایراد در حدی نیست بگید کارت گرافیک خراب هست چون اونجوری وضع خیلی فرق میکرد. کاملا مشخص هست توان کارت گرافیک کم میاره.
شاید هم ایراد از خود بازی هست! نمیشه نظر دقیق داد تا امتحان نکرد
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
مشکل از تنظیماتتون باید باشه من هیچ مشکلی در این مورد ندارم. و تا حالا هم ندیدم کسی اینجور مشکلی داشت باشه.نقل قول:
با مرورگر دیگری هم تست کنید ببینید نتیجه همینه یا فرق میکنه....
در ادامه راهنمایی دوستان. شما با MBAM سیستم را یک فول اسکن کن. بعضی وقتها Hijack ها و یا Rootkit ها باعث این کار میشند.نقل قول:
دانلود MalwareBytes AntiMalware
کد:http://www.malwarebytes.org/mbam/program/mbam-setup.exe