دوستان عزیز این بخش چرا همیشه سوت وکوره
بگین انتخاب رشته رو چی زدید
Printable View
دوستان عزیز این بخش چرا همیشه سوت وکوره
بگین انتخاب رشته رو چی زدید
شما خودت نگفتی چی زدی که D:نقل قول:
من 6 تا بیشتر نزدم. ترتیبشم اینجوریه:
1. زبان و ادبیات انگلیسی - دانشگاه تهران
2. زبان و ادبیات انگلیسی - دانشگاه شهید بهشتی
3. زبان و ادبیات انگلیسی - دانشگاه علامه طباطبایی
4. زبان و ادبیات انگلیسی - دانشگاه خوارزمی
5. زبان و ادبیات انگلیسی - دانشگاه شهید بهشتی (شبانه)
6. زبان و ادبیات انگلیسی - دانشگاه علامه طباطبایی (شبانه)
اینم شش تای من
تهران روزانه
شهید بهشتی روزانه
علامه روزانه
شهید بهشتی شبانه
علامه شبانه
خوارزمی روزانه
تمامی دانشجویان رشته ادبیات انگلیسی به خصوص دانشجویان دانشگاههای معتبر تهران باید از اطلاعات اولیه نسبت به زبان انگلیسی برخوردار باشند به گونه ای که بتونند روزنامه بخونند اخبار رو که گوش میدهند تا 70 80 در صد در ک کنند. این قابلیت لازمه چراکه برای موفقیت در این رشته خواندن آثار ادبی معروف و درک آنها به انگلیسی نقش مهمی رو ایفا میکنه. البته منظورم این نیست که به عنوان مثال شما باید بتونید ulysses جیمز جویس رو به راحتی بخونید و نقد کنیدو.نه ولی در پایان چهار سال در دانشگاه باید بتونید چنین نثر های معروفی را هضم کنید. اینم یک سایت برای علاقه مندان به رمانهای معروف انگلیسی و اونهایی که میخوان سطح درک مطلبشون رو افزایش بدن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک انتخاب خوب برای شروع چه اونهایی که امسال ادبیات انگلیسی قبول میشن و چه اونهایی که برای سال آینده برنامه ریزی میکنن Dubliners هست. بخونید ااولش ممکنه یکم سخت باشه ولی عادت میکنید.
بنده هم عیناً مثل جنابعالی زدم + 3 تا آلمانینقل قول:
من هنو کاری نکردم !
موندم خوارزمی رو بالاتر بزنم یا پایین تر !
شبانه شهید بهشتی تهران Versus خوارزمی کرج
چون احتمالا یکی از اینا رو قبول شم یا مثلا برم آنگولایی بخونم !
اتفاقاً 10 سال قبل آنگولایی تو دفترچه بود (زبان و ادبیات سواحیلی). زبان آفریقیاییه! آزاد هنوزم داره میتونی بری!
آره حتما میرم اتفاقا روابطشم با ایران خوبه کار هم بیشتر گیر میاد
حالا ما یه چیزی گفتیم ! LOL
سلام منم زیر گروه یکم شده 8900 باورم نمیشه اینقدر بد شده باشه منطقه یکم یعنی اصلا قبول میشم؟ تهران؟ انگلیسی؟
احتمالش خیلی کمه و لی ممکنه!
نمیدونم خونتون کجاست ولی بین بهشتی شبانه و روزانه خوارزمی به نظر من بهشتی سرتره چراکه بعد از دو سال اگه خوب درس بخونی میتونی تو خود تهران کار نیمه وقت مربوط به رشتت پیدا کنی ولی همونطور که قبلا هم گفتم من رفتم دانشگاه خوارزمیرو دیدم هنوز کتابخونه نداره و خود مسیر کلی از وقت و انرژی و فرصتهای شغلی رو ازت میگیره مگه این که بخوای واحد کم برداری مثلا دو روز بری دانشگاه که در این مورد باید وضعیت دانشگاه رو در رابطه این رشته جویا بشی چون مثلا ادیات انگلیسی رشته نوپایی تو خوارزمی کرج و او نوقت ممکنه زمان انتخاب واحد به مشکل بر بخوری. در مورد هزینه شبانه هم باید یگم اکثر واحدهای ادبیات انگلیسی اصلی و تخصصی محسوب میشه که اگه ترمی 15 واحد برداری حدودا 400 تا 450 هزینه باید بپردازی. ولی از تجربه خودم که قبلا دانشجو بودم برات بگم که اگه بتونی در رابطه بارتت کار پیدا کنی هر چی واحد کمتر برداری و عمیق تر بخونی موفق تری!نقل قول:
اگر هم ساپورت مالی میشی برو شهید بهشتی ضررنمیکنی.
رتبم شده 1100 اون ترازه زیرگروه یکمه
کسی آدرس شهید بهشتی و علامه رو داره؟
تو سایتاشون حتماً هست.نقل قول:
دانشگاه فرهنگیان یا تربیت معلم پیشنهاد میشه؟نمره کل 5600 و رتبه 14000در شیراز!کسی راضی هست؟ز اون طریق کارشناسی ارشد میشه گرفت؟
اینو تازه اولین باره این مدلی کردن پارسال که نبود اونش که حتما هم تا دکترا میشه خوند ولی باید مصاحبه هم بدی شرط معدلم هست خب تا اونجایی که اطلاع دارم فرهنگیان دانشگاهیه که آموزش و پرورش از بین فارغ و تحصیلاش نیرو بر میداره من خودم نوشتم. دانشگاه فرهنگیان = تربیت معلم قدیمنقل قول:
اونو می دونم حوصله ندارم بگردم :37:نقل قول:
انتخاب رشته سنجش چرا اینجوری بود کسی غیر از من امتحان کرده؟:13:
چه جوری بود؟
من با رتبه زیر گروه 1 1400 شبانه علامه و روزانه خوارزمی رو آوردم
هه هه، یعنی من که عربیمو 73% زدم مستعدّم؟!نقل قول:
آره دیگه بالای 60- 70 زدن عربی اونم امسال کار هر کسی نبود :12:نقل قول:
منم هیمینا رو با روزانه الزهرا و طباطبایی بهم داده ولی خودم نمی دونم چقدر درستهنقل قول:
من انسانیم شاید زدم اونو 7000 شدم ولی دوست ندارم شایدم زبان شهرستان زدم بستگی داره
کسی هست تو گروه دیگه باشه؟
این سیستم بر اساس سال 90 تنظیم شده مشخصا نمیتونه 100 درصد محل قبولیتو مشخص کنه به خصوص بعد از طرح تفکیک جنسیتی که البته به نفع خانمها شد.نقل قول:
رشته ها رو برای دخترا حذف کردن اون وقت چه طور به نفعشون شده؟نقل قول:
من هنوز انتخاب رشته نکردم با رتبه کل سهمیه 9654 و زیرگروه رتبه زیر گروه 1: 8008 سایت گزینه دو اینا رو واسم آورده با اینکه فقط میخوام شهر خودم بخونم از بین پیام نور و غیر انتفاعی کدوم رو پیشنهاد میدید همچنین رشته مترجمی یا ادبیات
زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی - مرکز تبریز
-------------------------------------------------------------
مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی - مرکز تبریز
مترجمی زبان انگلیسی موسسه غیر انتفاعی نبی اکرم(ص)تبریز
مترجمی زبان انگلیسی موسسه غیرانتفاعی دانشوران - تبریز
مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی - مرکز بناب
آموزش زبان انگلیسی دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل (شبانه)
سلامنقل قول:
هر ساله سایت های کنکوری عالی ترین رشته ها رو قبل از انتخاب رشته میدن بیرون
و امسال واسه زبان مترجمی زبان انگلیسیه البته سال های قبل هم همینطور بوده
من به جات بودم دانشگاه پیام نور رو انتخاب میکردم
البته نمره گرفتن از این دانشگاه ساده نخواهد بود ولی بهتر از غیره انتفاعیه
همیشه انتخاب های خود رو با علاقه انتخاب کن انتخاب آخر به خودت مونده
مترجمی توی اشتغال بهتر از ادبیاته البته الان هرکسی داخل این رشته میشه و مترجمی میکنه و اگه بخوای در آینده شغلی خوب داشته باشی باید اطلاعاتت پر بار باشه
تو انتخابهات شبانه رو در اولویت قرار بده و زیاد به نرم افزار ها اتکا نکن
سلام دوست من ؟نقل قول:
کدوم رشته ها ست که برداشتن .؟؟؟؟؟
ببین برخی رشته ها رو به حسب درسش و نیازش مثلا میزان پذیرش دختر را در اون زیاد کردند. و همینجور در برخی دروس دیگه برای پسر ها ...
سلام خبری درباره زیاد کردن پذیرش دخترا در بعضی رشته ها نشنیدم ولی این هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
از نقطه نظر محتوا بخوایم یه نیم نگاهی داشته باشیم زبان و ادبیات خیلی پربارتر از مترجمیه و دانشجو رو با ابعاد وسیع تری از زبان انگلیسی آشنا میکنه و میشه گفت لااقل در مورد خودم بیشتر از مترجمی با طبع سازگاره و رشته ی جالبیه ولی..... ولی اون چیزی که بعد اخذ مدرک برات باقی می مونه اسم مدرکته مطمئنا اگه شما کارشناسی یا کارشناسی ارشد مترجمی زبان بتونی بگیری میزان احتمال پذیرش و استخدامی تون (بالاخص تو بخش خصوصی) خیلی بیشتر از کسیه که تو همون مقطع زبان و ادبیات انگلیسی خونده.... بنده زبان و ادبیات خوندم ولی بخوایم بدون تعصب نگا کنیم واقعا بازار کار مترجمی خیلی خیلی بیشتر از زبان و ادبیاته پس سعی کن به هر قیمتی که شده مترجمی رو بیاری....
موفق باشی
می توتنم بپرسم "رتبه زیر گروه 1" ت تو منطقه و کشوری چند شده؟ ( راستی بهشتی تو ولنجکه.)نقل قول:
نقل قول:
اخرش زیاد شدن پذیرش شد واسه دخترا یا کم کردن ؟
رشته ها رو برای دخترا حذف کردن ؟؟؟؟؟
زیاد کردن پذیرش دخترا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اون لیست حذف دخترا برای بعضی رشته هاست شامل رشته های زبان نمی شه اصلا تو هیچ رشته ای از زیر گروه زبان دخترا حذف نشدن تازه علامه مترجمی انگلیسی امسال فقط دختر بر می داره ظرفیتا زیاد تغییری نکرده در کل همیشه ظرفیت رشته های زبان برای دخترا بهتره ( غیر از دانشگاه تهران)
کشوری 1800 منطقه 1000نقل قول:
خوب دوستمون 2 تا ح0رف متضاد زدند بالانقل قول:
یکبار گفتند کم میشه یک بار گقتند زیاد میشه ...
علامه که مترجمی نداره امسال! داره؟!! من که نمی بینمنقل قول:
منم دور و ور خودتم، زیرگروه کشوری 1400، منطقه 785. فکر میکنی جایی قبول شیم؟!نقل قول:
من کجا حرف از کم و زیاد شدن زدم؟ من گفتم اون حذف دخترا به زبان ربطی نداره برای یه سری رشته های دیگست :18:نقل قول:
اصلاحیه سنجش رو ندیدینقل قول:
ما علامه یا بهشتی قبول میشیم :31: از کجا بدونم از اون آقای سازمان سنجش بپرس من زبان دیگه هم زدم :42:نقل قول:
شما معلم شدن در اموزش پرورش رو ترجیح میدین(تربیت معلم)یا مترجمی پیام نور؟لطفا بگین!!ش