سلام دوستان اینجا کسی z480 داره؟ مال من مشکل گرافیک پیدا کرد و یبار تابحال رفته گارانتی. شما ها این مشکلو نداشتین؟ دلم چرکین شده نسبت بهش :((
سلام دوستان اینجا کسی z480 داره؟ مال من مشکل گرافیک پیدا کرد و یبار تابحال رفته گارانتی. شما ها این مشکلو نداشتین؟ دلم چرکین شده نسبت بهش :((
گرافیکش آنبورده؟نقل قول:
سلام دوستان من یه Z50-70 به تازگی خریدم... تو اینترنت بعضی جاها دیدم میگن تو سی دیش نرم افزار مدیریت انرزش و مدیریت و بهبود اسپیکر و اینا هستش... من پیدا نکردم فقط درایورا میخواستم ببینم کسی میدونه کدوم برنامه هستش ؟؟؟؟
فکر نمیکنم باشه باید از سایتش دانلود کنیننقل قول:
خداوکیلی دوستان تعصب رو بزاریم کنار صفحه نمایشهای لنوو جرا انقدر عجیبند .. من دیگه دارم شک میبرم اینایی که وارد ایران میشند مشکل دارند و امروز z5070 رو برای یه بنده خدایی خریدم ویندوز نصب کردم به نظرم فاجعه بود صفحه نمایشش این دیه چه full hd هستش که حتی از روبرو بهش نگاه میکنی کنتراست پایین رنگ نمایان میشه. زاویه دیدش حتی از روبرو هم افتضاح بود از نظرم .. من نمیدونم آیا لنوو به شعور مشتری نمیخواد احترام بذاره ؟ صرفا بنویسی ful hd بعد با همین نام به ملت بفروشی ؟
بنده خدا طرف فکر کرد سرش کلاه گذاشتم جنس بد بهش انداختم .چون متاسفانه همزمان لپتاپ خودم n56 jr رو دیده بود مقایسه کرد و با عمق فاجعه آشنا شد ازون موقع تو ذوقش خورده . منم گفتم داداش 2 میلیون و خورده ای پول دادی همینقدرم باید آَش بخوری دیگه ناراحتی نداره که .. اما تو دلم واقعا تعجب کردم از این صفحه نمایش عجیب
شما که میدونستی اینطوریه چرا براش گرفتی؟ تو پاساژ پایتخت روشنشو گذاشتن میتونستی ببینی
نقل قول:
دوست عزیز من اهل رشتم .. من بهش گفتم n550 رو بردار اما از ظاهر Z5070 خوشش اومده بود ..
سلام به دوستان
منم دارم فردا z50-70 رو واسه پسر خالم میخرم/ حقیقتش می خواد بازی زیاد انجام بده و با توجه به مقدار پولی که میخواد بده این مدل بهترین مدلیه که میتونه ورداره / اولش z510 رو میخواستیم بگیریم ولی به خاطر کیفیت صفحش پشیمون شدیم/
حالا دوست عزیز میخواستم ببینم در چه حدی بده؟ و اینکه در مقایسه با z510 که خیلی بهتره؟ مطمئنا انتظار نداریم کیفیت صفحش مثل asus شما با اون قیمتش باشه ولی میخوام ببینم زیاد رو اعصاب نباشه/خودمم probook 4540s دارم با اینکه کیفیت صفحش زیاد جالب نیست ولی بازم ازش راضیم میخواستم ببینم یعنی قراره از لپ تاپ منم بدتر باشه؟! (البته صفحه ی من مثل مدل شما مات هستش و این مدل براق!)
پیشاپیش ممنون:n16:
نقل قول:
ببخشید خیلی رک میگم از نظر شخص بنده زاویه دید صفحه نمایش این مدل فاجعست .. من تا الان 3 لپتاپ dell 5010 .. acer e1 ...asus n56jr رو شخصا داشتم و با لپتاپهای دیگم حتی از لنوو کار کردم اما از نظرم این مدل Z5070 با full hd بودنش داره ملتو گول میزنه وگرنه زاویه دید و کنتراست رنگ از نظرم اصلا خوب نیست . گرچه عادت کنید بهش مشکلی نخواهید داشت . اما به نظرم برای یه لپتاپ full hd اصلا صفحه نمایش خوبی نیست .
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نظرمو پس میگیرم به اون فاجعه ای که گفته بودم نیست .. لپتاپ رو بردم به فروشنده تحویل دادم متوجه شدیم صفحه نمایشش کلا مشکل داشته و یکی دیگه داد این یکی خیلی بهتره . اما همچنان زاویه دید و کنتراست زنگ از نظرم ضعیف اما قابل تحمله و میتونید رو خریدش حساب باز کنید .به نظر لپتاپ بدی نمیاد اگر کیفیت صفحه نمایش در حد ایده آل نمیخواید
فقط صفحه بدی داره بقیه چیز ها عالیه ولی یکم گرم میشه
زاویه دیدو باهاتون موافقم ولی کیفیت صفحش دیگه اونطوریم که شما میگید نیست انصافا... پس Z510 ببینید چی میگید... تو این رنج قیمت واقعا توجیه خرید این مدل بالاست..... اون دوستمونم که میگه میخواد خرید کنه تفاوت کیفیت ال سی دی Z50-70 با Z510 واقعا قابل تشخیص هستش... شما برو بازار رضا سالن جنوبیش جلوی در Z510 روشن گذاشتن میتونی ببینی اونجانقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان
n50-70 رو خریدمش / صفحه نمایشش قابل تحمله/ به نظرم نسبت به قیمتش و سخت افزاری که داره خوبه.
فقط چند تا سوال واسم قبل و بعد از نصب ویندوز پیش اومده.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
1- رزولیشن صفحه بعضی جاها خیلی بده مثل پنجره ی نصب نرم افزار ها/ نمنونش رو پایین گذاشتم پنجره ی دیوایس منیجر خیلی بی کیفیته و صفحه ی کناریش درسته.(فکر کنم یه جایی خوندم چون صفحش فول اچ دیه و بعضی پنجره ها باهاش سازگار نیستن عادیه واقعا همینطوریه یا یه جای کار ایراد داره)؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- متاسفانه جایی رو نمیتونم پیدا کنم که نوشته باشه گرافیک 4 گیگه / من بقیه لپ تاپ ها وقتی به قیمت screen resolutionشون میرفتم قشنگ مینوشت مثلا 2 گیگ dedicated و 2 گیگ شیر ولی در مورد این لپ تاپ که گرافیکش 4گیگه و 2 گیگ هم شیر میشه اینجوری نمینویسه / در ضمن درایور ها رو هم از هر دو گرافیک و درست نصب کردم / البته بگم اولین باره لپ تاپ دو گرافیکه از ترکیبی از Nvidia و اینتل میرسه دستم / لپ تاپای دیگه که دیدم Amd/Intel بوده. میخواستم ببینم یه جای کار ایراد داره یا اینکه کلا باید اینجوری نشون بده /(در ضمن با نرم افزار های نشون دهنده مشخصات دیدم نوشته اینتلم 2گیگ مموری داره و nvidia هم دو گیگ)
3- تنظیمات بایوسش خیلی زیاده / اگه یکی از دوستان به طور خلاصه بگن که کدوم گزینه ها رو بهتره فعال یا غیر فعال یا روی چیز دیگه ای بزارم بهتره ممنون میشم.
4- اما مهم ترین مشکلم اینه که ویندوز رو میخواستم از فلش نصب کنم موقع بوت از روی یو اس بی همون اول خاموش میکرد / گفتم شاید فلشم چون ضعیفه اینجوریه / واسه همین یه فلش دیگه رو لینوکس روش ریختم ولی اونم موقع بوت نوشت که نمیتونه فایلای سیستمی رو پیدا کنه / ممنون میشم بگین مشکل از کجاست
در ضمن بایوس رو هم آپدیت کردم ولی فایده ای نداشت.
پیشاپیش تشکر:n16:
سلام دوست عزیز برای منم روی بعضی منوها یکم تار هستش... فک میکنم مشکل خاصی نیست و همون دلیلی شما گفتین شاید باشه.....نقل قول:
این لینکم راجع به گرافیک نگا کن زده 4 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
......... حذف شود.....
با سلام
توی این سایت آقا نقدی از لپ تاپ Z50-70 موجوده؟ (سری B ترجیحا )
بنظرتون کیفیش در حد z510-d هست یا خیر؟
کیفیت چی؟!نقل قول:
نمایشگر و کارت گرافیکش بهتر شده ولی پردازنده اش از سری U هست که ضعیفتره! بستگی به کاربرد شما از لپ تاپ داره!
کلوپ Lenovo Y50 نداریم/؟
سلام دوستان بنده در خصوص دستگاه e430c لنوو thinkpad سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
از روزی که دستگاه رو خریدم چون سی دی درایور نداشت و os
لذا بنده پس از نصب ویندوز و دانلود درایور متوجه شدم وایرلس و بلوتوث این دستگاه نصب نمی شود و کار نمی دهد
ناچارا چندین بار از سرس های مختلف فایل دانلود کردم اما باز کار نمی ده
مجبورم همش با کابل rj45 وصل باشم دوستان روشی راهی واسه نصب و کار انداختن این موارد دارند ممنون میشم عنوان کنید
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
سلام
دوستان قصد خرید Thinkpad T450 رو دارم کسی میدونه کی قراره بیاد تو بازار ؟ خیلی وقته معرفی شده ولی حتی هنوز خود سایت لنوو هم برای فروش نذاشته .... :n30:
سلام
دوستان قصد خرید Thinkpad T450 رو دارم کسی میدونه کی قراره بیاد تو بازار ؟ خیلی وقته معرفی شده ولی حتی هنوز خود سایت لنوو هم برای فروش نذاشته .... :n30:
دوستان من دیروز y5070 خریدم.الان gta iv ریختم ولی سیستم تحت هر شرایطی حتی وقتی که به برقه و رو high performance تنظیم شده باز از گرافیک آنبورد استفاده میکنه.چیکار کنم 860 موقع گیم استفاده بشه؟
سلامنقل قول:
رو بازی کلیک راست کنید و گزینه run with graphic processor گزینه high performance nvidia رو انتخاب کنید
اگه نشد برین تو تنظیمات کارت گرافیگ و اونجا در قسمت manage 3d setting قسمت global setting گزینه high performance nvidia رو انتخاب کنید ( در این حالت نیاز به راست کلیک نیست و همه بازی ها با کارت انویدیا اجرا میشن )
محمد جان این کارا رو هم کردم ولی بازم وقتی میرم داخل جی تی ای تو قسمت تنظیمات گرافیکیش نمیتونم جزییات رو از حداقل تغییر بدم.دلیلشم اینه که بازی فکر کنم از گرافیک آنبرد داره استفاده میکنه.مثلا همونجا زده کل حافظه ی گرافیکی 24 مگه!
والا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست , ولی خوب بهتره درایور جدید انویدیا رو از سایتش بگیرین و اپدیت کنید و با ابزار gpu z میتونید متوجه بشین کارت انویدیا درگیر میشه یا نه .تو بازی های دیگه هم تست کنید ببینید مشکل هست هنوز یا نه
دوستان مشکلم رو بیشتر براتون شرح میدم اگه کسی میتونه لطفا کمکم کنه.من نمیتونم هیچ بازی ای رو روش لود کنم.مشکل اینه که بازی ها نمیتونن از gtx860 استفاده کنن.در واقع از کارت انویدیا استفاده میشه اما بازی ها فکر میکنن که با گرافیک آنبرد طرفن.من هم از طریق NVidia control panel هم از طریق راست کلیک روی بازی و انتخاب کارت انویدیا مثلا جی تی ای آی وی رو بالا میارم اما تو ستینگ بازی همه ی تنظیمات روی حداقله و حافظه ی گرافیکی صفر نشون داده میشه.اینا در حالیه که gpu-z میگه کارت انویدیا در حال استفادس.fifa 14 هم که اصلا داخل بازی نمیشه!در ضمن درایور ها همه آخرین ورژن هستن.
دوستان من لنوو z5070 دارم کیفیت وب کم خیلی ضعیفه
چجوریه میگن کیفیتش hd این چجور hd ای هست
مال شما هم کیفیتش پایینه
با تشکر
برو توی بایوسنقل قول:
یکی از کارت گرافیک ها رو غیر فعال کن
آقا صفحه نمایش Z510 فاجعه س!!
راهی برای بهتر کردن رنگ و نور تصویر هست؟!!
دوستان من لپ تاپ لنوو مدل z570 دارم.دوتا اسلات رو داره و در مضخاتش گفته حداکثر 8 گیگ رم ساپورت میکنه. سوالم اینه آیا میشه دو تا رم 8 گیگابایتی روش نصب کرد؟
lenovo z570 cori7 gt540