من این گوشی رو ندارم ولی برای خریدنش برنامه ریزی کردم
ولی اینطور که معلومه سونی اریکسون برای طراحی و ساختن و سیستم عامل گوشی X10
بسی رنج بده درین سال 30
Printable View
من این گوشی رو ندارم ولی برای خریدنش برنامه ریزی کردم
ولی اینطور که معلومه سونی اریکسون برای طراحی و ساختن و سیستم عامل گوشی X10
بسی رنج بده درین سال 30
قیمت روز گوشی رنگ مشکی در شیراز 505000 تومان
البته بدون هنزفری بلوتوث
این آسفالت 5 رو گوشی نصب میشه دانلود کنم ؟ 100 مگه.
فرهووده اینا قیمت کجان ؟ شیراز چه مغازه ای ؟؟
خرید پستی ندارن ؟؟
بله بله شیراز هست.نقل قول:
خرید پستی نیست برایه کسیم نمیفرستیم:31:خواهش نکن:31:
منصور و پیروز و موید و بر عقیده تان استوار باشید خدایتان اجرتان دهاد:20:نقل قول:
من خودم تو 2006 تو این فروم عضو بودم با حدود 5 ستاره رمزم یادم رفت بیخیال شدم الانم که نگاه کنی عضویتمون مال 2007 با یکی دوماه اختلاف!
من خودم به خداوندی خدا سه تا ان95 خریدم و فروختم اونم زمانی که قیمتش حدود میلیون بود این از این
ولی تا دلت بخواد من با پیکان رانندگی کردم:5:
در مورد اس ام اس عرض کردم که راه حل هایی که ارائه شده کلی و بدربخور نیست بلکه راه گریزه!:41:
در مورد ال سی دی هم نده مطلبی ارائه ندادم
یاعلی
سلام
کسی نمی دونه x10 کی به آندروئید 2.1 ارتقا پیدا می کنه؟
آیا مولتی تاچ واسش فعال می شه؟
خدا رو شکر...نقل قول:
من خودم تو 2006 تو این فروم عضو بودم با حدود 5 ستاره رمزم یادم رفت بیخیال شدم الانم که نگاه کنی عضویتمون مال 2007 با یکی دوماه اختلاف!
من خودم به خداوندی خدا سه تا ان95 خریدم و فروختم اونم زمانی که قیمتش حدود میلیون بود این از این
ولی تا دلت بخواد من با پیکان رانندگی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اس ام اس عرض کردم که راه حل هایی که ارائه شده کلی و بدربخور نیست بلکه راه گریزه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط لطف کنید برای ما فقیر فقرا فخر فروشی نکنید...ممنون...ولی تا جایی که یادم هست N95 با قیمت بالای 1 میلیون که بیشتر از اون چیزی که شما عرض کردید وارد شد من نخریدما ما مثل شما نیستیم پولمون به این چیزا برسه!!!!!!!!!
در مورد اس ام اس دوست عزیز نمیدونم شما مشکلتون با برنامه چیه؟!کلا با گوشی کار کردی؟دوتا برنامه رو که من میشناسم هم کیبورد فارسی داره و هم اس ام اس فارسی نشون میده مطمئنم باهاش کار نکردید یکیش mirsal یکی دیگش farsi sms هست...
قرار بوده سپتامبر ورژن 2.1 بیاد دیگه اطلاع دقیقتر ندارمنقل قول:
سلام
تا جایی که من میدونم مولتی تاچ نداره...
بچه ها کی قراره آپ دیت اندریو 2.2 بیاد بعد 2.1؟نقل قول:
اه بابا شورش و در آوردی جناب نوکیا N95.بابا آخه چقدر اسپم.میخوای بخری بخر.نمیخوای هم نخر.صبح تا شب میان اینجا هی پست میدن که اگه آپدیت شه فلان شه ما میخریم اگه نشه نمیخریم.به ما چه ربطی داره که میایم اینجا 2 تا چیز جدید بخونیمنقل قول:
فهمیدیم پولداری آقا.یه نگاه به پستهات تو این تاپبک بنداز.ببین چندتاش مفید بوده!!!نقل قول:
منصور و پیروز و موید و بر عقیده تان استوار باشید خدایتان اجرتان دهاد:20:
ولی تا دلت بخواد من با پیکان رانندگی کردم:5:
در مورد اس ام اس عرض کردم که راه حل هایی که ارائه شده کلی و بدربخور نیست بلکه راه گریزه!:41:
حالا میدونم این پست من باز پاک میشه.روزی 5 تا صفحه اسپم میدن هیشکی کاری به کارشون نداره.خب اینها هم همینجوری میرن جلو.ولی خدا نکنه یه کاریر بهشون بگه اسپم ندین.فورا مدیرا و همکارها میریزن سرش که تو اجازه نداری همچین حرفی بزنی.بابا تاپیک و تخته کنین بره.شده پاتوق 4 تا ... که پستهاشون رو زیاد کنن.
من هرجا دیدم نوشته بود که x10 mini هم محدودیت داره و فعلا 65k هستشنقل قول:
اینم gsmarena
The 65K-color limitation inherent to Android versions prior to 2.0 could result in the occasional banding but it’s not as easily noticeable on a screen this size. When the X10 mini receives an Android 2.1 update (said to come before the end of the year) those issues might be completely resolved (provided there are no hardware limitations either).
بعدش شما مگه می خواین با گوشی فیل هوا کنید؟؟؟من هم گوشی 65k داشتم 16M و تفاوت محسوسی ندیدم!!
سلام دوستان
خواهشا فقط کسانی که این گوشی را دارند بیان نظر بدهند که امکانات این گوشی چطوریه!!!!!!
یا کسانی که می خواهند بخرند بیان سوالاشون را بپرسند در مورد گوشی!!!!!
این تاپیک خیلی خوب بود ولی شده .........................
آخه من نمی دونم اگه کسی گوشی براش ضعیفه یا نمی صرفه می آد اینجا چی کار؟
یا اگه کسی از این گوشی خوشش نمی آد و به برند یا مدل دیگه ای علاقه داره بره تو تاپیک اون برند مقایسه بذاره نه اینجا.
فروشگاه زبرجد شیراز که فرهوده عزیز معرفی کرده بار جدیدش را آورده تک رنگ مشک به قیمت 504000 تومان
پکش معمولیه معمولیه.نکته مهم اینه که پکش پلمپ نیست ولی همه چیزش نو هست.دادشم شیراز بود برام خریده می گفت بهم نشون داده همه جعبه ها باز بودند ولی وسایل داخلش آک بودند.
یک مغازه روبروشم می داده 512000 تومان ، اون هم آک نبوده جعبش.
تا 3-4 روزه دیگه می رسه دستم.می گم که چه جوری بوده.
نقل قول:
سلام
لیک شده که آندو 2.1 روش نصب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://techie-buzz.com/mobile-news/leaked-android-2-1-running-on-x10.html
در مورد مولتی تاچ هم گفته شده
Unfortunately, even Android 2.1 will not add multitouch functionality to the X10. It appears the X10 suffers from a hardware limitation and will only allow input from a single finger
گفته از نظر سخت افزاری نمیتونه ساپورت کنه
خودتو ودوستات که از پستات تشکر کردن اینقده حرص نخورین بابا:10:نقل قول:
دوستان مشکل صفحه کلید فارسی ایکس 10 بلاخره با چه نرم افزار معتبری حل شد؟ البته قبل اینکه روت بشه؟ من گوشی رو دستمه ولی چون همراه اول پیامک فارسیش ارزونه نمی تونم بدم لطفا نرم افزار و لینک دانلودشو واسم بدین
دوست عزیز گفتم که sms farsi....
دوستان X10 دار حتما این نرم افزار پلیر رو نصب کنن چیز جالبی هست که اکولایزر داره زیاد داره حوصلم نشد بشمارم:دی و میشه اکولایزر رو ادیت و دستکاری کرد...
خط فاصله های بین se و x رو برداریدکد:http://www.s-e-xperiax10.com/downloads/?sa=downfile;id=1
حجمش هم 350 کیلوبایت هست
دوستان برنامه ای هست که بشه رو یه قسمتی مثلا SMS پسورد گذاشت؟؟؟
سامان جان توی بعضی از گوشیها دستت رو که روی هر کدوم از thread ها نگه داری lock میشه, ولی خوب مطمئنا x10 نداره که شما میگی, چون خودت به اندازه ی کافی حرفه ای هستی توی این موارد, ولی اگه واسه اس ام اس تنها میخوای, spc هست که علاوه بر بلک لیست بودن یه قسمت private conversation داره که شماره هایی رو که میخوای واردش میکنی و دیگه از اون به بعد اس ام اسهای اون طرف میره توی اینباکس همین برنامه و توی inbox اصلی گوشی نمیره, ایناهاش :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/lqDNdgtC/SPC.html
اگه منظورت چیز دیگه ای بوده که من متوجه نشدم شرمنده(چون برنامه هایی هم هست که مثلا چیزایی از گالری رو که میخوای انتخاب میکنی تا بلاک بشن و نشون داده نشن )
دوستان این آسفالت 5 رو که 100 مگ هست رو میشه رو x10 نصب کزد؟ دانلود کنم؟
سلام برو بکس موبایل باز.:20:همتونو دوست دارم (البته اگه جواب بدین).:40:
اقایون و خانومای محترم بلاخره تونستم از هفت سالگی که پولامو جمع کردم سه روز پیش یدونه گوشی شاخ بخرم(سفید x10i 670000):31:
حالا کلی سوال دارم تو رو خدا با جواب دادنتون یه در باغ سبز توپول نشونم بدین. :2:
1.چرا وقتی کسی میخواد منو تو بلوتوث پیدا کنه من حتما باید discorable را بزنم نمیشه نزنم.چرا اون زمانیم که میده صفر میشه ارتباط قطع میشه.
2.نمیدونم چی شد که الان وقتی تو حالت فیلم برداری یا عکاسیم وقتی دکمه تثبیت عکس یا همون شروع فیلمو میزنم از دوربین میاد بیرون میره تو صفحه اصلی.حالا چه خاکی بریزم تو سرم.
3.کجاش میتونم فقط اونایی که تماس گرفتن یا گرفتم یا miss call رو جدا گونه ببینم یا فقط همونا رو پاک کنم.چیزی که من کشف کردم فقط کلی clear call log داره.
بله ميشه...
سامولیک :دی
آقا یه سوال از ایکس10 دارای عزیز
آقا این ایکس10 تم یا .. داری که این ظاهره آبیش عوض شه ؟
حالا رنگ دیگه یا کلآ ظاهر دیگه ؟
نچ نداره . ولی خودش خشگله همینجورینقل قول:
دوست عزیز King Of Movie
1:نه نمیشه
2:یک بار با برنامه Task killer دوربین رو ببند و دوباره اجرا کن....
3:نه نمیشه...
دوست عزیز R@R#M@N
سلام
والا شدنی که میشه چون توی سایتش بخش جدا برای تم داره... ولی من فعلا تمی رو براش ندیدم
تا جايي كه من ديدم اجرا ميكنه هلو ....نقل قول:
شیراز به مقدار زیاد و با قیمت 520-30 پک ناقص یافت میگردد:دی...
شدنیه ولی فعلا تمی ندیدمنقل قول:
ولی آبیش که خوشگله:46:
سلام بیا تو بغل داداشی یه بوس یده:40: ضمن عرض تبریک به خاطر عضویتتنقل قول:
مورد اولی که شدنی نیست و من نتونستم اگه دوستان موفق شدن بگن
مورد دوم با ید بگم برنامه تسک کیلر دوربینت رو یه بار ببیند و دوباره بازش کن گوشیتم روشن خاموش کنی بدک نیست
در مورد سومی باید بگم منم مشاهده نکردم منم خیلی علاقه مند به این کار بودم ولی متاسفانه! بدست آوردن اطلاعات زیاد از موبایل کار با موبایل و ور رفتن میخواد زیادم ور می ریم سرمون گیج میره همه چی رو قاط می زنیم.
سلاماینم تقدیم n97:40:
بچه ها خیلی دوستون دارم با این جواباتون منو امیدوار کردین اصلا به زندگی برگشتم.:31:
1.حالا این تسک کیلر که میگین کجا هست; مال من نداره شایدم فروشنده ورداشته:31:.
2.وقتی یه چیزی ازطریق بلوتوث میگیرم خودش میره تو جایی که باید بره حالا میره تو رمم یا حافظه گوشی چطوری میشه جاشو عوض کرد ؟
3.این office suite کیه توش هر دوتا حافظه رو نشون میده ولی تمام پوشه هاش خالین جریان چیه ؟:31:
4.هیچ کجای دیگه نمیتونم کلیپو عکسو فیلمامو ببینم به جز timescape ooo mediascape ؟:31:
مردم از این همه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:31:
مرسی.bye:31:
:18::18::18:دیدی این قدر زوق زدم که به جای N95 زدم 97 Nبه خدا شرمندم.:18::18::18:
1:باید خودتون نصب کنید
2:میره توی مموری خارجی
3:خب فایل آفیس مگه دارید؟اگر ندارید که معلومه نشون نمیده اینکه فایل منیجر نیست
4:برنامه نصب کنید...با Astro میشه...
دوست عزیز فکر کنم شما APP installer رو دانلود نکردید...با گوشی این برنامه رو از سایتسرچ کنید بعد دانلود کنید بعدش وقتی نرم افزارهایی که به وسیله PC دانلود کردید و روی گوشی کپی کردید میشه با APP Inst نصب کرد....کد:http://www.androidfreeware.org/
شما باید یک فایل منیجر...یک Task killer نصب کنید که تمامی اینا در سایتی که ذکر کردم موجوده
موفق باشید
ایکس 10 مینی هم اومد
ولی هیچی ایکس 10 خودمون نمیشه!
یک سوال: این گوشی قطب نمای دیجیتال هم داره؟ اساس کارش چیه؟
نقل قول:
یک دستگاه گوشیX10 مشکی برای جناب اقای دانیال خریداری شد از شیراز به قیمت 505000 تومن
فرهوده اين گوشي كه خريدي هندزفري بيسيمه هم توش بود؟
نه دیگه جدیدا توش نیست
همون سری اولی ها توش بود
مثل اینکه دزدی ایرانی ها به دوبی و عراق هم سرایت کرده
فرهوده با هندزفری ندارن شیراز ؟؟
چنده ؟؟
اصلآ نیست ؟
تو تهران هم گیرت نمیاد
مگر اینکه با گارانتی کامتل بخری
این هنزفریش هم چیز خاصی نداره ها
بنظرم سیستم عامل اندورید زیاد جالب نیست
جناب farhooode
با همین هندزفری که شما میگی چیزی نداره اولا میشه بدون اینکه به گوشی متصل بشه تا 33 فوت فاصله از گوشی موزیک گوش کرد
و بدون گوشی میشه رادیو گوش داد
دوستان چه طوری میشه شماره مرکز پیام رو تغییر داد؟!!!هرچی گشتم نبود:|توی user gide هم چیزی ننوشته بود !!!!
یه سوال از کجای گوشی میشه فریم ویر رو فهمید چیه؟
توی setting آخرش نوشته about phone....
meha امروز یکی از بچه ها رو دیدم ! گفت یه ایکس10 آوردن که مرکز پیامشو عوض کنیم
هر چی گشتیم پیدا نکردیم :دی
پس مشکل اساسیه :دی
من فک کردم اون بلد نبوده :دی