بفرمانقل قول:
:10: :10: :10:کد:http://rapidshare.com/files/372620614/values_1800.rar
Printable View
بفرمانقل قول:
:10: :10: :10:کد:http://rapidshare.com/files/372620614/values_1800.rar
توی درایو ویندوز هستش. قسمت program files یک پوشه ubisoft هست که لانچر اونجا نصب شده. من خودم با لانچر مشکل داشتم (مشکل ANAMORPH) که با عوض کردن لانچر مرتفع شد.نقل قول:
سلام این جا باید چه کار کرد؟JUDGE JURY EXECUTIONERVISIT THE ART SHOW AT SANTA COROCE FIND VBERTO AND EXACT RERENGE.
دوستان راهی هست که بشه این زره هایی رو که خریدیم رو از رو بدنمون برداریم؟؟؟
سلام
از همه ي دوستان به خاطر پاسخ به سوالات مممنون.
دوستان مگه نبايد توي فلدر بازي فايلي به نام UbisoftGameLauncher كه ايكنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داسته باشه؟
خوب ماله من اين فايلو نداره.حالا چيكار كنم؟
آخه مشکل من اینکه که اصلا تو درایو C این پوشه رو ندارمنقل قول:
من از دوستم كه خودش داره بازي ميكنه گرفتمش ولي همون ارور قبليو داد.همون Side By Side .
تو ويستا و ايكس پي هم امتحان كردم هر دو ارور داد.
توی این مرحله کجای نقشه باید بریم ؟؟؟ تا تموم بشه ؟؟؟نقل قول:
سلام
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم ، به گفته شما عمل کردم بازم نشد
همون ارور و میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. ببخشید. سوال تکراریه. اما از بس values های متفاوت اومده مجبورم سوال کنم.
من اولای بازی جایی که ازیو با عموش و یه گله آدم شب میرن تو یه شهر دیگه که یکیو بکشن، که اولش اونا میرن میجنگن من باید درو باز کنم. اونجا بعد از اینکه درو باز میکنم و عموش بهش میگه هواسه چندتا سرباز و پرت کنم صفحه سفید میشه. با سه تا values هم امتحان کردم. با این values 1800 هم امتحان کردم بازم رد نمیشه. با کدوم value شما اینجارو رد کردین؟
ممنون.
بايد همون دوست پدر اتزو رو كه به پدرش خيانت كرد و باعث شد اعدام بشن رو توي نمايشگاه هنري بكشي.وقتي طرف وارد نمايشگاه ميشه همون نزديكيا چند تا دختر هستن كه بهشون ميتوني پول بدي تا همراهت بيان.دخترا رو ببر سمت يكي از ورودي هاي نمايشگاه كه جلوش دو تا نگهبان ايستاده.f رو بزن و تا رو يكي از نگهبانا زوم كني بعد e رو بزن.دخترا ميرن اونا رو سرگرم ميكنن و تو ميتوني بدون خون و خونريزي وارد محوطه ي نمايشگاه بشي.بعد دكمه e رو نگه دار (eagle vision) اوني كه زرد ميشه هدف تو براي كشتنه.برو ترتيبشو بده با hidden blade.نقل قول:
دوستان یکی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟ :19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بیشتر توضیح بدین ، ممنون میشمبابا ما تازه کاریم همه دارن بازی میکنن اشکال مرحلشون رو میپرسن منم هنوز نتونستم بازش کنم:45::37::37:
فایل هاست ارجینال و بدون تغییر و از کجا پیدا کنم آدرس بدین :41:
2. لانچر و چجوری آپدیت کنم
3.بعد از آپدیت شدن فایل هاست رو با چی عوض کنم :43:
نقل قول:
شما بازي رو از كجا گرفتين؟
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
شما از اين فروشگاه گرفتين؟نقل قول:
كمك!!!يكي جواب بده.نقل قول:
سلامواقا میشه یکی یه لینکه vauleبده که بشه باش بازی رو تموم کرد ومن دگه هنگ کردم این قد لینک vaule دادید اخر نفهمیدم با کدوم میشه بازی رو تموم کرد!!!:45:
منم یه ویندوز 7 ریختم و به راحتی اجراش کردم . :20:
سلام
من اونی بازی که ezio با مادرش به در خونه لوناردو میرن و من باید یه جعبه رو از زمین بردارم گیر کردم یعنی اصلا جعبه رو از زمین بر نمیداره چه کنم؟:42:
خواهش میکنم راهنماییم کنید/
سلام .بالاخره vauleکه میشه باش بازی رو تموم کرد کودومه!!من دگه هنگ کردم اگه میشه یکی یه لینکی که بشه باش بازی رو تموم کرد بده!!!:19:
دوستان
من همین الان می خوام نصبش کنم
آماده باشین
صد تا سوال ازتون دارم
خدا کنه کامل باشه و بی نقص
بچه ها بالاخره ديشب تمومش كردم . واقعا قشنگه.
ببین برو به این ادرسنقل قول:
C:\Windows\System32\drivers\etc
اونجا فایل هسا رو میبینی. با NOTEPAD بازش کن و اینارو پاک کن ازش
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
بعد اساسین رو بدون باز کردن برنامهSERVER باز کن و خودش اون موقع لانچر رو اپ دیت میکنه. بعد که یوزر نیم و پسورد ازت خواست قطعش کن. برو به ادرس قبلی و اونایی که پاک کردی ازش رو باز بهش اضاه کن. مشکلت حل میشه:10::46:
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
شیفت رو بزن بر میداره. یکم تلاش کن و شیفتو بزن بر میداه:46:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/372620614/values_1800.rar
سلام من تو همون اول بازی موندم من نمیدونم کجا باید برم روی نقشه جاهایی که علامت دارند میرم وقتی از من در خواست عملیات می کند accept را می زنم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد:41: و یه سوال دیگه من وقتی بازی را خریدم و نصب کردم اجرا شد و 20 مگا بایت دانلود کرد و رفتم به بازی و وقتی از بازی بیرون اومدم کامپیوتر را خاموش کردم فرداش که می خواستم بازی رو اجرا کنم یه پنجره باز شد نوشت updating luncher و در همان حال ویندوز پیغام has stopped working نوشت ودیگه نمیتونم وارد بازی بشم لطفا جواب بدید ممنون:19:
هر کاری میکنم بر نمیداره دیگه اعصابم ریخته به هم مشکل از کجاست؟
اگه ممكنه جواب منو بديدنقل قول:
سلام
لطفا یکی مراحل نصب و اجرای بازی رو بگه
شیفت رو چند بار تند تند پشت سر هم بزن تا بردارهنقل قول:
نقل قول:
نه عزیز جون ، جای لانچر اینجاست:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
همون اول بازی باید نامه رو به کی بدم رو نقشه هیچ علامتی نیست !!!
نقل قول:
دوست عزیز
تو پست اول این تایپیک همه مطالب لازم موجود هست.
قابل اعتماد هست ؟؟
کد:http://50s.ir/Card/index.php?direct=1&checker=0&Owerview=0&vendors=25010010&ref=http://bindownload.com/
value خرابه. عوض کن. چند پست بالا تر لینک ولو سالم رو گذاشتم.:10:نقل قول:
دوستان میشه ac2 رو با joystic بازی کرد؟
اگه میشه مدلش فرق نداره؟
آقا يكي جواب منو بده!!!!!!!!!من همه كركارو ريختم Value و Hosts رو هم ريختم ولي نشد.با اينكه واسه دوستم شد.با ويستا و ايكس پي امتحان كردم.بعضيا بهم گفتن با سون ميشه.رو اين دوتا گاهي اوقات نمي آد.راسته؟؟؟نقل قول:
من چي كار كنم؟:19:
نقل قول:
دانلود کردم . نسخه 6.5 گیگی.
شما ویندوزت رو عوض کن. یه xp sp3 درست و ترو تمیز بریز. باید درست بشه در غیر اینصورت مشکل رو تو جای دیگه جستجو کن. چون من با همین ویندوز و همین کرک هایی که قرار گرفته به راحتی دارم بازی می کنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
من با همین 1800 چند لحظه پیش یعنی قبل از اینکه بیام اینجا این مرحله رو به طور کامل تا زمان کشتن اون یارو (پسر جوونه نمیدونم اسمش چیه ) رد کردم.
به سلامتی و میمنیت تمومش کردم :31:
یکی از بهترین بازیائی بود که تا حالا انجام دادم ، جالبه که بازی تموم شد ولی تموم نشد
تیتراژ پایان اومد و باز برگشت تو بازی دارم سعی میکنم لباس آلطایر رو آزاد کنم و کلی معما حل نشده مونده
من نسخه اولی که بازی می کردم ناقص بود و فکر می کردم مشکل از کارت گرافیکه. دوست داشتم یکی از داستان بازی بگه یا اگه جایی هست بگه تا برم بخونم. چون اول تاپیک فقط در مورد خود بازی توضیح داده و نه داستان بازی. می خواستم بدونم یکش چطور تموم شد. اصلا جریان این دستگاه چیه و انزو کی بوده و چی شده که روی این دستگاه می خوابه. این دستگاه برای چی ساخته شده؟ و دقیقا کارش چیه؟ و تو شروع قسمت دوم جریان اینکه اون خانمه که الان اسمش یادم نیست و لباس سفید خونی تنشه و با انزو فرار می کنه جریان چیه؟
اگه جایی سراغ دارید بگید برم بخونم یا یه نفر یه توضیح بهم بده ممنون میشم.
من الان اواسط بازی هستم.
جون هر كي دوست داري بگو از كجا گرفتي اي بازي رو؟نقل قول:
از تورنت دانلود کردم سایت پایرت بینقل قول:
دوستان دایرکتوری کرکم رو آپلود کردم اینقدر ولو ریختم یادم نیست کدومشه اگر دوست داشتید دانلود کنید حدود ۴ مگهکد:http://thepiratebay.org/torrent/5413868/Assassin_s_Creed_2_ISO_crack
البته لینک یه هفتهایه اگر یک جای بهتر سراغ داشتید جابجاش کنیدکد:http://senduit.com/6d10df