SNR دم ترمینال زیاد تفاوتی با توی خونه نداشت... اونجا هم پایین بود و حتی یه بار هم همون پایین (تو یه ساعت) قعطی داشت.نقل قول:
آخه اگه من می خواستم با سرعت پایین کار کنم که همون سپنتا رو نگه می داشتم رو این خط... :41:
Printable View
SNR دم ترمینال زیاد تفاوتی با توی خونه نداشت... اونجا هم پایین بود و حتی یه بار هم همون پایین (تو یه ساعت) قعطی داشت.نقل قول:
آخه اگه من می خواستم با سرعت پایین کار کنم که همون سپنتا رو نگه می داشتم رو این خط... :41:
فکر نکنم پارس آنلاین برات کاری بکنه به بهانه ای که سرویست 128 هست.نقل قول:
اگر توانستی درستش کنی مراحلش رو بگو چون من هم خطم زیاد جالب نیست ولی دردسر ساز نشده فعلا .
حتماً این کار رو می کنم...نقل قول:
دوست عزیز من هم دقیقا همین مشکل پایین بودن 6 snr margin و در نتیجه دیسی شدن های مداوم رو دارم با این تفاوت که من از مخابرات گرفتم ولی قبلا که از همین پارس آنلاین داشتم مشکلی نبود الان موندم چیکار کنم هر راه های بوده امتحان کردم اگر مشکلت حل شد به هم بگو چیکار کردی ثواب داره
سلام
دوستان از پارس آنلاین سرویس بگیرم یا نه؟
انتخاب بین بد و بدتر ، خوبه ، بگیر.نقل قول:
گزینه بهتری هم هست؟
آقا من پارس آنلاین دارم توی مشهد ... FP1-3x ، 128 دارم ... توی امضام هم توضیحات سرعت رو اینا رو با Speedtest گرفتم گذاشتم. من راضیم خدایی ازش. خواستم ببینم که دوستان نظر بدن آیا خوبه؟ من حقم بیشتره؟ چه جوریاس؟ مرسی ... :20:
مخابراتنقل قول:
از سرتم زیاده :27:نقل قول:
سلام
پارس برای من این چند روزی که راه افتاده تا ساعت 7 صبح رایگان بود اما امروز دیدم 100 مگ ازم کم کرد
پینگ غذیش چیه؟؟نقل قول:
هرچی عدد بیشتر باشه بهتره؟؟
یا هر چی کمتر باشه تاخیر کمتره؟؟
پینک مدت زمانیه که (برحسب میلی ثانیه) شما منتظر میمونین تا درخواستتون از سمت سرور پاسخ داده بشه شما هر بار که وارد یک سایت میشین این در خواست فرستاده میشه . پینگ هرچی کمتر باشه سرعت لود صفحات بیشتر میشه
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
درضمن پینگ این دوستمونم در حد فاجعه 11 سپتامبره:31:
قضیه=غذیش :31:نقل قول:
من حدود 5 ماهه که از پارس سرویس میگیرم همیشه پینگش زیاد بوده .
اون مشکل tcp-error هم دیگه عادی شده .
نقل قول:
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team
سلام،
با وجود سرعت قانع کننده، پینگ زیاد جالب نیست! دوستان راهنمایی کنن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ساعت 1 بامداد تا 6 صبح رایگانه از ساعت 6 به بعد حساب میشه.نقل قول:
شاید شما از ساعت 6 تا 7 همون 100 مگ که کم شده دانلود کردید
چرا پارس آنلاین سرویس نا محدود نداره چرا ما باید این همه پول حجم بدیم؟
ولی ملت از isp های دیگه سرویس نامحدود میگیرن و ارزان تر از ما؟
2 گیگ حجم رو 10 تومن حساب میکنه . به نظرم داره گرون فروشی میکنه. سرویس نامحدود هم که نداره.
فقط رویه 1 مگ و 2مگ داره که اونم نامحدودش ماهی 1 ملییون تومن میفته
الان داشتم به نام عشق رو از شبکه pmc آنلاین نگاه میکردم ماهوارمون خراب شده...
700 مگ حجمم پرید یه چزیزی حدود 3500 تومن برام آب خورد 1 قسمت از به نام عشق
خداوکیلی این انصافه؟
سرویس نامحدودشم که پول 1 ماه خورد و خوراکه 210 تومن و 400 تومن
اگه 128 نامحدود میداد خیلی عالی میشد ولی...
اگرم بخای شب بشینی برای دانلود بخاطر رایگان بودنش خانواده فکر میکنن ما داریم چه خلافی میکنیم که 1 شب که همه خابن و برقا
خاموشه نشستیم پشت کامپیوتر...خداوکیلی خودم خجالت کشیدم دیشب ساعت 1 بخاطر رایگان بودن حجم داشتم فیلم دانلود میکردم
بابام هی میرفت آشپزخونه آب میخورد هی منو میدید من داشتم آب میشدم لابد فکر میکنه ما هم آره..
خوب چرا از مخابرات نمیگیری که نامحدوده؟نقل قول:
خوب لینکتو بده به IDM و سر وقت خودش دانلود میکنه و شما هم مانیتور رو خاموش کن و بگیر بخوابنقل قول:
اگر واسه دانلود شبانه می خوای بیای بگیر که نگیری از کفت رفته.نقل قول:
خوب اگر اینطوری شما یک روز بخوای بمونی تنها خونه با ماهواره فکر کنم پدرتون باید هزار تا فکر و خیال بکنه.نقل قول:
شما اون سریال رو دانلود کردی یا آنلاین هم میشه pmc رو دید؟
128 نامحدود به درد این کارها نمیخوره سرعت 16 خیلی کمه 24 ساعت باید روشن بمونی تا 1300 مگ دانلود کنی.
آره pmc رو میشه آنلاین دید . این سایت ماله افغانستانه و فیل*تر نیست و تمام شبکه های ایرانی و شبکهنقل قول:
های ماهواره رو داره خودش میفرسته رو نت pmc و........ هم هست .
ولی حجم زیادی از دست میره ثانیه ای 270 کیلوبایت چون پایین مدیا پلیر مینویسه 270kb/s play
آیا راهی هست که بشه ظبط کرد ؟؟؟ همین ویدئویی که میبینیم رو ظبط کنیم؟ اونجوری ارزش پیدا میکنه چون مثلا یه شو که pmc میزاره
40 مگ باید بریم دانلود کنیم همینطوری مستقیم ظبط کنیم موقع تماشا آنلاین اگه بشه چی میشه!
کسی بلده؟؟
ورود به صفحه :
[PHP] http://hazaralife.net/live-tv [/PHP]
بنده اول امسال ... یعنی تو فرودین ماه ... از سرویس نامحدود 128 پارس آنلاین استفاده کردم که میشه 40 هزار تومن. بسیار هم راضی بودم ... سرعتم من همیشه واسه دانلود توی IDM زیر 180 نمیره حالا فک کنین که این نرم افزار بدبخت من هی لینک میریختم توش اونم میگیرفت ... سرعت در تمام طول یکماه ثابت بود و تغییری نداشت و خدایی کلی نرم افزار و سریال و فیلم هم گرفتیم ... بنده به شخصه پارس آنلاین رو به همه توصیه میکنم. الان هم که به صورت همون معمولی سرویس FP1-3x دارم بسیار راضیم. یکی از دوستان گفته بود همینجوری داره کم میکنه من بهشون پیشنهاد میدم که میزان دریافت شبکشون رو در هر لحظه چک کنن. من مثلاً این کار رو با NOD Smart Security انجام دادم و دیدم دقیقاً همون اندازه ای که این نرم افزار در یک بازه زمانی مشخص نشون داده با مقدار مصرفی که توی قسمت گزارش مصرف اکانتمون میگیریم یکی بود. در مورد گرون بودنش بلی مقداری نسبت به بقیه شرکت ها گرونتر هست ولی خدمات دهی و سرعت خوب و زمان و امکانات و سرعت شبانه فوق العاده و ... رو نمیشه نادیده گرفت ... :20:نقل قول:
مرسی از توجهتون ... :11:
سلام!
دوستان میخواستم بپرسم که آیا این پارس آنلاین سرویس نامحدود هم داره؟؟؟ ارزون قیمت یعنی زیر 20ت!من استفاده زیادی از ریسیوش نمیکنم بیشتر برا سندش میخوام یعنی سندش برام مهمه ریسیوش رو با چیزه دیگه ای انجام میدم و خیلی برام مهمه که نامحدود باشه یا اینکه حجمش بالا باشه! برای دانلود 24 ساعته و فقط استفاده از سند و خیلی کم از ریسیو!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!
نه نداره چه حسن کچل چه کچل حسن فرقی نداره بهتره مخابرات بگیری هم ارسال هم دریافت نامحدود.نقل قول:
این برنامه دانلود کن ضبط میکنهنقل قول:
Readon TV Movie Radio Player
ضبط = ظبط :31::31::31:
تو تاپیک شاتل مطرح کردم گفتند از پارس آنلاین سرویس بگیرم
دوستان پارس آنلاینی مشکلی از نظر سرعت و کیفیت دارید یا نه چون تا چند روز دیگه میخوام اقدام کنم برای تهیه سرویس
در مورد سرعت سرویس ها میگن 128 برای دانلود 140 کیلوبایت سرعت میده صحت داره؟
سرویس های این صفحه:
با سرویس های این صفحه:
با در نظر گرفتن پهنای باند یکسان از نظر سرعت که فرقی ندارن؟یعنی سرویس 256 تو لینک دوم برای دانلود چقدر سرعت میده؟
آقا مسخرست این پارس هم دوباره بله شد هروقت میرم چک میکنم میبینم 200 مگ پریده والله موندم چیکار کنم آخه وبگردی که این همه نمیندازه میندازه آیا؟؟؟
سرویسهای اقتصادی مثل اینکه سرعتشون تو شب کمترهنقل قول:
بله سرعت 140 صحت داره در بدترین شرایط تو چند هفته ممکنه 2 روز سرعتتون به حدود 60 تا 80 برسه .
کلا بین 2 تا 2.5 گیگ شبی می تونی دانلود کنیذ.
سلام دوستان
دیشب یه مشکلی داشتم
از سایت هایی مثل vatan و mihan و p30day که هرشب دانلود می کنم و همیشه عادی بود اما دیشب سرعت کم بود اما وقتی رفتم سایت speedtest همه چیو عادی نشون داد و از سایت آسان دانلود هم سرعتم خوب بود
خود پارس (مثل شاتل که قبلا داشتم) محدود کرده یا مشکل از سرورهای اونا بوده؟
نه عزیز ... من مشهدم دیشب با سرعت خیلی خوبی داشتم از میهن دانلود بازی میگیرفتم ... من دیشب راضی بودم ... :20:نقل قول:
میگم من الان دارم ADSL از پیشگامان میگیرم !
آشغاله ! 128 دارم !!! سرعت دانلودم از 20 بالاتر نمیره !!!
حالا میخوام برم تغییرش بدم و از پارس آنلاین بگیرم !!! ( به این دلیل که تو شهرمون فقط همین دو تا شرکت خدمات ADSL میدن ! پس انتخاب دیگه ای ندارم )
باید چیکار کنم ؟؟؟ میشه لطفا بهم بگید !
آخه اگر قراردادم رو با پیشگامان که تا آخر ماه هست تمدید نکنم اونا به مخابرات میگن که ای دی اس ال رو از روی خطم برداره ! بعد بخوام دوباره از پارس آنلاین بگیرم ! هزینه ای برای وصل مجدد ای دی اس ال روی خطم نمیگیرن ؟؟؟
دوست عزیز بهترین کار اینه که با یه نرم افزار جدا سند و ریسیوت رو چک کنی ... ببینی مرورگرت یا هر نرم افزاری که داری داره با چه مقدار از اینترنت تبادل اطلاعات میکنه. اینجوری میفهمی که کلاً توی یک بازه مشخص چقدر گرفتی. بعد دقیقاً همین بازه رو برو توی "گزارش مصرف" هم چک کن. اگه بیشتر بود و اینا خدایی نامردیه واس شکایتی چیزی بکنی. ولی اگه نبود که خب درست کم میکرده.نقل قول:
من همیشه این کار رو با نرم افزار NoD Smart Security میکنم و همیشه هم درست بوده. اتفاقاً توی سیتم من همیشه به جز مرورگر یه عالمه نرم افزار هم با اینترنت سر و کار داره و جالبه در نوع خودش! :20:
بابت قسمت اول سوالتون:نقل قول:
والله توی مشهد اینطوریه که شما همه کارها رو تلفنی میتونی انجام بدی. میشینی خونه زنگ میزنی میگی اینترنت میخوای اونا لیست میگن انتخاب میکنی بعد تا امروزش یا فرداش یه پیک میاد در خونه فقط برای گرفتن امضای قراردادت یا اگه خواستی پولو بدی یا بزاری خودت بریزی به حسابشون و بعد تا نهایت دو یا سه روز کمتر وصل میشه (البته به این بستگی داره که خطت توی مخابرات قدیمی نباشه که یه هفته ای واسه تعویض وقت میبره!) و بعد هم باز اگه مودم از پارس آنلاین گرفته باش که موقع همون پیکه اون واست مودم هم میاره. و وقتی وصل شد باز واحد فنی تلفنی مراحل نصب رو بهت میگه یا اگه بخوای میان واست حضوری وصل میکنن ... از این لحاظ رابط کاربری شون فوق العاده خوبه ... :20:
بابت قسمت دوم سوالتون:
در این مورد من اطلاعی ندارم ولی فک کنم به پارس آنلاین بزنگی بپرسی که مراحل تعویض از یه شرکت به پارس آنلاین چه حوریه راهنماییت بکنن! :46:
اینم سرعت افتضاح من تو محل کارم
[t] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
کلا روالش همینه اول باید از شرکت قبلی بیای بیرون بعد بری شرکتت جدید هزینه رانژه تو پارس آنلاین هم 5000 تومن بیشتر نیست.نقل قول:
دوستان از دیشب سرعت من به شدت امده پایین..دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم..شبهای قبل کمترین سرعتم 70 بود..
الان تو روز هم تست کردم مثل دیشبه..در صورتی که تو روز همیشه بالا بود...نمیدونم چیکار کنم:41:
دوستم که تو محل خودمون پارس داره اون همیشه شبها با سرعت 60 دانلود میکرد..دیشب میگفت سرعتم شده 200:blink:[COLOR="Silver"]
خوب دوستت حقت رو خورده.نقل قول:
اونایی که ناراحت کم شدن حجم هستن جمیعا و رحمهٌ الله :
3 گیگ برای وبگردی تنها بدون هیچ دانلودی کمه شاهد مدعا هم همین مخابرات با سرعت لاکپشتی بالای 4 گیگ فقط برای وبگردی.