برای تیبا مدل 89 چه نوع روغنی عالی هست؟
خودم تا الان سوپر پیشتاز میریختم
Printable View
برای تیبا مدل 89 چه نوع روغنی عالی هست؟
خودم تا الان سوپر پیشتاز میریختم
روغن موتور با کیفیت 20W50 برای پراید HP یورو 2 معرفی کنید
ممنون
روغن موتور بهران تکتاز مناسبهنقل قول:
البته روغن بهتر و گرون تر هم هست
اما بهران کیفیت خوبی داره
قیمت مهم نیست بالاترین و بهترین روغن موتور SL و در درجه 20W50 معرفی کنیدنقل قول:
سپاسگذارم
TOTALنقل قول:
Quartz 5000
کاسترول GTX
سلام عزیز بهترین روغن حال حاضر روغن ایرانول صبا هست 20W50 بسیار با کیفیته در نمایندگی ایرانول قیمت 22 تومن.:n40:نقل قول:
مناسبترین روغن موتور برای L90 چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
Elf Compitition ST 10w40 با سطح ACEA A3 /API SLنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
اگه برای cdi 150 cc روغن api sc/cc استفاده بشه چه اتفاقی میفته ///
برای پژو پارس TU5 مدل 93 چه روغنی و با چه درجه ای پیشنهاد میکنید ؟؟
بعد از چند هزار کارکرد باید روغن را تعویض کرد ؟
روغن موتور توتال یا کاسترول از نوع 10/40نقل قول:
روغن زیرول چطور روغنیه؟برای 405 دوگانه
7سال شده توتال 5000 میریختم
سلام
1- برای پژو پارس XU7، پارس پایا یا بهران پیشتاز رو پیشنهاد می کنین؟
2- برای رانندگی در شهری با دمای تهران، کدوم مناسب تر هست؟ 40-10 ، 50-20 و یا 40-5 ؟
3- قیمت پارس پایا و بهران پیشتاز رو دارین؟
4- هزینه تعویض روغن موتور چقد هست؟ یعنی اگه روغن رو از جای دیگه بخرم و یه یکی دیگه بدم بریزه، دستمزدش چقد میشه؟
5- باز کردن پیچ کارتل روش مناسب تری هست یا ساکشن؟
ممنون
همون توتال رو ادامه بدیننقل قول:
باسلام،
روغن های خارجی،مثل خیلی از اجناس خارجی،مطمئنا عالین،ولی اصلا نمیشه اطمینان به اصل بئدنش،داشت.
روغن هایی که مثلا برای فلان ماشین تولید میشه،بجز تبلیغات و سرکیسه کردن،جیزی ندارن، بهترین نئع روغنی که شرکتی معرفی و تبلیغ میکنه،اگه تونست تضمین بده،داخل ماشین های سنگین،بدون مشکل کارکنه،اونموقع باید ادعای خوبی روغن رو کنن،
درحالیکه هیچکدوم چنین ادعایی نمیتونن بکنن و نهایتا میگن،اونا گازوییلی هستن و این روغن برا ماشین بنزینی هست، درحالیکه سوخت بنزین یا گازوئیل،ربطی به روغنکاری و فرسایش قطعات ندارد،مثل بنزین هواپیما(سوپر)،که متاسفانه فقط قبل از انقلاب دردسترس بود،الان شایعه است که برا خودرو خطرناکه و منفجر میشه ! :O
من بیشتر روغن ها رو امتحان کردم،سوای بد بودن فیلترروغن،که خیلی مهم،وبا هر روغن، تعویض بشه،بهتره، بیشتر روغن ها،روز بعد،در ابتدای استارت اول،صدای بی روغنی انگشتی ها،میاد، که بسیار ضرر داره.
الان ۵ ساله دارم،از روغن های مثلا مخصوص ماشین سنگین،مثل بهران بندر۵۰، استفاده میکنم،(ماشینم پراید هست)خیلی عالی،بدون کوچکترین تغییر توی صدای موتور و یا شتاب موتور قبل و بعداز تعویض ( روغن های دیگه،بعد تعویض،کاملا نشون میدن که چقدر تحت فشار بودن و الان ماشین روون تر شده )،تازه بین ۶ ماه تا یکسال هم عوض نشه،اصلا مشکل نداره و پول اضافه بابت روغن نمیدی،فقط دیر عوض کردن،ممکنه موتور کثیف تر بشه،که البته،روغن های دیگه یکساعته عوض کنی،باز موتور کثیف میشه،وخیالتون راحت از سال 91 تاالان که 5سال گذشته،کوچکترین مشکل و ایرادی ندیدم،اوایل فکرمیکردم،این روغن،واسه زمستون،سفت باشه،که اصلا چنین نبود،چون روغن خوب،توی سرماوگرما،تغییر ندارن،و بعضی براش کلمه اتوماتیک و یا همون 50-20 رو بکار میبرن،که بعضی فقط تبلیغن-البته روغن مخصوص ماشین های سنگین سوپر دار،استفاده نکردم
سلام ببخشید روغن موتور ایرانول صبا برای پراید صبا خوبه؟هر ۵ هزارتا عوض میکنم مدل ماشین هم ۸۹ هستش.......الان ایرانول 16000 روشه ولی چون زود زود عوض میکنم صرف نمیکنه لطفا نظر بدین
در.دنقل قول:
خب اشتباه میکنید دوست عزیز، چرا زود عوض می کنید؟ هم به جیب خودتون ضرر میزنید هم به محیط زیست. برای انتخاب روغن ببینید کارخونه چه استانداردی رو گفته و با توجه به اون انتخاب کنید. ضمنا کمتر روغنی هست که زیر 7-8 هزار نیاز به تعویض داشته باشه. همین ایرانول 16000 رو براحتی 10000 تا میتونید استفاده کنید
تعویض روغن برای هر 5 هزار کیلومتر مرتبنقل قول:
برای خودروهایی هست که دائم در ترافیک های درون شهری
استفاده میشن مثل تاکسی ها
اما با توجه به استفاده روزمره خودرو سعی کنید از روغن های مرغوب استفاده کنید
نقل قول:
??????????
بهران پیشتاز انتخاب کنیدنقل قول:
از نوع 10/40
قیمت بین 40 تا 50 هزار تومان
هزینه تعویض فقط روغن حدود 5 تا 10 هزار تومن
بازکردن کارتل منطقی تره
ممنون از جوابتوننقل قول:
ببخشید ایرانول 12000 خوبه؟میخوام ازاین به بعد فقط اینو بریزم
ایرانول خوبهنقل قول:
ایرانول ریسینگ هم مناسبه
قبل سال رفتم تعویص روغن جای همیشگی نرفتم زمان تعویض روغن بعد تخلیه روغن گفت چی بریزم هنوز چیزی نگفتم گفت ماشینتون رسوب گرفته خیلی کثیف شده روغن چی میریختین گفتم توتال گفت الان هم میخواین توتال بریزین بیچ کارتل رو آورد اینقدر رسوب گرفته بود با پارچه روش میکشید تمیز نمیشد این شرایط رو که دیدم گفتم ایرانول 16000 بریز گفت ندارم گفتم زیرول بریز الان که زیرول ریخت.(7 سال توتال ریختم ماشین 95 هزار کار هست مشکلی پیش نیامده بود نمیدونم این روغن چه جوریه؟
البته من هر دفعه برا تعویض روغن نمیزاشتم از 8000 بیشتر شه و از روش تخلیه از محل پیچ کارنل اقدام میکردم نمیدونم پیچ چرا اونجوری شده بود تعویض روغنی گفت پیچ که اینجوریه خدا میدونه موتور ماشین چه چجوریه ماشینم 405 دوگانه است ماهی 3کپسول بیشتر هم گاز نمیزنم.
دل رو زدم به دریا زیرول ریختم تعویض روغنی که تعریفش رو میکرد نمیدوم حالا چجوریه ؟
نظر دوستان چیه بعد 2یا 3 هزار اگه روغنش خوب نیس برم دوباره همون توتال بریزم؟؟
پیشنهاد شما چیه ؟چه روغنی بریزم؟
هرچی باشه از تعویض روغنی بهتر می دونید.
دوستان پراید مدل 93seیورو4 کارکرد حدود 21000 تو دفترچشون نوشته روغن گیربکس (واسگازین)هر 20تا عوض شه خودمم میخوام که عوض کنم شاید فرقی کرد آخه هم صدای موتور زیاده هم دنده ها یه کم خشک جا میخوره خصوصا دنده یک .
فیلتر روغن رو هر چند کیلومتر باید عوض کرد؟
آیا نیازه هر دفعه روغن عوض میشه، فیلترش هم عوض بشه؟
ماشین پژو پارسه.
ممنون
سلامنقل قول:
هر بار که روغن عوض میشه باید عوض بشه، این تفکر قدیمی که یه بار در میون و... عوض بشه کاملا غلطه. البته سعی کنید الکی روغن رو زود عوض نکنید چون خیلی ها رو میشناسم مثلا روغن خوب هم میریزن بعد تو 5000 تا عوض میکنن
سلام
ممنون از جوابتون
برای تعویض روغن عدد خاصی وجود داره که همه روغن ها رو تو اون کیلومتر خاص باید عوض کرد یا هر روغن کیلومتر مخصوص با خودشو داره؟
ممنون
نقل قول:
نه بسته به کیفیت روغن و همچنین نوع کارکرد ماشین (ترافیک یا جاده یا...) این عدد متغیره. ولی روغن های الان (منظورم انواع نسبتا با کیفیت هستش) تقریبا تا حدود 10000 تا مشکلی ندارن و تعویض زودهنگام فقط ضرر زدن به جیب و همچنین محیط زیستهنقل قول:
بنده یه موضوع دیگه هم قبلاً مطرح کرده ام که کسی که عاشق ماشینش هست و مثل یک عضو خانواده که داره بهش خدمت میکنه دوستش داره , این کار رو برای ماشینش انجام میده:نقل قول:
اگر از روغنی استفاده میکنه که قصد داره 10.000km ازش استفاده کنه , بعد از 5000 km فیلتر روغن رو عوض کنه
این کار جانی تازه به روغن میده و تاثیر زیادی در عمر موتور و کاهش استهلاکش داره خصوصاً با فیلترهای ایران که صد تا یکیش باکیفیت نیست
البته بنده خودم تا حالا هیچوقت بیشتر از 5000 از هیچ روغنی استفاده نکردم و فیلتر رو هم یک در میان عوض میکنم و نتیجه اش رو هم دیدم (مونور نرم و بسیار کم صدا , نداشتن روغن سوزی حتی بعد از صدها هزار کیلومتر ظ, نیاز نداشتن تعمیر موتور , قبول شدن ماشین در تست راهنمائی هر سال بدون مشکل , کاهش هزینه های استهلاک و تعمیر , خیال آسوده , جریمه نشدن در بازرسیهای خیابانی به خاطر دود )
البته مهربان بودن با ماشین و رانندگی عاقلانه و استفاده نکردن از آب معمولی و نگازوندن و حرکت نکردن با شتاب زیاد و دور موتور بیش از 3200 هم خیلی تاثیر داره
کلاً همونطور که قبلاً هم بارها گفته ام , ماشین موجود جاندار نیست اما بدجوری انتقام میگیره از صاحبش اگر باهاش مهربان نباشه و باهاش خشن و بدرفتار باشه و بهش نرسه و باهش بی رحم باشه . گاهی حتی جانِ خودش و خانواده اش رو هم یکجا میگیره .
ماشین اینه. با ماشینهاتون مهربان باشید و عاقلانه ازش استفاده کنید تا بهتون خدمت کنه به بهترین نحو ممکن
سلام
- بعد از اینکه فیلتر عوض شه، باید روغن هم اضافه بشه یا لزومی نداره؟
دیروز که ماشینو بردم روغنشو عوض کنم، گفت فیلترش هم عوض کن، گفتم دفعه پیش عوض کردم گفت ربطی نداره. بالاخره فیلتر هم عوض کرد. بعد گفت چون فیلترو عوض کردی، نیم لیتر هم روغن اضافه باید بریزی. یه نیم لیتر هم روغن کاسترول ریخت.
چهار لیتر بهران سوپر پیشتاز 46 تومن
نیم لیتر کاسترول 7.5
فیلتر روغن 9.5
دستمزد 5 تومن
ممنون
نقل قول:
بستگی به ماشین داره که براش چه حجم روغنی تعریف شده باشه. تعویض روغنی ها بلا استثنا همشون روغن زیادی میریزن که خیلی خیلی واسه موتور بده. حتی تو موتور هایی که چند سال از کارکردشون میگذره خیلی بهتره روغن حتی تا 200-300 سی سی کمتر ریخته بشه و گیچ روغن فول رو نشون نده.نقل قول:
من هر ماشین که از تعویض روغنی اومده رو چک کردم، همیشه روغن بالاتر از فول بوده که هم باعث نشتی روغن از جاهای مختلف موتور میشهف هم باعث دود کردن میشه گاهی و هم سر شمع ها روغن میزنه
سلامنقل قول:
بله , حرفتون درسته . تشکر . بنده فراموش کردم بگم برای جبران روغن توی فیلتر روغن اضافه کنین
اگه آدم خسیسی باشه میتونه آروم فیلتر رو یله کنه و روغن توش رو بریزه توی موتور
:20:
البته نباید فیلتر رو کامل برگردونه چون توی فیلتر ذرات رسوب هست
کلاً خسیس بازی درنیاریم بهتره یعنی روغن توی فیلتر رو فراموش کنیم دیگه
==================================
نکته مهم دیگه:
اگر یک لیتر هم زیادتر بریزین توی کارتل مشکلی پیش نمیاد .
2 دلیل داره:
1- طراحان همیشه کارتل رو طوری طراحی میکنند که خیلی بیشتر از حجم اعلام شده روغن میگیره چون میدونند ممکنه عده ای اشتباه کنند و حتی روغن رو خالی نکنند و 4 لیتر هم اضافه کنند
2- بع محض استارت زدن مقدار زیادی از روغن توی کارتل کشیده میشه توی پمپ روغن و لوله ها و مجراها و بالای سرسیلندر (قسمت سوپاپها) و سطح روغن توی کارتل خیلی پائئین میره
در همین سایت یادمه یکی از دوستان فراموش کردند که روغن رو تخلیه نکرده اند و 4 لیتر هم اضافه کردند و مدتی بعد متوجه شدند و روغن رو کشیدند و مشکلی هم پیش نیومد
برای ماشینی که روغن ریزی و یا روغن سوزی و یا هر دو رو داره , بنده پیشنهاد میکنم نیم لیتر هم اضافه بریزند همیشه
دوستان پراید مدل 93seیورو4 کارکرد حدود 21000 تو دفترچشون نوشته روغن گیربکس (واسگازین)هر 20تا عوض شه خودمم میخوام که عوض کنم شاید فرقی کرد آخه هم صدای موتور زیاده هم دنده ها یه کم خشک جا میخوره خصوصا دنده یک .
حالا دوتا مساله یکی اینکه چه روغنی واسه گیربکس پراید مناسبه ؟؟
دو اینکه من هرجا تو نت سرچ کردم نوشته روغن گیربکس هر50تا 70تا عوض بشه پس چرا تو دفترچه پراید نوشته 20هزارتا ؟؟
اینکه دو نوع روغن با هم قاطی شده باعث کاهش کیفیت نمیشه و مشکلی ایجاد نمیکنه؟نقل قول:
نقل قول:
به نظرم حتی اگه مشخصات و پارامترهای کیفی روغن ها هم مثه هم باشه بازم ممکنه باهم تداخل داشته باشن. حالا دوستانی که اطلاع دارن نظرشونو بگن.
بهران SL/CF 20-50 بود و کاسترول SM/CF 10-40
دلیل اینکه کاسترول ریخت این بود که یا باید روغن باز بدون برند میریخت یا یه بهران چهار لیتری دیگه میخریدم و نیم لیترشو میریخت و سه و نیم لیترشو برای دفعه های بعد نگه میداشتم یا اینکه کاسترولی که باز داشتو میریختم.
سلام برای 405slx موتور tu5 روغن موتور ایرانول ریسنگ خوبه؟؟؟؟؟
اگر نه چه چیزی چیشنهاد می کنید...
دوستان تجربه استفاده از روغن موتور اسپیدی سپاهان را داشتند؟ کلا کیفیتش چطوره آیا محصولاتش هم ردیف بهران، ایرانول و پارس هست؟ با تشکر
--------نقل قول:
هر روغنی که 10-40 باشه و حداثل SL باشه به خوبی جواب میده از جمه ایرانول ریسینگ
سلام
206 تیپ 2 مدل 91 روغن و فیلتر روغن .... مناسبش رو معرفی کنید لطفا
سری قبل توتال بود و سوپر پایا پیشنهاد داده بودن
که از اونجایی که توتال هم ایرانیه و اینجا پر میشه ! همون سوپر پایا ریختم و فروشنده گفت راحت 8000 تا میره !!!!
کسی اگه مطلع هست در این باره راهنمایی کنه
ممنون :n16:
سلامنقل قول:
پیشنهاد من همون سوپرپایا است .
من باهاش 12000 تا هم رفتم :n20:
خداییش روغن خوبیه