كسي راهكاري نداره؟نقل قول:
Printable View
كسي راهكاري نداره؟نقل قول:
سلام
نزدیک به 2 سال بیشتر هست که از صبا نت دارم استفاده می کنم به نظرم بهترین adsl تو ایران هست
اصلا قطعی نداره
سرعت بالای 1مگابایت
و ساعت دانلود رایگان ،که من تا حالا شاید نزدیک به 500 گیگا دانلود کردم
بهترین گزینه
بهترین
[QUOTE=Ehsan PCbase;5066081]كسي راهكاري نداره؟[/QUOTE
webramz.com رو باز كرد بدون مشكل
براي من باز نمي كنه ! :13:
نقل قول:کد:http://webramz.com/
برای من هم بدون مشکل باز شد
با مرورگرهای دیگه هم امتحان کردی؟
اره از فايرفاكس استفاده مي كنم و با IE هم امتحان كردم ولي نشد .
فقط با پ.ر.و.ك.س.ي باز مي كنه :13:
اقا جواب مارو کسی نداد خواهشا بگید سرعت شبانه صبا چقدره یا اصلا چقدر میشه دانلود کرد
بهترین گزینه بود اما تو این 2 ماه اخیر واقعا افتضاح شده و شبانه اش اصلا قابل استفاده نیستش و به هیچ دردی نتمی خوره اما قبل این 2 ماه خوب بود ولی اون زمان ها به تاریخ پیوستنقل قول:
بهشون هم که میگی شبانه افتاحه میگن حجم کم داریم اضافه بشه درست میشه
من موندم چرا تو روز اینا حجم کم ندارن و با سرعت 1 مگ دانلود میکنه و شبا حجم کم میشه:27::2::41:
یه بار بدون dns برو ببین کار می کنه یا نه ؟نقل قول:
خوشحال یک نفر راضی هست . اما این نظر مختص شماست دوست من که از خوش اقبالی هیچ کدوم از مشکلات صبا رو نداری . پس بهترین هست , ولی فقط برای شما .نقل قول:
شبا هیچ حساب کتای نداره از 0 تا 230 بستگی به مرکز مخابراتی , ترافیک مرکز , اکانتینگ مرکز , تعداد فایل دانلودی شما و......... داره . ولی برای اکثریت همون دورو بره دیال آپ هست و بس و معدود کسانی هستند که سرعت های بالا دارند .نقل قول:
من با اکانت شبانه به طور متوسط بین 1200 تا 1600 مگ دانلود می کنم. البته از رپیدشیر و با اکانت.نقل قول:
باید این نکته رو هم بگم که سرعت دانلود شبانه ی شما کاملا شانسیه، یه نفر تا 1800 هم دانلود می کنه، یه نفر هم اصلا نمی تونه شبانه دانلود کنه.
موفق باشی:11:
بله... دو ساله همینو میگن که "به زودی یا یه روزی از این روزای ***ی پهنای باندمونو افزایش میدیم"...!!!نقل قول:
البته در اینکه مشکل شبانه صبانت به خاطر کمبود پهنای بانده که علتشم اینه که توی روز که همه با هم دانلود نمیکنن، ولی توی شب حداقل 60 درصد کاربرا دارن همزمان دانلود میکنن...
ولی مشکل اینجاس که کمی به نظرم کرم از خود صبانتم هست که هم کرم میریزه و یه مقداری از مشکلات زیر سر خودشه (بقیه شرکتا هم همینن) و هم اینکه پهنای باندشو فقط به حدی افزایش میده که کاربران جدید رو ساپورت کنه و به 0 نرسه و تو فکر افزایش بیشتر و طوری که شبا مشکلی نباشه نیست........
در هر صورت بازم خوبه... امیدوارم به فکر بهتر شدنش باشن و به امید اینکه یه روزی از چنگ این ضد اینترنتا راحت بشیم.... (مشکل شرکتا نیستن، مشکل جای دیگه ـس)
:11:
والا تا هفته ی پیش شبی تا 2600 مگ با تورنت میگرفتم ولی این چند شب باز گند زده شده 300 , 400 مگ و اینا:2:
لیست دانلودهاتون باید زیاد باشه با seed بالا و تنظیمات درست utorrent تا این حجم بگیری
سلام به دوستان عزیز .... من میخوام جمع آوری کنم از شرکت فعلی صبانت بگیرم ...
قبلا هم صبا نت داشتم . ولی به خاطر اینکه سرعت توی ساعت های رایگانش خیلی خیلی کم بوود . یعنی صدای توی چت روم هم قطع و وصل میشد و از سایت ها ی رپید شیر نمیتونستم دانلود کنم رفتم یه شرکت دیگه ...
الان سرعت دانلود رایگانش بهتر شده ؟؟؟ با سایت و ویس توی یاهو مشکل نداره ؟ 512 میخوام بگیرم . سرعت دانلود ثابتش چقدره ؟؟
و یه چیز دیگه .... من کانتر آنلاین بازی میکنم .. توی کانتر یه چیزی هست به اسم پینگ یا لتنسی ! که کانتر باز ها میدونن پینگه پایین تو بازی خیلی مهمه
وقتی از کسایی که پینگشون تو کانتر پایین بود میپرسیدم اینترنتتون چیه میگفتن صبا نت
راستی من کرمانشاه هستم .. از بچه های کرمانشاه کسی هست اینجا صبانت داشته باشه ؟
امشب 1.5 GB گرفتمنقل قول:
512 هم بگیری سرعت واقعیش با 128 و 64 یکیه فقط پول الکی دادی!نقل قول:
الان سرعت دانلود رایگانش بهتر شده ؟؟؟ با سایت و ویس توی یاهو مشکل نداره ؟ 512 میخوام بگیرم . سرعت دانلود ثابتش چقدره ؟؟
و یه چیز دیگه .... من کانتر آنلاین بازی میکنم .. توی کانتر یه چیزی هست به اسم پینگ یا لتنسی ! که کانتر باز ها میدونن پینگه پایین تو بازی خیلی مهمه
پینگ تو ایران کلاً بالاست و خیلی نمیسشه کاریش کنی میتونی از ip های گوگل استفاده کنی که اونم یوقت ممکنه 5 درصد پینگت رو بهتر کنه یوقت دیگه 50 درصد بدتر کنه!
داداشششششششششششنقل قول:
ما هم كانتر بازيم.نيك من تو گيم Lq يا Zipo هستش
من به خاطر پينگ خوب صبا رفتم سرويسم رو عوض كردم و از فناوا اومدم صبا
70% از روز پينگ تو كانتر بين 10 تا 45 هستش.شبانه رو بيخيال شو.چون پينگ ميره بالا ميشه 400
خلاصه بين isp هاس ديگه اي كه من تا حالا سرويس گرفتم اين صبا بهترينش بوده
توو روز سرعت دانلودم 70 هستش و در شب ميشه 60
سرويس من هم 128 هستش
من که کلا شبانه رایگان رو بیخیال شدم ، بابا اینا بده نیستن ، همینم که سرعت روزانشون از بقیه بهتره باید کلاتو بندازی بالا.
یعنی اگه 128 هم بگیریم سرعت روزانش مثل 512 می مونه؟؟؟؟نقل قول:
آقاجون لپ کلام دوستانی که تو تهران ان بگن :
1-سرعت روزانه 128 و 512 و 1 مگ صبانت چنده؟
2-واینکه سرعت شبانه همه (چه128 چه512 و چه 1) رو روی 1 مگ بستن؟؟؟؟؟؟
به به :31: نیک منم YoyO هست احتمالا دیده باشی .نقل قول:
جدی پینگ شبا میره بالای 400 ؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه الان با همین ISP که دارم شبا 90 تا 110 هست پینگ . روزا هم بین 70 تا 80
راستی 512 میخوام بگیرم . سرعت دانلودش به 100 یا بالاتر میرسه ؟
1-برا شومصدمین هزار بار ، هیچکدوم از این سرویساش با هم تفاوتی نداره ، متوسطش رو 70 ، ماکسیموم 230 و مینیموم هم 20.نقل قول:
2-ما که از شبانه خیری ندیدیم ، به توصیه ی دوستان 4 تا دانلود همزمان هم گذاشتیم نهایت رو 15 رفته اونم واسه چند ثانیه.
پس چطوری بعضی از دوستان میگن سرعت روزانه و شبانه واسه ما یکیه تقریبا
شاید صبانت هرجا که بتونه تعادل برقرار میکنه و هرجا که نتونه تعادل برقرار کنه یه طرفشو بالا میده تا کاربرا رو راضی نگه داره. مثل خودم.نقل قول:
عزیز جان این صبا کیفیتش همه جا یکسان نیستنقل قول:
بعضیا خلاف این چیزی که شما میگی رو میگن
یا حتی درباره شبانش
وقتی طرف شبی 1.8 گیگ دانلود داره یعنی سرعتش خیلی بیشتر از اینهاست
سلام .
طی خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه فرمائید :دی
مخابرات به صبانت گیر داده که چرا سرعت بیشتر از 128 به کاربران خانگی میده ( یعنی به اسم 128 میده ولی رو 1 مگ بسته شده )
خوش باشین صبا هم اعلام کرده به زودی همه اکانتها رو 256 بسته میشن البته به صورت نرم افزاری اینکارو میکنن ( یعنی تو مودم میزنه 1024 ولی سرعتتون بیشتر از 32 نمیشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویسهای 512Kb و 1MB فقط برای کاربران اداری می باشد .
مخلصیم .
خدا لعنتت کنه اگه راست بگی:2:نقل قول:
من دیروز با پشتیبانی حرف زدم گفتن دیگه همینه سرعتتون از 32 بالاتر نمیره (گفتن شاید بعدا ببریم بالا) و طیق قانونش که باید 128 رو تقسیم بر 8 کنیم شما باید 16 تا سرعت داشته باشین که صبا مرام ریخته کردش 32...
حالا یکی نیست بگه چرا 512 تون هم همون 32 تا سرعت داره ؟!
موافقم !:19:نقل قول:
چرا به من فحش میدین :دی
برید یقه مخابرات رو بگیرید . منم سرعتم 1 ماهه شده 32 .
مخلصیم .
از ساعت 4 اینترنت من قطع شده
کسی الان با صبا آنلاین هست
هر چی به پشتیبانی تماس میگیرم ، اشغاله
این سایت که حجم را نشون میدهکد:http://support.ngsnet.net
بالا نمیاد
الان هم با GPRS امدم نت
من باDial up اومدم ... چرا اینجوری شده ... نکنه واقعا سرعتو کم کنن
خدا لعنتشون کنه
صبا کلا قطعه .
گفتم که :دی
مخلصیم .
از ظهر تا الان اینترنتم قطع بود ... این صبانت باید بره تو سطل زباله با این عملکردش ...
سرعت که پایین
قیمت که بالا
حالا جدیدا قطع هم میشه تند تند ... جای تاسفه
درسته همین الان وصل شد
چرا سرعت درست نشده
من گفتم شاید بعد از این قعطی درست بشه
من هفته پیش زنگ زدم پشتیبانی گفتم که دو هفتس سرعت نصف شده گفت تا چند روز دیگه درست میشه
کی میخاد درست بشه
باید یک کاری کرد اینجوری نمیشه.
همین الان وصل شدم ...
دفه ی آخرت باشه خبر بد رو بی مقدمه میگی ، شاید یکی قلبش ضعیف باشه ، تازه میخواستیم یکم با این سرعت حال کنیم... اگه خبرت درست باشه باید همه دانلودامو بذارم پر بشه ، والا معلوم نیست با سرعت 32 این همه دانلود رو چند ساله پر کرد .نقل قول:
چرا به من فحش میدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید یقه مخابرات رو بگیرید . منم سرعتم 1 ماهه شده 32 .
مخلصیم .
از ظهر تا حالا قطع بود... همین 20 دقیقه پیش وصل شد.......!!!
وای وای سرعت افتضاح خدااااااا
تا قبل همین خرابیه امروز سرعت دانلودم 130 بود الان بالایه 45 نمیره :41:
سرعتت چطوره؟نقل قول:
کدوم سرویس رو داری؟نقل قول:
همون 128 برنز ... 3 ماهه 15 گیگ