داداش 512 بگیر اقلکن چرا 256 میگیری حالا نمیگم 1 مگ چون ممکنه نیاز نداشته باشی ولی کمتر از 512 نگیر که نمیصرفه.نقل قول:
Printable View
داداش 512 بگیر اقلکن چرا 256 میگیری حالا نمیگم 1 مگ چون ممکنه نیاز نداشته باشی ولی کمتر از 512 نگیر که نمیصرفه.نقل قول:
حزف شود (حذف):20:
عزیز سرعت اپلود مزخرفه روی 2-3 کیلوبایت بسته شده و سرعت دانلود هم روی 12تا14 میره و میادنقل قول:
ولی تعادل روحی نداره امروز که برای من تا 2-3 میره و تا 10 هم بیشتر بالا نمیومد نهایتش توسنتم تا 11 برم
به خاطر این سرعت شما بیشتره چون حجمی از سرویسهای خصوصی گرفتید و در سرویسهای حجمی اولویت با سرعت بالاست و در نامحدود در همه شرکتها در سرویس نامحدود سرعت کم محاسبه میشه.
پشتیبانیش هم 1899 هت که باید زنگ بزنی پیغام بزاری بعد از 1-2 ساعت زنگ میزنند بهتون فقط یادتون نره که شماره هم باید بزارید
در ضمن شما شبانه رایگان با سرعت بالا دارید ولی مخابرات دربست نامحدوده .
البته با این تفاسیری که عرض کردم.
دیگه انتخاب با خودتون
reb عزیز یادت رفته اینجا تاپیک محابراته و تا حالا کسی موفق نشده بالای 128 بگیره ؟ چه برسه به 512 !!!نقل قول:
داداش همیشه اون تایتل رو نگاه کن
با این حرفهات فقط دل هموطنانت رو اب میکنی
یاهو ایمیل برای من با کندی زیاد باز می شه برای شماها هم اینطوریه؟
مهرداد جان این که بازه خیلی راحت هم باز میشه.
راستی خبری از افزایش سرعت اینترنت مخابرات نشد؟ اردیبهشت که به نیمه رسید.
دیگه اون هم باید امروز فردا پیگیر بشیم
اگه وقت کنیم توی همین هفته قصدشو دارم برم دفتر کاووسی ! ببینم مستر کاووسی چه برنامه ای در پیش دارند
ولی یه چیزی رو از من بشنو ! هم با تو هستم مهرداد جان هم با بقیه !
از این دولت دهاتی انتظار بخشش نداشته باش دولت یبوست مزاج فقط ممکنه در یک صورت اینترنت رو ازاد کنه.
و اون هم این که اینترنت صا ایران رو به ملت عرضه کنه
یعنی از سایتها fun فقط سایتهای سرگرمی های قرانی می مونه و از سایتهای خبری هم فقط فارس نیوز !
همین پی سی ورلد هم به احتمال زیاد به زور !! میخرن !
حالا ببین من کی گفتم.
این پست منو به خاطر بسپار برادر.
اینترنت و ایمیل زیر خط فقر
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه کار طراحی شبکه مترو اترنت به پایان رسیده است از آغاز کار اجرایی یکپارچهسازی شبکه مترو اترنت در کشور خبر داد و گفت: «با عملیاتی شدن این شبکه سرعت دسترسی به اینترنت در کل کشور افزایش محسوسی خواهد داشت.» به گفته صابر فیضی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران شبکه مترو اترنت دی ماه سال جاری به عنوان پایلوت در استانهای قم و کرمان راهاندازی شده تا بتواند الگوی کاری برای سایر شبکههای مخابرات استانی باشد.
هسته مرکزی شبکه مترواترنت استان قم 10 گیگابایت است که میتواند پهنای باند داخل استان را تا سطح یک گیگابایت به متقاضیان ارائه کند. با شنیدن این خبر کمی ذوق زده شدم. پس از گذشت اختلالاتی که بر سر سرویس اینترنتی کشور در روزهای گذشته را تجربه کردیم، شنیدن این خبر بسیار مسرت بخش خواهد بود، هرچند باورش کمی سخت است اما کاربران اینترنتی ایران وعدهپذیرند و ما هم در صف طولانی زنبیل به دستان اینترنت پرسرعت هنوز زانوی غم به بغل گرفتهایم تا تکلیفمان روشن شود.
کاربران ایرانی از اینکه حتی با ADSL پرسرعت هم نمیتوانند وارد جیمیل شوند خسته شدهاند، چند هفتهای است که کاربران ایرانی از همدیگر سؤال میکنند «جی میلت باز میشه؟ جی میل من باز نمیشه!» جالب این است که با گوگل تاک (نرمافزار چت گوگل) به راحتی میشود کار کرد، اما نمیتوانی ایمیلها را ببینی و پاسخ بدهی.
کاربران اینترنت یادشان هست که چندی پیش، فیبر نوری جاسک- فجیره قطع شد و کلی دیتا ریخته شد در دریا و آبزیان منطقه را مسموم کرد. اما حتی پس از وصل شدنش دیگر طعم خوش اینترنت را نچشیدیم، یا اگر هم چشیدیم با اختلالات جیمیل همراه بود که خوشایند کاربران نبود و به دنبال خود شایعاتی را از سوی آنان به بار آورد و بازار شایعه پراکنی جیمیل و اینترنت و مخابرات به قدری داغ شد که پای جزغاله شده آن به رسانههای جمعی نیز باز شد و منجر به انتشار اطلاعیهای از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد که در آن اعلام شده بود که این اختلال نه توسط وزارتخانه صورت گرفته و نه ربطی به قطعی کابل جاسک - فجیره دارد؛ این اختلال و عدم دسترسی به سرویس جیمیل از سوی شرکت سرویس دهنده یعنی گوگل انجام شده است.
اما چه سود که دیری نپایید و گوگل این خبر را تکذیب کرد و مسئولیت اختلال در سرویس جیمیل را نپذیرفت. متاسفانه صحبتهایی دیگر از مسئولان شنیده شده که رضایتمندی خود را در این زمینه اعلام کردهاند، به عنوان مثال سعید مهدیون، مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات، در یک نشست خبری از مسدود بودن این سرویس ابراز خوشحالی کرده است و آن را به فال نیک گرفته و فرصت را غنیمت دانسته تا مردم کشور به سمت ایمیل ملی هدایت شوند، این درحالیست که هنوز مسئولان وزارت ارتباطات ایمیلی تحت عنوان ایمیل ملی را برای عموم مردم راهاندازی نکرده است.
اما گفتههای آقای مهدیون هم را باید آویزه گوش خود کنیم، نظر ایشان بر این است که استفاده از جیمیل و یاهو و هاتمیل خطرناک است و دلایل خودر را نیز اعلام کرده است. عدم حفظ اطلاعات و نامروتی صاحبان اینگونه سرویس دهنگان ایمیل که وارد ایمیلهای ما میشوند یکی از این دلایل است. راستی چه باید کرد تا کی باید فقر ایمیلی را تحمل کرد چه زمانی میتوانیم به ایمیل ملی خود برسیم تا از شر این همه بدی رهایی پیدا کنیم.!؟
کد خبر: 2205 گروه خبری: اخبار فناوری اطلاعات منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1389/02/16
شکر خدا بعد یک روز قطعی تلفن بالاخره را افتادیم!!!!
مهندس نظرت در مورد سرعت چیه؟؟
کد:http://www.speedtest.net/result/805667573.png
من الان سیمم از دم کنتور تا کامپوتر 3 تیکه است اگه تیکشو سرهم کنم سرعت بالاتر میره؟؟کد:http://www.tisfoon.net/images/xklho6w1mgfkp2b6myvk.jpg
بعد یه سوالی دیگه هر موقع که بخوام وصل شم نت این pppoeرو باید کانکت کنم؟
یه سوال دیگه:11:الان که خواستم پی سی رو روشن کنم چراغ ADSL خاموش بود!رفتم سر اسپلیتر سیم تلفن در اوردم اومدم دیدم روشن شده هیچ مشکلی نیست ...سیم تلفن رو هم وصل کردم!مشکلی نبود...این مشکل ممکنه همیشه باشه؟؟
سپاس
آقا چرا عکس آواتارت -------- بهش بگو بده این کارا :31:
آقا چرا تست می زاری :13:
اومده ایران تا از توبره بخوره ............
حوصله دیدن عکسهات رو خدایی ندارم :31: چون سرعت خودم افتضاحهنقل قول:
ولی در مورد PPPOE که دیگه لازم نیست کانکتش کنی مودم رو روشن کنی مستقیم میره توی نت و دیگه لازم نیست خاموشش کنی برقی مصرف نمیکنه نترس. !
در مورد 3 تیکه بودن مگه چند متر کابل میخواد برو مثل مرد یه دست کابل تمیز بخر اینقدر هم خودتو زجر نده . چون وجود نویز یکی از علل افت سرعت هستش و برای کابلی که استفاده میکنی ارزش قائل باش ! برو مثل یک مرد یه دست کابل تمیز بخر.
در مورد اسپیلتر هم حتما بعد از این که کابلتو عوض کردی تست بگیر اگر مشکل برقرار بود سر اسپیلتر رو چک کن ببین جای اتصالاتشو اشتباه نزنی قسمتی که نوشته ADSL میره برای مودم و قسمتی که نوشته phone میره برای تلفن
جای اینها رو اشتباهی نزنی.
در ضمن در صورت وجود همچین مشکلی یه اسپیلتر زاپاس توی خونه داشته باش و از اون استفاده کن. ببین مشکل برقرار هست یا نه.
msn ویندوز xp هست دیگه بی ادبه :31:نقل قول:
چی کار کنم برقصم :31:نقل قول:
با وی پی ان تست گذاشتم سرعت اپ 3 برابر شد:31::46:
بچه ها من دارم به شدت از دست این اینترنت زجر می کشم.
دارم یه چیزی دان می کنم یهو سرعت received ثابت میمونه و سرعت دانلودم به 0 میرسه و بعدش دانلود به ملکوت اعلا می پیونده که باید یه بار دیگه کانکت شی.
بعضی وقتا هم که اصلا کانکت نمیشه در حالی که همسایمون با همین سرویس کانکته.
معلوم نیست چه قلتی دارن میکنن این مخابراتیا.
این 2 تا پست رو برای شما نوشته بودمنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4907933&postcount=676
پدرم در اومد تا پیداشون کردمکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4908205&postcount=680
شما لطف کن از سر نو بخون و تنظیماتت رو عوض کن امیدوارم که درست بشه اگرنه تماس بگیر و یقه شون رو بگیر :31:
سلام اینا رو خوندم.نقل قول:
چند تا سوال.!
چه جوری فریم ویر دستگاه رو upgrade کنم.؟؟
راستی من هر وقت می خوام به اینترنت وصل بشم باید با تلفن خونه یه زنگ بزنم تا چراغ adsl ثابت بمونه.و بتونم کانکت بشم.ایراد از کجاست؟بعد تقریبا 1 دقیقه سرعت received ثایت میشه و دیگه نمیشه صفحه ای رو باز کرد؟؟
و دوباره همین آشو همین کاسه.
چی کار کنم دارم دیونه میشم.
شادل جان واست توضیح دادم توی اون پستتها
اول میری سایت سازنده
شماره مدل رو میزنی قسمت آپدیتشو پیدا میکنی ( یا دانلود)
میری اونجا به ترتیب تاریخ یه سری فایل گذاشتن که دانلود کنی
اخرین ورژن رو بر میداری و دانلود میکنی
بعدش وارد تنظیمات کنترل پنل مودمت میشی 192.168.1.1 رو میزنی
قسمت مدیریت رو میریadministrator رو وارد میشی
اونجا نوشته که اپگرید و این حرفها
یه دکمه browse داره که با فشردن اون هاردت رو نشون میده و مسیر اتقال فایل دانلود شده رو میخواد که باید بهش بدی
وقتی دادی ok میزنی و کار تمومه خیلی سخت نیست بابا
اگه نتونستی مسیر آپلود فایل رو داخل مودمت پیدا کنی یه پی ام بزن بیام کمکت
فقط یه چیزی قبل از همه این کارا اول برو صورت دستی یه دفعه وارد مودمت بشو و ببین کجاها باید بری و مسیر نصب فایلتو پیدا کن. چون ممکنه خدای نخواسته بزنی دل و روده مودم رو بیرون بریز ی
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو از خونه دوستم گرفتم یکی معمولی در بهترین شرایط یکی با وی پی ان ! نه دقت کنین isp تغییر نکرده!!
ولی isp دوستمون تغییر کرده(ovh sustems)
بالاخره speedtest هم میشه دور زد)
27 اردیبهشت روز جهانی مخابرات گرامی باد
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
چطوری روشون میشه این روز رو تبریک بگویند؟:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
نقل قول:نقل قول:
خوب دیگه اینارو پرو میکنن برای یه همچین روزایی...
الان دقت کردم دیدم آخر فروم بازشدی (دقت نظرو داری؟) بابا آخر فروم :8:
زلزله هم نیومد که!!!
سلام
مرسی ریزر جان
در مورد چهارستاره شدن ممنون قابلتو نداره داداش :31:
درمورد زلزله عرض شود که والا چی بگم اگه به حرف منه که کاش همین الان بیاد !:31:نه اینور دعوام نه اونور دعوا :31:
شما لطفا برو داخل تنظیمات مودمت و در قسمت امار و اطلاعات adsl اطلاعات مربوط به downstream upstream رو بزار ببینیم قضیه از چه قرار سرعت اپ نباید بیش از 30 باشهنقل قول:
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
برای من اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من خونه رفیقم چی جوری برمنقل قول:
البته احتیاجی نیست سرعت دوستم که اینقدر نیست ! من speedtest رو دور زدم (کلک زدم) گول زدم !!!!!!!
سرعت دانلود اونم رو 12 هست!!
حالا چرا دقیق رفتی رو سرور آنکارا! تست گرفتی!شما کدوم مرکز مخابراتی هستی و downstream upstream شما چقدر هست
ماله دوستم قاعدتا 128 باید باشه بلکم کمتر
اپ هم نباید بیش از 16 در بهترین حالت باشه که یه چیزی شبیه رویاست 128 تقسیم بر8مساویست با 16:دی!!
دوستان خوشکل موشچلم :31: دو تا سئوال به صورت خلاصه هم بگید دوزاری میافته:
1-من سرویس حجمی از بیرون می گیرم هیچ مشکلی ندارم فقط تا تکون می خورم گیگم ته می کشه.سرویس مخابرات محدوده یا نا محدود؟
2- تعرفش چطوریاس
من یک گیگ رو با 512 در حدود 9500 می گیرم
سلامنقل قول:
شما پست شماره یک همین تاپیک را بخون همه چی دستگیرت میشه :11:
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
دوستان من در حال حاضر دارم از شاتل سرویس اکو 128 می گیرم با ماهیانه 3 گیگ محدودیت دانلود.
ماهی 13900 می دم.
سرعت تو روز خوبه و با حدود 60 و خورده ای دانلود می کنه که معادل 512 هستش.
ولی شب از ساعت یک به بعد که رایگان میشه سرعت ها افت میکنه.
جدیداً خود شرکت مخابرات به مرکز تلفن ما اینترنت میده.
می خوام بپرسم کیفیت اینترنت شرکت مخابرات چطوری هست؟ قطعی داره؟ (شاتل که قطعی نداره). سرعت ش کم و زیاد میشه؟
کسی هست که سرویس های یک مگ یه دو مگ از مخابرات گرفته باشه؟
ممنون میشم دوستان نظراتشون رو بگن :11:
مخابرات نامحدوده
128
بعضی موقعها سرعت پایین میاد ولی در کل چون نامحدوده و قیمت نسبت به بقیه جاها پایینتره ، بد نیست!
چند خبر مهم
ثبت نام متقاضيان اينترنت پرسرعت در نمايشگاه كتاب
همزمان با برپايي بيست و سومين نمايشگاه بينالمللي كتاب به مناسبت هفته ارتباطات، شركت مخابرات استان تهران در غرفه اختصاصي از بازديدكنندگان نمايشگاه كتاب براي دريافت اينترنت پرسرعت ثبتنام ميكند.
به گزارش پیام تهران آنلاین و به نقل از روابط عمومي اداره كل مخابرات منطقه هشت اين اقدام كه در راستاي تحقق شعار سال همت و كار مضاعف به انجام رسيد با استقبال خوب بازديدكنندگان نمايشگاه بينالمللي كتاب مواجه شده است.
گفتني است با استقرار كارشناسان امور مشتركان اداره كل مخابرات منطقه هشت ثبتنام براي دريافت اينترنت پرسرعت ويژه تمامي مناطق به جز منطقه دو مخابراتي انجام ميشود.
علاوه بر اين در غرفه شركت مخابرات استان تهران آخرين دستاوردها و توانمنديهاي شركت و سرويسها و خدمات نوين مخابراتي توسط كارشناسان دفتر روابط عمومي براي بازديدكنندگان معرفي ميشود.
٢١/٢/١٣٨٩
ارایه سرویس پهن باند سراسری
اتحادیه جهانی مخابرات درصدد افزایش دسترسی به پهنای باند برای بسیاری از کشورها با ارایه طرحی می باشد که به تازگی توسط کارشناسان ارایه شده است.
به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از سلولارنیوز، اتحادیه جهانی مخابرات با کارلوس اسلیم، میلیاردر مکزیکی و رییس جمهور رواندا همکاری کرده تا اتصالات پهن باند را برای اکثر کشورهای دنیا ارایه دهند.
بر این اساس اتحادیه جهانی مخابرات اعلام کرد این گروه شامل 30 عضو تجاری و اجتماعی است که بر روی استراتژی های دستیابی به پوشش سراسری شبکه های پهن باند کار می کنند تا امکان استفاده از سرویس های بهداشتی، آموزشی و مدیریت محیط را فراهم کنند.
این آژانس اعلام کرده که دولت باید شبکه های پرسرعت را مورد بررسی قرار داده و کار زیرساختی آنها را به عهده بگیرد.
در طول سال های گذشته دسترسی به پهنای باند از طریق تلفن های همراه افزایش یافته به طوری که اتحادیه جهانی مخابرات پیش بینی کرده شمار کاربرانی که از پهنای باند موبایلی استفاده می کنند تا پایان سال جاری میلادی به یک میلیارد نفر برسد.
٢١/٢/١٣٨٩
سلام دوستان...
از کجا بفهمیم که منطقه مخابراتی سرویس میده؟!
باید تماس بگیریم یا سایتی چیزی هست؟!(واسه کرج)
فعلا کرج ارائه نمی شه.
کسی در مورد کیفیت اینترنت مخابرات و میزان قطعی ها و افت سرعت و همچنین حداقل و حداکثر سرعت نظری نداره؟
سرعتش که 14 هست !
قطعیها کمتر شده ( خیر سر جد و اباشون )
افت ولتاژ هم داریم و نداریم یه وقت سایتها باز میشه یه وقت نه !
حداقل سرعت که نداره کم و زیاد میشه ( که البته به هاستی که دالند میکنیم هم بستگی داره)
ولی برای من شل کن و سفت کن زیادی داشته.
وزیر ارتباطات: قیمت اینترنت کاهش مییابد
رضا تقی پور ظهر امروز (پنجشنبه) در حاشیه افتتاح ۷۰ طرح مخابراتی در استان مرکزی در اراک افزود: به دلیل انتقال اینترنت به طرق سنتی به کشور فیبرهای نوری انتقال دهنده اینترنت به ایران از چند کشور مختلف به کشور وارد می شود که در هر مسیر اجاره ای بابت انتقال این فیبرها به این کشورها پرداخت می شود که این موضوع سبب شده است هزینه انتقال اینترنت به داخل ایران افزایش یابد که کارشناسان شرکت مخابرات ایران تلاش دارند با استفاده از روشهای جدید و کاهش هزینه های انتقال اینترنت، هزینه این فناوری نوین را در کشور کاهش دهند.
وی اضافه کرد: هزینه اینترنت کشور هم اینک در نقطه سر به سری قرار دارد و شرکت مخابرات ایران در این رابطه درآمدی کسب نمی کند ولی باید قیمت این محصول برای کاربران اینترنت در کشور کاهش یابد.
تقی پور با اشاره به اقدامات دولت نهم و دهم در توسعه زیرساختهای فناوری ارتباطات و اطلاعات در کشور گفت: از ابتدای سال ۸۷ تا پایان آبان ماه سال جاری تنها در استان مرکزی ۱۰۱ میلیارد تومان طرحهای مخابراتی به بهره برداری رسیده است.
به گفته وی تا پایان سال جاری در سطح کشور بالغ بر هزار میلیارد تومان طرحهای مخابراتی در سطح کشور به بهره برداری خواهد رسید که با بهره برداری از این طرحها زیرساختهای توسعه اقتصادی کشور نیز فراهم خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به انتقادهای صورت گرفته در مورد مضر بودن آنتن های بی تی اس نصب شده در سطح شهرها و روستاها برای مردم گفت: بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این آنتن ها بر اساس استانداردهای جهانی تشعشع دارند و حتی بر اساس ارزیابی های صورت گرفته توسط کارشناسان این سازمان در بسیاری از موارد این آنتن ها تا یک دهم میزان استانداردها از خود تشعشع ساتع می کنند.
تقی پور افزود: برخی از افراد با اظهارنظرهای غیر کارشناسی تلاش دارند در این زمینه در میان مردم نگرانیهایی ایجاد کنند که این نگرانیها کاملا بی مورد و بدون مبنای علمی است.
وی با اشاره به اجرایی شدن سیاستهای اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی در حوزه مخابرات به ضرورت توجه بیش از پیش به این موضوع در برنامه ریزی های این وزارتخانه تاکید کرد و گفت: اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی یک وظیفه ملی برای همه وزارتخانه ها و دستگاههاست زیرا اعتقاد داریم با اجرا کردن این سیاستها زمینه برای شکوفایی اقتصادی کشور، چابک سازی دستگاه های دولتی و وزارتخانه ها و زمینه های ارائه خدمات از طریق بخش خصوصی به مردم و افزایش رضایتمندی آنان فراهم خواهد شد.
تقی پور خاطرنشان کرد: اجرای سیاستهای اصل ۴۴ عامل توقف فعالیتهای خدماتی این وزارتخانه در مناطق و نقاط محروم نخواهد شد زیرا با اجرایی شدن این سیاستها ارائه خدمات به این مناطق همچنان در اختیار دولت قرار خواهد داشت.
1389/02/22
تشکیل گروه جدید سازمان ملل برای توسعهی پهنای باند اینترنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو نهاد سازمان ملل گروه جدیدی را تشکیل دادند تا به دسترسی کشورهای بیشتری به اتصالهای اینترنتی پرسرعت کمک کند.
به گزارش سرویس فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کمیسیون پهنای باند برای توسعه دیجیتالی تحت ریاست مشترک کارلوس اسلیم، میلیاردر مکزیکی و پل کاگامه، رییس جمهور رواندا فعالیت خواهد کرد.
طبق اعلام اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) و یونسکو - سازمان علمی فرهنگی آموزشی سازمان ملل - این گروه که از 30 نفر از رهبران تجاری و اجتماعی متشکل است، استراتژیهایی را درباره نحوه دست یافتن به پوشش جهانی شبکههای پهنای باند و نحوه استفاده از آنها برای خدمات مراقبت بهداشتی، آموزش و مدیریت محیط زیست طراحی میکند.
اتحادیه جهانی مخابرات اعلام کرده است که دولتها باید شبکههای پرسرعت را بهعنوان زیرساخت حیاتی مورد ملاحظه قرار دهند.
دسترسی به پهنایباند بهویژه برای تلفنهای همراه در سالهای اخیر افزایش یافته است. طبق اعلام ITU، انتظار میرود شمار اشتراکهای پهنای باند موبایل در جهان در سال جاری از مرز یک میلیارد فراتر رود.
اما در حالی که اینترنت پرسرعت اکنون تقریبا در تمامی کشورها موجود است، ITU تاکید کرده است که ضریب نفوذ پهنای باند ثابت در کشورهای در حال توسعه به میزان اندک 3.5 درصد در مقایسه با 23 درصد در کشورهای توسعهیافته، باقی مانده است.
همچنین بر اساس گزارش «اقتصاد اطلاعات» کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (UNCTAD)، شرکتها و مصرفکنندگان در کشورهای توسعهیافته نسبت به فقیرترین کشورهای در حال توسعه، 200 برابر بیشتر احتمال دارد که به پهنای باند دسترسی داشته باشند و هزینه دسترسی به پهنای باند بهطور متنوعی متفاوت است و از بیش از 1300 دلار در ماه در بورکینافاسو، جمهوری آفریقای مرکزی و سوئیس به کمتر از 13 دلار در مصر یا تونس میرسد.
پهنای باند برای صنایع قابل برونسپاری مانند مراکز تلفنی ضروری است؛ چنین صنایعی با وجود بحران اقتصادی توسعه مییابند زیرا شرکتها در کشورهای ثروتمند را قادر میسازند هزینهها را کاهش دهند.
89/02/22
با همت مظاعف :39::26:نقل قول:
شرمنده که همه ی صفحه های تاپیک رو نخوندم.
من امروز سرویسم OK شد! (می خوام 100000000 سال سیاه OK نشه!)
یه مشکل خیلی عجیب هست که می خوام بپرسم که شما هم این مشکل رو دارید یا نه.
این صفحه ها رو معمولاً باز نمی کنه!!!!!!!!! بعضی ها رو نصفه نیمه میاره!
خیلی مسخره است!
بعد، 2 تا کار رو هم نمیشه انجام داد! یعنی اگر IDM در حال دانلود باشه، باید اینترنت رو بی خیال شد!
شما ها هم این مشکل رو دارید؟ آخه من 1000000 تا ویروس و Trojan Downloader و اینا رو سیستمم ه، گفتم شاید مال اون باشه!
منتظر جوابتون هستم
آخه برادر گرامی انتظارات هم باید معقول باشه برادر وگرنه بجایی نخواهیم رسید.نقل قول:
بقول جناب پادشاه طراحان END دانلود 15 و END آپلود 3 کیلو بایت idm داره با اقلا 8 کانکشن دانلود میکنه درخواستهاش هم 8 تاییه پس با این سرعت مافوق صوت آپلود چی برای شما میمونه که بخواهین صفحه رو هم باز کنید؟
:31:نقل قول:
من وقتی وبگردی میکنم دانلود رو میبندم و وقتی دانلود میکنم وبگردی نمیکنم .
می گم حالا خودمونیم، به این هم میشه گفت ADSL 128 kbps؟!؟!؟!
خب ADSL 128 kbps برای خودش تعریف داره!
این اسمش میشه کم فروشی؟
شاید هم کم فروشی اهمیت نداره! مهم طرح عفاف و حجاب ه که باید خیلی سریع توسط نیروی محترم انتظامی به انجام برسه و جوون های مردم که همگی فریب خورده ی غرب هستند هم که تنها عیب های این مملکت هستند، باید به زور چماق، آدم بشن! ولله!
منم همینو میگم باید اسم تاپیک رو گذاشت دیال آپ نامحدود :31:نقل قول:
اون چماقی ها هم وقتی می رن خارج خودشون اول همه ل خت مشن لب دریا