روی سری های 8 و 9 هزار جدید فیلیپس این قابلیت وجود دارهنقل قول:
این مشکل کماکان حتی در مدل های جدید هم وجود داره... فکرتون رو مشغول زیرنویس و این چیزا نکنید.... سعی کنید ایتم های مهمتری رو مد نظر قرار بدیننقل قول:
Printable View
روی سری های 8 و 9 هزار جدید فیلیپس این قابلیت وجود دارهنقل قول:
این مشکل کماکان حتی در مدل های جدید هم وجود داره... فکرتون رو مشغول زیرنویس و این چیزا نکنید.... سعی کنید ایتم های مهمتری رو مد نظر قرار بدیننقل قول:
من هم بالاخره تونستم با روشی که شما گفتین با استفاده از فلش روی دی وی دی پلیرم فیلم یوگی که گذاشته بودین بصورت سه بعدی ببینم ولی از حدود 3 دقیقه فیلم 50ثانیه شو نشان میداد بعدش هنگ میکرد . مجبور میشدم از برق خارجش کنم تا دوباره بتونه نشون بده .
سلام دوستان
اين فيليپس 5507 اسمارت تازه اومده بازار يا قديميه؟ سه بعديش فكر كنم مثل اون مدل سينماي سه بعدي ال جي باشه و از اين عينك معمولي ها داشته باشه
46 اينچ 5507 با 9705 سايز 40 يك قيمته ( هر دو تي وي 2.700.000 تومان)
دوستان کسی شماره ای از واحد تمعیرات تلویزیون فیلیپس داره تلویزیونم روش یه خط قرمز به صورت عمودی از بالا تا پایین افتاده مدلشم 8606 هستش!!
سلام به همه دوستان
کسی میدونه 9706 سایز 46 رو میشه پیدا کرد یا نه؟
و اگه پیدا بشه چه قیمتی داره؟!
سلام به همه
اين تاپيك چر اينقدر بي رونق شده؟
ديگه نه از بحث و گفتگو خبري هست نه معرفي مدل هاي جديد
به نظرم افزايش شديد قيمت دلار باعث شده كه طرفداران فيليپس توي نظر و علايقشون تجديد نظر كنن؟! نكنه از فيليپس برگشتين؟!
سلام راست میگه خیلی بی رونق شده . حتی من کمی بالاتر یه نظری رو گذاشتم که در اونجا گفته بودم من بالاخره تونستم با استفاده از تکنیکی که یکی از کاربران گفته بود با تبدیل فرمت فیلم های سه بعدی بتونم توسط یک دی وی دی معمولی اون فیلم ها را توسط فلش ببینم .
فکر میکردم همه کاربران نسبت به این موضوع واکنش نشون بدن و خوشحال بشن ولی مثل اینکه نه
اگر کسی اطلاعی داره آیا ورژن جدید آپدیت تی وی 52 اینج 8605 اومده یا نه منو مطلع کنه
نقل قول:
درود،
دوست عزیز حق با شماست، انصافا حیفه که تاپیک طرفداران فیلیپس خاک بخوره... امیدوارم هر چه زودتر مدل های جدید فیلیپس یه راهی و یا روزنه ای در این شرایط.... پیدا کنند و به صورت عمده وارد کشور بشن تا من و شما هم بتونیم از نزدیک مدل های جدید رو ببینیم و مشاهدات و تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بگذاریم.
درود،نقل قول:
آپدیت جدید تلویزیون فیلیپس رو می تونید از این لینک دریافت کنید، ضمنا بهتره ورژن نرم افزار تی وی رو با آخرین ورژن منتشر شده در سایت چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
مدل 6007 55 اينچ كه جايزه EISA رو به عنوان بهترين توليد 2012-2013 و Green Tv گرفته از سري 9000 هستش؟
مشخصات بيشتري اگه ازش دارين ارئه بدين استفاده كنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدل مورد نظر شما از سری 6 هزار هست که مشخصات کلی این سری هم به این صورت است :
Slim frame
Pixel Precise HD
400 Hz PMR
Ambilight Spectra 2
Smart TV Premium
Passiv 3D
Two-player full screen
USB recording
Built-in WiFi
اطلاعات بیشتر را می تونید از لینک های زیر پیدا کنید :
ممنون
حالا يك سوال اگه سري 9000 جديدترين سري فيليپس هستش چرا فيليپس هنوز مياد از سري 6000 توليد مي كنه؟ و اگه سري هاي 9000 بهتره چرا اين مدل اين جايزه رو گرفته؟
ميشه يك مقايسه بين اين مدل و 9706 داشته باشين؟
ببنید موضوع اینه.... وقتی سری 6 هزار به عنوان یکی از بهترین تی وی ها انتخاب شده به این معنی نیست که مثلا 9706 که کد سری 9 هزار هست از مدل مذکور پایین تر هست و بنابراین در این رقابت پیروز نشده بلکه داستان به این صورتکه هر مدل رو با توجه به آیتم های گوناگونی از جمله قیمت، تکنولوژی بکار رفته (مثلا سری 6 هزار از نور پردازی حاشیه ای استفاده می کنه بنابراین تنها قابل قیاس با مدل هایی هست که از این تکنولوژی سود می برند و نه مثلا سری 9 هزار که از نور پردازی منطقه ای استفاده می کنه)نقل قول:
یه مثال دیگه اینکه ما بارها می بینیم که تلویزیون هایی از برندهای فیلیپس و یا مثلا شارپ، پاناسونیک و ... برنده عنوان تلویزیون سال می شن و یا عنوان بهترین رو دریافت می کنند و همین موقع می بینیم که کمپانی معظم bang & olufsen مدل خارق العاده ای رو تولید کرده که در عین تعجب برنده هیچ جایزه ای نشده! می خوام بگم که تلویزیون 10 هزار دلاری این برند به دلیل قیمت بالاش از روند رقابت حذف شده حتی اگه بسیار بسیار از مدل های عمومی بالاتر باشه.... و می بینید که برندهای خاص و یا مدل های خاص رو تحت شرایط ویژه ای آزمایش می کنند و اون وقته که با قابلیت های اونا پی می بریم.
یه مثال دیگه فورد فوکوس هر ساله یه دوجین جایزه رو از موسسات مختلف ایالات متحده درو می کنه در حالی که ممکنه کمپانی فراری این همه اقبال نداشته باشه چون تو رده محصولات عمومی نیست و یا به دلیل اینکه کمتر خریداری می شه کمتر هم مورد توجه نقد نویس های رسانه ها قرار می گیره.
قابل توجه شما که سری 9 هزار و یا مدل 9706 برنده عنوان بهترین خرید از نشریه معتبر Home Cinema شده..... نمی دونم منظورم رو درست گفتم یا نه! کلا اینکه مدل مورد نظر شما در رده تکنولوژی و قیمتی خودش عنوان بهترین رو از آن خودش کرده.
سلام
من قصد خرید تی وی دارم . و از تلویزیون های فیلیپس خوشم اومده . مشکلی ه هست اینه که هیجا این تی وی ها پیدا نمیشه .
اگه فروشگاهی جایی رو میشناسین معرفی کنین لطفا .
من تهران ام .
اگر هم سایت بود و به تهران ارسال داشت بنویسین آدرس اشو. خودم فقط بهنام مارکت رو میشناسم .
مرسی .
سلام قبلا سايت Amirkala.com قيمت هاش خيلي خوب بود ولي الان خيلي گرون زدهنقل قول:
سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هستش
مرسینقل قول:
مدل ۶۶۰۷ رو میخام
اگه باشه
HTV 8605مثل بقيه ماركها از طريق flash پورتusb فيلم سه بعدي را پخش ميكنه يا نه
سلام
دوستان یه سوال شبکه انالوگ را میشه در فلیپس جابجا کرد و جای خودش قرارداد
ولی مشکل اینه که چطور میشه شبکه های دیجیتال را در فلیپس 7606 جای عددی قرار داد ایا راهی وجود دارد؟!
دوستان تو اخرین نرم افزار فقط چند رنگ به گزینه تی ان تی اضاف شده . وقابلیت خواندن فرمتها بیشتر شده
دوستان جدیدا این نرم افزار زبان فارسی هم اضاف کرده ولی من دانلودش کردم و خواستم به ال ایدی انتقال بدم اصلا این فایل 73 مگابایت رو قبول نمیکنه جریان چیه ؟
دو تا فروشگاه هستند که تی وی های فیلیپس تو تهران در حال حاضر می فروشن یکی یه مغازه هست تو پاساژ شرکا تو خ جمهوری هست یکی دیگه هم ضلع شمال خیابان جمهوری به سمت ولیعصر که میری نرسیده به همین پاساژ شرکا 10 قدم داخل یه کوچه... اونجا هم تی وی های فیلیپس داره (فقط اسم مغازه الان خاطرم نیست) بازم اگه پیدا نکردی بگو شاید جای دیگه هم بشه گیر آورد.نقل قول:
بیشتر تلویزیون ها ی موجود در بازار از جمله فیلیپس فیلم های 3 بعدی رو تنها ار طریق وسایلی که با کابل HDMI به تی وی وصل بشن رو می تونند پخش کنند.نقل قول:
درودنقل قول:
شما از کجا متوجه شدید که این آپدیت جدید قابلیت زیرنویس فارسی رو هم اضافخ کرده؟ من که الان لیست جزئیات آپدیت جدید رو خوندم چیزی از زبان فارسی در اون یافت نکردم اینم لینکش :
*یک پیام خصوصی برای شما ارسال شده است*
ممنون پیغام خصوص شما را خواندم چیزای که ازمن خواستید اماده اش میکنم و ارسال میشه
راستی پیغام خصوصی پاسخ شما را دادم فقط یادم رفت قید کنم مسترکدشو هم برام سوال بفرماید ممنون میشم اونم به تقاضا م اضاف کنید
اما تو همین لینک اول نبود دو روزبعدش فقط همین مدل 42 اینچ زبان پرشین یا فارسی رو اضاف کرد
منم دانلودش کردم ولی تی وی قبول نکرد برای اطمینان لینکو به یکی ازدوستان هم دادم ایشون هم میگه زبان فارسی داره ولی احتمالا سرکاری
شما تواین لینک قسمت ورژن زبان تغییر بدید ببینید که فارسی داره
منم تعجب میکنم
الان لینکی که من دانلود کردم ورژن با پسوند فارسی هستش و انگلیسی دانلود کردم راحت قبول کرد و لی این لینکو نمیدونم داستانش چیه
یه باردیگه بینید
این مدل زبان فارسی داره
42PFL7606T 107 cm (42") Easy 3D ----T2/C with Ambilight Spectra 2 and Pixel Precise HD
با اين حساب يك ويژگي خوب ندارند و بايد هزينه خريد يك دستگاه پخش را نيز براي خريد تلويزيون در نظر گرفت
سلام من مدل 52 اینچ 8605 دارم حدود یکساله خریدم تا حالا آپدیتش نکردم . میترسم . الان دانلود کردم نرم افزارو ولی نمیدونم ایا از حالت زیپ شده در بیارم بعد بریزم تو فلش یا همون حالت زیپ شده باشه .
یه سوال محض احتیاط . اگر بهر دلیلی اپدیت وسط کار ناتمام بمونه یا اینکه موفقیت امیز نباشه تی وی کلا از کار میوفته ؟ و چه مشکلی پیش میاد خوشحال میشم منو راهنمائی کنین
دوست من حتما نرم افزار مربوطه را دانلود کنید و انتقال بدبد مشکلی پیش نمیاد
برای اینکه اگه فایل خود ال ایدینباشه قبول نمیکنه
در ضمن برای انتقال فایل پس ازدانلود فایلو ازحالت زیپ خارج کنید و بعدش یه فلش فرمت شده انتقال بدبد
مراحل کار
اول ال ای دی روشن و بعد از روشن شدن فلش و نرم افزار انتقال داده شده را به ال ای دی نصب کنید بشکل خودکار ال ای دی اپدیت میشود پس پایان کار ال ایدی را خاموش کنید و مجدد روشن نمایید
من از ابدیت ال ای دی راضی هستم چراکه فرمتهای که بالاتر هم بودند قابل اجرا شده و گزینه رنگ تغییراتی کرده
اینکه اپدیت کامل انجام نشه هنگام اپدیت کردن مسلما مشکل بوجود میاره!
درود،نقل قول:
سوال شما در مورد موضوع مذکور به بخش پشتیبانی ارسال شد.
در مورد زبان فارسی هم سر فرصت بررسی می کنم ببنیم داستان چیه.
چه این ویژگی وجود داشت و چه وجود نداشت برای دریافت کیفیت بهتر صدا و تصویر، به خصوص در تصاویر 3بعدی، خرید یه دستگاه بلوری پلیر جداگانه بشدت توصیه می شه...نقل قول:
سلام ممنون از راهنمائیت . گفته بودین بعد از پایان ال ای دی را خاموش و سپس روشن کنید . در صورتی که در دستورالعملش فقط گفته خاموش کنید و نگفته روشن کنید و تاکید کرده که دوباره فشار ندین دگمه پاور را . ممکنه این تفاوت در عملکرد باعث آسیب زدن به تی وی بشه
ضمنا جائی ننوشته که اگر آپدیت کردن ناقص بمونه و موفقیت آمیز نباشه چه مشکلی پیش میاد ؟نمایندگیش هم که فعال نیست مخصوصا در شهرستانها
شرکت فیلیپس فیس بوک داره ؟کسی خبری داره ؟
من روشی که برای اپدیت ال ای دی خودم اجرا کردم را بازگو کردم
اما بازم میگم ممکنه نصفه کاره برق قطع شه یا هر اتفاقی بیفته مشکلی بوجود نیاد و یا حتی مکنه با توجه بشرایط خود دستگاه فلش بپرونه
کلا به همین روش اپدیت کردم چون خودکار شروع به اپدیت کرد و سپس گزینه پس ازلود شدن و اتمام کار ایست کردند ولی چیزی خارج نشد منم برایاحتیاط ال ای دی رو خاموش کردم و سپس روشن همه چیزاوکی شد
حتی مدل من زبان فارسی هم مشکوک اضاف کرده منم دانلود کردم زدم قبول نکرد همیشه تو اپدیت کردن دستگاه خانگی نترس بودم بیخیال دستگاه چی میشه یا بروز باش یا نباش:31:
سلام بالاخره من هم آپديت كردم تي وي خودمو . ممنون از همه كساني كه بهم جرات اين كارو دادن . البته نميدونم چه تغييراتي درش بوجود امده . از كجا ميشه فهميد چه تغييراتي در ال ائي دي من داده شده ممنون ميشم پاسخ مرا بدهيد . مدل تي وي من 50 اينچ 8605 است
كسي در مورد فرمت avi , mkv اطلاعاتي داره ؟ من بعد از آپديت كردن تو فلشم سريال قرينجو داشتم يكسريش mkv بود يكسريش avi
mkvرو پخش كرد وقتي بلافاصله زدمش رو قسمت كه با فرمت aviاست اونو پخش نكرد چند لحظه منتظر موندم پخش نكرد فكر كردم اين نوع فرمتو پشتيباني نميكنه ولي وقتي فلش مموري رو در اوردم و مجددا به تي وي وصل كردم همون قسمت از سريال كه فرمت avi داشت رو بخوبي پخش كرد .
نميدونم چرا ؟
ولي همچنان از زير نويس فارسي پشتيباني نميكنه
خواهشا اگر كسي اطلاعاتي در خصوص فيس بوك فيليپس داره به من هم بگه تا اونجا ازشون بخواهيم آپديت مربوط به پشتيباني از زبان فارسي رو روش بزارن
از كساني كه تي وي فيليپس دارن ميخواهم بيايند كمي به اين تاپيك رونق ببخشند ممنون از همتون منتظرم
دوستان یه سوال
کسانی که فلیپس دارند میتوند شبکه های دیجیتال و جابجای انجام بدن و بدلخواه مرتب کنند
تو قسمت انالوگ انجام میشه ولی دیجیتال نمیشه
کسی تجربه دارد؟!
درود،نقل قول:
ببنید تمام تغییراتی که با آپدیت کردن برای تی وی شما اتفاق میافته... داخل یه فایل pdf کنار فایل آپدیت منتشر می شه... اگه به همون صفحه ای که فایل آپدیت رو ازش دانلود کردید مراجعه کنیدف متوجه می شید.
تلویزیون های فیلیپس تمام این فرمت هایی که شما ازشون اسم بردین رو به راحتی پخش می کنند اگه دیدید هنگام پخش مشکلی وجود داشته یا مشکل از کدک های خود فایل تصویری بوده که یحتمل غیر استاندارد کانورت شده و یا تی وی قاطی کرده بوده... یه بار فلش رو فرمت کن و بعد فایل های مورد نظر رو امتحان کن.نقل قول:
دوست عزیز همونطور که خودت هم اشاره کردی این کار در مورد کانال های دیجیتال امکان پذیره ولی فکر نکنم آنالوگ رو بشه کاری کرد.. هر چند مگه با وجود گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون های فیلیپس باز هم از گیرنده آنالوگ استفاده می شه؟؟؟؟!!نقل قول:
ببخشید من منظورمو دقیق بیان نکردم سوالمو یه باردیگه طرح میکنمنقل قول:
گیرنده دیجیتالو نمیشه کانالشو مرتب کرد انالوگ به اسانی انجام میشه؟!