از این لدر چطوری استفاده کنم، هر کاری کردم نیومد ، تو پوشه خود برنامه هم کپیش کردم بازم نشد:41: موقع اجرا برنامه یه دکمه خروج و یه ریجستر میاد :19: تست شدست این لدر؟نقل قول:
Printable View
از این لدر چطوری استفاده کنم، هر کاری کردم نیومد ، تو پوشه خود برنامه هم کپیش کردم بازم نشد:41: موقع اجرا برنامه یه دکمه خروج و یه ریجستر میاد :19: تست شدست این لدر؟نقل قول:
حله دانلود کنید :31:
Unity3D 3.2 | XForce Crack | 450MB | Mostafa3D.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با لینک مستقیم :
کد:http://www.mostafa3d.com/index.php?option=com_content&view=article&id=253:un32xf&catid=49:graphic&Itemid=174
عجیبا قریبا :18: unity 3.2 نیومده کرکش اومد :18:
خدا شانس بده ما اون موقع که گیم استدیو کار میکردم به یه کرک نسخه 7.5 محدود بودیم الان چقدر تکنولوژی پیشرفت کرده:31:
آقامصطفی کرک 3d game studio a8 تو این گروهه نیومده ؟
سلام
دوستان لطف کنید در مورد نحوه درست کردم button توضیح بدید.
و در مورد ایجاد پنل هم همینطور.
این رو هم بگم که قبل از اینکه اینجا بیام و سوال کنم ، منوال برنامه رو سرچ کردم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم. برای همینم مزاحم شما شدم
================
چند سوال دیگه :
من با یونیتی 3.1 کار میکنم و کاملا کرک شده هست . ولی وقتی میخوام خروجی برای آندروید بگیرم در حین تبدیل، ارور میزنه و خروجی نمیگیره.
حالا این مشکل فقط برای منه یا شما هم مشکل دارید؟
به نظر شما اگر بخوام برای آیفون خروجی بگیرم ، باید لایسانسشو بخرم ؟ یا اینکه اگر یونیتی نسخه mac رو دانلود کنم و روی سیستم عامل مکینتاش اجراش کنم ، اونجا گزینه آیفون جهت خروجی گرفتن فعال هست و محدودیتی نداره ؟
برای خروجی پلی 3 و ایکس باکس چطور؟نیاز به خرید لایسانس هست یا فقط لازمه از لینک دانلودشون اقدام کرد؟
ممنون.
برای ساخت باتن میتونی از کد های GUI یونیتی استفاده کنی. ابزار کاملی برای ساخت گرافیک کابری رو داره ... توی هلپش مفصل توضیح داده و اگه میخوای خودت با یه برنامه ای مثل Photoshop باتن طراحی کنی باید یه GUI SKIN بسازی و بعدش با اسکریپت اون رو به پروژه ت نسبت بدی و با کدهای GUI Layout باتن خودت رو بسازی.نقل قول:
دوستان لطف کنید در مورد نحوه درست کردم button توضیح بدید.
و در مورد ایجاد پنل هم همینطور.
این رو هم بگم که قبل از اینکه اینجا بیام و سوال کنم ، منوال برنامه رو سرچ کردم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم. برای همینم مزاحم شما شدم
ببخشید خیلی خلاصه بود :31:
من می خواهم از صفر شروع کنم برای ساخت یه بازی ساده چه نرم افزارهای نیاز هست
دوستان کسی لینک اخرین نسخه رو با کرک تو چند تا پارت برای دانلود نداره؟
Unity 3D 3.2 :31:نقل قول:
تضمینیه؟!(یه شبمونو هدر ندیم برا دانلود!)نقل قول:
لینک دانلود لطفانقل قول:
پست بالاییتو ببین خب :18:نقل قول:
لینک دانلود لطفا
برای ساخت button میتونی از GUI.Button استفاده کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خروجی اندروید باید اندروید sdk رو در ویندوزت داشته باشی.اگه نداری هم با یه سرچ تو گوگل میتوهنی پیدا کنی.کد:if ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (10,10,50,50),"New Button))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ("Clicked the button with an image");
با ویندوز نمیشه برای ایفون خروجی گرفت باید مک داشته باشی.
برای خروجی های دیگه هم باید لیسانسشون ور بگیری.البته به همین راهتی ها هم نیست باید تو بازیت تغییراتی ایجاد کنی.مثلا KeyCode ها رو تغییر بدی و ...
یعنی دیگه نیازی به خرید لایسانس برای آیفون نیست و فقط شرطش اینه که باید مک رو به جای ویندوز استفاده کرد؟نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.
سلام میشه کرک یونیتی 3.0.0f رو بزارید؟
نقل قول::20:کد:http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5825240&postcount=714
با اینم باز نمیکنه
بازم این صفحه رو باز میکنهکد:http://s29.aks98.com/files/03227019583376027084.png
مشکلی نداره من امتحان کردم :20:
سلام علیکم.....
دوستان... برادران... عزیزان... دلاوران...مجاهدان.... مهندسان....گرافیستان...مدلسا ان... برنامه نویسان...یونیتی کاران....انیماتوران..... جان هر کی رو دوست دارین بیایین یه کتاب درست در مون مثل کتاب زیر برای آموزش جاوا یونیتی بنویسین....تنها کتابی که تونستم ازش برنامه نویسی یونیتی را یاد بگیرم کتاب زیر است :
خیلی ساده و روون و عالی توضیح داده.فقط بدیش این هست که مقدماتی هست.من کلا اینو یاد گرفتم.ولی برای ادامه راه چیزی ندارم.کد:http://amingerami.persiangig.com/other/UnityScript%28farsi1%29.zip
---------------------------------------
یه سوال دارم :
برای ساختن چنین صحنه ای :کدوم راه های زیر بهتر است؟کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=38877&d=1296648664
1. تک تک اجزای صحنه را به طور جداگانه بسازیم و وارد یونیتی کنیم و صحنه را بسازیم....
2.کل صحنه را در یه نرم افزار مثل مکس بسازیم و وارد یونیتی کنیم.
----------------------------------------------
چند تا سوال دیگه :
1. کل تاپیک رو خوندم و کلمه شیدر رو هم زیاد دیدم.... این شیدر چیست؟
2.من یه trrain در یونیتی ایجاد کردم حالا میخواهم بدونم که یک traiin برای ساختن یک مرحله کافی است؟منظورم این هست که اگر از چند trrain در نار هم استفاده کنیم مشکل خاصی را به وجود میاره؟
3.بهترین نوع تکسچرینگ برای این انجین چیست؟مثلا من یک مدل اسلحه زدم.... به چه روشی این اسلحه را در مکس تکسچر کنم تا وقتی وارد یونیتی کردم مشکلی براش پیش نیاد؟
پایان/ ممنون
دوست عزیز اگه شما مقدمات یاد گرفتی می تونی با راهنمای یونتی برنامه نویسی شو ادامه بده
برای سوال اولت :
استندارد اینکه شما تک تک اجزای تو مکس بسازی و تیکه تیکه وارد یونتی کنه .این برای فقط untiy3d نیست بلکه برای 3dgs,UDK هم هست دلیل قضیه اینکه موتور بتوانه از سیستم مدیریت صحنه استفاده کنه
برای سوال دومت:
شیدر در واقعا رابطی است برای نوشتن جلوه گرافیکی که بجای مستقیما بروی CPU اجرا شوند(این کار بسیار کنده است مثل تابع SetPixel وGetPixel در c# )بروی GPU گرافیک اجرا شوند
برای سوال سومت:
یونتی برای تعداد زمین های ناهمواری هیچ گونه محدودیت ندارد.
برای سوال چهارمت:
در هیچی حالتی (منظورم حالتیه که شی به درستی UV-MAP شده باشه )هیچ گونه مشکلی نداره (بهتره است فرمت خود استدیو سه بعدی استفاده کنید)
این دیگه تشخیص خودته که چقدر ترین برای ساخت مرحله ت لازم داری. ولی معمولا یه دونه میسازن.نقل قول:
2.من یه trrain در یونیتی ایجاد کردم حالا میخواهم بدونم که یک traiin برای ساختن یک مرحله کافی است؟منظورم این هست که اگر از چند trrain در نار هم استفاده کنیم مشکل خاصی را به وجود میاره؟
مشکلی که ممکنه به وجود بیاد سنگین شدن بازیه، در این صورت باید تنظیمات ترین رو دستکاری کنی و LOD رو ببری پایین تا بازیت سبک بشه. به قول معروف Optimize کنی :10:
این کرک لرای یونیتی 3.0.0f هست دیگه نه؟
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم من روی 3.2 هم اجراش کردم.نقل قول:
ولی خودش که نوشته 3.0 :20:
من لودر رو تو پوشه ی editor ریختم درسته که؟
باید بریزی تو همونجایی که یونیتی نصبه و بعد همونو اجراش کنی:5:نقل قول:
اخه تو فایله یونیتی(E:\Program Files\Unity)دوتا فیل هست یکی editor یکی monodevelop من ریختم تو editor
منظورت از فیل فولدره ؟ :31:نقل قول:
اخه تو فایله یونیتی(E:\Program Files\Unity)دوتا فیل هست یکی editor یکی monodevelop من ریختم تو editor
من که همچین فولدرایی ندارم !!
حالا:D من از تو all in one سایت persian-designers اینو گرفتم
اون که قدیمیه.نقل قول:
خب چرا نسخه ی 3.2 یونیتی رو از سایتش دانلود نمیکنی ؟
با کرکم هیچ مشکلی نداره.:10:
این مجموعه آموزش شرکت 3DBuzz که واسه یونیتی زده.
البته این آموزش فقط رو قسمت Game Design تمرکز کرده و تمام اجزای مربوط به این قسمت رو برای یونیتی خیلی عالی توضیح میده.
برای افراد تازه کار خیلی خوبه.
اگه میخواید یونیتی رو یادبگیرید از همین الان شروع کنید :10: :
کد:http://www.3dbuzz.com/vbforum/content.php?176
سلام.
آیا ساخت کاراکتر بار نرم افزار DAZ 3D Studio Advanced آسونتره یا نرم افزارهای دیگه؟
این نرم افزار خروجی برای یونیتی داره؟
من از این نرم افزار واسه بازیم استفاده میکنم.نقل قول:
کار ساخت انیمیشن و کاراکتر سازی رو خیلی آسون کرده.
البته برای ساخت یه بازی خیلی جدی به درد نمیخوره. چون کاراکتر ها باید توسط اعضای تیم ساخته بشه.
ولی اگه بازیتو مثل من تکی میسازی میتونی از کاراکتراش و انیمیشناش استفاده کنی.
و انیمیشن مورد نظرت رو برای کاراکترت بسازی.
خروجی برای یونیتی هم داره.
میتونی به FBX تبدیل کنی و وارد یونیتی کنی.
البته بعضی از مدلاش چونPoly خیلی زیادی دارن یونیتی قبول نمیکنه ولی از کاراکترایی که قبول میکنه میتونی استفاده کنی :11:
اینم اضافه کنم که نمیشه گفت کار این نرم افزار ساخت کاراکتره، چون کاراکترا آماده هستن و تنها با یه کلیک میتونی کاراکترتو بیاری روی صحنه.
اموزش زبان فارسی کسی داره ؟
آموزش زبان فارسی کم میتونی پیدا کنی.نقل قول:
اموزش زبان فارسی کسی داره ؟
مگراینکه یکی یه مقاله خونده باشه فارسی ترجمه ش کنه.
ولی هیچ وقت آموزشای خارجی رو با مقاله ها و آموزشای ایرانی مقایسه نکن.
لینک آموزش 3DBuzz رو صفحه ی قبل گذاشتم اونا رو دانلود کن و ببین.
خیلی خوبه ... فقط شاید یه کم حوصله ت سر بره چون زیاد حرف میزنه.
ولی مهم اینه که ببینی چی کار میکنه :11:
سلام بر دوستان گلم و یک سلام مخصوص برای 3D MAJID عزیز.:31::40:
یه سایت پیدا کردم آموزشهای توپی برای daz studio داره که دوستان علاقه مند میتونن استفاده کنند.
یک سوال :کد:https://www.dream-lounge.com/dreamlight/dlc.htm
من تو مکس یه کاراکتر ساختم و وارد daz studio کردم و یک انیمیشن پیش فرض idle به کاراکترم نسبت دادم... بعد یه انیمیشن walk بعد یه انیمیشن دویدون..... سپس خروجی گرفتم و وارد یونیتی کردم... انیمیشن ها اجرا نمیشن چرا؟؟
بعدش وقتی من انیمیشن idle را به کاراکتر نسبت دادم باید برای هر انیمیشن ، از کاراکتر خروجی بگیرم؟ یا میشه همه رو باهم یه جا داشت؟
دوستان جریان این ساخت درخت تو یونیتی چی هست؟(تو سایتش یه آموزش دیدم ولی هر کاری کردم نتونستم درختی بسازم تو یونیتی )
من با مکس کاراکتر وارد این برنامه نکردم.نقل قول:
یک سوال :
من تو مکس یه کاراکتر ساختم و وارد daz studio کردم و یک انیمیشن پیش فرض idle به کاراکترم نسبت دادم... بعد یه انیمیشن walk بعد یه انیمیشن دویدون..... سپس خروجی گرفتم و وارد یونیتی کردم... انیمیشن ها اجرا نمیشن چرا؟؟
از کانتنت های پوزر استفاده میکنم.
توی مکس کاراکترتو Bone کردی ؟
تعجب میکنم آخه ... Pose های توی این برنامه مخصوص کاراکترهای خودش مگه نیست ؟ یعنی به کاراکترهای دیگه بدی خوب کار نمیکنه چه جوری انیمیشنشو ساختی :31:
خروجی چی میگیری ؟ حتما FBX باشه.
در این صورت توی یونیتی مشکلی نداره.
میخوای کاراکترتو آپ کن منم یه تستی کنم :20:
همه رو یه جا میتونی خروجی بگیری. مثلا از فریم 0 تا 30 حرکت Walk و از فریم 31 تا 50 یه حرکت دیگه.نقل قول:
بعدش وقتی من انیمیشن idle را به کاراکتر نسبت دادم باید برای هر انیمیشن ، از کاراکتر خروجی بگیرم؟ یا میشه همه رو باهم یه جا داشت؟
بعد که بردی توی یونیتی میتونی قسمت بندی کنی و از این فریم تا اون فریم واسه هر کدوم یه اسمی بزاری تا توی کدنویسی ازش استفاده کنی. :10:
توی نسخه ی سه Tree Creator اضافه شده ... نیاز به سایت آموزشی نیست. هلپ یونیتی خوب توضیح داده :11:نقل قول:
دوستان جریان این ساخت درخت تو یونیتی چی هست؟(تو سایتش یه آموزش دیدم ولی هر کاری کردم نتونستم درختی بسازم تو یونیتی )
اگه با یونیتی فری یه بازی ساخت میشه تجاریش کرد؟
آره فک میکنم بشه :31:نقل قول:
اگه با یونیتی فری یه بازی ساخت میشه تجاریش کرد؟
سلام دوستان
یک سوال دارم :
Unity Web Player روی چه براوزرایی کار می کنه ؟
در صورتی که از نسخه رایگان استفاده کنم ،چه محدودیتی داره ؟ آیا میشه بازی هایی رو که با نسخه رایگان ساختم بفروشم ؟
متشکرم
سلام دوستان عزیز
من برای اولین بار در موضوعی شرکت می کنم
من یک کمکی می خواستم
من می خواستم یک بازی اول شخص فوق ساده بسازم محیط را ساختم ولی برای گرفتن اسلحه در دست مشکل اساسی دارم من اسلحه را فرزند دوربین اول (اسلحه را درگ می کنم در main Camera)شخص می کنم جای مناسب هم قرار می دهم ولی بازم اسلحه را نشون نمی دهد مدل اسلحه هم Fbx است راهنمایی کنید آیا کد نیازه؟
شما اول آبجک رو به صورت ساده روی صحنه بنداز ، بعد کلید F رو بزن ، ببین آبجکتی وجود داره یا نه ، اگر بود به اسکیل آبجکت هم دقت کن ( اصولا چون با اسکیل فکتور 3 صدم اگر اشتباه نکنم یونیتی امپورت میکنه ، ممکنه آبجکتت خیلی گوچیک شده باشه ).
اگر هم که آبجکت وجود نداشت که توی امپورت و اکسپورت گرفتن ، جایی مشکل داشنی.
برای قرار دادن اصلحه هم ، دقت کنید که Near Clip پیشفرض دوربین روی 3 دهم هست یعنی فاصله ی 3دهم کمتر رو رندر نمیکنه.