بچه ها خوابید.مواظب باشید یخ نزنید:31: ما تا آخر خط باید با هم باشیم.نباید اینجوری بمیریم:31:
Printable View
بچه ها خوابید.مواظب باشید یخ نزنید:31: ما تا آخر خط باید با هم باشیم.نباید اینجوری بمیریم:31:
این حسین کجا رفت.این حرفش بدجوری منو سرکار گذاشت.وحید میدونی این یعنی چی؟ سیستم هوش مصنوعی این بازی که بر اساس منطق فازی ساخته شده به این شکل عمل میکنه که در زمانیکه درصد تملک توپ cpu پایین میاد برنامه رو عوض میکنه و با ارتقاء هوش بازی این درصد رو به تعادل میرسونه راستی یه نگاه به گوگل بنداز بنده خدا ولنتاین رو با المپیک اشتباه گرفته
سلام صبح بخير منم به لطف ضربه كورنر با ضربه سر ادبايور بردم
در ضمن بازي بعدي داربي منچستر است
امار بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيو بازي
کد:http://www.multiupload.com/9GSUK20Y22
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
محمد جان اگه زحمتي نيست به جاي توره در دفاع از كمپاني استفاده كن توره را جاي ارلند در مركز زمين بذار و در خط حمله هم بليمي را داخل بازي بذار به جاي توز اگه روبينهو را هم كشيدي جلو و ss هم گذاشتي بد نيست
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
ساعت ده بابا چقدر ميخوابيد
یعنی خوابم می خواید از ما بگیرید.دیگه این خوابم نداشته باشیم دیگه چی داریم:31:نقل قول:
ساعت ده بابا چقدر ميخوابيد
وحيد جان ميگن روزي سر صبح است واسه همين هم من ميخوام بازيامو سر صبح بكنم برم دنبال كارام به جز روزاي تعطيل
نقل قول:
بهروز جان من اسم شما رو هم یادداشت میکنم .
آره cpu در طی بازی روش بازیشو عوض میکنه . بعنوان نمونه وقتی تیمش جلو میفته یا اینکه درصد تملک توپش کم میشه و یا حالتهای دیگه مثلا بازیهای حساس یا فینالها و ..... یعنی تا الان متوجه نشدی توی بعضی از بازیها حریف خیلی قدرتمند تر شده ؟ مثل بازیهای دیگه این مدل هوش مصنوعی در طی بازی از چیت یا همون تقلب استفاده میکنه . یک نمونه دیگه nfs هستش توی این بازی زمانیکه شما از cpu جلو میفتی cpu از مسیرهای میونبر استفاده میکنه که ریسکش زیاده اما زمانیکه فاصله اون با شما زیاد میشه سرعتشو کم میکنه و از راههای معمولی میره که ریسک تصادفش کمتره .نقل قول:
توی فیفا هم همینطوره . من چند وقت پیش توی تاپیک فیفا گفتم که هوش مصنوعی اون بازی هم خیلی بالا نیست اما چند تا از بچه ها که شما هم میشناسیشون با تعصب مصر بودن که نه AI اون بازی در سطح بسیار بالائیه . در صورتیکه در حال حاضر بعضی از بازیهای ازمدلهای بسیار پیشرفته تری استفاده میکنن مثل شبکه عصبی و یا الگوریتم شبکه که اولی خیلی پیشرفتست . مثلا توی بازی MC RALLY از مدل اول استفاده شده . من تقریبا فقط همین فوتبال رو بازی میکنم برای شما باید این مسائل توی بازیهای مختلف بیشتر ملموس باشه .
اینجا جاش نیست وگرنه کمی بیشتر توضیح میدادم که اصلا منطق فازی که توی این بازی مورد استفاده قرار گرفته ( توی TEAMVISION ) از چه نوعیه و ساختار و عملکردش به چه نوعیه .
...................................
من تا نیم ساعت دیگه بازیهای هفته بعدو توی تاپیک قرار میدم .
حسین جا میشه بگی چه جوری بازی هارو با کیت سرور 1 دقیقه ای می کنه.یه قسمت من دیدم برای زمان هستش ولی امتحان کردم تغییری نمی کنه.میگم همش تو برنامه بازی ها رو بذاری یکمی برات سخت میشه.بقیه هم این کار رو بکنن کارت راحتتر میشه
راستی هفته دهم تموم شده پس الان یکمی درباره آپشن فایلو و نقل وانتقالات صحبت کنیم که چه جوری باشه.اگه مثلا نقل وانتقالات قانون داشته باشه خیلی بهتر میشه
برنامه هفته یازدهم
منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی
اورتون --------------------------------------------------چلسی
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال
مورد اول رو الان بهت نمیگم ببینم میتونی متوجه بشی چطوریه . اگه نتونستی بفهمی بهت میگم فقط میخواستم از هوشت استفاده کنی و خودت متوجه بشی .نقل قول:
در ضمن خیلی هم ساده هست .
در مورد نقل و انتقالات . باید بگم نیم فصل و پایان فصل انجام میشه اما تا نیم فصل هر کسی پیشنهادی داره بگه تا اون موقع که هنوز چند هفته مونده نظرات جمع بندی بشه .
آپشن فایل رو هم من توضیحاتی درموردش دادم من فکر میکنم بهتر باشه اونو هم نیم فصل انجام بدیم تا با نقل و انتقالات یکباره آپشن فایل نهاییو آماده کنیم و به بچه ها بدیم .
حسين ميشه كل پوشه كيت سرورتو برام آپلود كني؟
سلام برو بچ باحال چه خبر چی شده الان کجاییم چه باید کرد ؟
الان بازی منچستر با منچستر سیتی هستش.نمی دونم بچه ها کجا هستن.بازی های این فته 3 تا بازی هستش.اگه بچه ها بیان زود تموم میشه.
راستی حسین یه سری اطلاعات و ترکیب بهت الان بدم؟این بازیو تو بازی کن بازی برگشت من بازی می کنم
باشه با گرفتن عکس هم میتونی ترکیب و بقیه چیزها رو بهم نشون بدی . فقط اندازه عکسها رو کوچیک کن .نقل قول:
درمورد پوشه کیت سرور من فکر کنم بیخیال بشی بهتره چون حدود دو گیگ میشه .
من نمی تونم ترکیب دقیق رو بهت بگم اگه بتونی آمادگی بازیکنان رو یه جوری بگی می تونم ترکیب مناسب رو بهت بگم.ولی سیستم خودمو سیو کردم و موقع بازی برات می فرستم فقط محرمانه هستش زیاد جزئیاتشو نگاه نکن:31:نقل قول:
باشه با گرفتن عکس هم میتونی ترکیب و بقیه چیزها رو بهم نشون بدی . فقط اندازه عکسها رو کوچیک کن .
درمورد پوشه کیت سرور من فکر کنم بیخیال بشی بهتره چون حدود دو گیگ میشه .
ساها کاملا بنفشه . اصلا از قیافش معلومه حال این بازیو نداره حالا بازم تصمیم با خودته .نقل قول:
یعنی چی بنفشه .خیلی بد شد از این بعد فرمشو روی 7 بذارم بهتره:31: چون الان روی 3 هستش و بیشتر بازی ها آبی یا بنفش هستش.نقل قول:
ساها کاملا بنفشه . اصلا از قیافش معلومه حال این بازیو نداره حالا بازم تصمیم با خودته .
نه اصلا علاوه بر اینکه بنفشه خیلی هم کسله چطور بگم اگه قیافشو ببینی خودت میفهمی اصلا دوست نداره این بازیو بیاد توی زمین به نظر منم زیاد اذیتش نکن این بازیو بهش استراحت بده . ای بابا چرا نمیگیری اصلا باز تو بگو تمام بازیها بنفشه اصلا به بنفشیش کاره نداره بطور کل "حال نداره" :2:( اصطلاحو داشتی ) .نقل قول:
اینجوری که نمیشه به زور دارو هم شده باید بازی کنه:21:نقل قول:
نکنه تو فکر کردی من از ساها میترسم . نه بابا من برای خودت گفتم اینجوری میاریش توی زمین بعد مصدوم میشه روی دستت میمونه اصلا صلاح مملکت خویش خسروان دانند .نقل قول:
من بازیهای هفته بعد رو هم بنویسم :
لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی
حسین جدای این حرفا تا حالا امتحان کردی مثلا بری ترکیب رو نگاه کنی بعد بیای بیرون دوباره بری اونجوری آمادگی تغییر میکنه.این درسته یا من فکر کردم؟
الان که وقتمون خالیه هیچ کی نمیاد.راحت دو سه هفته ای میشه امروز بازی کرد
مسعود جان شرمنده من این پستو ندیدم .نقل قول:
راستش پوشه کیت سرور من حدود 2 گیگ میشه روی همین حساب نمیشه آپلودش کرد حجم خیلیه .
راستی الان بازی تو با محمده . محمد احتمالا از صبح در تکاپوی اینه که وارد تاپیک بشه اما نمیتونه :31: آخه دیروز خودش اینجوری میگفت . بنابراین این بازیو خودت انجام بده تا بازیها متوقف نشه .
برنامه هفته یازدهم
منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی ------------------------------- تا ساعت 2 بعد از ظهر
اورتون --------------------------------------------------چلسی ---------------------------------------- ساعت 2 تا 2.30 بعد از ظهر
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال----------------------------------------- ساعت 2.30 تا 4.30 بعد از ظهر
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
برنامه هفته دوازدهم
لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------ساعت 4.30 تا 5 بعد از ظهر
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------ساعت 5 تا 5.30 بعد از ظهر
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- ساعت 5.30 تا 6 بعد از ظهر
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- ساعت 6 تا 7.30 شب
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث--------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب
پس من اين بازيو انجامش ميدم
حسين ببين من كيت سرور را نصب ميكنم تغييراتتم توش انجام ميدم اما تو بازي اعمال نميشه نميدوني قضيه چيه؟
سلام . شما تو قسمت Manager (منظورم داخل کیت سرور هستش)گزینه Attach رو زدین تا فعال بشه یا نه ؟نقل قول:
بازي با تساوي 1-1 تمام شد بليمي و پارك گلزنان بازي بودند
امار بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سيو بازي
اينم تك گل من از پارك ضربه سر از كورنر بودکد:http://www.multiupload.com/92DHMCXIEO
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
نقل قول:
اره اما تغييرات داخل بازي اعمال نميشه
وحید اگه میخوای ترکیب بدی بجنب الان بازی چلسی با اورتونه .
حسین این ترکیب من هستش:
فقط یادت باشه ترکیب رو اول رو گزینه 2 بذاری بعدش که فعالش کردی اونو غیر فعال کنم.بعد بازیکنانی مثل هیتینگا و پینار رو در هر صورتی توی ترکیب بذار.روی نیمکت هم بازیکنانی پایین 69 نباشه.بعد تعویض ها روی گزینه 5 یعنی زود بذار.کد:http://www.multiupload.com/HBKJ9953VX
کامپیوتر این چیزا رو نمی فهمه اگه اینارو درست انجام بدی یکمی شاید شانس داشته باشم:31:
فلش آمادگی ساها بنفشه . بطور متوسط هر بازیکن من یک واحد قدرتش بیشتز بازیکنان تو هستش .نقل قول:
حسین ترکیب خوبی هستش ولی چرا دروازه بان هاوارد نیستش.نکنه اونم بنفش هستش؟ راستی نیمکت هم بازیکنان خوب بذار.
راستی حتما همون سیستم که برات گذاشتم بذار.این سیستم که توی عکس هستش سیستم پیش فرضه و اصلا خوب نیست
وحید جان من ترکیب تو رو ندارم . در ضمن من قدرت تیم تو رو بحالت پیش فرض قرار دادم چون اینجوری انصاف نبود با تیم ضعیف شدت بازی کنم . این کار رو حتما در پایان نیم فصل در مورد تمام تیمها انجام میدیم . 6 واحدی که ازت کم شده بود رو درست کردم .نقل قول:
چون الان عادل و آرمین نیستن فرصت ما برای این بازی زیاده اما من تا ساعت سه بازیو تموم میکنم .
پس اون ترکیب برات گذاشتم چیه؟ اونو توی سیو بازی کپی کنه تمومه.حتما این کار رو بکن.بقیه اونو بلدی دیگه نمی خواد توضیح بدم...
نقل قول:
ببین من هیچوقت از بخش مدیریت ترکیب استفاده نکردم الان که فرم 5 که مال تیم تو هستش رو لود میکنم ترکیب عوض نمیشه . میشه بگی چطوری باید اینکار رو بکنم ؟
وقتی اونو لود کردی copy data رو بزن و ترکیبی که لود کردی رو انتخابش کن و اونو روی ترکیب اصلی کپی کن.توجه کن همونی نوشته current settings فقط کپی کن اون دوتا دیگه مهم نیست
بعیده این بازیو بتونم ببرم اکثر بازیکنات آماده هستن تازه منم دروگبا رو ندارم با کالو زیاد نمیتونم خوب بازی کنم .
چطوری روی ترکیب اصلی کپی کنم ؟نقل قول:
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
متوجه شدم چطوریه
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
ترکیبت اینه دیگه درسته ؟
ولی آرایش لوزی شکل چلسیو داری . انصافا عجب آرایش محکمیه . همه فقط ترکیب بارسا رو میپسندن دریغ از اینکه با این آرایش چه کارها که نمیشه کرد بالهای کلاسیک , میانه زمین محکم دیگه از یک سیستم یک گیمر چی میخواد ؟
وقتی که اونو لود کردی. گزینه copy data رو انتخاب کن بعد از اینکار ترکیبی که لود کردی اون پایین میاد بعدش اونو انتخاب کن و سه تا خونه بیا بالا روی current settings اینتر کن دیگه تمومه ترکیب من همون که گذاشتم میشه
خودت که فهمیدی من برای کی توضیح دادم:31: ولی منم ترکیب چلسی رو خیلی دوست دارم با این ترکیب همه رو می برم حتی سازنده بازیو.
راستی برو بازی کن دیگه تمومه.فقط حیف که ساها نیست 2 تا گل بزنه.ولی واقعا سخته برای من مقابل تیمی که 10 سال مربی اون بودم بازی کنم:31:
نیمه اول صفر - صفر تموم شد . تیمت خیلی فشار آورد بازیکنان اورتون دفاع رو از زمین من شروع میکردن پرسینگ هم شدیدا زیاد بود من فقط تونستم دو تا حمله نصفه رو نیمه داشته باشم .
اما بازیکنات حسابی نفسشون کم شده مطمئنا نیمه دوم خیلیهاشون کم میارن .
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
الان تو تایم اوتم بزار یک نفسی تازه کنم نیمه دومو شروع میکنم .
فقط امیدوارم کامپیوتر تعویض درست کنه
سلام. حسین داداش کجایی این بازی شما هنوز تموم نشده. یک ساعت تاخیر داری :biggrin:نقل قول:
اورتون --------------------------------------------------چلسی ---------------------------------------- ساعت 2 تا 2.30 بعد از ظهر
شرمنده آرمین جان من چون برنامه رو جلو کشیده بودم فکر نمیکردم الان شما بیاین گفتم مطابق برنامه اولیه شما به تاپیک سر میزنین به هر حال شرمندهنقل قول:
بازی تموم شد صفر - صفر
این سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/SOH8ANQO73
وحید انصافا ترکیب خوبی توی بازی چیده بودی اصلا راه نفوذ نداشتم .
حسین جان چی کار کنم من باید بازی کنم یا عادل ؟نقل قول:
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال----------------------------------------- ساعت 2.30 تا 4.30 بعد از ظهر
ولی حسین جدی نتیجه خوبی گرفتی چون توی خونه من بازی می کردی و بازیکنان من هم خصوصیات دیفالت داشن.من موندم چه جوری میخوام توی خونه چلسی با خصوصیات اصلی این تیم که بیشتر بازیکنانش بالای 85 هستن بازی کنم.