:31:بنظرم بیسوادتر از خودت پیدا نکنی با این افاضاتی که کردی :18:نقل قول:
Printable View
:31:بنظرم بیسوادتر از خودت پیدا نکنی با این افاضاتی که کردی :18:نقل قول:
آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
ببخشيدا ببخشيدا.
بعضي از افراد كه جنبه فروم ندارن لطفا عضو نشن.
اصلا به ما چه كه كي چه سرعتي داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا ميدونيد چيه؟
من كارگر ساده هستم با سيكل و از مخابرات اينترنت 2mb گرفتم و با 400 دانلود ميكنم.تستشم نميزارم.:21:
كسي مشكلي داره؟
با معزرت از تمامي دوستان با شخصيت:11:
من 3 تا wag120n دارم.... اضافه... اگر صاحباش نيومدن بگيرن خبر مي دم.... مال كسايي بوده كه مخابرات هنوز وصل نكرده براشون ( از دو هفته پيش)[/QUOTE]
منون میشم دوست عزیز میشه قیمتشم بگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
اگه میشه تا فردا جواب بده :11:
لطفا بحث و موضوع تاپیک رو به انحراف نکشید
متشکرم
سلام Error_691
صفحه پيش ديدم در مورد Wag120N نوشته بودی من 2 هفتس خريدمش، می خواستم پغام بدم به خودتون که چون کاربر جديدم نتونستم، اگه امکانش هست تنظيماتشو می خواستم، و اينکه من اينترنتمو ار مخابرات گرفتم، اين چند روزه خيلی قطعی های مقطعی داره که مثلا مسنجر sign out می شه و کلا network magic می گه قطه شده اينترنت، چه دلايلی می تونه داشته باشه؟!
باز هم مخابرات ما رو سركار گذاشت. امروز رفتم مركز مخابراتي بهشتي گفتن كه ما گفتيم تو اسفند ماه سرويس مي ديم ولي تعيين نكرديم كي؟ الان سرويس نمي ديم شما 15 - 16 بياين يه سري بزنين. :13::2:
نمي دونم از شهريور ماه سرويس ارائه نمي دن تا به الان نزديك به 5 - 6 ماه هست ديگه كي اين مسخره بازي تموم ميشه خدا مي دونه. :41:
كاش پام چلاق مي شد اون روز نمي رفتم با اون شركت فسخ قرار داد مي كردم با همون سرعت آشغالي اون شركت سر مي كردم.:13:
سلام با عرض تاسف کار شما انجام میشه ولی به علت تموم شدن وقت اداری ( سال88 تموم شد :27:) لطفا اواخر فروردین 89 تشریف بیارید برای پیگیری شاید !!!!! بتونیم پروندتون رو برای پیگیری به امور مشترکین بفرستیم:31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31:نقل قول:
مهرداد جان شما خودتو کنترل کن خدا ابشالا بهت صبر عنایت بفرماید :31::31::31::31::19::19::19:
آخی:13:. ولی شما بهتره هر چند روز یک بار زنگ بزنی چون ممکنه یک دفعه سرویس یدن شما خبر دار نشی پورت هاشونم که فعلا محدوده بمونی واسه بعد از عید :18::18:نقل قول:
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
راستی این ادم ها تو مرکز مخابرات خیلی خنگن بهشون می گم قبض و با نت دادم می گه مگه می شه قبض تل رو با نت داد:18::18::18::18: اعصابم خورد شد مجبور شدم برم 1 ساعت تو صف بانک که یک پرینت پرداختی بگیرم :19::21: حالا هم معلوم نیس کی وصل شه
فكر نكنم گندتر و آشغالي تر از مركز مخابراتي بهشتي باشه. تازه تلفناشونم مسدود كردن آدم يه سوال مي خواد بپرسه بايد اينهمه راه بره تا اونجا :13::2:
كارمندهاي در سطح اكابر استخدام مي كنن. يكي از يكي عتيقه تر :13:
من نمي دونم اين پرفسورها رو از كدوم دهاتي ميارن پشت ميز . كارمند مخابراتي كه ندونه قبض رو ميشه با نت يا تلفن بانك داد به درد اكابر مي خوره:2:نقل قول:
نوشته شده توسط mary83
براي من هم مسئله مشابه اتفاق افتاد :
قبض دوره قبل يعني آذر ماه رو با 1818 پرداخت كرده بودم چك هم كردم تو سامانه 1818 گفت پرداخت شد و بدهي شما 0 ريال مي باشد. تا اينكه دو ماه گذشت و چند روز پيش كه قبض جديد در حال صادر شدن بود ديدم تلفنمون يكطرفه شده من از هيجا بي خبر گفتم من پول قبض رو دادم پس؟ رفتم مخابرات شماره تلفن رو زد تو سيستم گفت نه شما بدهكار نيستيد گفتم اگر بدهكار نيستيم پس چرا ؟ زنگ زد به همكارش گفت شما رو سالن به اين شماره نوار گذاشتين؟ اون گفت نه . بعد گفت همكارم ميگه ما نوار نذاشتيم روي خطتون گفتم پس كي نوار گذاشته ؟ :31: نكنه عمم نوار گذاشته داره مي رقصه ؟ :31: ديگه خلاصه 3 ساعت مارو كاشت اونجا به اين زنگ بزن به اون زنگ بزن آخرش گفت خرابي تلفنه شماره رو يادداشت كرد گفت گزارش خرابي مي ديم انشا الاه درست ميشه. گفتم بگو به جونت تو؟ اون گفت جونت تو. يك ساعت بعد درست شد.
مي خوام اينو بگم كه سيستم الكترونيك عتيقه اي داريما. دولت الكترونيك اينه . ميگن قبوض رو با اينترنت يا با تلفن بانك يا سامانه 1818 پرداخت كنيد تا از شلوغي كم بشه از ترددهاي بي مورد در سطح شهر كم بشه اونوقت وقتي به حرفشون گوش مي كني اين بلا به سرت مياد بايد پاشي بري اونجا داد و فرياد راه بندازي . اينه دولت الكترونيك اونم از وضع اينترنت :2: بايد يه رختخواب ببري تو مركز مخابراتي اونجا اتراق كني ببيني كي عشقشون مي كشه تا بيان يه چنتا پورت 128 بدن:13::2::2::2::2:
:2:
منم بعد از 2 هفته که هر روز رو مینداختن به یه روز دیگه یوزر و پسورد رو گرفتم.مودم هم از خودشون گرفتم که فکر کنم اشتباه هم کردم .اگه از دوستان از خود مخابرات مودم گرفته بگه که مشکلی تا الان داشته یا نه(از نظر تنظیمات،وصل شدن، قطعی و...)؟
مودمش هم اینه HUAWEI
SmartAX MT882a
دوستان من چی کار کنم؟!
به مخابرات منطقه زنگ زدم گفتن فعلا به مشترکین معمولی نمیدیم!از شرکت های خصوصی بگیرید!:13:
به 20تا شرکت(معروف و در پیت)زنگ زدم هیچ کدوم پورت آزاد نداشتن!
فقط یکی داشت که اونم سرویس 128 نا محدود رو میداد 40هزار تومن!!!:18::18:
حالا من چی کار کنم؟!:9:
مودم رو چند بهت دادن؟
من شنيدم اگه از مخابرات سرويس بگيری و بعد بخوای از يك شركت ديگه ADSL بگيری مخابرات خط از رانژه در نمياره ...!!
چنين چيزی صحت داره ؟
سلام
میخواستم بدونم جدیدا کسی از مرکز مخابرات باهنر adsl گرفته؟ سرویش خوبه ؟پورتاش پر بود آزاد شد؟
257500 ریالنقل قول:
من امروز بهم یوزر و پسورد دادن.نقل قول:
مسئولشم گفت که 600 تا تازه ثبت نام کردیم که تا الان 50 تا بیشتر نتونستیم بدیم ،وقتی هم این 600 تا تموم بشه 1000 تا دیگه ثبت نام می کنیم.
جالبه مودم های ایرانسل همنقل قول:
هاوای است
که محصول کشور دوست و برادر چین میباشد
آقای دکتر ارروررررر error_691
من خونمون محمودیست میشیم مرکز استقلال. پدرم هیئت علمیه و رفته استقلال.
اولش ندادن بعدش که کلی اصرار کرده و گفته بقیه دارن بهش دادن. البته گفتن فقط 50 تا 1024 بوده که همه پر شده.
برای همین فعلا یه 512 دادن گفتن اردیبهشت بیاین درخواست افزایش سرعت بدین. من می دونم حرف شما درست هست و با نظر شما که می گین اینا از روی حسادته موافقم
یه مشکلی دارم اونم اینه که تا 4 شنبه وصل می شه مودم هم wag120n خریدم اما نمی دونم چطوری تنظیم کنم
لطفا راهنمایی کنین
مرسی
نسیم
دوستان من چی کار کنم؟!
به مخابرات منطقه زنگ زدم گفتن فعلا به مشترکین معمولی نمیدیم!از شرکت های خصوصی بگیرید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به 20تا شرکت(معروف و در پیت)زنگ زدم هیچ کدوم پورت آزاد نداشتن!
فقط یکی داشت که اونم سرویس 128 نا محدود رو میداد 40هزار تومن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من چی کار کنم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون آموزش و پژوهش و امور بینالملل وزارت ارتباطات با تاکید بر اینکه شبکه ملی اینترنت تا پایان برنامه پنجم توسعه عرضه خواهد شد گفت: راه اندازی شبکه ملی اینترنت و بحث فیلترینگ دو مقوله متفاوت است که سیاستگذاری در حوزه فیلترینگ ربطی به این وزارتخانه ندارد.
دکتر مهدی اخوان در پاسخ به خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: راه اندازی شبکه ملی اینترنت در لایحه برنامه پنجم توسعه دیده شده است که بر این اساس قرار است سرعت دسترسی مشترکان به خدمات اینترنت افزایش یابد به طوری که مشترکان خانگی با سرعت اینترنت 128 کیلو بیت در ثانیه به اینترنت دسترسی یابند.
وی افزایش دسترسی به اینترنت را از اهداف راه اندازی این شبکه دانست و تاکید کرد: راه اندازی این شبکه نیاز به زیرساختهای زیادی دارد که از آن جمله می توان به انتقال هاستینگ از خارج به داخل کشور اشاره کرد.
اخوان اظهار داشت: کاربران ایرانی برای دسترسی به سایتهای فارسی زبان که در داخل کشور راه اندازی شده اند لازم است تا درخواست بینالمللی خود را صادر کنند و این به معنای ایجاد ترافیک بینالمللی است که برای کشور هزینه های زیادی تولید می کند ولی با راهاندازی شبکه ملی اینترنت علاوه بر کاهش ترافیک بینالمللی کاربران قادر خواهند بود با سرعت مناسب به اینترنت دسترسی یابند.
معاون آموزش و پژوهش وزارت ICT در خصوص فیلترینگ جی میل و پست الکترونیکی اظهار داشت: راه اندازی شبکه ملی اینترنت و بحث فیلترینگ دو مقوله بی ربط و متفاوت است. بحث فیلترینگ سیاست گذاری های خاص خود را دارد که مربوط به حوزه ما نمیشود.
اخوان ارائه اینترنت پرسرعت در داخل کشور را از وظایف این وزارتخانه ذکر کرد و ادامه داد: دولت طبق تاکیدات رئیس جمهور تا پایان برنامه پنجم باید خدمات خود را به صورت الکترونیکی ارائه دهد و بر کسی پوشیده نیست که عرضه خدمات به صورت الکترونیکی در صرفه جویی هزینه ها نقش بسزایی دارد.
وی در خصوص ضرب الاجل ارائه خدمات اینترنت ملی یادآور شد: طبق برنامه پنجم توسعه عرضه خدمات این شبکه باید تا پایان برنامه پنجم محقق شود ولی طبق دستوری که اخیراً از سوی رئیس جمهور صادر شده است باید همه ارگانها و سازمانها بسیج شوند تا هرچه زودتر خدمات این شبکه برای کاربران ارائه شود.
شركت مخابرات استان تهران 88/12/3
نقل قول:
نه مشکلی نداره من سه هفته پیش گرفتم تا حالا که نه قطعی نه تنظیماتی نه چیزه دیگه ای نداشته
نقل قول:
شما از كدوم مركز مخابراتي هستين؟
به اين شركت هم بزنگ بد نيست:
کد:http://asreonline.com/
adsl من قرار بود امروز وصل بشه که نشد ! آیا لازم رو مودم کار خاصی انجام بدیم؟ آحه من مودم و تاره گرفتم. قبلا تو شهر دیگه adsl داشتم خودشون اومدن مودم من و وصل کردن (d-link) اینجا مودم linksys wag54g2 گرفتم فعلا زدم به برق اما چراغ های adsl روشن نمی شه . می خوام بدونم لازمه کاری روی مودم انجام بشه یا اگه نت وصل بشه چراغ ها روشن می شه ؟؟؟ راستی نت مخابرات چند روزه وصل می شه؟ الان 3 روز ه و من user pass هم گرفتم.
راستی من فقط لپ تاپ دارم !! راستی چراغ وایرلس مودم روشن می شه . اما چراع adsl , اینترنت روشن نمی شه .
می خوام فردا برم دعوا:31::31::31:
اینجا کسی از مخابرات سرویس داره؟
من الان 2-3 روزه اصلا میتونم بگم اینترنتم تعطیله
خیلی نوسان داره (البته اکثرا خیلی پایینه) یهو میرسه زیر 1 کیلو که ...
تورنتو که دیگه نگو اصلا انگار مدام داره گل لگد میکنه سرعت دانلودش از 2 بالاتر نمیره مگر لحظاتی ولی سرعت آپلود انقدر فاجعه نیستش
همش فکر میکنم اشکال از کامپیوتره نمیدونم چیکار کنم
شما همچین مشکلی ندارید؟
حالا که یه همچین تاپیک خوبی پیدا کردم
اولا اگر سوال داشتید در مورد سرویس اگر بتونم کمکتون میکنم
دوما مال من 2 دفعس قبض تلفن که میاد پول سرویس نمیاد کسی به یه همچین چیزی برخورد کرده؟
پست اشتباهي لطفا حذف شود....
نقل قول:
با پشتيباني تماس گرفتي؟ شماره پشتيباني 1899 هست از سايتش هم مي توني استفاده كني.
نقل قول:
اگر خط رانژه شده باشه چراغ ADSL مودم بعد از يه چشمك زدن كوتاه ثابت باقي مي مونه. كليه تنظيمات تو پست اول هست . البته موقع ثبت نام سرويس بايد به شما يه CD آموزشي تنظيم مودم بدن.
طبق گفته مخابرات سرويس هاي مخابرات 48 ساعته وصل ميشه .
نقل قول:
يعني پول اشتراك ماهيانه ADSL تو قبض لحاظ نمي شه؟ اگر اينطوره برو مخابرات چون ممكنه برات دردسر بشه اونوقت بايد پول همه اين مدت رو يكجا پرداخت كني.
نقل قول:
منم با نظر شما موافقم ...
مالک اشتر کلاً از بقیه مراکز مخابراتی یه سرو گردن بالاتره ... اصلاً فکر کنم جزء اولین مراکزی بود که سرویس ADSL رو راه اندازی کرد ... منم امروز رفتم ثبت نام کردم ... فقط نیم ساعت معطل شدم ... همونجا هم مسئول دایری خط امضاء و مهر تأیید رو زد و گفت دو سه روز دیگه وصل میشه ... کلاً کارام خیلی راحت انجام شد .
ممنون مهرداد جان:11: والا من منطقه مخابراتی ولیعصر هستم(7750) من دنباله 128 نامحدود هستم یه سری ندارن اونایی هم که دارن پورتشون پره:19:نقل قول:
اون شرکتی هم که شما گفتی قیمتش خیلی زیاده:41:
سلام دوستان! خسته نباشید!
دوستان برای مرکز مخابرات بهشتی چه ارائه دهنده ای رو پیشنهاد میدید؟ (مخابرات نباشه!)
من خودم نظرم رو شاتل هست. ارائه دهنده بهتری سراغ دارید؟همچنین می خوام بدونم مرکز بهشتی مشکلی از لحاظ پورت با افت سرعت نداره؟!
ممنون میشم مرا راهنمایی کنید.
مهرداد جان خیلی ممنون.:11:نقل قول:
من از منطقه مخابراتی ولیعصر(7750)هستم.
من 128 نامحدود میخوام که یه سری مثل پارس آنلاین و...ندارن اونایی هم که دارن پورتشون خالی نیست از جمله همینی که شما گزاشتی.:2::19:
من منطقه مخابرتی ولیعصر(7750) هستم.
128 نامحدود میخوام که یه سری شرکتا مثل پارس آنلاین و....ندارن اونایی هم که دارن پورتشون پره از جمله همون شرکتی که شما زحمت کشیدی و گزاشتی.:41:
دیگه نمیدونم چیکار کنم؟:19::2::19:
من رفتم مخابرات می گه ما وصل کردیم اما اینجا رو مودمم چراغ adsl روشن نمی شه کسی می دونه چرا؟ درضمن مودم من linksys wag54 هست و من cd setup رو هم نم تونم run کنم ممکنه این علت باشه؟ ( در ضمن فقظ لب تاپ دارم) :13::18::41::41: