نقل قول:
مرسی عزیز..! LuncherPro رو گرفتم همون حالت رو داره سرعتش هم خوبه..!:8:
درمورد اون کیبورد..! آره خیلی باحال بود ولی بهش عادت ندارم اشتباه تایپی زیاد دارم باهاش:27:
Printable View
نقل قول:
مرسی عزیز..! LuncherPro رو گرفتم همون حالت رو داره سرعتش هم خوبه..!:8:
درمورد اون کیبورد..! آره خیلی باحال بود ولی بهش عادت ندارم اشتباه تایپی زیاد دارم باهاش:27:
دوستان ورژن .38 فیرمویر هم واسه ایتالیا و اسپانیا اومد. از لحاظ آنلاک بودن یا نبودن تا حد زیادی اطمینان به آنلاک بودن هست ولی هنوز تست نکردم!!!! اگر کسی تست کرد خبر بده, لینک های دانلود به ترتیب ورژن ایتالیایی و اسپانیایی (به محض تست کردن سعی میکنم changelog رو هم بذارم ) :
کد:http://www.multiupload.com/7WCJWVV35C
کد:http://www.multiupload.com/RMYYPJ2K3Q
هر دو فیرمویر سرویس ورژن هستن و شامل vulnerable recovery هم هستن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب پست 713 ما رو کسی نداد؟ چرا ؟ چرا؟
خوب اينجا چندتا از منابع معتبر جهاني رو ميزارم كه راي به برتري ميلستون يا درويد بر اكثر اسمارت فونهاي رقيب به خصوص آيفون و نكسوس هست كه فن بوي هاي برندهاي ديگه خواستن بدونن /
سايت مجله معتبر تايمز :
سايت معتبر engadget :کد:http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,1945379_1944278_1944280,00.html
کد:http://www.engadget.com/2010/02/22/the-winners-of-the-2009-engadget-awards
سايت cnet :
کد:http://www.cnet.com/8301-17918_1-20000582-85.html?tag=TOCmoreStories.0http://dvd.parsmarket.biz/products/6.html
سايت top 10 :
کد:top10.com/mobilephones/news/2009/12/us_magazine_rates_motorola_droid_over_iphone_3gs
کد:www.engadget.com/2010/03/03/nexus-ones-multitouch-confused-more-easily-than-droids
کد:http://www.pcworld.com/reviews/collection/1671/top_10_cell_phones.html
و
.
.
.
ادامه دارد :46:
فیرمویر اسپانیایی رو تست کردم و آنلاک هست.
Rumor: Google Sending Froyo OTA to Motorola DROID Test Group
آندروید 2.2 برای میلستون !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
We just received word that an internal testing group at Google has been receiving Android 2.2 OTA updates for the Motorola Droid 1.
ایتالیا رو هم من تست کردم آنلاک هست.:10:
سلام لطف مي كنين يه مغازه با قيمت مناسب به من معرفي كنيد؟جايي كه قرار بود برام بياره ميگه نيست تو بازار فعلن
شماره تلفنم اگر داريد و گارانتيشو ممنون ميشم.بد رفته تو مخم جاييم گيرش نميارم اين مايلستونو
نقل قول:
فیرمویر اسپانیایی رو تست کردم و آنلاک هست.
دوستای گلم..! لطف میکنید و بگید این فریمور ها چه مزیتی به قبلی ها دارن...!نقل قول:
ایتالیا رو هم من تست کردم آنلاک هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کلی تشکرجات:11:
نقل قول:As stated previously, we were unable to find any obvious differences to the SHOLS_U2_02.36.0 version. It appears this FW may include modifications to the locale that we cannot test as we are not represented in these countries and therefore cannot check these in full.
Contains the vulnerable recovery
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download:FRF84B-Released.zip
Instructions…
1. Download the FRF84B-Released.zip file to your SD card.
2. Open ROM Manager and choose “Install ROM from SD card.”
3. Navigate to the location you just downloaded the file to.
4. Tap on the file.
5. Check the box to create a backup in case something happens with the install.
6. No need to wipe data and cache if coming from another Froyo ROM.
7. Allow your phone to boot into recovery and work some magic.
8. First reboot could take a while so be patient.
9. Enjoy!
Drop your comments, questions or issues below!
We’ll have more coming as we have some time to play around with this new build.
Source: MyDroidWorld
چرا 2 تا نکسوس داره..!؟
ضمنا آیا این بنچ مارک با overclock یا نه..!؟
آخه توی 2.1 با overclock که میله جون بالاتر بود..! ولی نکسوس با 2.2 خیلی کنده رفته بالا...!
روی Droidانتظار افزایش قدرت بیشتری رو داشتم:5:
راستی کسی خبری نداره که کی قراره واسه آقا میله بیاد...!؟
نکسوس ÷ایینی با آندروید 2.1 هست و بالایی با 2.2 . اشتباه نوشته و هر دو رو 2.2 زده .
در ضمن این تصویر اصلا " موثق و واقعیت نیست چون شادو رو هم با 2.2 ضعیفتر از نکسوس 2.2 نشون داده .
این فقط میتونه بفهمونه که با آ÷دیت به 2.2 چقدر سرعت میتونه بره بالا !
میله همه اینها رو میخوره نگران نباش jaxi :5:
نقل قول:
fire جان عزیز تصویر کاملا درسته و هیچ اشتباهی در کار نیست و رکوردهای گرفته شده با برنامه ی Quadrant هست.
دوستان اگه دقت کنین می بینین که بنچمارک های با 2.1 رو بصورت " 2.2>نام گوشی " نشون داده.بخاطر همین دو تا Nexus هست که دومی با 2.1 بنچ گرفته شده.
جالبترین نکته ی این مقایسه, نتایج فوق العاده shadow با Android 2.1 هست که در واقع بهترین رکورد برای این سیستم عامله. shadow در اینجا حکم cpu ای که روی Droid X و Droid 2 نصب هست رو داره, و مشخصا گوشی بعدی من Droid 2 خواهد بود!!!
راستی در مورد مایلستون عزیز دلم بگم که این نتیجه ای که ازش می بینین بدون اورکلاک وبا سرعت 550MHz هست و مطمئن باشین که روی کلاک 1GHz با Froyo نکسوس رو قورت میده!
2.1 رو بصورت " 2.2> نشون داده // به اين دقت نكرده بودم ! درسته :10:نقل قول:
و در مورد اينكه شادو يا درويد ايكس به راحتي اين گوشي ها رو ميزنه كنار شكي ندارم . آخه يك گيگاهرتزي omap كجا و يك گيگاهرتزي اسنپ دراگون كجا :27:
آقا اگه گوشی رو به OS 2.1 آپدیت کنی. دیگه نیازی به روت کردن نیست ؟؟؟
یه سوال دیگه، این Os 3 اگه بیاد واسه مایلستون هم میاد ؟:31:
چرا بازم نیازه.البته اگه چیزایی مثل فارسی ساز و app2sd و.... (کلا امکاناتی که با روت میخوای رو نیاز داشته باشی) واسه فارسی هم میتونی از فیرمویر عربی که توسط بچه های همین جا توی سایتهایی مثل موبایلستان(توسط شهاب عزیز) و آندروید . آی آر(توسط پویان و جلیل عزیز)معرفی شده استفاده کنی و دیگه روت نیاز ندارین.نقل قول:
آقا اگه گوشی رو به OS 2.1 آپدیت کنی. دیگه نیازی به روت کردن نیست ؟؟؟
اینجور که گفته شده 2.2 تا آخر این ماه میاد.واسه 3 هم اگر چیزی که گفته شده (و فعلا گفته شده در حد شایعه هست) درست باشه نه چون رم کافی رو نداره (شاید بعدا unofficial بیاد) باید دید منابع رسمی حداقل سیستم مورد نیاز رو چی اعلام میکنن.نقل قول:
یه سوال دیگه، این Os 3 اگه بیاد واسه مایلستون هم میاد ؟
پی نوشت: بچه ها هادی چرا بن شده؟ کسی خبر نداره؟
ایشالا......!:31:نقل قول:
اینجور که گفته شده 2.2 تا آخر این ماه میاد.
بچه این یه کیبورد خیلی خیلی باحاله که می دونم همتون میشناسیدش..!
این ورژن واسه میله جون هست که مشکل رزولوشنش حل شده...!
اگه یاد بگیرین باهاش کار کنین خیلی کارتون سریع میشه :5:
کد:http://---------.ir/Forum/downloads.php?do=file&id=281
:18::18::18:نقل قول:
سلام بچه ها من از گنبد کاووسم میخوام بیام تهران یه میل بخرم . جنس خوب تو علاالدین بیام یا بازار موبایل ایران بعدشم ورژنشو میخوام 2.2 بکنم تا سه بعدی بشه آیا همونجا واسم انجام میدن وهزینش چقد میشه که سرم کلاه نره. ایول همگیتون
سلام دوست عزیز, خوش اومدی به این فروم. فکر میکنم بازار موبایل بهتر باشه تا اونجایی که میدونم مغازه دارای علاءالدینی چطور آدمایی هستن(همه نه ). ولی بازم صبر کن بچه هایی که تهران هستن نظر بدن. در مورد 2.2 هنوز نیومده واسه مایلستون و باید صبر کنین, اگه منظورتون 2.1 هست, بیشتر موبایلی ها دیدم که دیگه با 2.1 میفروشن ولی اگه نباشه هم خیلی راحت خودت میتونی آپدیت کنی. در مورد هزینه ی آپدیت هم دست خودشونه, قیمت مشخصی نیست ولی طبعا اگه آپدیت باشه نباید پولی بگیرن بازم میگم بهتره خودتون آپدیت کنین.فدات:11:نقل قول:
سلام من ديروز رفتم خريدم از سر شيخ هادي تا علاءالدين مغازه ها و پاساژهارو رفتم قيمت پرسيدم بازار موبايل كه نيست چون اونجا فقط گارانتي اصلي مي فروشند كه موتو گارانتي نداره بالاخره از يه مغازه اوايل ورودي علاء الدين خريدم 600 تومان 15 تومانم براي برنامه ها و فريم ور دادم البته اين مدل داكت هم روش بود و اين كمترين قيمتي بود كه گير اوردم اينم بگم ديگه همه علاء الدين رو نگشتم.قبلاً هم 560 پايتخت قيمت داشتم كه تموم كرد و ديگه نياورد اندرويدمم گفتند كه 2.1 حالا بايد دوستان لطف كنن بگن از كجا چك كنم
بچه ها چندتا سوال دارم اگه جواب بدين ممنون مي شم:
1-فهميدن نسخه اندرويد و فريم وير(گوشيم فارسيو ساپرت مي كنه)
2-معمولاً گوشي ها ساخت كجان؟
3-يه مشكل كه دارم وارد هر application كه مي شم و بعد خارج مي شم باز مي مونه يعني توي ليست برنامه هاي بازم هستن هرچيم مي گردم نميدونم از كجا بايد بستش
4-نرم افزار از كجا گير بيارم و نصبشم اگر روش خاصي چيزي داره
مرسي از همه
استفاده از gprs همراه اول يادم رفت!!!
اول از همه مبارک باشه ..! ا:5:
برای فهمیدن نسخه آندروید و فریمور باید مسیر زیر رو برینقل قول:
1-فهميدن نسخه اندرويد و فريم وير(گوشيم فارسيو ساپرت مي كنه)
setting-> About phone که اونجا اطلاعات گوشیت رو نوشته
همشون ساخت چین هستننقل قول:
معمولاً گوشي ها ساخت كجان؟
میتونی از برنامه هایی از قبیل AdvancedTask Manager و یا ----------- استفاده کنی و برنامه های در حال اجرا رو ببندی..!نقل قول:
يه مشكل كه دارم وارد هر application كه مي شم و بعد خارج مي شم باز مي مونه يعني توي ليست برنامه هاي بازم هستن هرچيم مي گردم نميدونم از كجا بايد بستش
نرم افزار ها رو می تونی از مارکت یا سایت های مختلف بگیری...!نقل قول:
نرم افزار از كجا گير بيارم و نصبشم اگر روش خاصي چيزي داره
برای نصب برنامه ها هم که روی کامپیترت دانلود کردی می تونی دفعه اول از برنامه Quickoffice که روی گوشیت هست استفاده کنی و یک فایل منیجر خوب از قبیل Root explorer و یا Astro file manager نصب کنی و برای دفعه های بعد از اونها استفاده کنی...! که اگه توی همیت تاپیک بگردی پیدا میکنی..!
اینو نمی دونم ولی هرکی اطلاع داره نسخه ایرانسل رو هم بگه :31:نقل قول:
استفاده از gprs همراه اول يادم رفت!!!
مرسي رفيق ممنون از راهنماييت ،اما روي جعبه گوشي من نوشته packed in india و لي توي گوشي چين احتمالاً جديداً هندم مي زنه به هر حال گرفتيم ديگه هر چه بادا باد
براي نصب نرم افزار بايد از MOTOROLA Media Link استفاده كنم يا اينكه بايد توي فولدرهاي درايو removable كه توي my computer مياد بريزمو نصب كنم؟
و يه سوال ديگه بايد براي اجراي mp4 يا .. codec نصب كنم؟چون 2 تا mp4 ريختم اجرا نكرد!!
دوست عزیز مبارک باشه. ممنون از jaxi عزیز که همه ی سوالا رو جواب دادن.
واسه سوال سوم از این برنامه استفاده کنین :
بعد از menu>add>widget بذارینش روی صفحه .حالا هربار که از برنامه ها خارج بشین روی این بزنین کل برنامه ها رو میبنده. یه چیزی که هست این فقط واسه مدیریت بهتر مصرف باتری هست وگرنه خیلی ها میگن از task manager واسه بستن برنامه ها استفاده نکنین چون بعضی از process های مورد نیاز آندروید رو هم میبندهکد:http://www.4shared.com/file/MrDYyszH/Advanced_Task_Manager__401_.htm
در مورد سوال چهارم , jaxi عزیز روشش رو گفتن میتونی از این سایت استفاده کنی :
برین به قسمت آندروید, ضمن اینکه یه نگاهی هم به این لینک و کلا این سایت بکنین , خیلی از سوالاتون جواب داده شده (پویان واست تبلیغ میکنما :31:) :کد:http://download.pandaapp.com/
کد:http://---------.ir/Forum/thread472.html
در مورد gprs والا الان گوشی دستم نیست ولی فکر میکنم این مسیر بود که باید به منو بعد settings میرفتین بعد wireless.... بعد به قسمت mobile networks بعد تیک 2g رو فعال کنین, واسه تنظیمات هم , چه ایرانسل و چه همراه اول فقط نیاز به وارد کردن نام کانکشن (مثلا irancell-gprs یا mci wap gprs و وارد کردن access point هست مثل mtnirancell یا mcinet ) دیگه تنظیمات خاصی نمیخواد,همینا رو save کنین دیگه وصل میشه.
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
اینم برنامه های root explorer , astro file manager:
کد:http://www.4shared.com/file/HBp2-yEn/comspeedsoftwarerootexplorer.htm
کد:http://www.4shared.com/file/NvFurPNp/commetagoastro.htm
همون روش دوم رو استفاده کنین, یعنی وقتی کابل usb رو وصل میکنین , گوشی رو در حالت مموری کارت قرار بدین و بعد برنامه ها رو کپی کنین داخلش و بعد گوشی رو با قرار دادن روی حالتcharge only جدا کنین و بعد از همون quick office استفاده کنین و برنامه ها رو نصب کنین.نقل قول:
براي نصب نرم افزار بايد از MOTOROLA Media Link استفاده كنم يا اينكه بايد توي فولدرهاي درايو removable كه توي my computer مياد بريزمو نصب كنم؟
نه نیازی به نصب codec! روی گوشی نیست, فایلها رو convert کنین و بعد بریزین, میتونین از پلیرهای ویدئویی که توی این زمینه هست هم توی گوشی استفاده کنین.نقل قول:
و يه سوال ديگه بايد براي اجراي mp4 يا .. codec نصب كنم؟چون 2 تا mp4 ريختم اجرا نكرد!!
بچه ها واقعاً ممنون-من يه پيشنهاد دارم براي دوستاني كه فعالاً توي فروم چرا يه manual فارسي از موتو مايلستون درست نمي كنيد؟فقطكافي اين چيزايي كه مي دونيدو مرتب كنيد ...
ااااا.... سلاااام!!! دیروز پریروز p30 اف بود چرا!!!!؟؟؟؟ ترسیده بودم!
عزیز ایرانی هستیم دیگه! تا کسی چیزی نپرسه چیزی بروز نمی دیم!نقل قول:
هرچند من خودم می خواستم یه همچین کاری بکنم,یه راهنمای استفاده ی فارسی , همراه با تجربیات دوستان و خودم در مورد اینکه چطور با چند تا کار ساده می شه نواقص Mile رو به راحتی رفع کردو به بهترین نحو حتی قوی تر از گوشیهایی که دارن میان و حد اقل در حد اونا ازش استفاده کرد.
ولی واقعا وقت و کار می بره.از یه طرفم Android اینقدر روونه, که با یه eng دست و پا شکسته و کمی کنجکاوی و وقت گذاشتن توی انجمن های این ور و اونور,می تونی تا حد لزوم توش پیشرفت کنی.در نتیجه حس می کنی که به زحمتش نمی ارزه! نمی دونم دیگه, فعلا که بی خیال شدم!
سلام ببخشید من کلوپ mileston xt720 پیدا نکردم تو کلوپ خواهرش مینیویسم :دی
کسی خبر داره که اومده یا نه و قیمتش چنده گوشی شاپ xt701 آورده ولی اینو نیاورده
یعنی هیچ کس تو تاپیک نیست؟؟؟؟؟
این کلو÷ش فکر نکنم اومده باشهنقل قول:
عج..............ب .... بچه ها معلوم هست چرا اینجا نمیاین؟!!!!
حداقل بیاین چند تا فحش به Moto بدیم که سر کارمون گذاشت واسه Froyo!!
حالا خوبه من هر روز چندتا خبر میزارم :13:
فحش بدین که چرا درویدهای جدید رو جهانی نکرده :19:
البته چون گوشی های موتو کم مشکل داره کسی نمیاد حرفی بزنه :31:
دراه اعصابم خورد میشه...!
چه وعضشه..!؟ این HTC هام با این نکسوسشون هی پز میدن با این FROYO ..!:2:
زشته..! چرا MOTO ما رو درک نمی کنه..!:19:
شیطونه میگه یه حمله انتهاری بکنم با تهدید از موتو FROYO رو بگیرم..!:5:
پوبان جان واسه رام ها و بقیه ی موارد که ماشاالله خودت توی آندروید کولاک کردی دیگه نیازی نیست اینجا بذاریم. در مورد فرویو هم آخرین امید همه ی ما به o2 , telus هست , ضمن اینکه o2 همچنان توی سایتش اعلام کرده واسه جولای!!! ریلیز میکنه , حالا احتمالا دیگه آگوست بیاد اگه واقعا بخواد بده.
آخه htc مال اين حرفا نيست . نكسوس هم گوشي خود گوگل هست و بايد 2.2 رو براش ريليز ميكرد و ربطي بهنقل قول:
htc هم نداره .
اااا مگه شما شیطونا اونجا هم میاین؟! کی میاین من نمی بینمتون؟!
در هر صورت اینجا صفای خودشو داره!
بچه ها این FroYo برای مایلستون!
بر اساس کرنل 2.1 نوشته شده ولی تا حد زیادی ویژگی های Froyo مثل flash support, سه برابر شدن quadrant score , سرعت بالای مرورگر و App2SD رو داره(دیگه چی موند؟! :31:) فقط ظاهرا کرنل های power management تغییری نکردن.کد:http://www.megaupload.com/?d=IGVXNCOY
البته فعلا هنوز دوربین کار نمی کنه و برنامه یMilestone Overclock هم گوشی رو نمی شناسه , پس فعلا رو همون 550MHz خواهیم بود!
امروز خودم زنده در جریان پیشرفت کار بودم و احتمالا پیشرفتش سریع خواهد بود.
پویان سرعتش خوبه که :) ولی واقعا خیلی باگ داره, فعلا نمیشه استفاده کرد, باید منتظر باشیم.واسه اورکلاک هم مشکل حل شده!