درود بر یاران عزیز
یاران
پرسشی داشتم:دی
من میخواهم یک ماشین بخرم به اسم سمند ال ایکس EF7 مولتی پلکس
این جریان مولتی پلکس چیه؟
امکانات این ماشین چطوره
؟
ترمز ABS؟
ایربگ؟
تزیینات داخلی؟
پیشاپیش مرسی:دی
Printable View
درود بر یاران عزیز
یاران
پرسشی داشتم:دی
من میخواهم یک ماشین بخرم به اسم سمند ال ایکس EF7 مولتی پلکس
این جریان مولتی پلکس چیه؟
امکانات این ماشین چطوره
؟
ترمز ABS؟
ایربگ؟
تزیینات داخلی؟
پیشاپیش مرسی:دی
نقل قول:
فک نمیکنم ef7 مولتی پلکس داشته باشه
یا حداقل من ندیدم
بله دوست عزیز داره! در ضمن پدال گازشون هم سیمی نه برقی!نقل قول:
سری های جدید بنزینی سیمی شده ولی مثل اینکه دوگانه سوز هنوزم برقیه .نقل قول:
سلام خدمت دوستان گلم
از بچه ها هر کی وارده یه کمک به ما کنه می خواستم ببینم دزدگیر ماشین چطوری فعال میشه؟؟؟؟ با تشکر فراوان
دزدگیر ماشین فعاله فقط وقتی ماشین رو تحویلتون میدن آزیر بکاپ غیر فعال هست ، در کاپوت رو باز کن آزیر بکاپ رو پیدا کن پشتش جای کلید داره و با کلید خودش فعالش کن .
قیمتشون چقدره؟نقل قول:
روز به روز باید بهتر بشه بدتر میشه
پدال گاز سیمی شده !!!
پدال سیمی که بهتره . پدال برقی با تاخیر عمل میکنه اما سیمی به این صورت نیست .
کسی به من نگفت مولتی پلکس یعنی چه؟
سيستم برق رساني جديد خودرو بدون سيم كشي براي عيب يابي هرچه ساده تر خودرو رو مالتي پلاكس ميگويند.
من چهارشنبه ساعت 5 صبح بود تو اتوبان فرودگاه امام داشتم میرفتم گفتم محکی بزنیم ببینیم ماشین چقدر سرعت میره ، خلاصه گاز رو بستیم به ماشین 210 تا رو پر کرد ولی حیف که یه پژو و 2 تا پراید اومدن وسط جاده و مجبور شدم ترمز بزنم و الا دسترسی به سرعت 220 هم به نظر من ممکن هست چون بازم راه داشت که ماشین بخواد یکم دیگه دور بگیره
خلاصه اینکه 400 کیلومتر مسافت رو با 9 هزار تومان گاز رفتیم
یعنی این پدال برقی ها درب موتور رو بزنی بالا جایی نداره مثل اون سمند معمولی ها که بشه ماشین رو گاز داد ؟ با ecu کار میکنه ؟نقل قول:
اقا کپسول گاز چند لیتری هست ؟؟؟
مثل اینکه 17 هست - درسته ؟؟
یا اینکه 13 کیلویی هست ؟ یا 18 ؟
اخه انواع مدل جواب شنیدم :دی
با توجه به توان 113 اسبی ماشین و کیفیت موتورش خوب رفته ولی دقت کن اگه میتونستی با جی پی اس اندازه بگیری بهتر میشدنقل قول:
راستی پدال سیمی هم دریچه گازش با استپ موتور باز و بسته میشه
قبل از عید 100 کیلویی بودن ولی بعد عید مخزن ها رو کردن 75 کیلویی و با این حجم مخزن 4500 تا 5300 تومان (بستگی به فشار گاز داره) مخزن جا میگیره و با این مقدار گاز در جاده های بین شهری بین 190 تا 230 کیلومتر مسافت رو میشه پیمودنقل قول:
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:46 AM ----------
نقل قول:
این استپ موتور چیه و چطوریه؟ چطوری با اون کار میکنه ؟
توی موتورهای قدیمی که پدال مکانیکی داشتن یا همون سیمی دریچه هوای موتور با پدال باز و بسته میشد
الانم که پدالهای سیمی شده یا همون برقی این موتور دستور میده دریچه چقدر باز و بسته بشه
سلام دوستان
ماشین من یه 4-5 ماه مصرف توی شهر خیلی رفته بالا قبل این موضوع برده بودم نمایندگی ECU رو انگولک کردن رو گاز نمیرفت بعد معلوم شد سیم سنسور دمای محیط قطع شده.
بعد این تعمیر الان تو شهر با یه کپسول گاز و حدودا 15 کیلو گاز نهایت170کیلومتر راه میره.کپسولم بزرگه.
به نظر شما مشکلی داره؟
با 12 کیلو گاز تو شهر 170 تا میشه رفت البته کولر و تعداد سرنشین و نحوه رانندگی رو مصرف تاثیر بسزایی دارهنقل قول:
الان پدال این سمند ها هم الکتریکی هست ؟؟؟
قابلیت 5 سیمه شدن رو دارند ؟؟ مشکلی براشون به وجود نمیاد ؟؟
اگه مشکلی پیش نمیاد پس 250 تا باید خرج کنیم هنوز ماشین نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک سمند ef7 پایه گاز سوز مدل 90 دارم ان هفته ای دیدم روغن میده بردم نمایندگی نصف موتور رو باز کرده میگه از قاب زیر سرسیلند هست حالا کارخونه میگه این قطعه اصلا تو لیست لوازم یدکی نیست
از اون روز که موتور رو باز کرد روغن ریزیش کمتر شده
کسی مشکل روغن ریزی با این ماشینا نداره؟
5 سیمه دیگه چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
یکی داریم ما از اول خرداد تحویل گرفتیم و تا الان 15 هزار کیلومتر رفته خداروشکر مشکلی تا حالا نبوده
راه تو را میخواندنقل قول:
شانس تو را میخواند
بله متاسفانه اینطوری هم وجود داره و شنیدم این مشکل رو داشتن چند نفری
من ماشینو اول خرداد تحویل گرفتم
اون روز که رفتم نمایندگی 8 تا سمند بود که مشکل در سیستم روغن داشتن
بعضی از تعمیرکارن در مورد این موتور میگن
دوسال مصرفه :31:
یعنی بعد از دو سال دیگه نه قطعه ای گیر میاد نه چیزی
باید بندازی دور موتور رو
ای بابا شنونده باید عاقل باشهنقل قول:
من الان 1 ساله دارم . هروقتم پشتش نشستم جیگرشو در آوردم هنوز که سالمه بدونه کوچکترین مشکلی
البته یه سری سیمه آینه چپ قطعی داشت پیر شدیم تا فهمیدی از کجاست:31:
ولی در کل از نظر موتوری بینظیره واقعا گوش شیطون کر:20:
عذر میخوام اما اون تعمیر کاری که این حرف رو زده احتمالا از پراید بیشتر ، سر رشته نداره که روی این موتور اینطور اظهار نظر کردهنقل قول:
موتور EF7 از بهترین موتورهای حال حاضر کشور هست ولی خوب خیلی از مردم هنوز اطلاع ندارن و این موتور رو نمیشناسن که چیه و ترجیح میدن برن خودرویی بخرن که همون موتور 25 سال پیش پژو 405 روش باشه ، در صورتی که ایم موتور خیلی بروز تر و قوی تر و کم مصرف تره
من فقط در مورد مصرف اشاره کنم به این نکته که با پراید من 400 کیلومتر مسافت میرفتم 8 هزار تومان گاز میزدم و با این خودرو هم 400 کیلومتر میرم البته با سرعت 140 و باز هم 8 هزار تومان گاز میزنم ، حالا راحتی و امنیت این ماشین کجا و پراید کجا
درسته که ماشینه خیلی خوبیه و مصرف سوختش نستباً کمه ولی تمام تعمیرکارا از دست موتورش شاکی هستند الان هم که اصلاً ایران خودرو EF7 پایه گاز فروش ندارهنقل قول:
امروز رفتم تو پارکینگ پارکینگو روغن برداشته هر نمایندگی هم که بردم میگن این قطعه رو کارخونه هم نداره
تو فکرشم ماشینو آب کنم بره
نقل قول:
سمند LX EF7 پایه گاز سوز مدل 90 با ایربگ
فروش نقدی قیمت 16880000 تومان تحویل 30 روزه
فروش اقساطی
7600000 تومان نقدی مابقی 4 فقره چک به مبلغ 2730000 تومان هر 5 ماه تحویل 45 روزه
نه از این خبرا نیست من امروز آگهیشو دیدم اصلاً پایه گاز سوز توشون نبود ایران خودرو هم پرسیدم گفت فعلاً نیستنقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی من که از خودم حرف در نمیارم.
من بر طبق شرایطی که هر ماه شرکت اعلام میکنه اینو میگم.
اینم شرایط فروش شهریور ماه هست همین فردا هم میتونید ثبت نام کنی.
من سمند LX EF7 بنزینی رو یک روزه بهت تحویل میدم نظرت چیه؟
منم از خودم حرف نمیزنم رئیس نمایندگی ایرانخودرو همسایه ما هست میگه فعلاً فروش ندارننقل قول:
بعدش هم EF7 بنزینی من یک ساعته تحویلت میدم من گفتم پایه گاز سوز
نقل قول:
بیار نمایندگی برتر ایران خودرو که رتبه اول رو داره
عبدالهی کرج
تخصصشون اینجور کاراست
نقل قول:
من اول شهریور واسه دوستم EF7 دوگانه سوز ثبت نام کردیم تو مهر ماه تحویل میگیره.
خودمم احتمالا تو مهر ماه یکی میخرم.
موفق باشید
دوست عزیز همه از این موتور تعریف میکنن هم از مصرف پایین و هم شتاب و کم صدا بودن و ...نقل قول:
ولی چیزی که واقعیت داره اینه قطعاتش وجود نداره و بنده دیروز از یکی از تعمیرکارهای یکی از بهترین نمایندگی ها این مطلب رو شندیم
متاسفانه اگه افتاد روی روغن ریزی به هیچ وجه ممکن درست بشو نیست !!!
و عموما ماشین دوسال کار کرد (اینطوری که طرف میگفت) موتورش دیگه اون توان اولیه نداره تازه اگه قطعه ای چیزی نخواد
حالا شما باز بیا بگو یکسال دارم هیچ بدی ازش ندیدم
و امیدوارم هیچ وقت هم نبینی
به هر حال ملت ترجیح میدم پول چیزی رو بدن که حداقل لوازم یدکی هاش موجود باشه و با آسوده خاطری بیشتر از وسیله ای که خریدن استفاده کنن
نه اینکه نزدیک 17 ت پیاده بشی ولی یک ماه دوماه الاف یه قطعه ای باشی و ماشینت توی نمایندگی بخوابه
آقا حرف نمایندگی که نیست کلاً این قطعه ماشین من تو لیست قطعات یدکی نیست رئیس نمایندگی یک نامه نوشت به کارخونه این قطعه رو برامون بفستن ولی الان یک ماهی هست که هنوز نیامدهنقل قول:
نقل قول:
اگه تبلیغ نکنه چکار کنه
بلاخره امروز از نمایندگی زنگ زدن گفتن قطعه ماشینتون اومده یک شنبه بیارینش درستش کنیم
همت نکردن یه سمند EF7 واقعی قرار بدن تو تصویر برداشتن سمند موتور 1800 رو گذاشتن و فقط رو پلاک جلو زدن EF7
اگر به بغل درب جلو ماشین دقت کنید متوجه میشید این موضوع رو ، زده CNG در صورتی که EF7 ها همگی زدن CVVT و عبارت CNG فقط روی سمندهای موتور معمولی دوگانه سوز ذکر شده
یه سوال موتور جدید ای اف 7 آیا پرخرجه یا نه قطعاتش کسی که بخواهد زیاد باهاش سرعت بره وشتاب بگیره چه طور موتورییه آیا دوام می یاره؟
نقل قول:
والا ما یکی داریم تا الان 4 ماهه دستمونه و 14 هزار تایی رفتیم باهاش خدارو شکر مشکلی نبوده که بخوایم بگیم خرج قطعات چطوره ولی خوب موتور چون جدیده و بروز تره امکان داره در برخی قطعات و نه همگی تفاوت در حد 5 درصد روی قیمت ها داشته باشه