چرا روش به این آسونی و جالبی هیچ اشاره ای بهش تو جزوات و کتب کمک درسی که من دیدم نشده بود؟ این روش گیری، اشکالی نداره؟نقل قول:
وقتی حد یک عبارت کسری صفر صفرم می شه، می تونیم به جای صورت، مشتقش و به جای مخرج، مشتقش رو بنویسم و حد بگیریم.
چرا روش به این آسونی و جالبی هیچ اشاره ای بهش تو جزوات و کتب کمک درسی که من دیدم نشده بود؟ این روش گیری، اشکالی نداره؟نقل قول:
وقتی حد یک عبارت کسری صفر صفرم می شه، می تونیم به جای صورت، مشتقش و به جای مخرج، مشتقش رو بنویسم و حد بگیریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این مساوی قبل 4 نفهمیدم چطوری شد. یعنی این ضریب 4 از کجا اومد؟ اون 2 های مخرج از کجا اومدند؟ البته یک راه حل دیگه بلدم ولی می خوام بدونم اینم چه جوری شد.( بعد علامت ضرب هم باید لیمیت رو میگزاشت)
================================================== =================
برای مساله زیر هم:
این راه حل رو نوشته:
مشکل من در تبدیل شدن کسینوس به 0 است. جرا به جای کسینوس صفر گزاشته؟
================================================== ==============
همون طور که خودش گفته t=x-a است ولی تو مثال t=a-x شده. در حالیکه در مثال های صفحه بعد همه اش t=x-a هست. هر دو تاش درسته یا تو اولین مثالی که عکسش هست اشتباه کرده؟:
نه هیچ اشکالی نداره اگر شرایط رو چک کنید .البته معمولا سوالاتی که در کنکور مطرح می شه مشکلی از نظر شرایط وجود نداره و به راحتی می تونید استفاده کنید.نقل قول:
تو دیفرانسیل پیش دانشگاهی میخونیدشنقل قول:
دوست من کسر رو جدا کرده و بعد هر کدوم از 2 تا کسر رو بر 2 تقسیم کرده(کلا بر 4 تقسیم کرده) و برای همین در یک 4 هم ضرب کرده(به عبارتی در 4 ضرب و تقسیمش کرده)نقل قول:
بعد از نتیجه دوم اومده و از دو طرف نا مساوی (یعنی 1 و کسینوس) حد گرفته به سمت صفر مثبت یا منفی در این صورت کسینوس حدش می شه صفر.خیلی راحت تر از این می تونست توضیح بده .اگه خواستی بگو تا برات بگمنقل قول:
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
نه هر دو درستهنقل قول:
شما می تونید از t=a-x هم استفاده کنی
همیشه سریع تر نیست البته ( هوپیتال ) ... بعضی موارد روش سال سوم سریع تر هست !!!
در کل حد پیش خیلی بامزه تر از سوم هست ! :31:
درسته. یکی از سوالات کنکور 85 یه حد بود که هر دو راه می شد رفت. من اومدم یه بار مشتق گرفتم، صفر صفرم به دست اومد دوباره مشتق گرفتم و به جواب رسیدم. یعنی دوبار از هوپیتال( یا همون لوپیتال ! ) استفاده کردم. ولی می شد عبارت رو ساده کرد و راحتتر به جواب رسید.نقل قول:
همیشه سریع تر نیست البته ( هوپیتال ) ... بعضی موارد روش سال سوم سریع تر هست !!!
یه چندتا سئوال ::27::27:
1.چه تعداد از عبارات زیر همواره درست است ؟ :27:
الف ) در فرایند همدما تغییر انرژی درونی صفر است .
ب ) در فرایند بی دررو کار دستگاه برابر تغییر انرژی درونی است .
ج ) در فرایندی که دستگاه متراکم می شود ، کار دستگاه روی محیط مثبت است .
1- 1
2- 2
3- 3
4- 0
=============================================
2.چند ریخت ( نوع ) گراف نیمه اویلری مرتبه ی ۵ با ماکزیمم درجه ی ۴ وجود دارد ؟:21:
3.در یک ذوزنقه اندازه های دو قاعده 2و7 و اندازه ی 2 ساق 3و 4 هستند . مجموع مربعات دو قطر را به دست آورید. :20:
4.در مثلث متساوی الساقین (آ ب ث) به راس آ اگر طول نیمساز زاویه ی ب دو برابر طول نیمساز زاویه ی آ باشد اندازه ی آ چقدر است ؟:18:
5- نقطه ای به تصادف درون درون مثلث متساوی الاضلاع به ضلع 3 انتخاب می شود . احتمال آن که فاصله ی آن از هر کدام از اضلاع کمتر از رادیکال 3 باشد را به دست آورید .:27:
6- در عبارت 2p-q مقدار ضریب p را به طور تصادفی بین 1 و 2 و مقدار ضریب q را به طور تصادفی بین 1- و 3 انتخاب می کنیم . احتمال این که حاصل عبارت بالا کمتر از 0.5 باشد را به دست آورید .:27:
7-از بین یک جمع 17 نفری احتمال این که حتما حد اقل 3 نفر در یک روز هفته متولد شده باشند چقدر است ؟
8- A و B به همراه 10 نفر دیگر دور یک میز نشسته اند . اگر نشستن آنها تصادفی رخ دهد احتما این که دقیقا 3 نفر بین A و B نشسته باشند را به دست آورید .
9- طول ضلع قاعده ی هرم منتظم مربع القاعده ای رادیکال 72 و اندازه ی یال جانبی آن 10 است . نقطه ای به تصادف درون این هرم انتخاب می کنیم . احتمال آن که فاصله ی آن از قاعده کمتر از 4 باشد را به دست آورید .
10- احتمال آن که عبارت ...+ 2(2cos a)1 + (2cos a ) دارای مقداری حقیقی باشد چقدر است ؟(اعداد 2 و 1 توان هستند)
a بین 0 و 2p
================================================== =
11.بردار مکان جسمی در SI به صورت r=2t*ti+3t*tj است . حرکت جسم ::13:
1- روی خط راست .
2-بر مسیر دایره ای است .
3- بیضی است .
4 - منحنی مشخصی نیست .
12.در ظرفی تا ارتفاع 40 سانتی متر آب ریخته شده . ظرف آب در داخل آسانسوری در حال حرکت قرار دارد . ناگهان بر اثر پارگی کابل ، آسانسور سقوط می کند . فشار آب بر ته ظرف در حین سقوط چند پاسکال است ؟:27:
چگالی آب 1000 و g=10 واحد ها در SI
1)دو مورد اول و دوم درستهنقل قول:
11)روی خط y=1.5*x
12)صفر
یه سئوال از حسابان :
تابع با ضابطه ی fx=-x+x در کدام یک از بازه های زیر پیوسته است ؟ ( اون x اولی که منفی داره تو جزئ صحیح هستش)
1 - 0بسته تا 1 بسته
2- 1بسته تا 2 باز
3- -2 باز تا -1 بسته
4- -1بسته تا 0 بسته
یکی دیگه
تابع با ضابطه ی fx=(x^2-3x+2 در بازه ی 0 باز تا 4 باز در چند نقطه ، حد ندارد ؟
بچه ها تو این سایت یک بانک تست قرار داره .
که از هر درسی ---->در هر مبحثی میتونید برای خودتون آزمون برگزار کنید.
با هر تعداد سوال دلخواه.
به همراه پاسخ های تشریحی.
[HTML]http://www.kashiha.net/testbank/programs/index.asp[/HTML]
امروز سر آزمون ارزشیابی 6 گام اول این رو نفهمیدم چی شد :
الان جهت جریان رو مشخص کرده، و با این جهت جواب به دست نمی آد.
من حل كردم درستهنقل قول:
B به سمت راسته
I هم به سمت خارجه
پس F ميفته رو به پايين
البته اين باعث ميشه كه ترازو عدد كمتري رو نسبت به حالت معمولي نشون بده
موفق باشيد
سلامنقل قول:
سوال اول گزينه3درسته( با توجه به رسم شكل) كه بايد خودتون شكلش رو رسم كنيد كه بانقطه يابي به راحتي ميشه
سوال 2 هم در تمام نقاط حد داره چون يك چند جمله اي هستش(البته اگه سوال رو خوب ديده باشم)
موفق باشيد
من تو گام اول نسیتم ولی دقیقا مثل سوال خود کتاب هست(تمرینات آخر فصل)نقل قول:
اما تو جوابش نوشته تو نقطه ی 3 حد نداره . میشه یه کم توضیح بدی در مورد این جور سئوالا باید چه غلطی کرد؟نقل قول:
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
چجوریه؟ من درس رو انتخاب میکنم ولی برای مبحث گزینه ای وجود ندارهنقل قول:
برا اين سولا 2 تا راه وجود داريهنقل قول:
يكيش رسم شكله مثل اين
نقاط تو خالي عضو تابع نيستن
حالا شما ببين تو چه بازه اي پيوسته هستش!!!
يكيشم اينه كه مثل تعريف پيوستگي در بازه عمل كني در نقاطي كه اذيت مي كنن حد بگيري ( بد توضيح دادم مگه نه)
موفق باشيد
از اینترنت اکسپلورر اسنفاده کن حله:8:نقل قول:
منم همینو می گم. وقتی جریان برون سو باشه و میدان هم به سمت راست اونوقت نیرو به سمت بالا می شه که شما گفتین پایین . منم تو این قسمت مشکل دارم. چرا به سمت پایین؟نقل قول:
من حل كردم درسته
B به سمت راسته
I هم به سمت خارجه
پس F ميفته رو به پايين
البته اين باعث ميشه كه ترازو عدد كمتري رو نسبت به حالت معمولي نشون بده
موفق باشيد
می دونم. آزمونای ارزشیابی معمولا با کمی تغییر سوالات نوشته شده. ولی حضوری هاش خوب حال آدم رو می گیره. الان من فیزیک امروز رو زدم 86 درصد.وقت هم زیادی آوردم.نقل قول:
من تو گام اول نسیتم ولی دقیقا مثل سوال خود کتاب هست(تمرینات آخر فصل)
وقتی درس رو انتخاب کردی.نقل قول:
تو همون مستطیل سفید پایین مبحث هاش لیست میشه. اون فلش کوچک کنارش رو کلیک میکنی
از لیست مبحث ها ،مبحث مورد نظرت رو انتخاب میکنی
بعد زیرش گزینه ی افزوده شدن به مخزن رو کلیک میکنی.
اگر خواستی درس ها و مباحث دیگه ای رو هم یمتونی به مخزن استفاده کنی.
بعد پایینه پایین گزینه ی شروع وجود داره. ازمون شروع میشه
میتونی به صورت ازمونی برای خودت اجرا کنی.
میتونی هم دونه دونه اصلا اگر اتصالت به اینترنت دایل اپ ِ اون رو هم قطع کنی دونه دونه وسالا رو حل کنی
بعد هم جواب تشریحی هر کدوم رو بخونی.
به قول دوستمون از مرورگر اکسپلورر استفاده کن.
آپلود عکستون مشکل پیدا کرده. از اینجا استفاده کنید:نقل قول:
[HTML]http://up.--------.com/[/HTML]
شما هم موفق باشید:11:
آپ شد( اون دايره ها به طور منظم تكرار ميشن من فقط دوتاش رو كشيدم)نقل قول:
اينم لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.irfreeup.com/images/ayexy1fivunfw1nrsxt.jpg
راستشو بخواهی هیچی نفهمیدمنقل قول:
سلامنقل قول:
منم همینو می گم. وقتی جریان برون سو باشه و میدان هم به سمت راست اونوقت نیرو به سمت بالا می شه که شما گفتین پایین . منم تو این قسمت مشکل دارم. چرا به سمت پایین؟
نیرویی که سیم بر ترازو وارد می کند طبق قانون دست راست به سمت بالا هست که عکس العمل این نیرو نیرویی هست که بر سیم وارد میشود ((توسط ترازو)) که به سمت پایین است((نیروی های عمل و عکس العمل خلاف جهت یکدیگر هستند))
من که واقعا هنگ کردم. الان جریان برون سو، میدان هم سمت راست، پس نیرویی که آهنربا به سیم وارد می کنه، به سمت بالا هست، پس نیروی عکس العمل یعنی نیرویی که سیم به آهنربا ( یا ترازو ) وارد می کنه، به سمت پایین هست و این وزن رو بیشتر می کنه. فکر کنم شما عکسش رو گفتین. می شه رو شکل نشون بدین، چون من اینطوری قانع نمی شم که نیرو جاذبه باشه بین سیم و آهنربا.نقل قول:
سلام
نیرویی که سیم بر ترازو وارد می کند طبق قانون دست راست به سمت بالا هست که عکس العمل این نیرو نیرویی هست که بر سیم وارد میشود ((توسط ترازو)) که به سمت پایین است((نیروی های عمل و عکس العمل خلاف جهت یکدیگر هستند))
ببین الان کهنقل قول:
من که واقعا هنگ کردم. الان جریان برون سو، میدان هم سمت راست، پس نیرویی که آهنربا به سیم وارد می کنه، به سمت بالا هست، پس نیروی عکس العمل یعنی نیرویی که سیم به آهنربا ( یا ترازو ) وارد می کنه، به سمت پایین هست و این وزن رو بیشتر می کنه. فکر کنم شما عکسش رو گفتین. می شه رو شکل نشون بدین، چون من اینطوری قانع نمی شم که نیرو جاذبه باشه بین سیم و آهنربا.
سوال رو دیدم بین دو قسمت اول و دومش تناقض هست طراح دوست داشته!!!! شما با استفاده از این نکته که وزن کاهش پیدا میکنه سوال رو حل کنین در صورتی که اگه به اطلاعات شکل مراجعه کنیم جواب برعکس در میاد.من فکر می کنم این سوال باس غلط باشه.بازم این نظر منه بقیه دوستان چی می گن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب خدا خیرت بده، ما هم یه ساعته همینو می گیم. من آخراش داشت به خودم شک می کردم :18:نقل قول:
من اومدم رو شکل هم کشیدم:
بلاخره آزمونهای ارزشیابی نمی تونست اینقدر نکته دار باشه، برای همین بیشتر به سوال شک کردم تا به خودم.
اگه بقیه هم موافقن، پس نتیجه می گیریم، این سوال اشتباهه.
گزینه دو گهگداری سوالاش اشتباه هستش در هر صورت به شما هم تبریک میگم وقتی فیزیکو 80-90 میزنین پس حتما درستون خیلی خوبه مخصوصا با اون سوالای گزینه دو............نقل قول:
خب خدا خیرت بده، ما هم یه ساعته همینو می گیم. من آخراش داشت به خودم شک می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اومدم رو شکل هم کشیدم:
بلاخره آزمونهای ارزشیابی نمی تونست اینقدر نکته دار باشه، برای همین بیشتر به سوال شک کردم تا به خودم.
اگه بقیه هم موافقن، پس نتیجه می گیریم، این سوال اشتباهه.
بله قطعا سوال اشتباههنقل قول:
نه بابا آزمون های ارزشیابی همش اینطوری سادست و همه بالا می زنن. ولی حضوری هاش حال آدم رو جا می آره. اگه حضوریها رو اینقدر می زدم یه چیزی.نقل قول:
گزینه دو گهگداری سوالاش اشتباه هستش در هر صورت به شما هم تبریک میگم وقتی فیزیکو 80-90 میزنین پس حتما درستون خیلی خوبه مخصوصا با اون سوالای گزینه دو............
خب خیالم راحت شد.نقل قول:
بله قطعا سوال اشتباهه
نه بابا آزمون های ارزشیابی همش اینطوری سادست و همه بالا می زنن. ولی حضوری هاش حال آدم رو جا می آره. اگه حضوریها رو اینقدر می زدم یه چیزی.نقل قول:
گزینه دو گهگداری سوالاش اشتباه هستش در هر صورت به شما هم تبریک میگم وقتی فیزیکو 80-90 میزنین پس حتما درستون خیلی خوبه مخصوصا با اون سوالای گزینه دو............
خب خیالم راحت شد.نقل قول:
بله قطعا سوال اشتباهه
سلام بر همگی
راستش من 3 تا سوال انتگرال دارم که نتونستم حل کنم ممنون میشم کمک کنین. فقط هر کاری کردم نتونستم عکساشو آپلود کنم مجبورم توضیح بدم.
اولیش یه خط کسریه صورتش رادیکال 4 منهای x به توان 2 و مخرجش x به توان 4
دومیش یه خط کسریه صورتش 1 به علاوه سینوسx به توان 3 (توان روی سینوس است) و مخرجش کسینوس3x به توان 2 (توان روی کسینوس است)
سومیش هم یه خط کسریه صورتش سینوسx به توان 3(توان روی سینوس است) و مخرجش ریشه پنجم کسینوسx به توان 3 (توان روی کسینوس است)
برای اینکه راحت فرمول ها رو بنویسین برین به لینک زیر و آموزشها رو بخونید. خیلی راحت هست و کار راه انداز:نقل قول:
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=332640
[/PHP]
سلام به همه 3 سوال فیزیک الکتریسیته داشتم:
1 چرا قانون کولن فقط برای بارهای نقطه ای بکار میره؟!
2 چرا به کمک قانون کولن نمی توان یکای بار یعنی کولن را تعریف کرد؟
3کولن چگونه تعریف میشود؟
سلام من یه سوال در زمینه جغرافیا داشتم . من 5 تا سیستم بسته و باز به همراه خروجی و ورودی میخواستم
ممنون
کسی جواب ما رو نمیده؟!!!!!!!!!!!
وقتی دو بار الکتریکی در کنار هم قرار میگرن به هم دیگه نیرو وارد میکنن و آزمایشها نشون داده که این نیرو با اندازهٔنقل قول:
دو بار رابطهٔ مستقیم و با مجذور فاصلهٔ دو بار رابطهٔ عکس داره(یعنی هر چی فاصلشون بیشتر باشه کمتر به هم
دیگه نیرو وارد میکنن) فکر میکنم برای بارهای غیر نقطه ایی فرمول دیگهای به کار برده میشه.
در ضمن قانون کولن برای نیرو هست چه جوری میخوای با استفاده از این قانون یکای کولن رو تعریف کنی. تازه این قانون خودش وابسته به یکای
کولن هست اول یکای کولن تعریف میشه بعدش این قانون. فکر میکنم از لحاظ تشابه اسمی دچار اشتباه شدی.
مشکل در تعریف "زاویه بین پرتو تابش اولیه و پرتو بازتابش در آینه دوم" هست.
من این طوری فکر می کنم که این زاویه باید راس اون مثلث بیرونی باشه. یعنی 40 درجه. نه اون زاویه بیرونی.
دوستان می تونند کمک کنند؟
روی سوال:
کد:http://lh5.ggpht.com/_8sJ7JCT7vD0/TK1komfdPoI/AAAAAAAABQM/NEj66i5hc4I/s800/P1070333.JPG
ممنون از جوابت ولی من اصلا جوابمو نگرفتم!1!!نقل قول:
راستش من فیزیک1 رو زیاد مفهومی بلد نیستم بیشتر فرمولی بلدم:نقل قول:
مشکل در تعریف "زاویه بین پرتو تابش اولیه و پرتو بازتابش در آینه دوم" هست.
من این طوری فکر می کنم که این زاویه باید راس اون مثلث بیرونی باشه. یعنی 40 درجه. نه اون زاویه بیرونی.
دوستان می تونند کمک کنند؟
اگه رزاویه بین دو آینه a باشه،زاویه بین پرتو تابش به آینه اولیه و بازتابش از آینه دوم (x) :
X=360-2a
مثلا در اینجا: x=360-220=140