تایید میشه سرعت اومده پایین.نقل قول:
Printable View
تایید میشه سرعت اومده پایین.نقل قول:
منم همچین مشکلی داشتم، قضیه بخاطر تغییر سیستم اکانتینگ کوفتی شون بود، که کلی از گیگ و زمان ها اینجوری جابجا شد، برا منم به حسابم نیامد، دیگه خیلی عصبی شدمنقل قول:
طبق اخبار موثق این خبر رو بهتون میدم که بخاطر کثرت شکایات از شرکت سفیر ارتباط که نمایندۀ توزیع اینترنت پرسرعت مخابرات در بندرعباس -پیمانکار توزیع اینترنت مخابرات- هست، دستور پلمپ این شرکت از تنظیم مقررات رادیویی جنوب شرق کشور به سازمان تعزیرات حکومتی فرستاده شده و به زودی این شرکت پلمپ میشه ظاهرا
دلم خنک شد ؛ حداقل پونزده هزار تومن پولم رو هاپولی کردن، این علاوه بر این فروش گیگ ناعادلانه شون هست که در کمال پر رویی و وقاحت زیر بارش هم نمیرن و میگن ما کارمون قانونیه !
این قانون بخوره تو سرشون
خدا خیرت بده! من دو ماهه دارم گلومو پاره میکنم میگم اینا حق ندارن تعرفه ها رو حجمی خالی کنن، هیچکس زیر بار نمیره که!نقل قول:
اینو باید همکاران شما پُشت تلفن به مشترک بگن که خلایق رو علاف نکنن که بیان محل شرکت و توی شرکت شما در حدی ازدحام نشه که دو سه ساعت توی جمعیت علاف بشند، شرکت سفیر ارتباط باید اعتراف کنه به بی نظمی و بی برنامگی ، اینا توهین نیست، واقعیتی هست که هیچوقت زیر بارش نرفتهنقل قول:
1. سی آر ام مخابرات افتضاحه، پی اچ پی تا حد متوسط بلد باشی و یکم کنجکاوی کنی، خلاص میشه والا!نقل قول:
2. اینم راه حل داشت، اگر مخابرات به تمام مشترکین ش فقط یه اسم ام اس اطلاع رسانی میفرستاد که آقا قضیه اینه، دیگه این همه ازدحام تماس و سئوال پیش نمیومد، مدیریت بحران بلد نیستند، همین
تنظیم مقررات مگه نگفته استاندارد ضریب اشتراک یک به هشت نباید بیشتر باشه ؟!نقل قول:
آقا یا خانم ماکسیس یه راه حل دادن، گفتند برید مخابرات کل اونجا پیش یه خانوم یا یه آقایی ، نامه رو مستقیم بدید به اونا تا اعمال کنندنقل قول:
نقل قول:ویژگی بارز اینترنت مخابرات -که فکر کنم فقط تو بعضی از مراکز مخابراتی اینجوریه!- پکت لاس بالاست، با این اینترنت شما نمیتونی تماس وایبری یا ویدئو کنفرانس داشته باشی، شاید سرعت دانلود خوب باشه ولی در حالت کلی اینترنت با کیفیتی نیستنقل قول:
نقل قول:هر دم از این باغ بَری میرسد، منم قربانی همین بی نظمی و بی تدبیری اینها شدم ، دیگه حاضر نیستم برگردم به مخابرات، تا زمانی که مطمئن نشدم نظم در سرویس دهی به این خراب شده برگشته، حتی اگه بیس مگ اینترنت با قیمت ارزون هم بدن، اصلا ارزش نداره ازشون سرویس بگیریدنقل قول:
آقا این سامانه جدیدشون چرا هر چند روز یک بار مقدار حجم مصرف شده رو آپدیت میکنه ؟ تو سامانه قبلی به صورت دینامیک مقدار مصرفی ثانیه به ثانیه قابل مشاهده بود. ولی تو این سیستم جدیدشون مثل اینکه استاتیک باشه و به صورت دستی آپدیت میشه! این چه مسخره بازی ای دیگه. به راحتی میتونن سر ملت کلاه بزارن سر همین مشکل حجم دزدی کنن. عجب!
به صورت دستی آپدیت نمیشه، پس از هر بار دیسکانکت شدن خودکار آپدیت میشه، البته با چند دقیقه تاخیرنقل قول:
سلام دوستان
من دیروز با پشتیبانی ۲۰۲۰ تماس گرفتم گفتن هیچ کدوم از تعرفه ها حتی ۶ ماهه و یکساله شبانه رایگان ندارند و سرویس های ۵ و ۱۰ مگ هنوز راه اندازینشده و کسیهم نخریده
جریان چیه ؟!:n28::n13:
دروغ میگن که شما استفاده نکنی و مجبور بشی برای استفاده حجم بیشتری بخرینقل قول:
خودم تست کردم از ساعت یک تا هفت صبح رایگانه
این مشکل افت سرعت شدید ما هنوز هم حل نشده تماس هم میگیری درست جواب نمیدن! کسی میدونه مشکل از چیه و کی حل میشه؟
یعنی باید مودم رو روشن خاموش کنم تا آپدیت بشه مقدار حجم مصرفی؟نقل قول:
من اگر 6 ماهه بگیرم 1-7 صبح رایگانه دیگه ؟نقل قول:
دیسکانکت شدن ملاکه نه خاموش کردن مودم.
تمام بسته های adsl مخابرات، یک تا هفت صبح رایگانه
نقل قول:
نیست
من که یه ماهه دارم، از وقتی که تعرفه ها جدیدشونُ گذاشتن دیگه شبانه رایگان نداره
فکر نکنم همه تعرفه ها شبانه رایگان داشته باشن.نقل قول:
سلام به همه ی عزیزان
کثیفترین قسمت ش اینجاس که اگه بخوای چند ماهه ( فرقی نداره یک ماه یا بالاتر ) بگیری باید حتما همراش گیگ هم بگیری خیلی دزدن
اگه حضوری هم بریم مثه سامانشونه ؟ مثلا بخوام یه ماه شارژ کنم باید 3 گیگ حداقل بگیرم یا اونجا میشه ؟
عجب ادمایین اینا !:n21:نقل قول:
تعرفه های 10 مگ هم میدن الان ؟ اگه میدن شبانه رایگان داره ؟
5 و 10 مگ نمیدن هنوز.
ساده اید لوح! اینا تا بابت گیگ به گیگ اینترنت از شما پول چپاول نکنند بهتون اینترنت نمیدن ! شبانۀ رایگان ؟ من با کلی آدم صحبت کردم، خیلی ریلکس میگن نمیدیم، نداریمنقل قول:
امروز اونجا بودم مشکل منو که باز گفتن آخر هفته
یه چیزی دیگه اینکه به مسئولش گفتم چرا ترافیک من سوخته؟
گفت توی سامانه جدید اگه زمانتون تموم بشه بعدش بخواین تمدید کنید تمام ترافیکتون میسوزه
یعنی باید قبل تموم شدن زمان برید تمدید کنید وگرنه مثل مال من که 4 گیگ داشتم همشو میسوزونن نامردااا
مگه میشه یه همچین چیزی؟ خیلی عجیب و مسخره است!نقل قول:
خب منم همینُ گفتم! نمیدن، نــیـــســـت!نقل قول:
سلام دوستان....
یه سوال داشتم ازتون!
شما دوستان هم از این پنل استفاده میکنید؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آره میخواستم بپرسم که آیا حجم اینترنت شما برای شما نمایش داده میشه یا مثل پنل کاربریه من ثابته؟!:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13:نقل قول:
اگه آره میخواستم بپرسم که آیا حجم اینترنت شما برای شما نمایش داده میشه یا مثل پنل کاربریه من ثابته؟!
داداش پنل خیلی وقته عوض شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا من 1 ساله 2مگ گرفتم تعرفه شبانه 1تا7 بهم تعلق میگره ؟
نقل قول:
نه بابا:n28:
این پنل اصن یوزرنیم پسوورد منو قبول نمیکنه!:n22:
فک نکنم این پنل ماله adsl هرمزگان باشه:n13:
اگه adsl مخابرات هرمزگان گرفتی که فقط میتونم بگم متاسفانه نوچ :|نقل قول:
یوزر:نقل قول:
شماره تلفن761
پسورد:
import
به 2 مگ ارتقاع سرعت دادم. واقعا نسبت به 1 مگ تفاوت زمین تا آسمونه! منتها پینگ همچنان روی 200 که طبعا خوب نیست.
دوست عزیز متاسفانه کم کاری شرکت سفیر ارتباطه که اونجار که شما گفتین قراره پلمپ بشهنقل قول:
دوست عزیز تعرفه جدید اینجوری که میگین نیستنقل قول:
دوست عزیز این تعرفه هارو سازمان تنظیم مقررات گذاشته فک نکنم شرکاتای دیگه اینجوری بدن همه مثل همننقل قول:
دوست عزیز شبانه رایگان نیست تعرفه های جدیدنقل قول:
5مگ و 10 مگ به دستور سازمان تنظیم مقررات متوقف شده
اگه بعد از برج 5 گرفتین ندارهنقل قول:
تو سامانه جدید یوسر همون قبلیه ولی پسورد import هستنقل قول: