vurhorston جان ، چی شد رکوردت شده 43 ؟ شما که 26 اینا بودی؟!:18:
Printable View
vurhorston جان ، چی شد رکوردت شده 43 ؟ شما که 26 اینا بودی؟!:18:
43 ?!!!!!!:18:
فهمیدم
رکورم این طوری بود: 0 : 43 : 24
یکی از این شکلکا کدش : 24
چون من بین : و 24 فاصله نذاشته بودم انو تبدیل می کرد به شکلک فقط اون 43 صدمش دیده می شد
درستش کردم
نقل قول:
:31::31:. من میگم چرا اینطور شده بود !
مگه حفظ کردنشم روش داره؟؟؟نقل قول:
روش که نه ولی قلق داره.صفحه قبل راجع بهش بحث کردیم.نقل قول:
والا من اینقدر که رفتم دیگه دستم خود به خود عادت کردهنقل قول:
ممکنه اون صفحاتی که در این مورد بحث شده رو به من بدید؟
برید به صفحه 84نقل قول:
بچه ها کسی کتاب مصلحت جو رو نخریده ؟
ببینیم این متدی که خودش ادعا داره از خودشه چه جوریه !!:41:
واقعا خنده داره ...
:31:
با سلام به دوست خوبمنقل قول:
خدمتتون عرض کنم هر کسی می تونه از خودش روشی را ابداع کند اینکه چیز خواسی نیست البته من نه مصلحت جو هستم نه از اقوام نه از دوستانش و همه ما ایرانی هستیم و همدیگر را تازه باید تشویق کنیم حتی اگر ادعا کرد کمکش کنیم من که خودم از همه دوستان بخصوص شخص شما بسیار سپاس گذارم که به شخصه خیلی کمک کردید چون این بخش بخش آموزشی است و کمک کردن و آموزش به هم نزدیک هستند روی هم رفته ببخشید اگر جسارتی کردم ولی به بزرگواری خودتون ببخشید
موفق باشید
سلام
راحت ترین روش واسه یادگیری و استارت زدن اولیه کدوم روشه ؟
مرسی :)
http://www.mediafire.com/download.php?i541j3jzdmdنقل قول:
واسه شروع این عالیه
شما برو صفحه اول . پست دوم رو بخون. سوالی هم داشتی بپرسنقل قول:
من که چشم آب نمیخوره آرش مصلحت جو متودی واس خودش ابداع کرده . خیلی کار کنه یکی از این متود ها رو بگیره و یه تغییر کوچولو توش بده و بگه متود واس منه.حالا هر کی کتابش رو گرفت برا ما تعریف کنه .نقل قول:
من یه 4*4 ازش خریدم . به جون کی قسم بخورم ؟ 10 دقیقه نشد روبیکم تمام دل و جیگرش در اومد.10 تومن ضررمون زد.الکی نبود دلم شور میزد ازش خرید نکنم.
روبیک megaminx رو از کجا ها میشه خرید؟:41:
سلامنقل قول:
ممنون
از دوستان یکی می تونه اینا جایی دیگه اپ کنه من نتونستم دان کنم
مرسی
:46:نقل قول:
حرفت متینه
ولی این قسمتش رو قبول ندارم
چرا چیز خاصیه :31:نقل قول:
هر کسی می تونه از خودش روشی را ابداع کند اینکه چیز خواسی نیست
هر کس نموتونه به آسونی روشی برای خودش ابداع کنه
ممکنه که مثلا من یا شما توی F2l برای راحتی خودمون از الگوریتم های جدید استفاده کنیم
ولی این اسمش ابداع متد نیست !
امکان نداره کسی به این سادگی ادعا کنه متد جدید داره
نمی دونم آقای "علی بیات موحد" رو می شناسی یا نه
اون حدود 14 15 سال پیش مرتب توی تلوزیون نشون میداد
معروفه به سوپر مغز ایران (می تونی توی گوگل در موردش اطلاعات کسب کنی)
من پارسال با اون به طور اتفاقی آشنا شدم و باهاش ملاقات داشتم
اون برای حل روبیک از خودش متد داره
ولی با روش خودش نمی توننه زیر 5 دقیقه روبیک حل کنه
آقای بیات تنها کسیه که من میشناسم و روبیک رو با متد خودش حل می کنه
اون یه نابغه هست
اون موقع آقای مصلحت جو ادعا داره روشی ابداع کرده که اکثرا زیر 1 دقیقا باهاش می زنن
این امکان نداره
اگه به مصاحبه ها حرف های مصلحت جو دقت کنید همه چیز رو متوجه میشید
من با این قضیه که یه نفر موفق بشه و بقیه بخوان سنگ جلو پاش بندازن شدیدا محالفم
ولی این عقیده رو دارم که این آقا
موفق نیست و داره از سادگی مردم سو استفاده می کنه
همین
بگذریم ...
:46::46::46:
سلامنقل قول:
خدمت شما مهدی جان :
موفق باشید :40:کد:http://hotfile.com/dl/43347548/af5158b/Rubiks_Cube_For_Beginners_-_Onlinekids.mihanblog.com.pdf.html
بالاخره با فردریچ رکورد پتروسم رو زدم . رکوردم از 32:15 اومد 31.90 . 25 صدم ثانیه اختلاف :دی
سلام
بعد از ساعت ها کلنجار رفتن بلاخره تا مرحله سوم پیش رفتم .
اما توی مرحله چهارم گیر کردم
یکی میتونه مرحله چهار را درست و درمون توضیح بده .
منظورم اموزش اول هست (روش مبتدی)
مرسی
سلامنقل قول:
همونطور که هم تو آموزش گفته روبیک رو برعکس کن و لایه ی آبی رو جلوت بگیر و الگوریتم رو بزن تا گوشه درست شه.
مهدی جان با این فیلم ها کارت راحت تر میشه و زودتر یادش میگیری :
موفق باشید :40:کد:http://www.ehow.com/video_4417643_what-rubiks-cube-algorithms.html
خب چرا با آموزش تصویری دوباره سر همش نمیکنی؟نقل قول:
من یه روبیک آینه ای و یه روبیک 5*5 ازش خریدم هنوز هیچیشون نشده. شانست بده یه مقدار:27:
باورت میشه اصلا وقت ندارم سر همش کنم . از بس درسا زیاده . فعلا واسه امتحانا دارم میخونم با شه بعدش سر همش می کنم.نقل قول:
تازه 4*4ش خیلی زشت بود.خیلی هم گیر میکرد.
من یه روبیک هرم هم ازش گرفتم خیلی خیلی سفته.
کلا راضی نبودم.
سلام دوستان
ممنون بابت آموزش ها. منم بالاخره تموم کردم. چند روزی خودم بش ور رفتم یه چیزایی هم فهمیدم ولی هیچ رقمه حل نمی شد. حالا که با آموظش حل کردم یه کم ذوقش پایینه ولی خب حالا بازم به هم میریزم تا راه های جدیدی پیدا کنم.
بازم ممنون بابت راهنماییهاتون
سلام
توی مرحله دوم که تشکیل صلیب هست وقتی قصد داریم سلیب سفید را درست کنیم چه الگوریتمی باید توی ذهنمون باشه تا همیشه این مرحله را سریع درست کنیم
یعنی فرقی میکنه که ابتدا لبه ها را قرار بدیم یا ابتدا مکعب وسطی را را سرجاش بزاریم یا ابتدا یی از شاخه های سلیب را درست کنیم
یا فرقی نمیکنه باید هر طوری شده یک صلیب درست کنیم .
اخه اگه قرار باشه همین طوری فقط یک صلیب درست کنیم و سعی کنیم لبه های اون مثل تصویر از هر وجه با یکی از رنگها تا لایه دوم باشه سخت میشه و گاهی
لبه های صلیب با بعضی وجه ها جور در نمیاد
اگه الگوریتم یا روش خاصی برای درست کردن این قسمت هست ممنون میشم راهنمایی کنید .
--------------
در مورد مرحله سوم هنگامی که قصد داریم گوشه های سطح سفید را سرجای خودشون قرار بدیم گاهی اوقات سطح اول وجه های دیگه که باید یک رنگ باشن یک رنگ نمی شن
یعنی سطح سفید کامل میشه اما متاسفانه یک لایه از سطح های دیگه که باید یک رنگ باشن یک رنگ نمی شن
برای حل این مورد چیکار باید کرد .
ممنون
سلام دوستان
اگر كسي برنامه كورنومتر كه براي ركورد زني روبيك از اون استفاده ميشه رو داره بزاره (همون كه جسيكا با كامپيوترش ركوردش ثبت ميكنه ):8:
تو قسمت جستجو این رو سرچ کن : yahyaQazMis.rar
یه سوال...از این روبیک کوچیکا که خیلی کوچیکن از کجا میشه گرفت؟
مخ ما سالاد شد ايروبيك ما درست نشد
اگر از روش مبتدی استفاده میکنید میتونم کمکتون کنم بگید کجاش اشکال دارید
در ضمن یه سوالی من وقتی میخوام با روش جسیکا درس کنم یه سری حالتا پیش میاد (تو مرحله دو لایه) که اصلا نیست تو اونا
بعدم اینکه یه جا نوشته بود تو این مرحله نمیخواد دو لایه رو کامل کنید درسته این؟
نسخه pdf روش حل مکعب توسط لارس پتروس رو ندارین
مهدی جان ، مرحله تشکیل صلیب هیچ الگوریتمی نداره . همش ابتکاریه . با یه کم تمرین کامل می تونید یاد بگیرید.نقل قول:
وی مرحله دوم که تشکیل صلیب هست وقتی قصد داریم سلیب سفید را درست کنیم چه الگوریتمی باید توی ذهنمون باشه تا همیشه این مرحله را سریع درست کنیم
یعنی فرقی میکنه که ابتدا لبه ها را قرار بدیم یا ابتدا مکعب وسطی را را سرجاش بزاریم یا ابتدا یی از شاخه های سلیب را درست کنیم
یا فرقی نمیکنه باید هر طوری شده یک صلیب درست کنیم .
اخه اگه قرار باشه همین طوری فقط یک صلیب درست کنیم و سعی کنیم لبه های اون مثل تصویر از هر وجه با یکی از رنگها تا لایه دوم باشه سخت میشه و گاهی
لبه های صلیب با بعضی وجه ها جور در نمیاد
اگه الگوریتم یا روش خاصی برای درست کردن این قسمت هست ممنون میشم راهنمایی کنید .
شما باید صلیب رو طوری درست کنید که همی لیبه ها سر جاش باشن.مثلا لبه سفید-قرمز باید جایی باشه که سفیدش مکعب مرکزی سفید مچ بشه و قرمزش با مکعب مرکزی قرمز.همین ...
خوب عزیز من شما باید هر گوشه رو تو جای صحیح خودش بزاری .من چطور بهت بگم آخه؟ تو آموزش هست . برو با دقت بخون .نقل قول:
در مورد مرحله سوم هنگامی که قصد داریم گوشه های سطح سفید را سرجای خودشون قرار بدیم گاهی اوقات سطح اول وجه های دیگه که باید یک رنگ باشن یک رنگ نمی شن
یعنی سطح سفید کامل میشه اما متاسفانه یک لایه از سطح های دیگه که باید یک رنگ باشن یک رنگ نمی شن
برای حل این مورد چیکار باید کرد .
اگر هم نشد باز بگیر این فیلمی که دوستمون M.MASOUD.M گذاشت یا فیلمی که تو پست اول هست رو دانلود کن.
عزیز من چرا ؟ کاری نداره . شما مطابق با آموزش ما برو اگر هم مشکلی داشتی ، ما اینجا هستیم ...نقل قول:
مخ ما سالاد شد ايروبيك ما درست نشد
والا من کوچیکترینی که دیدم همون روبیک جا سوئیچی بود که میتونی از سایت های اینترنتی فروش روبیک دریافت کنی. اگه آدرس سایت رو می خوای پ خ بدهنقل قول:
ه سوال...از این روبیک کوچیکا که خیلی کوچیکن از کجا میشه گرفت؟
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
شما برو صفحه اول پست اول یه لینکی هست نوشته آموزش فردریک (کامل). اون رو دانلود کن ، مشکلت حل میشه.نقل قول:
در ضمن یه سوالی من وقتی میخوام با روش جسیکا درس کنم یه سری حالتا پیش میاد (تو مرحله دو لایه) که اصلا نیست تو اونا
بعدم اینکه یه جا نوشته بود تو این مرحله نمیخواد دو لایه رو کامل کنید درسته این؟
یه تبریک هم به خودم بگم چون امروز یه رکوردی زدم که خودم هنوز تو شوکم !!!:دی : 28 ثانیه
درووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووود
کیوبرا
کسی روبیک 3*3 از خارج خریده تاحال؟
چ مارکی؟میخوام ببینم اگه سفارش بدم هزینه پستش چنده و چند روزه میاد؟
اینو سریعتر جواب بدین ک کارم لنگه
دیر پای و شاد زی...
مجید قطب الدینی...
ســــــــــــــــــــــــ ـــلام
بچه ها من دیشب نشستم با پیچگوشتی روبیکمو باز کردم ودرستش کردم و بستمش:31::18:
نه عزیز من . روش پتروس به صورت متنی توضیح دادنش خیلی سخته . به نظر من برای یاد گرفتن پتروس حتما باید یکی بهتون یاد بده.نقل قول:
ایشالا بعد امتحانا خودم آموزشش رو به صورت ویدیویی تو همین فروم میزارم
برند Rubik's cube بد نیست ولی باید جنس حرفه ای شو بخری چون همه جورشو دارهنقل قول:
type F-II هم خیلی خوبه.
alpha V هم خوبه.
من یه haiyan memory خریدم ولی نه با پست یه دوستی داشتم مالزی اون برام فرستاد قیمتش 25$ بود من راضیم ولی اگه تازه شروع کردی توصیه نمی کنمو.
به به رکورد جدید زدی . مبارکه . ایشالا برسی زیر 20 بعد زیر 10 بعد رکورد اریک رو بزنی :دینقل قول:
شما OLL رو کامل حفظی ؟
خوشبحالت که hayan memory داری . خیلی خوبه نه ؟ بهترین روبیک دنیا تو دستت می چرخه.
روبیک های DIY هم خیلی خوبه . Type A, Type D
نه بابا مبتدی چیه؟
مدیر فروم ر و ب ی ک ر م عزیزم
پس تضمین میکنی ک با انگشت بچرخه ؟
من یکی از فامیلام از انگلیس برند Rubik,s cube واسم فرستاده اولا اینکه با یه بسته بندی عالیه دوما شما هر روبیکی که بخری همون روز اول با انگشت نمیچرخه باید یه مدت باهاش کار کنی بعد هم با سیلیکون روونترش کنی من خریدم 33$ پیشنهاد میکنم شما هم تهیه کنی دوستان کسه دیگه ای یه برند بهتر سراغ داره بگه لطفا
من میتونم عکسشو هم بزارم ولی بلد نیستم یادم بدین یه سری عکس تو کاتولوگش هست میزارم
توی تالار بچه ها میگفتن v-cube
الان از روبیکست راضی ای ؟ی عکس میخوام برا میذاری؟