موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده باید چی کار کنم؟ unable to install mdictionary.some application packages required for the installation are missing
Printable View
موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده باید چی کار کنم؟ unable to install mdictionary.some application packages required for the installation are missing
می شه قیمت بدین؟:31:
دوستان من میخواستم این گوشیو بخرم،اما وقتی این تاپیک رو خوندم،یه چندتا موضوع بود که تقریبا نظرمو عوض کرد،میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید!
بعضی از دوستان گفتند که N920 میخواد بیاد،بعضی ها هم گفتند که ساله 2010 ساله nokiaست،گوشیای خیلی خوبی امسال میده!
میخواستم ببینم من این گوشی رو الان نخرم 6ماه دیگه ببینم مدلای خیلی خیلی بهتر اومده،چون منم زیاد اهله گوشی عوض کردن نیستم،دوس ندارم گوشیم زود قدیمی بشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید!
چیزی هنوز معرفی نشده . n920 همه چیزش در حد یه شایعه است ...نقل قول:
دوستان من میخواستم این گوشیو بخرم،اما وقتی این تاپیک رو خوندم،یه چندتا موضوع بود که تقریبا نظرمو عوض کرد،میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید!
بعضی از دوستان گفتند که N920 میخواد بیاد،بعضی ها هم گفتند که ساله 2010 ساله nokiaست،گوشیای خیلی خوبی امسال میده!
میخواستم ببینم من این گوشی رو الان نخرم 6ماه دیگه ببینم مدلای خیلی خیلی بهتر اومده،چون منم زیاد اهله گوشی عوض کردن نیستم،دوس ندارم گوشیم زود قدیمی بشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید!
اخرین اپدیتی که کردم همون 92mb بود اپ دیت جدیدتری هم اومده؟؟ ورزن الان گوشیم 3.2010.02.8.002 هست جدیدتر هم اومده؟؟؟
برنامه ا ی میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.یا روشون pasword بزارم. برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.برنامه دیگه ای واسه این کار هست؟؟میشه لطفا طرز کار pasword safe رو توضیح بدین؟؟؟:tongue:
سلام خسته نباشین.من فعلا به wifi دسترسی ندارم .ا :37:گه میشه لینک دانلود برنامه pyqt4 full install رو که قبل از نصب برنامه ussd-padباید نصبش کنم واسم بزارین تا از pc دانلودش کنم.ممنون میشم
راستی یادم رفت . وقتی یک فایل با بلوتوث ارسال میکنم در صد نمیزنه :41:برنامه خاصی باید نصب کرد تا درصد ارسال شده رو نشون بده؟؟ واسه شما هم هم همینطوره؟
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده :37:unable to install mdictionary.some application packages required f or the installation are missing باید چی کار کنم؟
یکی به داد من برسه. :42:فیلم با زیرنویس فارسی که میریزم رو گوشیم زیر نویسشو نشون نمیده.اسم زیر نویس با خود فیلم یکی هست .فیلم ها mkv و avi هست . با kmplayer هم اجراش میکنم ولی خبری از زیر نویس نیست:37:
km player فک نکنم mkv اجرا کنه ... زیرنویس هم همینطورنقل قول:
یکی به داد من برسه. :42:فیلم با زیرنویس فارسی که میریزم رو گوشیم زیر نویسشو نشون نمیده.اسم زیر نویس با خود فیلم یکی هست .فیلم ها mkv و avi هست . با kmplayer هم اجراش میکنم ولی خبری از زیر نویس نیست:37:
اخرین اپدیتی که کردم همون 92mb بود اپ دیت جدیدتری هم اومده؟؟ ورزن الان گوشیم 3.2010.02.8.002 هست جدیدتر هم اومده؟؟؟
برنامه ا ی میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.یا روشون pasword بزارم. برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.برنامه دیگه ای واسه این کار هست؟؟میشه لطفا طرز کار pasword safe رو توضیح بدین؟؟؟:tongue:
سلام خسته نباشین.من فعلا به wifi دسترسی ندارم .ا :37:گه میشه لینک دانلود برنامه pyqt4 full install رو که قبل از نصب برنامه ussd-padباید نصبش کنم واسم بزارین تا از pc دانلودش کنم.ممنون میشم
راستی یادم رفت . وقتی یک فایل با بلوتوث ارسال میکنم در صد نمیزنه :41:برنامه خاصی باید نصب کرد تا درصد ارسال شده رو نشون بده؟؟ واسه شما هم هم همینطوره؟
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
موقع نصب برنامه این ارور رو بهم میده unable to install mdictionary.some application packages required f or the installation are missing باید چی کار کنم؟
لطفا قیمت بدین؟ تورو خدا:42:
دوستان اطلاع ندارید که بالاخره N900 با گارانتی رسمی وارد شده یا نه؟
دوست عزیز این اخرین اپدیتهنقل قول:
بلوتوث درصد نداره ولی متونی نوارشو فعال کنی موقع ارسال روی نشان باتری کلیک کن نوار پر شدن بلوتوث رو بهت نشون میده
قیمت روز نوکیا / سونی اریکسوننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=379406&page=22
آقا دوستانی که تا حالا این گوشی رو خریدن کسی مشکلی باهاش نداشته....
مثلا" مثل N97 نیست که هنگ میکنه؟؟
در کل خوبه؟؟
ارزش خرید داره با توجه به قیمتش؟؟
اگه میشه یه توضیح مفصل بدید چطوری می تونم با n900 وصل بشم به اینترنت من adsl هم دارم
می خوام برنامه ها مو آپدیت کنم
سلام من امروز گوشی گرفتم سرچ کردم اینجا رو پیدا کردم ثبت نام کردم الانم که اینجام .
راستش سعی کردم بیشتر صفحه های این بخشو بخونم چند تا سوال داشتم
اول اینکه من بخوام یه فایل صوتی رو بلوتوث کنم چکار باید بکنم دهنم صاف شده پیدا نکردم :((
بعد هیچی روش نصب نمیشه رفتم توی سایت برنامه هاشو دانلود کردم ولی هیچی نصب نمیشه تا میزنم بالا بیاد سه تا گزینه میاد اپدیدت دانلود و انیستال !
تازه فیلم های با فورمت اچ دی هم بالا نمیاد رفتم توی سایت کدها رو گرفتم ولی نمیتونم نصب کنم .
راستی این اپدیت قضیش چیه فقط اینترنتی یا با ای دی اس ال هم میتونم رو به راش کنم اگه میشه لطفا لینک بدید برای دانلود و البته با راهنمایی اینترنت منم ای دی اس اله ! :(( وایلیس نیست .
خواهشا یک بار کامل توضیح بدید .
راستی دوستم میگفت باید کرک بشه اینم درسته ؟ اگه درسته چطور باید کرک کنم ؟کد:http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(6).gif
:exclamatiا
ز دوستان کسی نمیدونه این برنامه واسه چی هستش؟؟ maemo-bluetooth-plugin_0.6.1-1_armel.deb اینو خودم از سایت maemo دانلود کردم وقتی هم که نصبش میکنم هیچ تغیر خاصی تو قسمت بلو توث رخ نمیده. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
مشکل خاصی نداره ... فقط چون سیستم عاملش جدیده طول میشکه تا باهاش عادت کنی !نقل قول:
آقا دوستانی که تا حالا این گوشی رو خریدن کسی مشکلی باهاش نداشته....
مثلا" مثل N97 نیست که هنگ میکنه؟؟
در کل خوبه؟؟
ارزش خرید داره با توجه به قیمتش؟؟
قیمتش مناسبه ... ارزش خرید داره !
اگه میشه یه توضیح مفصل بدید چطوری می تونم با n900 وصل بشم به اینترنت من adsl هم دارم
می خوام برنامه ها مو آپدیت کنم
نینجا جان اگه میشه کمکم کن؟
کسی نیست جواب سوالای منو بده:42:
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
برنامه ا ی میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.یا روشون pasword بزارم. برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.برنامه دیگه ای واسه این کار هست؟؟میشه لطفا طرز کار pasword safe رو توضیح بدین؟
از دوستان کسی نمیدونه این برنامه واسه چی هستش؟؟ maemo-bluetooth-plugin_0.6.1-1_armel.deb اینو خودم از سایت maemo دانلود کردم وقتی هم که نصبش میکنم هیچ تغیر خاصی تو قسمت بلو توث رخ نمیده. اگه کسی میدونه لطفا ر اهنمایی کنه
دوست عزیز برای ارسال بلوتوث نیاز به برنامه petrovich دارینقل قول:
برای نصب این برنامه دو راه دری یک اینکه برنامه رو کامل از سایت که در اخر معرفی میکنم دانلود کنی یا در صفحات قبلی همین تایپیک دانلود کنی بریزی روی گوشی و کد مربوط به نصب برنامه رو در قسمت x-teminal وارد کنی کد هم تو صفحات 40 به بعد این تایپیک همراه با عکس هستش
راه دوم و راحت تر اینکه اول بری برای مودمت وایرلس بخری (کاری که خودم کردم) بعد شروع به اپدیت گوشی کنی در قسمت مخازن کاتولوگاتو اپدیت کن و تو همون قسمت ap maneger در فسمت اپدیت به ترتیب ورژنهای جدید فریمور رو روی گوشیت نصب کن 3 یا چهارتا فریموره وقتی اخریشو نصب کردی همون برنامه petrovich که رو گوشیته با یه کلیک نصب میشه
مشتی ما هنوز برای اجرای mkv مشکل دارم تو میخوای hd نگاه کنی؟ فعلا راحترین نوع پخش در گوشی mpg4 با کیفیت هم هستش
در ضصمآ میتونی از GPRS ایرانسل برای اتصال به اینترنت استفاده کنی و فعلا برنامه PETROVICH و از مخازن دانلود گوشی با خود گوشی دانلود و نصب کنی چون حجمش کمه ولی برای اپدیت گوشی اصلا به صرفه نیست و همینطور سرعتشم زیاد نیست
کرک هم لازم نیست این حرفارو زیاد جدی نگیر
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میری بازار یه 30 تا 40 تومن از جیب مبارک هزینه میکنی روتر وایرلس برای مودمت میخری دقت کن که 4 تا خروجی اینترانت داشته باشه چون بعدها به کارت میادنقل قول:
یه کابل اینترانت وصل میکنی به مودم یه سر دیگه کابل و میزنی به روتر وایرلس یه کابل اینترانت دیگه میزنه به خروجی روتر اون سرشم میزنی پشت کام همون جا که قبلا مودمت رو وصل میکردی بعدشم نصبش میکنی و هر وقت چراغ اینترنت و وایلرس سبز بشه اینترنت وایلرس شما فعاله
سلام متشکرم از همه امیدوارم اینجا کسی باشه که جواب سوالاتمو بده
من میهوام گوشیمو با خوش اپدیت کنم بشه 2010 اما حجم فایل 93 مگابایت گوشی موقع دانلود تا وسطش دانلود میکنه اما خودبه خود وایرلس گوشیم قطع میشه و اپدیت ف
نیمه کاره میشه من چیکار کنم
سلام بچه ها
کسی تا حالا با GPRS گوشیشو آپ دیت کرده ؟؟؟؟
می گم اگه وسطای آپ دیت دی سی شه چی می شه ؟؟؟
سلام دوستان راستش من براي اپديت گوشي به مشكل پر بودن حافظه rootfs برخوردم كسي مي تونه در اين زمينه راهنمائي كنه؟
راستي من به اشتباه catalog هامو پاك كردم اگر ميشه يكي از دوستان زحمت بكشه و از روي گوشيش catalog اوليه رو با مشخصاتش بگذاره ممنون
Arashmartini مرسی عزیز :X
می گو برای ان 900
[HTML]
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4738025&postcount=247
[/HTML]
سلام
برای استفاده از وایرلس مجانی بازم به مودم نیاز هست؟
و اینکه چه تنظیماتی رو باید تو قسمت اینترنت گوشی انجام بدیم؟
و اگه فقط ورژن آخر رو دانلود کنیم چی میشه؟
یه اموزش فوق العاده دیدم تو نت گفتم اینجا هم بگم کسی خواست استفاده کنه:
همون طور که میدونید ایکون ها روی صفحات دسکتاپ N900 یه پس زمینه ای هم دارن که با این اموزش میتونید اون پس زمینه رو محو کنید و دسکتاپ رو فوق العاده کنید :rolleyes:
2 روش برای این کار هست هرکدوم به مزاجتون سازگار هست رو انتخاب کنید:
1- ابتدا برنامه Openssh رو ازکاتالوگ extras دانلود کنید و نصب کنید.بعد برنامه WinSCP که مخصوص ویندوز هست رو از اینترنت دانلود کنید..برنامه فوق مجانی هست
بعد توسط wifi میتونید با کامپیوتر تمام فولدرهای سیستمی N900 رو ببینید و حالا به ادرس زیر بروید:
/usr/share/themes/Actual_Theme/images/ApplicationShortcutAppletPressed.png
فایل پر رنگ شده رو به این نام تغییر بدید:
/usr/share/themes/Actual_Theme/images/ApplicationShortcutApplet.png
و تمام...گوشی رو ریست کنید و حالش رو ببرید
2- برنامه Rootsh رو از کاتالوگ extras روی N900 نصب کنید و
توسط X-terminal در خود گوشی تایپ کنید:
Sudo gainroot
Cd/usr/share/themes/Actual_Theme/images/
Mv ApplicationShortcutAppletPressed.png ApplicationShortcutAppletPressed.png.old
Mv ApplicationShortcutApplet.png ApplicationShortcutApplet.png.old
و بعد گوشی رو ریست کنید و تمام...
تغییرات اینطوری میشه:
قبل:
بعد از انجام این عمل:
اگر وسطهای اپدیت قطع بشه مشکلی نداره...یعنی تا اپدیت به طور کامل دانلود نشه مشکلی پیش نمیاد...ولی وقتی کامل دانلود شد حواستون باشه باتری گوشی تون زیر 70 درصد نباشه چون ممکنه به مشکل بخورید...میتونید همین طوری که داره دانلود میشه همزمان به شارژ بزنید که مشکلی پیش نیاد...نقل قول:
نینجا جان خسته نباشی .من یک برنامه می خوام که بتونم فایل های تو گوشیمو از قبیل صوتی . تصویری. .عکس رو یا مخفی کنم یا بتونم روشون پسورد بزارم. لطفا راهنماییم کن.
دیکشنری انگلیسی به فارسی هم اگه هست لطفا بزار.
با سلام.
یک نکته !
از کجا بفهمم که ورژن گوشیم چنده؟
2-یک سایت خوب برای برنامه های گوشی؟
3-تلفظ صحیح Maemo چیست؟
4-سلامتی....؟!؟
ممنون
AYMA:31:
2- Maemo.orgنقل قول:
2-یک سایت خوب برای برنامه های گوشی؟
3-تلفظ صحیح Maemo چیست؟
3. ماعِمو
این که می گن سیستم عاملش تو حالت افقی کار می کنه یعنی چی؟
سلام دوستان
من به اشتباه catalog اولیه گوشیمو پاک کردم اگر کسی میتونه catalog های اولیه رو با ادرساش قرابده
لطفا جواب می دید
سلام خسته نباشین.من الان برنامه PYQT4 FULL INSTALL رو نصب کردم حالا که می خوام برنامه USSD-PAD رو نصب کنم این ارور رو میده UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing. لطفا راهنمایی کنید جه کار باید کنم؟؟ من خیلی به برنامه ussd -pad نیاز دارم واسه شارز ایرانسل. ترو خدا زودتر کمکم کنید.
نینجا جان خسته نباشی .من یک برنامه می خوام که بتونم فایل های تو گوشیمو از قبیل صوتی . تصویری. .عکس رو یا مخفی کنم یا بتونم روشون پسورد بزارم. لطفا راهنماییم کن.
دیکشنری انگلیسی به فارسی هم اگه هست لطفا بزار.
سلام بابا یکی جواب بده ترو خدا این برای سومین باره الان دو دفعه دارم کل این صفحهات این تایپینگو میخونم امشبم تا 55 اومدم دیگه خسته شدم ول کردم :((
بابا من اینترنت ای دی اس ال دارم ولی وایالس نیست معمولی من بخوام اپدیت گوشی رو دانلود کنم چیکار باید بکنم اخه هر برنامه ای رو بخوام وصل کنم ارور میده همون پیغام اپدیت میده اقا ترو خدا میخوای جواب بدی باز نگو برو صفحه فلان :| بابا بروتولثش هنوز راه نیوفتاده یک ماه خریدم :(( فایل صوتی رو نمیتونم بلوتوث کنم .
راستی سوال اخر این پلیرش چند تا کدک داره یعنی اون کدها رو بدی فایل های دت با ام کا وی رو میخونه ؟ یا باید از کا ام استفاده کرد ؟
RAY-MILAD-007
ninja3000sh
amin n & i series
mehdi_brg
ali racer
از اکتیواینا یکتون جواب بده ترو خدا تا عمر دارم دعاتون میکنم :31:
برای داشتن اینترنت روی گوشی یا باید مودم ADSL وایرلس دار بخرید...80-90 تومنه..
یا یه دونه از این کارت شبکه های وایرلس که میخوره به USB بخرید که حدود 20-30 تومن هست...بعد راحت میتونید همه کاری بکنید..
در مورد دیدن MKV هم اینجا من نوشتم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4716858&postcount=703
میخواستم بدونم کیفیت هندزفری گوشی در مقایسه با n97 و n86 چطوره؟