این ادرس اپلودت کلا مشکل داره پیدا نمی کنهنقل قول:
یه بار دیگه اپ کن !
Printable View
این ادرس اپلودت کلا مشکل داره پیدا نمی کنهنقل قول:
یه بار دیگه اپ کن !
نقل قول:
کد:http://www.dverleech.com/dssave1.rar
مرسی
سلام. میخواستم بدونم اون غولش که پرندست. چطور باید کشتش. تا اونجا که میوفته زمین پیش میرم ولی دیگه نمیتونم بهش ضربه بزنم. لطفا کمک کنید
بیا دوست عزیزنقل قول:
[PHP]http://up.--------.com/Files0/809de34c0f13490f9588.rar
[/PHP]
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
عکس بگذارید ...نقل قول:
نقل قول:
اقا شرمنده - شما که اومدی یکم رفتی - یک 10 دقیقه از اینجار رو جلو ببر بعد سیو بزار
من اجرا کردم بازم همون شد
ببین از anfileld بره بیرون کلا
گند بزننن بهش
شرمنده
از دوستان کسی میتونه داستان کامل این بازی رو برامون بگه؟
وقت بخیر
همون اول بازی که به یه غول می خوریم که تو مواد مذابه و ماشینا رو بطرفمون پرت میکنه اونو چجوری باید بکشیم؟
شما هم باید بهش ماشین پرتاب کنید وقتی سر مبارک رو اورد پایین با شمشیر تکه تکه اش می کنینقل قول:
با E بر می داری بعد Q هدف بعد دکمه وسط موس :46:
بچه ها میشه یکی کمکم کنه و برام ردش کنه ؟ :41:نقل قول:
[PHP]http://up.--------.com/Files0/4b0138a01ddd4eb48ec6.rarنقل قول:
[/PHP]
من فکر کنم مشکل از گرافیکتون باشه یا اینکه رفتی تنظیمات بازی رو دستکاری کردی همه رو به حالت اول برگردون شاید درسته بشه !!!
نقل قول:
الان درسته عزیز
خوب میشه بگی حالا باید کجا برم ؟
اخه من الان نگاه کردم هیچ جا - علامتی نداره واسه رفتن
میشه روی نقشه نشونم بدی کجا باید برم ؟
مرسی و شرمنده
شما اول همونجای که هستی باید بری اون طرف اب نقشه رو برداری و بعد بری طرف ریل قطارنقل قول:
واگن رو اول با اهرم و بعد با مشتت ببری اخر و از روش بری بالا ....
سلام.
دوستان من یه جای بازی گیر کردم یه جایی هست که به یه دوستش میرسه اززمین میاد بیرون اونجا اصلاًنمیدونم باید چیکارش کرد.....
ازاین چیزمیزای قدرتی میفروشه....
خواهشاًکمک کنید....اصلاًمیرسه اونجا نمیدونم چیکارباید بکنمش....
من واقعا از اين بازي خوشم اومده و به كساني هم كه اين بازي رو نگرفتند پيشنهاد مي كنم كه اون رو بگيرند.
اگه منظورت Vol grim هستش و برای بار اول میبینیش اون فروشنده توی بازیه که بعضی جاهای مخصوص خودش از توی زمین میاد بیرون و بهت چیز میز میفروشه . اگه دفعه اوله که میبینیش بایستی واسش Blue Soul جمع کنی . یعنی دشمن بکش یا صندوق ابی باز کن تا 500 تا بشه و بعدش بهش بده .نقل قول:
من فهمیدم کجا گیر کردی پشت سر اون وولگریم یه در هست باید بری جلوی در و شیپور بزنی اگه شیپور رو تجهیز نکردی برو به قسمت آیتم هات و تجهیزش کن با LT شیپور میزنه دو بار بزنی در باز میشهنقل قول:
وقت بخیر قسمتی که یه غول هست قفسی دستشه میزنه زمین از توش (نمیدونم اسمشون چیه حالا میگیم دشمن) میرزینه بیرون چطوری باید کشتش امیدوارم فهمیده باشید کجا رو میگم
دقیقا نمیدونم منظور شما کجاست ولی اگه اونجایی هستی که غوله دو تا قفس تو دستشه باید با اون بومرنگه اون سه فسمتی که ورم کرده رو باید با شیفت علامت گذاری کنی و چند بار اینکارو انجام بدی که بمیره و بعدش وقتی عصبانی شد ازش دور شو (اون سه قسمتمقلبشه که از یک سمت ورم کرده):20:نقل قول:
نقل قول:
وقت بخیر قسمتی که یه غول هست قفسی دستشه میزنه زمین از توش (نمیدونم اسمشون چیه حالا میگیم دشمن) میرزینه بیرون چطوری باید کشتش امیدوارم فهمیده باشید کجا رو میگم
در ادامه راهنمایی دوستمون...شما وقتی دیدی افتاد رو زمین چند ثانیه باید سریع بری طرفش و با شمشیرت بهش ضربه بزنی..(2 یا 3 بار انجام این کار الزامی هست)نقل قول:
دقیقا نمیدونم منظور شما کجاست ولی اگه اونجایی هستی که غوله دو تا قفس تو دستشه باید با اون بومرنگه اون سه فسمتی که ورم کرده رو باید با شیفت علامت گذاری کنی و چند بار اینکارو انجام بدی که بمیره و بعدش وقتی عصبانی شد ازش دور شو (اون سه قسمتمقلبشه که از یک سمت ورم کرده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
عجب بازی هست سیستم من نکشید من یه5870*2دارم4گیگ حافظه یه قسمتش نکشید پرید بیرون:دئ
آقااون قسمتی که باید قلب عنکبوترو دربیریمو کلاًمن تعطیلم نمیدونم باید چیکارش کرد....
ازاول تاآخرش.....
اون قسمت هم اصلاًیادم نبود باید یارو روباشیپوربیدار کنم ممنون آرمین جان.:10:
باید با زدن دکمه ALT با اسب Dash رو انجام بدید...و در ادامه هم با اسلحه به مار شلیک کنید...
اونو کشف کردم عنکبوترو دیگه عمراً10ساعتم میزنمش نمیدونم چطوریه ماررو هی میرفتم توکلش...:دئنقل قول:
باید با زدن دکمه ALT با اسب Dash رو انجام بدید...و در ادامه هم با اسلحه به مار شلیک کنید...
بعد فهمیدم بایدfروبزنی روش مراک بشه بعدسواراسب شی دکمهs.a روباهم بگیری هی توبچرخی ماره بادهن واز بچرخه هی باتفنگ بزنیش هیچی بابا پیچیده شد:دئ
ولی کلاf خیلی کاربرد خوبی داره..
ولی عنکبوترو اصلاًنفهمیدم میزنمش بیش ازحد ولی هیچی نمیشه انارنه انگار.....
یه عنکبوت گنده هست که صبر ایوب میخاد تا اونو بکشی...هی بزنش بالاخره میمیره...
عنکبوته رو باید اینطوری بزنی :نقل قول:
همیشه روت بهش باشه . وقتی واسه تقریبا 10 ثانیه یه جا وایستاده و غیب نمیشه برو سمتش و با شلاقت بگیرش تا کشیده بشی به طرف سرش و تا رسیدی به سرش بزنش .
وقتی یه کم زدی دور شو که باید تند تند جاخالی بدی . وقتی دوباره یه جا وایستاد دوباره همین کارا را بکن .
وقتی رفت روی سقف یه چراغهایی از توی سقف میاد بیرون . با شلاقت ازشون بگیر تا بری بالا . بعد به سمت عنکبوته شلاقت رو بزن تا کشیده بشی طرفش (البته شاید باید پرش بزنی طرفش)
بعدش دیگه فکر کنم تمومه . من تا شیوه کشتنش رو یاد گرفتم سریع کشته شد .
ممنون که سریع جواب دادین مشکل این نیست مشکلم اینه که هرچی میزنمش بازم همین رواله اصلاًروسقف نمیره نکنه واسه اینکه دام هارد بازی میکنم.....نقل قول:
وقتی رفت روی سقف یه چراغهایی از توی سقف میاد بیرون .
یعنی بکوب باید این کارو بکنم تابره بالای سقف؟
دمارازروزگارwar درمیاد که....:دئ
باشه ممنون خیلی خیلی ممنون که راهنمایی کردی به امیدخدا میرم....:10:
بزرگترین ایراد بازی به نظرم نذاشتن Life Bar دشمنان هست. لااقل می تونست لایف بار Boss ها رو بذاره اینطوری آدم می فهمید که داره توی فایت درست عمل می کنه یا خیر
آره درسته..
ولی مثل Devil May Cry باید LifeBarش چندلایه باشه...
دقیقآ این اشتباه رو منم اول می کردم ولی نکته جالبش اینجاست که من همون کرم اولی رو همینجوری کشتم!!!: دینقل قول:
اونو کشف کردم عنکبوترو دیگه عمراً10ساعتم میزنمش نمیدونم چطوریه ماررو هی میرفتم توکلش...:دئ
با اسب شلیک می کردم بهش نه با تفنگ!!!: دی
البته من روی Medium میرم ولی با این حال دفعه اول چون از شلاق استفاده نکردم یعنی به سرش ضربه نزدم هر چی میزدمش نه میرفت رو سقف و نه خونش کم میشد . دفعه دوم دوبار که زدم تو سرش رفت رو سقف و کشتمشنقل قول:
چرا میره فقط یه خورده علافی داره:31:...ضد حال ترین باس این بازی به نظر من همین بود!نقل قول:
در مورد این سوال هم باید بگم این بازی بیشتر خوره_ی CPU هست تا گرافیک اکثر افت فریمهاش هم به خاطر همینه!نقل قول:
عجب بازی هست سیستم من نکشید من یه5870*2دارم4گیگ حافظه یه قسمتش نکشید پرید بیرون:دئ
سلام
من يه جاي بازي يه غولي رو مي كشم بعد پشتش يه ساعته بزرگه اونو ميشكنم ميندازم رو سرش تموم ميشه يارو ميتركه.بعد يه راهرو جلومه از توش رد ميشم ميرم تهش يه در رو باز ميكنم چند طبقه ميرم بالا بعدش يه در ديگر رو باز ميكنم همين كه درش باز ميشه چند تا نميدونم ملخن ،مگسن چين:31: حالا هر چيند:31: كه سبز رنگن جلوم از توي سه تا لوله در ميان بعد نميدونم ديگه بايد چكار كنم :19::37: كه روي يه بلندي هستم اگه 2 متر برم جلو ميفتم تو اب كه وسطش يه سكو مانند هست كه ميتوني روي اب وايسي (خودمونيما چقدر بد توضيح ميدم:27:)
كه اگه بري زير اب چند تا ماهي بيريخت هستن:21: الان اينجا گير كردم نميدونم بايد چكار كنم.:41:
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشيد كجاي بازيو ميگم
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم :31:بنياد امور حمايت از گيم هاي خاص:31:
اول یک سوال :نقل قول:
جون من خودت فهمیدی چی گفتی...!؟:31:
ثانیآ اگر یک تصویر از محیطی که هستی بزاری بهتر میشه کمک کرد...
درود به دوستان
این وار زیر آب نمیره! هر چی دکمه زیر آبی رو میزنم فایده ای نداره! انگار یه سطح نامرئی مانعش میشه!
نه:31:نقل قول:
ولي ديگه انصافا" اونقدر ها هم بد توضيح ندادم .نميدونم شايد افتضاح بوده اما بد نبود:31:
من توي 360 بازي ميكنم، راستيتش خيلي هم عكس برداريم خوب نيست اگه عكس بندازم ديگه كل بچه هاي فروم هنگ ميكنن:18: چون اونوقت يه مرحله جديد اختراع ميشه :31: در كل متاسفانه امكان عكس برداري وجود نداره:37: شرمنده!
احسان از یک راه زیر آبی باید بری به یه قسمت خشکی از اون صخره های بزرگی که به شکل در هست رو پیدا می کنی باید شیپور بزنی بعد شیپور زدن به جای باز شدن غول سنگی بیدار میشه که به شکل دروازه بود و ازت می خواد به قسمت هایی بری که چالش های نفرین شدهداره و باید چالش ها رو انجام بدی تا اجازه رد شدن داشته باشی... بازم می گم راه زیر آبی هست... نقشه زیر آبی رو هم که داری راحت می تونی راه رو پیدا کنی
یکی نیست به ما بگه تو که گیمر نیستی چرا بازی میکنی
دوستان من دوباره گیر کردم من بعد اون غول که دو قفس دستشه که میکشیش بعد میری طبقه پایین که باید دو تا مانع رو منفجر کنی اولی رو منفجر میکنم ولی دومی نمی تونم هر کاری میکنم منفجر نمیشه؟
کسانیکه تو بازی گیر کردن،این راهنمای کل مراحل همراه با عکسه.امیدوارم بدردتون بخوره
کد:http://guides.ign.com/guides/818226/page_2.html
دستت واقعا" درد نكنه:11:نقل قول:
من همون هفته كه اين بازي اومد گرفتمش به اينجاش كه رسيدم و گير كردم ديگه انداختم اونور الان راهنماييت باعث شد دوباره بازيو ادامه بدم .ديگه داشت اعصابمو خورد ميكرد:21:
والا تا جایی که من یادم میاد میرفت زیر آب..فقط باید با استفاده از کنترل موس اینکارو می کردی...اتفاقآ بعضی مراحل بازی نیاز مبرم به این کار هست پس اگر واسه شما نمیره مشکل از کرک هست..نقل قول:
گفتی زیر ابی و مشکل کرک یاد یه چیزی افتادمنقل قول:
چند روز پیش اونجا که واگن قطار رو باید جابه جا میکردی یه حوضچه بود که اولش تا نصفه پر بود و بعدش اب میریخت توش و پر میشد .
جالب اینجاست یه باگ باحالی داشت که من اومدم بعد از پر شدنش پریدم توش . جالبه که وقتی خواستم برم زیر اب افتاد پایین توی نصفه حوضچه .
یعنی اب دولایه شده بود . وسط اب بودم ولی در واقع تا نصفه توی اب بودم . هر کار کردم دیگه رد نشد .