بازي MassEfect چند روزه كه براي PC عرضه شده.:27:نقل قول:
Printable View
بازي MassEfect چند روزه كه براي PC عرضه شده.:27:نقل قول:
من يه خبري شنيدم شايد بقيه هم بخوان بدونن سري شاهزاده ي ايراني تموم شده يا بازم هست ميگن شماره 4 قرار عرضه بشه
اگه هست تاريخ عرضشو لطف كنين بد جور مشتاقم
ممنون
نه تموم نشده و شرکت یوبی سافت هم داره روی نسخه 4 این بازی کار میکنه که با نسخه های قبل تفاوت زیادی داره اگه اطلاعات کامل رو در موردی نسخه جدید میخوای یه سر به این تاپیک بزن .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225696
واقعا ممنون لطف كردي عزيز اميدوارم هرچي زودتر بياد حال كنيم اين امضات چي براي پي سي زدن يا نه هنوز
من بازيشو ديدم واقعا محشره از 3 هم بهتره
تاریخ عرضه ی hl- epside3 رو میخواستم
تاریخ دقیق انتشار بازی Half-Life 2: Episode Three هنوز مشخص نیست.نقل قول:
قابل شما رو نداشت.نقل قول:
در مورد سوالت هم باید بگم این بازی تا چند هفته دیگه برای پی سی هم منتشر میشه.
3-4 سال که چیزی نیست تو نگاه کن StarCraft 2 بعد 10 سال داره میاد:26::33::26:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
:10::11:
ببخشید می شه بگید حداقل تا چند ماه دیگه تکمیله یا ساله؟:20:
چقدر خوبه که بالخره یکیم جواب مارو داد حالا معلوم نیست کی بیاد؟نقل قول:
راستش معلوم نیست ولی نظر خودم اینه که زیاد به عرضه بازی وقتی نمونده چون از سال 2003 تا الان دارن بازی رو میسازن ....نقل قول:
StarCraft تقریبا مراحل پایانی ساختش رو پشت سر میزاره شایعاتی در مورد دسامبر هست ولی دیگه حداکثر تو کوارتر اول سال 2009 عرضه میشه . من هم بشدت منتظر این بازی هستم تو همین کنفرانس Blizzard که این روزها در پاریس در حال اجراست برای اولین بار برای بازی StarCraftII برای عموم گذاشتن که IGN هم بازی رو تست کرد و مقاله کوتاهی در موردش نوشته که خیلی از بازی تعریف کرده .نقل قول:
dar mored god of war3 kasi khabar nadareh ?
ye soal dige gta iv baraye pc key miad?
dar zemn felan farsi nemitoonam benevisam bebakhshid
بازی diablo 3 در تاریخ 12/31/08 یعنی آخرین روز سال 2008 عرضه خواهد شد:42::33::14:
سلام.نقل قول:
فعلا خبر خاصی نشده. توی E3ـه که حضورش اعلام نشده، اما باید ببینیم که چی پیش میاد. اما مکان حضورش تو.ی TGC کم نیست. در هر صورت ساختش با توجه به کاور آرتی که همراه GOW:CoO هست کاملا تایید شده ست.
خیر هیچ چیزی رسمی تایید نشده و هرکی میگه فرضیه ست.
این بلیزارد ترکونده دمش گرم
تاریخ عرضه satrcraft 2
12/03/08
تاریخ عرضه World of Warcraft: Wrath of the Lich King
11/03/08
Spore
09/07/08
Sid Meier's Civilization IV: Colonization
09/16/08
سلام به همگي
Devil May cry 4 نيومد
برا Pc
سلام دوستان:11:
می خواستم خبری از بازی mafia 2 بگیرم که تو بازار ایران برای PC کی میاد و توضیح مختصری هم در موردش بدهید. :10:
لطفا زودتر:19:
با تشکر:40:
سلامنقل قول:
سلام به همگي
Devil May cry 4 نيومد
برا Pc
بالاخره شركت Capcom امروز تاريخ انتشار نهايي و سيستم مورد نياز بازي بزرگ Devil May Cry 4 را منتشر كرد كه در زير ميبينيد :
تاريخ انتشار نهايي : 24/07/2008 ( بيست و چهارم جولاي )
سيستم مورد نياز بازي :
Minimum:
CPU: Intel Pentium 4 3GHz
RAM: 512MB (Windows XP), 1GB (Windows Vista)
VGA: GeForce 6600 with 256MB of VRAM (SM3 Required)
HDD: 8GB Free
MONITOR: Resolution at least 640x480
Recommended:
CPU: Intel Core 2 Duo
RAM: 1GB (Windows XP), (2GB pre Windows Vista)
VGA: GeForce 8600 with 512MB of VRAM
HDD: 8GB Free
MONITOR: Resolution 1280x720
موفق باشيد ...
بابا کسی نیست جواب ما رو بده mafia 2 تو بازار ایران کی میاد
خیلی مشتاقم چون بازی واقعا زیبایی است
فکر کنم داری اشتباه میکنی .نقل قول:
اگه از gamespot دیدی که او تاریخ سال بعد رو واسه آخر امسال میزنه .
این بازی 2009 میاد .
به..به..به..چه سعادتی!!! همزمان با روز تولد من.میتونه یه کادوی خوب باشه:31:. میگم تا پایان مرداد چه بازی هایی قراره عرضه بشن؟ (منظورم بازی های با پدر ومادر و بزرگ هست)نقل قول:
این جریان دیابلو رو فعلا بیخیال شید من که الان یه هفته است همین تاریخ رو توی گیم اسپات میبینم ولی حالا فعلا بیخیالش تا خبر رسمی
خیلی نامردید :19:
بابا ما که چیز زیادی نخواستیم فقط می خواستیم بدون mafia 2 کی می یاد
نامردا جواب بدین دیگه :4:
خوب معلوم نیست هنوز
مافيا 2 تاريخش Tba خورده ولي تو 2009 مياد .
چه عجب جواب دادید :18:
دستتون درد نکنه :43:
منتظر می مونم:3:
با سلام پدر خوانده دیگه تموم شد
آیا نسخه دومش میاد
اگر تو راهه لطفا تاریخ ارضشو بگید
آقا شنیدم gta 6 اومده تو اینترنت زده بود برای دانلود
تعجب کردم
می خواستم بدونم حقیقت داره یا نه
سلام آقا یه خبر در مورد spilinter cell بزارید
فکر کنم املاش غلط است :18::18:
1- گادفادر 2 فعلا تا حدودی انونس شده اما هنوز تاریخ عرضه ش معلوم نیست. توی E3ـیه امسال هست و احتمالا همونجا معلوم میشه کی میاد.
2- Gta6 نداریم ما اصلا Gta Iv یا Gta 4 دو ماه و نیمه که عرضه شده فقط برای Ps3 و X360.
3- اسپلینترسل کانویکیشن قرار بود اواخر امسال بیاد، اما بازی قراره یک بازسازی کامل شه از همه لحاظ برای همین تا خیلی وقت دیگه تاخیر خورده.
دستت در نکنه
نا امید شدیم چقدر طول می کشه !!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر جدید از Midnight Club: Los Angeles
سبک این بازی مسابقات خیابانی است و علاوه بر ماشین شاهد موتور سیکلت هم خواهیم بود.
سازنده این بازیRockstar San Diego است و Sep 9, 2008 برای PS3 و Xbox360 منتشر میشه!
دوست عزيز من كامل ترش ميكنمنقل قول:
اولين اطلاعات رسمي از بازی Mafia 2
اين اطلاعات توسط سايت tiscali كه يك سايت چكي هست فاش شده .
- 2 شخصيت اصلي در بازي وجود داره به نام هاي Vito and Joe . شما در بازي فقط قابليت بازي با شخصيت Vito رو داريد . اما شخصيت Joe نقش بسيار مهمي رو در داستان بازي داره
- داستان شماره 2 بازي هيچ ارتباطي با قسمت اول اين بازي نداره
- خرابي و damage ماشين ها فوق العاده و داراي جزيات فراوان هست . به گفته يك روزنامه نگار خرابي هاي بازي از Burnout Paradise هم بهتر است . خرد شدن شيشه . اسيب ديدن بدنه و حتي منفجر شدن مخزن سوخت .............
- در زماني كه شما به پمپ بنزين ميرويد تنها فردي نيستيتد كه در حال سوخت گيري هست و بايد منتظر بمانيد همچنين شما قابليت بردن ماشنتان رو به car wash رو داريد
- پول نقش بسيار مهمي رو در بازي ايفا ميكنه وشما ميتونيد به خريد لباس برويد { با اين كار متونيد از دست تعقيب كنند گانتان خلاص شويد } . همچنين شما ميتونيد به رستوران برويد و غذا بخوريد و با اين كار نيرومند شويد { مثل GTA SAN ANDREAS }
- طراحي و رنگ بندي بازي شما بسيار به ياد Bio Shock مياورد
- سيستم cover بازي كاملا شبيه Gears Of War هست .
- بازي قبل از پايان جنگ جهاني 2 شروع ميشود زماني كه Vito به تازگي از جنگ برگشته است .
- بازي در Empire City اتفاق ميافتد و اندازه كاملا دو برابر شهر بهشت گمشده قسمت اول ميباشد . و البته اين شهر بسيار شبيه San Francisco ساخته شده است .
- LP بازي براي PS3 و X360 هست و نسخه PC ممكنه چند هفته يا ماه بعد عرضه شود البته ممكنه اين امر تغيير پيدا كنه
- تاريخ عرضه بازي هنوز مشخص نيست اما روزنامه نگاران انتظار دارند بازي در اواخر بهار و يا تابستان 2009 عرضه شود .
:46::46::46::11:
باتشكر
بازی XIII Century کی میاد
آقایون.....اینکه میگن MGS4 برای pc میاد شایعه ست..؟؟؟
خوب مثل این که واقعا قراره آخر سال 2008 دیابلو 3 عرضه بشه گروه سازنده 4 ساله که دارن روی بازی کار میکنن و الان بیشتر گیم پلی بازی تموم شده :8:
آقا می گم far cry 2اومده؟
اگه نیومده تاریخ عرضه اون کی هست؟
آقا این devil may cry واسه کامپیوتر بلاخره کی میاد ؟
Far Cry 2 - در صورت عدم تاخیر, اکتبر 2008 یعنی اواخر مهر الی اوایل آبان منتشر خواهد شد. روز دقیق انتشار مشخص نیست.نقل قول:
Devil May Cry 4 - در 8 ژولای 2008 یعنی 18 تیر این بازی برای PC منتشر شد.نقل قول:
طبق گفته Game Spot :
Diablo III :12/31/2009
Starcraft II :12/03/2008
Call of duty :world at war :12/31/2008
نه مثل اینکه این گیم اسپات مارو سرکار گذاشته الان زده TBA !!!!!نقل قول:
طبق گفته Game Spot :
Diablo III :12/31/2009
Starcraft II :12/03/2008
منظورتونو متوجه نشدم !نقل قول:
نه مثل اینکه این گیم اسپات مارو سرکار گذاشته الان زده Tba !!!!!
البته من از خود سایت نمی بینم . من عضو هستم و اخبار برام ایمیل می شه .... آخرین ایمیل که امروز اومد این اطلاعات توش بود....