پست بالا تایید میشه جز سوال پ که پاسخ اون هست:گزینه 3:31:
Printable View
پست بالا تایید میشه جز سوال پ که پاسخ اون هست:گزینه 3:31:
الف)فعلا 3نقل قول:
الف) چگونه تست مي زنيد؟
1. با تعيين زمان تست ميزنم.
2. با تعيين درصد تست ميزنم.
3. درصد و زمان براي من مهم نيست و مهم يادگيريه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. (1) و (2)
ب) با توجه به اينكه در دروس اختصاصي تست هاي دانشگاه آزاد دشوارتر از سراسري است ...
1. فقط تستاي سراسري رو ميزنم.
2. اول سراسري رو ميزنم و اگه وقت بود آزاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. كي گفته آزاد سخته ؟
4. هيچكدام!
پ) تست ها رو در كجا ميزنيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. در پاسخنامه
2. در خود كتاب تست
3. چركنويس
4. مهم نيست...
ب)3
پ)3
بله که میشه!نقل قول:
یعنی به نظر شما ممکنه کسی که میانگینه رتبش 15 هزار توی آزمایشی ها بوده توی کنکور زیر 1000 بشه یا بالعکس ؟؟؟؟
کلا به این چیزا اکتفا نکنین
یکی از دوستای خودم که توی سنجش میانگین رتبه ش حدودا 15 هزار بود
ولی تو کنکور رتبه ش 3 هزار شد...
الف : در حال حاضر فقط گزینه 3 درست به نظر میاد!نقل قول:
الف) چگونه تست مي زنيد؟
1. با تعيين زمان تست ميزنم.
2. با تعيين درصد تست ميزنم.
3. درصد و زمان براي من مهم نيست و مهم يادگيريه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. (1) و (2)
ب) با توجه به اينكه در دروس اختصاصي تست هاي دانشگاه آزاد دشوارتر از سراسري است ...
1. فقط تستاي سراسري رو ميزنم.
2. اول سراسري رو ميزنم و اگه وقت بود آزاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. كي گفته آزاد سخته ؟
4. هيچكدام!
پ) تست ها رو در كجا ميزنيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. در پاسخنامه
2. در خود كتاب تست
3. چركنويس
4. مهم نيست...
ب:2 -ولی یه نکته در آزاد فقط ریاضیه که سخته ! اینو دیگه همه میدونن!
پ:3!
این سوال رو از پست های قبلی پیدا کردم که بدون جواب مونده بود :20:نقل قول:
جواب : ساعت 18:30 هر روز حتی روزای تعطیل از شبکه ی اموزش که البته برنامه ی روزهای شنبه و چهارشنبه خیلی مفیده :46:
الف : 3نقل قول:
ب : 2
پ : یا دو یا 3 ! اما عموما 2 :31:
يادمه استاد شيميمون هميشه ميگفت:
بايد روي مطالب مهم _ همانند فرمول آب (كه همه ما بلديم H2O !چرا؟) _ اونقدر مسلط شين كه اونها مانند همين فرمول به سرعت در ذهنتون تجسم پيدا كنن!:18:
و اين امر امكان پذير نيست جز با ...
اگه گفتين؟ :5:
توکل به خدا:31:نقل قول:
مزاج کردم،میسر نیست جز با تمرین و تکرار و به عبارتی خر زدن!
البته باید خرخون موفقی باشی:31:
درست گفتم؟
الف: 3 (فعلا)نقل قول:
ب: 2
پ: 2 یا 3
الف)مرحله ای تست می زنم؛نقل قول:
مرحله ی اول:3
مرحله ی دوم:2
مرحله ی سوم:1
مرحله ی چهارم:4
ب)1(البته به همراه تست تالیفی)
ج) آزمون کلی از همه ی درسا:1
تستای معمولی که برای تک تک درسا می زنم:3
جوابهاي جالبي بودن من هم با همين شيوه براي سوال (الف) موافقم...:46:نقل قول:
مرسی از جواب من خودمم یادم رفته بود که این سوالو پرسیدم.. : دینقل قول:
این سوال رو از پست های قبلی پیدا کردم که بدون جواب مونده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب : ساعت 18:30 هر روز حتی روزای تعطیل از شبکه ی اموزش که البته برنامه ی روزهای شنبه و چهارشنبه خیلی مفیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاممن امسال كنكور دادم ولي فكر نكنم رتبه ي خوبي بگيرم0(اختصاصي خيلي خوب زدم ولي به همون اندازه ديني فارسي و زبان خراب كردم0)به نظر شما تا بستونا چيكار كنم؟يكي از دوستام ميگفت بايد روزي يك ساعت تو تابستون درس بخونيم كه اول مهر واسمون سخت نباشه0اين نظر درستيه؟ممنون اگه جواب بديد0
از راهنماییتون واقعا ممنونم ! :41:نقل قول:
من تازه با اينجا آشنا شدم.و خيلي احتياج داشتم به همچين جايي كه همه بچه كنكوريا جمع شن و به فكر حل مشكلاي همديگه باشن. من امسال اولين كنكورم رو دادم.متاسفانه رتبه ام طرفاي 15هزار ميشه كه اصلا راضي نيستم. با اينكه حتي از تابستون پارسال شروع كردم به خوندن.و گاه گاهي از خوندن خسته ميشدم و ميزاشتم كنار چون انگيزه نداشتم ديگه. چون كسي همراهم نبود و تو يه شرايط روحي خيلي بد قرار گرفتم. تنها خرداد ماه با جديت تمام خوندم.
اين نتيجه رو گرفتم كه نبايد تو تابستون سال سومي ها به خودشون عذاب بدن.با روزي دو ساعت تو تابستون ميشه اخر سال ساعات مطالعه رو به حتي 14 ساعت رسوند.
اول از همه چي هدفامونو رو يه كاغذ بنويسيم .يه نگاهي به آينده داشته باشيم و ببينيم ايا واقعا كنكور تنها راه موفقيت ما تو زندگيه يا نه.الان برا من تنها راه موفقيت كنكوره به خاطر همين مي مونم برا 89 ولي نه با تكرار تجربه هاي قبلي كه باعث شكستم شدن. هدف تنها چيزيه كه ميتونه واسه يه كنكوري ايجاد انگيزه كنه.وقتي حس درس خوندن نيس حتما قبلش ياد آور بشين برا چي ميخواين بخونين و هدفتون چيه.
من تصميم دارم از شهريور شروع كنم بخونم و قبل عيد تموم كنم. و يه برنامه نه چندان فشرده و كم حجم هم واسه خودم ريختم.يه چيزي كه پارسال باعث شكستم شد بلندپروازيام بود.فكر ميكردم ميتونم اولين هفته 30 ساعت بخونم. ولي هرگز همچين توقعي رو از خودم امسال نخواهم داشت.
به كنكوريا بايد بگم حتما حتما حتما هر هفته يه وقتي رو اختصاص بدن به جبران عقب مونده هاشون.مطمئنا اكثرا از برنامه شون عقب ميمونن .من پارسال به خاطر اين عقب موندن خيلي وقتامو از دست دادم.فكر كردم كنكور از دستم رفت.ولي با اين روش حتما ميتونيم با برنامه پيش بريم.
اگه مشاوري ندارين توصيه ميكنم برنامه ي "فرصت برابر " شبكه اموزش كه هر روز ساعت 18:30 نشون ميده رو دنبال كنين و بخشايي كه اقاي نيك خو مشاور هستن رو از دست نديد.اميد ميده بهتون حتما.همچنين برنامه گزينه دو كه اينروزا ساعت يه ربع مونده به دو پخش ميشه .
راستي يه چيز ديگه اي كه روحيه منو ضعيف كرد آزموناي قلم چي بود.از نظر من بهتره داوطلبايي كه خيلي زرنگ و بااراده ان تو اين آزمونا شركت كنن. من خودم برنامه ي راهبردي قلم چي رو به همه حتي ضعيفا توصيه ميكنم.
اومدم از شكستام بگم و برا خودمم مرور شه تا تكرارشون نكنم.
تا بعد
بچه ها شنیدم این شبکه اموزش دروس کنکور رو توضیح میده این برنامه هاش کی هست؟
آخه یکی می خواد موتور خود ماها رو روشن کنه چه طوری کمکت کنیم :46:نقل قول:
ولی خارج از شوخی برو به تاپیک "بیا تو انرژی مثبت بگیر" توی همین انجمن خیلی خوبه...
سعی کن ساعات مطالعتو به تدریج بیشتر کنی...من هر سه روز یه بار نیم ساعت اضافه می کنم بهش...در ضمن یه کاری هم من می کنم که ممکنه به درد تو هم بخوره(اگه تو این طوری نیستی خواهشا به من نخند:31:) : من وقتی کتاب نو می خرم اصلا احساس می کنم اساسا شارژ شدم و حس درس خوندنم اومده برای همینم کتابامو دونه دونه می خرم تا هر بار این کار منو شارژ کنه اگه قراره این هفته دو تا کتاب بگیرم کیشو که ضروری تره الان می گیرم و دیگری رو هفته ی بعد می خرم تا بازم اون حس حرکت برام تکرار بشه:20:
منم همین حسی که میگی داشتم و هنوزم دارمنقل قول:
منم همین طوریم کتاب نو که میخرم همش دوس دارم تا آخر بخونمشنقل قول:
آخه یکی می خواد موتور خود ماها رو روشن کنه چه طوری کمکت کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خارج از شوخی برو به تاپیک "بیا تو انرژی مثبت بگیر" توی همین انجمن خیلی خوبه...
سعی کن ساعات مطالعتو به تدریج بیشتر کنی...من هر سه روز یه بار نیم ساعت اضافه می کنم بهش...در ضمن یه کاری هم من می کنم که ممکنه به درد تو هم بخوره(اگه تو این طوری نیستی خواهشا به من نخند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : من وقتی کتاب نو می خرم اصلا احساس می کنم اساسا شارژ شدم و حس درس خوندنم اومده برای همینم کتابامو دونه دونه می خرم تا هر بار این کار منو شارژ کنه اگه قراره این هفته دو تا کتاب بگیرم کیشو که ضروری تره الان می گیرم و دیگری رو هفته ی بعد می خرم تا بازم اون حس حرکت برام تکرار بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم همین طوریم کتاب نو که میخرم همش دوس دارم تا آخر بخونمش
یه عزیزی (کنکوری بود :31:)همش بهم میگه کتاب جدید .... نشین همش نخون .... بعدا که خسته ای .... اون چیزایه باحالش برات تکراری و بی نمک :31: میشه !!!! 70٪ تاااییید میشه :دی
:46::46::46:
این میدونی نتیجه ی چیه ؟ از بس که کتاب های قبلی رو خوردی نه ببخشید خوندی :27:دیگه چهره اش حالت رو بهم میزنه !نقل قول:
من وقتی نگاه کتاب های سال سوم میکنم یاد امتحان نهایی و اون استرس ها و سختیهاش می افتم :31: برای همین سعی میکنم از روی کتاب های کمک اموزشی بخونم که این یه خورده روحیه ای که برای درس خوندن دارم رو هم از دست ندم :46:
خریدن کتابهای زیاد به خودی خود بار منفی زیادی داره
به نظر من بهتره منابع تون رو همون اول مشخص کنید(از طریق یک مشاور یا کسی که قبلا این تجربه رو داشته و موفق بوده)
به حرفای هیچ معلم یا دوست و آشنایی هم نباید توجه بشه در این رابطه
در واقع منظورم اینه که در رابطه با خریدن کتاب نباید احساساتی برخورد کنید(یعنی هر کی گفت یه چی خوبه اونو بخرین )
من منابعم از اول مشخصه و می دونم چی باید بخونم ...هر درسم که دودل باشم از دبیرش کمک می گیرم به موقع...ولی گفتم که اینا کتابارو نمی رم همشو تو یه روز بخرم بیارم ...هر چند روز یه بار یکیشو می خرم(هر وقت اون حس تازگی از بین رفت وقت خرید کتاب جدید هست)...در ضمن پارسال همه ی کتابارو یه بار خریدم که باعث شد بیشتر استرس چه طور خوندن این کتابارو داشته باشم نه حس تازگی و تحرک درسی رو:41:نقل قول:
من برای هر درس یک کتاب تست و برای فیزیک و دیفرانسیل دو تا کتاب تست تعیین کردم و چیز بیشتری نمی خرم تا اون بار منفی که شما می گین ایجاد بشه:20:
در هر حال ممنون:46:
منم مثل اون دوستی که به ترتیب گفتن عمل میکنم:نقل قول:
الف) اول 3. بعد 2. بعد 1. بعد 4
ب)اولا 3 رو بگم. همه میدونن که آزاد آسونتر از سراسریه چون سراسری معمولا بیشتر درکیه. اما نمیدونم چرا من تست ادبیات سراسری رو این سری بیشتر از آزاد زدم!!!! آزاد رو 14% زدم و سراسری رو 33% !!!!! نمیدونم اشکال از تست بود یا از حس جوابیدن من توی اون موقع!!! :18:
بعدشم بگم که گزینه ی 1 رو میزنم اگه 3 نبود!
پ) 3
یه سوالی برام پیش اومد: برای خوندن مثلا حسابان که همه ی درس رو توی جزوه دبیر برام گفته و هیچی نمونده و همیشه از اول سال من فقط همین جزوه رو خوندم و نگاهی به کتاب هم نکردم (تمرینهام توی دفتره)، خب میشه اصلا کتابو در این موارد نگاه نکرد؟نقل قول:
میگم به جز این کتاب ادبیات که گفتین، کلک معلم چطوره؟ من توی کتابهایی که گرفتم، واسه ادبیات کلک معلم رو گرفتم.نقل قول:
خیلی باحالی! :31:نقل قول:
حیف که من همین 1شنبه اکثر کتابهامو گرفتم که فقط 7 تاش مونده بخرم. خداییش وقتی خریدم، چیدمشون و از اون موقع هیچ نگاهشون نکردم! اما بیشتر رفتم طرف درسهای خودم!
نقل قول:
من هم همین کا ر رو کردم ! جز برای ریاضی !
یه نفر بهم گفت برای ریاضی هر چی کتاب بخری کمه ! اما من برای ریاضی حداکثر 3 تا بیشتر نمی گیرم ( 1 آموزش + 2 تا تست )
کلک معلم خوبه عالییه..نقل قول:
میگم به جز این کتاب ادبیات که گفتین، کلک معلم چطوره؟ من توی کتابهایی که گرفتم، واسه ادبیات کلک معلم رو گرفتم.
من که برای هر درسی فقط یک کتاب گرفتم. فقط هم وقتی ازشون استفاده میکنم که توی آنالیز تستها به چیزی بربخورم که توی کتاب درسی درست و حسابی نفهمیده باشمش و یا طور دیگه بخوام بفهمم.نقل قول:
یه نفر بهم گفت برای ریاضی هر چی کتاب بخری کمه ! اما من برای ریاضی حداکثر 3 تا بیشتر نمی گیرم ( 1 آموزش + 2 تا تست )
مرسی!نقل قول:
کلک معلم خوبه عالییه..
راستی سال دیگه هندسه نداریم؟ ادبیات چطور؟ اگه ادبیات داریم 1 و 2 داره؟
ممنون
هندسه تحلیلی داریم !
اره ادبیات هم مثل اکثر درس های دیگه 1و 2 داره !
سلام علیکم :20:
من دارم کم کم با شماها پیش میرم ولی نمیدونم چرا اینجا چند روزه پست ندادم فکر می کنم دارم از کنکور عقب میوفتم !:31:
امان از دست این p30world :27:
حالا چند تا سوال برام پیش اومد :
1 - من راحت میتونم تو تابستون روزی 5 6 ساعت بخونم ، حالا به نظر شما این کارو بکنم ؟ ( با بازدهی بالا )
2 - به نظر شما مبحثی بخونم یا سالی ؟ مثلا وقتی تابع ریاضی 2 رو مسلط شدم برم تابع حسابان یا کلا که ریاضی 2 تموم شد برم حسابان ؟
موفق باشید .:5:
قبلا نظر شخصیام را گفته بودم. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به ادبیات هست)نقل قول:
البته مبادا با خوندن این پست من فکر کنید اشتباه کردید. نه خیر، کتابی که تهیه کردید کتاب بسیار خوبی هست. سعی کنید کتابی را که تهیه کردید تا آخر ادامه بدهید و عوض نکنید. اما برای تسلط بر ادبیات خوندن اون کتاب کافی نیست. اون پست را بخونید متوجه میشوید. این هم یه قسمتی از اون:
نقل قول:
این 2 کتابی که مهدی توی پستی که لینکشو داده معرفی کرده واقعا خوبن توصیه میکنم تهیه کنید..نقل قول:
قبلا نظر شخصیام را گفته بودم. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به ادبیات هست)
البته مبادا با خوندن این پست من فکر کنید اشتباه کردید. نه خیر، کتابی که تهیه کردید کتاب بسیار خوبی هست. سعی کنید کتابی را که تهیه کردید تا آخر ادامه بدهید و عوض نکنید. اما برای تسلط بر ادبیات خوندن اون کتاب کافی نیست. اون پست را بخونید متوجه میشوید. این هم یه قسمتی از اون:
کتاب املا و لغت انتشارات دریافت(دکتر هامون سبطی)
کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی انتشارات دریافت(دکتر هامون سبطی)
اینجا من گیرشون نیاوردم اما زنگ زدم به خود دکتر هامون سبطی برام با پست ارسال کردن.... اگه گیر نیاوردین و شمارشو
خواستین PM بدین...
نقل قول:
به نظر من 5 ساعت خيلي خوبه برا تابستون ولي اگه مطمئني با شروع مهر ماه كم نمياري و با بازدهي بالاتر ادامه ميدي.بهتره هفته هاي اولو با روزي 2،3 ساعت شروع كني و هفته هاي بعدي به ساعاتت اضافه كني اينجوري هم با انرژي بيشتر پيش ميري هم خسته نميشي بعدها.
من خودم نظرم اينه رياضي 2 رو با تسلط كامل به اتمام برسونم بعد برم حسابان و بعد ديفرانسيل.تستاشو فراموش نكن.
از تابستون برا رفع تموم اشكالات پايه ات استفاده كن، بعد مهر اصلن وقت نميكني.مطمئن باش.
نقل قول:
تو صفحات ميگشتم ديدم بد نيس به اين سوالم جواب بدم:20:
1.من برنامه راهبردي قلم چي رو استفاده خواهم كرد.چون طوريه كه همه حتي ضعيفا ميتونن باهاش پيش برن.نظر من اينه اصلا يه برنامه خيلي سنگين برا يه هفته تون نريزين.چيزي كه در توانتون هست رو در نظر بگيرين.نگين فلاني اينطوري خونده موفق شده.ببينين خودتون چطور راحتين.خيال پردازيم نكنين.و تو برنامه تونم اينم بگنجونين كه قرار نيس همه روزا طبق ميل شما پيش برن.يه روزي يه اتفاقي شايد بيوفته كه اصلا پيش بينيشو نميكردين پس حتما يه روز برا جبران عقب مونده هاتون بزارين.
2.صبحا و شبا برا من بهترين وقت يادگيريه.ظهرا رو خسته ميشم.يه ساعت خواب ميزارم تا با انرژي بيشتر شروع كنم. در ضمن يه چيزم بگم كه حتما خيليتون ميدونين اول صبح و اخر شب هر درسي كه بخونين تا مدتها از يادتون نميره.پس درساي حفظي رو تو اين مقطع بزارين بهتره.
3.حتما حتما.طبق ضرايب هر درس بايد ساعات مطالعه رو براي هر هفته تو اون درس تعين كنيم.من رشته ام رياضيه.ضرايب هر درسو ميگم. ادبيات 4 ، عربي 2 ، دين و زندگي 3،زبان 2 ، رياضي 12 ،فيزيك 9،شيمي 6
طبق نظر مشاورا بايد اينطوري باشه كه اگه شما مثلا هفته اي 30 ساعت قراره مطالعه كنيد.با اين تناسب ساعات مطالعه مطلوب هر درس رو تو اون هفته ميتونين تعيين كنيد.
جمع ضرايب: 38 ........................ساعات مطالعه كل در هفته: 30
ضريب مثلا ادبيات:4 ........................3 =x
تو يه هفته ساعت مطالعه مطلوب برا ادبيات (اگه پيش بيني كردين 30 ساعت كلن در هفته ميخواين بخونين) 3 تا 3.5 ساعت است.كه حتما بايد بخونين.
4.حتما از همين حالا بايد بدونين روش بقچه اي خوندن كه من اينجوري خونده بودم اصلا روش مناسبي نيس.مثلا يه درسي رو يه چن روز بخونين و سعي كنين ببندينش و درس بعدي رو شروع كنين.اگه اينطوري پيش برين مطمئن باشين نميخونديد خيلي بهتر بود.چون حتما فراموش ميشه. پس حتما بايد تو يه روز چند درس متفاوت رو انتخاب كنين و سعي كنين به خاطر هدفتون به همه درسا از سر اجبارم كه شده علاقه مندي نشون بديد. و به خاطر اينكه بايد تو كنكور به چند درس متفاوت جواب بدين بايد مطالعه روزانتونم از درساي متفاوت تشكيل بشه.
اذين قصه ها ارزش ندارهنقل قول:
اينو من اسفند فهميدم
خودتو بند ساعت نكن اگه با علاقه بخوني از 12 ساعت 11 ساعت مفيده به خودتون تلقين نكنيد
چراعزيزم وقت مي كني ولي وقت نمي كني سرعت رو بالا ببري
درسا رو هم عشقي بخون با هر كدوم حال كردي ولي تو كل هفته به همه در سا يه نگاهي بكن
نقل قول:
با اين نظر موافقم كه نبايد بند ساعت بود.تو قلم چي پشتيبان همش ميخواست دفتر برنامه ريزي رو پر كنيم و بهشم نشون بديم.اينطوري فهميده بودم كه هر طور شده بايد ساعات مطالعه ام بيشتر باشه پشتيبان مسخره ام نكنه.نگه چرا اين هفته كم خوندي. درگير ساعات شده بودم تا يادگيري دروس.
ما بايد بدونيم داريم ياد ميگيريم واسه كنكور نه واسه گول زدن خودمون و الكي حساب كردن ساعات مطالعه .
بابا عجب چیزیه این کنکور !
خدایا کنکور را بر همه ما بچه های پی سی ورلد آسان بگردان ! آمین بگین :d !
نقل قول:
:37::wac::42:آميييييييييييييييي ين!!!:42::37:
یه نیم نگاهی هم به کتاب بنداز و اون تمرینایی که خود کتاب رو هم حل کرده بخون ضرر نمی کنی گلمنقل قول:
یه سوالی برام پیش اومد: برای خوندن مثلا حسابان که همه ی درس رو توی جزوه دبیر برام گفته و هیچی نمونده و همیشه از اول سال من فقط همین جزوه رو خوندم و نگاهی به کتاب هم نکردم (تمرینهام توی دفتره)، خب میشه اصلا کتابو در این موارد نگاه نکرد؟
کتاب تست زیاد نخرین ! شما ها خیلی وقت کنین همه اینا رو بزنین ... فراموش نشه همینا هم نیاز به مرور دارهنقل قول:
4 5 تا کتاب تست که همشم سوالای کنکور هس به درد نمیخوره یه دونه ش کافیه...
تالیفی هم که هر تست تالیفی تست نیس...!!
سلام دوستان
خوبید همه؟
بدجوری تو تب و تاب کنکور افتادینا!:31: خوبه ... ان شالله موفق باشین
یه سوال:
برای دینی و ادبیات چه کتابی خوبه برای آموزش (منظورم تست نیست)
میگن گاج خوبه ، درسته؟
دینی >>>>> گاچنقل قول:
ادبیات >>>> کلک معلم
البته اینا نظر من بود . :20:
نقل قول:
نظر منو بخواي ميگم برا اينا بايد كتاب اصلي رو بخوري ، يعني كاملا همه قسمتاشو خونده و به ياد داشته باشي و بعد با تست كه صددرصد لازمه ميشه با انواع و اقسام سوالاش آشنا شد.:20:
1.خواهشا از تجربه هاتون بگین ولی از شکستاتون نه!هم واسه خودتون منفیه هم واسه ما:46:نقل قول:
2.فکر کنم این بار دارین از اون ور بوم میوفتین...به نظرم امروز 2 ساعت کار کردن به امید اینکه بعدا 14 ساعت بخونیم هم کار درستی نیست (به نظر من البته)