با دستگاه جی تگ شده هیچ جوری نمیشه لایو بازی کرد؟نقل قول:
Printable View
با دستگاه جی تگ شده هیچ جوری نمیشه لایو بازی کرد؟نقل قول:
اطلاعات دقیق ندارم ولی فکر میکنم میشه منتها سه سوته بن میشی
در واقع یکبار مصرفه!
شایدم کلا نمیشه
خیر نمیشه.نقل قول:
بن میشی
سلام دوستان ...من تازه موفق شدم نسخه ی ایکس باکس Dishonored رو بگیرم ...اما به محض اجرای بازی پیغام میده که باید دستگاه اپدیت بشه ...در صورتیکه دستگاه من LT3 هست و فروشنده هم گفت که دی وی دی بازی LT3 هستش..ایا میتونه مربوط به اپدیت داشبورد باشه یا مشکل از -- lt3 هستش ؟ دوستان من کارم عجله ای هستش ..اگه مشکل از دی وی ذی باشه باید تا یکی دو روز دیگه پسش بدم ..چند جا دیگه هم مطرح کردم کسی جواب نداد ناچارا اینجا مطرح کردم..ممنون میشم جوابمو بدید کارم راه بیفته...
سلامنقل قول:
داشبورد الانت چنده؟
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
نظر من اینه که آپدیتو بزنی مشکلی براش پیش نمیاد
احتمال زیاد ورژن داشبوردت پایینه و این بازی هم به داشبورد جدید نیاز داره.بزن بره آپ شه
اقا ممنون از پاسخگویی ...مشکلم همون داشبورد بود که ورژنش پایین بود .. اخرین ورژن رو دانلود کردم حل شد..بازم ممنوننقل قول:
سلام ...
یه سوال : اگه دی وی دی Burner max نباشه روی دستگاه نصب نمیشه ؟ یا اینکه نصب میشه اما اجرا نمیشه ؟ چون من یه دی وی دی گرفتم که تا 30,40 در صد نصب میشه اما بعدش ارور clean disk میده ...پیغام میده که دی وی دی کثیفه یا خش افتاده و باید تمیز شه ..اما دی وی دی مشکل خط وخش نداره.
رایت ترونکیت یا همون (دی وی دی Burner max نباشه) هم اگر خوب باشه مثلا سرعت رایت و دیسک و عوامل دیگه ، باید نصب بشه که اون هم هنگام بازی از رو هارد مشکل داره و ارور میده که این مشکل هم با گذاشتن یکی از کارهای استاد علیرضا افتخاری که روی دیسک Audio هستش و روی هارد ریپ کردی ، دیگه ارور نمیده :sq_2:نقل قول:
برنرمکس بگیر خیالت از هم چیز راحت میشه
اه کلا به این دوکلمه برنرمکس و XGD3 حساسیت گرفتم :2:
من برنر مکس نمیگیرم ...در عوضش همون روشی که شما گفتی رو انجام میدم ...یعنی اجرای موزیک و وارد شدن به بازی و بقیه س داستان هم که خودت بهتر میدونی...اما الان مشکل من اینه که یه بازی گرفتم که برنر مکس نیست اما رو هارد هم نصب نمییشه..فروشنده بهم گفت بعضی از بازیهایی که 97 درصد هستن نصب میشن و بعضی هم نصب نمیشن ...یعنی استثنا داره...سوال من هم همینه ..ایا مشکل الان از دی وی دیه که نصب نمیشه یا همون چیزی که فروشنده گفت درسته یعنی استثنا وجود داره؟نقل قول:
چی شی استثنا وجود داره؟!:sq_6:نقل قول:
طرف یه چیزی نمیدونه فتوا میده؟
چرا اگه بازی خوب رایت بشه ولی برنرمکس نباشه نصب میشه...
راستی لنز دستگات ردیفه؟ خیلی کار نکرده؟
حالا بازیت چیه؟ بازی مثل فورزا 4 حتما باید برنرمکس باشه/
لنز دستگاه که احتمال 99/9 در صد مشکل نداره...چون تا حالا شاید فقط مجموعا تو 2,3 سالی که دستگاه رو گرفتم کلا نیم ساعت از رو دی وی دی بازی کرده باشم...همه ی بازیهای دیگه هم براحتی نصب میشن که نشون میده دستگاه مشکل نداره...بازی هم آخرین قسمت Sherlock Holmes هستش....نقل قول:
بچهها آخرین آپ دیت جدید ایکس باکس ۳۶۰
کی آمده؟
ممنون
یه دو سه هفته ای میشهنقل قول:
2222222222
بچه ها من 6 ماهه ايکس باکس گرفتم.کنسولم lt2 بود اولي که خريدم.بازي هاي تو بازار يزد هم هنوز خيلياش lt2 بود.حالا ديگه همه بازي ها lt3 شده.فقط هموني که ازش کنسولمو گرفتم هنوز همه بازي هاي جديد رو واسه lt2 هم مياره.هم قيمت بازيهاش گرونتره هم راه مغازش دوره.براي همين به فکر اين افتادم اپديت کنم به lt3 تا سر کوچمون هم بتونم بازي بگيرم!.گرچه هنوز چندتا بازي lt2 دارم.خود فروشنده هم ميگه بهتره اپديت نکني.چون کنسول بايد باز بشه.باز کردن کنسول هم که بالاخره کار جالبي نيست.به نظرتون ريسکي نداره باز کردن و بيرون ريختن دل و روده دستگاه واسه اپديت؟ ممکنه عمر دستگاه کم بشه يا هم بريزه؟جون مايي زودي جواب بدين.بازي هاي جديد رو هنوز نگرفتم تا تکليف اپديت دستگاه رو مشخص کنم:sq_3:
دوست عزیز شما یکبار کنسولت واسه LT2 باز شده و دلورودش بقول خودت اومده بیرون (البته فقط درایوش)برای استفاده بازیای روز باید LT3 بریزی و البته عاقلانه اینه که پیش مطمئن ترین کسیکه میشناسی ببری که ریسکه Badflash و همینطور جابجایی قطعه مثل لنز درایو و... کم بشه. تو عمر دستگاه تاثیری نداره فقط اگه طرف ناشی باشه ممکنه درایو به ملکوت بفرسته و اگه key نداشته باشی کنسول بشه پاره آجر . برای همین ریختن فرمویر توسط فرد مطمئن(انسان:sq_8:) و کاربلد بشدت توصیه میشه.نقل قول:
بچه ها من مدت ها بود زیاد از ایکس باکس استفاده نمی کردم، ولی امروز دو تا بازی جدید خریدم که یکی شون (یعنی Tekken Tag Tournament 2) روی دستگاه اجرا نمی شد، بنابراین آستین ها رو بالا زدم و فرم ور دستگاه رو از LT 2 به LT 3 ارتقا دادم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه بعد از ارتقا دیسک Tekken Tag Tournament 2 رو خوند. من هم طبق روال معمول بازی رو روی هارد نصب کردم، ولی بعد که زدم بیاد دیدم بعد از 3-2 دقیقه پیغام خطای Failure to Authorize Disc میاد و دستگاه از بازی میاد بیرون (و کنسول هم بعدش خاموش و روشن میشه). یه کم گوگل رو سرچ کردم و دیدم اگه بازی روی هارد نباشه این مشکل حل میشه. من هم بازی رو پاک کردم و از روی دیسک اجرا کردم و الان بدون هیچ مشکلی بازی داره اجرا میشه.
من چون یه مدت از این قضایا دور بودم زیاد از این اصطلاحات XDG 3 و Burnermax و این قضایا سر در نمیارم (یکی دو باری هم از این و اون پرسیدم، ولی کسی که جواب می داد یه طوری صحبت می کرد که معلوم بود خودش هم درست و حسابی بلد نیست)! میشه یکی بگه راهی برای نصب این بازی روی هارد (که درایو فرسوده نشه) وجود داره یا نه؟ و همچنین اگر ممکنه یه کم توضیح راجع به همین اصطلاحات. موتوشکرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه کلام اینه که بازیهای جدید به دو روش رایت میشن 97% و 100% که 97% ها اگه روی هارد نصب بشن و بعد اجرا کنید وسط کار ارور میده و کنسول restart میشه 100% ها این مشکل رو ندارن منتها چون رایت کردنشون یکم دنگ و فنگ داره خوب گرونترم هستن ( به 100% هاBurnermax هم میگن و ضمنا بازی با 97% در لایو باعث بن شدن میشه که با 100% ها این مشکلم نیست)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اجرای بی دردسر 97% ها از روی هارد از روش زیر استفاده کنید (خلاصه اونم میشه که یه آهنگ رو از روی فلش مموری اجرا کنید بعد وارد بازی بشید و بعد چند دقیقه آهنگ رو stop کنید)
سلام دستگاه من LT2+ هست یادمه که واسه این کار دستگاهمو فروشنده باز کرد و رو بوردش یه کارایی کرد ولی می تونم که JTAG نیست
حالا چطور باید LT3 بریزم روش و بازی ها رو از روی هارد اجرا کنم ؟
سلام دوستان اگر میشه راهنمایی کنید. xbox 360 limited edetionها کپی خور میشن مثل گیرز اف وار هالو4 استار وارز وقیمتشونم بگید
آقا کسی میدونه جریان این LT4 چیه ؟؟؟ کی میاد ؟ اصلا قراره بیاد؟؟؟
دیروز رفتم بازی بخرم فروشنده گفت که به همبن زودیا میاد
ال تی 4 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هه :n02:نقل قول:
یارو سرکارت گذاشته.
تو سایت c4 اصلا حرفی ازش گفته نشده.
سلام مجدد
یه آموزش دیدم واسه lt2 .lite-on میخواستم ببینم واسه lt3 هم جواب میده یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جواب نمیده لطف کنید لینک آموزش lt3.lite-on رو بگذارید l
ممنون
================================================== ===============
یه سوال خیلی خیلی مهم دیگه
اینکه از LTPlus-0251-v3.0.bin استفاده کنم یا LT-liteon-0800-v3.bin ... از کدوم ورژن استفاده کنم ؟
سلام
میتونم کنسولمو -- j-tag کنم ؟ من x360 slim 250 gb دارم سال ساختشم 3-2012 هستش داشبوردش هم 2.0.15 هست. ممنون
كنسولم از دبي گرفتم من جنوبم اينجا كسي نميتونه هك كنه . خواهشا كمكك كنيد بگين ك چ هكي بهش ميخوره . الان 4 ماهه گرفتم اصلا باش بازي نتونستم بكنم .
دوستان من هر بازیی رو میزارم نمی خونه اصلا یا می نویسه باید دیسک رو تمیز کنید یا می نویسه unrecoganized disc یا mult imedia mixed چکار کنم؟ یه دفعه وسط بازی قطع میشه ارور میده قطع میشه سیدی در نمیاد و...
لنز رو هم تو خونه با الکل تمیز کردم ولی فایده نداشت مشکل همین لنزست؟
چون بازی ها هیچ مشکلی نداره
الان هم که لنز ها همه تقلبی و گرون
Jtag که نمیتونید بکنید،میتونید ریست گلیچ(RGH)بکنید که یه جورایی Jtag هستش اما دقیقا اون نیست.......................نقل قول:
میتونید بفرستید تهران واستون انجام بدن................
به احتمال زیاد مشکل از همون لنز هستش،اگه دستگاه بیشتر از 2 یا 3 سال کار کرده منطقیه..................نقل قول:
اگه دستگاه رو به تعمیرکار درست و حسابی و کاردست بدید مشکلی پیش نمیاد./
دوست عزيز ميشه درمورد هكش توضيح بدي ؟ چ فرقي با j-tag داره ؟ ممنوننقل قول:
j-tag از Exploit نرم افزاری در سیستم عامل دستگاه و نصب کرنل جدید و چند دیود روی مادربورد استفاده میکنه که با آپدیت از بین میره و دیگه قابل استفاده نیستنقل قول:
اما RGH از Exploit سخت افزاری استفاده میکنه که ابتدا Nand خوانده میشه و ECC نصب میشه که CPU Key رو بدست بیاره و بعد باید یک Freeboot ساخته و نصب بشه و در آخر کار هم با نصب Glitch kit کار تمام میشه که با آپدیت دشبورد هم این قابلیت باقی می مونه و مشکلی پیش نمیاد
اما هر دو روش امکانات یکسان رو در اختیار قرار میده
موفق باشی
سلام
مزايا و معايب هك rgh رو ميشه بگين ؟
خوب سوالتون یه خورده نامفهومه،مزایا و معایب نسبت به چی؟!نقل قول:
اگه بخوایم RGH رو با Jtag بسنجیم خوب توی اولی میشه به راحتی بازیهارو از روی هارد اجرا کرد و روی درایو LT ریخت و از DVD هم استفاده کرد،توی دومی نمیشه از روی هارد بازی اجرا کرد ولی هر بازی ای با هر فرمت و هر جوری که رایت شده باشه بزارید توی درایو اجرا میشه توسط دستگاه.......................
موفق باشید./
ممنون دوست عزيز .نقل قول:
سلام
با J-TAG ك نميشه live بازي كرد بن ميشيم .
ولي RGH چطور ميشه باش live بازي كرد ؟
دوستان سلام یه چند وقتی نبودم.
چندتا سوال داشتم که خدا رو شکر پ س ورد اساتید زیادی داره
1- می خوام یه ایکس باکس بگیرم چه مدلی بهترینه (البته با عنایت به سوال های بعدی)
2-اینطور که متوجه شدم jtag -RGH بهتر از jtag خالی هست درسته ؟ اگر اره چقدر تفاوت قیمت دارن ؟ و موقع خرید از کجا بفهمم کدوم روی کنسول نصبه؟!!!!
3-بعد از جی تگ ها می توان به راحتی داشبورد و یا فریمور رو اپدیت کرد بدون ترس از بن و یا 3چراغ شدن کنسول ؟!!!
4-بازی ها چطور روی -- عادی بهتر است یا روی ای جی تگ ها؟!!
5-شنیدم بعد از جی تگ روی کنسول سیستم عامل می ریزن و یک پروگرم انلاین شبیه اکس لایو برای انلاین بازا داره درسته؟!!!
6- در رابطه با کینکت به مشکلی توی کنسول های جی تگ نمی خورم؟
7- هارد با ظرفیت بالا میشه روش نصب کرد؟!!!
فقط خواهشی که دارم به جواب سوال هام با همون شماره سوالپاسخ بدید خیلی خیلی ممنون میشم!!!
ببخشید اگر سوال هام پیش پا افتاده و مسخره اس
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
یعنی واقعا کسی چیزی نمیدونه؟
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
سلام بر شما.................نقل قول:
1-بهترین و بدترین توی مدل های Xbox وجد نداره،بهینه ترین و جدیدترین مدل اسلیم هستش......................
2-اگه بخوایم RGH رو با Jtag بسنجیم خوب توی اولی میشه به راحتی بازیهارو از روی هارد اجرا کرد و روی درایو LT ریخت و از DVD هم استفاده کرد،توی دومی نمیشه از روی هارد بازی اجرا کرد ولی هر بازی ای با هر فرمت و هر جوری که رایت شده باشه بزارید توی درایو اجرا میشه توسط دستگاه.
3-بعد از jtag که کلا دیگه چیزی به اسم داشبرد و اپدیت وجود نداره دوست من،شما یه بار RGH یا JTag میکنید و دیگه نیازی به آپدیت و این حرفا نیست.
4-هرکس نظر خودش رو داره،اما خوده من LT یا همون به قول شما هـک عادی رو بیشتر میپسندم....................
5-بله،همچین شبکه آنلاینی وجود داره،ولی افراد زیادی درش وجود ندارن،البته خوده من امتحان نکردم اما شنیدم بسته به نوع بازی زیاد افراد آنلاین نیستن....................
6-خیر،کینکت مشکلی نداره،نه با RGH و نه با JTag................
7-بله،میشه نصب کرد،من تا 500 گیگ تست کردم،ولی شنیدم تا 1TB هم جواب میده.......................
موفق باشید./
دشبورد 16203 rgh میشه؟
اسلیم
با JTAG نمي تونيد به Live وصل بشيد ولي مي تونيد به سرور Team FSD وصل بشيد و آنلاين بازي كنيد، خيلي هم خوبه!نقل قول:
همه مدل ها با تمام داشبوردها RGH میشن،ربطی نداره کلا...............نقل قول:
دوستان امروز رفتم پیش یارو که قراره دستگاهمو jtag کنه... گفت اگه اهل لایو نیستی بیار jtag کنم... گفت اگه داشبوردت 15000 باشه باید آیسی 120 تمنی بندازم ولی اگه داشبوردن 30000 باشه 50 تمنی کافیه... الان نگاه کردم 15000 بود:n03: من همش نگرانم درایو مو عوض کنه....:n24: اگه بخواد عوض کنه احتمالا لنزو عوض میکنه و خود درایو رو میزاره... آدمه خوبی به نظر میرسه.... کلی وقته میشناسمش و ازش دیسکت میگیرم... نمیدونم چی کار کنم...:n13:
من کنسولم slim 4 هست ولی یه هارد 250 روشه.... اصلا اهل لایو نیستم.... تو این یه سال یه بار به شبکه لایو وصل نشدم و کلا با خونواده بازی میکنیم... شنیدم کنسول های slim فقط میشه RGH کرد... اونجایی که قرار واسم این کارو کنه گفت اگه داشبورت 15000 باشه باید ic با قیمت 120 هزارتمن بندازم... گفت اگه 30000 بود با 50 تمنی کارتو راه مینداختم... احتما میخواد RGH کنه درسته ؟؟؟
بعد شنیدم میشه با این کار بازی های کنسول های قدیمی مثل ps1 و سگا با هر فرمتی رو اجرا کرد... درسته ؟؟؟
بعد یه سوال دیگه با این کار ممکنه در آینده دستگاهم با مشکل رو به رو بشه ؟؟؟
یه سری سوال دیگش بعد از اینکه RGH کردم از خدمتتون میپرسم...
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی...:n12: