آقا من با هزار بدبختی تونستم محافظ LCD پیدا کنم اما چرا تمام صفحه نیست فقط روی LCD میگیره دیگه مثل ماله خودش روی دکمه های پائین و بالارو نمی گیره اما محافظ 58 روی کل صفحه رو میگیره
ماله شما هم اینجوریه ؟
Printable View
آقا من با هزار بدبختی تونستم محافظ LCD پیدا کنم اما چرا تمام صفحه نیست فقط روی LCD میگیره دیگه مثل ماله خودش روی دکمه های پائین و بالارو نمی گیره اما محافظ 58 روی کل صفحه رو میگیره
ماله شما هم اینجوریه ؟
اون قسمت بالای گوشی که یه سنسور داره که وقتی گوشی زنگ میخوره و میبری نزدیک گوش ال سی دی رو خاموش میکنه، توی کاتالوگش هم نوشته اونجا چیزی نچسبونید! معمولا" این محافظ ها استاندارد نیستن یا همه جای گوشی رو میگیرن یا نصفه نیمه هستن ولی من یکی گرفتم که تو پک سبز رنگ بود و دقیقا" استاندارده!نقل قول:
نقل قول:
ببخشید میشه بگین ماله چه جوری بود که استاندارده ؟
اسمش یادتون نیست ؟
برچسبی که روی ماله خودشه عالیه اما خوب اون ضایع بود می گذاشتم بمونه چون اون بالای آبیش خیلی تابلو بود
سلامنقل قول:
سلام دوستان
اين گوشي رو پيشنهاد مي كنيد يا 5800 رو ؟ به نظرتون كدومش بهتره ؟
ممنون .
ظرافت - زیبایی - قیمت مناسب = 5530
Gps - 3g - صفحه نمایش بزرگتر - Ngage - ساپورت بهتر برنامه = 5800
سلام میخواستم بدونم میشه رو 5530 ngage نصب کرد . اگه میشه کمکم کنید. ممنون!
هم رو 5530 و 5800 میشه تعدادی محدودی از بازی ها رو با شتابستج و با افت کیفیت و فریم بازی کرد ... مراجعه به بخش N-Gageنقل قول:
سلام میخواستم بدونم میشه رو 5530 ngage نصب کرد . اگه میشه کمکم کنید. ممنون!
والا اصلا یادم نمیاد فقط رنگ جلدش مونده تو ذهنم که سبز بود عکس یه گوشی هم روش بودنقل قول:
ببین اینطوری هست بالاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله معلومه.نقل قول:
وقتی گوشی از رو به رو نگاه می کنی دکمه معلومه ؟
5530 هم خوشگلتره هم بهتره هم بهتره و هم خوشگلتره!نقل قول:
اين گوشي رو پيشنهاد مي كنيد يا 5800 رو ؟ به نظرتون كدومش بهتره ؟
تقریبا هرچی بررسی در مورد 5530 خوندم میگفتن 5530 معایب 5800 رو نداره.
دوستان عزیزی که دنبال برچسب برای ال سی دی هستید:موبایل رو خریدید تا در خدمتتون باشه،شما نباید در خدمتش باشید!برچسب رو بکنید و حالشو ببرید.برای وسیله ای پول دادید که لذت ببرید ازش.نه اینکه مجبور بشید با این چسبه کشتی بگیرید،به فکر خودتون باشید نه گوشیتون!
یه سوال،من بعضی از بازیهایی که نصب میکنم تاچ نیستن و یه صفحه کلید مجازی زیر صفحه ظاهر میشه،(مثلا بازی لاست)اما در بعضی مراحل ازم می خواد یه عدد یا کد رو وارد کنم اما من چون فقط چند کلید مثل بالا،پایین چپ و راست رو دارم(ABCD هم زیر صفحه دارم)نمیتونم کد رو وارد کنم،راحی هست که یه صفحه کلید مجازی کاملتر ظاهر بشه؟؟
آره ایول دقیقا یه همچین چیزی می خوامنقل قول:
شما از کجا گرفتی ؟
دوست من میشه معایب 5800 رو نسبت به 5530 بگی همینطور برتری 5530 نسبت به 5800؟؟؟نقل قول:
ممنون
البتهنقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برتری 5530 به 5800
5530 خوشگلتر و ضریفتره
سرعت 5530 بیشتره(خودم تست کردم)
سی پی یو 5530 قویتره(اینو شنیدم)
تاچ 5530 بهتره(خودم تست کردم)
5530 ارزون تره
5530 امکاناتی که 5800 داشت و تو ایران کار نمیکرد رو نداره به همین دلیل ارزون تر شده و برای کاربر ایرانی هم فرقی نمیکنه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برتری 5800 به 5530:
5800 جی پی اس داره
روی 5800 بازی n-gage نصب میشه
در کل خود من 5530 رو خریدم اما به علت قیمتش نبود،یه زمانی خیی 5800 دوست داشتم اما 5530 که اومد 5800 رو از ریخت انداخت،قیمتش کمتر بود و معایب 5800 رو هم نداشت(به نقل از سایت های موبایل)به همین دلیل من اگه 100 بار دیگه هم بخوام بخرم 5530 میخرم.
آقا یکی میشه یه فروشگاه معرفی کنه که محافظ LCD درست درمون داشته باشه ؟
ممنوننقل قول:
من که از نظر قشنگی 5800 رو ترجیح می دم!!!(البته این بستگی به سلیقه داره)
و ضریف بودن این خودش یه عیب هست!!!!
سرعتشون با هم فرقی نمی کنه!!!
هردو دارای ARM 11 434 MHz processor هستن
تاچشون با هم یکی هست
TFT resistive touchscreen, 16M colors
کاراییش چیا هست که تو ایران کار نمیکنه؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا برتری 5800
صفحه ی بزرگتر 3.2 inches
81 مگابایت حافظه داخلی
رم همراه با گوشی 8GB
چی پی اس
خروجی TV
باطری قوی تر=زمان پخش موزیک بیشتر
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی این دو مدل خیلی شبیه هم هستن!!!!
ولی از همه مهمتر نوکیا بودن این هاست
[QUOTEکاراییش چیا هست که تو ایران کار نمیکنه؟؟؟
][/QUOTE]
دوربین دوم،3جی،و یه چیز دیگه که یادم نیست.
[QUOTE ظریف بودن این خودش یه عیب هست!!!!
سرعتشون با هم فرقی نمی کنه!!!
هردو دارای ARM 11 434 MHz processor هستن
تاچشون با هم یکی هست
][/QUOTE]
سرعت رو نمی تونم با قاطعیت بگم،شاید گوشی که من تست کردم ویروسی بود،اما تاچش بهتره،مطمئنم,دست چند نفر دیگه هم دادم همه می گفتن بهتره،5800 فشار زیادتری لازم داره.
11 مگ حافظه داخلی بیشتر هم ملاک نیست.
کارت حافظه 8 گیگ هم مهم نیست،چون الان 5800 26000 تومنه و 5530 225000 تومن،اگه پوله 5800 رو بدی 5530 بگیری با پولی که اضافی میاد میتونی یه مموری 16 گیگ هم بگیری بندازی رو گوشی.
بحث ظاهر که سلیقه ای هست اما الان اکثریت با 5530 ان.
خروجی تی وی و جی پی اس هم درسته،به هر حال 5800 35 تومن داری بیشتر پول میدی باید یه چیزی بیشتر داشته باشه دیگه!
ولی خوب بازم کل اینا ملاک نیست،یکی ممکنه بیاد بگه من 5800 دوست دارم بره بخره! مهم اینه که آدم ببینه با کدوم بیشتر حال میکنه.
خوب پس 5800 از 5530 بهتره که گرون تر هست حتی اگه فقط یه خروجی TV داشته باشه
لوازم جانبی گوشی 5800 خیلی بیشتر از 5530 هست(البته اگه کاملشو گیر بیاری)
در ضمن شما می گی گوشی که 35 نومن گرون تره باید یه چیزی داشته باشه!
خوب الان 5800 چی پی اس و رم و خروجی TV و صفحه ی بزرگتر داره...یعنی 35 تومن بالا تر باشه نمی ارزه؟
تازه به گفته ی شما ما بریم 5530 بگیریم که ارزونتره و با ماوتفاوتش با 5800 بریم یه رم 16 بگیریم اونوقت با این هزینه 5530 می ارزه؟؟؟ خوب این که شد همون قیمت 5800 فقط بدون چی پی اس و صفحه ی کوچیکترو بدون خروجی TV ...:31:
سلام
وقتي صفحه كليد قفل و ميخواي آلارم رو قطع كني يا تماس ها رو جواب بدي صفحه كليد كار نميكنه
دليل داره
بايد اون رنگي كه رو صفحه كليد پر ميشه رو رو صفحه كليد بكشي خواهيد ديد كه جواب ميده
من ميدونستم نوكيا هيچ وقت سوتي نميده چه برسه باگ هاي به اين تابلويي
تشكر لازم نيست دوستان
البته در تکمیل بحث runner ، تا قبل از اینکه فرمور ورژن 40 5800 بیاد تاچ 5800 خیلی خیلی ضعیف تر از تاچ 5530 با فرمور 11 بود ! الانم که فرمور 5800 شده 40 تاچش یکی شده و برتری هم نداره نسبت به 5530 .
جسارتا مگه این چیزه خاصیه که کسی ندونه؟نقل قول:
موقع آلارم هم اگه گوشی رو بر عکس روی صفحه بزاری قطع میشه.
سلام
من و دوستم هر دو 5530 داریم و هر یک تنظیم gprs رو روی گوشی ها داریم.اما مال من وقتی میرم توی webpage 0 kb میمونه و مال اون مشکلی نداره. سیم کات هم عوض کردیم بازم گوشی من مشکل داشت.
حالا اینارو داشته باشید : من گوشیم مشکل دیگه ای نداره ولی 2 با به 2 تا گوشی symbian6v3 بلوتوث دادم هر دو گوشی صفحه سفید شدن و بردیم برامون فلش کردن. روی گوشی خودم کاری نمیکنه ویروسه حالا ممکنه این اینترنت کاره همین باشه؟
مشکل از خنگ بازی خودم بود که نفهمیده بودم این موضوع رو،امروز صبح دوستم بهم گفت.نقل قول:
با سلام دوستان کسی میدونه مستر ریست 5530 چیه؟
دکمه سبز ، دکمه قرمز ، کلید دوربین و کلید Power رو فشار دهید.نقل قول:
بچه ها من ميخوام اين گوشي رو بخرم.
1. از كجا و با كدوم گارانتي بخرم؟
2. كدوم رنگش بهتره و گرونتره؟
3. موقع خريد هواسم به چي جمع باشه؟ تقلبي نباشه؟ كد IMIE و...؟ كاركره نباشه و ...؟
4. جي پي اس رو نرم افزاري هم نميشه ازش گرفت؟
5. داخل پكش چي هست؟ رم؟ كابل خروجي تي وي؟ نوع و مارك و قيافه هندزفري؟ و ... چجوري بفهمم از محتويات جعبه اش دزدي نكردن و كم و كسري نداره و ...
6. سوال آخر : كلا" گوشي اذيت كني نيست؟ شما راضي هستيد؟ هنگ نميكنه؟ مشكلات نرم افزاري و ويروس و ... نداره؟
كسي نخواست يا نتونست منو راهنمايي كنه؟
بابا شب عيده ها! بزاريد ما هم يه گوشي نو بخريم و حالشو ببيرم ديگه.
راستي اگر كسي آخرين قيمتش رو هم ميدونه بگه.
من سقف خريدم 200 تا 220 تومنه. ميخوام تو اين رنج بهترين رو بخرم.
1. از کجاش که خب بازار فروش موبایل مثل علاءالدین یا مرکز موبایل ایرانیان. گارانتی هم گارانتی های معتبر نوکیا تو خود سایتش هم نوشته .. تازگی ها هم یه گارانتی به نام ارکان معتبره تو لیست نمایندگی ها اومده .. اتصالات هم هست و... .نقل قول:
1. از كجا و با كدوم گارانتي بخرم؟
2. كدوم رنگش بهتره و گرونتره؟
3. موقع خريد هواسم به چي جمع باشه؟ تقلبي نباشه؟ كد IMIE و...؟ كاركره نباشه و ...؟
4. جي پي اس رو نرم افزاري هم نميشه ازش گرفت؟
5. داخل پكش چي هست؟ رم؟ كابل خروجي تي وي؟ نوع و مارك و قيافه هندزفري؟ و ... چجوري بفهمم از محتويات جعبه اش دزدي نكردن و كم و كسري نداره و ...
6. سوال آخر : كلا" گوشي اذيت كني نيست؟ شما راضي هستيد؟ هنگ نميكنه؟ مشكلات نرم افزاري و ويروس و ... نداره؟
2. رنگش سلیقه ای هست .. من خودم مشکی قرمزش رو گرفتم.. یه رنگ داره رنگ سفید که پشتش هم طرح و نقش داره و البته بیشتر دخترونه هست اون گرونتره 40 یا 50 تومن ..
3.حواستباشه رو جعبش حتما گارانتی قید شده باشه + یک عدد برچسب آبی که نوشته شده باشه گارانتی معتره و نوشته شده باشه جهت اطمینان کد IMEI رو به فلان شماره sms کنید ...
4. gps سخت افزاره پس نمیشه .. مگر اینکه برنامه مربوط به نقشه رو نصب کن و خودت نقشه هایی رو بدی برنامه که به صورت افلاین چرخ بزنی ..
5. محتویات جعبه : 1.شارژر .2. کابل یو اس بی . 3. سی دی . 4. دفترچه (فارسی و انگلیسی) . 5. گوشی . 6. هندسفری یک تیکه.
6. همش نه .. با توجه به قیمت خیلی می ارزه.
ولی من این کارو کردم جواب نمیده ورژن 20 هم هست؟نقل قول:
دوست عزيز فشار دادن اين دكمه ها فقط صفحه شماره گير رو ظاهر ميكنه (زماني كه شماره گير غير فعال ميشه - مثلا براي من وقتي آپديت كردم غير فعال شد) وقتي صفحه شماره گير ظاهر شد بايد كد زير رو وارد كنيد:نقل قول:
#7370#*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر ورژن 30 باشید ان طوری که بوش میاد تو صفحه اصلی کلا تغییرات میشه .
میشه بی زحمت منبع خبر و بگی یا زحمت بکشی بگی چه تغییراتی داده میشه؟نقل قول:
اگر واقعا تغییرات زیاد باشه خیلی عالی میشه.. امیدوار صحت داشته باشه فقط
کدوم رنگش بهتره؟؟!! خوب این به سلیقه خودت بستگی داره!نقل قول:
كدوم رنگش بهتره و گرونتره؟
آقا من ما خوام گوشی رو با نرم افزار آپدیتر که همراهش بود آپدیت کنم،مشکلی پیش نمیاد که؟آپدیت کنم یا نه؟چکار کنم که همراه آپدیت زبان فارسی هم بیاد؟
دوستان در گوشی من دکمه ای که باهاش صفحه را قفل و باز میکنیم خراب شده . یعنی بعضی وقت ها باید چند بار بزنیم تا صفحه قفل بشه یا باز بشه .
حالا چی کار میشه کرد میشه عوض کرد ؟
یا کلا باید قاب رو عوض کنم ؟
متاسفانه اطلاعی در این مورد ندارم اما یه جا خوندم یکی میگفت N97 اش اون دکمه اش کنده شده افتاده بیرون!!
مال منم همچین محکم نبود از همون اول،فکر میکنم بهتره از این ببعد بیشتر باش مدارا کنم.
من تو یک سایت خوندم میشه قاب کلی گوشی را عوض کرد . حالا آیا این دکمه قفل کردن شامل قاب میشه یا نه ؟نقل قول:
تغییراتی که به احتمال زیاد در صفحه اول در ورژن 30 انجام بشه . تصویر زیره :
که به صفحه اول n97 mini و n97 شبیه . احتمال بسیار است که صفحه اول mini بشه . تصویر سمت چپ .
نقل قول:
آقا دستت درد نکنه بالاخره پیداش کردم دقیقا همونی که خودت گقتی چقدرم شفافه
از کجا گرفتی داداش؟نقل قول:
خوب یه دونه هم واسه حاجیت می گرفتی . چی می شد؟؟؟؟
باسلام به دوستان من وقتی سیمکارت ایرانسل رو روی 5530 میندازم یا زنگ نمیزنه یا صفحه اس نمی چرخه یا موارد مشابه این ولی وقتی سیمکارت دائمی روش هست به خوبی کار میکنه به نظر شما مشکلش چی میتونه باشه ؟
نقل قول:
نوکرتم هستم اتفاقا 2 تا خریدم گفتم شاید اولیو درست نتونم نصب کنم که اولی عالی چسبید آدرس بده بیارم برات
دمت گرم همين مرامته كه منو ديوونه كرده ديگهنقل قول:
همون آدرس جايي كه خريدي رو لطف كني ممنون ميشم. راستي كيف ميف درست و حسابي واسش پيدا ميشه؟