سلام.
میخوام یه دوچرخه خوب بخرم.پرس وجو کردم دیدم همه میگن اورلود و ویوا..کدومشون بهتره ؟؟؟میشه یکم اطلاعات بهم بدید؟
Printable View
سلام.
میخوام یه دوچرخه خوب بخرم.پرس وجو کردم دیدم همه میگن اورلود و ویوا..کدومشون بهتره ؟؟؟میشه یکم اطلاعات بهم بدید؟
سلام . منم ی خوام دوچرخه بخرم ولی متاسفانه پول کافی ندارم یعنی نمی تونم زیاد هزینه کنم . شما بفرمایید تو چه قیمتی مد نظرتونه تا راهنماییتون کنم . این دو مارک نزدیک هم هستند ولی کلا تو رده متوسط هستند
اگه از دوستان کسی دوچرخه تمیز و کارکرده در حد زیر 500 داره پیام بده
سلام دوستان.تو رنج 800-900 تومن بین overlord police و مدلهای ویوا تو این رنج قیمت کدومو پیشنهاد می کنید؟ من خودم از اورلورد بیشتر خوشم اومد. فروشنده هم دوستمه گفت اورلورد بردار.دنده اوربورد شیمانو tourney هست و لاستیک Kenda.لوازمش فکر کنم مثل ویوا باشه. ویواهای این قیمت هم فکر کنم همین مدل لوازم رو دارن
راستی تو نت زیاد تعریف فلش رو شنیدم.ولی حیف ندارن تو مغازه.به نظرتون اورلورد مدل polece اوکیه یا چیز بهتر هم هست؟
راستی کار خاصی هم نمی کنم.برای تفریح و ورزش بیشتر
No Idea?????
سلام دوستان یه دوچرخه خوب تو رنج قیمت 1 تومن تا یک میلیونو200 معرفی کنید
خودم دو تا دوچرخه دیدم ویوا به قیمت1200 و المپیا به قیمت850 هزار تومن ولی هر دوتاشون امکاناتشون دقیقا مپل هم بود مپلا دندهاشون هر دوتا یه ماکر لاستیکا یه مار ترمزا روغنی خلاصه کلا یکی بودن فقط مارک دوچرخه ها فرق داشت به نظرتون ویوا بهتره یا المپیا
سعی کن از این برندهای متفرقه چینی نخری. بالای یه تومن حیفه بدی واسه اینا.یه برند خوب مثل جاینت یا فوجی و مریدا و ... بردار حد اقل یه دوچرخه تصیل سوار می شی.ترمز روغنی و شانژمان آلیویو و اینا تو مصرف عادی هیچ فرقی نداره.مگه بخوای کارای حرفه ای تر بکنی.به هر حال تنه استاندارد نباشه حتی ارزش ارتقا هم در آینده ندارهنقل قول:
سلام دوچرخه بین یک و هشتصد تا دو تومن چی معرفی میکنید بعضیا میگن اسکات بعضیا میگن جاینت و ترینیکس و تو این رنج قیمت دوچرخه ای هست که حداقل بعضی از قسمتاش از شیمانو xt باشه سری m9000
فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk
دوستان در هنگام خرید دوچرخه حتما مواظب سطح کیفیت محصولات شیمانو باشید چون این محصولا 11 درجه کیفی داره که براتون پایین میزارم و بر اساس اون خرید کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
میخواستم ببینم نظرتون راجع به دوچرخه Miro چی هست؟
این برند رو تقریبا میتونم بگم فقط تو ایران دیدم و گویا نمایندگی رسمیش هم در سایت mirobike این دوچرخه رو میفروشه. با توجه به قیمتی که داره، 2.5 میلیون، آیا کسی آشنایی داره که ارزش خرید داره یا خیر؟ ظاهرش که خیلی زیباست
سلامنقل قول:
شما اگه میخوای 2.5 هزینه کنی از برندای معروف و فوق العاده giant .scott خرید کن
ممنوننقل قول:
تو این قیمت بین دو تا مدل جاینت Giant Revel 29er 1 2016 و Giant Talon 27.5 3 2016 کدوم رو پیشنهاد میکنی برای جاده های آسفالت و ناهموار. دوکاره دیگه !
قدم 182 هست.
بهترین انتخاب برای کوهستان از دو تا سه تومن چیه ؟
یک دوچرخه کوهستان در حدود سه تومن یا کمی بیشتر چی پیشنهاد میدید ؟
سلام
بنده scott scale 770 دارم واس 2016 البته قطعات رو ارتقا دادم
شما میتونی همینو 2017 بخری
واقعا دوچرخه عالی ای هستش
اگه میتونی بیشتر هزینه کنی 760 رو بخر
دوست عزیز شرمنده من پیامتونو دیر دیدم...خریدین به سلامتی؟نقل قول:
سلام..دوستان..یک دوچرخه برای اسفالت وخیابان برای کارهای روزمره...بوجه ام کمه.حدود ۴۰۰ تومن....کارکرده هم باشه ایرادی ندارد....چه مدلی بخرم ((سایز بزرگ))
سلامنقل قول:
به نظرم پولتو حرومه دوچرخه های بنجل چینی نکن
اگه میتونی بودجه رو افزایش بدی یه دوچرخه بگیر که باش احساس راحتی کنی
در غیر این صورت باید بری سراغ دوچرخه هایی مثل گالانت و ...
سلام...تشکر...نقل قول:
یکی از دوستان با ۴۰۰تومن یک دوچرخه استوک ویوا فکر کنم مدل لانچر بود خریده....
شما تو دیوار ی نگاه بنداز پیدا میکنی حتمانقل قول:
فقط متناسب با قدتون بخرین
سلام.خیلی ممنونم سریع جواب می دهید....نقل قول:
من قدم ۱۸۰ است...جاینت که خیلی گران حتی جنس دسته دوم....ویوا کمی قیمتش بهتره ...بعد از ویوا که قیمت مناسب تری داره چه مارکهای خوبه؟؟؟
۲-برای خرید استوک به چه فاکتوری توجه کنم...مثلا چه ترمزی داشته باشه...دنده ها ..تنه.و...
دیگه بعد از ویوا دیگه برند مفهومی نداره...همشون یکی هستن با اسمای مختلفنقل قول:
معمولا قطعات باید شیمانو باشه که خودش باعث گرون شدن دوچرخه میشه
موقع خرید دوچرخه رو قشنگ سوار شین چک کنید ...دنده هارو تعویض کنید مشکلی نداشته باشه...طوقه لنگی نداشته باشه
ایشالا که وضعتون توپه توپ شه بتونید یه دوچرخه خوب بخرید و لذت ببرید:n02:
سلام..نقل قول:
پس ویوا استوک می خرم...راستی من که قدم 180 سانتی متر است دوچرخه سایز 26 بخرم یا 28؟؟؟
ویوا چه مدلی بخرم توی رنج قیمت؟؟
باز هم ممنونم...
راستی دوچرخه ایرانی خوب نداریم؟؟
شما باید به سایز تنه نگاه کنی متناسب با قدتون بخریننقل قول:
دوچرخه رو سوار شین با توجه به عکس زیر پاهاتون برسه زمین و 5 سانتم فاصله برخورد بدن با تنه باشه
در مورد مدل هم با توجه به بودجتون باید ببین کدوم دوچرخه سالمتره و تر تمیزتره...مانور نمیتونین بدین رو مدل
زیادم سخت نگیرین...تا یه دوچرخه خوب بخرین
سلام دوستان
من الان یه دوچرخه دماوند دارم سایز 26 تنه بزرگ
مشکلم با دوچرخه اینه که طول تنه دوچرخه یکمی بزرگه باعث میشه که موقع دوچرخه سواری زیاد خم بشم !
واسه همین تصمیم گرفتم که یه دوچرخه با تنه جدید بخرم
دوچرخه هایی که به بودجه من میخورن مثل ویوا و اورلورد و الکس و ... هست در حد 600 تومن
یکی از دوستام و همچنین یکی از مغازه دارا گفت که قطعات شیمانویی که روی این دوچرخه های ارزون قیمت هستن اصلی نیستن !
حتی طرف میگفت دوچرخه های flash هم که نسبتا گرون تز از بقیه برند های چینی هستن اونا هم قطعاتشون اصل شیمانو نیست !
میخواستم بدونم که واقعیت داره ؟
خود مغازه دار بهم گفت که دماوند رو نفروش حیفه ! اگرم میخوای بفروشی سعی کن دوچرخه گرونتر بخری ! چون این دوچرخه های ویوا و اورلورد و فلش و ... لوازمشون در حد همین دوچرخه خودت هست !
منم سند دوچرخه رو برده بودم که بفروشم ولی پشیمون شدم ! میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم
ممنون میشم راهنمایی کنین
هرچقد پول دوچرخه بدی همونقدر ازش لذت میبرینقل قول:
نظر بنده اینه بودجتونو افزایش بدین تا یه دوچرخه خوب بخرین
بنظرتون دوچرخه های در رنج 600 تومن با دوچرخه دماوند خودم چقدر فرق دارن ؟نقل قول:
ارزش داره عوض کنم یا تغییر زیادی احساس نمیکنم ؟
فقط میتونی برای تنوع عوض کنی...تغییر محسوسی ندارهنقل قول:
شما بهترین کار اینه بودجه رو افزایش بدی یه دوچرخه خوب بخری
...................
...........
چند مدتی بود دنبال خرید دوچرخه بودم و گمرکو زیر و رو کردم. در واقع دنبال ترک ۷۲۰ هستم با ترمزای دیسکی
به نظرتون اگه تو گمرک به یکی سفارش بدم میارن؟
بعد اینکه خودم برم ترکیه اونجا بخرم و قطعاتشو داخل چمدون بزارم میتونم راحت بیارم؟ گمرک و این چیزا گیر نمیده؟
نه تا 30-40 کیلو بار مسافر میتونه بیاره /// گمرکی ها ب فکر سود خودشونن بعید میدونم سفارشی بیارن /// اگر امازون داره از امازون بخر ی شرکتایی هستن واسطه بین امازون و مشتری های داخل ایرانن ...نقل قول:
سلام دوستان
قصد خرید یه دوچرخه داشتم برای مسیر منزل تا مغازه . لطفا راهنمایی کنید
بوجه 1.5
قد 187
وزن 114
دوچرخه مورد نظر شما آلفرد مدل لیون هستنقل قول:
قیمتش حدود 1200 تا 1300 هست
سلام
ممنون میشوم برای خرید دوچرخه مشاوره بدید دوستان. چون من رفتم بازار و تا حدی گیج شدم! مدل هایی با برند جاینت و فلش و ... نشونم دادند با قیمت های بین ۲۵۰۰ تا ۴۲۰۰.
مشخصات:
یک خانم با قد ۱۵۵ و وزن ۵۵. آسیب دیدگی یا بیماری خاصی نداره، اما کار پشت میزنشینی داره و گاهی درد در ناحیه گردن و کتف که ناشی از همین بی تحرکیه. هدفش از دوچرخه سواری، سلامتی و ورزش و تحرک بیشتر هست.
مدت استفاده: احتمالا چند روز در هفته در فصولی که هوا خوب باشه، مسیر ۱۰-۱۵ کیلومتری.
استفاده در محیط شهری عمدتا مسطح. مگر گاهی نیاز بشه یا حسب تنوع از مسیرهای شیب دار عبور کنه. ولی مسیر رایجش مسطح هست.
برندباز نیست، ولی کیفیت قطعات مهم هست، هم از این لحاظ که مقاوم و بادوام باشه و نیاز به تعمیر پیدا نکنه، و هم از لحاظ ارگونومیک مدل مناسبی باشه.
ترجیح قیمتش کمتر از ۳-۴ میلیون هست.
۱. چه برندها و مدل هایی رو پیشنهاد میکنید که الان در بازار باشه؟
۲. یک سوال هم این هست که برای چنین مصرفی دوچرخه کوهستان پیشنهاد میکنید یا معمولی. چون ظاهرا وزن دوچرخه های معمولی کمتره. البته یه مدل جاینت دیدم که معمولی بود اما قیمتش حدود ۴۲۰۰ بود. شاید چون مخصوص زنان طراحی شده بود.
۳. آیا قیمت دوچرخه تابع فصل هست؟ و به نظرتون شهریور یا مهرماه زمان خوبی برای خرید هست؟
۴. نظرتون راجع به خرید دوچرخه دست دوم چیه؟
ممنون
با توجه به سبک بودن جنس کربن، به نظرتون دوچرخه کوهستان با این جنس فریم برای دوچرخه سواری در کوهستان مناسبه؟
ممنون میشم یک مدل مناسب و ارزون از دوچرخه کوهستان بهم معرفی کنید.
سلام..دوچرخه 24 یا 26 مدل المپیا کسی کار کرده..مدلایی هست قیمت صفر 5 تومن..اونا ارزش خرید دارن..برا استفاده خیلی کمه مثلا تو باغ..