آقا من تازه 30 درصد از بازیو رفتم، نمیدونم چرا وقتی به Theiv's landing میرم یه عده بهم تیراندازی میکنن!!! کسی میدونه چرا؟!
Printable View
آقا من تازه 30 درصد از بازیو رفتم، نمیدونم چرا وقتی به Theiv's landing میرم یه عده بهم تیراندازی میکنن!!! کسی میدونه چرا؟!
احتمالا تو راه هی میزنی آدم نفله میکنی بخاطر همین Wanted شدی و کلانترای شهر میریزن سرتنقل قول:
این شهر تنها شهریه که پلیس نداره.. ولی لوتی خیلی داره. اگه کسی رو توی این شهر بکشی کل شهر تفنگ در میارن و تورو می زنن! یا شاید هم تحت تعقیبی. start رو بزن و اگه گوشه سمت راست بالا نوشته بود bounty یعنی جایزه ی روی سرت ، بدون که تحت تعقیب بودی.نقل قول:
نه بخدا wanted نیستم، بیگناهم!!!:31: جریمه هم حتی نیستم همشو پرداخت کردم نقد 320$ !!! اونایی که تو Theiv's Landing بهم تیراندازی میکنن مثل این آدم بدا لباس میپوشن!! هیچ جای دیگه هم به من تیراندازی نمیکنن غیر از این شهره، برای خودمم عجبیه، نمیدونم چکارشون کردم به محض اینکه وارد شهر میشم شروع میکنن به تیراندازی!!!نقل قول:
بزنشون خوب . شاید bandit هستن!
لابد تورو با یکی دیگه اشتباه گرفتن .:31: برو واسشون توضیح بده :31:نقل قول:
-----------------------------------------------
دوست عزیز هر کی بهت تیر اندازی کردو در جا بزن بکش ، اگه دیدی بقیه ملت هم ریختن سرت که بازی رو از چکپوینت قبلی لود کن اگرم نریختن که همینجوری بکش برو جلو .
آقا یه مدته شایعه شده بازی قراره حدودای march واسه pc عرضه شه.میگن این خبرو یکی از کارکنان Rockstar (به صورت غیر مستقیم) لو داده.
یه نفر که منبعش موثقه بگه حقیقت داره؟
نه عزيزم حقيقت نداره، اگه حقيقت داشت اينجا الان تركيده بود !نقل قول:
آقا یه مدته شایعه شده بازی قراره حدودای march واسه pc عرضه شه.میگن این خبرو یکی از کارکنان Rockstar (به صورت غیر مستقیم) لو داده.
یه نفر که منبعش موثقه بگه حقیقت داره؟
ديگه عادي شده هر چند روز يكي مياد ميگه براي پي سي مياد يا نه ...
دوستان این بازی واسه PC خبری نیست ؟
نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:دی ( 100 امین بار :دی )
دوستان من اين DLC رو الان 31 درصد رو رفتم
تمام شهر ها رو هم پاك كردم Blue cross زده روشون
همه ماموريت هاي داستاني رو هم رفتم
الان بايد چه كار كنم ؟
رو نقشه هيچ چيز نيست
تمام علامت هاي سوال رو هم رفتم
هنوز هم راکستار قصد عرضه ی بازی برای pc رو نداره؟:13:
دوستان RDR باز كسي نبود كمكي به ما بكنه ؟ :31:نقل قول:
ديروز نزديك به 45 دقيقه با اسب به هر جايي كه مي شد سرك كشيدم هيچ خبري نيست
جز تك و توك افرادي كه كمك ميخوان يهو ظاهر ميشن كه اونها رو هم انجام دادم
راستي دوستان اون سمت رودخانه هم ميره ؟
تمام مسير ها به اون سمت خراب شده و اتيش گرفته
اصلا یادم نیست پدرام چون خودم به مشکل بر نخوردم یه کله رفتم جلو : دی
اون جا شما با پیرمرده صحبت کردین؟ همون پیرمرده دوره گرد که یک محلول برای خوب شدن پیدا کرده؟ اگه با اون حرف زدین خوب آره دیگه. حالا باید برید و گل و گیاه جمع کنید. اسم گل هارو توی journal اتون نوشته. اگه نتونستید پیدا کنید بگید بگم کجا هست جاشون.نقل قول:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
همین صفحه ی قبل واسه صدمین بار گفتیم :نقل قول:
نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( برای صد و یکمین بار :دی )
اره صحبت كردمنقل قول:
يك سري گل و گياه هم جمع كردم
نقشه خاصي داره براي نشون دادن جاي گل و گياه ها ؟
رو نقشه خودش كه نزديكشون ميشي ظاهر ميشن رو نقشه
بعدش اين كه گل و گياه ها رو كه جمع كنه خودش رو نقشه ميگه بايد برگردم پيش يارو يا خودم بايد برگردم ؟
قضيه همون گياه ها بود جمعشون كردم w باز شد
بعدش هم الان رفتيم اون سمت رودخانه
مرسي
خواهش.
من یادم رفت سر بزنم. ولی با survivor map می تونی همه گل های نزدیک خودتو ببینی. توی نسخه اصلیش باید بخری ، توی این از بدن زامبی ها باید بگیری.
سلام دوستان.
تو اين DLC همش بايد پياده بريم اينور اونور؟!
خيلي طول ميكشه كه.پدر كنترلر هم درمياد مخصوصا A
:18: نه ! :دی
معلمه که نه :دی اسب داره :دی تازه اسم نیمه مرده هم داره ، که خسته نمیشه ولی بعضی وقتی فرمونش کج میشه :دی اسب آتیشی داره 4 تا اسب مخصوص هم داره که باید پیداشون کنی.
مگه میهش اسب نداشته باشه؟
فكركنم منظور حميد travel كردن بين مسافت هاي طولاني هست
راستي اين بازي مثل قبلي travel camp نداره يا من پيدا نكردم ؟
اين كه هر جا ميخواستي كمپ ميزدي يك destination انتخاب ميكردي ميرفتي؟
اينجا فقط از نقطه هاي save ميتوني travel كني
سلام،
آقا کسی نحوه دوئل کردن رو میدونه؟ من دقیقاً نمیدونم کدوم دکمه هارو باید بزنم، میشه یکی توضیح بده؟ ممنون،
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که beavers (فکر کنم میشه سگ آبی) از کجا شکار کنم؟ واسه اون یارو میخوام که داره گلایدر درست میکنه. تنکس
پس كجان اين اسبا؟!:31: ما كه مرديم از بس پياده گز كرديم:دي :37:نقل قول:
آدرس همرو بده كه لله دركما(يعني خدا خيرت بده):31:
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
نه پدرام جان من اسب مي خوام.والا من نديدم هيچ اسبي.الان 10 درصد رفتم همرو پياده:31: از اين سر نقشه به اون سر نقشهنقل قول:
منظورت undead nightmare هست؟ توی اون باید بری کنار تخت خواب تا سریع تراولکنی. چونکه نمیشه که کمپ زد :دی پر زامبی هست :دی ولی fast travel کنار هر تت خواب توی هر شهر وجود داره.نقل قول:
:دی بابا چند تا بالا رو بزن ( بالا این جهت ها ) ست میزنه. اولش اسب نمیاد. یک 20 30 تایی بزن یا یک اسب نیمه مرده میاد یا سالم. شانسیه.نقل قول:
نگاه کن ، دوربین از در میاد نزدیک ، هروقت LT رو بزنی نشونه گیری می کنه ، هر چی دیرتر بزنی دوربین نزدیک تر میهش ، ولی اگه از راه دور بزنی ، دوربین دوره ، ولی خوب زودتر تفنگتو در میاری. حالا نشونه رو بیار رو اعضای مهم طرف مثل سر و قلب و تند تند RT بزن تا یک خونی پر شه. بعد از پایان زمانی که صحنه آهسته هست هر کی نوارش پر تر بود دوئل رو برده. اگر هم نشونه رو روی تفنگش بیاری و تیر بزنی یک راست برنده میشی ، طرف نمی میره و فقط تفنگش می افته و دستش ناکار میشه ، بعدش در میره ، کلی هم بهت افتخار میده!نقل قول:
سگ آبی هم توی وست الیزابت هست. همونجایی که شهر بزرگ و مزرعه مون هست. دقیقا شمال مزرعه مون کنار دریا ها پره. اینم نقشش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مبين جان.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا چند تا بالا رو بزن ( بالا این جهت ها ) ست میزنه. اولش اسب نمیاد. یک 20 30 تایی بزن یا یک اسب نیمه مرده میاد یا سالم. شانسیه.
هي من ميگم چرا اسب نمياد نگو من هي دكمه ي Y رو ميزدم:31: با اساسين اشتباه شد:دي
راستی آقا الان من یدونه اسب آتیشی داشتم، بعد یدونه اسب سبز پیدا کردم این یکی رو گرفتم سوار شم.
بعد الان دوباره اون اسب قبلیم رو بخوام چکار کنم؟
یدونه اسب دیگه بود استخونی و مردنی بود، گرفتمش، سوار که شدم کج میرفت! کثافت انداختم توی دره!
دوستان اينجا كه :
محتوای مخفی: !
اخرش هست درست ؟
ديگه چيزي نيست رو نقشه
درصد هم رو 70 هست
اون اسب ها 4 تا اسب ویژه هستن دیگه. اسب ها دیگه مثل نسخه اصلیش نیستن که با سند بشه صداشون کرد ، هر کی رو گرفتی باید با همون بری دیگه . یعنی اگه اسب های مخصوص بمیرن دیگه مردن دیگه. اون اسبی که کج می رفته هم اسب نیمه مرده عادی بوده. دوباره 20 تا سوت بزن شانسی یا اسب درست حسابی میاد ه خسته میشه یا اسب نیمه مرده میاد که خسته نمیشه ولی فرمونش کجه ( یعنی بعضی وقتا گوش به صاحبش نمیده :دی )نقل قول:
آره . داستان بازی رو گذروندی.نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن داستان :دی
سلام.
با كمك دوستان و يادآوري كردن دكمه ي سوت زدن بالاخره من هم اسب سوار شدم:31:.
اما به نظرم توي DLC بازي كنترل اسب خيلي خيلي ساده تر و بهتر شده.به طوري كه شما اگه دستتون رو روي دكمه ي A بگيريد اسب با سرعت يكنواخت حركت ميكنه.مساله اي كه من به شخصه تو بازي اصلي تجربه نكردم و وقتي دكمه ي A رو ميگرفتم اسب بعد از چند ثانيه سرعتش كم ميشد و ديگه تقريبا مي ايستاد.
اره تو dlc هم سرعت اسب بيشتر شده هم كنترلش راحت تر شده
اون اسب هاي undead هم كه stamina بينهايت دارن ولي handling شون زياد جالب نيست :31:
اون اسب War بود فکر کنم که اسمش Ruins بود . اونو گرفتی ؟ دورش آتیش دارهنقل قول:
ديدمش نويد ولي نشد بگيرمش :31:نقل قول:
با طناب انداختم دور گردنش خودم هم رو اسب بودم ولي ميدويدا !!!
ديدم نميشه اومدم پياده شم رامش كنم با سر كوبيدم زمين در رفت غيب شد :27:
منم بيخيالش شدم وسط ماموريتم بودم اخه:31:
:دی
اونا نه استامیناشون نا کج میرن! تازه قابلیت ویژ] هم دارن. مثلا با اسم آتیشی از کنار هر زامبی رد شی ، اون زامبی آتیش می گیره ! :دی یا مثلا اون اسبی که یک خط سفیدی دورش داره ، اون خر جونه :دی
اون اسبی که یه جورایی انژی اتمیه و دود سبز ازش بلند میشه چی داره؟نقل قول:
نگاه کن 4 تا اسب داریم :
اولیش :
Death
اون اسبی که مه ازش در میاد ( همون دود سفید ) این اسب مثل بقیه استامیناش بینهایته ، و از روی هر کی هم رد میشی می میره.
دومیش :
Famine
این همون اسبی هست که دورش پر مگسه ! بی خاصیت ترین اسب اینه. فقط استامیناش تا ته زیاده.
سومیش :
War
این اسب آتیشی هست. علاوه بر استامینای بی نهایت ، آتیش هم داره که از کنار هر زامبی رد شی آتیش می گیره. به درد جاهایی می خوره که یک گله زامبی روبروت هستن :دی
چهارمیش :
Pestilence
که اسب سفیدی هست پر زخم ، با یک دود سبز. این قوی ترین اسب بازیه ! از ارتفاع 100 متری هم بیفتین هیچیش نمیشه . ولی جو گیر نشینا ! من فکر کردم نمی میره از بالای کوه پریدم پایین مرد :دی
برای این که بازیو تموم کنین حتما باید همه اسبا رو پیدا کنید. اگه خواستین جاشونو بگم.
آزه بگو.نقل قول:
اما این جوری که شما گفتی اون اولی (deat) از همه بهتر بود که. به هرکی بزنیم بمیره خیلی حال میده :دی
بیا این هم کان های اسب ها :
Pestilence
بین Manzanita Post و Aurora Basin توی نواحی تال تری هستش.
War
بین Gaptooth Ridge و Benedict Point در نیو آستین.
Famine
بین Chuparosa و Tesoro Azul پیدا میشه.
Death
این اسب فقط زمانی دیده میشه که مراحل بازیو تموم کنی.مکان خاصی هم نداره و کاملا شانسیه!
توجه داشته باشید که همشون توی این نقاطی که گفتم نیستنا ! شاید جاهای دیگه ای همون نزدیکی باشن. وقتی نزدیک اسب میشین یک منطقه آبی میشه. می نویسه یک اسب عجیب در این منطقه دیده شده. اون یکی از 4 اسب هست. مواظب اسبا باشید که اگه بمیرن تمومه!:دی
good luck :46:
ای کاش اتوپایلوت بود :31:
دکمه A از کار می افته هیچ دیگه انگشت هم برای آدم نمی مونه موقع اسب سواری
تا اونجایی که یادمه این بابا اسمش Ruins بود اسم اون یارو صاحبش WAR بود .نقل قول:
War
:13: نه! صاحب ندارن که :دی بی صاحابن :دی
اسمش وار بود. چیزی به نام ruin توی بازی نداشت! با یک بازی دیگه اشتباه گرفتی.
کلا کلمه ruin هم به معنای خراب کننده هست دیگه. شاید یک جای دیگه اشتباه کردی. ( مثلا اون فرمانده مکزیکی با برداشتن ماسک همه چیزو ruin کرده بود :دی )