ینی وقتی 50 درصدش اشغال شد به حدود 140 میرسه ؟نقل قول:
یا 50 درصد با احتساب یه فضای از پیش رزرو شدست ؟
Printable View
ینی وقتی 50 درصدش اشغال شد به حدود 140 میرسه ؟نقل قول:
یا 50 درصد با احتساب یه فضای از پیش رزرو شدست ؟
1- چطور میشه برای اس ام اس چند تا reciepint را در قسمت مربوطه تیک زد تا مجبور نشیم یکی یکی انتخاب کنیم .
2 در فوروارد مسیج یا کلا در متن چطور قسمتی از متن رو انتخاب کنم ؟ ( برای کپی یا کات ) هر چی قلم روش می کشم رنگش سبز نمیشه .
3- ویندوز 6.5 ریختم .my location را چطور عوض یا حدف کنم ؟انیمیشن weather رو میشه غیر فعال کرد ؟
4- در تقویم روی صفحه که مناسبتی رو نشون می ده وقتی روش tap میکنم و صفحه باز می شه بالای صفحه مثلا نوشته " چهارشنبه ...." اما پایین تر با فونت نا خوانا نوشته .قبلا خونده می شد
5-.چطوری میشه shrtcut روی home داشته باشم . در برخی عکس های گوشی ها بالای کلیدهای پایین صفحه چند تا مربع بزرگ شورت کات هست فکر کردم مال ویندوز 6.5 باشه ولی نیست .
یا برنامه ای که راحت بشه به برنامه دسترسی پیدا کرد وکل مسیر روطی نکرد .
6=- ورژن tflu رو کجا میشه دید ؟ این همون مانیلاست ؟ وکدوم ورژنش اون شورت کاتها رو داره ؟ از کجا میشه نصب کرد ؟
7= وقتی نمایش ساعت در تمام صفحات را فعال می کنیم دیگه ایکن باتری و شارژ نشون داده نمیشه .!!!!:41:
8=owner information اصلا در ستینگ ویندوز 6.5 نبود تا با تغییر رجیستری دوباره ظاهر شد . برای رجیستر برخی برنامه ها لازمه مثل resco backup :41:
9= وقتی در کانتکتس back رو می زنیم دوباره از اول لیست شروع می کنه و باید دوباره مسیر رو تا مورد مورد نظر طی کنی :41:
10= وقتی چند نام برای فرستادن اس ام اس در صفحه لیست شده تا روی یکی tap کنی اس ام اس رومی فرسته بدون تایید نهایی و اگر صفحه رو که ریز هم هست اشتباه لمس کنی برگشتی نداره .
11= اموزش تغییرتم کجاست ؟
این ویندوزموبایل هم خیلی مشکلات داره ( با نوکیا خیلی راحت بودم ها ) شاید کم کم عادت کنم ...
آقا تمام sms هاي دريافتي ساعت دريافتشون رو اشتباه مي زنه و پيام جديدتر ميره ته پيامها و يا ميره وسط پيامهاي قبلي و هيچ نظمي نداره اعصاب خرد كن شده .
سلام
میشه لطف کنید لینک دانلود win6.5 رسمی برای دایموند2 رو به ما بدید؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه چنتا سوال از دارندکان این گوشی دارم
1- سرعت گوشی چطوره؟( با فرض اینکه من گوشیم ان 95 هست میتونه diamond 2 منو از لحاظ سرعت راضی نگه داره در حد ان 95 هست)؟
2- میشه رو این گوشی به جای تاچ فلوی خودش htc sence گوشی های جدید رو ریخت؟
3- تو ویندوز موبایل برنامه برای تغییر محیط کاربری زیاد هست یا نه؟
4-
نقل قول:
HTC Touch Diamond2 WM6.5 English-Arabic ROM (GCC & Egypt)
Windows Mobile 6.5 English-Arabic ROM is now available for HTC Touch Diamond2 users to download. As always, HTC is committed to providing customers with the best possible mobile experience.
این rom عربی ساز دارد و حروف را در اس ام اس به خوبی نشان می دهد فقط بعد نصب عربی ساز هارد ریست می شود و زبان گوشی عربی می شود و از تنظیمات >کل اعدادات >نظام>دعم تعدد لغات >التحکم>لغه واجهه التطبیق العربیه >english with arabic enabled دوباره انگلیسی می شود و با حتی در تنظیمات فارسی هم دارد .
hot fix ها هم در اینجا قابل دانلود هستند:27:
جواب ما رو هم بدین دیگه
سلام.نقل قول:
1:سرعتش با گوشیهای سیمبیان قابل مقایسه نیست.(بیشتره)
2:بله میتونید اینکارو بکنید.
3:
تا دلتون بخواد در این مورد برنامه میتونید پیدا کنید.(البته نمیگم همه خوب هستن):11:
دوستان یه سری به اینجا بزنین و کمکم کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4987135#post4987135
سلام خدمت دوستان عزيز
يه مجموعه نرم افزاري براي diamond2 مي خواستم
rom:2.16
win:6.5
با تشكر
نقل قول:
سلام.
برنامه های مورد نیازتون رو بگید در صورتی که بچه ها داشته باشن در اختیارتون میزارن.اینکه میفرمایید مجموعه نرم افزاری یکم نامفهمومه(البته به نظر من نامفهومه چون نرم افزارهای پاکت پی سی یکی دوتا نیستن که بشه همه رو معرفی کرد).:11:
سلام دوستان قیمت diamond 2 الان چقدره ؟؟؟با گارانتی و بدون گارانتی؟؟
نقل قول:
سلام.
سوالتون رو باید اینجا مطرح کنید.:11:
تاپیک قیمتهای پاکت پی سی
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=381145&page=10[/PHP]
دوست عزيزنقل قول:
مجموعه نرمافزاري كه مشخصه چيه، مثلا براي پيسي كوانتوم يا براي پاكت پيسي پك باران و ...
منظورم معرفي يا آپلود تك تك نرم افزارها نبود،يه پك كه با آخرين ورژن rom و win سازگاري داشته باشه معرفي كنيد،همين
با تشكر
سلامنقل قول:
دوست عزیز موقع دانلود کردن اون قسمتی که location رو پرسیده(Please select a location closest to you) فرقی میکنه که کدوم یکی رو انتخاب کنم؟(آسیا1 آسیا2 اروپا ...)
:11:
سلام دوستان عزیز
یه مدت بود که تاچ گوشیم مشکل پیدا میکرد و مثلا یک قسمتی ازش کار نمیداد و من برای حل این مشکل از قسمت پائین صفحه ی روی ال سی دی رو جدا میکردم و بعد دوباره میچسبوندم سر جاش و به این ترتیب یه 3 ماهی سر کردم ولی امروز دیگه مشکلش اساسی بود و من قاطی کردم و کل تاچ (صفحه ی روی ال سی دی ) رو کندم ولی وقتی دوباره گذاشتم سر جاش دیگه کار نداد و من تازه فهمیدم چه گندی زدم و این صفحه کلی مهم بوده ( من فکر میکردم الکی فقط یه صفحس روی اینجا )
حالا باید چیکار کنم !؟ قید این رو باید بزنم ؟! کجا باید بدم عوضش کنن ؟! هزینه تعویض چقدره ؟!
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک
بده نمايندگي ياس واست عوض ميكنه.. تو خود سايت اچ تي سي ميتوني مشخصاتشو ببيني
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ :11:نقل قول:
سلام
من هر چي مي گردم اين نرم افزار رو پيدا نمي كنم ميشه لينكشو واسم بذاري يا نحوه سرچشو واسم بگو
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
سلام . ميشه لينك بدي . من پيداش نمي كنم يا نحوه سرچشو بهم بگونقل قول:
يعني زنگ بزن 118 يا برو تو سايت اچ تي سي و از اونجا شماره نمايندگي ياس كه واسه گوشي هاي اچ تي سي هست تو ايران رو پيدا كن:10:نقل قول:
میدونم منظورم اینه که ال سی دی و تاچ رو باهم باید عوض کرد یا فقط تاچ ؟!نقل قول:
با سلام و ادب خدمت دوستان
گوشي من Htc Touch dimond 2 هستش و ویندوز فابریک خودش 6.5هست.
بعد از نصب برنامه براي وارد كردن سريال ميگه Owner nameرا وارد كنيد و مسير گفته شده Setting > Owner information رو من پيدا نكردم يعني تو گوشي من نبود حالا راهنماييم كنيد Owner name كجاي گوشي هست كه نام براش تعيين كنم . ممنون از لطف شما .
owner information اصلا در ستینگ ویندوز 6.5 نبود تا با تغییر رجیستری دوباره ظاهر شد . برای رجیستر برخی برنامه ها لازمه مثل resco backup [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.
این برنامه رو نصب کن مشکلتون حل میشه.
[PHP]http://rapidshare.com/files/369241945/sms_time_Amin.M.1986.rar.html[/PHP]:11:
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
سلام.نقل قول:
باید برید تو ستینگ سپس All Settings رو انتخاب کنید توی تب Personal هست.:11:
دوست عزيز اينجا هم رفتم ولي در اين قسمت هم نبود!
راستي ربطي به فرمت شدن گوشي نداره ؟ بعد از خريد؛ فارسي سازي كه برام ريختن پاك شد و تا اونجا كه من متوجه شدم متصدي فروش گوشي رو فرمت كرد و دوباره فارسي كيبرد رو برام ريخت.
يه سوال ديگه ميشه كاري كرد كه فارسي ساز كيبرد ديگه پاك نشه ؟
میتونم کابل شارژ آی پادم رو به آداپتور گوشیم وصل کنم ؟!
با كلي تفحص در گوشي بالاخره راه حلش رو پيدا كردم .
براي دوستان ديگه هم ميگم اگه مثل من تو مخمصه افتادن.
Setting> All Settings>Today>Items>Owner Info
تيكش رو فعال ميكنيم و كار تمومه در پنجره باز شده مشخصات دلخواهتون رو بنويسيد.:27:
با تشكر از همه دوستان :11:
لطفا جوابنقل قول:
رفتم یه جا گفت 120 ال سی دی و تاچ باهم باید عوض بشه
راس میگه ؟
سلام می خواستم بدونم اگه گوشیو الان بدون گارانتی بخرم
شما اساتید که تا حالا داشتید خراب نشده که مال من خراب بشه
چون اختلاف قیمتش 40 تومنه؟؟:11:
چيز خوب هميشه خوبه.نقل قول:
هرچند ممكنه گارانتي در ايران خدمات زيادي هم ارائه نده بهت ولي خب داشتن گارانتي بهتر از نداشتن هست.
اما به دليل كيفيت ساخت گوشي ها كمتر خرابي پيش مياد. چندين نفر از بچه ها دارند و مشكلي هم ندارند.
ديگه ميل خودت 40 تومن رو بدي يا نه.
ميخواي دياموند2 بخري؟
تحقيقاتت رو انجام دادي؟(من باهاش كار كردم از شكل ظاهريش و دوام نيوردن باتريش خوشم نيومد)
من در مورد این گوشی زیاد تحقیق کردم ولی نگرانیم در مورد خط افتادن صفحه اش هست.بعضیا میگن حتی با قلم خودش هم روش خط میفته.درسته؟
اصولا صفحه اش چقدر در برابر خط و خش مقاومه؟؟
نقل قول:
سلام.
خیر به اینصورت نیست که با قلم خودش هم خط بیفته.اون دوستانی که با قلم خودش باعث شدن رو نمایشگرش خط بیفته باید صفحه نمایشگر رو تمیز میکردن. زمانی که صفحه نمایش کثیف میشه اون ذرات ریزی که روش میشینه (شما گرد و غبار فرض کنید) زیر نوک قلم میمونه و با کشیدن قلم رو صفحه زیر قلم با اون کشیده میشن و باعث خط افتادن میشه و این مسئله نه تنها برای این گوشی بلکه هر گوشی دیگه ای میتونه اتفاق بیفته.:11:
برای owner info غیر از تغییر در رجیستری می توانید در دفتر تلفن me را پر کنید تا برای رجیستر نرم افزار owner name مشخص بشه.
سلام دوستان
كسي اينجا نرم افزار ياهو مسنجر براي دياموند 2 با ويندوز 5/6 داره . لطفا لينكشو بذاريد .
با سلام
ایا برنامه ای وجود دارد که به طور اتوماتیک تصویر صفحه نمایش اصلی را عوض کند ! مثلا یه پوشه عکس انتخاب کنی و هر 2 ساعت عکس روی صفحه عوض شود !
بازم برام سوال پیش اومده.
اگه بدون گارانتی بگیرم،به غیر از اینکه ریسک خراب شدن گوشی رو کردم،ممکن مشکل دیگه ای هم پیش بیاد؟مثلا ممکنه بدون گارانتی ها تقلبی باشن؟یا مثلا شاید بدون گارانتی ها تایوانی نباشن. 395 تومن هم قیمت دادم یهم.روی جعبش هم نوشته بود ساخت تایوان.
یه چیز دیگه:روی جعبه نوشته بود ویندوز 6.5 . مگه نباید 6.3 باشه؟ البته 6.5 از 6.3 بهتره اما شاید همین نشونه تقلبی بودن باشه!
باید از کسی بخری که خودش پخش کننده باشه .. اینجوری هم جنس تقلبی بهت نمیدن و هم لوازم جانبیتو کش نمیرن .. با اینکه اینجا نباید گفت اما چون مشکل شما رو حل میکنه من اینو میگم.. برو بالاترین طبقه ی علاالدین یه مغازه ی دو نبش هست که اسم صاحبش سید هست .. میشناسنش اونجا .. من چون الان کارتش دم دستم نیست نمیتونم پلاک بدم .. یکم گرونتر میگه اما اگه بچه باحال باشی و زبون بریزی تخفیف میده که تازه میشه قیمت بقه ولی خیالت راحته که گوشی نو هست و قطعات جانبیش هم اصلیه ..(الته همیشه یه گوشی میاره شروع میکنه به فروختن و شاید الان دایموند نداشته باشه) ولی من قبولش دارم.نقل قول:
یا علی:11:
براي فعالسازي gprs همراه اول من هرچي sms به شماره 8008 ميزنم ميگه مدل گوشي شما شناسايي نشد.
چيكار كنم؟ تنظيماتش چيه؟
گوشی من ویندوزش 6.5 هست،وقتی گوشی رو روشن می کنم رم گوشی روی 54% هستش که فکر کنم زیاد باشه،بعد چند ساعت به 84% میرسه و تقریبا خیلی کند میشه،بعضی اوقات هم اینقدر رمش پر میشه روشن نمیشه و باید soft reset کنم.
معلوم نیست مشکل چیه؟؟؟ شما یه هارد ریست کن و هیچی رو گوشیت نصب نکن و با گوشی کار کن ببین بازم اینجور میشه یا نه؟؟ اگه بازم همین مشکل بود رامتو عوض کن اگه هم نبود مشکل از برنامه هاتونهنقل قول:
یا علی:11: